A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok! Mindenkinek 10000 köszönet a drukkokért.
Hétfőre már csak hárman maradtak. :cry: Visszakaptam őket. 7/7/8 sejtesek voltak akkor, a könyv szerint ma 12-16 sejtesek. Most várok.
Azért annyira szeretném, ha elsőre sikerülne.
Elnézést, nem írok most hosszabban.
Puszi mindegyikőtöknek, és tényleg nagyon köszönöm, hogy vagytok!
eper1

Eper!

Nagyon jól hangzik, amit írsz!!!!
Ez a 3 baba vissza szám eddig már nagyon sokunknak hozott szerencsét!!
Pihi, pihi, teljes lelassulás, tényleg mintha üdülnél!!! Sétálgatni néha, de semmi megereőltető!!

Puszillak!!!

Beszéltem ma az újra aktív Apánkkal, 28-án kell mennünk délre babanézőbe!!

Roxálkám!

Várom, hogy jelentkezz, hogy mit beszéltél ma meg DI-val. Sokat gondolok Rád!!!
lkt

Sziasztok :)

Átmentem mormotába :) Reggeli után tovább aludtam és most keltem :oops: De az uram azt mondta aludjak nyugodtan amennyi jól esik és hát igyekszem szót fogadni.
Tegnap éjjel mondjuk szarul aludtam, mert görcsölt a hasam. Nem tudom mi lehetett, mondtam is a bébinek, hogy ne tologassa már azokat a bútorokat még nagyon kényelmesen el kell férjen odabenn.

Én is beszéltem D-vel, mi pénteken megyünk megkuksizni a bébit.

Eperkém :)
Ne szomorkodj, a három az tökéletes, erről Enigma, Timi és én is biztosíthatlak :)
Pihi, husi, víz. Keress jó vasatag könyvet. Én egy 700 oldalasat vittem a kórházba :)
Ja! És a kézimunkának és mágikus hatása van. Ugye Timi? :)
Drukkolok nagyon és is szeretném, ha az első sikerülne neked :)

Cyprus :)
A szeptember vége nincs is olyan messze. Alig több mint egy hónap :) Tök jó, hogy nem sokára akkro ti is kezdtek. Addig még nyaraljatok egy kicsit :)

Duddu :)
Remélem bejön Eszter ajánlása. Nekem egy kollegámat sikerül elérni, ő azt mondta, hogy aki eddig náluk megfordult, azt egyiket sem ajánlaná :shock:

Melba :)
Jöhet a költözés!
Azért csak óvatosan, jó?

Loihi:)
Tündéri ez a gyerek. Hál Istennek nem látszik rajta, hogy beteg volt. Láttam Nimród oldalán a kórházas képet, az szívszorító volt. Örülök, hogy mostmár minden rendben.

wish

Cyprus!
Kicsi a világ, pont akkor voltam Dévainál, amikor bejelentkeztél hozzá :)

Eprencs!
Nagyon jó eredményeid vannak. Nekem soha nem volt hat sejtesnél nagyobb, mikor visszaültették őket. A három meg igazán szuper szám. Pihi, semmi rossz gondolat, s bízz bennük.

Wish!
Aludj csak, azzal teszed a legjobbat.

Timi!
Sokkal okosabb nem lettem. Nagyon pici sárgatestjeim voltak megint, tehát picurka próbálkozott valami megtapadásfélével. Sokra megyek vele, eddig négy lombikból 3x voltak sárgatestek, mindig beindul, aztán meg nem marad velünk.
Nem voltak sokan, jó volt apánk kedve, így sokat tudtunk beszélni. Októberben megyek, 3 hónapig szedek fogigátlót, hogy teljesen leállítsa a működésemet, mert már az első napon szelektálok a tüsszencsek között. Vesztenivaló nincs alapon az utolsót még megcsináljuk, Attit küldte kivizsgálásokra, mert sejtése szerint ott van a gond. Nagyjából ez történt.
roxal

Jó estét Csajok!

Jaj, száz év volt, mire belépett a babanet!!! :twisted:
Kicsit eltűntem, mert bizony eléggé besűrítettük a programunkat mostanság. A vizsgám miatti kevés kimozdulás, aztán az amnió utáni itthonlét után most besűrüsödtek a programok. Már annyi, amennyit bírok... mert azért észrevehető, hogy könnyebben elfáradok, mint korábban. :roll:

Eper,
hétvégén itt volt a keresztlányom, de azért bekuksiztam megnézni az eredményeidet és nagyon örültem a sok szépen osztódó petesejtnek! Annak a háromnak a mamiban lesz a legjobb helye!!! A 7-8 sejt szerintem nagyon optimális három naposan, úgyhogy hajrá! :wink:

Melba,
köszi a kérdésed, én már nem tudom követni, mikor milyen front van... :roll: az biztos, hogy minden nap érzek ezt azt a hasamban, de már egész hozzászoktam... és különben is, a világért sem panaszkodnék, hiszen imádom az állapotom, ahogy szinte napról napra nő a hasam, azt a néhány kellemetlenséget ami vele jár, örömmel elviselem. :lol: Inkább csak néha ijesztő mondjuk a hasfájás, az ember lánya terhesen nem szereti, ha pont a legféltettebb pocakja sajog... :roll: a mostani éjszakám nagyon vacak volt, hiányzik a hason alvás, és hajnali négykor bizony derékfájásra ébredtem, aztán virrasztottam is vele fél hatig... de hát ilyesmi előfordulhat.

Roxal,
szóval nekifuttok újra... jól teszitek. Wishen kívül van még egy ismerősöm, akiknek most sikerült, az ötödik lombikkal. Neki már a harmadiknál megmaradt egy baba, de sajnos kilenc hetesen elment és most az ötödik sikerült újra. Szerencsére... :lol:

Wish,
kisemberke már most így elszívja az erődet? :wink: Aludj is ha bírsz, nyolc hónap múlva majd lesz lehetőséged eleget ébren lenni!!! :lol:

Lányok, megyek is és lehet hogy csak hétfőn jövök legközelebb, esetleg még holnap. Csütörtökön elutazunk pár napra, pihenni. Jó is lesz, mert életem párja már nagyon kimerült...
Mindenkire sokat gondolok, puszillak titeket!

Kata

Kép
szkatácska

Szép napot mindenkinek!

Roxal, hát tényleg kicsi a világ!!! Akár a hangomat is hallhattad:)
Nekem ez nagyon szimpi, hogy ő veszi fel a telefont. Bár mondtátok, de úgy meglepődtem mikor beleszólt a kagylóba.
Nagyon örülök, hogy belevágtok, persze, hogy nincs veszteni valótok. Meglásd minden rendben lesz, sikerülnie kell. Én nagyon drukkolok. És akkor hajrá október! Én is októberre pályázok.

Remélem mindenki jól van, akinek pihennie kell az szépen pihenget és vigyáz magára. Majd még benézek, de ma nagyon sok a munka
:(
cyprus

sziasztok
Meg tudnátok mondani nekem, hogy a Mária utcai Bőrgyógyászat mikor rendel? Az AIDS vizsgálat miatt kérném... Ez a Sote??? Kell idöpontot kérni?? SOSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!

Wish
Vettem MéhPempős méz.Ez a neve. 31g-os és nem kell ezt már semmivel sem keverni, csak napi két alkalommal 1-1 kanállal bevenni. 28O forint volt. Szerinted???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!!

Na hát jó hír az nem sok van, de nem csüggedek!! Szóval hétfőn 2 nappal korábban megjött. Ma hívtam reggel apánkat, azt mondta,hogy azonnal induljak, én repültem is, csupán csak két órát kellett várni nála, ( a párom tiszta ideg volt) és az UH-n kiderűlt, hogy ismét meglátogatott a ciszta manó, de most úgy döntött,hogy a jobb petefészkembe csücsül egy picikét. Szóval folyt köv szeptemberben!!
De sebaj, mert a szabim alatt nem kell majd az UH-k ra rohangálni,és hétvégén fürdök egy nagyot a balcsiban!! :-)

Na most visszaolvasom, hogy miket csacsogtatok amíg én nem voltam!! :-)
Ági28

Kedves Ági, sajnálom!
A cisztákat is. De legalább fürdesz egy nagyot a Balcsiban! Tudom, ez nem megnyugtató, de végül is ez a legjobb, amit tehetünk. Az idő is jó lesz a meteorológusok szerint:) Fel a fejjel!

Nekem van jó hírem. Na, mondjuk ez se vetekszik egy édes kis babával, de a dirimhez bementem ma megbeszélni a dolgokat, és mára sikerült kikunyerálnia az önkormányzattól még egy fejlesztő státuszt, ráadásul olyan felmérő munkakört talált ki nekem, aho a vizsgátaim értékelését akár itthon is csinálhatom, és bármikor elmehetek a lombikos dolgaimra. Majd leestem a székről, hogy tényleg ezt kiharcolta nekem, és ahogy elmesélte, attól is. Látszott, hogy őszintén örül, és hogy ő is meghatódott a dologtól, nem csak én. Irtó klassz volt. Igazi öröm a lelkemnek.
Kagyló: Ez a méhpempős méz mire kell nektek? Én anno kipróbáltam, mert termelők laknak nem messze a szüleimtől, de sajna mivel a virágporra allergiás vagyok, erre is az voltam. Bár az méhpempős eszencia vagy mi volt.
Holnap megyek a nődokimhoz gynevacot felíratni, és dumálgatni kicsit erreől a PCO-ról. Bár legutóbb megint csak multycisztás voltam.
Roxal, szorítok neked nagyon.
Mint ahogy Epremnek is, remélem nagyon szuperül van és minden ok. Alig várom, hogy jelentkezzen, már hiányzik nagyon.
Wish, pihenj csak nagyokat!
Kagyló, nem tudom pontosan, mikor rendel, de arra emlékszem, hogy én és a párom délelőtt mentünk. Inkább kora reggel, olyan 8-9 körül. De nem tudom pontosan, ne haragudj!
Duddu, hogy van a lábikód?
Melba, mi van veled mostanában?
És Inarival, Enigmával stb.?
Katácska, pihenj jót!
Loihi, a babád tündéri, imádom nézegetni! Olyan bájos!
Na, befejezem a csipogást, gondolom már kidőltetek!
puszi, szép napot!
k[/b]
mango29

Sziasztok!

Kata :)
Igen, úgy tűnik harcban állunk a gyerekkel. Egyelőre ő áll nyerésre, csinálom, amit "dirigál" :lol:

Kagyló:)
Szerintem ez méhpempős méz nagyjábol ugyanaz lehet. Azt mondták, hogy csak fa vagy műanyag kanállal szabad enni? A fém valamiért nem jó a méhpempőnek.
A Mária utca az a Sote Bőrklinika. Ezen a számon meg tudod kérdezni, hogy mikor van rendelés (délelött úgy emlékszem.)
215-7300
Időpontot nem kell kérni.

Ági,
A francba. Nem kellen cifrázni mindenféle cisztákkal...
De akkor most helyettem is fürödje egy nagyon a Balcsiban. OK?

Mango :)
Szuper. Örülök, hogy jó fej volt a diri. Ezek szerint nincs más hátra csak előre :)

wish

Mango29
Köszönöm!
A méh pempőről Wishtől hallottam(írt róla)bocsi!! :oops: Szedte beültetés előtt. Hátha nekem is segít végre, hogy megtapadon... :lol:
Annyit meg tudnál mondani, hogy kb. mennyi vártatok mire rátok került a sor? És a VDRL és hepatitis B-t is ott vették le nektek??? Köszönöm :!: :wink:

kagyló

Wish :wink:
Jaj, de örülök, hogy végre itt vagy. Ennek a méh pempőnek is több változata van. Nekem ezt sikerült beszereznem. Készült: méz és méhpempő felhasználásával. Legalább nem kell kevergetnem. :wink: Nem gondoltam volna, hogy ilyen bonyult dolog lesz a vizsgálat. A körzeti a beutalokat sima vérvételre tudja adni. A többiért nőgyogyászhoz kell majd menni, csak ott tudják felírni. Akkor az AIDS vizsgálatnál a Hepatitis B-ért azt mondták a Mária utcában (telcsin hívtam), hogy fizetni kell érte. Akkor jövő héten andrologus. Jövő hónap elején a ciklusomban el kell intézni a vérvételt, amire úgye kétszer kell majd menni. Hónap végén Dévaihoz kell mennem. Akkor Ekg, tüdőszürés.... :roll:
Teljesen padlon vagyok... :(
Van már hányingered? Érzel már valamit? Irigy vagyok... Úgye nem baj :?: :oops:
Poci kép????? :lol:

kagyló

Kagyló!

A méhpempőt kapszula formájában Inari és Duddu sikerén fellekesülve én is szedtem egészen a stimu kezdetétől. A héten váltottam magára a természetes méhpempőre.
Gondoltam, küldök Neked egy kis biztatást.
Sőt Kata is eszi, de azt hiszem, ő a terhesség alatt kezdte.

Wish!

Gondoltam ma Rád, mert ha nem alszom napközben legalább 3 órát, nagyon rossz a közérzetem. A 16 órás uzsim után is le kellett feküdnöm, mert nagyon rossz volt a gyomrom. Te produkálsz hasonlókat?? (csak zárójelben merem megjegyezni a hajnali uzsitúrámat -ahogy Paptibi nevezi-, de annyira éhes vagyok, hogy muszáj lemennem enni valamit. Te hogy állsz ezzel?)

Igen, tudom, drága Kagyló, Mangó, hogy Ti is bárcsak ezt éreznétek. Nekünk is édes keserűség ám ez.:):):) Csak hát itt találok "megértő" szemekre, azért szoktam lerni.
És nekem is hihetetlennek tűnt, amikor a többiek írták, hogy egyszer én is fogok ilyeneket érezni, és tessék, mots én írom ugyanezt Nektek!!!:):):):):)
lkt

Timi :)
Nálam van minden ami kell. Émelygés, gyomorégés, székrekedés, fejfájás :) Szép sorban jönnek, mikor melyik.
Mondjuk úgy tűnik a székrekedésre és a fejfájásra megvan a megoldás, a másik kettő meg azért nem vészes.
A éhséghez csak annyit, hogy ma reggel fél órát győzködtem magamat, hogy nem vagyok annyira éhes, aztán fél hétkor felkeltem és megreggeliztem :)
Na majd felhívlak, oszt jól megbeszéljük :)

Kagyló :)
Szerintem nem annyira vészesek a vizsgálatok. Én kivettem egy nap szabit és aznap letudtam mindent, nem is kellett hozzá az egész nap. Kivéve persze a hormonok, azt akkor csináltam amikor kellet, de azt reggel munka elött gyorsan letudtam.
Khm, pociképet nem tennék fel. Eleve némi súlyfelesleggel indulok + a hiperstimu, úgyhogy már most akkora hasam van, mint másnak hat hónaposan. Majd ha már túlnövi a bébi a hájamat, talán akkor. De az még nem most lesz.
Nem baj, ha irígy vagy, egy kis irígység szerintem természetes. Azért akárhogy örülönk a másik sikerének, nagyon vágyunk a sajátunkra is. És majd meglátod, nagyon jó érzés végre pontot tenni a sok próbálkozás végére.

wish

Sziasztok!

Egy tőmondatos bekukk, így a holnapi indulás előtt, mert nem hagyhatom szó nélkül a dolgokat. :D

Timi, Wish,
Dévai az alábbi mondatokkal összegezné a panaszaitokat: "Maga akarta, nem?" :D :D :D
És igaza van, mi akartuk, nem? :D Épp most beszéltem a tesómmal telefonon és kérdezte hogy vagyok. Mondtam hogy ragyogok, mert a baba sokat rugdos és ettől elolvadok, de azért van egy kis derékfájás, gyakori hasfájás, miegyéb... szóval azért nem csak habos torta a dolog, de nem cserélném el semmivel sem! Ha egész nap fájna vmi, akkor is akarnám érezni azt a sok jót, amivel jár a terhesség!!! :D
Úgyhogy kitartás, csajok!

Ági,
:cry: :cry: :cry: Vass doki nem vált be, ezek szerint? Sajnálom... :cry:
Egyébként nagyon becsülöm benned, hogy mindig olyan bátran mész tovább! Ennek meg kell legyen az eredménye!

Méhpempő. Igen, én is szedegetem, ill. nekünk eredeti formában van, nem kapszula vagy ilyesmi de mi már azóta szedjük, hogy kiderült, lombikozni kell. Vagy talán már a gyerektervek elejétől? Ati is szedte egy időben, most már csak én. Vacak az íze, de sok az olyan fehérje és vitamin benne, ami másban nem (nagyon)található meg.

Na megyek, még be sem pakoltunk. Virág megy panzióba... kis drága, eddig kétszer volt, egy-egy napra, jól érezte magát. Remélem most négy nap is fog neki tetszeni. :D

Puszi

Kép
szkatácska

Kata :)
Áááááá, ezek egyike sem panasz, csak helyzetjelentés. :lol: Én boldogan lennék rosszul akár kilenc hónapig is, évek óta erre várok!

Ha nem kezdődik el gyorsan a dr House én elalszom :)

wish

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a drukkokat! :lol:

Cyprus, akkor nektek is mennek a drukkok a lakáseladáshoz (is). :wink:

Timi, 28-án mit fogtok látni, kb. mekkora lesz a kicsi? Biztos nagyon várjátok! Földöntúli boldogság lehet. :lol: Talán még a rosszullétek is biztatóak. Bár gondolom, meglennél nélkülük! :wink:

Wish, ti pedig ezek szerint holnap kukucskálhattok. :lol: Biztosan nagyot nőtt! :lol:
Egyébként időjárás változás volt. Nem lehet, hogy arra reagált a pocid? :roll:
Megfogadtam a tanácsod, hogolok. :wink:
Jó szundikálást! :lol:

Loihi, megcsodáltuk a kicsit, gyönyörű! :lol:

Roxal, annyira szorítok az októberért, imádkozom értetek! :P

Kata, olvasom, hogy neked is fájdogál a pocid és a derekad. :cry: Egy jó kis masszázs az "apától"? :wink:
Jó pihenést kívánok nektek! :lol:

Kagyló, sikerült az AIDS vizsgálatot elintézni?
Ha még nem késő: nekünk kb. fél órát kellett várni. :D Megkérdezhetem, hol vetted a méhpempős mézet? :roll:

Ági, most is szeretném megköszönni neked a sok telefont, a kedves érdeklődést! :lol: Sajnálom, hogy neki kell ugranotok az utolsó inszemnek is. :cry:
Érezzétek jól magatokat a Balcsin! Úgy hallottam, most jó idő lesz újra.

Mangó! Olyan klassz hírekkel jöttél, úgy örülök, hogy ilyen jól alakultak a dolgok! :lol:

Duddu, hogy vannak az ízületeid? Pihenj sokat, puszi!
eper1

Sziasztok!

Roxal, Wish!
Nagyon köszi Nektek is a burkolós segítséget. Sajnos nem jöttek be. :(
De sebaj, jövő hétfőre van egy emberünk. Reméljük, beválik.
Addig meg csináltatjuk a külső dolgokat és nekem is több időm van pakolászni.
Ma a konyha vár rám...

Loihi!
Nagyon helyes Noah! Nem olyan ezen a képen, mint aki néhány napja született. :)
Most én is belenéztem a naplótokbak. ;) Mindig belefagy a Firefox-om, így elég lassan haladok vele
Nem fura érzés, hogy bárki olvashatja?
Nem tudod: Lehet olyat csinálni, hogy engedélyezed, ki láthassa?

Cyprus!
Egy hónap múlva ti is a belevágtok a sűrűjébe. Onnantól sokkal könyebb lesz.
Néha mindenki megzuhan egy kicsit, ne aggódj. De azóta már túl vagy rajta, remélem! :)

Eper!
3 a szerencseszámom! Így ez csak jót jelenthet!
Jó várakozást és pihenj sokat! Kívánom, hogy nagyon gyorsan teljen az idő!

Wish-Mormota!
Holnap már péntek! :)
Jujj, de jó!
Gyomorégésre nyugodtan vehetsz Rennee Antacidum-ot. Mostanság nekem is sokszor kell, mert iszonyatosan nyomják a gyomromat. :)

Eszter!
Még egyszer köszi a segítséget. Egyébként határozottan változott a burkoló hangja, mikor mondam, hogy Tőled kaptam a számot. :)
Kár, hogy nem ért rá, de jó burkolókkal már csak így van ez így nyár közepén..
Jó, hogy tudsz előre nézni! Persze tudom, mi mást lehet ilyenkor tenni.
Nagyon megérdemelnétek, hogy megkapjátok Ti is, akire annyira vártoK!

Ági!
Sajnálom. :(
De hihetetlen, hogy ilyen pozitív vagy!
Helyes! Használd ki ezt a néhány szabad hónapot, mert észre sem veszed és már nem is Te irányítod az életed.. :wink:

Mangó!
Ez nagyszerű! Igazán jófej a dirid!
Erre most nagy szükséged volt!
AKkor most szó sincs táppénzről! :)
Köszi a drukkokat, volt a párod tegnapelőtt a vevőjelölttel. Hááát, majd meglátjuk.
Szerintem neki is a 4 emelettel volt gondja. De azért szóba került, hogy hétvégén esetleg még egyszer jön...

Timikám!
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha éjszaka kell egy kicsit csipegetned.
Inkább arra figyelj, hogy túl sok se legyen, illetve - ahogy Gigi szuper könyve írja - ne felesleges kalória legyen,
hanem valami "hasznos".
Nekem pedig az ellenkezője a bajom, hogy igazán nincs étvágyam, nem eszem sokat és nem is gyarapszom igazán.
Pedig azért igyekszem...

Jucikám!
Merre jársz? Hiányzik a dumálókád NAGYON! :)

Gigi, Szani, Enigma, Hajni, Vanda, Erika, Melba!
Megvagytok? Puszi nektek!

Csajok!
Köszi a kérdéseket: lábam most kicsit jobb, de csak azért, mert fél órát pakolászok, aztán pedig egyet pihenek. :wink:
De Zuram szerint még így is keveset pihenek, szóval engedélyezve van a lustizás.
Kezeim marhára fájnak, reggelente alig bírom mozgatni, de ha tornáztatom, akkor napközben azért elviselhető.
Én is kidőlök minden délután, főleg, hogy reggelente sokszor korán kelünk, mert melósaink fél 8 tájban kezdenek és jó,
ha ott vagyunk..
Úgy örülök, hogy vagytok! Meg, hogy megint kezd beindulni az élet itt a topik táján...
Nagyon jó Veletek megélni ezeket a dolgokat és a legjobb, ha segíteni tudunk egymásnak. :)
Mostanában kicsit érzelmesebb vagyok. Bocsi érte! :) :)

Sok puszi Mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat írtatok tegnapi bejelentkezésem óta!

Ági! Sajnálom és még ezek a ciszták is, hogy a franc esne beléjük... Nem baj, igazad van, pihenj, dokimentes napok jönnek, pancsi a Balcsiban, vigyázz magadra.

Mangó: szuper a dirid! Ez annyira emberi húzás volt tőle. De jó!! Így legalább simán mehetsz majd a vizsgálatokra. Minden ok lesz.

Kagyló: nyugi!!!!Hidd el nem olyan vészesek ezek a vizsgálatok, csak most elsőre tűnik ijesztően soknak. Meglátod pikk-pakk elintézed mindet. Nekem is tök gyorsan lementek júniusban! Tüdőszűrőre még nekem is kell mennem.

ikt, wish! Jó nektek! Mármint nem arosszullét, de tudjáűtok mit, már azt is irigylem:) Vigyázzatok magatokra.

Eper: Köszi a drukkot. Nektek meg még többet küldök én is. Remélem minden szuperül alakul.

duddu: szerencsére már jobabn vagyok, főleg így, hoyg szeptember 25-ig doki közelébe sem kell mennem ( a férjemet kivéve:)) Így még 2 hét munka, aztán elmegyünk nyaralni és majd kipihenten megint belevágunk.

Puszi mindenkinek
cyprus

Sziasztok :)

Vagyok ám, csak olvasó üzemmódban.......... :wink: Éjszaka nem aludtam túl sokat mert fél egyig olvastam, aztán nem tudtam elaludni aztán meg Olikám kuncsorogta át magát hozzám. Most úgy érzem magam mint akin átment egy úthenger. :roll: De sebaj mert hétfőn megyünk HOrvátországba. A szüleim is jönnek így elég nagy esélyem van rá, hogy pihenhetek egy kicsit.

Timi, Wish :)
Kitartás nőcik!! Nemsokár túl lesztek a nehezén! :wink: Bár én könnyen dumálok mert a székrekedésen kívül semmi nem utalt arra, hogy babát várok. Na jó, én is délutánonkét hunytam egyet. :oops:

Pap anyuka :)
Én csak várom, várom, várom a képeket..................... :D

Réka :)
Gyere és öntsd ki a szíved!!! Természetes, hogy érzékenyebb vagy! Ha kész a ház akkor légyszives tegyél fel képeket. Nagyon kiváncsi vagyok!!! A lakásotokból itélve biztos ez is nagyon szép lesz. Lakással mi újság??

Eper :)
Sokat gondolok rátok! Szerintem nagyon jó esélyed van, hogy babás legyél!

Hajni????????

Már nem tudom, hogy ki írta, hogy találkozott Seszivel...... Mi van velük?? Voltak lombikon???
Enigma ikrek nagyon édesek még mindig. És nagyon bátrak is! Kevin kutyát nagyon csípték!! Egy Panna babát én is elfogadnék magamnak!! Persze Zsombi is nagyon édes, de hát fiacskám már van! :wink:

Teszek fel egy képet Oli lovagról :wink:
Kép

Mindenkit puszilok!!! Mennek a drukkok!!!

KépKép
gigi28

Cyprus!
Nem fogsz csalódni. Dévainál nagyon jó kezekben vagy. Arra készülj fel, hogy ha időre mész, akkor is lehet, hogy órákat kell várnod rá. Többnyire pesszimista, s mindig a legrosszabbra készít fel, de ennyi negatívumot tudok elmondani. Szakmailag nagyon felkészült, s biztos, hogy figyelni fog rád.

Wish, Timi!
Nézzétek a jó oldalát :lol: Legalább tudjátok, hogy ott van. Emlékszem a friss kismamik mindig azt mondták, bárcsak rosszul lennének, mert legalább tudnák, hogy minden rendben.

Gigi!
Mikor jöttök vissza Horváto-ból? Jó pihenést, s jó időt. Szüleim most jöttek haza onnan két hét alatt nem volt egy csepp jó idejük sem.

Réka!
Jesszus, már csak két hónapod van, hogy megy az idő. Döbbenet. Vigyázz magadra, meg a babákra, tényleg tessék pihenni. Ha kibújnak, nem lesz rá időd. Sajnálom, hogy nem ért rá a burkoló, de annak örülök, hogy sikerült megoldani. Sejtettem, hogy tele lesz munkával, de ha meg sem próbáljuk, ugye nincs siker.

Eper!
Nagyon jók az esélyeid, higgy bennük. Szépek, sokan vannak, nálad meg ideálisak a feltételek. Szanink szavaival élve: babaáim megtapadnak, karácsonykor együtt ülünk a fa alatt. Nyugisan, sok húsi meg víz. a drukkokat kérlek tedd el nekem jövőre, mert októberben csak fogigátlót kapok, a lombik majd csak jövőre lesz.

Kata!
Nektek nagyon jó pihenést. Rátok fér.

Ági!
Sajnálom, s nagyon irigylem az optimizmusod.

Hajni!
Nagyon hiányzol ám innen. Remélem, jobban vagy!
roxal

hát szevasztok barátocskáim!
köszönöm az együttérzéseket, hogy velem együtt tudtok örülni a munkahelyi dolgaimnak is. baromi jól esik :D
Duddu, úgy tudom, a kégli nagyon tetszett a vevőnek, csak a lift hiányzott neki. De hátha. Nagyon szurkolok nektek. Elismerésem, hogy nekiálltál a konyhának. Én a felével kész vagyok, de még nem tudtam befejezni (igaz, csak takarítok), mert mindig jön valaki vendégségbe. Tegnap a barátnőm aludt itt a félvér kislányával, aki annyira édes, hogy felrakom nektek, remélem, sikerülni fog!
Eprem, örülök, hogy jól vagy, és csatlakozom a fentebb szólóhoz, gyors időmúlást kívánok erre a 3 hétre.
mindjárt indulok a nődokimhoz, kérek tőle beutalót egy jó endokrinológushoz, kifaggatom PCO ügyben és megkérdem a véleményét gynevac ügyben, esetleg fel is íratom vele.
Apánkhoz 30-án kell mennem, az se lesz soká.
Wish, alszol? :wink:
Gigi, Oli lovag tüneményes! Igazi életvidám kis krapek!
Duddu, az a jó, hogy ki tudjuk önteni egymásnak a szívünket, hogy szorítunk egymásnak, és akár el is érzékenyülünk ezeken. Ezért olyan klassz ez a topik :D
ui:a képet majd pótolom, most nem sikerült!
mango29

Eszter :)
Hétfő éjjel megyünk. Nagyon bízom benne, hogy jó idő lesz. Bár nekem nem hiányzik a 40 fok, inkább anyuék vannak oda a tengerért.
2007 lesz a Ti évetek!!!!!!

Mango :)
Köszönjük a bókot. Olivér tényleg nagyon jókedélyű kiskrapek.

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Lányok!!!

Csak beköszönök, holnap indulunk 2 hétre nyaralni végre. Gondolhatjátok, pakolok ezerrel.
Asszem valamit rosszul csinálhatok, mert jóideig eltart a dolog :shock: :shock: :shock: , tapasztaltak segítsetek!! :D

Mindenkire gondolok és drukkolok nagyon. Sms-ben elértek, ha van valami info, szívesen fogadom bárkiről.

Gigi, neketek is jó utat!

Andikám, kérlek jelezz mi volt ma!!!

Dia, nagyon szépek vagytok!

Sok puszi mindenkinek!!!

enigma
enigma

Sziasztok csajok!! Lehet ezt másképp, ha nem néz az ember pozítívan előrre, teljesen begolyózik,és a családot is kikészíti!! Kell ez nekünk!! :-)

Bár most kicsit elkenődtem,mert azt hittem be tudunk jelentkezni a jövő évi esküvőnkre, de a X. kerületi önk-ben azt mondta a nő, hogy csak fél évvel előtte lehet bejelentkezni. Na mindegy, mert akkorra már kiderűl, hogy nem 4-n, hanem 5-6-an vagyunk!! ( a 4=apa, én, kutya, meg másik kutty!) :-) Az 5-6 meg az ikrek lesznek!! :-)

JA ÉS HOLNAP IRÁNY A BALATON!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8)

Eperke, én is nagyon örülök, hogy ennyit tudtunk dumcsizni, csak kár, hogy 70-s vagy, te kis drága!! :-) Na pihengess, ne netezgess!! :-) Növeszd azokat a babócákat a pociban!! :-)

A többieknek is vigyázzatok nagxyon a ki drágákra!! Mert ha nem velem gyűlik meg a bajotok!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Megjártuk apánkat, nagyon kedves volt, örült neki nagyon, hogy sikerült.
A bébike 6,4 mm és már dobog a kis szive :)

Ági :)
Igazad van, én is mindig optimistán mentem előre, másképp ezt nem lehet.

Kitartás mindenkinek, van fény az alagút végén :)

wish

:lol: :lol: :lol:
enigma

Sziasztok!

Ági, igazán sajnálom, annyira szerettem volna, ha Nektek is bejön az az ötödik! De nagyon klasz vagy, hogy így előre tudsz tekinteni!!! :wink: Pihenjetek nagyot, és aztán újra hajrá! :wink: A házasságkötésre már tuti többen jelentkeztek be! :wink:

Wish, nagy-nagy gratula!!! :lol: Akkor most repkedsz gondolom... :lol: Szép nagy babátok van! Jól növesztgeted, jól tartod, ügyi vagy!!! Csak aludj sokat és meglesz az eredménye. :wink: Ez a hajnali reggeli ismerős dolog... :wink: Lesz még éjszakai pótvacsi is... :wink:
Szerencsére költözésről nincs szó nálunk. Felújítunk, építkezünk, de csak jövő tavasztól, mert idén fél évet vártunk az építési engedélyünkre. :cry: Addig meg bevásárolunk rendesen a felújításra, ha lehet akciósan. :wink: Idén így csak a meglévő két szobánkat újítgattuk, újítgatjuk...

Eper, nagyon drukkolok!!! Vigyázz magatokra!!! :wink: A három az szerintem szuper, csakis babásodás lehet belőle... :wink:

Enigma, jó nyaralást Nektek! :wink: Merre mentek? Picúrok első nyaralása? Izgi! :wink:

Mangó, mi volt a dokidnál?
Na azért, akkor mégiscsak jelent valamit az a 10 év... :wink: Ez szép volt a diridtől! :wink: De ezt megtehette volna az előzőek nélkül is. Érezhette mindenesetre, hogy úgy nem stimmel a dolog. Szépen helyrehozta! :wink:

Roxal, legközelebb Hozzátok is ellátogat a csoda!!! Beindul és Veletek is marad/nak! :wink: Miért csak októbertől fogigátlózhattok?

Inari, mi volt Dévainál? Ugye jól vagytok? Sajna megint itt a kánikula. :cry:

Gigi, Oli annyira ééééédes!!! :wink: Jó nyaralást Nektek is! Oli biztos élvezni fogja a tengert. :wink: Aztán csináljatok ám sok jó képet!!

Duddu, azért csak óvatosan azzal a pakolással ebben a frontos időben! Vigyázz magatokra!!! Mikor mentek dokinénihez?
Remélem, beválik a burkoló...
Nekem sincs étvágyam, kezet foghatunk. :cry:

Cyprus, most számolgatod a napokat a nyaralásig, utána pihentek egy nagyot és feltöltődtök, és utána meg majd Téged irigyelnek sokan, meglásd!!! :wink: És Dévaiban nem fogsz csalódni! :wink:
Hamarosan eljön a Ti vevőtök is, ne aggódj! Mi február óta árultuk... Azt hittük, sosem kel el, alig volt érdeklődő. Most meg egyszerre ketten akarták megvenni... :wink:

Hát Kata, lemaradtam a jókívánságokkal, de remélem, jól sikerül a pihenésetek! :wink:

Timi, alukáljál Te is jó sokat, akkor nőnek nagyra a picúrok! :wink:

Kagyló, kitartás, hamar eljön a Ti időtök is!!! :wink:

Loihi, ez a picúr nagyon aranyos! És nem is újszülöttnek néz ki! :wink: Éjszakák hogy mennek?

Dia, ez a Domi mosoly még mindig elbűvölő!!! :wink:

Vanda, meggyógyultál???

Tegnap, meg ma igazából elég sokat feküdtem. Egy kicsit beparáztam, mert többször voltam nagywc-n nem kultúrált formában, meg fájt a hasam úgy, mint menzeszkor. Nem görcsöltem igazán, főleg nem löketekben, csak úgy fájt. :cry: Szóval nagyon megijedtem, nehogy má' megszüljünk. :roll: De babánk szerencsére remekül van. :wink: Talán most jobb végre, így fel mertem kelni. Szerdán megyünk dokihoz, remélem nem lesz semmi baj. Még sok pakolnivalónk és takarítanivalónk van itthon. Meg még hátravannak a nyílászáró cserék...

Mindenkinek sok puszi!
Melba

KépKép
melba

Wish!
Ez nagyon jó hír. Mit mondott Dévai a hiperstimuról? Szuper lehetett látni a szívverést. Ugye most már te is álltál a bűvös mérlegen? :lol: Pihenj sokat.

Enigma!
Nem parázni. Szuper anya vagy, meglátod, minden jól fog sikerülni. Úgysem hagysz itthon semmit, ha mégis, akkor az le van sz...va. Érezzétek jól magatokat, s pihenj sokat. Gyerkőcöket nem akarjátok itthon hagyni? Útközben lerakhatjátok őket nálunk :P :oops:

Melba!
Tessék pihenősre fogni neked is, már nagyon a finisben vagy. Még jó lenne azért kicsit egyben maradni. Azért csak októberben kezdjük a fogit, mert megkérdezte, mikor tervezzük a következőt. Mondtam, hogy januárban. Ennek több oka is van: október-novemberben államvizsgázom, kicsit nem árt leszakadni a babatémáról, mert minden nyaralás meg sielés kútba esett a program miatt 1,5 éve, az elmúlt 3 évünk a babáról szólt, kell egy kicsit pihenni, mert belekattanunk. Úgyhogy személyes döntés volt. S tudom, hogy a végén tűkön fogok ülni, hogy kezdhessünk, de most így látom helyesnek. Minden energiámmal a kutyabeszerzésen vagyok :D

Ági!
Jó nyaralást, pihend ki magad, s felejtsd el egy kicsit a témát. Én bízom a spontánban is nálatok.

Gigi!
Biztos nagyon jó lesz. Bár addig még találkozunk úgyis :) A kép meg annyira tipikusan Olis.
roxal

Eszter :)
Te tudsz valamit!!!! :lol: Mikor találkozunk?????? :wink:

KépKép
gigi28

Wish!

:):):):) Annyira jó!!! Mindjárt felhívlak, mert kíváncsi vagyok kicsit részletesebben, milyen volt Apánk.
Mikor mégy következőre?

Enigma!

De jó, hogy 2 hétre el tudtok menni!!! Belföldön maradtok?? Nagyon jó feltőltődést, hogy végre 4-esben lehettek!!:):)

Melba!

Lehet, hogy csak már nagyon szűk Doma helye, de tényleg az az egy megoldás van, hogy pihensz, amennyit csak tudsz.

Roxálkám!

Azért ez az államvizsga azért jó, hogy abban a 2 hónapban biztosan nem lesz időd gondolkodni. Nemhogy tűkön ülni.

Ági!

Nagyon jó pihenést Nektek! Anno (már 6 éve :oops: ), hogy csak 3 hónappal előtte lehetett a polgármesteri hivatalban bejelentkezni, de végülis az az igazán fontos, hogy helyszín meglegyen, ha elsők között fogtok az esketésre bejelentkezni, tehát 6 hónappal előtte, akkor még biztosan szabad lesz az az óra, ami nektek jó.

Nekünk kalandos éjszakánk volt, mert kicsi kutyánkat a rendszeres fülgyulladása miatt meg kellett műteni, ki kellett műteni a bűzmirigyét (ami a fülével van összefüggésben). Ami szintén annyira be volt már gyulladva, hogy 2 óráá át kaszabolták kicsi kutyámat. Mindez még kedden történt. És a műtét után szegénykémre rátettek egy nagy műanyag tölcsért a fejére, hogy biztosn ne tudja nyalni a sebét. Persze én már szerdán levettem róla, mert szegény láthatóan tudathasadást kapott, mert mindenhova beakadt, nem tudott lépcsőzni, meg láthatóan kva zavarta, hogy csak előre lát. De tegnap estére elkezdte nyalni a sebét, úgyhogy este vissza tettük neki. Hát kezdődött a kabaré: gyertyatartó feldönt, az rádől cserepes virágra, ami szintén kidől, mindenbe belebotlott, kosarába nem fért bele stb. Nagy nehezen elaludt, majd 1 óra körül arra riadtam, hogy próbál feljönni, ami óriási zajjal járt, mert minden lépcsőfokban beakadt, és súrolta ezzel a műanyag izével a falat. Nagynehezen, segítséggel felért, akkor a hálóban kezdődött a helykeresésé, és mindenbe beleakadás, úgyhogy úgy döntöttünk Tiborommal, hogy levesszük róla, inkább bezártuk a hálóba, egyikünk mindig az ágynak azon a felén aludt, ahol ő, úgyhogy ha nyalakodott, azonnal rá tudtunk szólni.
Szóval szegénykémet nagyon sajnálom, mert nagyon szenved, gondolom, húzódik neki. Kaki után meg akartam törölni a fenekét, de nagyon rámmordult, szóval nagyon érzékeny neki.
Aki ezt a műanyag tölcsért kitalálta, arra mindenesetre rátenném csak egy pár napra...

Eszter!

Milyen kuytusotok lesz??
lkt

sziasztok
Eper1
Drogériában vettem Mint írtam 280 ft. Úgy van ráírva, hogy Méh
Pempős méz. 4 hétre elegendő, és 1-2 kanállal kell bevenni este.
Próbáltam képet felrakni, de sajnos nem sikerült. :(

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így megírtátok a méhpempő használt nálatok. Azért az önbizalmamnak jót tett. :lol:

kagyló

Timi :)
Kekszit nem is mondtad a telefonban. Szegény kutyus, jobbulást neki.

Eszter:)
Álltam a mérlegen :) Vicces volt, nem gondoltam volna, hogy egyszer még ráállok :)
Hiperstimu miatt jól megmosta a fejem, hiába mondtam, hogy tényleg sok húst ettem. Pedig tényleg. A petefészkek már szépen összébbmentek, azoknak nem is mondta a méretét, viszont a hasüregben még mindig van 30 mm víz. Szerintem az már széritartozék :) No mindegy, szeptember 4-én megyünk megint, addig nyomatom a husit és meglátjuk javul-e.

wish

Elfelejtettem megírni, hogy Hétfőn megyünk úgy néz ki eddig az AIDS-re és a hepatitist is leveszik hozzá. Csak a VDRL-t nem csinálják meg. :(
Nem tudom azt hol kell... tudnátok segíteni... :oops:

kagyló

Csajok, bocsi, egy időre eltűntem. Azt hiszem, aki ismer, már észrevette, hogy képtelen vagyok a rendszerességre. Ez a mindennapjainkon is látszik: néha hetekig rend van, de nincs kaja. Aztán van kaja, rend is, de nincs elmosogatva. Aztán meglátom a kupit a szekrényekben. Lepakolok a tárolóba, ott is rend van, de nincsenek kivasalva a ruhák. Ha meg minden kész, akkor nem nézhetek tükörbe, mert akkor én vagyok ápolatlan. És a kert.., és a szalvétatechnika.., és a könyvek... És ezer éve nem voltam moziban.. Ja, igen, és még feleség is vagyok, nem csak anya meg háziasszony.. Tornázni kéne.. Fúú, lehet, hogy kikattantam?? Hülyeség, de alig várom, hogy Szili menjen dolgozni. Legalább napközben nem kell azt éreznem, hogy tökéletesnek kell lennem. Andriskának mindig tökéletes vagyok, csak legyen kaja, tiszta pelus, és játsszak vele egész nap. Nagyon nyekergős lett mostanában, képtelen egyedül ellenni. Persze, mert minden tilos szegénykének, a játékait pedig már unja. Nyitogatja az ajtókat, szekrényeket, fiókokat, kirámol mindent, becsípi az ujját, mindent a szájába vesz, megette az Okosbaba jegyzeteimet (észrevétlen behúzta a járókába és módszeresen szétmarcangolta). Csak apa és anya mobiltelefonja a jó, játékmobil szóba sem jöhet. 2 napig nem működött a mobilom, mert úgy benyálazta, hogy nem voltak összeköttetések a kütyük között. Most azt csináljuk, hogy Szili régi mobiljával úgy teszünk, mintha beszélnénk valakivel, aztán letesszük olyan helyre, ahol elérheti, de nem jön rá, hogy igazából ez csali, és pont azt akarjuk, hogy játsszon vele. Ha odaadnánk a kezébe, akkor már sejtené, hogy az nem tilos, tehát nem is titokzatos, tehát nem is kell. TV-, hifi- távirányító, számológép, számítógép, könyvek, virágok, minden veszélyben! Kimegyünk a kertbe, kicsit teszek-veszek a virágok között, ő meg kiköpi a cumit és eszi a füvet. - Fujj-fujj, Andriska, nem, nem szabad, ne vedd a szádba! Vár, mosolyog, és bekapja, majd engedi, hogy kihalásszam a szájából. Jó móka! De így nem haladok a munkával, így a cumit gumipánttal a fejére szögezem, nem bírja kiköpni. Tetszik neki, nem bánja, de másik szórakozást kell keresni. A legszebb fejű őszirózsák már menekülnének.. Pusztítás nyomai mindenütt, ahol Andriska megfordul. Egy bájos mosoly apára-anyára, és jöhet a következő áldozat. Apa meg anya pedig így boldogok, ahogy ez az egész van.

Na, hát azt kívánom nektek, hogy ezt Mindannyian éljétek át, nehogy már csak a mi lakásunk és idegeink készüljenek ki :D :D !

Életképek:

Kép

Kép

Kép

Timi és Wish :) , nagyon-nagyon örülök nektek!!!!!
Csajszik, eljöttök hozzánk talira szeptemberben? Úgy szeretnénk.

Bocsánat, nem szeretnék önzőnek tűnni, de ugye ismertek már annyira, hogy tudjátok, mindenkire gondolok, örömmel, biztatással, szeretettel!

Puszi! Szani
szani

Szani :)
Ez a gumis cumirögzités..................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Naggggyon kreatív vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Ha gondolod oda adom neked a Hogyan ne legyünk tökéletes anyák című könyvet!!! :wink: Én nagyon jókat derültem rajta!!!!
Millió puszi ennek a rosszcsontnak!!!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Duddu, végeztél már a pakolással? :P Már olyan rég meg akartam írni: a gyerekkori becenevem Dudu volt, egy d-vel. :D

Gigi, láttam a tündérpasit, még mindig odáig vagyok érte, úgy megölelgetném!

Roxal, köszi a biztatást! :) A drukkokat eltettem. :D Milyen kutyit szeretnétek?
A fogamzásgátlóval kapcsolatban: azt hallottam, lombik előtt kifejezetten jó, mert ahogy az ember abbahagyja a szedését, megnő a termékenység esélye az első pár hónapban.

Mangó, kaptál beutalót az endoshoz? Pco-val és gynevac-kal kapcsolatban mit mondott a doki?

Enigma, kellemes pihenést kívánok!

Ági, nagyon jó időtök van, most aztán kedvedre lubickolhatsz! :P

Wish! :P Óriásit nőtt, 6,4 mm! A kis drága! :D
Mi is szeptember 4-én megyünk, ha minden igaz. Legalábbis Vass doki azt írta a transzferes lapomra. Aztán nem biztos, hogy DI is akkorra ad időpontot.

Melba! Elég ijesztő, amit írtál. :shock: Örülök, hogy már nem görcsölsz. Vigyázz magatokra!

Lkt, sajnálom a kutyust. Jobban van már?
A miénknek is ez volt a baja most nyáron, kapott rá szurikat, de sajna minha megint rágná magát. Csak neki nem a fülére ment, hanem a bőre gyulladt be. :(

Kagyló, bocsi :oops: , figyelmetlen voltam, nem láttam, hogy már válaszoltál korábban a méhpempőre. 280 Ft? Nem is drága.

Szani, a te pasid is olyan aranyos!
Igen, nagyon-nagyon szeretném átélni ezeket az élményeket! (Jókat derültem! :D )

Lányok, nehéz ez a várakozás. :roll:
eper1

sziasztok
Remélem még ma tudna válaszolni valaki: A Mária utcában megcsinálják az AIDS és a Hepatitist, de a VDRL-t nem tudják. Hová menjünk? Egyuttal fizetni kell-e ezekért??? Köszönöm

kagyló

Sziasztok!

Ugye senki nem volt kint a viharban tegnap este???????
Mi este anyuéknál voltunk, megbeszétük, hogy este mikor indulunk. Mikor elindultunk haza épp, hogy csepegett az eső. Mondtam is az anyunak, hogy nehogy elázzon. Erre mondja,hogy még jól is esik neki. Mire hazaértünk. 2 perc alatt ,már alig tudtam bejutni Olivérrel a házba!! Félelmetes volt. Aztán láttam a tv-ben, hogy milyen szörnyű dolgok történtek bent Pesten

Puszi

KépKép
gigi28

szevasztok! én is remélem, hogy nem volt a tömegben tegnap senki!!!!
mi a párommal leültünk a Víg teraszán, eléggé ódzkodom a tömegtől, képtelen voltam oda kimenni, pláne bringával. aztán jött hirtelen az orkánszerű vihar, rohantak az emmberek, bemenekültek a Vígbe is csomóan, rossz volt nézni az ablakokon át ezt a pusztító vihart. mikor hazajöttem, már láttam a tv-ben, hogy baj van, és még nagyon a hatása alatt voltam, megsírattam szegény áldozatokat. Az Andrássyn, mikor hazafelé tekertem alig tudtam közlekedni a sok letört hatalmas faágaktól..döbbenetes volt.
Eprem, kitartás, tudom, ez a legnehezebb az egész lombikban! Veled vagyunk, majd mi szórakoztatunk, hogy eltereljük a figyelmed :wink:
Kagyló, nem tudom sajna, amit kérdezel, nekem a nődokim adott beutalót minden ilyen vizsgálatra, és ott a (II. klinikán) meg is csinálták, sőt az AIDS is ingyen volt. De az sztem mázli volt, ott is mondták, telózzak vissza, mert ha visszaküldi a központ, akkor fizetnem kell.
A nődokim nagyon jó fej volt, örülök hogy reálba ment a beszélgetésünk, semmi púder..elmondta nagyon pontosan és érthetően, hogy mi a PCO, és azt mondta, hogy az endokrinológusok nem igazán értenek hozzá pontosan, mert ez nőgyógyászati dolog is, max egy nőgyógyász-endokrinológus, de a legjobban a meddőségi centrumokban értenek ehhez a dologhoz, szóval a legjobb helyen vagyok. A stimu nehezebb, mint tudjuk, de vetélések ugyanúgy vannak normál esetben is. sztorizott is. a gynevac-tól kiakadt, mondta, hogy én vagyok aznap a harmadik, és kb. 10 éve volt ugyanígy egy ilyen reklámhullám nekik, és igazából humbug az egész meg pénzfejés.
a méhpempőről van egy aránylag részletesebb topik:
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php? ... forumuser=
itt a tabettát ajánlják többen, mert ebben van olyan nagy mennyiségű koncentréátum, ami használ. hátha titeket is érdekel.
Lkt, hogy van a kutyusod? Túl van a nehezén?
Wish, Dévai mindig megmossa a fejünket a stimu gyanúnál, nekem is volt, pedig csak húst ettem, alig akarta elhinni.
Szani, jó látni titeket, nagyon helyesek vagytok!
Duddu, hogy vagy? Lábad oké?
Giggi, várjuk a képeket :lol:
Melba, köszi a kedves szavakat! Szorítok, hogy Dominik még türelmes legyen. De úgy látom, szereti megtréfálni az anyukáját :wink: Hova költöztetek?
mindenkinek szép napot és sok puszit küldök!
k
mango29

sziasztok
Mango29
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Most értünk haza, mind a hármat megcsinálták.Csak a hepatitisért kértek el pénzt. Kettönké együtt 3000 Ft. Ja és szept 4-től már lehet menni érte.
Úgy örülök, hogy ez már megvan. :lol: :lol: :lol: :lol:

kagyló

szuper, én is örülök!
Akkor már mindjárt kezdhettek is, ugye? Innentől peregni fognak az események :wink:
mango29

Szia Kagyló!

Ha még nem voltál, akkor a VDRL-t a Gyáli úton a Szent László kórházban megcsinálják. Én pont ma voltam az eredményért, és fizetni is kellett érte valamennyit.
kispinty

Gigi!
Mi otthonról figyeltük a vihart, aztán a már csöpögő esőben szemléltm a helyi tüzijátékot. Eszemben sem volt kimenni, nem szeretem azt a tömeget, meg aztán haza sem értünk volna rá.

Szani!
Andris nagyon tündéri. Sajnálom, hogy Hévizen nem futottunk össze.

Timi!
Jobbulást Kekszinek. Labránk lesz, ha minden igaz, szerdán megyünk megnézni.

Hajni!
Remélem azért olvasol minket, nagyon hiányzol ám. S nem mellékesen, ha ma ünnepled neved napját, akkor kívánok boldogat, szépet, s olyat, amilyet álmodtál magadnak.

Eper!
Nehéz, hosszú, de bízz bennük. Már meg kellett tapadniuk, most már csak szépen fejlődik(nek).

Wish!
Örülök, hogy jbban vagy, már a kedveden is érezhető, ahogy írsz. Csak szorgalmasan azzal a husival.
roxal

Sziasztok!

Mangó, akkor ezek szerint tényleg a legjobb helyen vagyunk. Na jó, nem is agyalok tovább ezen a témán. :)

Roxal, köszönöm, a próféta szóljon belőled! :)
Labrador? Az egy nagyon kedves fajta! Kérünk szépen képeket, ha már megvan! :D

Lányok, mi ugyan nem voltunk kint a tüzijátékon, de az autónk nem úszta meg. Ráesett egy hatalmas fa, öten fűrészelték le róla. Ajtó, motorháztető, tető behorpadva, festék megrepedve, tükör letörve stb. És még csak egy éves. :cry:
És még így is sokkal jobban jártunk, mint azok a szegények, akik megsérültek. Szívszorító volt látni a híradóban.

Holnap már dolgozom. Sajnos a lelkesedés valahol nagyon mélyen van, reggelre megpróbálom előhalászni.
eper1

Kedves Wish!

A 'babaprojekt előtt állók' topikból vagyok (közepesen) régi topiklakó. Néha unalmamban szoktan visszaolvasgatni, és erőt meríteni mások küzdelméből és sikereiből. Innen ismerem a Te történetedet is. Ma tértem vissza a nyaralásból, és látom, hogy végre baba költözött a pocakodba. Nagyon meghatott a hír, és még a könnyem is kicsordult örömömben. Szeretnék tiszta szívből gratulálni ehhez az igazán megérdemelt és áldott kis lényhez a pocidban!!! És kívánom, hogy a terhességed egy igazi áldott állapot legyen számodra.

Az alábbi totálisan hiteles mondatod leklierőt és reményt ad:

[quote="wish"]
írta:
wishKitartás mindenkinek, van fény az alagút végén :)

Egyébként én 35 éves vagyok és 7 hónapja próbálkozunk, és néha nagyon le tudok törni. Még adtunk egy hónap esélyt magunknak, aztán októberben irány a teljes kivizsgálás (annyit már tudunk, hogy a férjemnek nem a legfényesebb a spermaképe, de azt mondták, hogy ettől még teherbe eshetek alacsonyabb eséllyel).
Vendég

Kedves Wish!

A 'babaprojekt előtt állók' topikból vagyok (közepesen) régi topiklakó. Néha unalmamban szoktan visszaolvasgatni, és erőt meríteni mások küzdelméből és sikereiből. Innen ismerem a Te történetedet is. Ma tértem vissza a nyaralásból, és látom, hogy végre baba költözött a pocakodba. Nagyon meghatott a hír, és még a könnyem is kicsordult örömömben. Szeretnék tiszta szívből gratulálni ehhez az igazán megérdemelt és áldott kis lényhez a pocidban!!! És kívánom, hogy a terhességed egy igazi áldott állapot legyen számodra.

Az alábbi totálisan hiteles mondatod leklierőt és reményt ad:

[quote="wish"]
írta:
wishKitartás mindenkinek, van fény az alagút végén :)

Egyébként én 35 éves vagyok és 7 hónapja próbálkozunk, és néha nagyon le tudok törni. Még adtunk egy hónap esélyt magunknak, aztán októberben irány a teljes kivizsgálás (annyit már tudunk, hogy a férjemnek nem a legfényesebb a spermaképe, de azt mondták, hogy ettől még teherbe eshetek alacsonyabb eséllyel).
Vendég

Bocsánat! Kétszer ment el véletlenül.
Vendég

Na sziasztok csajok!! Megjöttünk a balcsiról, szuper volt, csak rohadt sok volt a pók. Péntek éjjel mikor mentünk a szobába lefeküdni a nővérem barátja rontott át hozzánk, hogy azonnal menjünk át a szobájukba. Na mi átrohantunk, és láttuk,hogy szinte minden falon van egy k nagy pók!! Na a párom ki is nyiffantotta őket, és mikor átmentünk a mi szobánkba, ott láttuk, hogy a fal szintén tele van pókokkal, na több sem kellett, nálunk is ment a vérengzés. De utánna nyugodt éjjszakánk volt. Ja és pénteken még csobbantunk egyet, nagyon élveztem, bár a víz kicsit hideg volt. Tegnap isteni volt az idő, a vállam kicsit meg is sínylette, mert pöttömöt leégtem, de több mint egy órát lubickoltam a balcsiban. :-) Ja és a vízből mentettem ki a katicákat!! :-) Este a szobánkat jól befújtuk rovarirtóval,és lementünk vacsizni. Kajcsizás közben már figyeltük a felhőket, tök sötét volt az ég alja, aztán elkezdett fújni a szél, aztán a viharos szél. A tesóm barátja kitalálta, hogy menjünk le a partra nézzük meg a hullámokat, tök félelmetes volt, visszafelé meg kicsit el is áztunk. Ma meg délelőtt olyan igazi hazautazós utunk volt.

Itthon az ágyunk kicsit elázozz az essőtől,mert a szél kifordította az abalakot a hálószobában, a nappaliban meg a virágaimat verte le, úgyhogy ahogy hazaértünk, kezdtünk takarítani.
De nagyon élveztem a hétvégét, igati pihenés volt ez a pár nap!!

WISH örülök, hogy már a szivecskéjét is hallottátok!! :-)

EPERKE kitartás!! Mindjárt letelik a 3 hét, és két szép babócát fogsz látni!! :-)

Lkt sajnálom a kuttyt, de remélem minden rendben lesz vele!!

A többieknek is minden jót, de csak kutyafuttában tudtam visszaolvasni, amiket írtatok!! :-)
Ági28

Sziasztok!
Jó rég nem jártam erre,bocsi. :oops:
Mentségeim:Lakásfelújítás,munkahelyi teendők,vizsgára készülés :twisted: és nem utolsó sorban egy rosszcsont gyerek aki igen sok figyelmet igényel :lol: .

A hétvégét mi is a Balcsin töltöttük,nagyon szép időnk volt.Igaz,a Tenger melegebb volt anno(ezt még Domi is megjegyezte:kis Tenger hideg :lol: ).

Mindenkitől bocsi de nincs időm visszaolvasni. :oops: :roll: Továbbra is megy a drukk MINDENKINEK a kismamik pedig vigyázzanak magukra! :wink: sok cupp!Dia

Végül néhány kép ne,hogy elfelejtsetek minket! :wink:
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: