Kob, eddig pakoltunk, egyfolytában ment a mosógép, meg apa hiperaktív, így mindent kipakoltunk, vagyis ki kellett, nem tudott leülni....

Pedig én elfáradtam. Egyébként Zsófi kajáit én sem kóstolom meg, főleg nem megenni.....
Dora, sajnálom a házvásárlást....tudom, milyen elkeserítő tud lenni.
Ser, örülök, hogy ennyit alszik pici lányod.

Zsófinak nagyon jók az éjszakái. Reggel kel fél8-kor általában, de előtte 6-kor kel cicizni.
Mvirag, hol voltatok 1hónapig? Én is el tudtam volna lenni 1hónapig Lillafüreden. Olyan gyönyörű volt.
Nana, kitartás! El sem tudom képzelni, hogy milyen nehéz ez....
Kob, én hallotta,m már erről a párnáról.

És mivel tömöd ki? Ültem is egyben. Nagyon jó, kényelmes.
A nyaralásról: jó volt, szuper helyünk volt.
Zsófi sezeme be volt gyulladva míg ott voltunk, sztem allergiás lehetett vmire, mert mióta itthon vagyunk, azóta nem piros a szeme, és nem is dörzsöli. Pedig ott percenként dörzsölte...estére úgy nézett ki, mint aki 2napja nem aludt. MIndenki mondta is, hogy milyen álmos ez a lány..... hétfő, kedd az átállás napja volt, míg Zsófi megszokta új helyét, és szerdán kértünk egy csendesebb szobát, ott aludt délután 3órát rögtön.

Aztán csütörtökön délelőtt 2.....szval nagyon szép volt, jókat sétáltunk, fürödtünk, Miskolc-Tapolcán a Barlangfürdőben, ahol ezren voltak, de a barlangfürőért megérte, mert nagyon szép. Kisvasutaztunk is, amit Zsófi nagyon élvezett. Bicikliztünk is a patak mellett. Szval sokmindent csináltunk, és nagyon jól bírta a kisasszony. Mi jót pihentünk. A hely szépsége, a jó levegő mindennél többet ért.
Pár kép:
A hátsó kert rész
Apával a kert bejáratánál
Biciklizés
Zsófi hintázik
Vannak még szép képek de ezek talán nagyon jók lettek.