A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

ja, bocs, most látom Zsanci hsz-át... kicsit fáradt lehetek... :roll:

KépKép
fibi

Fibi!
mi megyünk, de te tudod, hogy melyik játszóra kell jönni? mert mintha még ott nem lettél volna! vagy Denivel jöttök?
ancsipancsi

Vica éjfélkor bement a kórházba kétujjnyira nyílt méhszájjal :):):):):)

Próbálok online tudósítani, eddig egyéb efoglaltságom volt egy hol nyüszögő, hol éktelenül vigyorgó barnaszemű pasival, aki most átmenetileg szuny békésen.

Ancsi :) számot majd küldöm, yahoo msot nagyon lassú.

indianyo

Ha már ilyen csend van, akkor még reagálok kicsit :

Votiv :) Szent István melyik kezével sújtott? :evil: :lol:
Istók megint kitett magáért.. ilyenkor te mit csinálsz? Még nem hallottalak kiabálni... (Dominó hatalmasan vigyorog, amikor rákiabálok, hogy hagyja abba a kiabálást ) Hiába, médiadolgozók gyereke, rögtön kiszúrja a hírességeket :lol: Remélem, azért az éjszakád már jó lesz...

Barbi :) majd ha apa jön, és elkezd hozzá beszélni, azt ugyangúy fogja érteni, mint ezt. most velem is görög babanyelven kommunikál (giiii, igi, gisz, hekisz, aki, kaj-kaj, gaj-gaj, gali-gali) :)

Gabi :) hű de alakul a házikó! minden nap kilátogattok oda, vagy egész nap ott figyelitek az eseményeket?

indianyo

Curse :) Álmoktól ne tarts, szülésig még sok olyanod lesz és egyre cifrábbak :lol: Én is veszélyeztetett voltam, úgyhogy értem ám '"belülről" amit írsz.... Remélem, az aggodalmak közepette azért élvezed is a várakozást :)

Mit jelent az, hogy kiírtak a sorozatból?

Ancsi :) nem is tudnám már elképzelni a különalvást (persze szülés előtt nem így gondoltam ezt se :lol: ), ez annyira természetesen következett nálunk, de persze egy dolgozó férjjel nyilván másképp alakulnak a dolgok. Azrét a következőnél próbáljátok ki, annyira bensőséges dolog! És így csak visszanyomod a cumit a szájába (fülébe :lol:) és alszik tovább, nem kell meg se mozdulni, gyorsabban vissza lehet neked is aludni. Meg neki si milyen jó, meg lehet a mamit érinteni bármikor, az olyan megnyugtató :)

No vissza is araszolok a szuszogó parancsnokomhoz egy kicsit mégé Legyen szép napotok, remélem, mire felébredünk, Máté már megérkezett :)

indianyo

Máté megszületett 5.42-kor (3570 gramm, 56 centi)

indianyo

Vicának nagy nagy gratula, milyen szép nagy babóca Máté.

Indi: együtt alvás, tényleg szuper, még az elején sokszor aludtam Fannival, nagyon nagyon jó volt. Csak utána nehéz volt leszoktatni. Úgyhogy mi csak délutánonként alszunk is, már ha hajlandó, mert Fanni imádja a kiságyát. Én félnék, hogy nem tudom átszoktatni sajátba. Igy nálunk tényleg csak eleinte és rövid ideig volt, de leírhatatlan érzés valóban.

Johi
johanna1975

éljeeen :D :D :D

BOLDOG SZÜLINAPOT MÁTÉ! és gratula az egész családnak :D

remélem szép szülés volt :D
Máté tényleg nagyon pontos gyermek, alig pár órával késte le a kiírást, és még épp benne van az Oroszlánban :D

jaj én már kora reggel agyvérzést kaptam, István tönkretette tegnap az asztali szgépemet, és nem vettem észre :( egyszer láttam, hogy belógott a szobába, de azonnal hoztam is kifelé, hát közben sikerült eldugnia az egerem, azt már megtaláltam egy doboz mélyén, de a baj, hogy azóta nem is műxik :cry: :cry: és a billyentyűzet se :( (mind2 vezeték nélküli - volt)
ez most egy igen nagyon mély pont, és folyton azon eszelek, hogy micsoda állat hülye vagyok én, hogy így kiszúrok magammal, hogy kettő lesz belőle, és hatványozódik az idegbaj. ráadásul az alkati szerem se szabad most bevenni, mert vetélést okozhat, úgyhogy ki kell találnom vmi hűtést az agyvizemnek, mert zsibong az egész fejem :roll:
katasztrófa súlytotta övezetnek nyilvánítom magam!!!

votiv 8)
votiv

Curse, remélem nem lesz olyan hosszú a szülésed, hogy fájd. csillapításra is szükség legyen :)
az EDA-hoz aneszteziológust vagy mit hívnak, szóval azt nem mindig lehet kérni, csak ha van, aki beadja
a doki max egy kis No-spát tud benyomni :D
semmi baj, ha neked nem jön be az alterkodás :D de ha előfordul, hogy hosszan vajúdsz, már csak azért is érdemes kipróbálni néhány dolgot, pl labdát vagy esetleg kádat/zuhanyt, hogy jobban menjen az idő :D

Kecskeméti Verával sztem nagyon jól járnál, itt a topikban is nagyon népszerű, legutóbb Kisün szült nála pár hete :D

mit láttatok a 4D-n? nemet tudjátok már? és a nevet? :)

vérzés :( de ne félj, volt ilyen már másnak is, és szépen kihúzta a végéig. Ha most megszületne, akkor is egészséges, szép kisbabád lenne, de azért a cél, hogy minnél tovább legyen bent :) biztos lehetsz benne, hogy a doki is mindent megtesz, és persze Te meg pihenj sokat, és beszélj a babával, hogy maradjon még :)

nekem a 36 héten nyílt ki a méhszájam, aztán sikerült majdnem a 42. hétig benntartani Istit :D

és igen, a másodikat is Faludinál szülöm, ha nem jön semmi közbe :D

a kérdéseid meg kételyeid pedig itt nyugodtan megoszthatod, ez a fórum arra való :D

pusz

votiv 8)
votiv

sziasztok,

örülök, hogy mindenki megúszta a vihart! a lelki sebek is begyógyulnak gyorsan remélem!

égig érő gratula Vicának és Máténak, csodás napokat nekik!

Votiv,
szegény Te, sok-sok energiát küldök!

találkoztam tegnap Adával és Lizával, mindketten jól vannak! ez a kiscsajszi egyre szebb!

mikor lesz ma tali?

jajajjj, megnézem, merre jár a fiam!
cupp,
fic
ficánka

Vincsenzó szétpakolt a hálóban, az összes popsitörlő kendőt kiszedegette a dobozból, és a szúnyogriasztót rágva elégedetten csücsült a kupac tetején. 8)

ja, és pénteken széttépte a szuper nőcis fényképezős Samsung telómat. Most Nokiát vettem, ez strapabíróbbnak tűnik.

Votiv,
most jobb?
ficánka

Vicaaa!!!!!!! Hatalmas gratula !!!!! Isten hozta Máté babát! :D
Kép

Szépséges napot egyebekben mindenkinek! :)

Ha a jót is megosztottam veletek, akkor most a szomorúbbat is... sajnos Mikromacsek úgy döntött, mégsem akar a mi babánk lenni, úgyhogy újra üres a pocakom... :( :( :( kicsit gyengusz vagyok most, nem tudom mikor lesz enördzsim írni.

de mindenkinek szépséges hetet kívánok addig is és nem azért nem vagyok/leszek most, mert villanysütőbe toltam a fejem :D

csók

gyengemintamaszületettkisMacsek
macskanyu

VICA ÉS MÁTÉ! NAGYON NAGY GRATULA, MÁTÉ, NŐJJ NAGYRA ÉS IGYÁL SOK TEJET!
neet
neet

Macska,
nagyon sajnálom, ami történt. Reméljem sikerül valahogy kiheverni, gyere és írj sokat, ha az segít egy picikét. Nagyon sajnálom. :(
Elmondod, mi történt? Doki vette észre vagy te? Mélsz?
neet
neet

Drága Macs!!!! Hogyan tudsz most pihenni??? Van valamilyen segítségre szükséged?

indianyo

Macs :cry:
ölellek

votiv 8)
votiv

Vica :) Nagy-nagy gratula!!!
ISTEN HOZTA MÁTÉ BABÁT!!!
Kép

Curse :) Írtam Neked p.ü.-t

Ancsi :) Mi együtt megyünk Fibiékkel, ne aggódj odatalálunk :D És ha Te mész, akkor mi is!

Gabi :) Ház rulez, ez aztán halad!!

Indi :) Most látom csak, hogy "hajnali műszakod" volt...

Fic :) Jöttök Ti is játszózni délután? 3 körül jó Nektek?

Votiv :) Számítógép :(

Macs :) Te jó ég!!!!! Most fogatm csak fel, mit írtál.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Sok-sok ++++++++++++++++++++++ Neked! most úgy leállt az agyam, hogy nem is tudok mit írni... De tudd, hogy szeretünk!!
denizsa

"Rosszgyerekek" anyukái: ha nagyon durranna már a fejetek, gondoljatok arra, hogy nem akarnak ők rosszat, még túl picik ahhoz, csak éppen olyan mulatságos ennyi hülyeséget csinálni. Azt hiszem, üvöltés helyett/után jót tesz, ha kerek perec elmondjuk nekik, mit miért nem szabad.
Ma pl nálam is majdnem elszakadt a cérna: Eszter imád kukázni (visz minden szemetet a szemetesbe), de pont az a szekrény van kinevezve egérfogónak. Féltem tőle, mert ezek a dögök midnenféle vacak betegséget terjeszthetnek, úgyhogy leteremtés és kiabálás után leguggoltam hozzá, és elmagyaráztam a dolgot. Nézett rám, nem is pislogott, sztem minden szavamat értette. Azt hiszem, a NEM SZABAD parancsszó (már) nem elég, el kell magyarázni, miért nem.
:)
Tegnap szülőin voltunk a bölcsiben, igaz, h messze van, de nagyon szimpatikus (Leányka u.), és mindennek a tetejébe Eszter jele lett a halacska!!!! :) :) :) (Bolond horgászcsalád legifjabb tagja ő, így gondolom, értitek az örömöm.) Valszín mégis mindennap menni fog, beszoktatás majd szept.től, remélem, minden jól megy, majd mesélek.
:)
neet
neet

Jo reggelt!

Kép

Kép

Kép

Macs!

Nagyon sajnalom! :( :(
Szolj batran,ha segithetek valamiben!!!
Kép

K es A
bkrityo

Neet, István nem ismeri a nem szabad jelentését. vagy ha tudja, akkor is csinálja. rajta nem szoktam kiadni a mérgemet, úgyse értené, meg hát arra is tojik. csak Nektek panaszkodok rezignáltan :(

votiv 8)
votiv

Macs: nagyon sajnálom, ami történt. Sok pozítiv energiát küldünk felétek. Ténlyeg szólj, ha tudunk segíteni Nektek.

Johi
johanna1975

Sziasztok!

Csak most olvastam az sms-t. Isten hozott kicsi Máté! Nagyon sok boldogságot, és sok-sok tejcsit, és pihenést kívánunk innen is. Vica, gratulálunk!

Puszi!
mkatus

Macskamamci!
nekem anno sokat segített a fórum, hogy ki tudtam beszélni a hasonló bajomat. bőgtem egy nagyot, aztán utána fogtam egy naptárt, számoltam, kiírtam a hűtőre a dátumot apának :wink: és olyan sokára kaptunk ip-t a dokitól, hogy mikor megnézett minden oké-e, szólt, hogy a vetélés miatti hosszabb vérzés miatt sok a bacim, most 1 hó szünet+gyógyszer. "sajnálattal" közöltem, hogy no way! és következőre megint lett egy pozitív tesztem, immáron sokkal erősebb csíkkal, mint elsőre. addig is kitartást, sok pihenést, újult erőket, sok puszit!

Vica!
Isten hozta Mátét ebben a klassz világban. Legyetek nagyon boldogok és sokasodjatok tovább :wink:

Votiv!
hátha csak az elem merült ki az adóvevőben, vagy kikapcsolódott vmi, hátha még nincs veszve minden! én mehetek a mókusok elé, de egyelőre L-nek tilos az íróasztal körül őgyelegni. persze ettől függetlenül már tudja hogy kell bekapcs. a szgépet, és üvöltve ugrál, ha sikerül neki és zúgni kezd. most különben a mesekönyvedet lapozza!

TALI:
leghamarabb fél 3-ra tudunk oda érni a játszóra. mi majd ott játszunk oldalt a csúszdáknál, mert Lencsi újabban imád csúszdázni.

ancsipancsi

Vica, nagy gratula Mátéhoz!

Fél 3? :shock: Kb. 5-re érünk oda. :roll: Sebaj, egy kicsit ugrál még a lány! Tényleg hol is lesz? :lol: Feneketlen?

Macs, sajnálom. :(
zanza

Vica, gratulalok a kisfiadhoz!
Kép

Macska, sajnalom! :cry: Remelem a lelki seb is hamar begyogyul!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vica:
gratulálok a kis családnak!
ISTEN HOZOTT KICSI MÁTÉ :P
Kép

Macs:
a szívem szakad meg :( :( :(
Kívánom,hogy mihamarabb felépülj+++++++++++

Votiv:
neked is küldök sok sok+++++++++++,úgy érzem rád fér :wink:

petergabi

Zanza :) Igen Feneketlen, pontosabban Diószegi :wink:

Ancsi :) Mi is igyekszünk 1/2 3-3 körül odaérni, ahogy alszanak a gyerkőcök...

Votiv :) Sztem Isti nagyon is ismeri a "nem szabad"-ot, csak éppen nem "hallgat" rá :mrgreen:
denizsa

sziasztok,

Vica,
SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK NEKTEK MÁTÉVAL!!!!!!! Legyetek boldogok!!!

Macs,
remélem hamarosan újra kopogtat egy kis Mikromacs!!! Vigyázz magadra!!!

Votiv,
nálunk is ez van, sztem a nem szabadból, csak a SZABADot értik!!! :wink:

Ma ezt mondta B:
A GYEREKSZOBA AZ EGY SZÜLŐCSAPDA!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok !

Macs ! Mélységesen sajnálom !!! :(

Vica ! Gratulálok Mátéhoz !

Kép
Kép
greenolive

off:
csinálta vki a 90 napos/szétválasztós diétát?
mit lehet főzni keményítő-napon? tippet kérek :)

és még mielőtt leszúrtok, a pasim diétáztatom, nekem+Istinek tele a hűtő :D

és ma du. apafej koránra ígérte magát, úgyhogy lehet, hogy megszököm, és szinglizek, hogy kicsit kipihenjem az elmúlt napokat :roll:

Zsanci, hogy értette, hogy szülőcsapda? :shock: :lol:

votiv 8)
votiv

Mindenkinek Köszönöm az együttérzést, nagyon aranyosak vagytok és ebből is látszik, jól választottam topicot :wink: Szóval szeretlek ám titeket :)
Higgyétek el, nekem a legnagyobb gyógyír most Fülicsek. Elég ha ilyeneket produkál, amikor nem nézek oda:

Kép

és ez a mosoly is mindent feledtet:
Kép

Neet,
méltem :)

megyek pihizek... :)

csóók

Macs
macskanyu

No ilyen az élet: egyik oldalon jön valaki a másikon megy :?

Vica: NAgy gratula Mátéhoz és ezt elég gyorsan lezavartad :)
Jó egészséget kívánok Nektek! És irigy vagyok nagyon mert olyan jó most neked.......

Macs: amikor az első kis magocskám elment én arra gondoltam, hogy 1. én nem vagyok még eléggé felkészült, 2. ő nem lehetett egészséges És ez a két gondolat megnyugtatott és a következő ciklusban már jött is Kamilla! :) Szóval fel a fejjel! Lesz még nektek kettecske, hármacska, négyecske, ötöcske stb 8)

Rylie
rylie

Votiv,

én csináltam :)

küldök privit :)
macskanyu

Vica!!!!! Gratulálok!!!! Isten hozta Mátét!!!!
Egész gyorsak voltatok, bár hozzám képest mindenki roham tempóban szül :lol:
És remélme, nem vettetek túl sok 56-os rucit :wink: Mekkora baba, pedig milyen pici pocakod volt!!!

Macs!

Nagyon sajnálom!!!! :cry: Gyorsan erősödj meg! És ha bármiben segíthetünk, szólj, azért vagyunk itt!!!!

Indikém!
Hsz-eid időpontjából ítélve szuper éjszakátok volt :cry: Kitartás!!!!

Votiv!
Te egy nagyon jó anyuka vagy! Mindig úgy csodállak, hogy idegileg ilyen jól bírod Istit :D :wink:

Fic!
Hát, a te gyermeked is jó erőben van :shock: És remélejük, tényleg strapabíróak a nokiák, bár sz enyémet vasárnap este óta nem tudom bekapcsolni, kezdem feladni a reményt, hogy valaha kiszárad :cry:

Talizós csajszik!!!!
Nem akarok belepofázkodni, mert mi amúgy sem tudunk menni, de most sétáltunk el a Diószegi játszótér mellett, katasztrófális állapotban van :cry: Éppen fűrészelték össze a letört ágakat, a nagy csúszda előtti homokozót teljesen beborították a faágak, lehet, hogy a másikra kellene mennetek! Bár lehet, hogy addigra sikerül összetakarítaniuk!!!! Hatalmas konténerbe pakolják az ágakat, nagyon siralmasan néz ki a játszó :cry:

Neet!
De fura, hogy már szülői értekezletre mész :lol:

Barbi!
Tegnap írtad, hogy mindig eszedbejut Bazsi a zacsiban, Olyan jót nevettünk ezen, Asszem sikerül feldolgozni, mert már tudunk rajta nevetni is, de asszem soha nem fogom szegénykét elfelejteni a pluszos zacskóban :(

Kép
Kép
zuzmo1

Macs!

Írtam neked egy hosszút, és a net eltörölte. Ezt égi jelnek veszem, és csak jobbulást kívánok neked/tek a történetem traktálása helyett.

Vicának pedig sok boldogságot szeretnék kívánni a babával.

Zsuzsi
zsugyu

Vica! :lol:

Kép gratulálunk!!!

Macs! sajnálom.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zuzi!
remélem addigra végeznek! :)

Votiv!
én kétszer végigcsináltam egymás után, de Norbi diétája most jobban tetszik. keményítő napon nagyon sok fajta kaját készítettem, pl. szűz paprikáskrumplit (olaj nélkül rétegezve krumpli-hagyma-paprika), meg szűz lecsót, mindenféle főtt zöldséget,meg zöldségpörköltet a szűzkrumpli módjára és keményítővel és vízzel habart káposztafőzeléket. (ez utóbbit legtöbbször) nem ffiaknak való ez a diéta, az enyém legalábbis nem bírná ki hús nélkül 3 napig. a Norberté az pasiknak is megfelelő :).
ancsipancsi

Ancsi, és melyikkel lehet jobban fogyni?

eddig úgy néz ki, én nem fogom bírni ezt a diétát, olyan bonyolult, mert ami eszembe jut kaja, arról mindről 1 perc alatt kiderül, hogy valamiért nem stimmel :twisted:

votiv 8)
votiv

Vica,
Bár későn csatlakoztam vissza a fórumra, de azért NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK!!!!! :D

Macs,
Nagyon sajnálom :( Teljes mértékben át tudom érezni. Tavaly májusban velem is megtörtént, de nem adtuk fel és hála Istennek most várjuk a csajszit nagyon sok szeretettel!!!

Votiv,
Kész élmény feljönni ide hozzátok a fórumra, annyira meg tudtok nyugtatni, hogy nem lesz semmi baj. Alapvetően az a baj, hogy túlságosan izgulós, ideges típus vagyok és hamar rám lehet hozni a frászt, de persze ennek megvannak az okai.
Lehet, hogy egy kicsit tegnap depis volt az üzim, de nem annak szántam. A 4d-s uh teljesen feldobott, egyrészt amiért láthattuk Adél babát, másrészt mert megnyugtattak, hogy minden rendben van :D
Adél baba nem nagyon akarta magát megmutatni. Eléggé beletemette a kis arcát a méhlepénybe, de hála a technikának, meg persze egy kis kéz rásegítésnek, minden arcrezzenését láthattuk :D Legfőképpen azt, hogy milyen durcás. Kb. az volt az arcára írva, hogy hagyjatok már békén :D

Csemetédhez sok türelmet!!!

Indi,
Azt jelenti végleg felvettek táppénzre :D Olyan váratlanul kellett a munkámat ott hagyni, hogy a kollégáim/kolléganőim fel sem fogták.
Persze a problémás időszakoktól eltekintve nagyon élvezem a várandósságot. A legjobb az egészben, hogy amikor valami probléma van, Adél baba jelzi jó nagy rúgásokkal, hogy ő vele aztán nincsen semmi baj, mintha ő is próbálna megnyugtatni :D

Den,
Rögtön olvasom.
curse

Votiv!
A Te pasid is behülyült???? Az én emberem is fogyózik, szerencsére ő megcsinálja magának a menüt, mert én kifejtettem neki, hogy két félét már tényleg nem tudok megfőzni :roll: Olyan igazságtalan ez! Én egyre éhesebb vagyok, ő meg fogyózik! Beijedt attól, hogy megint velem fog hízni, mint amikor Bazsót vártuk :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Máténak nagy-nagy gratula!

Macs! Sajnálom Mikromacseket, de fel a fejjel, majd jön a következő!

Votiv! Nekem nagyon bejött a 90 napos diéta. 1 hónapig csináltam (nem túl szigorúan) és 3 kilót fogytam (63-ról 60-ra). Folytattam volna, de ketteske már jelezte, hogy itt van. (az persze már más téma, hogy azután még annyit se ettem, és még fogytam 3 kilót).
Van egy honlap, ahol nagyon sok recept van: www.mindmegette.hu
A keményítő napokon sokféle főzeléket lehet enni, meg én a rizst is keményítőnapon ettem (bár az lehet, hogy szénhidrát)
Szóval én nagyon szerettem, mert tulajdonképpen mindent lehetett enni, és én a gyümölcsnapokat is szerettem.

Az én uram is túlvan a fogyókúráján, ő 10 napos léböjtöt tartott. Már régóta tervezte, és el is határoztuk, hogy együtt csináljuk, csak mindig közbejött valami, így én végül lecsúsztam róla. Volt 2 nap felvezető, amikor első nap már húst nem ehetett, második nap már csak keveset ehetett, és utána csak lé. Hát én ekkor utáltam meg a gyümölcscentrifugát. Naponta 3x elmosni azért nem kis feladat volt. Mondjuk nagyon gusztákat csináltam vele, Petinek nagyon ízlettek, de azért a végén már kicsit elege volt. Ő így fogyott 6 kilót és nem is jött neki vissza. Igaz húst sokáig nem evett és azóta is sokkal kevesebbet.

Ancsi! A múltkor gyümölcscentrifugákról érdeklődtél. Én most utánajártam ezeknek, és a következő léböjtre már veszünk is egy komolyabbat. Nagyon sok helyről hallottam, hogy ez a legjobb:
http://www.topshop.hu/termek.php?product_id=158
vagy
http://www.topshop.hu/termek.php?product_id=269

KépKép
KépKép
lindicita

sziasztok Csajok,

Macs,
:cry: nagyon sajnálom! kívánom, hogy minél hamarabb enyhüljön bánatod, és újra gömbölyödjön az a poci!

Den,
gondoltam rá, bár ha ilyen állapotok vannak, inkább kihagyom! Adával találkozunk, és ha neki is lenne kedve, gondoltam, bandázunk egyet. meglátjuk még, és hívlak! :D

Zuz,
vasárnap sétáltunk Vincsenzóval, és egy srác a Dunaparton kért tőlem valamit. kitalálod? hát persze, hogy cigit ... egyből Rád gondoltam! és az is nagy dolog, ha egyfélét főzöl!

hosszú hónapok óta ez volt az első éjjel, amikor Vincsenzó nem kapott cicit, de nekem most jött el a pillanat, hogy azt éreztem, elég és tennem kell. így persze nehezebben aludt vissza, most puding is vagyok, megyek is eldőlni, és arról álmodok, még néhány nehéz éjjel, és aztán végigalussza az éjszakát, hisz nincs miért felébrednie ...
cuppancs,
fic
ficánka

Lindi!
köszi. ha megveszed számolj be kérlek. mert én most jöttem rá, hogy L. nem is issza meg a gyümiléket, csak nekem kéne :wink:
nekem nem volt olyan bonyolult a 90-es, mert bármi sz..t megeszem, hogy fogyjak, de környezetemben lévő embereket nem tudtam volna rávenni a dologra.

Votiv!
én is kb. úgy fogytam, mint Lindi, hogy általában 3 v. 4 kg-ot havonta. ez a Norberttel is eddig nagyjából megy, már ha rendesen betartom! :) (és nem hiszem el, amit ír: hogy 1-es kódból bármennyit lehet enni)
ancsipancsi

talira kb. csak 3-ra érünk oda, de nagyon igyexünk. max tovább maradunk és taláxunk Zanzáékkal is.

ancsipancsi

Talis csajszik remélem nem áztatok el mert itt nálunk megint olyan eső jött a semmiből, hogy csak lestem! :shock:

Jelentem jön a felső fogunk. Kamillát a szokásos 10 óra helyett 2-kor bírtam kiütni :? De legalább most azt csinálja amit nem mondunk ki 8)

Curse: Nekem is Adél volt a favorit nevem, de Apa lenyomott és Kamilla lett. De ha kettecske jány lesz majd, akkor az már Adél lesz ;)

Micsoda öröme lehet most Vicának.....belegondoltam az első találkánkba amikor reggel kihozták nekem a kis buktámat és persze délig ki se nyitotta a csipáját én meg már nem bírtam magammal és finoman bökdöstem meg cirógáltam, hogy ébredjen má fel és komunikáljon velem! :lol:
Annyira gyorsan megy az idő... :roll:

Rylie
rylie

Tali: Lefújtuk az eső miatt :( :(
denizsa

Sziasztok!

Húúúúúúúúú Hatalmas Nagy Gratula Vicának és Máténak!! :) :)

Ilyenkor én is mindig arra gondolok, amikor az első közös óráinkat töltöttük Bendivel. :) Mondjuk őt nem kellett nógatni, már a kórházban sem aludt egész nap, sőt. :) Azóta sem egy hú de nagy alvó.

Macs

Szomorú vagyok. :cry: de azért nem sokáig, mert hamar újra lesz pocaklakód, ebben biztos vagyok!

Nálunk a helyzet az, hogy tegnap délutánra már 38-ra felment Bendi láza, de ma már nem lázas szerencsére, de azért talira még nem akarom elvinni, mert lehet, hogy valami baci volt, mert ugye az unokatesói is betegek voltak és lehet, hogy tőlük kapta el, náluk is egyik gyerek két napig másik 1 napig volt lázas aztán elmúlt az egész. Úgyhogy inkább maradunk. De mondjuk lehet, hogy a foga miatt volt, mert az fáj neki most is, ma is nagyon nyűgi, hiába nincs már láz, az előbb már nem bírtam tovább és adtam neki fájdalomcsillapítót, azóta nyugi van. És tegnap még az én fejem is szörnyen fájt, de szerencsére az is elmúlt mára. Szóval azt nem tudom, hogy mitől volt lázas a kismanó tegnap, de a lényeg, hogy mára elmúlt. :)

ruz
ruzicsky

Zuz! Örülök hogy nevetsz a zacskón. :D Én inkább a lelki nyugalmam kedvéért nem olvasom el a tegnapi termést. Elég volt nekem te és Dóra sztorija.

Rylie! hát gratula és hajrá az első fogacskához!

Curse! Aranyos a 4d-s story vége. :lol:

Lindi! Léböjt! Egy pasitól!??!! Ejha!

Votív! A gastroyal-nak van egy menüje is erre, szóval nyúlhatsz onnan is ötleteket. 8)

Macs! Nagyon jó hogy így gondolkodsz! Fasza csajszi vagy :P

Ma kicsit megijedtem. Az elmúlt 2napban dél körül egyszercsak nyüfi-nyüfi, s semmisem használt. Az első nap még átvészeltük, tegnap viszont alig aludt. Ma már aggódtam. A legszörnyűbb az volt, hogy meglátta a cicit és sírt. Kibuktam. Próbálkoztam millióegy dologgal, de nem jöttem rá mi van. Gondoltam fog? poci? egyéb? Már épp fel akartam hívni egy szopiambulanciát amikor rájöttem biztos meg fogják kérdezni, hogy mind2 próbáltam-e. S lám a másik cicivel nem volt semmi gondja!!! Másfél órát rajta lógott, s jól belakmározott. Valszínű fejnem kell, mert azt eddig is tudtam hogy zavarja ha spriccel, de ezidáig átszopizta magát a problémán. Most lelkiismeretfurdalásom van, hogy 2 napig éheztettem. Persze ez túlzás, de....
no megyek fölkelt a gyönyörűm :lol:

gödibarbi

Félreértések elkerülése végett: evett az elmúlt napokban is, s föl is kínáltam a másik cicit is, de mindig csak később. S szegénykémnek három napi ebédet kellett átszenvednie mire rájöttem az összefüggésekre. :oops:

gödibarbi

Sziasztok,

Curse: szuper, hogy láttátok Adél babát és az is jó, hogy minden rendben. Arca édes lehetett.

Lindi: léböjthöz gratula a párodnak, én csak max 5 napig bírtam, de inkább 3 naposat szoktam tartani. Úgyhogy le a kalappal elötte.

Macs: Bébimacs nagyon édes a képeken. Tetszik a polóján a felírat is.

Rájli: gratula a foghoz Kamillának. A kanapé is jó, és ezek szerint el is tudtátok vinni. Mi még órákig vásárolgattunk apróságokat az ikejában.

Barbi: ne legyen lelkiismeretfurdalásod, lényeg, hogy rájöttél. Remélem mihamarabb megint megbabusgathatom Angit, olyan édibébi volt.

Ruz: Bendinek reméljük nem jön vissza a fránya láz már.

Johi
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: