Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok hogy hiányoltok,nagyon jól esik!
Szilvi!!KÖSZI AZ SMS-t,DRÁGA VAGy!!
Az is igaz amit Mézgombi irt,kicsit úgy érzem mintha vmi megváltozott volna,de lehet ez csak nálam van igy.
Másrészt szopigondokkal küzdünk,és nagyon megvisel.nagyon sokszor sir a cicin,alig eszik,elfordul,dobálja magát.Fogalmam sincs mi lehet,úgy éreztem kevesebb is a tejem,mintha nem lenne annyi,máskor úgy érzem van de nem szivja ki,fejni nem nagyon tudok,állandóan kézben akar lenni,egyik percben még vigyorog,másikban már üvölt.Persze lehet a front,a hasa,a foga,meg rá lehet fogni még ezer dologra de most kicsit elfáradtam,a lakás is romokban,főzni sem tudok,alig tudok megenni vmit amitől nem fáj a hasa.A védőnő persze most van szabin,a helyettese meg nem szimpi,bár csak telcsin lehet vele beszélni.
Na szóval kicsit magamba fordultam,de majd elmúlik.
Szilvi:ezt én nem értem,a tavasziaknál egy lány most lövette ki a fülét a lányának,aki egy nappal idősebb Amelitől.Tehát akkor csak csinálják bizonyos helyeken.
Rakok majd fel videót,örülök hogy tetszett.
A bűz szar lehet,főleg hogy nem tudtok tenni ellene,de ne hagyd Magad,oszd ki Őket!
Prenata:hát én csak azért gondoltam mert akkor pár napig szinte óránként evett,aztán az elmúllt, de mint irtam most is kinlódunk,nem tudom már mi hogy van
Lreta:üdv nálunk!!
Mézgombi:hát ez tényleg nagy szó a mai világban,mikor mindenki válik,meg szakit,én is Gratulálok Nekik!!
Colett:mit szoktál tornázni?én tegnap próbáltam kis comb-fenék-has kombinációt,de nagyon nem ment.alig birom emelni a lábam,tökre ellustultam
Én mentem volna már babaúszásra,csak itt vácon nincs,pestre meg körülményes lenne,nagy táska,batár kocsi,stb..jogsim meg nincs.
Mikor itt volt a bnőm a 13 hónapos fiával,azt mondta hogy a fia nem tudja mi az a féltékenység.Ehhez képest mikor a bnőm felvette Amelit,a kisfiú igencsak bevágta a durcit

nagyon aranyos volt ahogy durcizott.
Vmit akartam még,de mit is?
ja tudom:
Boscó:aranyos vagy,jól esik amit irtál,de nem vagyok ott aktiv tag és nem akarom a helyet elvenni a többi szép baba elől.Már gondoltam rá hogy irok oda is rendesen,de lehet az meg sok lenne már,mert van még egy fórum ahová irkálok.
Látod a lányok fülbelövőt keresnek,ti hol csináltattátok?
nagyon szép lett Fanni baba.igazi csajos!!
Lányok:a babáitoknak mi a legkedvencebb,vagy legkedvesebb játéka?
Én lefényképezem este hogy Amelinek mi és felteszem!
puszi