Bigacsiga,
nem is ide írtam

. De köszi!!!!!!!!! 

Zsóka
2002.09.04 08:46
.
!!!! Én teljesen egészséges vagyok
. Amikor nincs otthon Panka, akkor meg pihenj, ne a házimunkára vesd rá magad!
. Esetleg a könyvek rossz sorrendben vannak a polcon
???? És fogadjunk, hogy ha jobban belegondolsz, Te is csak elektronmikroszkóppal vetted észre a gyûrõdést…
.
??? Hát, nagyon ráérsz
! 2002.09.04 10:15
2002.09.04 13:14
2002.09.04 14:33
2002.09.04 14:42
Hát nem mûxik a levelezõm, ugyhogy majd megmahináljuk este, szóval ide írjatok, mert akkor lemaradok. Micsoda egy diszkriminatív rendszer az, hogy csak úgy kitílt, ugye CsKati?
Te sem vagy semmi ennyi befõzéssel.
Ügyi vagy vezetés ügyben. Már én is nagyon aktivizálom magam. csak nem tudom, hogy egy-egy elindulás elõtt miért megy 3 napig a hasam
Mi tegnap haláli komolyan vettük ám "a mindent megveszünk " c. dolgot. Ennyi pénzt még életünkben nem hagytunk ott egyszerre. Csak rohantunk, hogy fektetésre hazaérjünk.
És éjjel is vagy 10-12-t.Viszont úgy tûnik, hogy a hirtelen otthagyás nagyiknál kicsit megviselhette, mert azóta szörnyen anyás lett és alig marad meg a nagyikkal. Mi lesz szülés után? 
2002.09.04 18:28
2002.09.04 20:40
2002.09.04 21:05

. És szeretünk téged 
.
(bogarak). De azt ewlhiszem, hogy Ilcsinek jól áll, és a rövid haj tényleg gyönyörûen kiemeli a szemet. Neked is rövid a hajad? Pont ma emlegettem pelének, hogy végre ki kellene másolnom a fõzõs ztopikból a ketchupreceptedet... 2002.09.05 06:26
2002.09.05 07:48
2002.09.05 07:54
!!!! Nem gyanúsítgani akart téged imádott Virág-szálunk, csak célozni akart arra, hogy egy teljesen kívülálló névtelen ne ossza itt az észt ilyen stílusban. Téged meg szimplán nem ismerünk (kivéve Ildit), mert semmit nem írtál magadról és a gyerekeidrõl, nem is értem, mi alapján kellet volna feltétlen bizalmat szavazni neked. Nagyon szívesen fogadunk bárkit, de ahhoz az kell, hogy írj magadról valamit, ne csak egy ismeretlen név legyél az üzenet fejlécében
!!!!
...
valamikor nyáron, 3 éve
....
!!! A mosogatógépet imádni fogod, csak ne sajnáld használni!!!
! Úgy irigylem azokat, akik kávén kívül mást is tudnak a konyhában ügyködni.... Amit a listán kaptunk recepteket, azokat talán meg is tudnám csinálni, mert elég részletesek, de a párom azt mondta, hogy ha jóban akarok vele maradni, akkor továbbra sem garázdálkodom a konyhájában
.
... 2002.09.05 12:00
Gyorsan vinni kellett a WC-re leönteni. Átvettem egy másik topicból Zsomimama módszerét, és integetünk a kakinak-pisinek, mert mennek játszani
2002.09.05 13:51
De legalább ma végigolvastam az összes leveleteket
, drukkolok, hogy összejöjjön a gép! 2002.09.05 15:27
Na, írsz magatokról? Van kedved csatlakozni a talijainkhoz? Nem vagyunk ám mindig ilyen véresszájúak.
Jó kis csapat vagyunk, és senki nincs köztünk, aki nekem pl. ellenszenves volna. Hány babád van? Mennyi idõsek? Merre laktok? Itt Bp-en? Mesélj.
(Hát ezek szerint imádsz?
Kölcsönös.
)
2002.09.05 20:05
.
. Mibõl találtad ki? 
Házasságkötésünk dátumát én sem tudom, az évet biztosan, de azt csak kb. sejtem hogy melyik hónap. Asszem ápr. 30...
(Na a miénk nagy buli volt egyébként is: csak mi voltunk meg a két tanú - egy barûátunk és egy kollégánk - egy huszast dobtak fel, hogy melyik melyikünk tanúja legyen... Én nyolchónapos nagy pocakkal, a párom majdnem a kabátját sem vetette le, az anyakönyvvezetõ a végén azt mondta, ugyan egy opuszit adjon már a feleségének... Könnyesre nevettük magunkat mind a négyen, az anyakönyvvezetõ meg gondolom azt gondolta, hogy gúnyt ûzünk az egsézbõl... 
(A cím magáért beszél)

2002.09.05 21:02

ÉS ne csodálkozz, engem cca. 4 hét után hiányoltak...
(öreg elefánt nem felejt!!)
Tényleg volt benne egy-két félelmetes rész, de nem lettek rémálmaik, nem azt szûrték ki belõle. Ha rajzolnak, vagy mesélnek Harryrõl sosem a szörnyû dolgokat mondják, hanem pl. milyen vicces volt, amikor megszöktették õt a barátai, vagy mikor elõször evett csokibékát..stb. Szóval másképp látom már.
)amiatt, hogy a gólyák lelépnek nem sokára..ui. vhol Baranya megyében megnyílt MO. elsõ GÓLYAMÚZEUMA
Állítólag egész évben nyitva van...tehát akik késõ õsszel, télen akarnak gólyát befogni, sem kell Afrikába menniük

Kapott új gyogyókat, szigorú pihiztetés, naponta 4* mérem a tüdõkapacitását, a pulzusát..ami így, hogy alig mozog, 90-110 között van..Remélem ettõl az új gyogyótól jobban lesz, mert ha nem, akkor be kell majd iktatni egy másikat, aminek a havi adagja 10000 Ft. (támogatás után) 
Pedig reménykedtem, hogy van rá vmi csodakenõcs.

2002.09.05 21:47

Tudjuk ám, mikor fürdeti a párod Balut, és utána mikor szoptatsz
2002.09.05 23:00
2002.09.06 05:57

(De vannak kivételek , csak én még nem találkoztam vele!
)
) , hogy nem tudnám arrébb rakni a kocsit??? Nem tudom , hogy gondolta .Esetleg emeljem a fejem fõlé , örülök , hogy tudom tartani a lépcsõn.Annyira fontos rohanni a lépcsõn! Mellettünk átpréselte magát , de megszívta mert két méterrel elõttünk volt egy másik kocsi és ott már nem fért el! 

2002.09.06 07:57
. nem vártunk 30 napot, az anyakönyvvezetõ csak azt kérte, hogy a kedvesem válásának kimondása és a házasságkötés között legyen 30 nap, azt hiszem valami negyven is volt, így bõven belefértünk
. Eredetileg péntekre beszéltünk meg idõpontot, de az akv ránktelefonált, hogy nem lehetne-e inkább csütörtökön. Csak a papírokat kellett begyûjteni, a legjobb az a családi állapotról szóló igazolás volt, amit a párom kapott, családi állapota: házas, kiadva: házasságkötéshez. Az sem volt rossz, amikor az akv megpróbált rábeszélni, hogy én akár 5 féleképpen is felvehetem a párom nevét. Nehezen hitte el, hogy ragaszkodom a már akkor 25 éve hordott saját nevemhez
.
!!!!
. Én már azt sem tudom, minek nekünk kábeltv, mert az esetek 90 százalékában DVD-zünk. Igazából este 11 után van idõnk ilyesmire, és akkor (is) igen szegényes a tv kínálata. Bár most 11-tõl nézhetném a BB-t, ha érdekelne
.... 2002.09.06 09:02
2002.09.06 09:17
2002.09.06 09:53
2002.09.06 10:56

? Hajlamosak az emberek mindenbõl hitvitát csinálni. Sokszor még el sem olvassák, amit írtál, csak kapásból támadásnak értékelik. Az emberek 90sok százaláka csak sztereotípiákban tud gondolkodni, és mindent abba akar beletuszkolni. Engem nem szokott érdekelni (már), csak jókat vigyorgok magamban rajtuk. Biztos, hogy sokszor a guta ütögetné õket, ha tudnák, hogy én ezeket kinyomtatom, és elég sokan jókat szórakoznak rajta
. 2002.09.06 14:28
), iszonyúan érdekelt a dolog pszihológiai oldala. De amit a Liptai(y?) csinált, az enyhénszólva hányinger volt számomra (Remélem, Cory, nem bántalak meg, meg senkit sem, ÉN gyûlölöm ezt a ripacs stílust, de nem zavar, ha más bukik rá!!!), szóval az rögtön elvette a kedvem a BB-tõl. Azóta nem láttam a TV-ben (nem is kerestem), bár rákattintottam a neten, de semmi izgi nem volt. A többit késõbb, most rohannom kell. Puszi: 2002.09.06 15:50
2002.09.06 16:21
, úgyhogy én is gyorsan bejelentkezem. Eddig sem hanyagoltam az olvasást, csak írni már nem volt idõm. Sõt, pár napra gépmegvonásban is részesültem, mert én buta liba azt hittem, hogy az új digitális fényképezõmet csak úgy rá tudom dugni a kissé koros számítógépemre
. Hát persze, hogy NEM. Szóval szegény jószág némi operációra szorult. Na de talán most már én is küldözgethetek képeket majd nektek, bár a fényképezõgép és a program kezelésével még vannak gondjaim.
. Virággal karöltve nekem is kifordult a gyomrom az édes kis Claudiától, akirõl a másnapi Népszabi is hasonlóan vélekedett. Szóval egy jóérzésû csatorna nem rohanja le mindjárt a mûsor elején ezzel a nõvel a közönséget. Azóta két esti összefoglalót is megnéztem, de olyan kritikán aluli, hogy megzavart a békés tévé elõtti elalvásomban. Azt hiszem, jövõ héten inkább a Való világot bámulom, hátha attól majd nem érzem magam teljesen leépült agyú gyeden lévõ anyukának.
. Szóval én nem hiszem, hogy az elõtej megjelenéséig ki tudom húzni a szopit. Ja és az én kísérleteim nem váltak be a tejnövelésre.
. Én bizony minden ételt kipróbáltam, hátha ízlik a gyereknek, de csak a spenót csúszik le úgy-ahogy. A többit nyugodtan a hajamra kenhettem. Szóval feladtam, és elkezdtem neki tápszert adni, amire sajna eléggé rákapott. Azóta hiába próbálkozom a tápszer elõtt valami rendes kajával, mert azonnal szemmel ver a gyermek. Egy pár napja azért begurultam, és elkezdtem éheztetni, hátha megembereli magát és valami normálisat is megeszik. Hát én két napig bírtam, õ nem tudom meddig bírta volna
. Ezek után fogalmam sincs, milyen módszer van még akaratos lánykám megnevelésére
. Bevallom õszintén, a nyüglõdésem és a kialvatlanság miatt Timivel sem vagyok igazán türelmes, és borzasztó bûntudatom van, hogy milyen rossz anya vagyok. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint