Vas Ildi! Látod, kellett neked elővenni a hülye mérleget!!! Tedd el nyugodtan! Nekem is volt olyan, hogy Pötyi fogyott. Nyugi! És nem volt semmi baja. Natimeg fogzik is, ugyebár! NYUGI!!!!!
Viszont már a múltkor is akartam kérdezni, hogy az ulticatból hányat vettél be? Mert írtad, hogy bekapkottál egy dobozzal, de enekm azt mondták csak 5-t lehet bevenni/nap. Én meg 3 nap után meguntam, mert nem hatott és lehet, hogy csak kevés volt???
Szegény Gyöngyiék! Nálunk is törtek már be, elég gáz érzés. Utána én még nagymosást és nagytakarítást is tartottam, mert nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy valaki végigtaperolta a ruháimat, a könyveimet, stb...
Mi jobban vagyunk, bár még mindig nem dől a tejem úgy, mint régen!Tegnap 9 körül csináltam a szaporító fejést és a leánykám már 11-kor enni kért. Hát nagyon szar érzés volt, hogy csak csurrant-cseppent. Azért lehetett, mert nem volt elég ideje a ciciknek tejcsit gyártani, vagy mert nem szívott elég erősen a kis drágám és nem indult be a reflex??? Mindegy, nappal van elég szerencsére, bár már nem elég továbbra sem az egy cici, muszáj kettőből szoptatnom... Ettem dinnyét is amúgy, de hát nem vettem észre semmit, csak sűrűbben pisiltem.
Petra! Nagyon szép a kislányod! Ott most nagyon meleg van? Van légkondi a lakásotokban?
Vok! Begyulladt csont?
Anita! Júúj, nagyon kíváncsi vagyok, majd jól nézz szét és mesélj!!! Nem kellett ideje korán foglalni, hanem most is volt hely? Vagy már régen foglaltatok? Megnézed nekem milyen a sötétítő függöny? Pötyi elég sötétben szeret aludni. A fényre felébred.
Tali nekem mindegy, csak szeptember 30 előtt. ÉS akkor Városliget?
Na hirtelen ennyi. Most alszanak a gyerekek és ha felébredtek megyünk strandolni.
Puszi:
Barti