sziasztok!
viol
nekem is pont a nemlétező tokád tűnt fel!

nagyon édi a dorka,én is imádtam mikor így tudott már hömbölögni jobbra-balra.na meg mindent imádtam mindhárommal!és utólag is boldog szülinapot férjuradnak
katus
egyszer kérdezted zóra "méreteit".na most tudok frisset mondani(tegnap letudtuk az egy éves dokilátogatást):9150 gr és 74 cm.csak az a baj,hogy a nagyok anyukámnál vannak és nem tudom összehasonlítani a méreteket.majd ha máté is túllesz a dokilátogatáson,megírod mekkora?
zóra ma rántott patiszont evett önállóan

.eleinte ügyesen,aztán elkezdett a tányérral játszani

.és a végére úgy nézett ki minden,mint ahova becsapott egy zöldségbomba

.és aztán még a tányért a fejére rakta,húzkodta a haját

.úgy nézett ki a haja,mint jack nicholson az eastwicki boszorkányok című filmben,mikor kétoldalt a haja szana-szét állt,de felül meg maradt a fejére lapulva

,merthogy a zsíros keze szépen beállította a frizuráját.na akkor már röhögtem én is.most meg felmostam utána

.de azárt jó móka volt,csak sajna hirtelen nem volt annyi eszem,hogy lefotózzam
eszter
igen,miskolcon vannak,de megyek ki értük,mert az ő vonatuk 11-kor ér be,és megvárunk titeket.cím:1191,bp,XIX ker,Rákóczi utca 29,6/18.de miért kell ez most?hazahozlak titeket is

!no nem autóval,mert itt nem nagyon merek kocsikázni,mert őrültek járják az utakat,de villamossal(nem péter fogja vezetni

),meg metróval megoldjuk.azt áruld el,hogy mit főzzek!tudom,te nem eszel,mert fogyózol állandóan,de szonja mit szeret?meg azért biztos te is fogsz rágcsálni valamit.mit vásároljak?vagy majd délután együtt?már annnnnnyyyyyyyyira várlak titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!
gabó
és levi meg is rágcsálja a kukoricát?és egyben ki is kakilja?mert gondolom megrágni még nem tudja.lehet,megpróbálom én is zórának.bár az ő kedvence a kenyér,ill felvágott.a vajas kenyérkockákra ráaprítoma sonkát,aztán ő leszedegeti először azokat,utána betömi a kenyereket.de egy kiseb szeletet elpusztít reggelire,vacsorára.pedig éjjelente többször kap cicit is,mégis ráveti magát a reggelire.pedig van tejem még most is,érzem mikor beindul,meg néha még most is folyik,csöpög.úgyhogy ő egy kis zabagép
szurkolok a jóidőnek!meg mi is készülünk az állatkertbe(ugye eszter?!),úgyhogy legyen is jóidő.bár oda nem kell csak 20-25 fok,mert ha nagyobb a meleg elbújnak az állatok.
na most jó sokat dumáltam