A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi!
Írtam is mélben, hogy milyen jól esett a fotó a pasijaimról :D Nagyon féltettem őket, és nagyon örültem, hogy tegnap night klubba mentek :lol:

a telóm nokia, kb 2 hónapos, remélem, kiszárad. Ma még nem tudtam bekapcsolni :cry:
Iratok száradnak, remélem, rendbejönnek!

Tévében én egész mást hallottam, lehet, megint rossz adót nézek :?

Kép
Kép
zuzmo1

CSajszik! Örülök, hogy mindenki egyben megúszta ezt a tegnapi napot!

Momentán mi sem nézünk tv-t már két napja, és rádiót se hallgatunk...vendégeink voltak, akik a 11 hós kislányukkal jöttek, igy mi már előre eldöntöttük, hogy ilyen pici gyerekekkel felesleges kint nyomorogni a tömegben, mert nekik az alvás az elsődleges és meg is ijedtek volna a hangzavartól. Meg különben is én a tavalyi tűzijátéknál már megmondtam, hogy én többet mégegyszer nem megyek tűzijátékra max ha már Kamilla nagykislány lesz, hogy 1x lássa azt jóvan! Én nem bírom a tömeget!
Mi kávézni voltunk a kedvenc kávézónkban a Ráday u-ban, majd elmentünk megnézni az Arcot a Felvonulásin és úgy jöttünk haza. Ahogy beléptünk a házba megjött a vihar!!! Irtó nagy mákunk volt, mert nem is tudom hova szaladtunk volna a két babóval ha elkap minket az eső a városba???!!!

Ja és ma reggel tudtuk meg, hogy mi történt a városban, de azt is csak azért, mert folyamatosan csöngött valamelyikünk telefonja és ellenőrzítek bennünket a rokonokok, hogy megvagyunk-e.
Mindjárt utána is olvasok a neten, hogy mi van?!

Ancsi enyém képeimet hova/kinek passzoljam? Mehet neked?

Rylie

Ja és ez a kanapénk, de ez most nem annyira érdekes... :roll:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... =S09835751
rylie

Sziasztok!

Még mindig csak bambulok, hogy tegnap este mi történt! :(
Mi az egész vihart annyival úsztuk meg, hogy anyós lakásából néztük végig a tűzijátékot rokonsággal, és a "vízszintesen" eső két ablak alatt is befolyt. :(
Már szerdán mondta az időjárásjelentés, hogy vasárnapra jön a lehűlés, de ez? :shock:

Arról már nem beszélek, hogy Demszky megint csak felelősöket keres, de olyat, hogy a Hungárián, Könyves Kálmán krt-on a nagyobb kereszteződésekben sárga lámpák villogtak. Ebből lettek nagy dugók. Ezért ki a felelős? :evil: Vagy ez nem számít? :roll:

Lányok, arra gondoltatok, hogy kedvenc kórházunkban micsoda baba-dömping lehetett a vihar miatt? :lol:
zanza

má megint milyen hibákat ejtek??? :oops: hallgattunk pl

ja kanyapénk lila színű és ócsó és szuper :)

R
rylie

KÉPEK:
bárki küldhet nekem a tigerkid1 kukac gmail.com címre (ide csak fotókat szoktam kapni), de Indi nem fog örülni, mert neki lassú a honlapom. tudjátok mit? küldjétek el mindenképp, hogy nekem is meglegyen. felteszem, aztán majd Indivel leüzleteljük a továbbiakat!
ancsipancsi

SZOLGÁLATI:

csak fél füllel hallottam, de hosszabb időre lezárják a Fehérvári utat a Bocskai magasságában a Móriczig, így ez a szakasz egyáltalán nem járható majd (gondolom a Bocskaitól a híd felé se) , és a 41, 47, 18, 118 villamosok sem közlekednek majd a szakaszon.
ancsipancsi

Zuzi,
egyetértek Veled, én is szeretem az ilyen rendezvényeket, leginkább a hangulata miatt (na meg 4 éve a tüzijátékon csokolt meg elöször a zuram :) ). Viszont a tömeget sosem birtam, föleg amiota gyerekem van. Igy a légiparádén is csak pár percet voltunk, nagyon hangos volt a cucc, B is kikivánkozott onnan. de azért tetszettek neki a repcsik persze :)
És szerintem ilyen természeti katasztrofa máshol, és máskor is megtörténik, csak most hogy egybeesett a tüzijátékkal, jol felfujják az egészet...

KépKép
fibi

Én meg utálom az ilyen rendezvényeket, főleg, hogy ott a Duna fölött, a hidak között repkedtek a repülők. Kocsival arra jártunk pénteken, de alig vártam, hogy eltávolodjunk onnan.
lindicita

És a hetes busz sem jár vajon a Móriczon?????

KépKép
fibi

Izlések és pofonok...
fibi

[quote="ancsipancsi"]K írta:ancsipancsiÉPEK:
bárki küldhet nekem a tigerkid1 kukac gmail.com címre (ide csak fotókat szoktam kapni), de Indi nem fog örülni, mert neki lassú a honlapom. tudjátok mit? küldjétek el mindenképp, hogy nekem is meglegyen. felteszem, aztán majd Indivel leüzleteljük a továbbiakat!

ez nem verseny.... maradjunk annál, hgoy mindenki küldje neked, és aztán majd megoldjátok. én meg majd megnézem másképp. és nem akarok a dologról többet beszélni.

indianyo

Indi!
én meg arra gondoltam, ha adnál valami kódot (+ némi útmutatást) oda is feltenném a yahoora (erre gondoltam, mikor üzletről írtam), így mindkét helyen meg lehetne nézni. kérdés, hogy ott van-e valamiféle limit, vagy ilyesmi.

ancsipancsi

Fibi!
nem azon a szakaszon zárnak le szvsz, hanem csak a Bocskai és a Móricz között.
ancsipancsi

Ancsi :) amikor a yahoos fotóalbumot megnyitottam (A Bogárka-park megnyitója után), mindenkinek elküldtem a linket és a hozzá tartozó jelszót, hogy bárki, bármilyen képet oda feltehessen 2 perces munkával bármilyen segítség nélkül. Az album nem az enyém, hanem a topiké és jelszóval lehet feltenni, levenni, kiibővíteni etc. Megnézéshez nem kell jelszó, csak abban az esetben, ha valaki úgy állítja be az albumot, hogy ne legyen nyilvános.

indianyo

[quote="indianyo"]A írta:indianyoncsi :) mindenkinek elküldtem a linket és a hozzá tartozó jelszót,

na ez az, épp most írtam erről mélt, hogy emléxem vmire, de nem találom. pedig nem szoktam kitörölni leveleket, habár Moose nem örülne, ha tudná, hogy jelszavakat tárolok a boxomban :)
priviben vagy mélben küldd el légyszi. feltegyem azokat is, amelyeket én készítettem?

ancsipancsi

Ancsi :) elküldtem. pusz.

indianyo

[quote="indianyo"]
írta:
indianyoez nem verseny.... maradjunk annál, hgoy mindenki küldje neked, és aztán majd megoldjátok. én meg majd megnézem másképp. és nem akarok a dologról többet beszélni.

Az utolsó mondattal csak annyit akartam mondani, hogy ez nem egy olyan jelentős dolog, amire ennyit kéne szócsépelni - semmiféle megbántódottság nem volt benne. HA csak nekem probléma Ancsi oldalát nézegetni technikailag, akkor különösen kér ennyit erre pazarolni, másként ismeg tudom oldani. Csókolat mindenkinek.

indianyo

http://pg.photos.yahoo.com/ph/babanet.s ... /my_photos

itt elérhetőek a szülinapi képek a Lencsi szülinap albumban. egyelőre csak még azok, amelyeket én készítettem. yahoo nagyon lekicsinyít, de akinek kell vmiből nagy, az kérjen és adatik :)

FOTÓSOK:
ha külditek nekem a képeket, nyugodtan konvertáljátok át 800x600 megadásával. de ha nem tudjátok, küldjétek nagyban és majd én megcsinálom!
ancsipancsi

hú, csajok, azt hittem balhé lesz a fotókból :shock: Ne ijesztgessetek, most gyengék az idegeim :)

Kép
Kép
zuzmo1

Deni! :D
akkor holnapra talit szervezel a Feneketlenhez???? Ki megy???? Nehogy itt elsikkadjon a dolog!!! :D

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi :) biztosan félreérthetően fogalmaztam. bocs. balhéról szó sincs. fóleg nem egy ilyen apróság miatt :)

indianyo

Indi!
Akkor oké! :D Csak olyan zaklatott vagyok egész nap, már megijedtem!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
ha a hetes jár, akkor mi megyünk holnap :) Ti is?

KépKép
fibi

Fibi!

Én is úgy tudom, hogy csak a Móricz Bocskai közötti szakasz lesz lezárva a metróépítés miatt. Mi holnap Johiékhoz megyünk, de lehet, hogy együtt elnézünk a játszóra, azért is kérdeztem, hogy áll-e még a tali. Szegény Deni felvetette, aztán a tegnap esti események miatt nem is reagált rá senki, pedig tök jó ötlet!!!

Hihetetlen, egész nap szirénázó autókat hallok!!! :cry:

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok,

Azt hiszen néhány napig nem találkozunk, legalábbis, meglátjuk, hogy alakul az élet. :)

Vigyázzatok magatokra,
Vica
vica94

Vica!!!
Csak nem:?????????????????? :shock: :D Étesíts minket, nagyon szorítunk!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Hát ez rémes :cry: még jó, hogy aztán nem nézetm tv-t este, mert aludni sem tudtam volna...

Zuz, Juc, Dora :) Örülök, hogy minden okés, nagyon izgulhattatok... Szegény remegő Bazsó, ha rágondolok is elszomorodok :( És Zuz, egyezik a véleményünk!

Ancsi :) Szuperek a képek, ez legalább egy kicsit jókedvre derített!!

Tinu :) "kivonom a hülyeséget és gyököt vonok.." én is én szoktam híreket hallgatni! :wink:

Ruz :) Bendinek bulást! Remélem "csak" a foga és nem lesz beteg! Sok +++++++++neki!

Rylie :) Tetszik a kanapétok!! :D

Lindi :) Felettünk egész hétvégén repkedtek a repülők :evil: csak én nem tudok innen eltávolodni...

Zuz :) Gondoltam lehetne egy tali a tónál, ha van kedvetek hozzá! Ha Fibiék eljutnak hozzánk holnap, akkor mennénk talizni Veletek!
denizsa

Zuz :) Akkor holnap a közelünkben lesztek! :D Jöhetnétek Johival Ti is a Diószegire játszózni!

Vica :) Nagy drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!
denizsa

Zuzi :) Én fáradt vagyok most talihoz. Mi éjszakánként nem alszunk, nappal meg nyafizunk, úgyhogy szép az élet, ihaj!

Vica :) telszámot kérek püben! pusz.

Az egésznapos nyafinak van egy az idegekre nézve kellemetlen hatása, már én is síkideg vagyok ettől a monoton nyüszögéstől. na ilyenkor kéne egy pofa ser vagy valami egyéb hangulatemelő?

indianyo

Vica! :D

DRUKK-DRUKK-DRUKK!!!!!!!!!!!
Kivanok Neked gyors es konnyu szulest!!! :D :D

Ime a mi csodaszep kismamank,Aki hamarosan Anyuka lesz:
Kép

VillamKriszta es tisztapelusravaroAkos
bkrityo

Sziasztok Lányok!

A segítségeteket szeretném kérni. A Szent Imre meddőségi vizsgálataival kapcsolatban szeretnék kérdezni. Elsősorban az érdekelne, hogy milyen módszerrel vizsgálják a petevezetékek átjárhatóságát (HSG)?
A válaszokat előre is köszönöm.

Linda

Kép
linda29

Linda!
sajnos nem tudok olyan mamáról, aki közűlünk a Szt. Imrében volt vizsgálaton, de talán akad egy-kettő. hátha jönnek mostanában és segítenek!

VICA!
DRUKKOLOK EZERREL!!!!!!!!

Indi!
ha szereted a sört, akkor miért ne? én sajna nem szeretem, így csak még idegesebb lennék, ha innom kéne! :) tudod mit tettem ebben az időszakban? kitaláltam dolgokat, hogy azok nekem járnak! pl. aludtam a babával nappal is, amikor csak volt lehetőségem, és nem izgattam magam a mosogatnivaló miatt, meg ilyesmi. apa mikorra várható haza?

talira én is mennék, de ha senki nem jön, lehet, hogy nem fárasztom magam :lol: , habár tök közel van! lehetne akár megint a játszón talizni és akkor nem kellene egymást várnunk, hanem egyszer csak összefutnánk.

ancsipancsi

Mikor lenne a tali? :roll: :)

Vica, hajrá! :lol:
zanza

Ancsi!

Erre a hírre csak köpködni tudok. Nem hiszem el, hogy ilyenek vagyunk. Szégyenkezem, és dühöngök. A férjem válasza: a magyar az ilyen. min lepődsz meg? Hát, én is magyar volnék, de eszembe sem jutna még rúgni egyet a szerencsétlenen. Nagyon ki vagyok akadva. :twisted: :evil:
Lehet, hogy neki van igaza?

Zsuzsi
zsugyu

Ancsi :) hát aludnék én nappal (is), de nyafijam nem hagy... én ugyan a mosáson és mosogatáson kívül nem házimunkázom, a tiszta ruháim hetek óra cserélődnek a fotelban, csak a gyerekruhák kerülnek a szekrénybe, másra nem marad energiám. Hely sincs mondjuk.. Úgyhogy egy sör az jelentősen lendítene a rajtunk aszem :)

indianyo

Indi!
első három hónap nagyon nehéz volt, zombi voltam totál. mivel Lencsi éjjel kaja után elaludt szépen, fejtem, és épp mikor én is elaludtam volna felébredt sírni, nagyon kivoltam. úgyhogy főleg az első hetekben csak hálóingben lecengéreztem otthon, nem érdekelt az öltözködés meg ilyesmi, és minden alkalmat kihasználtam a döglésre :). sajna nem tudtam Lencsét a nagy ágyba venni, mert ott aludt a férjem és nem fért volna el, de érzem, hogy az jó megoldás lett volna nekünk. remélhetőleg ti is hamar túljuttok ezen a helyzeten és lesz időd. addig meg sörre fel!
korábban kérdezted: egy újságban olvastam különben a hétvégén, hogy a gyerek 2 éves koráig minden gyümölcsöt pucoljunk meg. szerencsére a hámozatlan meggytől csak erősödött :), most meg elég sűrűn kakil (rendes állagút). mikor több gyümit eszik, naponta akár 3x is kakkant gombócokat. szóval dolgoznak a rostok.
ancsipancsi

Ancsi :) Sztem jó, ha a játszón talizunk :wink: És a fosztogatós cikk :( :(

Zanza :) Mikor legyen?

Ma csókos kedvében van a fiam, több puszit is kaptam tőle "csak úgy" :D :D
denizsa

Vica:
innen is küldöm a drukkot+++++++
Ügyesek legyetek :D

A mai"termés" :lol: :
Kép

Ancsi:
ez a cikk nekem nem tűnik túl életszerűnek :shock:
Mivel nincsenek újabb hírek a katasztrófáról,majd "csinálnak" :roll:
/Votiv:bocs,de a hazai média.... :evil: /

petergabi

sziasztok,

HAJRÁ VICA!!!! Minden legyen úgy, ahogy megálmodtad!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi,
ház szépen alakul!!! :wink:

Indi,
isten hozott a klubban!!!! :twisted: de remélem te hamarabb kilépsz!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gabi!
apám milyen háttér!!!!!!!!!!!!
ancsipancsi

Gabi, egyébként igazad van... :) én se vagyok elájulva a "kollégáimtól" :twisted:

ma hallottam a HírTV-n egy betelefonálós műsorban: Szent István lesúlytott! ez a tragédia figyelmeztetés volt, hogy rossz irányba halad az ország!! :shock:

vajon a tegnapi egyiptomi vonatszerencsétlenség is Szent István ujja volt?

Vica, mizujs??????

halálos napunk volt nekünk is, Isti megint szétkent egy pelenkát a falon :x miután szépen megmostam és felöltöztettem, beleült a bidébe és magára nyitotta a csapot :shock: felmászott az étkező asztalra és leborított egy teli vázát :? és ez csak a délelőtti program negyede :twisted: aztán elmentünk Ikejába főzni, és Isti nekitolta a babakocsit a Rúzsa Magdinak, aki nagyon morc volt, és arra se mondott semmit, hogy bocsánatot kértem...
jaaj és Isti egész nap nyöszörgött és nyávogott, rángatott, húzott, többször megtépett, lepofozott, szétmarrt, olyan volt, mint egy veszett mókus :shock:

na, eldőlök, mert idegroncs vagyok :roll:

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

A segítségeteket szeretném kérni. Most böngésztem át a Szent Imre kórház honlapját és ott találtam egy olyan várandós találkozót, ahol a kismamák a szülésznőkkel találkozhatnak. Ez minden hónap második csütörtökjén van. Szerintetek ez tényleg egy friss info és ha igen érdemes rá elmenni? Itt lenne az ideje, hogy szülésznőt is válasszak.

Den, Votiv

Ha emlékeim nem csalnak, ti voltatok azok többek között, akik a Faludy dokinál szültetek, és ezért a segítségeteket szeretném kérni.
Ti hogyan beszéltétek meg vele a szülés körüli dolgokat? Anno, amikor el kezdtem hozzá járni, akkor mondtam neki, hogy az egész terhességet szeretném nála/vele végigcsinálni. Nem tudom, hogy akkor kiderült-e számára az, hogy a szülést is beleértettem. Itt gondolok pl. arra, hogy hogyan lehet elérni, ha szülésre kerül a sor, adott-e elérhetőséget vagy mi volt? Elnézést a hülye kérdésekért, de első babaváróként baromi gyakorlatlan vagyok ezen a téren. Azt már meg sem merem kérdezni, hogy az anyagi dolgok hogyan zajlottak…. Bár én az sztks rendelésére járok, de gondolom a szülésnél valamit elvár?! Bocsi, ha kényes témát feszegetek!

Hú, ez nagyon hosszúra sikeredett!!
Köszönök minden infot előre is!

Curse
curse

Sziasztok,

Egyenlőre haza jöhettünk a kórházból, már hat után itthon voltunk, de olyan álmosság tört rám, hogy mentem aludni.

Aztán erősebb fájásokra keltem, szedem a bogyót, ahogy szülésznénivel megbeszéltük és most itt vagyok.

Nagyon kedvesek vagytok, hogy ennyire drukkoltok nekem, biztos használni fog :) És mindenkinek köszönöm a jókívánságait, nem is tudom, mit lehet mondani válaszul, most nem fog az agyam :?

Nagyon bágyadtnak érzem magam, talán ezzel jelzi a testem, hogy gyorsan aludjak még, mielőtt elindulnánk :)

Indi,
telószámot küldöm Neked mindjárt priviben.

Nem tudom, tudok-e még később írni, majd igyekszem :)

Vica
vica94

Curse, szerintem leesett neki :) de azért nem árt, ha megkérded, "hogy is lesz a szülésnél?" vagy vmi ilyesmi :D ha elindul a szülés, és bementek a H-ba, onnan értesítik őt. de ha van szülésznőd, akkor vszínű először őt hívod fel, és ő ad tanácsot, mikor "érdemes" beindulni, és megegyezés szerint akár ő is értesítheti a dokit, és akkor kb egy időben értek majd be.

mindenképpen beszéld át Faludival, hogy szeretnél szülni, mennyire hagyományosan, vagy ha lehet inkább az Ikea szobában, meg hogy akarsz-e érzéstelenítést (EDA-t), fájd. csillapítást, gátmetszést stbstb. persze semmit sem lehet előre kőbe vésni, mert akárhogy is alakulhat, de azért jó, ha pár dolgot előre tisztáztok, kicsit jobban megismeritek egymást.
és ő nem az a doki, aki bármennyit is elvár, ha rá is kérdezel, akkor is vszínű azt mondja, adj, amennyit gondolsz. én ugyan 2 éve már lassan, hogy szültem, de ha gondolod, írok számot priviben.

ha jó szülésznőt választasz, sokat tehet azért, hogy minden oké legyen, biztonságban érezd magad és a lehetőségekhez képest még kellemesen is :)
Faludinak nincs preferenciája, általában mindenkivel szívesen dolgozik együtt, amennyire tudom.

azt nem tudom, hogy tartják-e még a baba-mama klubokat, ahol megismerkedhetsz a szülésznőkkel - vagyis néhényukkal - de akár szívesen ajánlhatunk is Neked szülésznőt :) de egy telefon a H-ba, és kiderítheted, hogy lesz-e klub.
egyébként hogy vagy? pontosan hány hetes vagy?

puszi

votiv 8)
votiv

Indikém, kitartás!!!! Úgy sajnálom, hogy így megviselnek Titeket a fogak! Ha valaki, hát én nagyon át tudom ezt érezni!!! Próbálj pihenni, bár tudom, hogy én sem tudtam napközben aludni! :cry:

Vica!!!
Értesíts minket mindenről! Nagyon szorítok, és drukkolok!!!! :D

Gabi!
Ma mutattam a házatok képépt az Uramnak, és mondtam neki, hogy egy hete még csak alap volt. Nézett nagyot!!! :D

Deni!
Csókos Bálintodat puszilom!!!

Votiv!
:shock: :shock: :shock:
Magdinak nme jött be Isti udvarlási stílusa??? :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Hajrá Vica! Hajrá Vica! Hajrá Vica! Hajrá Vica!! :lol: :o

Indi: kitartást!!! +++++ a fogmanók ellen! sörike küldd fénypost!

Tali: mi nem tudunk menni holnap de nektek jó játszózást!

Ancsi: szerintem a hír nem lehet igaz. Legalábbis bízom benne...nem akarom, hogy olyanok legyünk mint az amcsik :evil:

Votiv: ez az Istimanó a sztárokat se kíméli ;)

Szakáll veletek!
Rylie
rylie

Votiv,
Nagyon köszönöm az infokat és megint csak megnyugtattál, hogy tényleg jó dokit választottam :-) Elképzeléseim már vannak a szülést illetően, de még mindig én is egy picit tanácstalan vagyok, pl. az érzéstelenítő terén. Én az a típus vagyok, aki nem szereti, ha szúrkálják :-) De gondolom, hogy úgyis a fájdalom fogja meghatározni.
Szülésznőkről már kaptam pár infot, az egyik ismerősöm a Kecskemétiné Verát ajánlotta. Az elmondása alapján ő közelebb állna az elképzelésemhez. Én eléggé földhöz ragadt vagyok és nem jönnek be pl. az alternatív szülési formák, meg az illőolajok stb. Remélem ezzel senkit sem bántok meg. Ha esetleg van olyan szülésznő még, aki a fentieknek megfelelne, szívesen venném ajánlásodat.
Az az igazság, hogy még annyi kérdéssel, kétellyel vagyok tele..... Kezdek izgulni pedig még azért relatíve messze van a dolog. Jönnek a hülye álmok stb., de gondolom ez másnál is hasonlóképpen volt.
Holnap lépek a 30. hétbe. Ezt most nagyon pontosan tudom, mert ma voltunk 4d-s uh-n :-)
Azért kezdek így parázni, mert egy hónappal ezelőtt véreztem, meg most is a hétvégén. Ráadásul a doki is sokszor érzi a méhkeményedéseket, gyógyszert írt fel, mert tart nagyon a koraszüléstől. Szóval nem egyszerű a helyzetem. Próbálok mindenre már most felkészülni minden tekintetben.
Na ez megint hosszúra sikeredett.

Tényleg egyébként a második babát is a Faludinál szeretnéd megszülni? Utólag is Gratula a babához! :-))))
curse

Dóra! Szegénykém! :(

Zuz! Így részletesen olvasva még durvább!!!
:?

Indi! csak azért gondoltam az angolt, merthogy azt hittem ti is úgy kommunikáltok....

Ancsi! Köszi, lehet, hogy majd megnézem.

Rylie! szerintem is tök jó a kanapétok :wink:

Vica! Hajrá!!! :lol: :wink: :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Másra most inkább nem is reagálok, mert folyamatosan beugrik szegény Bazsó a zacsiban :cry: Inkább L

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Jo estét,
ma sokan hiányoznak, mi vaaaaan????

Zsanci, Recca, Macska,
merre jártoooook???

Mi délután Angit és Barbarát látogattuk meg, és képzeljétek, nagyon csip engem a csajszi, mert végig vigyorgott rám (meg rötyögött), ha meséltem valamit :D Ennyire vicces lehetek? :lol: :lol: Ja, és amikor megdajkáltam öt, Bálintomat abszolut nem zavarta a dolog :D ugyhogy hajrá :D

Vicaaaaaa,
gondolok Rád és szoritok!!!!! :)

Zanza,
gyertek Ti is holnap, pl délután 3 felé okés?

Ancsi,
akkor a játszotérre jöttök?

Zuzi,
én válaszoltam Deninek, hogy megyünk. Köszi az infot, akkor hetes busszal biztos átjutunk Budára :) és Johival gyertek Ti is :D :D

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: