Jó reggelt mindenkinek!
Mivel a mostani éjjelen kimaradt az alvás, helyette igyekszem visszaolvasni
Először is mélységesen meg vagyok hatva és nagyon köszönöm mindenkinek, hogy ilyen kedvesek vagytok..
tisztára elpityeregtem magam, hogy ennyien jönnétek segíteni

és nem ám a terheshormonok miatt..
nem is tudom hirtelenjében, hogy lehetne ezt méltó képpen mgeköszönni, de kitalálom!

/nyugodtan vegyétek
fenyegetésnek..

/ ha tényleg lesz 30.-án tali, nagyon szívesen rátok bízom KicsiFülecsemet, ameddig a
tesó-kukkolás zajlik.
Rilye,
Kamilla őrült vagány ebben a hintában
eddig azt modhattam volna, hogy Füli tök jól alszik, egyszer kel (ritkán 2x), szopi, alvás tovább.
De néhány napja, (amióta a frontok vannak), már egyáltalán nem tudom, mikor piheni ki magát..Most épp egyre
korábban kel, ma(tegnap) már 10 től kezdte a balhézást, éjfélig kihúztuk a negyed óránként visszaadott cumival,
éjféltől háromig fél óránként szopi,muszáj volt, mert állva ordított a kiságyban, majd fél négytől ötig vidám,
zenés-táncos hajnali mulatságot tartott, nem lehetett sehogy visszaaltatni, nem kellett a cici sem. Most
beájult, nem tudom meddig alszik... sajnos mostanában ezb egyre rosszabb.. Pedig olyan szépen aludt este8-tól, reggel fél 7ig,
egyszeri keléssel..
A kaja nálunk úgy van, hogy:
reggel 5 cici, vagy nem
8-9 gyümi
11-12 fözelékféle, hússal, vagy nélkül
12-13 cici
15-16 gyümi
18-19 főzelékféle, 3h/-h
20-20.30 cici alvás
éjjel eddig:
02.030-03.30 cici
05-06.30 cici (vagy nem)
ja és bátran jöhetnek a mókusok, de Füli a tésztán és a tejtermékeken kívül mindent kap már.
Ahogy jönni kezdtek a fogacskák, a védőnő tanácsára adtam neki kifliz, rágcsálni(nagyon bejött), de amikor
benyomott egy fél kiflit, szépcsendesen, átállatm a puffasztott rizses hamletre..
És már barack-banán és csirkehusi darabokat önállóan elmajszol, sőt igényli is. A banán a kedvenc
Indike,
tök jó, hogy Dominó ilyen jól vette az oltást
Lindi,
megkaptam, kösönöm, igen tanulságos volt..
Kriszta,
nekem nincs msn, múltkor Pocak gépéről beszélgettem..
Denizsa,
ez csak az én hülyeségem, a CH-val. Elég sokat híztam Fülivel, ami nem ment le még azóta és a terheléses cukrom
is magasabb lett, mint illene. Meg is kellett ismételni, egy havi CH mentes diéta után.. na ezeket szeretném most
lehetőleg elkerülni...
Ancsi,
Lencsi gyönyörűséges
Tinu,
én hallottam ilyen ekcémáról, a lánynak akkor oldódott meg a problémája, amikor áttért a
vegetáriánus életmódra..
Zuzi,
én is kiakadtam, Lindi pü-jén, ha ez vígasztal..
Recca,
ha netán, véletlen még is elolvasod, amit írok

, akkor
1., lásd. reagálásom Denizsának
2., én hajlamos vagyok cukorbetegségre és a hízásra is, vissza kell magam fogni. Ez van. De ezt nem
másoknak javasolom, mint követendő példa, hanem egyszer már Fülivel is végig kellet csinálni. Olyannyira,
hogy a doki, javasolta a szülés után egy évvel, mindenképp menjek el ismét cukorterhelésre.
Éhezni nem terveztem eddig sem és a zőccségek mellé gondoltam eszem némi, tejet-kefírt-husit miegymást..
Greenolive: írtam pü-t!!
és íme, a tegnapi nap eredménye:
Jó hosszú lett...
kicsitzombimacska...