A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggelt Lányok!

Hermi Kép
Sajnálom, hogy megjött Kép , de ez még csak az elsõ hónap volt az új próbálokázok között ugye?

PankaKép
Nagyon boldog további babavárást kívánok!

HurkiKép
Drukk a párodnak, majd írd meg hogy viselte a tortúrát!

Orsi Kép
Gratula az esküvõhöz, remélem az egyéves évfordulót már babaával ünneplitek..

GittaKép
Lehet, hogy összekevertél Hermivel Kép Én nem teszteltem (sajnos monst nincs értelme..)
Viszont képzeljétek vasárnap felment a hõm 37-re!!! És olyan hirtelen, pénteken még csak 36,5 volt..
Ma csak 36,8 volt de most 3/4 6-kor mértem, vasárnap meg 1/4 8-kor.. Lehet, hogy mégis volt peteérésem, de mi a fenét csinált ez a pete egy hétig??

bera
bera3

próbálokázok = próbálkozások
babaával=babával
bera3

SZiasztok Lányok!
Már csak néhány nap és tali!Kép

DorisKép
Pénteken nem volt idõm írni, de olvastam, hogy mi volt a cégednél. Hát sajnos ez várható volt, de a legfontosabb, hogy így legalább nem stresszeled Magad és dokihoz is tudsz járni.
Nagyon sajnálom, hogy nem lesz net-hozzáférésed, de remélem, hogy azért egyszer-egyszer benézel majd ide.

HurkiKép
Férjednek nagy drukk. Szerintem ha túllesz a mûtéten és Te is kapsz gyógyit, úgy be fogtok indulni, hogy 3 babáig meg sem álltok.Kép

OrsiKép
Sok boldogságot kívánok Nektek!

HermiKép
Szerintem se sajnáld nagyon, hogy nem sikerült elsõre, hiszen egy hasi mûtét után kell jó néhány hónap, mire a seb teljesen meggyógyul. Ami most a legfontosabb, hogy a hormonháztartásod rendben van és így biztos, hogy hamarosan kismama leszel.Kép

BogárKép
Ha még áll az ajánlatod, magánban megbeszélhetnénk, hogy hol találkozunk. Írok majd levelet.

MarcsiKép
Hogy vagy? Teszteltél újra?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Lányok!Kép

Akkor most hogy van ez a tüszõrepi dolog. Elõször a hõ megy le aztán reped, vagy repedés és hõleesés? Bocs, biztos hülye kérdés, de nekem nem világos.

Egcsi
egcsi

Sziasztok LányokKép
Nincs jó híremKép. Megkaptam a sulim órarendjét pénteken. Szombaton suliba kell mennjek. Mindenesetre elmegyek a suliba reggel, aztán feltétlenül megpróbálok a talira elmenniKép, mert nagyon, de nagyon szeretnék veletek találkozniKép

EgcsiKép
Van olyan doki aki azt mondja, a hö leesése után másnap reped meg már a felszállóágban, de a legtöbben azt mondják, hogy aznap reped meg amelyik nap leesik. A lényeg az, hogyha van egy kis höleesés, akkor ackió ezerrelKép

Nálam mindig a legalacsonyabb hön volt a tüszörepi. Ezt nemcsak az UH támasztotta alá, hanem a hüvelyváladék és a peteérés jelzö teszt is.

Pusszantás mindenkinek,
Moni
mj

Sziasztok!

Hermi!
Sajnálom hogy megjött, de ne keseredj el hiszen ez volt csak az elsõ próbálkozásotok a mûtét óta. Már az is jó hogy a hormonjaid jól dolgoznak.Kép

Hurki!
Hát tényleg le a kalappal a férjed elõtt, nagyon bátor. Szorítok hogy a mûtét sikerüljön neki.

Orsi!
Sok boldogságot!Kép

Egcsi!
Én úgy tudom elõbb leesik a hõ utána megreped a tüszõ és akkor megy fel a hõ.

Bera!
De vasárnap egybõl ébredés után mérted? Ez tényleg érdekes hogy ma már csak 36,8 volt, de bármi lehet.

Lányok!
Gondoljatok majd ma este rám, mert megyek a dokihoz megbeszélni mit tervez velem a továbbiakban. Remélem lapar nincs betervezve.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!
ORSI:gratulálok és sok boldogságot, babácskát kívánok Nektek!
HERMI:a szervezetnek kell minimum 3 hónap,hogy visszaálljanak a dolgok a régi kerékvágásba, úgyhogy ne bánd!Kép
HURKI:tudósíts a fürjedrõl! Örülök, hogy bevált a "fû"!Kép
KRI: szerintem sincs értelme méregetned! Csak stresszelnéd vele magad. Inkább figyeld a nyákot, az is jó módszer.
KRISZTI:a GYNEVAC egy öt injekcióból álló kúra, a nõgyógyászati gyulladások leggyakoribb okozóinak legyengített vakcinája, olyan mint egy védõoltás. A lányok javaslatára én is elkezdtem beadatni (a héten jön a 4.) és azóta még nem volt gyulladásom. Remélem így is marad!
Nekem nagyon gyakran begyulladtak a petefészkeim néha az egész kismedencém. Ha ilyen gondod van érdemes beadatni!
Virág
Virág

Kedves lanyok, GittaKép

Penteken elkezdtem a soronkovetkezo(azt hiszem 14.) ciklusomat. A mai allas tehat: 14c 4cn. Hat, elegge kitarto vagyok... Koszi szepen.
Pusszancs NektekKép

Galuska (aki jo par honapja csak olvas)

KépKép
galuska

Jó reggelt Lányok !

HermiKép
Fel a fejjel, új ciklus, és sok-sok remény.

HurkiKép
Férjednek kitartást !!!!

KriKép
Szerintem nem érdemes egyáltalán hõmérõznöd. Nem mutat értékelhetõ adatot, ha ilyen ugrálós éjjeleid vannak, és feleslegesen stresszeled magad. Azt nem írtad, hogy az elsõ babóca egybõl összejött, vagy sokat vártatok Rá ?

OrsiKép
Sok boldogságot esküvõtök alkalmából !

EgcsiKép
Nekem hõ leesés nélkül is megreped, csak azt észlelem, hogy már megy fel a hõm.

Vízállás jelentés: Össze vissza barnázom mensis görcsökkel, és nagyon várom, hogy megjöjjön, mert a dokihoz akarok menni, hogy mielõbb kiírjon laparra.

Sziasztok
CatEye

Cat
Kép
cateye

sziasztok Lanyok!

Gitta! Legyszi javits a tablaban! Ma vagyok a 12.c 2.cn.
A sok barnasozas utan nem lepodtem meg, igy nem is kerultem annyira padlora. Talan Tapolca miatt. Holnap reggel megyek is a 3. napi vervetelre. Csak ezt a sok hazudozast utalom a munkahelyemen. Kép Ez visel meg talan a legjobban. De remelem holnap gyorsan vegzek, mert utana meg jovok dolgozni. Es remelem az atjarhatosagi idopontjat is sikerul megbeszelnem a dokival.

Hermi! Ha mutet utan ilyen pontosan jott meg, akkor biztos gyorsan lesz itt baba! Kép Kitartast!

Marcsi! Jol olvastam! Tesztelsz? De jo lenne, ha nalad ketcsikos lenne. Valaki beindithatna az oszi babaesot, mert nagyon nagy mar a szarazsag. Egy golya sem maradt itt nalunk? Kép

Doris! Mikor kezdesz az uj helyeden?
Te ugye mar voltal 3. napi vervetelen? Csinaltak valamit a bokesen tul? Kicsit meglepodtem, amikor azt mondta az aszisztensno, hogy utana menjek a nogyogyaszhoz. Remelem vizsgalgatni nem akar most. Kép

Andy! sok sikert estere! Kép

Andi
andi28

Sziasztok lányokKép

Üdvözlöm az újakat. Sajnos én csak ritkán tudlak olvasgatni benneteket, nagy is a lemaradásom. A Net vacakolKép Remélem, sok új babásunk vanKépKépKép

OrsiKép

Sok boldogságot kívánok nektek én isKép

Én ma vagyok a 17. cn-on. A hõm reggelre leesett 36,3-ra, remélem, ez végre tüszõrepit jelent. A múltkori hónap után (volt egy csomó nagy tüszõm, csak nem tudtak megrepedni) igazán legalább egy kis petesejtem lehetneKép

Csak menjen minél fentebb az a hõ. Becsületesen iszogatom a palástfû-cickafark teát, napi két pohárral. Most ehhez nagyon sok reményt fûzök.KépMellette beszedtem a clostyt ebben a hónapban is, és váltva szedem az Elevitet és a folsavat kétnaponta. Már attól félek, túl görcsösen akarom a babát, és azért nem fog összejönniKép

A closty nekem nagyon sokat segített, a barnásozás teljesen elmúlt. Mondjuk nem tart tovább négy napnál a mensim. Szerintetek ez baj?

A Gynevac kúrát én is ki fogom próbálni. Volt már olyan, aki kúra közben lett babás?

Puszi, Edit
edith

Bera!
Hát nem lenne jó tesztelni? Kép Persze, csak ha pozitív!!! Kép Na, majd ezután! Kép Akkor most jó hosszú kb 9 hónapos ciklust kívánok! Persze, babával a végén! Kép

Galuska, Edith, Andi28!
Javítalak benneteket a táblázatban!

Üdv:
Gitta
gitta

AndiKép
Igen én voltam a Kaáliban 3. napi vérvételen de nekem nem kellett máshová is mennem. Levették a vért, befizettem a pénztárba és jöhettem dolgozni.
Nem tudom mikor kezdhetek az új helyen. Holnapra kiderül, de igazából a lapartól teszem függõvé a dolgot. Egyébként pont ez az örökös feszültség és stressz volt az oka annak, hogy õszintén elmondtam a jövendõ beli fõnökömnek a lombikot... Nem akartam folyton idegeskedni azon, hogy eljutok-e egy vizsgálatra vagy sem. Mondjuk nem is kaptam ajánlatot ezek után de remélem ez a munka most bejön és mivel itt több mûszakban dolgoznak ezért kevésbé lesz feltünõ, hogy orvoshoz mászkálok mivel nem kell majd kéretzkednem...

Puszi: Doris
doris

EditKép
A Gynevac a kúra után kb. 3 hónappal fejti ki hatását. Innen a megjöttböl legalább 3-4 lány lett babás a gynevac beadását követö 3-4 hónapban, köztük én is. Úgyhogy tényleg érdemesKép

Én úgy voltam vele, ha már orvoshoz járok, feláldozom az idömet, energiámat minderre és megpróbálok a teától kezdve a maca vibéig, a hömérözésen és a peteérés jelzö pálcikákon, vérvételeken és tervezett HSG-n keresztül mindent, akkor miért ne próbálnám meg a gynevacot?

Tényleg! MIÉRT IS NE?????KépKépKép

Pusszancs,
Moni
mj

Andi!
Sajnálom hogy megjött neked is. Nekem hála istennek nem kell hazudoznom a munkahelyemen mert már 2 éve tudják hogy babát szeretnék. Én azt nem is tudnám csinálni, hogy állandóan hazudozzak akkor aztán tényleg stresszes lennék. Hát nem írigyellek téged.

Edit!
Reméljük ez a ciklusod jobb lesz mint az elõzõ és felmegy a hõd is. Akkor ma mindent bele!Kép

Doris!
De még ebben a hónapban lesz a laparod?

Andy
Andy

Sziasztok lányokKép

Csak pár mondat, mert a mh.-re ma csak beugrottamKép

KnéRita: A pénteki válasszal adós vagyok. "Az" a bank a Raifaissen (remélem így írjukKép). Õk adnak hitelt úgy, hogy csak szándéknyilatkozat kell egy bizonyos ingatlan megvásárlásáról. fedezetként azt, amit megvesztek, alfogadják...akkor nem lesz az a ház-lakás tehermentes, ha õk megterhelik. A lényeg, hogy akkor, ammikor hitelt kértek, ne legyen jelzálog-jog rajta. A kez. ktsg.-rõl, meg egyebekrõl tényleg érdemes megnézni minden bankot. Jól jártok, ha tel.-on érdeklõdtök, általában a tel.-os ügyfélszolgáletok sokkal normálisabbak, hozzáértõbbek, mint a "mezei" ügyintézõk a bankban. A szombati talin kitárgyalhatjuk a részleteketKép

Bera: valóban a József Attilán lakunk. Kb. ilyen helyet kerestünk, de itt nincs nagy lekás.

Doris, Andy és s többiek, akik reagáltak a mh.-i bajomra: perpill. úgy áll a helyzet, hogy a hétvégés kolléganõt (aki nappalira jár fõsulira) megkérte a fõnököm, hogy hét közben is jöjjön be pár du. Õ csak 1 nap tud bejönni, szerdán, de ez is valami. Így ma nem dolgozom, holnap, szerdán és pénteken 3-4-ig, csütörtökön meg este 8-ig. Aztán, hogy a jövõ hét hogyan lesz, még nem tudom.

Kakukkfû: igyekszem a szomszédba, hidd elKép

Puszi mindenkinek:

Jovi

Ui: azt gondoltam, hogy a szakirodalmat beszerzem a barátnõmtõl (pl. volt olyan kérdés, hogy milyen laparos vizsgálatok vannak?) és elviszem a talira. Még az is lehet, hogy beírom ide.

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

mjKép

Köszike a választ. A következõ ciklusomban tüszõrepis injekciót fogok kapni. Akkor mellette nyugodtan elkezdhetem a Gynevac kúrát is, igaz? Már ha a dokim felírja. Egyébként árban milyen?

Pusssz, Edit
Edith

DorisKép

Látod, azért minden rosszban van valami jó is. Gondolj arra, így nem olyan körülményes a munkahelyedrõl elkérned magad egy-egy orvosi vizsgálatra.

AndyKép

Köszike, én is nagyon bízom benne. Az elõzõ hónap a páromnak egy kicsit rázósabb volt, mert nem tudtuk, mikorra várjuk a peteérést, és mindig lerohantam.KépKépKép Aztán meg nem is volt PÉ-m.Kép

Pussz, Edit
Edith

Moni!

Ha vége van a Gynevac kúrának utána 3 hónap múlva beadnak még egy emlékeztetõ szuri?. A kolleganõm kérdezi túlképpen, mert az orvosa mondott neki valamit hogy menjen vissza egy szurira még. Te mit tudsz errõl?

Andy
Andy

AndyKép
Nagyon remélem, hogy még ebben a hónapban meglesz a laparom. Már alig várom, hogy kiderüljön végre, milyen állapotok úralkodnak bennem... Remélem valami reményteli jövõképet fest majd a dokim a lapar után... Te miért húzadozól annyira a lapartól?
EditKép
Ez vígasztal az egészbenKép

doris

EditKép AndyKép
A gynevac bármikor elkezdhetö még babásan is. Általában 1 évre ad védettséget, vagyis érdemes azért évente megcsinálni a kúrát. A gynevac gyakorlatilag korlátlan mennyiségben adható, több kúra is lehetséges. 1 kúra=5 ampulla ami megközelíti az 5.000 Ft-ot/doboz. 7-10 naponként érdemes beadatni, de a 10 nap a legmegfelelöbb. Ha közben babás leszel érdemes befejezni a kúrát, nem befolyásol semmit.

Azonban allergiás lehetsz valamelyik összetevõjére. Ha enyhe lázad lesz a beadás után, fájdalom a szúrás helyén, vagy nyillalló fájdalom a lábban, vagy fenékben, enyhe börpír akkor nyugodtan adható a következö, de ha fokozott börpír, viszketés, sok kiütést tapasztalsz abba kell hagyni.

3 hónap után nyugodtan adható egy emlékeztetö szuri, söt minden hónapban adható egy ilyen.

www.elender.gynevac.hu Itt megtalálsz minden infót. Föleg az a táblázat figyelemreméltó, hogy a meddöségben kezeltek aránya mennyiben csökkent a gynevac hatásáraKép és még az, hogy csökkenti a koraszülés veszélyét és azt is bár ebben már nem vagyok biztos, hogy csökkenti a fejlödési rendellenességekkel születök számát is.

Ha az orvosod ódzkodik töle vidd el neki a kinyomtatott oldalt azzal az infóval, hogy hogyna kell felírnia a receptet! Sok orvos nem ismeri, vagy nem ismeri el a Gynevac jótékony hatását, és nem írja fel arra hivatkozva, hogy nem ismerem, nem tudom, hogy kell felírni receptre, meg ilyesmik.

Ha már megtesztek mindent a babásodás érdekében, akkor ezt érdemes kiharcolni. Ha másképp nem megy a körzeti is felírjaKép Nekem is ö adta be.

Puszi,
Moni
mj

Sziasztok Kép
Zsuzsu írtam neked mailt, kérlek nézd meg.

Én már nagyon várom a talit, és rájöttem, hogy nagyon hasznos lehet! Kép

Doris Kép Örülök, hogy megoldódott a munkahelyi problémád!

Hát én már nagyon aggódom is, meg minden, alig bírok dolgozni, Bogárral is jól eltelcsiztünk, õ most nem nagyon tud jönni, de lehet benéz. A babaprojekt sokkal jobban érdekel, mint ami itt folyik.. Remélem azért a 29. szülinapomra legalább 2 csíkom lesz.. De elõbb a fránya hormonokat rendbe kell tenni, pedig anyának semmi baja nem volt, nekem persze ettõl még lehet.

Edith, Andy Kép Sok infó: http://www.elender.hu/gynevac

puszkó mindenkinek
Nikie
nikie

Köszi a válaszokat!

Cateye!

A lányom kb 6 hónap próbálkozás után fogant meg. Akkor hõmérõztem, de most , hogy olvaslak Titeket rájöttem, hogy
nem is nagyon jól csináltam. Most kezdem megérteni. Igazatok van nem fogom stresszelni magam vele. Adok magunknak megint 6 hónapot és ha nem jön össze vissza megyek az orvosomhoz.

Üdv, Kri
Kri

Doris! Nekem már (sajna) 2x volt laparom, nem vészes. Utána sem fájt nagyon. Drukkolok mielõbb tulessél rajta!

Hurki! A férjednek is herevisszér sérve volt? Az enyémet azzal mûtötték. Sajna nekünk nem segitett. Neki nagyon drukkolok!

Andy! Sajnálom, de jobb is most hogy megjött, mert elõbb gyógyulj meg teljesen, nehogy a babára is rámenjen valami fertõzés.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok!

5 NAP MÚLVA TALI!!!

Delejezzetek, hogy szép idõ legyen.

Moni!Kép
Suli után siess hozzánk. Addig teszünk félra neked a finomságokól.Kép

Gitta!Kép
Javíts légyszi a táblicskuban. 18c 2cn. Köszi.

Hurki!Kép
Túl van már a párod a megpróbáltatáson?

Andy!Kép
Este gondolok rád. Bátorság.

Doris!Kép
Mitõl függ, hogy mikor lesz a lapar?

Edith!Kép
Nem hiszem, hogy a párod bánta a folyamatos lerohanást.Kép

Edi
edi

Moni!
Köszi az infot. A kolleganõmnek azt mondta a dokija hogy 5 évre ad védettséget a Gynevac. Most kicsit lelomboztam szegényt mikor megtudta, hogy csak 1 év.

Karmen!
Lehet hogy jobb így, de remélem októberben már nem jön meg.

Nikie!
Én is szeretnék 2 csíkot a 32. szülinapomra.Kép

Andy
Andy

EdiKép
Ha minden igaz akkor csak a menzimtõl függ. Ma vagyok a 26. napon és most nagyon várom, hogy megjöjjön.... Akkor érdeklõdhetem a korházban, hogy mikor lesz szabad ágyKép
Ha rossz lesz az idõ, akkor mit csinálunk a husikákkal?

doris

DorisKép
Szerintem a hétvége felé elég eldönteni, hogy tudunk e kerti partit rendezni vagy az idõjárás miatt bent leszünk. Nekem nem okoz gondot, ha az utolsó pillanatban mást kell sütnöm vagy fõznöm.
Bár ha Szilárd apánkra hagyatkozunk, akkor még szombat reggel se fogjuk tudni, hogy délután milyen idõ lesz.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

DORIS:akkor megesszük nyersen!!Na jó, ennyire azért még én sem szeretem a husit, de rossz idõ esetén sütõben vagy serpenyõben is klasszul el lehet készíteni.Én szívesen elvállalom!
Virág
Virág

ZsuzsuKépVirágKép
Ez rendben van, de úgy emlékszem Edi konyhája még nem készült el, így rossz idõ esetén szerencsésebb lenne készen vinni a hamikatKép Ezt csütörtökön-pénteken még mindenképp egyeztetni kéneKép
EdiKép Neked mi a véleményed?

doris

Doris!Kép
Igaz-igaz, a konyhám még mindig nincs kész, sütõm pl. egyáltalán nincs. Serpenyõ van + van egy elektromos husi sütõm (olyasmi mint a gofri sütõ), abban meg tudjuk sütni a husit. Jovi is ígérte, hogy rossz idõ esetére õ is tud hozni egy ilyet. Persze, ha tutira rossz idõt mondanak szombatra, akkor lehet, hogy nem érdemes a husival vacakolni. De errõl egyelõre ne is beszéljünk, mert JÓ IDÕ LESZ!!! Pénteken még egyeztetünk, addig csak delejezzetek szorgalmasan!!!KépKépKép

Edi
edi

EdiKép Rendben delejezek-delejezekKép Nem akarok plussz munkát NekedKép
doris

HaliKép

Itt vagyok ám én is, csak sok a munka.

EdiKép

Nekem sem úgy tünt, de nagyon tudja magát sajnáltatni elõtte. Közben persze nem panaszkodikKépKépKép

NikieKépmjKép

Köszi az infót, viszem a dokihoz hogy írja ki.Kép

Puszi, Edit
Edith

Sziasztok Lányok!

Már megint panaszkodni jöttem. A kisfiú kedves anyukája már megimt nem jött. Most itt ülök a slamasztikában, mert már dolgoznom kéne ezerrel. Tegnap este mondtem neki, ha nem tud fizetni, nem vigyázok a gyerekre. (Már két hete nem fizet ami elég sok pénz).Hivtam a nagymamát aki elvállalja, csak vigyem át. Probléma:nincs babaülésem a kocsimban, ha megállit a rendõr súlyos büntetés és mivel nem az én gyerekem egyéb következmények. Sajnos ez az utolsó nap,hogy vigyázok a picire. Ezt igy nem lehet tovább csinálni. Eléggé ki vagyok akadva, ez a baba jobb anyát érdemelne.
Bocs már megint OFF voltam

Egcsi
egcsi

Sziasztok, hosszú leszek, mert be kell pótolnom az egész napi dumaáradatomat Kép
Köszi mindenkinke a szurkol,ást, igen megmûtötték, a kórházbólból jövök, jól viselte, alukált egész álló nap. Olyan hõs, az én hõsöm Kép! Úgy szeretem.Képnem fáj neki még semmi, csak szúrja ha köhhint. Meg mindig pisiingere van. Képzeljétek az ágyról egy manusz rakta át a saját ágyába! Hát nem iríylem, mégiscsak 105 kg...Képadatok neki veszélyességi pótlékot Kép
Képzeljétek, nem is a heréjét vágták, hanem fütyitõl srégan 4-5 cm-re nahát!!!Kép Igen hereviszérrel mûtötték, és nagyon reménykedünk, hogy nem hiába mûtötték, valami mikrosebészeti módszer, ezért volt altatás. Karmen, nálatok is ilyen volt? Leborotválták az egész fütyijét...nem tetszik csupaszon! Kép
Gitta, nekem úgy érzem kiszakad a tüdõm, allergia 2.fázis már nem az orrfolyás hanem a köhögés. Remélem Te hamar kigyógyulsz!
Képzeljétek, írtam, hogy mennyire kiakadtam a bankokra, mert egy klimaxos p*csa félretájékoztatott stb, na és felhívott a bankból személyesem a góré, hogy nagyon sajnálja hogy ilyen attrocitás ért és ne haragudjak, és szóljak neki bátran stb, szóval sínen vagyunk, már rengeteg bankot végigjártam, és végül ennél maradunk, Axa-FHB, nincs 100eFt hitelfolyósítás mint pl az OTP-nél, ezt az "apró" momentumot elfelejtik közölni a nagy reklámnozásban! Kép
Mostmár nagyon képben vagyok mindenféle hitelügyben, szóval a talin mint képzett hitelügyintézõ szedem majd a jutalékomat Kép
Andy, nagyon bátor vagy, hogy a munkahelyeden teljesen felvállaltad a babaprojektet, elismerésem. Na mi volt a dokinál?
Edit, bízz a teában! nekem teljesen össze-vissza 44-38 napos cilkust, most ittam elõször és 28-re beállította. Szuper. Egyébként nekem a clostitól ponthogy erõsebb lett a vérzésem, sõt görcsöltem is amit elõtte soha. Viszont nem volt eddig barnarém, és most lõn..Kép bánja fene legalább normálisan megjött. Kép
Doris, a Káliban fizetni kell a vérvételért? Én a Péterfiben voltam kb 10 percet odamentem levették a vért doki mondta adjak 500Ft-t a nõvérkének 4-5 nap és megvolt minden eredményem. Persze ha így vesszük én is fizettem a vérvételért KépNa akkor búcsúzom, köszi hogy meghallgattatok, olyan aranyosak vagytok! Megvettem a vizeket, bubómentes, kólát vagy mit vigyek még a talira?
Puszi mindenkinek, ennyien még sosem gondoltak egyszerre a fürjecském fütyikéjére KépKépKép
Puszika Hurki Kép
vereshurka

Mindenkinek köszöjük a jókívánságokat... a babácskán dolgozunk folyamatosan!!!

puszi mindenkinek

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hurki! Itt mindenkinek epidurális érzéstelenítéssel csinálják ezt a mûtétet. Szegény férjem félt is nagyon, jobban örült volna ha altatják. Neki csak bal oldalt borotválták le, csak a mûtéti területet. Mondjuk elég nagy volt a vágás, nem is gondoltuk elõtte. Férjednek gratula a bátorságáért! És mielõbbi gyógyulást. Neki mikor kell kontrollra mennie? Olvastam hogy 80-90 nap kell a spermáknak hogy megérjenek, (nekünk is 3 hónap múlva kellett menni) ezért nem nézik meg rögtön javult-e az eredmény.

Vérvétel. Én ugy mentem a Kaáliba hogy vittem friss eredményt, igy nem kellett érte fizetni. Persze késõbb már õk is csinálnak vérvételt, de az már ingyenes volt.
Nem értem miért irjátok hogy várni kell rá több napot, igy rendszeresen járok hormonvérvételre és nekem aznap mindig megvan.

Orsi! Sok sikert!!

Puszi. Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jó reggelt Mindenkinek!
Ma korábban be kellett jöjjek, de aztán egy ideig házon kívül leszek. Tegnap se nagyon volt idõm írogatni, de itt vagyok a közelben és olvaslak Titeket!
HURKI:milyen jó, hogy túl vagytok rajta!Mielõbbi felépülést kívánok a fürjednek és kiváló eredményeket!Kép
EGCSI:ez az anyuka tényleg elég felelõtlennek tûnik! Sajnálom, hogy a kisgyerek elkerül Tõletek! Mikor jöttök haza? Ez már végleges lesz?
KARMEN:mennyit kell várnotok a következõig?
Virág
Virág

Sziasztok lányokKép

Mindenkinek szép napot!

HurkiKép

Jobbulást a párodnak. Köszi a biztatást, nagyon sokat várok a teától. Iszom is rendesen, napi 2 csészével. Csak nehogy ez is anovulációs legyen, mert akkor nagyon kétségbe fogok ám esniKépKépKép

Mit lehet még tenni az ellen, hogy anov. legyen a ciklus? Tud valaki valami jót?

Pussz, Edit
Edith

Sziasztok köszi köszi minendikek, már fel is kelt és megborotválkozott, csüng a telefonon szóval dolgozik is. Nem bír magával hiába mondom, hogy pihenjen, azt mondja semmi baja nem fáj semmi, nem húzódik nem rossz! Kép
Karmen, a vágása nagyon kicsike lehet, mert egy 2*2 cm-es vattapamacs van rajta összvisz, nem értem, lehet hogy ez is ilyen laparoszkópiás és ezért nincs semmi baja? Jaj csak így is maradjon. Még nem beszéltek a kontrollról, Edelweisséknál az elsõ 3 hónap szuper eredményt hozott, nálatok az elején sem produkált ilyn szupercsúcsot?
Edit, ne izgulj, nekem sincs tüszõrepi, de értelmes tüszõ sincs a tea viszont helyrehozta a régi jó 28 napos ciklusomat, egyébként szedsz valamit ? MIndjárt hívni kell a dokinõt az MRImiatt, remélem utólérem. Puszika Hurki Kép
vereshurka

Sziasztok lánykák Kép

Szió Edit Képmi újság? Te jössz a talira?
Az anov. ciklus ellen azt kell tenni, hogy a hormonokat be kell állítatni, de ha nem jól teszik az baj, az orvos nagyon számít.

Hurki Kép Szerintem valami rostosat is hozhatsz.

Orsi Kép Igen,sok sikert!
Nikie
nikie

Na sikerült utólérnem a dokinõt, szomimomi vagyok csak szept 21-re kaptam idõpontot sajnos Kép
Most a dokimat is hívom, hátha beprotezsál hamarabbra. Én már úgy szedném a bogyókat brühühü Kép
Puszi szomihurki Kép
vereshurka

HurkiKép

Az a baj, hogy nekem vannak tüszõim, csak nem repednek meg. Clostyt írt fel a doki, most szedtem be a harmadik dobozzal. mellette csak vitaminokat szedek és teázgatok.Kép

NikieKép

Szió! Sajnos én erre a talira nem tudok menni, de a következõre igyekszem nagyon. Festés van nálunk. Azért érezzétek ám jól magatokat, és egy kicsit gondoljatok rám isKép

Puszi, Edit
Edith

Nincs korábbi idõpont Kép
Hurki
vereshurka

Sziasztok Lanyok!

Na, megvolt a 3. napi vervetel. Kép Doris! A Kaliban ezert mennyit kell fizetni? (Tapolcan ugye ingyenes, bar a benzinpenz sem 2 filler.)
A nogyogyaszhoz azert kellett atmennem, hogy megbeszeljuk a folytatast. Jovo kedden 11-kor atjarhatosagi. Gondoljatok majd ram nagyon, jo? annyira rettegek attol, hogy egyik petevezetom sem mukodik.

Hurka! az nagyon szuper, hogy a ferjed mar ilyen jol erzi magat! 21-e mindjart itt van! Kép

Egcsi! Akinek gyorsan es konnyen osszejott a gyerek az szinte sosem foglalkozik vele annyit, mint akinek kuzdeni kell erte.

Hallottatok arrol a babarol, aki tegnap szuletett es az anyja bedobta, ha jol emlekszem, a Dunaba? Kép Mondtam is a paromnak, hogy miert nem adta inkabb nekunk. Ha ilyent hallok, akkor mindig padlora kerulok.

Na, dolgozom!
Andi
andi28

Sziasztok!

Hurki!
Jobbulást a bátor, hõs fürjecskédnek!
Remélem eredményes volt ez a mûtét.

Edit!
A te dokid miért nem ad neked tüszõrepesztõ szurit? Én mikor clostit szedtem mindig kaptam HCG injekciót és megrepedt tõle.

Lányok!
Tegnap voltam a doktor bácsinál. Avval kezdte hogy csinált egy rákszûrést. Azt mondta vezessem a görbémet és jövõ hét csütörtökre kaptam beutalót az UH-ra és kell egy vérvétel is mert hormonszintet is szeretné megnézni. Kíváncsi a spontán tüszõérésemre és ezért ebben a hónapban nem kapok gyógyit sem. Szóval egyenlõre nem történt velem nagy változás.

Puszi

Amdy
Andy

Sziasztok LányokKép
Eddig rossz volt itt a net...
Andi28Kép
A Kaáliban 10.000,-Ft-ot kellett fizetni, de úgy tudom ez több vérvétel árát is tartalmazza. Nekem csak egyszer vettek mivel nem kezdtük el a lapar nélkül az inszemet.
HurkiKép
Remélem a Párocskád leletei jók lesznekKép Jó, hogy túlvagytok a mûtéten...

doris

AndyKép

A doki a jövõ hónapra mondta a szurit, ha nem repedne meg magától. Azt hiszem, nem fogKépKépKép igazán beadhatta volna már erre a hónapra is. remélem, jók lesznek az eredményeidKép

Puszi, Edit
Edith

Hurki: örülj ennek, hidd el, nincs az olyan messze (én, mint szuperprotekciós, 1 héttel késõbbre kaptam idõpontot anno). A fürjed vágásához meg csak annyit, hogy van egy mondás: kis sebész, kis metszés, nagy sebész, nagy metszésKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Na, végre készen vagyok az angol szöveggel, 12 oldal lett... És végre meggyógyult ez az oldal is Kép

JOVIKA Kép
köszi a tegnapi bank-infót, utánanéztem a Raiffeisen-nek, de csak néhány nagy fiókjában értékesiti ezt a konstrukciót (legalábbis a honlapjuk szerint), meg sajna itt a közelben nincs is fiókja, se kicsi, se nagy, úgyhogy ez azt hiszem, kilõve. Viszont a KHB elég jónak tûnik, majd még személyesen utánaérdeklõdöm. A talira nem tudok menni, igy sajna kimaradok a személyes tanácsadásodból Kép is.

ANDY Kép
nemsokára irok, csak még van egy kis dolgom.

HURKI Kép
nagyon stramm párod van! Egy kis mûtét meg se kottyan neki, már gõzerõvel dolgozik!

Pussz mindenkinek!

Rita
knérita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: