A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Zitacicu: Én is olvasgattam kicsit erről a neten, de gondolom ezt olvastad te is, ezt azért bemásolom:

"Ami a lényeg, a mononukleózis jóindulatú betegség, szövôdmény csak nagy ritkán fordul elô. Még egy jó hír: csak egyszer lehet elkapni."

http://www.anyaklapja.hu/02_07/a0768.htm

Szal nézd a jó oldalát...ti már legalább hamarosan túl lesztek rajta!
Remélem minél hamarabb! Jobbulást Máténak!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág!!

Köszi igen ezt én is olvatam és még jó hogy csak egyszer lehet elkapni.
Csak még az nem tiszta hogy a strandon hogy "rohangálnak"
ilyen vírusok???? :roll: Ja és hogy miért pont a Máténak kellett elkapnia. :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Üdv!
Zita, szerintem ne akadj fent azon, hogy a fiad honnan kapta el a betegségét. Tudom, könnyen jár a szám, de azt gondolom, hogy nem is feltétlen a strand a ludas...gondolj bele, járkáltok ezer felé, és sehova sincs felírva, hogy fertőzött.
Én ugyanígy voltam, mikor Peti elkapta a campylobactert...hiszen ha pl. a pipihústól kapta el (értsd valamelyikünk magába szedte a bacit, és egy szerencsételen véletlen után átkerült a gyerekre), arra sem volt ráírva, hogy fertőzött... Pedig azt gondolná az ember, hogy ellenőrzik a minőséget...
De sebaj, lényeg, hogy Peti meggyógyult, és Máté is hamarosan túllesz ezen!
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zita!
Máténak gyors gyógyulást kívánok!Szorítok nagyon!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Zitacicu: Nagyon nagyon gyors gyógyulást kívánok Máténak!
Hazaengedték már a kórházból????
Hallottam már erről a mononukleózisról, vagyis a nevéről, de halvány foggalmam sincs milyen betegség ez! :oops: Mi ez konkrétan?
Kicsik jól vannak? Niki hogy viszonyul a tápihoz?

Mi ma nem játszózunk mert várjuk a szüleimet! A párom volt horgászni és 3 ponttyal állított haza. Azt puceváltam fél délután!Utána meg a konyhát, mert úgy nézett ki, mint egy csatatér:)
Most lett kész a hallé :wink:

Mennem kell
puszka
e

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Üdv!
Ki vagyunk halva...
Enikő, már vki írta, de láttam, hogy még mindig nem jutottál el a szülinapi pólódért a Kárász utcai DM-be. :lol:
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Ági: de voltam a pólóért a DM-ben, csak nem vittem a levelet (nem kaptam ugyanis levelet Tőlük) és levél nélkül nem adták ide......úgyhogy töröljék ki vele.........
Pedig mondtam hogy személyit vagy lakcímet vagy mit, meg tb kártyát is fel tudok mutatni, hogy ő róla van szó.... Meg sztem nincs az országban még egy ilyen nevű gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: De tettek rá..... szal nem izgat, tartsák meg a pólójukat.............. 8)
Amúgy tényleg nincs valami nagy pörgés, mindenki nyaral???????

ceniko
Szeged

Enikő, értem...nem tudtam. Nekem meg először pólót akart adni a nőci, már el is tette a zacsiba, mikor mondtam, hogy kezdőcsomagért jöttem. Szvsz kissé szidták a felmenőimet, akik a sorban álltak. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Bea,Mariann, teszek fel képet a Barni ágyáról!

Szerintem nagyon szupi! :lol:

Igazándiból nem is tudom hogy szokott le a cicinalvásról,
este szopizott ,aztán jobbra-balra forgolódótt és 1 csak elaludt! :lol:

Viszont a nappali alvással még mindig kínlódunk...... :twisted:
Egyszerűen sehogy sem akar aludni!
Nappal össze-vissza 2-2,5órát alszik!! :?

Enikő,teszek majd fel képet a Barniról,úgy megnőtt hogy meg sem ismered :D

Barbi hogy van??? 8)

Zita,remélem minél hamarabb jobban lesz a Máté,tudom milyen szar hogy beteg,főleg neked hogy otthon van a másik 2 gyereked!!! :cry: :cry:

Vasárnap elutazunk a Dunakanyarba, ha minden igaz és csüt. jövűnk haza! 8) 8)

Tegnap a Barni kapott körtét,csóró megint úgy járt mint a barackkal,hatszor hányt tőle.........
A szívem majd megszakadt,úgyhogy ma csak anyatejet kapott!!! :shock:

Kép
bibi226

Sziasztok!
Csak egy villám bekukuccs annak örömére, hogy végre jó a gépünk. (Hipphipphurrrrrrrrrá)

Ennél azonban van egy sokkal fontosabb jó hírem is: Hugicámnak szombaton megszületett a második kislánya Bogika 3140 gr és 49 cm! Annyira édes!!!

Puszilok mindenkit Visszaolvasok és hamarosan jelentkezem.

Zitacicu! Volt a dévényes gyógytornász, igazam volt... :(( Szóval jön, tornázunk Dávidkával. Sírás volt ezerrel, de a végén mosolygott.

Ricsikém mindjárt két éves, úgy telik az idő, nem?
Jó éjt: Romy

Kép

Kép
romy1

Jujj Zitacicu!
Rendkívül gyors gyógyulást Máténak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok sok puszika neki, neked pedig kitartást! Romy

Kép

Kép
romy1

Romy!

Boldog második szülinapot Ricsinek! Látom, milyen kicsi korkülönbség van a kettő között! Milyen volt ez az elmúlt kétgyerekes év? Ricsi hogy viseli a kistesót?

miért kell tornáztatni Dávidkát?

Bibi! Várom a képet!
nappali alvás nálunk 9 hósan állt be rendszeresen napi kettőre. Addig össze-vissza volt! Most viszont órát lehet igazítani hozzá. Reggel 3 óra ébrenlét, majd másfél óra alvás, majd megint 3-4 óra ébrenlét, megint másfél óra alvás. (kivéve, amikor nem...kezd ugyanis napi egyre váltani, de ez jó!)

Üdv:mariann

Mariann
Kép
kmarian

Sziasztok!!!

Mátém itthon van de még nincs jól és sajna ez a dolog sokáig eltarthat.Sokat alszik napközben (3-4 órát pedig a betegség elött soha nem aludt nappal)és éjszaka hány.Enni nem akar de iszik így talán megússza a kórházat.A kicsik dettó betegek mandula és torokgyulladás.Vírusos dolog így fix hogy a Mátétól(vagy tőlem)kapták el,de nekik talán rövidebb ideig tart(már nem hánynak és nem lázasak)Norbika viszont teli van piros foltokkal.Kb lencse nagyságúak és nem emelkednek ki a bőrből.Már a kicsi füle is piros.Volt vkinek hasonló?

Ceniko
Ez egy vírusfertőzés ami a nyirokrendszert támadja meg de a többi szervre is veszélyes lehet(nekünk pl azt mondták hogy lehetőleg ne üsse meg Máté a hasát mert a mája is érintett lehet)Mivel vírusra nem jó az antibiotikum ezért csak a tüneti dolgokat lehet kezelni(láz hányás stb)de mivel Máténak staphilococcus is volt az orrában ezért vénásan kapott zinacef-et.

Romy
Mennyi ideig tar a torna?A lábát kezeli vagy máshol is?Feszes?

Rika
mi van veletek?

Kép
Kép
zitacicu2

Üdv!
Irigy-irigy a nappali alvás miatt. Peti max. kézben ringatva alszik napközben, max. 2 órát. Nagyon ritka, ha többet...egyébként meg vigyorog, néha bömbizik. De este viszont alszik 8-9-től reggel 5-6-ig úgy, hogy 6-7 körül eszik utoljára.
Ja, most azért vagyok, mert Peti dédizik, hazajöttem, mert anyukámék ezüstlagzijára meg kellett csinálnom a 25-öst. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Mi itthon vagyunk, túl sokat is. :(
Mariann elfoglalt, így magányosan játszóterezünk. Pedig biztos Grétinek is hiányzik már a Csongi :)

Most néztem bele a táblánkba, júliusban született babáknak és mamáknak boldog szülinapot utólag is :)
Klzsuzsi: Boldog szülinapot! :)

Romy: Ricsinek is boldog szülinapot, hátha nem írok már szombatig.

Bibi: Neked meg boldog névnapot :) Hol a kép az ágyról?!?!

Gréti az előbb tépte ki a jogsimból a fényképet :( Ríva fakadok (jó kis jugó jogsi)....szerintetek elég ha visszacelluxozom vagy újat kell csináltatni?
Így jár a felelőtlen anya, aki azt hiszi hogy ha már félig kitépte a gyerek a képet, akkor már nem akarja tovább tépni, így nem teszi biztonságos helyre :roll: :cry: :cry:
Ó, most az apja céges papírjait meg az üres dvd-ket pakolja...megyek megmenteni őket....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv!
Peti az ágyában gyötrődik, nem akar visszaaludni...
Bea, jogsiügyben passz, nekem jó kis magyar kártyás van, ebből ugye érdekes lenne kitépni a képet. :lol: Mondjuk lehet, hogy jobban járnál, ha itt helyben megcsináltatnád a kártyásat, azt max. megrágja a lányzó.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Gréti is este 10-kor aludt el, fél 7-kor kelt, ásítozik, de nem alszik :(
Nem vagyok magyar állampolgár, nem tudok itt jogsit csináltatni :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág!

A sógornőm sem magyar állampolgár, még csak letelepedésije sincs, de most csinálja a jogsit itt. Biztos, hogy neked nem lehet?

Lányok!

Egy sürgős kérdésem lenne azoktól, akik kihúzták a terhességüket a 39. hétig, vagy tovább. Szóval Szegeden csinálnak terheléses ctg-t? Olyat, hogy fájásokat idéznek elő, hogy úgy vizsgálódjanak? Azért lenne sürgős, mert ha nem csinálnak ilyet, akkor valszínű, hogy nem is olyan fontos, és akkor itt sem engedem... ma délben lenne, úghogy szorít az idő.
Előre is köszi!

Gira
Vendég

Gira!
Én kihúztam a 39. hétig és nem csináltak terheléses CTG-t. Nem igazán látom értelmét :shock: Mit mondott a dokid,miért akar csinálni?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Ez itt alap funkció. Mindenkinek csinálnak. Nagyon durva ez a hely, már nagyon vágyom vissza Szegedre :cry:
Vendég

Gira: Hümmm.....akkor megyek még egy kört az ügyben....már olyan rég kellett ügyet intéznem, direkt hiányzik :twisted:
Én 39+3 voltam amikor szültem, semmi terheléses ctg nem volt, és nem is lett volna a szülés kiírt időpontjáig tuti, szerintem később sem, de ez nem tuti....csak én gondolom így.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szaisztok!!

Jelentés:aránylag jól vagyunk a kicsik szerencsére megússzák a dolgot(remélem)bár Norbi teli van vörös gyűrű alakú foltokkal amit szintén egy vírus okoz :shock: :shock:
Máténak most éppen a hasa megy mostmár nagyon nagyon várom hogy vége legyen ennek az egésznek.görcsbe a gyomrom hogy vajon hová terjed tovább a dolog.
Ja és bizony a táptól hányt Niki mútkor ,mert a Norbinak is adtam és ő is hányt.A doki szerint tejérzékeny mindkét baba és vmi tejmentes tápszert kell felírni nekik.(evett vkinek ilyet a csemetéje??)aminek állítólag totál rossz az ize ,úgyhogy ha vaki S:O:S tud anyatejet valahonnan akkor szóljon.
Az a dúrva hogy apuéknál a kicsi még mindig tejcsizik(7 hónapos)és rengeteg teje van az anyukájának.Napi 2l.Csak az a bibi hogy Szentesen élnek így esélyünk sincs hogy megkaphassuk. :cry:
Szóval

Kép
Kép
zitacicu2

Üdv!
Zita, nem értem, hogy miért nem kaphatnátok meg az a tejet. Elmentek egy fagyasztó akármicsodával (esetleg, ha be tudnátok ruházni egy olyanba, ami szivargyújtóról megy) duduval, és ennyi. Vagy nincs autótok?
Bea, én most tettem be Petit a kiságyába, reggel hatkor evett, nyolcig gyötrődött, ekkor elaludt, de kilenckor már fent volt. Ebédidőt a szokásunkhoz híven a dédinél töltöttük, ő kiült vele az udvarra, aludt a kezében kb. fél órát.
Most igy gyötrődik...cumi a szájában, szem lecsuk...de cumi kiesik, szem tágra nyílik, nyöszörgés. Nem tudom, mi lesz...
Gira, remélem, nem hagytad ezt az izét megcsináltatni. Nem is látom értelmét. Én a 41. héten szültem, és semmi hasonló nem volt!
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zitacicu: egyetértek Ágival, sztem is simán megoldható, hogy Szentesről hazahozzátok a lefagyasztott tejcsit! 1 óra az út, addig tuti nem engedett ki!
Jágakukkal kibélelt hűtőtáskába a 6 órás úton 40 fokba kiengedés nélkül hazahoztuk a fagyasztott csirkét dédimamáéktól :lol:
Szal sztem ezt a lehetőséget semiképpen se szalazd el...... tejre fel, irány Szentes :wink:
Milyen tápit kaptak a gyerekek amitől hánytak?

A tejmentes (szója alapú tápi) az Isomil! Violám imádja:)
Mondjuk ő mindet szerette, nem volt gond... és Bogim se volt válogatós, és egyiknek se volt baja tápitól...... ha jól emlékszem :roll:
Máténak drukkolok nagyon++++++++++++++++++

Bea: Nekem sem volt még állampolgárságom, de magyar jogsim már volt. Sőt elvileg nem is vezethetsz magyar táblás kocsit jugó jogsival ( max nemzetközivel:) ) Úgyhogy én a helyedben elmennék a Sup-ra új jogsiért, majd elintézném itt Szegeden a honosítását.... :wink: :lol:

Gira: Na mi a helyzet? Sokat gpondoltam Rátok déltől....... Az az utcsó pár nap örökkévalóság, ugye? :(

pussssz

ceniko
Szeged

üdv.
bocsi a kicsiért, bal kezemben gyerek. :)
egyet nem értek...az anyatej is tej, akkor arra miért nem allergiásak a gyerkőcök úgy általánosságban?
petim legújabb tudománya tegnap óta:ökölszopi. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő: Engem állított már meg rendőr itt Szegeden, magyar rendszámú kocsival voltam és jugó jogsival, a határon is közlekedek, meg otthon is így .....sose volt gond belőle.
De holnap megérdeklődöm ezt a magyar jogsi dolgot, ill. a Gergőt ráizzítom a témára, ő úgyis ott dolgozik a szomszédban :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea: engem csak 1x álított meg (vagyis többször de csak egyszer cseszett le amiért jugó jogsival vezettem) és mondta, hogy ez így nemoké....8)
És ennek örömére másnap kúsztam befele a rendőrségre és honosítottam az otthonit (be kellett adni!!!! és kaptam érte cserébe egy magyart :lol: )
Amúgy otthon nem szólnak semmit ,ha magyar táblás kocsit vezetsz jugó jogsival, mert az útleveledbe benne a pöcsét, hogy magyarországi tartózkodási hellyel rendelkezel........ 8)
Szal irány a Sup majdan a szegedi rózsaszín rendőrség első emelete (asszem:) ), legalábbis nekem még ott kellett csináltatnom :wink:

Ági: állítólag más a tejfehérje szerkezetének összetétele vagy mi...de majd egy szaki válaszol rá.....én nem értek hozzá....
Ökölszopi nálunk is volt, egészen addig míg rá nem kapott a hüvelykujjára (mindkettő csemetém :lol: ) Mondjuk nálunk hangtompító dugó cumi nem volt, én nem vagyok híve...

Zitacicu: Hogy vannak a csemeték?????

Zita elköltöztetek már Szatymazra???

E

ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Az a bibi a tejcsivel hogy a tb nem támogatja hogy egy másik városból hozzuk a tejet és ugyebár ha kiszámoljuk hogy ketten esznek 2 l tejet naponta és 1800ft egy liter akkor az bizony jó kis összeg egy hónapra .erre jön még ugye a gyógytorna ami szintén jó kis tétel tehát...Szal nem panaszkodás vagy ilyesmi csak ez nem megoldható.Csak akkor ha én Szentesen lennék bejelentett lakos.
Ha csak menni kéne érte és hozni akkor nem lenne gond.

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő: Szakadt jogsit nem honosítanak? :) Amúgy szerintem már Huszár utcába kell menni ilyesmit intézni....holnap küldöm a Gergőt protekciót szerezni...:D

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Gira!

nekem akartak csinálni ilyen terheléses izét a Klinikán, a 40+1. napon, de én úgy megijedtem tőle, hogy reggel 8-ra, amikor csinálták volna, már megindult a szülés magától...

Üdv:

Mariann
Kép
kmarian

Üdv!
Zita, nem egészen értem...nem rokonról van szó??? Vagy lemaradtam valamiről? Igen, anyagilag nem kis kiadás. Esetleg megpróbálhatnád, hogy a nap egy részében anyatej, máskor meg tejmentes tápi...de ez csak egy ötlet.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Exdeus!!

Rokon bizony,de mégsem várhatom el tőle hogy ingyen adja(nem is adná)Ez van sajna!!Nekik is jól jön az a "kis"pénz amit a tejért kap.Mivel csak "mostohaanyám" apunak nem sok beleszólása van a dolgokba. :roll: :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu,
tudom, hogy nem sok, de nekem van a fagyóban 2-2,5 l tejcsim, szívesen odaadom, ha eljöttök érte ma este 8ig. Utána két hétre elutazom. Hívj, ha kell, itt lakunk a Tesco mögött: 30/ 543-2101.

Seri
seri

Zitacicu,
még valami: a védőnőd (többek között) ezért van. Ő tutira tud neked olyan anyukát mondani a körzetéből, akitől tudnátok hozni a tejet rendszeresen.
Ha mégsem, megkérdezem neked a miénket (2 hét múlva), ő nagyon segítőkész.

Jobbulást a családnak.

Seri
seri

Sziasztok!

Enikő!
Igen, már 1 hónapja kint lakunk. Elvagyunk mint a befőtt. A ház tök jó, szerintem a falu se rossz. Minden 10 -15 perc közelségben van babakocsival. Valamelyik du.-tán gyertek ki, ha van kedvetek!

Melinda!
A múltkor kérdezted mekkora a ház. Elvileg 120 négyzetméter. De szerintem ebbe a garázs, és a kazánház is benne van. A lakás kb. 100 négyzetméter. Lent 55, fent 45 azt hiszem. Ti hogy álltok a lakással?

Lányok!
Nem tudok felmenni az iwiwre, mert megváltozott az email cimem. Irtam az iwiwnwk egy emailt, de semmi válasz nem jött. Nincs valami ötletetek???

Más! Márk szerdán kapta meg a 15 hós szurit. Ennek van mellékhatása?

Köszi.
Zita

Kép
zitaa

Zita: Megyünk ki jövő héten Zsófiékhoz Zsombóra. Utána benézünk hozzátok, ha Nektek is jó, majd egyeztetünk időpontot:) Priviben megírhatod hogy lehet eljutni hozzátok, nem ismerem Szatymazt! (szatymazót, ahogy Bogim mondaná:lol::lol: )

Amúgy sok boldogságot az új otthonokban és sok szerencsét hozzá :)

Violának nem volt baja a 15 hós szuritól. A 18 hósat a 1 hete kapta meg annak sem volt mellékhatása szerencsére :)

A régi mélcímeddel lépj be az Iwiwre, és ha bent vagy, akkor menj rá az adatlapod módosítására, és cseréld át az emiledet!
Amúgy ott Szatymazon milyen netszolgáltató van???? Mennyit fizettek havonta?
Nem fura kint az a nagy csönd? :)

Zitacicu: Sztem Serinek igaza van védőnő ügyben... csak nem bizti, hogy megitélik, mert már elég "nagyok" az ikrek, és a súlyuk meg az egészségi állapotuk is oké...általában a kisebb babáknak szokták inkább adni a tejcsit....
Én azt hittem, hogy apud felesége ingyé odaadja (nekem ez lenne a normi, lévén rokonok vagytok :? )

na pusssssz
enikő

ceniko
Szeged

Üdv!
Zita, hááát...OK, hogy pénz, de mondjuk adhatná kevesebbért...de ti tudjátok.
Ja, és Serinek igaza van, megkérdezhetnéd a védőnőt, habár az is igaz, hogy inkább a kisebb súlyú babáknak igazolják, hogy ingyé kapják a tejcsit...
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!
Kicsit lecsúszatm Seri üzijéről :cry:
Szerencsére tényleg nagyok a babaák 6100gr mindkettő és pont ezért már éjjel is enni akarnak.(és esznek is)
Tehát az igények csak nőnek csak nőnek :roll:
Szerintem is adhatná olcsóbban de hát ez van.(mármint a rokonság)Majd a védőnőt megkérdezem de én nem konkrétan ahhoz ragaszkodom hogy ingyé legyen,csak jussak valahogy hozzá.Mondjuk még nekem is van egy kicsi tejcsim de ha így haladunk akkor már az sem sokáig :cry: :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!
Ma reggel 10:35-kor megszüleletett Gira kislánya:)
Balázs Hajna 3830 grammal és 52 cm hosszal született, simán, gátmetszés nélkül :)
Jól vannak, mindenkit puszilnak:)
Én is :lol:
E

ceniko
Szeged

Ezer éve nem jártam erre, a munka, a házépités és Orsi teljesen lefoglal. Remélem okt. tudunk költözni.

Zitacicu! nekem Pestre vitték a tejemet, fagyasztva, hütötáskában v. hütöládában, semmi baja nem lett. Én 1e adtam literjét, de ismerösöknek, barátnöknek ingyen. Biztos hogy elkérné a teljes árát? Ha nem az állomásra adja le olcsóbban szokták adni, na meg a segitö szándék... Remélem megoldodik a gondotok!

Karmen
karmen

[quote="zitacicu2"]S írta:zitacicu2ziasztok!!

Az a bibi a tejcsivel hogy a tb nem támogatja hogy egy másik városból hozzuk a tejet

Zita, ez nem igaz!!!

Csak találnod kell egy anyukát, bárhol az országban, akinek megvannak a szükséges papírjai. És megadják ekkora gyerekeknek is, csak a gyüjtőből nem adnak ki már nektek (de még ez is lehet, mert ikreknek szoktak)

Onnan tudom hogy biztos nem igaz, mert én is hozom a tejet Katának, Budapestről, ill már Dunaharasztiból! És a múlt hónapban se volt gond, és most sem. És KAta már 5 hónapos múlt. Direkt rákérdeztem, hogy meddig kaphatjuk a tejet, és mondták hogy 6 hós korig max napi 8 dl-t, és 8 hós korukig max 6 dl-t lehet feliratni naponta.

Ha van vmi kérdése, keress meg priviben, szívesen válaszolok:)

Seri, sajnos nem így van hogy a védőnő biztos tud. MIkor nekem elment a tejem, végigkérdeztem Szeged összes védőnőjét, ezen kívül, Zsombót, Forráskutat, SAzatymazt, és a környező falvakat, és sehol nem volt. Végül az interneten találtam ezt a pesti címet.

Egyébként jól vagyunk:)

A bank kifizette a lakást, így már van lakásunk:):):):):):):)

Beeezony:)
Egyetlen negatívum, hogy nem költözhetünk még, majd csak szeptemberben:(

Kata nő mint a gomba, de nemigen tudok mit írni róla, mert eszik, alszik, nevet, játszik, és kész:)

Enikő mikor jöttök??

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gratula Giráéknak:) És sok tejcsit, boldogságot, egészséget, meg minden jót kívánunk:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kmariann!
Köszönöm Ricsi nevében!! A kis korkülönbség az első 6+ hónapban nagyon nehéz volt nekünk, de mostmár sokkal könnyebb. (Vagy megedződtem?) :)Ricsi egy hajszálnyit sem féltékeny Dávidra, sztem óriási szerencsénk van. Kopp-kopp-kopp
Dávid lábizmai merevek, emiatt kell a gyógytorna.

Gira!
Terhelés nekem sem volt, de okafogyottá vált az info, hiszen megszületett a babácskátok!
Nagyon jó egészséget és tengernyi tejcsit kívánunk!!!!

Jégvirág!
Köszi Ricsi nevében is!
Jogsi: Huszár utca, az Rk-ról már évekkel ezelőtt "kitelepítették"(sajnos).

Zitacicu!

Máté hogy van? Javulgat-e már?
Tejcsi: elsőkörben védőnő. (Ha kell, megadom az én védőnőm nevét, nagyon normális sztem.) Úgy jár, ahogy írták szal, 6 hónapos, majd 8 hónapos korukig!!!! A rokon, hát igen, nem vagyunk egyformák... Valaki csak akad, akinek van tejcsije!!!!

Dávid tornája 45 percig tartott, a medenceizmai túl lazák, a combizmai túl feszesek, emiatt sír, mert a feszítéstől fáj neki. Csak a lábát és a hátát tornáztatta (most) nem tudom, máskor hogy lesz, majd beszámolok.

Na megyek mosogatok, 15 ember után akad egy néhány tányér..... Puszi mindenkinek, szép hétvégét: Romy

Kép

Kép
romy1

Romy: Isten éltesse Ricsit :wink: :lol:

Zsu: még nemtom haza kell mennünk a héten (hivatalos ügyek...) majd beszélünk......most rohanok........

Pussssssssssz
E

ceniko
Szeged

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Na jópár képet tettem fel!
Remélem jól lehet látni a Barni ágyát!

Valszeg elkiabáltam hogy nem cicin alszik!3 napja azon alszik...............

Holnap utazunk,úgyhogy pénteken jövök csak!!

Kép
bibi226

Üdv!

Bibi, nagyon aranyos a kisfiad. Asszem még nem írtam, de a jómúltkor megjegyezte a férjem, hogy biztosan az apukájára ütött, mert rád nem hasonlít. :D
Gira, nagy gratula, ha egyszer erre jársz! Szép súlyú lányzó lett.
Romy, isten éltesse Ricsit. Remélem, Dávidnál hamarosan rendeződnek a dolgok.
Zita, érdeklődj utána ennek a tejcsis dolognak! Én nem próbálom, Petinek fájt a hasa az egyik béranyatejtől... :( Így van, ami van+tápi.
Zsu, grat. a lakáshoz. És ne szomorkodj, mindjárt itt lesz szeptember.

A tegnapi napot sikeresen átéltük. Peti szinte végig aludt, mikor elindultunk, sipított a városházáig, de ott elaludt, aztán, mielőtt felmentünk, felkelt, így a szertartás közben végig a kezemben volt. :) Útban az étterem felé megint visítás volt, de mire odaértünk, elaludt, még a zene se zavarta! Bírta kb. fél tizenkettőig, akkor szóltam a férjemnek, hogy inkább hozzon haza bennünket. Átöltözés, némi tápi, és aludt fél hatig! :D
Minden szupi volt, hoztunk haza egy rakat kaját és sütit...erre mondta a férjem, hogy a jövő hét elején nem fog éhezni (megint Pestre megy).

Na most ennyi.
Pusz. Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok szegedi Anyatársak :lol: !

Volna egy vadonat új, 22-es eladó őszi-téli kislánycipim, 14 cm-es a belső talphossz! Nagyon egyedi, szép és kényelmes! Egyáltalán nem merev, jól hajlik nagyon! Harántemelős, sarokerősítős! Azért Nektek írok, mert személyesen nyélbe üthetjük az üzletet, nincs postaköltség :P !!! Ha kell még kép, küldök szívesen, de kérek emil címet! Ja, és az ára 3800 Ft

Vessetek egy pillantást rá :roll:

http://www.nlc.hu/modules/tarskereso/fo ... 36&kmode=1 :D
brecky

Sziasztok!
Exi, Enikő!! Nagyon köszi Ricsi nevében.
Remélem én is , hogy Dávidka gyorsan helyrejön, mostmár nyugodtabb vagyok, mert úgy érzem, jó kezekben van.

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!
Exi, Enikő!! Nagyon köszi Ricsi nevében.
Remélem én is , hogy Dávidka gyorsan helyrejön, mostmár nyugodtabb vagyok, mert úgy érzem, jó kezekben van.

Kép

Kép
romy1

Romy!!

Örülök hogy megy a gyógytornász,mert bizti hogy rendbejön Dávidka.Mi most szünetelünk,de csak ma mert ugye betegek voltak a kicsik meg ma lesz a szuri is.

Kép
Kép
zitacicu2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: