A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok! Az én kislányom már legalább 40 perce alszik. De hozzáteszem délután egy percet sem aludt. Itt volt az egyik férj jelöltje és annyi játszani valójuk volt, hogy nem ért rá aludni. Ilyenkor sokkal többet szenved az elalvással. Ugye mondanom sem kell, hogy ezt a szenvedést java részt a cicin végzi.

Próbálok kivehető nagyságú képet küldeni.

[/img] Kép

Kép
Kép
maresz

Thomasanne
Jól látom, hogy a Tomi elaludt a babatalin? Mi történt? Nagyon kifáradhatott. Egyébként nagyon-nagyon jól sikerültek rólatok a képek.

Kép
Kép
maresz

Szép jó estét mindenkinek!!!! :) :) :)

Én is beesem a végére. Nagyon jó napunk volt ma, a tesómmal és a barátnőjével. A városligetben voltunk, megnéztük a plakátkiállítást is, meg előtte sokat játszottunk otthon. A fiúk jó hamar kidőltek fürdés után.
Még lógom egy adag képpel, mindjárt felteszem. :) Előtte egy két mondat gyorsan. A talis képek szuperek, az össze kommentárral együtt. :) Alig vártam, hogy ideérjek a géphez nézegetni. :)

Nyúlné, Hari,
Igen, én vagyok a csíkosfüggő, csíkosimádó! :)

Kuha,
Lesz táblázat is, csak az a baj, hogy ebben az új formátumban csak jpg-ben lehet feltenni, xls-t nem enged. De majd bénázok egy sort vele és felteszem minél előbb. (Szét kell választanom a csapatot vagy mindenki maradhat? Ezt nem cinikusságból kérdezem.)

Rokica Zsuzsájának és MajolaZsuzsának én is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! :)

Na, jönnek a képek, aztán majd, ha eszembe jut még valami, akkor írok is. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Szép jó estét!

Kicsit leragadtam Tv-t nézni.Lyányka koromban láttam a Nicsak ki beszél 2-t, és most megint megy!Ne nevessetek ki, imádom, főleg most, hogy anyuci vagyok!

Kuha
Olyan szépen fogalmaztad meg ezt a segítős-kéregetős dolgot!!
Juci
Pussz, köszi, hogy megmutattad Thomasanne-t!
Thomasanne
Nagyon jól nézel ám ki, nem is tudom, miért nem láttalak eddig!
Rokica
Így fényképről, szerintem Zsuzsababa az apukájára hasonlít továbbra is! :D Azt hittem, hogy februárban van Zsuzsa nap( a családomban 2 Zsuzsa is van, ők febr.-ban tartják), így én is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKI!!!
Majola
Neked szintén boldog névnapot!!

Nagyon tetszik a szöveg, szövegek, amelyekkel feliratozzátok a talis képeket!!!!!!Szép MINDENKI, de tényleg!
MI IS TALIZNI AKARUNK!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ha nem jövök, szép álmokat!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Szuperek a talis képek,tényleg piszok jó sorozat lett!
És Nyúlné kommentárjain meg szét röhögöm magam! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsáknak szeretettel Mazsitól és tőlem:
Kép
annamami

Na akkor képek és kommentár by Nyúlné 1

Kép Andiék voltak az elsők és ki is próbálták az új járgányt.
Kép upsz..
Kép utálok fenékre esni!
Kép na hol is tartottam?
Kép Marcik rámolnak
Kép Eszti is csatlakozik
Kép neked meg hogy áll a gatyád édes lányom!
Kép Kisnyuszi teljesen rákattant az ajtónyitogatásra
Kép meg csukogatásra
Kép Csá Juci!
Kép Hé, tudja valaki, hogy ez micsoda?
Kép ezek? honnan tudnák!
Kép jó, arra én is rájöttem, hogy gurulnak és zörögnek!
Kép Te nyuszi, a sajátodban nem víz van?
Kép új topikosunk Edit és picurBarni

benianyu

Eszembe jutott még valami!
Benianyu
Mi is bekerülhetünk a tábliba......??

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kedves Majolazsuzsa és Zsuzsababa!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Majola!
Nem dobsz egy képet a pocakodról?
Ígérem, nem fogok szörnyülködni!!! :wink:
Rám fogadásokat kötöttek annó, hogy biztos ikrek, csak nem látszik az uh-n :).
Hú de gyorsan múlik az idő, már a felénél jársz!

ayse

Nyúlné szövegein én is kiNYÚLtam :lol: :lol: :lol: !

And!

Szerintem Te tökre hasonlítasz a képeken a tesómra!

ayse

II. rész :)

Kép most lógjunk ki, amíg csivitelnek!
Kép Andris
Kép és mamája, Ayse
Kép Juci és Lili csipegetnek (ez az egyik kedvencem)
Kép Edit nagyfia, Boti hátulról
Kép csupapirosBarni csupapirosbúgócsigával
Kép nem mész innen a nagy füleiddel?!!!
Kép Barni és Kisnyuszi
Kép Boti előről
Kép Eszti és Mazsi
Kép Lili oktatja a kicsiket
Kép Eszti és Andi, Mazsi és Annamami
Kép hé anya,ez a néni szemmel láthatólag nem fog odébb menni hiába toltam rá a dobozt!
Kép Hari, Annamami, Mazsi, Marci, And, Lili, Juci, Ayse részlet
Kép teljes Ayse és Andris és pár fejecske

benianyu

SZIASZTOK LÁNYOK!!!!

Köszi a hiányolást!
Megvagyunk, Tüncsinek kezd visszatérni az étvágya is, ja, és ma rekordidőt aludt délután 2,5 órát! De a lemaradásom igazi oka, hogy új bútor jött Tüncsi szobájába és azt pakolásztuk...már a zöme kész csak a díszítés hiányzik :)

Visszaolvasni nem tudok, de a képeket végignéztem, nagyon szuperek lettek! Jó lehetett a tali! :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Totka,
Persze, hogy bekerülhettek a táblába! Sőt minden új csatlakozó is. :) Panna az új fotelban nagyon édes! :)

Lányok, egy körkérdés ezzel kapcsolatban. Fontos, hogy minden régi info benne legyen a táblában? Születési súly, kórház, stb.? Kicsit megújítanám, ha lesz időm, csak adjatok egy pár támpontot.

benianyu

Benianyu!

Szerintem a tartózkodási hely pl. kimaradhat, mert az olvasható az üzi mellett, ha valaki meg akarja adni. És egyébként is tudjuk már, hogy ki hol lakik.

Remélem a tesód továbbra is cápamentesen szörfölt Hollandiában (vagy ahol szokott)!

ayse

szerintem a kórház, meg pár tényleg régi és lényegtelen adat nem kell, de a szül.súly maradhatna, és mellette a jelenlegi méretek és a kor.

Kép

Kép
prüntyi

Kép :oops:

KépKép

KépKép
majola

Naggyon csinos pocak és csini mami!!!

ayse

Ayse,
Micsoda memória! Igen, még meg van a tesóm mindkét lába, cápamentesség volt! :)
Feldobok egy képet. Ilyen vidám volt az egész mai nap. :) Tesóm barátnője, Benivel és a tesómmal. :) Olyan helyesek! :)
Kép

Zsuzsa,
Szép pocak! Inkább irígykedhetnének sokan, beszólás helyett, olyan helyes vagy! :)

A táblázattal kapcsolatban köszi a hozzászólásokat, kicsit még gyűjtöm, aztán alkotok! :)

benianyu

Majola!
Boldog nevnapot! :) Nagyon szep formas pocak es lehet mar tudni, hogy ki mocorog benne? :) :oops:

Roki!
Zsuzsababanak is boldog nevnapot! :) Davidnek gyors gyogyulast neked meg sok turelmet kivanok. :lol:

Nyulne!
Mostantol te lehetnel a talik hivatalos fotosa.:lol: Fantasztikus kepeket csinalsz a kommentarok meg rendkivul szorakoztatoak. :D Koszonom a sok szep Majas kepet. :wink:
Noci :evil: :evil: :evil:

Benianyu!
Termeszetesen nem kell senkit kihagyni a tablibol. :wink: A folos infok kihagyasa viszont jo otlet..
Tesodek nagyon helyesek Benivel. :)

Ma vegre Maja kapott rendes autosulest. A hordozo tetejet mar nem lehetett behuzni, mert utban volt a buksija. :roll: A boltbol hazafele jovet mar az ujban ult es annyira tetszett neki, hogy vegre lat minket is utkozben, hogy el sem aludt, hanem vegig kurjongatott es puszikat dobalt apajanak a visszapillanto tukorbol. :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jó reggelt Lányok!

Majola
Nagyon csinosak vagytok! Ne törődj a szörnyülködőkkel!Egyébként így képről azért annyira nagyon-nagyon nem hatalmas a pocid. Már a felénél tartasz és második baba.Ez alapján szerintem egyáltalán nem óriási.

Benianyu
Nagyon helyes ez a trió! És valóban Tesód "alkatrészei"(száj, szem, fül amennyi látszik) olyan mint Beninek. :lol:
Táblázat: Szerintem ne szedd szét....

Prüntyi
Alvás :lol: Fotókat kaphatnánk Tüncsi megújult birodalmáról?

Cleo
Milyen ülést vettetek?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Prüntyi
Most olvastam a pü-t :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Jaj csajok, mégis van kedvenc képem, képeim!!!!Ezeken annyira nevettem! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Eszti kérdezi, hogy mi ez, és Marcinak az a pofi, a szöveggel!Kész voltam!!
Nyúlné
Csatlakozom én is Cleohoz, nagyon profi vagy!!!Ez a kreativitás!!
Felhívhatom a figyelmed Panna fotelban ülő, vigyorgó képére??Remélem, látszik, mi van a bodyján, a köv. felirattal: My best friend! Pusza szépséges, huligán Nyuszinak!
Edit
Barni piros cuccban :P imádom a piros ruhácskákat, Panninak is több kollekció van!
Ayse
Olyan ari Lilid göndi-böndi fürtjeivel! :D Persze, szépszemű Andrisod is vagány!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Először is, Ayse, hadd kezdjem veled, jobban mondva Andrissal.
Hát valami gyönyönyrű ez a kisfickó!
Olyan ritkán teszel fel képet a gyerkőcökről, pedig igazán büszkélkedhetnél velük.
Hatalmasat nőtt, és nagyon-nagyon szép!!!!

Liliről meg ne is beszéljünk, a gyönyörű loknijaival.
Nem is mondtam, valamelyik nap(inkább éjjel) veletek álmodtam.
Azt álmodtam, hogy mentem vissza a kútvölgyibe, valami vizsgálatra busszal, és hogy Ti ott szálltatok fel a buszra. Merthogy az a busz ment Nagykovácsiba is.
(Szerintem nem arra megy, jól sejtem?)
A lényeg, hogy én a buszon álltam, Ti meg szaladtatok a buszhoz, és láttam, hogy még a zebrán átszaladtok a túloldalt, majd Lilit megállítod a járdán, és te szaladsz át a másik 4 sávos úton, mint az őrült, hogy szólj a buszsofőrnek,
hogy várjon meg titeket.
De mire odaértél, én már rég kiszúrtalak Titeket, és szóltam a sofőrnek.

De a legjobb az egészben, hogy Te te te voltál, a saját arcoddal, hanem a Lili arcával voltál Te. Szóval érted, nem,,, :)
És mondtam Neked, hogy nyugi, Ayse, nem kellett volna sietni, mert megvár a busz, és hogy most menj szépen vissza a Liliért, akit a járdán hagytál.

Ennyi volt... :) :) :)

Nyúlné, Cleo,And!

Milyen nőciről van szó???? És kinek rúgtad volna le a fejét? Kíváncsi vagyok ám nagyon!!!

Totka!

Nagyon szép lett a lakásotok, nagyon szép a tapííííta is. A rattan székre pedig kimondottan írigy vagyok!
Panna meg haláli, ahogy vigyorog benne! Látom, ez lesz a kedvenc helye!

Benianyu!

Köszönjük az igyekezeted, de azért tényleg a tesó legyen az első. Annyira nem fontos az a tábli.
Nekem teljesen mindegy, hogy szétszeded-e a táblit, vagy sem, de ha belegondolok, azért a 2-3 ember miatt, akik véglel eltűntek ebből a topikból,
de bontsd meg. Pláne, ha most nem lehet xls. fájlban feltenni.
Minél kevesebb munkád legyen vele!

Nyúlné!
Én is halálra röhögtem magam a szövegen, mindig örömmel olvasom a kommentárjaidat! :)

Kép
kuha

Sziasztok!

Így elsőre (piszkozatnak) ezt a táblát csináltam. Ennél nagyobb nem nagyobbat nem nagyon enged feltenni.
Az újak adatait próbáltam kiszámolni a vonalzókból, nem biztos, hogy száz százalékos. Várom a hozzászólásokat, véleményeket, módosítani valókat.

Kép

Kuha,
Ma szigeteznek a tesómék, ezért van egy kis időm. :)

benianyu

most hivatalosan ebédet főzök, apáék vásárolnak, mindjárt itt vannak a vendégek és vasárnap délig maradnak, de segítség kell!

lányos anyukák és mindenki, akinek van véleménye!
Eszti punciján kis fehér törmelékes rárakódásokat láttam tregnap és még ma is egy picit (olyan, mintha kis morzsaszemek lennének, de elkenhető). sztem nem pirosabb a puncija. semmi más tünet nincs, de azért majd mérek neki egy lázat, de ez speciel most jutott az eszembe, hátha van hőemelkedése, csak nem éreztem, de azért csak megérezném.... többször megmostam neki mosakodókrémmel, minden kaki után. más ötlet?
majd igyekszem idelopakodni a géphez..

a képeket muszáj volt megnézni, fantasztikusak, a kommentárok meg zseniálisak!!!!

Majola a te pocidat meg már most irigylem :) nagyon aranyos!!!!

KépKép
KépKép
and

Benianyu!

Köszönjük szépen a táblit, szerintem ennyi bőven elég adatnak!

Max. annyi kiegészítést, ha megengedsz, hogy Rókihoz is tehetnél néhány felkiáltó jelet, hiszen ő is várja a kistesót! :)

Most asszem lepihenek egy kicsit, az ebéd már réges régen kész (töltöt paprikát csináltam), és Gergőt is letettem aludni.
Zúg egy kicsit az agyam, rámfér egy kis pihi!

Kép
kuha

Kuha,
Jaj, tényleg Rokicánál kimaradt a Pocaklakó jele. Bocsánat, pótolom. :)

benianyu

Benianyu
Annyira aranyos vagy, hogy fáradozol a táblival!!Nagyon köszönjük!!Nagyon tetszik, hogy a csajszik neve rózsaszínnel, a kispasiké kékkel íródott!Pusza NEKED.Panna 3850g-mal, és 51cm-rel született, én 29 vagyok.Köszi mégegyszer!Olyan hülye vagyok, amíg csak olvastalak Benneteket, mindíg arra vágytam, hogy lássam a nevünket a tábliban, és most hurrá, hurrá, ott vagyunk Pannival mi is!!! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Majola!
olyan szép vagy és igen formás pocid van!én nem is értem azt ,aki nem így látja!
viszont nem ér feltenni túl gyakran ilyen fotókat(szól ez minden pocakosnak),mert az emberlánya menten rohan a párjához ugyanilyenért(vagy hasonlóért :lol: )!

Benianyu,köszi a táblit és bár már elmúltam 28,de neeeeeem baaaaaaj ááááám! :wink:
sőt,maradjunk ennyiben,oké?

Kuha,
tegnap jött egy nőci egy újságtól,hogy megnézné a lakásunkat,mert esetleg betenné az egyik számba,de nem teszi! :? :lol:
ezzel nincs is gond(nagyon),de akkora p....a volt,hogy csak na és úgy csinált,mintha ő tenne nekem szivességet,hogy megtekinti Nyúlotthont! :evil: ,mint kiderült nővérem anyósa ajánlott be minket és csak a nővérem miatt nem rúgtam ki két lábbal!
na jó,meg azért mert nem apámra,hanem anyámra hasonlítok!ebben!még jövök :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Naaaaaaa, itt vannak a képek a szobácskáról...kicsit homályosak, de azért látni a lényeget. :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!
Megjöttünk :)
Haláliak a képek. Meg a szövegek.
Igen, szeretem a pirosat a fiukon...olyan csinosak benne :) Szerintem :)

Nyúlné, azért orrhosszban én nyerek :) Orrhosszal :wink:

A táblicskuhoz: Barna Kristóf, 2005.11.05., 3500/53 cm, Boti rendben, én meg 29 lennék :) Köszi, köszi :)

Pocakokra én is elképesztöen irigy vagyok, szerintem föleg azért, mert elvileg nem lesz mégegyszer. :? Olyan gyomorcsavarást éreztem ,amikor voltam nödokinál és ott volt az a sok pocakos kismami, hogy huha...már az ikeába is félve megyek, az is pocakgyüjtöhely.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Prüntyi
Micimacis Tüncsiszoba KIRÁLY!!!
Apánál is nagyon befutó a Micimackó és csapata, nekem is tetszik, de Ő meg van értük őrülve! :D :D Pannánál is van jó néhány:függönyön, falon, polcon, pizsin, stb.Megkérdezhetem, hogy milyen naptárt látok a falon?Tüncsis?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Mi is nagy Micimacis fan vagyunk...csak nem látszik...? :wink: :P
De, Tüncsis naptár.

Kép

Kép
prüntyi

LÁNYOK, először itt kérdezem meg...van két felesleges (2-3x használt) baldachinos ágyneműgarnitúra(4 db-os), ha érdekel valakit szóljon, megbeszéljük!
itt van egy kép is...
Kép Kép

felteszem máshová is, de tiétek az elsőbbség! :)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Juhéé! Úgy látszik a vörösök kivonulnak, a tejcsi pedig visszatér!
És még valami tuti, kibújt a 6. fog is! Remélem már nem lesz szenvedés, bár mostanában az éjszakáink nem olyan rosszak, csak délután van egy kis nyűglődés.
Ma esküvőn voltunk, én senkit sem ismertem, de ennek ellenére jól éreztem magam, Tomi szintén évezte a napot anyukámmal.
Holnap fényképezkedni megyünk, remélem nem fog esni és a fotós gyönyörű képeket csinál gyermekemről!

Minden Zsuzsának boldog névnapot kívánok!
Áruljátok el, Ti most tartjátok? Zsuzsababának majd Roki besegít ugye?

Maresz
Jól láttad, Tomi valóban kidőlt, elfáradt a nagy nézelődésben, játszásban, motorozásban, stb.…

Hajni
Köszönöm! Nagyon édes a fotelban ülő Panni!

Majola
Nagyon jól nézel ki!!!!! Ki az aki szörnyülködik….???!!!

Elmegyek végre időben aludni, kicsit elfáradtam a nagy zabálásban, ünneplésben, nosztalgiázásban!

Jó éjt!

Kép
Kép
thomasanne

Totka,
Örülök, hogy sikerült örömet szerezni neked a táblázattal. :) :) :)

Nyúlné,
Sajnos a percízitás megköveteli, hogy kijavítsam a korodat! :) De még így is szemtelenül fiatal vagy hozzám képest. Nehogy Benianyu néninek kelljen hívnod! :)
Egyébként közben felugrottam az iwiw-re és megnéztem a babanetesek korát és javítottam a táblázatban. :)

Prüntyi,
Nekem is nagyon tetszik Tüncsi szobája. :) Micimackó nálunk is nagyon menő! :)

Szedit,
Én is szeretem a pirosat a fiúkon! :) Szerintem is csinik benne. No meg a csíkosban! :) A legkirályabb a piros csíkos, nekünk van olyan is. :)
Javítottam az adatokat! :) Barni és Dani között pont három hét van. Bocs, hogy elszámoltam a születési dátumát.

benianyu

Totka,
Panni nevetős képét akartam pont kiemelni,aztán olvastama köv.hozzászólásodat :lol:
nagyon huncut!!!!puszit átadom,többször is!
Ayse,
micsoda Nyúlfordulat :lol:
Prüntyi,
végre jól van Tüncsi, a szobája meg nagyon mesebeli!
Benianyu,
nem éééééér!
:? :P
nagyon vigyori tesód,nagyon vigyori barátnője és azt eddig is tudtuk,hogy nagyon vigyori Beni kép nagyon vigyorira sikeredett! :P
Cleo,
már Kisnyuszi is autós ülésben utazik és össze sem lehet hasonlítani!nagyon tudálékosan tudja tanulmányozni a forgalmat!de a kedvencem,amikor a két ülés közül kifigyel és pislog nagyokat!én meg rötyögve vezetek!
akor minden talin ott kell lennem
:shock: :shock: :shock: ,sebaj,majd varrok SuperNyuszis emblémát a rucinkra és akkor ott is leszünk gond nélkül! 8) Hehe
Szedit,
ezt te még csak azért látod így,mert nem számolsz az én görbületemmel....mégis inkább én nyertem!és erről nem nyitok vitát! :twisted:
Thomasanne,
vörösek kiiktatva:JUHÉÉÉÉJ!!!!!!!!bizony!na végre!
és 3szoros éljen a hatodik fogacskának!

apa ma du.-os és nem bírok aludni!azért remélem jön most már,mert viszont jól jönne az az alvás!
ma itt voltak Fanniék,megjöttek az őszölésből,azért élvezték a Balcsit,viszont már nehezen bírtuk egymás nélkül! :roll:
nagyon sokat nőtt a csajszika és ma ette az első főziét,amit én csináltam és mind befalta szopi után :shock: :shock: :shock: ,éhes volt a kicsike,azért is próbálkoztunk vele,mert már többször kellett etetni,mert állandóan éhes volt!végül is most lesz 16án 6hós,el is lehet kezdeni!
azért jó érzés volt,hogy ízlik neki a főztöm :oops:
és ami a legviccesebb volt ma!!!!
elmentünk a Mom-ba vásárolni és vártunk a liftre,amikor is elsasszézott egy csini-bige mellettünk és mindketten(de lehet mindnégyen :lol: )őt bámultuk,a lift meg megérkezett,majd el is távozott nélkülünk!ott hahotáztunk,hogy mekkora idióták vagyunk és,hogy jobb dolgunk is lehetne két anyukának gyerekkel a kezükben,mint nőciket bámulni!hát kifeküdtünk magunkon!ez már a vég! :lol: :lol: :lol:
na mentem,jó éjt,látom már mindenki alszik vagy valami más!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

akkor Duda Natija már 1éves????? :shock: :shock: :shock: :shock:
erről lemaradtam!
tyű,a mindenit!fel lett köszöntve?????
hol van Duda?
és hol van Nati? :oops: :(

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu
A tábla fantasztikus, köszi, hogy mi is felkerülhettünk a táblára. A Brigi 57 cm-el született én pedig :oops: 33 :oops: éves vagyok.
Prüntyi
Csatlakozom a többiekhez, a gyerekszoba nagyon szép. Látom nálatok is hódol a Micimackó mánia. A Brigi szobája szinte ugyanolyan, mint Tüncsié, csak neki képek nincsenek még a falon. Hasonlóan mint Totkáéknál nálunk is függőny, bordűr Micimackóba öltözött.
Thomasanne
Gratula a 6. fogacskának. Örülök a vörösök kivonulásának. Nálam a múltkori óta se híre, se hamva. Maradjon is így még egy darabig.
Irigyellek a sok jó kajcsiért a lagziban. Bár ezen a hétvégén én sem panaszkodhatom. Pénteken volt anyukámnak és apósomnak a szülinapja. Tegnap apósomat köszöntöttük, kaptunk sok kajcsit és még több sütit (és sok-sok kilót :? ), ami megmaradt biztos, ami biztos elhoztuk. Ma pedig anyukámékhoz megyünk. Hasonlóan nagy zabálások várhatóak. Szeretem az ilyen napokat, amikor nem kell órákat a konyhában töltenem és mégis finomakat eszem.
A csomagolt élelmet nézegetve kb. szerdáig nem is kell főznöm csak a Briginek. Bár a sült csirkét rizzsel nagyon jó étvággyal ette tegnap.
Azt hiszem én még nem szóltam a Zsuzsannákról. :oops:
Nagyon boldog névnapot minden ZSUZSANNÁNAK
Elég szörnyű éjszakánk volt, szinte egész éjjel a cicin lógott az én drága kislányom. Már nem tudom mire fogni. A nyála mondjuk kegyetlenül csorog és minden a szájában köt ki. Enni se nagyon akart darabosat egy-két napig.
Most jól telepakolta a pelust. Megyek, mert az apukája sikítva kér segítséget.
maresz

Köszönjük a dícséretet, de észrevettem, Tüncsi is nyugodtabban és tobbeket alszik...van köze hozzá?
Jól van, látom nem csak mi vagyunk fanatikus macirajongók :wink: :P

Davallia, ment a PÜ, szerintem korrekt árat mondtam :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Davallia, mi nem pasten lakunk, tudóóóód, tényleg ti merre laktok?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!
BENIANYU NÉNI :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Drukkoljatok nekünk légyszi, hogy ne essen az eső du.-tán!! :wink:
Kicsinyke falucskánkban ugyanis ma van a BÚCSÚ!!! :D Voltunk már kint de.-t, de Panni 10-12ig szokott aludni, és nagyon nyügi volt.Ezért tervezzük du.-ra, de akkorra esőt ígérnek nagyon, és akkor szomik leszünk ám. :( :( :( Azért vettünk neki tologatós csattogós lepkét :D , és szélforgót. Gondolom, az álmosság miatt nem díjjazta.
Ott vannak az én hízlaló kedvenceim is: törökméz, csavart cukor, stb! :( :( :(
Puszi mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Csak bejelentkezünk, hogy megvagyunk, növögetünk, sétálgatunk, fogzunk.

Minden Kedves Zsuzsának Boldog Névnapot! Így utólag is, bár ennyi erővel szinte majdnem mindenkinek írhatnám (akinek volt az elmúlt 1 hónapban), hogy Boldog Születés vagy Névnapot!

Nem szeretnék kiemeleni senkit :wink:

Viszont elég régóta nem is olvastam, illetve vissza nincs is időm olvasni.
Amire hirtelen emlékszem, hogy Rokicáéknál "gondok" voltak.

Rokica!
Minden elismerésem, hogy ennyi mindenen ilyen rugalmasan át tudsz "vergődni".
Davidnek Jobbulást!
Meg a nagynénédnek? is, bocsi már nem emlékszem pontosan.

A talis képeket most megnéztem, hát Fantasztikusak.
Olyan nagyok már a Babák :lol:

Prüntyi!
A szoba Gyönyörű!

Éjszaka azt álmodtam, hogy egy nagy házban laktunk és fel volt díszítve az egész és hatalmas party-t csaptunk.
Amolyan minden Babának az 1éves évfordulóját ünnepeltük.
Igaz, álmomban október volt, hogy arany középúton legyen a dolog, de marha jó volt:)
Rengeteg minden volt, játékok, kaják még a kertben is ilyen nagy szivacsjátékok voltak és sütött a nap.
Na igen, ez csak álom.

Gondolom, ez azért volt mert éjszaka néztem be és a talis képeket kutyulta az agyam.

Na nem is fárasztok senkit tovább.
Elég nehéz napjaim vannak, egyelőre nem is látom a kiutat :cry:
Lassan 100kg leszek, tejem alig, időm semmi...
Holnap konzultálok a doktornénivel tápszer ügyben, talán van még visszaút.

Szisztok!
Szép Napot Mindenkinek!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Tegnap kerti partin (!) voltunk.
Végül is nem mindig esett, ANdris meg egész jól elaludt az utazóágyában, ami nagyon bevált. Lili a szüleimnél volt, idejöttünk érte. Úgy volt, hogy ebéd után még egy kis pihi, de szerintem indulunk rögtön kajcsi után, mert ANdris extra nyűgös Sad.

Kuha!

Köszönjük a dícséretet!!!
Meg azt is, hogy velünk álmodtál! Szerintem azt jelenti az álmod, hogy szeretnénk találkozni egymással. És nemsokára remélem fogunk is! Egyébként a Kútvölgyi mellett megyünk el, ha bejövünk, de a busz csak Hűvösvölgyből indul.

Benianyu!

Tábla szuper! Egy valami nem tetszik: az anya életkora Aysénél, de asszem jobb lesz, ha ezt is megbecsülöm, mert lassan lehet majd ezt is javítani :(.
(Most azért vagyok ilyen búskomor, mert megnéztük az esküvői videót...)

Nyúlné!
Nőcibámulós sztori :lol: :lol: :lol:
Különben én is megbámulom a csinos nőciket! (meg a nem csinosakat is, meg a pasikat is, csak reménykedem, hogy nem marad közben tátva a szám).

Totka!
Neked is köszönjük a dícsérő szavak, Lili fürtjeinek a nevében is! Rosszidő HESSS!!!

Szedit!
Én sem tudom (még) feldolgozni, hogy minden valószínűség szerint nem leszek már pocakos! Már arra is gondoltam, hogy pszichológushoz fordulok (Róki?). Biztos az is betett, hogy évekig nem jött a baba és ez volt az első számú cél, mostmeg már nem tudok leállni érzelmileg. Nem tudom hogy beszéljem ezt meg magammal :(.

And!

Nincs ötletem, sorry...

ayse

Szia-szia Angelani!
Épp tegnap este jutottatok eszembe, olyan régen nem olvastalak már!Nem tudom, mi van Veletek, de majd csak jobb lesz!Szeretem az írásaidat, ha van kedved, időd, írjál ám!Erhardot Pannival együtt üdvözöljük!

Nagyon mérgi vagyok, mert szakad az eső, így no csavargás!! :( :( :(
Panna alszik, apa repcsiket gyárt, én meg itt csücsülök.
Remélem, nem untok meg bennünket fényképügyileg, de estére apa rak fel egy pár bicajos, nagyszülős képet Panniról.
Üdv. Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Totka!
Köszönöm a Köszöntést:)
Na ezt jól megaszontam :lol: :lol:

Én várom a képeket:)

Felteszek én is egy-két képet, ha nem gond.

Ezt a képet már elküldtem egy pár embernek :oops:
De nekem nagyon tetszik, mert annyira kacagott közben.

Kép

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!
Ma megjöttünk a Balatonról, majdnem 6 hétig voltunk távol!
Sajnálattal látom, hogy megint balhé volt és bár készültem, hogy mesélek, nem tudom, ezt hol tehetem meg? :roll:
Meghívót nem kaptam más topikba....
Próbáltam visszaolvasni és kideríteni, mi történt megint, de 6 hét anyagát lehetetlenség elolvasni.

Mi jól vagyunk, Nati hétfőn volt egy éves! :)
Szépen lépeget a bútorok mentén, jó nagyokat eszik, ügyesen rág a 6 fogával, pohárból iszik, és a Balatonon akkorákat aludt, hogy végre én is megtapasztalhattam, milyen jó, egy jó alvó gyerekkel! :)
Azt láttam, hogy volt pár tali, kár, hogy lemaradtunk. :(
Van újabb Kismamink?
Látom, Bodza, Kristófotok lesz! Gratulálok! :)
Többi Kismamik, ti jól vagytok?

Andi&Nati

KépKép
duda

Szia Andi!

De jó, hogy újra itthon vagytok! El sem hiszem, hogy Nati már 1 éves.
Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánunk!
Kép

Jó lenne találkozni veletek!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Szia Duda!
Utolag is nagyon boldog szulinapot kivanunk Natinak! :) Nemsokara mi is unneplunk. :wink: Nem semmi, hogy mar egy evesek. Villamgyorsan elroppent ez az ev. Es volt torta egyszal gyertyaval meg ajandek meg minden? Gratula a jo eveshez es alvashoz!
Volt egy par nagyon jolsikerult tali mostanaban, de szerintem meg lesz is, ugyhogy ne aggodj nem maradtatok le semmirol. :wink: Volt egy kis balhe is, paran kivaltak es uj topikot alakitottak meghivos rendszerrel, ok ide mar nem irnak, de itt attol meg minden a regi es vannak egy paran akik mindket topikba irnak.
Nem dobsz fel egy par kepet az "oreglanyrol", mar reg nem lattuk a szepseges tekintetet?

Totka!
Hulye eso! :evil: Pedig nagyon jol hangzik ez a bucsu! :)
Nagyon csili-vili lett a lakas, gratulalok. :) Panna nagyon huncut a rattan szekben. :wink: Johetnek a kepek. :D

Nyulne!
Jo a csajozos sztorid, de nyugi nem gaz, velem is siman megtortenhetett volna. :lol:

Juci!
Roemert vettunk, isofixeset. Tobb helyen hallottam, olvastam, hogy ez a legbiztonsagosabb. Tenyleg olyan mintha bele lenne betonozva a kocsiba, nincs semmi holtjateka. Nagyon jonak tunik. :)

Angelani!
Erhard nagyon edesen nevet a kepen. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Prüntyi!

Igazán szép lett Tüncsi szobája, megérte a fáradozást. Tüncsinek hogy tetszik?

Ayse!

Na, akkor csak nem álmodtam olyan nagy hülyeséget, ha a kútvölgyi mellett jöttök el.
Remélem én is, hogy nemsokára tudunk találkozni. Mi még csak 1x, Rókinál találkoztunk.
Nagyon kíváncsi vagyok már erre a gyönyörű fiúcskára!!!

Duda!

Üdv újra itthon! Soxor eszembe jutottatok, hogy milyen jó dolgotok lehetett odalennt!
Natinak Boldog 1. Szülinapot!!!!!!

És hát, ha máshová nem is (meghívó híján... :) :) :) hi-hi), akkor ide nekünk az élménybeszámolóval!!!!!!

Cleo!
"Nati-öreglány" :) :) :) :) Hát ez jó, jót röhögtem!!

Gergő 1-2 napja megáll teljesen egyedül, kapaszkodás nélkül, akár már 1 percig is. Sőt, vagánykodik is, le-fel guggolgat.
Aztán elindul, mintha lépni akarna, de végül mindig kinyújtja a karjait, és odavetődik a legközelebbi tárgyhoz (szék, ágy stb.)

Kép
kuha

Kuha!
Gratulálok Gergőnek az új mutatványhoz!

Angelani!
Nagyon helyes a kis vigyorgód!

Én annyira elfáradtam, hogy hazafelé az anyósülésen (!) elaludtam az autóban. Valami lehet a levegőben is, mert Lili is elaludt az autóban és amióta hazaértünk (félnégy), azóta is egyfolytában alszik!

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: