Megjöttem!
Tegnap nem irtam mert csak de. voltam itthon és mikor hazaértem délután akkor meg nem volt net és tv. Persze mert valaki nem normális elvágta a Hungárián a kábelt és ezért egész Kispesten, Kõbányán és ki tudja még hol nem volt Tv és Net szolgáltatás... Örültem neki képzelhetitek. Igy mivel nem tudtam tv-t nézve elaludni majdnem fél 3-ig kattogtam ébren.
Köszi lányzók! Szerintem is mindenki jó anyuka lesz, hisezn azért vagyunk nap-mint-nap itt a babaneten mert más sem jár a fejünkben mint a gyermekünk és az hogy anyává válunk és minél tájékozottabbak szeretnénk lenni e téren

Kataa
A lábvizesedést nem irigylem
Az nekem is iszonyuan vizes még a másik két borzadály mellett
Egyébként nagyon viccesnek fog tünni, de nekem semmi bajom nem volt még 2 héttel ezelõttig nem volt ilyen "durva" a pocaklakó, nem szakadt le a gerincem 20-30 perc séta mulva, és egy bevásárlás nem fél óra, fõleg, hogy mindig kell venni valamit a gyereknek, meg nekem és utánajárást igényel... Emelett a pocak is le akar szakadni ugyanennyi idõ után és örülök, ha éppen nem süt a nap, mert akkor úgy meg tudok izzadni, hogy el sem hittem volna még tavaly! Egyszerüen nem értem!!! Lezuhanyozok, bekenem magam izzadásgátlóval, parfümmel és ha elkezd melegem lenni és megizzadok akkor büdös leszek! Vagy csak az én orrom lett megint érzékeny? Eddig ez sem volt mert az izzadság is jó illatu volt a magamra kent kütyüktõl... Már bocs hogy ilyeneket irok, nem is tudom honnan jött
Szóval ez még igy pluszba jött két hete a pisiléshez és a többihez
Azért nem adom fel!
Hiába fáj néha a megmozdulás és baromira fárasztó (mert már nem megy az hogy sétálok tetü lassan és közbe beszélgessek!!!) attól még nem lustultam el, csak már szinte lehagynak a csigák... persze nem a turbó csiga abból a benzinkutas reklámból
Ma képzeljétek el elmentünk a Mega Toys-ba
Hiába irták többen, hogy az eladók igy meg úgy. Igy kicsi elõitéletekkel mentem, de nemkülönösebben érdekelt. Vettünk Pierre Cardine pelenkázó táskát olyant mint a babakocsink és ágynemü garniturát télit a babának. 4 részes, paplan, lapos puha kispárna fejvédõ és baldahin. Iszonyuan tetszik!!!!!! Egy fiatal srác segitett. Egy másik eladóval beszélgetett, de mikor már ránéztem jött magától. Ez igy van jól, hiszen ekkora áruházban sokan csak nézelõdnek, nem igazán igénylik a segitséget. Itt viszont egybõl jött a srác és válaszolt mindenre. Vettünk még a Kenguru Gold részlegben 2 rugit, egy nagy pelenka anyagu fürdetõlepedõt, egy frottir fürdetõlepedõt egy pvc lepedõt a matrac alá, 2 frottir lepedõt, egy orkán anyagu téli babazsákot amit 2 éves koráig tud használni. úgy van megoldva a cipzárazás, hogy lehet normális overáll és egybe lehet cipzárazni, hogy ne legyen lába. Remélem érthetõ volt
Meg vettünk még egy hálózsákot. (na hálózsáknak sincs láb része
) Egybõl ott hagytunk összesen 40 ezret.... de vettünk még valamit! De mit? Ehh
Mindegy a lényeg, hogy a Kenguru Gold részen is találtam egy eladót, aki végig ott volt és csak VELEM foglalkozott. Jött, mindent elmutogatott, mit miért hogyan és diszkréten arrább állt, ha a párommal megbeszéltük a dolgokat. Szóval lehet, hogy kifogtam.
Kaptam Kenguru Gold törzsvásárlói kártyát
Minden termékbõl -8% lejön. Jójó nem sok, de már a mostani vásárlásból is lejött annyi! Mert 10e-rt jár ilyen kártya és mi 20-ért vásároltunk náluk. Ja igen a baldahin tartót is külön kellett megvenni az is hozzájön még a listához.
Utána átmentünk az IKEA-ba (szerencsére most kocsival voltunk) és vettünk polcot, meg kádat. meg még egy-két dolgot a konyhába. De igy is baromira elfáradtam ám!!!
Na ennyit mára! Megyek is pihizni kicsit!
puszi
sasha
36+3

Semmi kozuk a valosaghoz, szerencsere.