2002.09.09 16:03
2002.09.09 16:07
Most erre mit mondjak???? Hogy lehet valaki ilyen...brrr...

2002.09.09 16:11
2002.09.09 16:42
2002.09.09 17:47

jobb híján felpakolt a gépre egy XP-t, de mivel a gépem ehhez azért elég gyengécske, semmi nem mûködött. De ez csak másnap derült ki, amikor leendõ sógorom már javában repült Portugáliába supportolni...Szóval az XP nem ismerte fel a modememet, az egeremet, a scanneremet, és ráadásul mindezt issssszonyú lassan. Aztán egy hét múlva a srác hazajött, majd másnap elmentek a hugommal egy hétre nyaralni. Én meg továbbra sem tudtam használni a gépet....

De most végre sikerült idõt szakítania ránk, és újra itt vagyok!
) 

Egy szopis párna boldog tulajdonosai lettünk. (Magamtól biztos nem költöttem volna rá) 2002.09.09 18:00
) Mozart oké, minden mennyiségben
Romantikából: Dvorak, Csajkovszkij, Brahms...
2002.09.09 18:04

2002.09.09 18:08
2002.09.09 18:08
Kicsit félek, de várom is. A kispapa várja a legjobban. Azt mondta ma reggel, hogy sz.r ez a hétfõ, de nem baj, mert a héten lesz egy új gyerekünk.
Reméljük
2002.09.09 19:28
Nekem nem kellett volna, de igy szent a béke! attól hogy az alján van olyan PVC izé attól felül oldalt és a nozi környékén még ugyanúgy szellõzik, szóval attól nem félek, hogy belefullad
Már nem azért, de ha éppenhogy észrevette akkor hogy lehet nagy??? De tudod mit örülj neki, hogy nagynak mondta, igy legalább büszkén kinyomhatod a pocid
Egyébként meg mit tudatlankodik itten?
Nagyon ügyi vagy
Örülök, hogy végre jó a géped!! A helyzet nálunk is hasonló mint nálatok. Gabi feszeget és már nagyon nem mindegy hogyan fekszek ülök, meg ilyenek
De már tényleg nincsen sokk
Húha kórházi pakk, még semmit nem vettem oda! Na mindegy, de legalább a babának mindene meg van már!
De azért köszi. A körzeti SZTK-ba járok és ott nincs szülészet és igy is csak egy CTG van, de idõpontra megyek és ott max 5 percet kell várni. 2002.09.09 19:43
Elvezte! Szerencsere jo izlese es fule van. Mondjuk elotte azert felkeszitettem, ismert mar sok resztetet.
2002.09.09 20:25
2002.09.09 20:53

Akkor már hárman vagyunk! És milyen hangszer, és hol?

2002.09.09 20:57
2002.09.09 21:20
(Kepet egy kicsit kesobb teszek fel, mert mint kiderult kolcson adtuk a videonkat, most is vendegsegbe mentunk megnezni a babot.....)
Hol s mit ugykodsz??
2002.09.09 23:09

Milyen az a szoptatós párna? Ja, ma is, mint az utolsó két hétfön is én is néztem a "Hallo Baby"-t a VOX-on. A 30 hétre koraszülött kis Philippet nézegettem, hogy mekkora, olyan jó érzés tudni, hogy Lucababa már egy kicsivel nagyobb nála! Próbáltam elképzelni a kisbaba után szabadon, hogy a lányom a pocimban nála nagyobb (bár olyan nehéz elhinni!).
: alig-alig bírom azt az "enyhén-hajlott-hát-póz"-t.
Az is igaz, hogy nem sok idöm marad a két háztartás között, de már alig várom, hogy díszítgessem a babasarkot. Ahhoz pedig tüt és cérnát csak akkor kell használnom, ha fel akarok akasztani valamit. Én nagyon szeretek agyagozni, otthon is, itt is jártam korongozni tanulni, amikor volt rá idöm.
Sajna erre itthon nem-igen lenne lehetöség, mert azért ki is kell égetni a cuccokat valahogy...
Legalábbis úgy rémlik. Ha nem is fogadom el nagy általánosságban, a várandóság alatt tényleg sokszor megfontolandó.
Ne idegeld magad azzal, hogy milyen tapintatlan volt az a lány a cégnél, gondolj rám, hogy nekem meg tíz napja mondta a nögyógyi(!), hogy túl kicsi a hasam (és a lányom), akkor nagyon jó érzés fog átjárni, hogy már nagy a pocid!

. Én a helyedben elindulnék kocsival, engem csak akkor viseltek meg az autóutak, amikor a rázós bp-i utakon a fiúk mellet ültem. Ha magam vezetek, pontosan tudom, hogy milyen sebességgel nincs kellemetlen érzés a pocimban stb. 50-100 km-enként megállva nem tartom nagynak a távolságot. Ja, meg alig állhatnám a buszt, ami nem áll meg ott és akkor, ahol én akarom (pisi és a többiek...). 

Én is elönyben részesíteném a bulis esküvöt a családi nyájaskodásokkal szemben.

Én kb. 6 hetesen látogattam meg elöször a csapatot, és mintha tegnap lett volna, hogy a nögyógyi rizsszemhez majd kávébabhoz hasonlította a kis Luca méreteit... Jövö héten pedig mindenképpen össze akarom pakolni a táskát, hogy semmi se érhessen túl váratlanul!
...) Ui: elküldenéd mailben annak az angol nyelvü sms-küldö oldalnak a címét, amit Te használtál és mindenféle országba müködik?
, szerintem alig tudja elképzelni, hogy mekkora baba lakik bent és hogy mennyire össze kell már most is kuporodnia
. Jól érzem magam a börömben, de nagyon furcsa, hogy mennyire félt és délután rendszerint elzavar lefeküdni, (ami jól is esik
). Ja, az ö szájából pedig az a legnagyobb dícséret, hogy milyen büszke rám, amit eddig akkor hangoztatott leginkább, ha a munkahelyemen vagy a suliban értem el komoly eredményeket, most pedig "csak úgy" is eszébe jut mondogatni, amikor a hasamat csikizi... Ja, és nagyon álmos tudok lenni. A napi alvásigényem 2-3 órával nött a 25-26. hét után! 

) 2002.09.10 10:42
Hátha bejön! Ilyenkor kétlem hogy valaki elavarna, mert ha tényleg elájulsz azt hiszem közmegvetés övezné a buszon

De nem baj, csak örülök neki. Tudod mit mindjárt megnézem, hogy mikor jöttem, ugyanis a táblázatot eléggé kispocisan kezdtem el vezetni!!! 2002.09.10 10:54

Brühühühühühühühü Milyen hülye is vagyok, hogy nem hallgattam magamra!!!!!!! 

2002.09.10 11:31
2002.09.10 11:44
2002.09.10 12:10
2002.09.10 12:18
2002.09.10 12:25
Te nem emlékszel már milyen vicces volt kicsinek csuklani?
Én semmijel komplett vitaminkészitményt nem szedek és nem is szedtem. Külön kaptam vas+folsav tablettát, mert ezek fontosak. A vas ugye a vérképzés szempontjából nagyon értékes, hiszen a Te szervezeted látja el vérrel (és ezáltal oxigénnel) a babát. A folsav meg különbözõ problémákra jó, pl a nyitott hátgerincel való születés megelõzésére. Ezenkivül plusz szorgalomból szedek C vitamint, hiszen a vas a C vitamin segitségével sokkal jobban felszivodik. De ha semmilyen különösebb oka nincs ezek szedésének (ha rosszul vagy tõle pláne) akkor a zöldség, gyümölcs, vörös és fehér husok, máj, és tejtermékek minden szükséges vitamint tartalmaznak. Nem kell szedni semmit, csak táplálkozz változatosan és fõleg inkább tápláló ételeket amikben sok az ásványi anyag és a vitamin.
De van egy olyan sejtésem, hogyha rákeresel a neten a folsavra akkor sokkal többféle gyümit, zöldséget találsz ami tartalmazza ezt a fontos dolgot! 2002.09.10 12:28

, hogy alig teszek keresztbe egy szalmaszálat. Mondjuk egyébként sincs igazán sok munkám.
2002.09.10 12:32
)
Sebaj, Krisszike, lényeg, hogy én pl nem szedek semmilyen terhességi vitaminkészitményt
2002.09.10 12:34
hogy vagy?
és az ember lánya kénytelen elviselni a sok "kedves" kollégát. Én ráadásul egyteres irodában voltam, kb. 60 -an voltunk
2002.09.10 12:37
Nincs választott orvosom. Az István kórházba csak 3x voltam eddig abból 1x önszorgalomból a 3D uh miatt. A másik kettõ is uh volt beutalóval a 18. és a 32 héten. Terhesgondozásra meg az SZTK-ba járok és ott mindig van doki. Ahhoz mész akihez akarsz.
Akkor meg már pláne, hiszen már mocorog, és tudtára adja az anyukájának hogy igen itt vagyok és igen nekem lesz
Szóval nem kell elkeseredni. Én különben már elég "korán" elkezdtem vásárolgatni. A kiságy már a 17. héten megvolt. Utána a 24-26. héttõl folyamatosan amit megláttam mert iszonyuan jó ára volt az megvettük. Ilyen volt egy akció az Auchan-ban. 2 db body 450 forintért volt. Csak nem hagyom ott???
Szóval ami jó árban van azt nem érdemes kihagyni, de mindenki maga dönti el mikortól nem hagyja ott

2002.09.10 12:40
. Azon én is meglepõdöm néha, hogy milyen kemény a pocakja kádvös feleségemnek, dehát így is tetszik
.
. 
2002.09.10 12:43
2002.09.10 12:45
2002.09.10 12:51
Csak el ne feledjem,hogy a lustaságról akartam irni
2002.09.10 12:57
Most 2 ujjnyi luk van a ruhám alján, mert a tüt ki kellett szakitani belõle, de mivel nagyon tépõdött az anyag ezért kivágtam ollóval
Szóval a mai napra a bénázásom meg is volt és most megyek kutyát sétáltatni
A szálka kijött azért egy másik tüvel amit inkább nem égettem le
2002.09.10 13:00
és iszonyatra aggódom magam miatta

2002.09.10 13:11
ketten csak könnyebb, mint egyedül
2002.09.10 13:17
2002.09.10 13:42
2002.09.10 13:45
Ági
.
a kókuszmatrac bizonyára egy egészségesebb jobb matrac, ráadásul, ha saját gyerekünkröl van szó, mi az amit ne vennél meg neki, ha azt hallod, hogy jobb mint a másik termék, de a fentiek miatt érdemes?
Azért már nagyon várom a holnapi magzati szív UH-t, hogy mi az ábra. 2002.09.10 13:50
Remélem segitettem valamennyire!
Bizonyos dolgokat javitani lehet, ha fája derekad, de nekem csak most kezdett el fájni. (lehet nem is kezdett volna fájni, ha eljárok tornázni
) Szóval, ha valaki nagyon lusta ne érezzen lelkiismeret furdalást
De nagyon sok minden van a magzati korban ami elmúlik, hiszen az anyaméhben a baba élete a legnagyobb biztonságban van és minden sejted érte dolgozik. Ne aggódj, lehet, hogy csak pillanatnyi zavar volt és nemlesz belõle nagyobb baj, higgy a dokinak! Makk egészséges lesz! 2002.09.10 13:56
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint