na megérkeztem a géphez és visszább is mentem,mert van,amihez,akihez még nem szóltam!
Csillam,
ez aztán a fiús szoba,micsoda kékség!és nagyon délcegen feszít az ágyikójában!
te meg gyere már többet,na!
Vadviri!!!!!
üdv közöttünk,remélem látunk képet Bálintról és mamájáról!és ennél több infót ám:pl.szeptemberben mikor is lesz egy éves a fiatalember?
táblink is van ám,amibe szivesen betesz a táblifelelőünk,Benianyu(aki mondjuk mostanában pont nem nagyon ér rá

)
Scullyx(micsoda név

)
én nagyon mennék,de nem sajna!
Kuha
TÖKI POMPOOOOOOS,ú de fini,jaj de fini,de sokat ettem én és nyami nyamiiiiiii!!!!!!
micsoda moci hallod e!!!!!!csak apjuk meg ne lássa,még elrohan ő is venni egy ilyet
Annamami,Rokica,
nagyon jók a képek( bánhatjátok a töki pompost) és ugye milyen jóó kis mulatság volt?!hihetetlen,hogy háromszor is fölmentem!már alig várom a jövő évit!
Ayse,
én kész vagyok a szóvirágaidtól! hihetetlen jó fej vagy!
Kissvábhegy tényleg jó kis hely,pont a kutyadomb(Martinovich hegy) lábánál nőttem fel és 7évesen le is zuhantam az egyik(legngayobb)szakadékáról,csak a karom törött el szerencsére,azóta kerítik el azt a részt!

,de ezen kívül is rengeteg baleset történt velem,állandó látogatója voltam a János Kórháznak!persze voltak balesetmentes napjaim is!és rengeteg gyerek volt és eszméletlen sok emlék!
jaj,de jó volt!
Totka,
azta milyen barbi-torta!!!!!
hú,de belekostoltam volna én is!
PPanna,
mi Milumil-t vagy Humana-at használunk,az elsőt após ajánlotta(jó is)a másikból meg van késztápszer is,ami nagyon hasznos!Kisnyuszi amúgy nem válogat,de tény,hogy ez a kettő a legjobb minőségű,amit a minimális csomózódásra értek!a késztápszer ezért is jó,nincs csomó benne!az elején Kisnyuszi is eltolta magától,de aztán egyik napról a másikra elkezdte falni(ízesítésnélküli,cukormenteset favorizálta),de éjszaka csak cicit akart ő is,aztán mivel már nem jött semmi a cicmből elfogadta és aztán kellett higítani!most már úgy nyeli,mint a legfinomabb nedüt!
sőt képzeljétek!!!!!kineveti a cicimet!

,állandóan bekukucskál,rámutat és kikkacagja!picit fura,de hát ez van!
Mea,sziasziaszia!!!!!
jó elfoglalt vagy az biztos!,de megértem!
nagyon jópofa,hogy Livike Gergőzik már!tündérien mondhatja!kéne egy tali,hogy halhassam!és jól látod,Livi úgy jó,ahogy van!ritka nyugis lány és nagyon szeretetreméltó,békés csajszi!
Prüntyi,
hát ez az,hogy én se tudom,pedig már csináltam felvételt a mászkálásról!
Bodza,
jó nyaralást!és sok-sok képet csináljatok aztán!
Megann,
szerencsére alacsony vagyok és kicsit sem kell görbülnöm a kézenfogásos sétához!abban meg teljesen igazad van,hogy így is úgy is négykézlábra,hasra vágják magukat és akkor hajolgathatunk,ácsoroghatunk és moshatunk!
de nagyon mókás!
Szedit,
nem tudom hány centi,de nem egy magas az biztos,én se!
érdekes ,amit olvastál,egy biztos mindig mindenhol mást olvasni és hallani a dolgokról!
Benianyu,
tányér Kisnyul elé se kerül nagyon,mert ugyanaz,mint nálatok,kész disznóól,de kezdek beletörődni!de akkor is tök jó,ahogy napról napra ügyesebben bajlódik a kajával!
jaj,lányok és úgy élvezem ezeket az első lépéses napokat!teljesen leizzadok a gyerek helyett,mert olyan fura azt látni,hogy megy segítség nélkül is!és képzeljétek még a lába elött heverő dolgoktól sem bukik hasra,inkánbb csak úgy magától(gondolom beijed

)rogy össze!és egyre többet ül a fenekén,az is furi látvány nekem!
jaj,de izgi ez!!!!!!
ma is itt voltak Fanniék!a kiscsaj meg már olyan ügyesen kúszik,de főleg gurul,mint Majácska!!!!!
és kezdenek nagyon jó haverok lenni,szét röhögjük magunkat rajtuk!
tényleg!!!!!
hol vannak Cleoék,Mankáék,Thomasanneék,Juccék......na még pár hetet engedélyezek a nyár miatt,aztán azonnal itt teremni mindenkinek!