A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi :) Biztos, hogy a sütitől van??? :wink:
És én még nem gyűjtöm a könyveket a nyugdíjas korra, mert úgy vagyok vele, hogy azt meg is kell érnem... vagy túl pesszimista vagyok? :lol:

Bog :) Hintáztatás :lol: Párod igazán buzgó apa!

Zsan :) Tisztára, mint egy horrorfilm kezdete... :o hatalmas nyikorgó szekrényajtó...

Rylie :) Nem semmi a sztori, amit írtál, sztem jól érezted, hogy ide el kél egy kis segítség... :?
denizsa

Először nem láttam az új oldalt :?:

Zuzi! Nagyon édes a szalagod! :D
Horkoló Bazsó! :lol: Ezt milyen kaja okozza? :mrgreen:

Rylie! hát ez tényleg khümmm érdekes story. :shock: Kénytelen lesz majd alkalmazkodni a kicsi, bár hogy mi vagy ki normális az ugye szubjektív.
Nekem nagyon bejött ahogy Kamilla majdnem lenyelte a fél vonatot Denéknél. :lol:

Zanza! Hajrá! Kemény dió ez!!! Én már most edzem magam körül a népet, de sajna tartok tőle, hogy lesz amikor ki kell villantanom tigrisanya körmeimet. :mrgreen:

Anginak nagyon tetszett Den főzőskönyvei! De egyébként is nagyon bejönnek neki a könyvek. Mindig falja őket. :lol:
anyja lánya

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!!!!

DEN: nagyon szépen köszönjük, hogy ott lehettünk, nagyon jó volt a buli :!: :!: :!: Csak itthon fáradtam le, mert még össze kellett szednem a lányom tábori cuccait :D

Félelem: én is a boszorkánytól féltem, a hetediken laktunk és volt, hogy azt álmodtam, hogy ott repül az ablak előtt. Később meg (10-11 évesen) a háborútól féltem :cry: Most már "csak" szimplán paranoiás vagyok.... Egyedül nem mernék maradni a lakásban éjjel :(
De ami most aggaszt és valamennyire témába vág:
Marci szokta mondani elég gyakran kétségbeesve, egy pontra szegezett tekintettel, hogy nénibácsi, így egyben :shock: Amikor először mondta éjjel, hát én kicsit "megijedtem", de próbáltam nem mutatni, hanem megnyugtattam. De azóta is van, legtöbbször este-éjjel, de néha napközben is emlegeti. Az érdekes az, hogy amikor napközben mondja, akkor előtte vagy utána van egy agresszív "rohama".... Mindig nyugtatgatom, nem mondom neki, hogy nincs ott semmi, mert nem tudhatom.....
Gondolkoztam, hogy mitől kezdte, de én elvből nem ijesztgetem a gyerekeimet ilyenekkel, hogy elvisz ez vagy az!!! Egyszer hallottam-láttam amikor a volt szomzédunk a nagy egérrel fenyegette a gyerekeit, na azt a riadalmat nem akartam látni soha a csemetéim szemében!!!! Tehát én meg a környezetem nem mondtunk semmi nénisbácsis dolgot a srácnak. Csak néha olyan rossz látni, hogy mintha félne, pedig én most éppen nem is, tehát azt sem érezheti :roll: Remélem valahogy lecsillapodik!
A lányomnak is volt hasonló, hogy látott "valakit", de csak kétszer, nem rendszeresen. Meg volt képzeletbeli barátja, de attól nem félt! Nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni :?: :?:

Na, ezt most jól leírtam, remélem érthető :D

Votiv: kéne a segítséged, ha "bezárt a lap" Most egy másik topikon jött elő a corás gyerekkopaszító sztori, csak már nem emlékszem mit mondtak erre a rendőrségen. Nem akarom, hogy feleslegesen felfújják.... Köszi

Fibi: :lol: :lol: :lol: szédülés, rosszgyomor.... :lol: :lol: :lol:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zsanci,
"volt olyan,h be kellett vonulnom, és Levi meg nézte a haverjával a McDonald's előtt, h mi hogy menetelünk lehajtott fejjel..."
ne haragudj, de ezen annyira kellett nevetnem, hogy még a könnyem is kicsordult :D

KépKép
fibi

Pocak!
olyan félelmetes amit meséltél! álmomban is pont így van, hogy ott van "valami" nénibácsi, amit más nem lát, és így nem hisznek nekem.

Zsanci!
az álmod azt jelenti, hogy nagyon klassz anya vagy, meg hogy milyen frankón megállod a helyed a stresszes helyzetekben is, és hogy milyen óvatos vagy, még ha tudod, hogy nem árthatsz valamivel, akkor sem csinálod. :)

Bogárka!
Matrózaid nagyon szépek, nem tudom tiétek-e a hajó, de ha igen, jövőre már rájuk is bízhatjátok, míg ti süttetitek a hasatokat a napon. max. tesztek be egy hintát, ha Donát kapitány elálmosodna, tudjon hol pihenni.

Indi!
lehet, hogy kedves apukám engem is ijesztgetett valami réz...-lyal, és innen erednek a dolgok.

azzal, hogy megtudtam, nem csak nekem vannak/voltak ilyen álmaim, félelmeim, komolyan mondom, nagyon megnyugodtam! totál azt hittem, hogy félőrült vagyok!
ancsipancsi

NEM GYANÚS NEKTEK, HOGY VICA NEM JELENTKEZETT????? REGGEL ÓTA IZGULOK!
ancsipancsi

Pocak,
szoval kinevetsz, hát szép vagy :lol: :D :lol:

hmm, érdekes, amit Marcirol irsz. én hiszem, hogy a gyerekek még "látnak"...

Deni,
igen, légyszives ne légy pesszimista :D

Barbi,
ez joool hangzik :) 1-2 hasonlo sztorit hallottam már, ugyhogy én is bizom az idöben, meg a türelemben... :)

KépKép
fibi

Ancsi :) még ne gyanakodjunk, képes ez a Vica-lány valahol épp hegyet mászni vagy félmázsa káposztát gyalulni :lol: Ha pedig eksön van, akkor Macseknak vagy nekem esemesel majd.

Félelmei meg mindenkinek voltak, hidd el, még iylen félresikerült szülők nélkül is...

Pocak :) én is osztom Fibi nézetét: a gyerekek ilyenkor még olyasmit látnak, amit mi már nem tudunk. Ők még emlékeznek, de valóságosnak érzékelik.

indianyo

Először is nagyon irigy vagyok :( Én már sosem jutok el közétek,pedig írtó jó lehetett ez a buli :?
Hol lehet meglesi a képeket?

Bővebben majd holnap,csak 2 képet még küldök:
Kép
Kép

petergabi

Indi,
az Emkeci Gánya olyasmi lehet, mint a Zsebenci Klopédia :lol:

Gabi,
állati jo lesz a házatok :D

KépKép
fibi

Fibi :) hehe... Az én mesém sajnos nem volt olyan szórakoztató.. és hepiending se nagyon volt benne - bár Lázár Ervin meséi se feltétlenül végződnek úgy. Persze azért a végén én is nevettem, amikor kiderült a dolog :lol:

indianyo

Deni!
Nálunk egy időben rendszeresen hintában altatás volt, amikor azok a nagy melegek voltak (mint most :D )

Barbi!
Fasírt :lol:
megkaptad a pü-met?

Fibi!
Anyukám ugyanezt csinálja, mármint könyvek terén. Annyi könyve van, hogy most, hogy elköltözött, az egyik szoba olvasó szoba lett, plafonig könyvespolcokkal, és még így sem férnek el a könyvei, és ő is azt mondja, hogy nyugdíjas korában talán majd lesz ideje olvasni :lol:

És is azt olvastam, hallottam, hogy a babák még "látnak", Bazsónál is sokszor volt olyan, hogy úgy a semmit nézte, mintha lenne ott valami, de én olyan beszari vagyok, hogy nem is gondolkozok ezeken :shock:

Gabi!
Ház szuper, csajok szintén! :D Tudják már, hogy hol lesz a szobájuk? Izgatottak már a költözés miatt?
Tetőtér be lesz építve? Vagy esetleg később? Egyre jobban tetszik ez a könnyűszerkezetes építkezés, tök jó, hogy ilyen tempóban halad :D

Votiv!
Lapzárta van? :(

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi!
Ez valamilyen szalag akar lenni? Mert nekem nem jön be :( Vagy te is hozzám hasonló profizmussal készítetted :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Bog: köszi, írtam mélt

Ancsi: néha még most is kapkodom éjjel a lábam a wc-re... :roll:

Fibi: nekem se jön be a csíkod :?

Ma taliztunk Johiékkal az ikejába. Sikerült vennünk kanyapét és kicsi zsozsinkba be is fért a cucc, bár mi kiszorultunk és békávézhattunk hazáig. No sebaj! A lényeg megvan! :lol:

A Dunán megy most egy jó kis akrobatás-táncos-cirkuszos előadás !

Emkeci Gánya: én nagyon sokáig gyerekként azt nem értettem, hogy az összes eladó ház mind Érden van??? Máshol nincs eladó ház? Miért akar mindenki elköltözni Érdről?? És vajon miért gondoltam ezt?? No ki tudja? 8) Hát azért mert minden hirdetés utsó sorában ez állt: Érd: 1233544-5522 :oops: :lol:
Ez a megaciki 8)

Jó éjt
Vica??? CSak nem babázol már???????????????????????????????????

Rylie
rylie

Rylie: és az ciki, ha azt mondom, hogy ezt az Érdes dolgot én is eljátszottam, pedig már nem is voltam gyerek? :lol: Nem viccelek, de néha még a mai napig figyelmeztetnem kell magam, hogy az érd. az nem egyenlő Érddel. :oops: Valahogy mindig ez van bennem, ugyanúgy, minthogy az összes "gyors"-t "gyros"-nak olvasom, akkor is, ha tudom, hogy oda nem az van írva. :D
Az álmokról eszembe jutott a férjem nem olyan régi álma. :D Általában ufónak hívja a hasamban levő babót, mert az uh-kon (legalábbis a maradandón) tiszta ufós feje volt a picinek. Na erre az egyik reggel azzal ébredt, hogy rosszat álmodott: üldözték az ufók... :wink: Ebből leszűrtem, hogy ezerrel készülődik az apaságra. :lol:
Votiv: megvettem ezt a homeos kencét (Halicar) és rá van írva a cetlijére, hogy terhesek a kezelőorvos utasítása szerint használhatják. Tekinthetlek a kezelőorvosomnak? :) Vagyis tuti, hogy használhatom?

Kép
Kép
tinu

Csak átfutottam a termést, nagyon el vagyok havazva, bocs mindenkitől, akinek nem válaszolok!
Örülök, hogy ennyire jól sikerült a meglepetés Ancsinak, csak azt sajnálom borzasztóan, hogy mi nem tudtunk ott lenni :( Egyszer csak összejön végre!!!
Egyébként jól vagyunk, Dócit megcsípte valami olyan "bogár", ami aranyosságot okoz, egy hete teljesen tündéri a lányom, félve várom, mikor múlik a hatás :D Marcit imádja, ez már szinte szerelem :) Marci fején néha látom, hogy szívesen menekülne, de ugye még nem tud, ezért tűri, hogy a nővére imádja :mrgreen:
Viszont Marci megtanult vigyorogni, kép még nincs, mert inkább csodáljuk :D

Gabi,
nagyon jó kis házatok lesz! :) Mikorra ígérik készre? Mert úgy látom, rohamtempóban haladnak! Mekkora az alapterület? :)

Tinu,
gyros detto ugyanaz volt nálam is! Nyilván az agyunk automatikusan kikorrigálja a helyesírási "hibát" :D

Rylie,
történeted a kislányról elég ijesztő! Abszolút nem értek hozzá, de ugyanaz jutott eszembe, mint Bogárkának, ez megtévesztésig hasonlít a kényszeres cselekvéshez :shock:

Vica,
akármerre jársz, és akárhol tartasz, drukkok mennek!!! :)

Indi,
emkeci gánya :D így kívülről igen viccesnek tűnik, de gondolom, te nem nevettél annak idején ilyen jókat...

Zanza,
karamell :( én sosem értem, hogy egyes embereknek a "nem" miért nem jelenti azt, hogy nem... pl. amikor Marci még pocakban volt, úgy a 3. hó vége felé, akkor vendégségben voltam, és elkezdtek töménnyel tukmálni. Először szépen mondtam, hogy kösz, nem kérek... deeeee, igyak, naaaaa... akkor már erélyesebben utasítottam el, és a végén nekem kellett bunkónak lennem, mert egyszerűen képtelenek voltak megérteni, hogy tényleg nem kérek :(

Rémálmok: a szüleim nem rémisztgettek, gyártottam én magamnak klassz kis szoronganivalókat :roll:

megyek a köv. oldalra :)

v
kisün

Bogárka,
gyermekeid csodaszépek, valahogy nekem Doni még mindig kisbabaként rögzült, ezért mindig meglepődöm, milyen nagyfiú már :D
kisün

Vica,
ha még jársz erre: nagyon szívesen leírom, hogy mit a szénhidrát-diéta alapjai, meg adok néhány webhelyet, ahol szénhidráttartalom-táblázatot talál, dobj egy emailt! Mennyire lett nővéred vércukorszintje magas? Mit mondott a dokija, milyen (hány grammos) diétát tartson? :)

Votiv,
babamozgás :D:D Nekem is mindenki mondta, hogy ketteskénél sokkal hamarabb szokás érezni, de én tehetségtelen vagyok, mert csak a 16. hét környékén vettem észre a kaparászást :)
Azt teljesen természetesnek tartom, hogy Isti érzi, eszméletlen antennáik vannak ezeknek a törpéknek :)

Macs,
hogysmint kismamacs? Rosszullét, émelygések? :D

v
kisün

Na, monologizáltam egy sort, irány a zuhany, amíg még mindenki alszik :D
kisün

Jó regt!

Vera :) jó, hogy jöttél, épp ezen gondolkodtam - mármint, hogy baj van-e, vagy mégis nyaraltok egy kicsit :) azért egy vigyori Marcit és ölelgetős Dócit én úgy megnéznék :)

Votiv :) merre vagy? családi kirucc?

Vica :) akkor ma már tényleg drukkolhatunk? remélem, valami életjelet kapunk :)

Zsanci :) szinglinap?

Mesterségek ünnepe - baromi sokan lesznek, de ott van a pécsi gyapjúfonalas, úgyhogy csak el kéne menni, most ezen töröm a fejem.

szép napot!

indianyo

Jó reggelt!

Zuz,Kisün:
Elvileg szept. közepére ígérik a félkész állapotot.Ezt követően a mi szakembereink jönnek a belső munkákkal:burkolás,festés stb.Szóval mi októberi költözésre készülünk. :roll:
Az alap 80nm-es,ez lesz a miénk,a tetőtér pedig anyósomé.
Persze teljesen különálló 2 lakás lesz,kívülről lesz a bejárata is. :wink:

Vica:
????????????????

Rylie:
szinte rémülten olvastam a kislány történetét :shock:
Én biztos,hogy szakember segítségét kérném,mert ezek a fóbiák csak rosszabodhatnak./Sajnos a férjem több,mint 10 éve pánikbeteg/
El sem tudom képzelni,hogy mi válthat ki ilyet,egy kicsi gyerekben?
Mondjuk a férjem esetében is visszajutott a pszihodoki egészen a gyerekkoráig. :shock:
Egy biztos,borzalmas lehet szegénynek :cry:

Indi:
elnézést kérek tőled,de még reggel is jót szórakoztam,mikor eszembe jutott az emkeci gánya :lol:

Vannak már valahol fotók felrakva???

petergabi

szasztok :)

tényleg túléltem egy előrehozott lapzártát, és utána egy leánybúcsút :D
fasza volt, hogy mindenki rám fútta a füstöt :twisted: arról nem szólva, hogy vmi mocsokrészeg pali rámakaszkodott, és elkezdett taperolni...
vajon miért nem vágyom én a pesti éjszakába??? :?

a legsúlyosabb az volt, amikor a Nyugati téren az éjjelnappali előtt álltunk vagy 10 percet - hát, kb 3 éve nem voltam éjjel az utcán, és olyan volt, mint egy idegen bolygón... :shock:

Tinu, napi 2-3 alkalommal kend be, és max 4 hétig használd egyfolytában.

Bogárka, aranyosak a matrózaid! :D

nálunk a Mumus lakott az ágy alatt :shock:
és a rossz gyerekeket elvitte a "zsákos ember"
én tuti nem fogom ijesztgetni a gyerekem...

Indi, ez a rézf.sz elég perverz dolog :? nem lehetett volna csak rézbagoly??

Rylie, szegény anyuka, a leírásodból látszott, hogy igyekezett mindennek ellenére normálisan viselkedni :( de itt már tényleg szükség lenne szaksegítségre :(

Deni, klassz volt a buli és nagyon jó volt találkozni mindenkivel :D kár, hogy Barbit és Angit lekéstük!

votiv 8)
votiv

illetve a kérdésem: megy-e esetleg valaki közületek, mert akkor megkérném egy kis fonalvásárlásra

indianyo

Zsanci, az álmoskönyvek szerint a háború a háztartás megfelelője :D

a zuhanás mindig szorongás

erkély: nagyon "vékony" alattad a talaj

a repülés kielégítetlenség (nem feltétlen fizikai)
olyasmit kell csinálnod, amihez semmi kedved,
ami nem elégít ki
vagy sokkal többre lennél képes

a helikopter lehet a vágyaid jelképe
minél messzebb látod, annál elérhetetlenebbek

és ha rád zuhan, szembesülnöd kell az önmagad előtt is titkolt vagy elnyomott vágyakkal,
azzal, hogy az életed nem olyan, mint szeretnéd, vagy amilyen lehetne...

ettől a felismeréstől félsz, és önvádat érzel, hogy nem tudsz megfelelni
- és hogy ezt mások is látják/észreveszik, "rajta marad a videón"
és ők mit gondolnak majd, esetleg elítélnek emiatt

votiv 8)
votiv

Votiv!
az elemzés szuper!
én általában repülve menekülök. frankó, mi?

nagyon meleg van kint, már mostam és teregettem egyet, és egy egyszerű vékony arab ruhában totál leizzadtam.

Indi!
így gondold meg, hogy mégy-e fonalat venni!
múltkor a trisóval vicceltem ám! :) van egy ismerősöm, aki hasonló frankó dolgokat használ.
na meg, megfogtam Domika nadrágját és engem az is szúr. hosszúgatyát ugye nem ilyen szúrós anyagból kötsz neki? :lol:

fotók még váratnak magukra :(
ancsipancsi

Ancsi :) a zöld gatyó, amit megfogtál, egy spéci gyapjúfonal - nem lehetetlen, hogy kecskéből van, mert indiai és ott nemigen lehet birkával találkozni. A hosszúgatyó nyers gyapjúfonalból fog készülni, valószínűleg majd a 30-i mindenestalin beugrunk a Guzsalyasba a Bikásnál (mert ott lesz a tali, ugye? Az a kórháznál van) Egyébként pedig alá majd kap harisnyanadrágot és akkor nem fogja szúrni. Ez a mostani se szúrja, nem panaszkodott még :)

Nem én már nem tudok elindulni, mert ez az imposztor egész iccaka balhézott most meg 8 óta szunyál ás már nem indulhatunk el ebben a melegben.

Votiv :) úúúú az esti programod nem keltett bennem irigységet... gondolom, mostanában nem eféle kanlandokra vágysz te sem :)

indianyo

Votiv :) az a hernyós könyv, amit Lencsinek vettél, hol kapható és mi a címe? annyira szépek a rajzok benne meg maga az ötlet is nagyon teccik. jó ajándékokat tudsz kitalálni :)

indianyo

Kép
ancsipancsi

Indike!
tudod én csak Domi védelmében mondom, nehogy szúrja szegényt. számomra a gyapjú száx. próbáld csak meg elképzelni magadon a gyapjúcicagatyát :). haricsnya jó ötlet alá! pamut fonalat nem lehet kapni, ami nem szúr?
ancsipancsi

A hernyós könyv nekem is nagyon tetszik, de még nem merem oda adni Lencsinek, csak mutogatni, mert félek, hogy rommá tépi.

Zuzi!
megpróbáltam, be lehet tenni aláírásnak a csíkot, csak ne az egész linket tedd be, hanem válaszd ki a "http://b2.lilypie.com/itt valami png végű van" linket és [img] és [per img] közé tedd be.

ancsipancsi

Ancsi :) aranyos vagy, hogy így aggódsz, de ez nem szúrja Domit :) alatta ugyanis nem egy szál kuki van, hanem egy bazi nagy textilpelus és a gyapjú azért kell, hogy benntartsa a nedvességet a pelusban - tehát egy természetes, kellemes és környezetbarát gumibugyiról van szó,. És ha zavarná Dét, akkor azonnal jelezné, mert ő aztán nem ismer tréfát ilyenekben :lol: pamut nem felel meg erre a célra.

indianyo

Barbi :) Bálint is imád könyvből főzni, már több lapot megevett :lol:

Gabi :) Király ez a ház!! Mindjárt kész :wink:

Fibi :) Nálam se látszik a szalag, pedig nagyon érdekelne!
És csajok, áruljátok már nekem is el, hogy mit látnak "még" a gyerekek! Tudjátok én olyan földhözragadt vagyok...

Rylie :) Gratula a kanapéhoz! Milyet vettetek (hány személyes, milyen színű,...)?

Tinu :) Apa és az ufók :lol: :lol:

Zuz :) Apámnak is vannak könyvei, elkezdte őket katalogizálni, mert egy részükről nem is tudja, hogy van, szóval óriási tempóban halad: 1 hét alatt kb. fél polccal végzett, ugyanis, amire nem emlékzik, azt gyorsan el is olvassa...

Vera :) Hogy felétek milyen "bogarak" vannak! :lol: Édes lehet dóci, ahogy Marcit imádja! Ez egyébként hogy megy? Ölelgeti, puszilgatja, simogatja? Vigyorhoz gratula Marcinak!

Votiv :) Pesti éjszaka :evil: Már én sem vágyom oda, én már túl öreg vagyok ehhez... :mrgreen:

Ancsi :) Király a szalagod! :D

Vera :) Tényleg jelentkezhetnél már....!!!!
denizsa

Szilvát meg kell hámozni trancsír előtt, vagy utána passzírozva tárolható majd adható a dednek alkalmas időben?

indianyo

Indi :) Nem tudom, mi a helyes, de én minden gyümölcsöt meghámozok, mielőtt Bálintnak adom, mégha leturmixolom, akkor is, de lehet, hogy csak én parázom túl a dolgokat... :?
denizsa

Den, nem hiszem, hogy túlparázod, elvégre a héján vegyszer maradvány lehet. Azt meg sikálhatod. :( Mi még mindig hámozzuk a gyümölcsöket, kivéve a szőlőt. :roll:

Votiv, pesti éjszaka. :(

Gabi, nem semmi, hogy ilyen gyorsan épül a ház, de mit vétett az anyós, hogy a tetőtérbe számüzitek? :wink:
zanza

Sziasztok!

Gyapjút én sem bírom, pedig nagyon szép. Párom hozoztt nekünk Equadorból lámagyapjú pulcsit, ugyanolyat nekem és Bazsónak, és anyósom varratott bele bélést, és így már nagyon klassz! Egyszer megkérdezték a játszótéren, hogy én kötöttem-e :lol: De Dominón tényleg ott van az a nagy pelus, biztos, hogy nem szúrja, ne aggódj Ancsi! :D

Indi!
Én is mindent hámozok, aztán turmixolok/tam. Ha paszírozol akkor se megy bele a héja, de könnyebb paszírozni héj nélkül!
Tavaly Bazsó 1 hónappal volt idősebb,mint D, amikor körbejártuk a mesterségek ünnepét kenguruval. Nagyon élvezte, a nagy vásári forgatagban el is aludt! Jaj, kenyérlángos!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Vera!
De jó, hogy ilyen jó tesók a gyermekeid! Igazán szerencsés természetük van :D

Vica???????

Votiv!
Hát, én sem vágyom most bulizásra! Lehet, már nem is tudom, hogyan kell :lol: És a csajok tudják, hogy babát vársz? Mit szóltak??? És így Te voltál a sofőr is? :roll:

Ancsi!
De nekem sikerült betennem aláírásba, vagy nem??? Szalagod nagyon klassz!!!
Fotókat tényleg most már rakjatok fel, nagyon kíváncsi vagyok. A portréd Indiről nagyon tetszett!!!!!

Ma is körbejártuk a piacot, gyümölcs mániám van, tele van a hűtő, de azért vásárolok ezerrel :roll: És találtam egy nénikét, akinél nagyon szép kukorica volt (imádom, és Bazsó is, a csőröl eszi le, nagyon édes!!!), és azt mondta, hogy addig lesz nála, amíg be nem jönnek a fagyok, mert úgy ültették!!!! Hurrá!!!!!

Rylie!
Engem is érdekelne, melyik kanapét vettétek!!! Nekünk még mindig nem jött meg a gardróbhoz az összes elem, a polcok hiányoznak :? De azért nagyon szép!!! Olyan jó új bútort venni!

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi!
Én voltam, aki nem tudtam betenni aláírásnak :)..merthogy a kettő túl hosszú volt...de akkor most megpróbálom amit írtál...nézzük sikerül-e! :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hát ez sikerült, csak a fotók így lemaradtak :(...pedig az avatarom is megváltoztattam, gondoltam, ha a gyerekek úgyis ott vannak a vonalzón...na mindegy mostmár így marad...:)
Ancsi, azért köszi!!!!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Rylie: mi is jól bevásároltunk, igaz csak apróságokat. Tényleg melyik kanapét is vettétek?

Zuz: még mindig nincsenek meg minden a szekrényhez?

Gyümi: én is mindent meghámozok még.

Bogárka: jók a képek, aranyosak a matrózok.

Wicával mi lehet. tényleg, lehet, már szült is? biztos tudnánk róla.hú de izgi.

Den: itt is köszi a vendéglátást...

Zuz: majd elárulom, hogy hol árul após, őt is megkeresheted a piacon. Igazi kis őstermelő. hehe

Na ennyit engedett fanni irni, már veri a billentyűket

Szép napot mindenkinek

J
johanna1975

sziasztok,
szinglinap ma elmaradt, mert ma jött haza B, és elmentünk együtt ebédelni!!! Nagyon jó volt...végül úgy kellett lelőni, mert annyira felpörgette magát, h ne tudjátok meg...de örült, h itthon van, és végül is elaludt a kocsiban, most is ott van... :wink:

ma este bbq lesz az udvaron, már nagyon várom, husi bepácolva, minnyá elkészitem a cacikit :wink: és bealufóliázom a krumplikat!!!

Votiv,
fincsi buli!!!!azért remélem élvezed is egy picit!!! Ez az éjjel-nappalis sztori annyira ismerős...arra laktam 7 évig, hej mennyit jártunk éjjel-nappaliba...hmmmm...nem is tom,h jó volt é, vagy sem nem... :?

Mindenkinek további szép napot, holnap sok tüzijátékot!!!!!

Vera,
gyeremekeid irigylésre méltóak!!!! :lol: :lol: nektek nem szabad megállni 5-ig!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok,

Ezer bocs és egy anyamedve, hogy nem jelentkeztem be.... :oops:

Most olvasom vissza az elmúlt két napot, de mielőtt tovább haladnék, szerettem volna gyorsan elmondani, hogy jól vagyok, még mindig egyben, és ha végeztem a visszaolvasással, meg egy újabb adag szilva ledarálásával, akkor bővebben is írok, merre jártam az elmúlt időszakban. :)

Még egyszer bocsánat,
Vica
vica94

Vica :) Indinek igaza volt, Te tényleg nem tudsz nyugton maradni és pihenni! :lol: Mindenki izgult már érted... Mesélj, merre jártál!

Zsan :) Húúúúú, de finom vacsitok lesz ma! nyam-nyam...

Bog :) Nekem tetszenek a vonalzók és az avatarod is, nagyon jó a kép rólad!

Zuz :) Kukoricázó Bazsó :lol: :lol: éééédes!
denizsa

Votiv: köszi az adagolási útmutatást. Már bekencéztem magam, várom a hatást. :)
Ma azon agyalunk (após felvetésére), hogy talán ki kéne cserélni a mosogatót, meg egy nagyobb konyhaszekrényt venni a csepp, lakótelepi, ócska konyhánkba. A nagy bútornézgelődéseitek egyikén nem láttatok véletlenül kafa konyhabútorokat, amelyek be férnek egy panelba? Egyet néztünk csak meg, az Auchan melletti RS-bútoráruházat, ott csak nagy konyhabútorok vannak, sokra nem megyünk vele. Egyébként megnézegettük a bababútorokat is. :) Olyan izgi. De mielőtt megvennénk őket, még kész kéne lenni az erkélynek, meg a konyha, fürdő, vécé, konyha padlólapozásnak. Láttam a képeken, hogy valamelyikőtök használt hordozókendőt. Néztük a babakocsikat is, amik iszonyú árban vannak, nem tudom, hogy érdemes-e beruházni, vagy próbákozzunk meg valami testen hordozási lehetőséggel inkább. Nincs kocsink, és a bkv-n való babakocsizás gondolatától feláll a hátamon a szőr. Meg lehet ezt úszni? Nem tudom, hogy a téli babáknak mi a praktikus hordozási mód.

Kép
Kép
tinu

Tinu, a babakocsit sajna nem lehet megúszni... én is csak 1-2 héttel Isti születése után vettem, de akkor már muszáj volt. neked is, neki is kényelmesebb.
a bkv-zást meg minden mást figyelembe véve olyat vegyetek, ami könnyű, mondjuk 7 kilónál nem nehezebb, és legyen vízszintesbe dönthető míg a baba pici. itt már mindenki "megjárta a köreit", és sok okos tanácsot tudunk adni, akár márkákra lebontva is :D
remélem a Halicar hatni fog :)

Indi, www.eric-carle.com

Zuz, az a "vicc", hogy tudták is, hogy várandós vagyok, meg csupa 1-2-3 gyerekes anyuka ült körülöttem... de olyan rossz volt a szellőzés, hogy nem lehetett elkerülni, hogy ne passzívdohányozzak :(
azért kicsit büszke voltam magamra, hogy én voltam az egyetlen, aki nem gyújtott rá a szoptatás végén (sőt, volt, aki már azalatt is :?)
ja és persze, sofőr is én voltam, bár hamarabb leléptem, mint a bulizók, fáradt is voltam, tele volt a gyomrom is füsttel, meg a hócipőm a "diszkózással", és még haza kellett vezetnem Biára...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Már megint jó régen nem voltam itt. :oops: De mentségemre legyen mondva, hogy nem is voltunk itthon, anyuéknál voltunk egy hétig. Az első felében apa is velünk volt, de aztán ő visszajött dolgozni. Viszont mi nagyon jól éreztük magunkat, sokat kényeztettek minket :lol: , Máté is nagyon jól érezte magát Anyuhoz nagyon kötődik. Érdekes volt látni. Apával is el tudtunk így menni moziba, az szintén naggyon jó volt, szóval, sajnos vissza kellett térnünk a hétköznapokba. :( De annyira nem siettettük a dolgot, mert ma Gárdonyban használtuk ki a jó időt. :wink:
És ha nem baj elmesélnék valamit, ami bennünket nagyon mélyen megérintett, hogy még jobban vigyázzunk a Cicánkra. Volt ott egy 2,5 éves kislány, aki meg volt égve. De nagyon csúnyán. A kis arca, nyaka, felsőteste, lábfeje. Annyira nem volt feltűnő, mert rövidnaciban, ujjatlan felsőben, meg kendőben volt, de azért látszott. Aztán hallottuk, hogy még tavaly nyáron,vagyis 1,5 évesen forrázta le magát forró olajjal. Azóta ezen tanakodunk Apával, hogy érhette el, vagy hol volt az az olaj. Felmászott, vagy éppen elérte, és úgy borult rá?? Mindesetre nekünk a szívünk összeszorult a látványtól. Az anyukája meg csak azt mondta, hogy 3 hónap kimaradt az életükből. Ennyi. Mintha nem is ekkora lenne a baj. Na, mindegy, csak azt akartam ezzel mondani, vigyázzatok nagyon apróságokra :!: :!:

Vica: örülök, hogy jól vagytok!! Drukkolok nagyon! :)
mkatus

Gabi! Szépen alakultok :P

Zuz! Pü-det megkaptam! Köszönöm!!! :P Nagyon hasznos volt, de majd püzök vissza! :D

Rylie! Tinu! érd. Én is sokáig azt hittem!!! :lol:

Kisün! Én is reméltem hogy ottlesztek a bulin :( Így mi voltunk a legkisebbek. :D

Den! Szerintem sem parázod túl, mert pont a legtöbb vegyszer a héjon marad.

Vic! Hát akkor indulhat a tüzijáték!!! :lol: :P :lol:

Ma elég zaklatottan keltem az álmom miatt. Azt álmodtam, hogy metróval mentem, s az ellenőr meózta a cipőmet, s azt mondta meg kell hogy büntessen??!! Elvitt egy irodába, ahol volt egy nőci aki szintén megvizsgálta a szandálom, s azt mondta azért mert javítva van meg kell büntessenek, mert ez nem jó a lábamnak. Én forrongtam, hogy no de hol a személyiségjogom, s a szabadságom? Elvették a bal cipőmet, s azt mondta a jobb még elmegy, de ezt le kell foglalja. Szerintem hót poén! :lol:

Részemről nem hiszek az álmoskönyvben. Szerintem ez olyan mint a gyereknevelésik. Találhatsz példákat, jó ötleteket, tanulhatsz belőlük, de a tied úgyis egyéni! :wink:

Tudom páran vezettek. Én nem rakhatom előre Angit, mert légzsák van. Hátul viszont nem látom. Menetirány szerint fordulva is be lehet rakni? Meg mintha itt említette volna valaki az extra visszapillantót? Votív, may be you?

gödibarbi

Sziasztok,

Visszatérve csütörtökre, nagyon örülök, hogy még többeteket – szép magyaros :) - sikerült megismerni és nagyon kedves volt mindenki és a babák meg egyszerűen tündériek voltak. Páromnak meséltem, hogy ki mindenki volt ott, csak nézett és mondta, várja nagyon a képeket :)

Deni,
Nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál, amikor a bulit szervezted, nagyon jól esett, hogy nem maradtam ki belőle :)
És nagyon szeretnék egyszer én is ilyen jó vendéglátó lenni, valahogy nekem sosem jön össze, mindig olyan sutának érzem magam. Nagyon gratulálok hozzá Neked :P
És mindjárt írom, hogy merre jártam, csak előszőr reagálok egy-két dologra :)
És hogy mit látnak a gyerekek: bár ebben nem vagyok járatos annyira, egyszer olvastam, hogy ők még az – ahogy Fibinek is írtam lentebb – angyalokat is látják, meg kapcsolatuk van egy/több másik világgal. Hátborzongató, de ugyanakkor engem nagyon érdekel ez a dolog :roll:

Tinu,
Próbáltad már úgy, hogy lefekszel hanyatt és úgy figyelsz befelé? Nekem így sikerült már a 16. héten érezni a baba mozgását és olyan jó volt :)
Bútor: nekem anno sürgősen volt szükségem egy konyhaszekrényre. És a Retz Bútorházba bementünk egy alkalommal és ott találtunk egy négy részes – két fali, két pultos szekrényrész, az egyik természetesen mosogatósnak meghagyva - konyhaszekrényt, akkor – két éve – 40 eFt volt, de nagyon meg vagyok vele elégedve. A mélysége 69 cm, és tök sok minden elfér benne. A fali szekrények közül pedig az egyik üveges. Szóval, én is álmodozom az Ikeás konyhabútorról, a kedvenc színemben, de az még odébb van, azt hiszem. Most ez is tökéletesen megteszi. Retz Bútorházról csak egyről tudok, Csepelen, de biztos, hogy van máshol is, ha esetleg megnéznéd.
Babakocsi: elég könnyű és viszonylag olcsó, vízszintesig dönthető támlás babakocsi a Chicco Pick Up. Ezen belül is több altípusa van, nekem az Air változatot sikerült megfognom, igaz, használtan, de nem lehet róla megmondani, hogy már két gyereket “kihordott”. És bár én még nem használtam élesben, sztem nagyon fogom szeretni :)

Zuz,
Én is sajnálom, hogy nem sikerült beszélgetnünk, talán majd legközelebb akkor, ha már babával megyek :)
És nagyon szép kismama vagy Te is. Olyan csinos kis pocid volt, elnosztalgiáztam, amikor még nekem is ekkora volt, no meg amikor ilyen idős várandós voltam…..az az óriási tapasztalat :):)
Mostmár ne kukoricázz velem :lol: Hol is van ez a néni, melyik piacon? Ahol olyan fiiiiiinnom kukoricát lehet kapni?????
Jó az új bútor … és legalább Nektek nem kell majd szétszedni és azt kérdezni, hogy „Mi került ebben a szekrényben xy forintba?” hiszen minden darabját ismeritek, mire összerakjátok :P :wink:

Indi,
Olyan jót nevettem, a hegymászós, káposzta gyalulós dolgon ……. Egyébként honnan tudoooood, hogy házi savanyú káposztát szoktam/tunk elrakni télire? Te, ahogy anno írtad, hogy elkezdesz majd félni tőlem, merthogy mennyi mindenre emlékszem abból, amit ide írtatok, most majd én kezdek félni Tőled, hogy honnan érzel meg ilyeneket rólam????? :):)
És még jön rá egy lapáttal, hogy honnan érezted, hogy pl: ma pont arról beszélgettünk párommal, hogy milyen lenne, ha majd jönne még egy-két gyerkőc….? Mindez abból indult ki, hogy egyszercsak kibukott belőle, hogy milyen jól áll a várandósság, meg minden más bókkal is illetett, hogy egészen belepirultam……baba előtt sem fukarkodott, de most ez teljesen felkészületlenül ért :oops: :oops:

Reagálás folyt köv, így is jó hosszú lettem :roll: , megyek egy kicsit ki konyhába :)

Vica
vica94

Barbi, nem én használok extra visszapillantót :)
de én a vezetés mellett nem is tudok másra pl gyerekre figyelni :D de Isti jól elvan hátul, pedig rengeteget kocsizunk. egész ritka, ha balhézik, akkor is csak ha mondjuk szemből az arcába süt a nap...
egyébként többnyire szunyál vagy a teherautókat bámulja és grrr-ög hozzá :lol:
de amikor ilyen pici volt, mint most Angi, akkor még csak jókat aludt - ahogy beindult a motor.. :D

Vica, bár én nem ismertelek nempocakosan, de szerintem is nagyon szép kismami vagy, és biztos szép mami is leszel! :D

Szia Katus! :D nem raksz fel egy képet Mátéról? leérettségizik, mire legközelebb látom :wink: :lol:

vicces, egész nap rajtam ugrált a gyermek, már alig vártam, hogy lerakhassam, most meg hogy alszik, unatkozom :lol:

és ma volt 1 nagyon édes: megsímogatta a fejem :D

Zsanci, hol voltatok enni?

votiv 8)
votiv

Votiv,
először is köszi, h utánam néztél álom-ügyileg, tényleg érdekes volt!!!
oszt, meg ebédelni egy jóóóó, kis olasz pizzériában voltunk, a budaörsi úton, a fonte bútoráruházban, ahol ISTENI pizzát és ráksalátát adnak, és a kávé is fenomenális!!!!
nos, itt voltunk!!! :lol: :lol: :lol:

bbq istenien sikerült, sajnálom, h korábban nem jutott ez eszünkbe...de mostantól... :wink:
kiváncsi vagyok, holnap mit mondanak a szomszédok... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

votív! köszi. :D
ezen a héten angéla többször is megmutatta, hogy nem feltétlenül alszik be, s ezért szeretném látni. csak néha odapislantani... bár még egy pár hónap szerintem el fog telni mire vállalkozom az első utakra.
ugyan már egyszer vezettem vele kettecskén, de az egy ötperces utacska volt, s így is megálltam félúton mert zavart, hogy nem látom. :lol: :oops: :lol:

fibi! hányszor kelt Bálint? vagy még mindig alszol? :lol:

gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: