Fibi,
Nem látom, mi jelenik meg az aláírásodban…….. csak mindenféle kriksz-kraksz, látom másoknak sem jön be
Nekem is pont az jutott eszembe Pocak Marcijával kapcsolatban, hogy az ő korosztályuk még sok mindent érzékel. És amikor arról írt Pocak, hogy volt egy képzeletbeli barátja, akitől nem félt, az volt az első gondolatom, hogy az őrangyalát látja. ÚÚÚÚ, lehet, hogy most hülyének néztek, de én hiszek ezekben a dolgokban…..
Rylie,
Megaciki : dehogy, kiskoromban én is azt gondoltam, hogy minden ház után Érden kell érdeklődni…. Vagy akkor most én is piruljak???
És bárcsak babáznék már
Ancsi,
Olllllyan aranyos voltál, amikor azt a „nektek nem gyanús, hogy…..” dolgot írtad. Annyira jól esett, ugyanakkor szégyenlem magam nagyon, de ahol voltunk, onnan nem tudok feljelentkezni a netre
Privi ment
Gabi,
Ház, megkérdezhetem, hogy egy ilyen gyorsház milyen áron mozog? Megköszönöm, ha priviben megírod. Nagyon érdekelnek ezek a házikók
És én csak néztem, hogy néhány nap alatt mennyit haladt, meg hogy még emeletes is lesz ……...
Vera,
Köszönöm a drukkokat, rám fér. Már összekeverednek bennem a napok, de vagy tegnap vagy tegnap előtt már egészen azt hittem, lassan szükséges lesz felhívni a szülésznőt, hogy most mi legyen? Szabálytalanul ugyan, de jöttek olyan „fájások”(?), hogy a derekamtól indult és kb. háromnegyed arányban/ig körbe fogta a hasamat és egy icipicit kellemetlen volt, meg egy picit szúrt, kb. ott, ahol a baba feje lehet.. Mindezek kb. 10percenként jöttek, majd mikor lefeküdtem hagytak aludni
A diétázós dologgal kapcsolatban előre is köszönöm a segítségedet, bővebben majd priviben leírom
Votiv,
Éjszakázás
Köszönöm Neked is, hogy így látod, tényleg, olyan kedvesek vagytok
ÚÚÚÚgy szülnék már, bár nem tudom, mi vár rám, de már nagyon-nagyon kíváncsi vagyok pocaklakóra, ő meg csak várat magára….
Lehet, hogy Barbinak lesz igaza és tényleg a tűzijátékra hajt ez a lurkó? Már most ünnepeltetni akarja magát általa????………. Csak a dokinak is át kell majd érnie a városon, tehát valami könnyebb időpontot is választhatna
Már sokszor azt hiszem, hogy nem is akar látni engem, meg apáját…. És ma sokat beszéltem Hozzá, és úgy érzem semmi nem hatja meg őkelmét
Na befejeztem, remélem mindenkinek tudtam reagálni, ha esetleg valaki úgy érzi, neki nem tettem, akkor szóljon
Köszönöm,
Vica