A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Rita: a KHB-nál egy gáz van (legalábbis nekünk ez gáz volt). A menekülési érték 40%-át adják csak hitelbe.Kép A menekülési érték pedig a piaci érték 80%-a. Nekünk az kevés lett volna, de ha nektek elég, akkor jó.Kép
sajnálom, hogy nem jössz (nem figyeltem biztos eléggé a listára)
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

1 cn
Marcsi

JOVIKA Kép
mi ez a menekülési érték??? Errõl még életemben nem hallottam! A tájékoztatójuk szerint a hitelbiztositéki érték max. 60 %-áig adnak hitelt, nekünk kb. 2,5 millió kéne. A lakásunkat eladnánk, de a teljes árát nem akarjuk az új házba beszámitani, mert kéne egy rakás pénz a felújitásra, és arra nem akarunk hitelt (nagyon magas kamatra adják), inkább többet veszünk fel a vételárra, annak a kamata kedvezõbb. Szóval majd kiderül, hogy mit mondanak, ha személyesen megyünk érdeklõdni, de jól szét fogunk nézni, mielõbb bármibe belemegyünk. Ma délután nézzük meg a házat, aztán majd eldöntjük, hogy érdemes-e vele tovább foglalkozni.

Puszi,

Rita
knérita

MarcsiKép
Sajnálom, de egy kis pihi után indulhat a lombikKépKép

Puszi: Doris
doris

MarcsiKép

Rita: leírom magánban.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Marcsi

Sajnálom nagyon. Próbálj az elkövetkezõ hónapban amennyire csak lehet kikapcsolni, aztán pedig indulhat a lombik, aminek sokkal nagyobb az esélye.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Rita: kérek mélcímetKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Tegnap találtam rá erre a helyre, és a Terhesség magzatelhalás után topicba le is írtam a történetem.

Nos, én már láttam kétcsíkos tesztet, nem is egyet, de ettõl még egy cseppet sem jobb nekem, mint nektek. :-(

Most kaptam az elsõ hormonbogyóimat, Clostilbegyt-et és Duphaston-t.
Az a problémám, hogy az orvos azt mondta, hogy a Clostilbegyt-et a menses 2. napjától szedjem, csak én nem igazán tudom meghatározni mi a második napja.
Ugyanis mindig barnás pecsétteléssel kezdõdik, aztán ez felerõsödik, olyan "nagy" mennyiségre, hogy van amikor 1 nap alatt, egy tisztasági(!) betétet elhasználok. Aztán ennyi. Az egész pecsételéssel együtt 4-6 nap. Élénk piros vért nagyon ritkán látok.
Megkérdeztem a dokim, makacsul csak azt hajtogatta, hogy az elsõ élénk piros vértõl kell számolni a mensit. Szerintem õ sem tudja mi legyen ebben a helyzetben. :-)

Mit tanácsoltok?
Elõre is köszi a segítséget!

Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Üdvözöllek itt, de azt kívánom ne maradj köztünk sokáigKép Sajnos itt sokan vagyunk Rajtad kívül, akik láttunk már kétcsíkos tesztet és egyikünknek sem könnyû.
Nos, én azt gondolom a menzid elsõ napjának az elsõ "nagy" mennyiségû napot kell tekinteni.

doris

JOVIKA Kép

eddig a profilomban látszott az emilem, most nem tudom, miért nem Kép, csak az esküvõi képünk Kép. Ideirom: karaszine@freemail.hu. De nem sürgõs ám annyira, csak ha ráérsz. Nekem most éppen 320 a vérnyomásom, a fõnököm reggel iderakott egy kupac papirt, hogy fûzzem õket le, de ezeréves ügyek vannak benne, nem gyõzöm a dátumokat figyelni, a szokásos teljes összevisszaságban van minden, pfúj, de útálom! Bocsi, kicsit off voltam... De mindjárt ráhagyom, mert már elegem van!

MARCSI Kép
sajnálom Kép

ZSUZSU Kép
nicsak, elõkerültél? Mizújs?

LEONE Kép
szerintem másik dokit is érdemes lenne megkérdezned, ez a hosszú "barna rém" (mi igy hivjuk) semmi jóra nem utal, nagy valszeggel progi-elégtelenség. Ehhez nem ártana egy hormon-vizsgálat, ha még nem volt. Próbálj meg másik dokit is megkeresni, hátha az okosabb lesz, mint a mostanid.

Cupp Mindenkinek!

Rita
knérita

Szia LeoneKép

Én is üdvözöllek és azt kívánom, hogy nemsokára a Friss kismamák között lehess.
Bár nekem nincs ilyen barnás maszat, de úgy tudom, hogy ez egyértelmûen a sárgatest elégtelenség jele.
Szerintem is akkor kezd el szedni a clostit, amikor jobban megindul a vérzés, de tulajdonképpen nem nagy baj, ha egy-két nappal elõbb vagy késõbb kezded el szedni, mert különbözõképpen adagolják az orvosok. Én is szedtem ezt a gyógyit és megkérdeztem a dokimat, hogy miért van az, hogy valaki úgy szedi, hogy 1-10 napig, napi egy szem; mások 3-7-ig nap napi 2 szem; megint mások 5-10. nap napi 2 szem. Azt mondta, nincs túl nagy jelentõsége, hogy hányadik napon kezdik szedni. Én már mind a három variációban szedtem. A 2. napi kezdés, amit a Te dokid mondott, ezek szerint már a 4. variáció. (A Káli Intézetben 3-7 napig, napi 2 szemet írnak elõ, úgy tudom)
Szóval e miatt ne nyugtalankodj.

Remélem hamar rendbe jössz és a következõ terhességed problémamentes lesz!

zsuzsu

Sajnos nem tudok jönni, mert marha sok a dolgom, csak beleolvastam a mai termésbe.

LeoneKép
Üdv. a topicban, de ne maradj Te sem sokáig. Én is sajnos progi hiányos vagyok, és állandóan barna folyásom van. A Clostilbegyt-tõl csökkent, de nem múlt el teljesen, és utánna kaptam Utrogestant amitõl teljesen elmúlt a barnázás, de a mensim sem jött meg, csak amikor abbahagytam a szedését. Az én mensim 2-3 napos és nagyon kevés, és annak a nagy része barna. Én az elsõ piros meglátásától számolom a megjöttét,és akkor Nálam a mennyiség is nõ a barnázáshoz képest. Egyébként a dokim azt mondta, hogy a rövidsége és a minõsége is a progi hiánytól ilyen.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szia RitaKép

Köszi, megvagyok, csak éppen mostanában többnyire olvasó üzemmódban. Tudod, mi most egy kicsit takarékra helyeztük magunkat a férjemmel. Leálltam minden gyógyiról és hõmérõzésrõl és magam figyelésérõl stb és csak úgy élünk bele a nagyvilágba, már ami a baba projektet illeti. Aztán ha nem történik semmi, januárban újúlt erõvel megrohamozom a dokimat. Addig pedig kicsit az októberben kezdõdõ új munkámra koncentrálok.
Hát ennyi van, egyébként lelkileg teljesen lenyugodtam és jól érzem magam.

Ugye jól emlékszem, hogy Nálatok most a Férjednek kell szedni valamit?

zsuzsu

LEONE:a Te esetedben már meg kellett volna csinálni minden hormonvizsgálatot!!!Gondolkodj el azon, nem kellene-e orvost váltanod. Itt tudnak a lányok jó orvosokat ajánlani -attól függ merre laksz.
MARCSI:...új remények!Fel a fejjel!Kép
ZSUZSU:az én variációm: 2-tól 6-ig napi 1 szem!Kép
RITA:ne húzd fel magad, megárt a szépségednek (babucinak sem jó ám!)Kép
Virág
Virág

VIRÁG! törvény van rá hogy 3 cilusnak kell lennie a 2 lombik program között. Igy nekem még 2 van a beültetésig.
Marhaság, mert gondolom ennek annál van értelme ahol közben van esély a terherbe esélyre, de a férjem eredményei ezt kizárják. Akkor minek várunk?

HURKI! Igen E. nekem is mondta, hogy nekik eleinte javult, de utána a kontrollon megint nem volt jó, ezért ment õ is lombikra. Nekünk nem is javult, bár a lombik elõtt a doki kért még egy kontrollt, az sem volt jobb. Sõt, a lombik alatt kórházba kellett mennie 2x is, és éppen amikor le kellett adni az anyagot, akkor pár nappal hamarabb jött ki.
Tök ciki volt, meg visszahivták hogy megint le kell adni egy újabbat mert annyira rossz lett az eredmény. A doki is csodálkozott ezen, de mondtam neki hogy beteg volt. Igy már érthetõ volt a dolog. Amugy az én férjemnek több centis a vágása, remélem a tied is hamar gyóygul.

EDIT! Clostit én 3 hónapig szedtem, közben havonta volt kontroll hogy, de én sem kaptam HCG injekciót.

ANDI! Szoritok majd jövõ héten ne legyen gond.

LEONE! Üdv és én is azt kivánom mint a többiek!

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

VirágKép

Akkor egyre jobb a helyzet. Sokkal több variáció már aligha van.
Látod, Leone, ez tényleg nem oszt, nem szoroz, hogy a 2. vagy a 3. napon kezded e el szedni. Egyébként azt én is javasolni akartam, hogy keress egy másik orvost. Lehet, hogy a dokid a sima, problémamentes eseteket jól tudja kezelni, de nagyon úgy tûnik, hogy a vetélésekkel nem tud mit kezdeni. Ha gondolod, tudunk jó dokikat ajánlani.

zsuzsu

Sziasztok, újabb variáció 1-5 napig napi 2 szem closti, ez röhejes Kép
Leone, üdv a topikban sajnálom, hogy idekerültél Kép, bár ha problémád van jobb helyre nem is kerülhettél volna Kép. Én itt annyi kérdésemre találtam meg a választ, ha más nem legalább kiokosodunk. Szerintem is keress másik dokit, ha már többször is elment a babuka rég ki kellett volna vizsgálni, hogy mitõl. Nekem sincs sok vérem, rá is kérdeztem anno hogy akkor mi az elsõ nap, és az elsõ piros vér az elsõ nap KépNa jó magyarosan de leírtam. KépRemélem hamarosan végighúzod a 9 hónapot.Kép
Andi nagyon szorítunk a HSG-hez!
Jovi a doki egy 140 kg-os manusz, olyan aranyos mackó 40 év körüli szimpi. Szóval nagy sebész de kis vágás. Itt a SOTE-n csinálnak egyedül ilyen mikroizét úgyhogy nem véletlen,h ogy nálunk altatás meg icipici vágás van.Még a kajára sincs panasza. Alig bírom otthagyni, mindig megvizsgálom a meztelencsigáját Kép olyan rossz vagyok! Kép
Rita a 06-40-484848-on reiffeisen hitelvonal ki is számolják mennyit vehetsz fel milyen törlesztõvel, az AXA Colonia 06-1-238-9888 szintén azonnal megmondják mennyit kaphattok. Óriási különbség van a hitelelbírálás-folyósítás-közjegyzõi díj-értékbecslés összege között, érdemes odafigyelni erre is.
Puszi mindenkinek Hurki Kép
vereshurka

Kedves Doris, Rita, Zsuzsu, CatEye, Virág, Karmen, Hurki!

Köszönöm a bíztatást és a kedves szavakat!

Éppen a május eleji (harmadik) vetélésem 'alkalmából' váltottam dokit, mostmár szeretném kipróbálni azt a módszert amit õ ajánl. (Ez a Clostilbegyt + Duphaston)
Az elõzõ dokim csak teljes genetikai kivizsgálást csinált, aztán meg azt mondta, hogy várjuk 3 hónapot, vitaminozzunk és védekezzünk, aztán mindent bele. De ezt csináltuk a második vetélésem elõtt is és nem jött be. Ezért nem védekeztünk, így lett a 3. vetélés közvetlen az után hogy az orvos a várakozást ajánlotta. (Gondolom nektek nem kell mondanom, hogy mit éreztem amikor több mint 1,5 évvel az elsõ vetélésem után újabb 3 hónap várakozást ajánlott.)
A mostani orvos azóta egy pajzsmirigy vizsgálatot kért (valami ilyesmire emlékszem, errõl nem kaptam semmiféle papírt és már nem tudom pontosan mi volt. Ez egy vérvétellel járt és a doki szerint jó volt az eredménye.)
és sárgatest elégtelenségre gyanakodott, ezért volt még 3 vérvétel, 3 ciklusban.
Ha ezeknek leírom az eredményét az mond valakinek valamit?
A normál alsó érték: 8.57 a normál felsõ pedig 27. Az elsõ eredményem 8.0, a második 13.0 a harmadik pedig 13.1 .
A doki szerint alacsonyak, még azok is, amelyek a normál tartományba beleesnek. Így jutottunk el a Clostilbegyt + Duphaston-ig.

Sajnos én még nem vagyok olyan tájékozott mint ti, a progi hiány = sárgatest elégtelenség?

Sziasztok!
Leone

KépKép
leone

VirágKép

Végleg megyünk haza, november közepén. Már nagyon várom, rossz ha az ember távol van a családjától, még igazi barátaink sincsenek itt.

AndiKép

Szoritok neked és nagyon jó eredményeket kivánok

LeoneKép

Üdv a topikban. Remélem hamar babás leszel és minden rendben lesz ezúttal.

Egcsi
egcsi

Jó estét jó éjszakát, holnap sûrû napom lesz, kimegyek megnézem a házunkat állítólag rajta van a tetõ meg bevakolták, le is fotózom, tök várom már hogy lássam.
Holnap veszek rostosat a talira, nagyon várom már, hogymegismerjek mindenkit!
Nem tudok a szerelmem nélkül aludni rendesen, kell hogy ott szuszogjon mellettem. Ma is a kórházban az egyenletes szuszogására majdnem elaludtam mellette, nagyon cikiKép
Annyi szarság van velünk az utóbbi idõben,h ogy tényleg csodálkozom magamon, hogy ilyen optimacska vagyok.Kép
Leone, ez melyik hormon? Egyébként a www.infertility.hu-n a gyerekekre kattintva az ujdonságok közt találsz táblicskut a hormonokra, remélem segít. Nem vagyok én doki meg nagyon okos sem, de minden esetre azt kicsit furcsálom, hogy a lányokkal mind azért szedtük a clostit, hogy teherbe essünk belõje a ciklust-peteérést és turbózzon. Neked ezzel a résszel semmi bajod, akkor mire a closti? Persze lehet hogy összetételénél fogva másra is jó és én most hülyeségeket írok nagy magányomban akkor bocs Kép
Na sokat írtam a semmirõl, mindenkinek szép napot, ma se dolgozzátok agyon magatokat!! Puszi Hurki Kép
vereshurka

LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép
Azoknak írom, akik még ismerték Sient. Sajnos nem tud jönni a mostani bulira, de mindenkit szeretettel ölel és gondolatban velünk lesz. Októberben lesz a következõ inszeme.
HurkiKép
Jó érzés lehet tetõ alatt látni a házatokatKép Fel a fejjel, hamarosan minden jóra fordulKép

doris

Sziasztok!

Azt hiszem itt tudtok segíteni:Mikirofollint majd Norcolutot kell szednem egy cikluson keresztül (21 napig).Ez a két gyogyszer tulajdonképpen mire való?Ezek olyan hormonkészítmények,amik megnövelik az ikerterhesség esélyét?A választ elõre is köszönöm!
Üdv Doris!A "terhesség magzatelhalás után" topicban már találkoztunk, JK néven voltam jelen.Remélem jól vagy?!Engem ez a kis gyógyszerkúra most eléggé felborított:hányinger,fáradtság,zaklatottság...de bármit megér,hogy összejöjjön a baba!

Pusz: krisztinke
krisztinke

Jó reggelt Lányok!

Visszatértem szabimról nem nagy örömmel. Egyedül Ti hiányoztatok.
Történt valami fontos az elmúlt 2 hétben?
Most nincs idõm visszaolvasni a termést.

Én ott tartok, hogy hál istennek felszívódott a cisztám. Most várnom kell, hogy megjöjjön. Mivel nem volt peteérésem, ez elég nehezen fog menni. Ha nem jönne meg szeptember végéig, akkor szólnom kell a dokinak.
Remélem a ciklusom magától vissza fog állni, és újból jönnek a remények.

Puszi:
Nelli
nelli2

KrisztinkeKép
SziaKép Ne idegeskedj, pont ezeket szedtem én is, és az utolsó gyogyi bevételétõl számított egy hét múlva jött meg a menzim. Ezek a gyógyszerek tul.képpen arra szolgálnak, hogy felépítség a méhnyálkahártyádat amely azután leválik a menzi alkalmával. Valószínûleg nem jött meg magától a menzid ugye? Ezért kaptad ezeket a gyógyszereket. Nekem csak egyszer kellett beszednem õket utána már normális idõben magamtól menstruáltam. A terhességhez nincs közük ezeknek a gyógyszereknekKép

doris

Szép jó napot mindenkinek!

ZSUZSU Kép
örülök, hogy jól érzed magad a bõrödben! Klassz, hogy igy át tudtad "programozni" a hozzáállásodat, lehet, hogy nekem nem menne, nem tudom. Az biztos, hogy a HSG óta én is kicsit lazább vagyok, nem akarom annyira görcsösen a babát, talán ez most bejön Kép. Jól emlékszem, a férjem eredménye nem lett valami jó (a motilitása alacsony, pedig a többi értéke nagyon jó), szóval most injekciókat kap, minden kedden és pénteken. Már kezdi megszokni Kép. De ehhez kell az is, hogy a barátosném nagyon jól ad szurit, én is megtapasztaltam a Gynevac kúrám során.

HURKI Kép
köszike az infót, lehet, hogy felhivom õket, csak az a baj, hogy ezek a bankok mind messze vannak tõlünk, és az ugyebár tudvalevõ, hogy egy látogatással nem lehet hitelt felvenni, és mi nem akarunk emiatt messzire utazgatni, több alkalommal. Tehát most elsõ körben itt helyben fogok érdeklõdni, és ha nem kapok jó ajánlatot, akkor indulok másfelé. Igazad van, tényleg óriási különbségek vannak a különbözõ dijtételek között, erre is figyelek.
Ez a "meztelencsiga" aranyos Kép!

DORIS Kép
SIEN-t üdvözöljük!

NELLI Kép
üdv! Sajnos semmi jó nem történt, ha jól emlékszem. Ha mégis, akkor javitsatok ki légyszi!

Csóközön mindenkinek!

Rita
knérita

Tulajdonképpen a kisfiam szoptatása óta (amit májusban hagytam abba) nem állt be a vérzésem.Pontosabban március óta-akkor jött meg elõször (múlt év szeptemberében szültem).A gyógyikat emiatt kaptam.Meg azért,hogy teljesen eltünjön a prolaktin nevû hormon a szervezetembõl,ami a dokim szerint a múlt havi vetélésemet okozta.Neked is okoztak mellékhatást?
Pusz krisztinke
krisztinke

Leone! igen, vérbõl megnéznek bizonyos szintetek (T3, T4 és még valami) nekem is szokták ellenõrizni, ha jó nincs teendõ, ha rossz (nekem egyik az volt) akkor kell menni endokrinológushoz. Szerencsére nekem nem volt gond a pajzsmiriggyel, bár nem értem akkor miért volt rossz az egyik érték.

Gitta! 1 cn

Puszi: Karmen
karmen

KrisztinkeKép
Igen, okoztak mellékhatást, de nekem nem volt túl feltünõ, mert én elötte fél évig hormonkezelést kaptam amitõl megszûnt a menzim átmeneti idõre és az folyamatos tüneteket okozott. (fejfájás, hõhullám, alvászavarok, fáradság, lelki érzékenység...stb.)Gratulálok a kisfiadhozKép

doris

Sziasztok!

Leone!
Sajnálom hogy már 3 vetélésed volt már és lehet hogy ha hamarabb ad a doki Duphastont nem történik meg mindez. Lehet hogy tényleg nem ártana egy másik orvost keresned.

Andi!
Majd gondolok rád a jövõ héten kedden. Szorítok hogy átjárhatóak legyenek a petevezetõid.

Kornélia!
Ez jó hír hogy felszívódott a cisztád. Remélem akkor hamarosan megjön és kezdhetsz egy reménytelibb ciklust.Kép

Szia Krisztinke!
Dorisnak igaza van. Én is szedtem Norcolutot és pár nap múlva meg is jött a mensim tõle. Az én mensim is helyreállt tõle úgy hogy fel a fejjel.Kép Amúgy mióta próbálkoztok már?

Rita!
Várom az emilt!

Marcsi!Kép
Sajnálom hogy megjött és remélem a lombikkal sikerrel jártok!

Puszi

Andy
Andy

Doris
Drága vagy,köszönöm,nagyon büszke vagyok rá!Jövõ héten (19-én) lesz egy éves.És szeretnénk mielõbb kistestvért...
Remélem neked sem kell már sokat várni,és hamarosan a "friss kismamák" topicban fórumozhatunk tovább!!!
Ezt kívánom minden itteni anyuka-jelöltnek is!

Pusz krisztinke
krisztinke

Andy
Szerencsésnek mondhatom magam,mert nem volt szükség "próbálkozásra".A kisfiammal,és most is az elsõ "próbálkozós" alkalommal teherbe estem,csak sajnos ezúttal nem maradt meg.A dokim szerint ez szoptatás után nagyon gyakori.Rendesen megviselt a dolog,de lelkes és optimista vagyok.Ezt a hónapot a gyógyik miatt ki kell hagynunk,de remélem utána nem kell sokáig "próbálkozni" a siker érdekében.
krisztinke
krisztinke

Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatlak benneteket, most mások javaslatára átjöttem ide. Eddig a "terhesség magzatelhalás után" topicba írtam. Igaz, nekem nem magzatelhalásom volt, hanem spontán vetélésem kb. másfél hónapja. Valószinûleg sárgatest elégtelenségem van. Ezt onnan gondolom, hogy egy 21. napi vérvételnél kevés (7,2) lett a progiszintem. Utána 2 hónap múlva lettem terhes, de végig véreztem és görcsöltem. Most voltam dokinál, beutalt még egy vérvételre remélem most is alacsony lesz a progiszintem és végre kikezelnek ebbõl az állapotból.
Köztetek is sokan barnáznak mensi elõtt, erre Utrogestant kaptok? Mert nekem azt mondta a doki, hogy Norcolutot kapok majd, már fel is írta elõre. Pedig azt általában azoknak adják akinek nem jön meg magától. Valaki esetleg kapott már sárgatest elégtelenségre Norcolutot?

Sziasztok

Laura
Laura (laura2)

KrisztinkeKép
Köszi, viszont kívánomKépKép
LauraKép
Téged is üdvözöllek körünkben...sajnálom, hogy itt kell megismerkednünk. Kívánom, hogy mielöbb költözz át Te is a másik topikba. Sajna barnásozás ügyben nem tudok Neked segíteni, mert (szerencsére)nem volt eddig ilyen problémám.

doris

Jó reggelt Mindenkinek ezzela képpel:

Kép
NELLI:örülök, hogy elmúlt magától!Kép
Virág
Virág

Olyan rossz, hogy nem lett baba mostanában. Ki van most a közelében? Kinek lehet drukkolni?

Nelli
nelli2

Sziasztok lányok!

Nagyon régen nem írtam, talán sokatoknak nem is ismerõs a nevem, nagyon sok új nevet látok.

Búcsúzni jöttem.

Na nem feladtuk a babáért vívott harcunkat, hanem most úgy alakult az életem, hogy nem tudunk küzdeni érte. Jómagam ugyanúgy a magas prolaktin szinttel "szenvedek", a Bromot továbbra is szedni fogom, és továbbra sem védekezünk, - szabad utat hagyunk a babának, ha jönni akar.
Azonban édesapám nagyon beteg, olyannyira hogy bármelyik pillanatban elveszíthetem. Nem tudom hogyan lesz tovább nélküle.
Köszönöm sokatoknak a számos segítséget, a sok-sok hasznos tanácsot, amit aktív babanetesként kaptam tõletek.
Kívánok mindenkinek nagyon boldog életet és hogy mielõbb édesanyák lehessetek akár újra, akár kezdõnek.
Gitta, vegyél ki kérlek a táblából.
Jók legyetek, mindenkinek nagyon nagyon drukkolok, és ha egyszer úgy érzem, ígérem újból visszajövök hozzátok.
Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép

Sok sikert kívánok az elhatározásodhoz, és nagyon mélyen együttérzek Veled !

LauraKép
Én is progi hiányos vagyok, és a 7,2 valóban nagyon alacsony. Erre én Clostilbegytet és Utrogestan hüvelygolyót kaptam. A barnázás elmúlik tõle, de a mensim sem jött meg. Voltál már más orvosnál is ? Lehet, hogy váltanod kellene, bár nem írtad, hogy a terhességednél is ez az orvos kezelt?

CatEye

Cat
Kép
cateye

VandaKép
Annyira sajnálom...és a könnyeimmel küszködöm, mert idén márciusban én is pont ezen mentem keresztülKépKépKép Nagyon sok erõt kívánok Nektek és azt, hogy Édesapádnak ne kelljen szenvednie... Hiányozni fogsz a topikból és tiszta szívvel várunk vissza de inkább a másik topikba...Kép

doris

Sziasztok!

CatEye
Igen ez az orvosom volt elõtte is. Annak ellenére ami volt bízom benne és remélem, hogy sikerül meggyógyítania. Amúgy amikor ez a vérvétel volt, akkor utána csinált UH-s peteérés vizsgálatot, ami nagyon jó volt, mert a 11. nap már volt egy 20 mm-es domináns tüszõm, ami ki is lökõdött rendesen. Lehet, hogy utána elfelejtette, hogy a progit azért nem ártana rendezni. Most viszont direkt felhívtam a figyelmét erre és ezért küldött el egy újabb vérvételre.

Ezeket a sárga meg kék fejeket hogy csináljátok??

Laura
Laura (laura2)

Sziasztok!

Hurki!
A táblázat sokat segített, köszi!!!
Szerintem azért adhatta a clostit, hogy biztos legyen pé, hogy tényleg legyen mit csinálnia a Duphaston-nak. :-)
(Hogy csináljátok azokat a sárga mosolygókat?)

Karmen!
A www.infertility.hu -n található táblázat alapján megnéztem, hogy nekem a P4-et nézték.

Andy!
Most, a 3. vetélés után kerestem más orvost, õ adta a Duphaston-t. Remélem ezzel tényleg elérjük a célt!

Leone

KépKép
leone

LauraKépLeoneKép
Arcocskákat úgy tudtok csinálni, hogy leütitek a kettõspontot : és egy zárójel bezár ) Ekkor mosolygós arcot kaptok a szomorú arcocska pedig : és (. Szünetet nem kell ütni közéKép

doris

Köszi Doris! Kép

Leone, aki mostmár tud mosolyogni! Kép

KépKép
leone

DorisKép
Köszi, már én is örülök Kép

Laura
Laura (laura2)

Sziasztok Lanyok!

Nelli! De jo, hogy eltunt a cisztad! Kép Vegre egy jo hir is!
Vanda! Sajnalom ami edesapaddal tortenik! Kép Kitartast es sok-sok erot!
Marcsi! Tessek optimistan nezni a jovobe! Es bizni nagyon-nagyon a lombikban. Kép

Udv. az ujaknak! Mostanaban valahogy nagyon szaporodik ez a topic, pedig inkabb fogynunk kellene, nem? Senkinek nincs semmi jo hire?

Laura! En is szedtem Norcolutot, 3 honapig. Nekem rendszertelen volt a mensim, azt mondta a doki, hogy a sargatest hiany az oka. Igaz, hogy azota sem lett hu, de rendszeres, de eleg sokat javult. A barna trutyim viszont nem tunt el tole. Lassan mar egy eve, hogy mindig igy kezdodik a mensim. Es nagyon-nagyon utalom!!!! Kép Kép

Andi
andi28

sziasztok!

Két napig nem dolgoztam, úgy hogy most ki sem látszom a munkából.

Hétfõn voltunk a medd. központban, és ha jók lesznek az eredményeink akkor nem októberben, hanem már a következõ ciklusban (szeptember 20. körül) indul a következõ lombikprogram. Nagyon félek, hogy nehogy valami baj legyen. De azért örülök is, hogy hamarabb kezdhetünk.

Mindenkinek szép napot kívánok, és megpróbálok még jönni hozzátok, de most dolgoznom kell.

Éva
Éva

Kép Kép
Névtelen

A barna "kezdés miért probléma???
krisztinke
krisztinke

Vanda!
Én is nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorú hírekkel szolgáltál! Nem is tudom beleélni magam a helyzetedbe, nagyon-nagyon rossz lehet.

Nelli
nelli2

Andi!

Én is kb. egy éve barnázok. Akkor ezek szerint Norcolut után is megmarad? Hát ez nem túl jó Kép . Pedig én is nagyon utálom, mert ezzel együtt kb. két hét a mensi. Neked is a fogamzásgátlótól lett ez a trutyizás? Nekem akkor kezdõdött amikor abbahagytam a gyógyszert, de már szedés közben is néha volt pecsételésem.

Laura
Laura (laura2)

Szia Laura!
A progi szinted tényleg nagyon alacsony de gyógyszerrel helyre lehet hozni. Én is jövõ héten megyek vérvételre mert a dokim kíváncsi a hormonszintemre. Szerintem az én progim is alacsony, mert a hõm 9 napig volt fent a múltkori ciklusban.

Vanda!
Nagyon sajnálom ami az édesapáddal történt, de megértem hogy min mehetsz most keresztül. Ha majd egyszer úgy érzed hogy folytatod a babaprojektet akkor szívesen várunk vissza.

Éva!
Ez jó hír hogy hamarabb indul a lombik. Ne izgulj biztos minden rendben van. De miért félsz?

Andi!
Valaki tényleg elkezdhetné már az õszi babaesõt. Mostanában sajnos nincs zebrásodás.Kép

Puszi

Andy
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: