Móni!
Köszi, hogy leírtad a történetedet. Én a lombikhoz nem tudok hozzászólni, de a fájdalomhoz és az attól való féléshez igen. Nem részeletezem nagyon, mert a többiekl már ismerik, de priviben nagyon szívesen, ha gondolod. Szóval nekem laparoskopiát csináltak a meddőség kizárására és még néhány más dolog miatt is. Fájt, iszonyúan utána. De, mint te is, és itt nagyon sokan rengeteg mindenen kereszül mész azért, hogy legyen gyereked ismét. Ilyenkor félre kell tenni azt a fájdalmat amit érzünk, mert már az egy feladat, hoy eljussunk oda, hogy ha nem lehet természetesen, akkor segítséget kell kérni. Főleg pedig, hpgy a párod is melletted áll. Ezt ne vedd természetesenek, mert van itt közöttünk olyan is, aki a párjával harcol egy egyszerű rutin orvosi vizsgálatért. Próbáld meg ezt is értékelni. Nekem mánián az orovos. Én is sokat "megettem" a babaproject időszaka alatt. Nagyon fontos, hogy egbízz abban az emberben, akitől az függ, hogy lesz-e gyereked. A másik, amit Juca írna a progi. Az jó, ha már pótolják.
Anyukádat nagyon sajnálom, átérzem a helyzetetdet. De engedd el most már őt is a méhen kívüli terhesség gondolatát és lehetőségét. Nem lesz baj. Remélejük, hogy most sikerült az inszem, és egy gyönyörű kis petezsák lesz majd az UH-n, ha mész a dokihoz, vagy egy jó kis HCG érték. Akkor pedig nem kell félned a lombiktól.
Mi itt abban tudunk neked segíteni, hogy meghallgatunk és gondolatban fogjuk a kezed, akik lombikosak tanácsokkal látnak el és megosztják a tapasztalataikat.
Neked hol lesz a lombik? (Persze, ha kell, mert adjunk esélyt, hogy az inszem sikerült)
Azt pedig egyáltatlán ne felejtsd el, hogy fejben dől el minden. Nem tudom olvastál-e minket régebben, de a tegnapi nap tettem fel azt hiszem egy kis írást, egy idézetet a vágyakról. Olvasd el. Megéri.
Még egy tanács. Ha közvetlenül a nagy ablakba írsz, akkor nem szükséges az idézet gombra kattintani. De írhatsz wordbe is és bemásolod ide a nagy ablakba. ez tanácsos nagyobb lélegzetvételű írásnál, mert néha a babanet elég tréfás kedvében tud lenni