A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nagyon jók a képek, tényleg!

Lilivel vagy egy félórát nézegettük és Jucit látva így szólt:
ez a lány tetszett nekem!

Viki!
Pakolászós Petid is nagyon helyes kiskrapek, jó lenne egyszer élőben is megcsodálni!

ayse

Ayse!
Köszi :D

Majd elfelejtettem megírni: Petinek tegnap áttört az 5. foga is!!! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Rókica!

Zsuzsának nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki :)

Peti nagyon helyes kisfiú,főleg az a kép nagyon jó,ahol"csak úgy" kószál a konyhában! :D
annamami

na szevasztok!
hát nagyon örülök,ha jól éreztétek magatokat,én nagyon kapkodós voltam és folyton azt hittem,hogy valami nem jó,és minden gyerek hisztis és....de aztán Edittel rájöttünk,hogy én voltam fáradt,mert Kisnyuszi láza miatt nem aludtam,ettől ő sem és ő át is aludta majdnem az egészet!szóval akkor megnyugodtam és örülök,hogy tetszett Nyúléknál! :roll:
Annak külön örülök,hohy Editték is eljöttek,egyből bele a sűrűjébe,így kell ezt csinálni!és Emesééknek,mert velük még sosem találkoztam!és Rókinak,hogy végül befutott!
rengeteg süti és fagyi maradt,cukit nyitok,ha meg nem eszem mindent!
és maradtak játékok,tálkák és egyebek,majd mindet lefotózom és lehet válogatni!
a képfeltőltéseket köszönöm,csinálhatna már valamit nagyNyúl a géppel,hogy nekem is menjen,bár így legalább nem én vacakolok velük :lol:
akik nem jöttek,sajnálom nagyon,de lesz még tali Nyúléknál! :wink:
olvasok...
ja igen!
Manka,
a járgány nagyon bevált,Kisnyuszi már reggel azon kezdte a napot!nekem is tetszik és a répás-nyuszis mérce is édes,teszek (illetve majd valaki más)képet róla!köszi,köszi,köszi a tippet!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamami!

Napszemcsis irtólaza Mazsi cukipofa!
Tisztára a Te szádat örökölte!

ayse

visszafelé,inkább összevissza:
Kisnyuszinak ám semmi,de semmi baja már!lehet a leleg volt,vagy a foga,vagy egynapos vírud vagy mittudom én,mindenesetre kialudta a bajt,az biztos! :lol:

Zsuzsa babának BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!
evés miatt szerintem se aggódj,Kisnyuszinak is vannak egyoldalú napjai,van,hogy csak a tápi,van,hogy csak gyümölcs!

Peti képek nagyon jók,látom nincs akadály már ő elötte sem!és gratula az 5.foghoz!

Ayse,
akkor Lilinek küldök egy képet(többet is,de egynek nagyon fog örülni)
persze mélben!

Annamami,
Mazsi 8)
:lol:
zárakat a Brendonban vettük,de az Ikeába lehet jó kis fiók védőket kapni,ami nem engedi nagyon kihúzni sem és utána visszatolni sem az ujjakra!

Juci :lol: :lol: :lol:
vagy inkább :oops: ,én meg képzeld most este álmodtam,méghozzá a felelőtlen őrzés miatt,még álmomban is vörösödtem!olyan ciki!
:?

And,képek szuperek,Eszti nagyon aranyos én örülök,hogy elsők és utolsók is voltatok,így Esztit jól megfigyelhettem magamnak!nagyon vagány kiscsaj!
huhogás :lol:
link:na ehez béna vagyok,majd Manka!!!!!!!
de a www.babamooncollection.hu vagy valami ilyesmi,majd megnézem!

Maresz,üdv közöttünk! :P

Totka,Pannának boldog hófordulót,gratula a lakáshoz!és most aztán mindent bele,rendesen részt venni a topikéletben!

Majola,de jó,hogy jól sikerült a vendégeskedés!és jó kis ajándékot vittetek!képek nagyon arik,pláne a kutyusos!
hogy van a pocakod és a pocaklakó?

na enni,még jövök

Emese és MarciKépKép
nyúlné

úristen miket írtam,te jó ég! :oops: :oops: :oops: :? :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

lehet tényleg nekem van bajam és Kisnyuszi csak tőlem van ki? :roll: :shock:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

bajom :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

éljen sikerült!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu,
éljen,hogy Danigombóc jól van,kár,hogy nem jöttetek!miféle ismeretlen,huligán bigyók támadják már meg a fiainkat!!!!! :evil:
nahát!
Manka,Jacknek is jobbulást!ti is hiányoztatok ám nagyon!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

vicces ennyi hernyó egymás után,el is dugulok,pápá!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hali!

Lányok!

Nagyon jók a talis képek, és várjuk ám a többit is!!!!

Benianyu!
Mentségedre legyen mondva, hogy itt a tesókád, különben irgum-burgum, hogy még nincsenek fennt a képekt.
Estére várjuk a képeket, egyébként pedig tesózd ki magad szépen!

Figyelj csak, Benianyu! Tudom, hogy mostanában nem nagyon érsz rá, de nem dobdád fel lassan a táblicskát?
Már csak azért, mert lassacskán őrületes ünneplésbe kezdhetünk ám!
Szépen lassan 1 évesek lesznek a babóink!
Szégyen, gyalázat, de nem tudom fejből, hogy kik kezdik a sort.
Tudom, itt vannak a vonalzók, de az nem olyan!

Azt tudom, hogy Csillámék nagyon az elején vannak.

Tényleg, Csillám! Hol kódorogsz???? Nagyon eltűntél!
Gyere csak vissza szépen!!!

Szóval, ha lesz egy kis időd, dobj egy táblit légyszíííííííí!!!!

Annamami!
Mazsi egy hatalmas huligán, ez a napszemüveges kép csúcs.
Nagyon édes egy krapek!!!

Cleo!
Tudod, hogy nagyon tetszik, ahogy Maját öltözteted?
Ha nekem is lányom lenne, tiszta ilyen csajos rucikba bújtatnám.
Épp Meával röhögünk, mert akárhányszor elmenyünk vásárolni, én mindig azokat a ruhákat szúrom ki Lívinek, amitől Meának kiütése van.
Én kimondottan szeretem ezeket a fodros, csiri-biri ruhácskákat.
De abban is igaza van Meának, hogy Lívi meg pont nem az a típus, akire ilyen ruhákat lehetne adni.
De Maja aztán igen!!!

És most pont láttam , azt hiszem a C&A-ban egy hadonló ruhácskát, mint amiben Maja volt Kisnyúléknál, csak rózsaszínben.
Annyira tetszett!!!

Totka!

Várjuk a képeket a szép-új lakásról! Nem ám elsumákolni! Különben el sem hisszük, hogy ezért nem voltál mostanában!
Na jó, ez csak vicc volt, de tényleg tehetnél fel néhány képet!

Prüntyi!

Még mindig él a nagy kérdés: HOL VAGYTOK???????????

Kép
kuha

Na megpróbálkozok gyorsan a képekkel míg Marci alszik.

Ayse
Örülök, hogy kölcsönös a szimpátia :wink:

Viki
Peti nagyon ügyes mint mindig. Hogy van a popója?

Rokica
Szerintem időről-időre kínálgasd különböző kajákkal. Mást nagyon nem tudsz tenni. Pár napja Marci is hanyagolja a normális ebédjét. Lehet, hogy a kaki ügy miatt.. Nem tudom, mindenesetre én is jobban szeretem amikor szépen megeszik mindent amit én kitalálok Neki :lol:

Nyúlné
:lol: Szegényke, akkor jó mély nyomott hagyott benned az eset. Bennem nem. Úgyis mindig fél szemem a mediterrán Kölkömön van :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Na megpróbálkozok gyorsan a képekkel míg Marci alszik.

Ayse
Örülök, hogy kölcsönös a szimpátia :wink:

Viki
Peti nagyon ügyes mint mindig. Hogy van a popója?

Rokica
Szerintem időről-időre kínálgasd különböző kajákkal. Mást nagyon nem tudsz tenni. Pár napja Marci is hanyagolja a normális ebédjét. Lehet, hogy a kaki ügy miatt.. Nem tudom, mindenesetre én is jobban szeretem amikor szépen megeszik mindent amit én kitalálok Neki :lol:

Nyúlné
:lol: Szegényke, akkor jó mély nyomott hagyott benned az eset. Bennem nem. Úgyis mindig fél szemem a mediterrán Kölkömön van :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ja a képek :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ja, és Nyúlné!

Köszi, hogy feldobtad nekünk ezt a "babamooncollection" oldalt, már ki is néztem néhány dolgot Gergő szülinapjára.

Többek között a babakocsira csíptethető kormányt.
Azt tuti megkapja Gergő, ugyanis autómániás.

Nem is mondtam még nektek, de nálunk úgy néz ki a dolog, hogy amikor apa hazajön (már amikor emberi időben jön), és megáll az utcán a kapu előtt, akkor amíg nyitja a kaput, mi kimegyünk Gergővel, és Gergő beül apja ölébe, együtt vezetik be a kocsit az udvarba, addig én nyitom a garázsajtót, majd a garázsba is együtt kormányoznak be.
Gergő nagyon élvezi, és minden alkalommal hatalmas ordítás a vége, amikor ki kell szállni a kocsiból.

Úgyhogy ezt a kis kormányt tuti, hogy megkapja. Hadd kormányozza a babakocsiját! :)

Kép
kuha

Kép Eszti és Marci pakolásznak:) Kép Kisnyúl huligánkodik az ablakkal Kép Eszti koncentrál Kép Eszti, Barni és Andi Kép Lili, Tomi, Eszti buksi, Ayse és Andi Kép Marcika elmélyülten pakol a háttérben Andi, ha jól emlékszem Kép Eszti, Tomi, Ayse [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 183.41.jpg[/img] Taliga szemle Kép a Házinyuszik Kép Lili rágcsál Kép Lili és Marci együtt rágcsál Kép Marci egyedül rágcsál

Felébredt, folyt.köv.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Mea!

Este mikor jöttök kb?

Kép
kuha

Most kicsit elmolyol talán, folytatom. Kép Taliga szemle2

Folyt.köv. Nem molyol. Elesett

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci :lol:
ezt nagyon viccesen csinálod!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szép jó napot mindenkinek!

Talizós képek édi-bédik, próbáltam választani, hogy melyik a kedvencem, de nem tudok, jóóóóóó mind egy szálig!!

Rokica!
Lehet, hogy figyelmetlen vagyok, David otthon van már?Hogy van? Gondoltam ám Rátok, tök jó, hogy eljutottatok Zsuzsababával a talira, így Te is kikapcsolódtál kicsit!Lehet, hülyének gondolsz, de én úgy gondoltam(tévesen), hogy aki pszichológus, az soha nincs maga alatt, jobban tudja a saját gondját-baját kezelni, mint mondjuk mi. Ja, és most látom, hogy Zsuzsa nagyon hasonlít az apukájára!

Cleo
Majd el felejtettem: reklámkisujj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kuha
Nem akarom magam dícsérni, de tegnap du.-tán jótékonykodtam a szétb....tt bébihordozónkkal..A szomszédék tuti azt gondolták, hogy így nekik adom, hát jól ráfáztak!!Kimostam, megvarrtam, és elvittem a védőnőknek, adják oda olyan családnak aki fel tudja használni és szüksége van rá. Sokáig vacilláltam, hogy helyes e, de így kipucoválva nem volt annyira gáz, ezért bízunk benne, hogy majd valaki fog neki örülni. A lakás, és Panni képek érkeznek majd hamarosan,csak ugye apa kell hozzá! :oops: :oops: :oops:
Thomasanne
Légyszike, mutasd meg magad a talis képeken, mert Téged nem ismerlek!(nem ér kinevetni!!) :oops: Viszont Tomidat IGEN!! :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!
Benianyu által feltett képek vége felé,erkélyes jelenetek,jobb oldalt, sötétbarnahaju lány!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kisnyuszi közeledik a 3órához
tetszik az új alvósnyuszitrend,remélem sokáig menő lesz! :shock: :shock: :shock: :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyulnes kepek: :D

Kép
nem látta valaki a bugócsigámat?

Kép
mi az a bugócsiga?

Kép
há,ez hogy került ide?

Kép
nem én voltam ám!

Kép
kihúzom...

Kép
de nyuszi,így nem tudunk taxit hívni!

Kép
akkor bedugom!

Kép
Eszti és Andi

Kép
rumba,rumba,rumba centrumba!

Kép
nem volt jó?

Kép
valaki egy meccset?

Kép
Lili és a nyelve1

Kép
2

Kép
3

Kép
4

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Nyúlné, mi is itt is köszi a vendéglátást!
Csíkos miatt bocsi, akkor rosszul maradt meg bennem, de most már akkor tessék nagyon-nagyon szeretni a csíkokat :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
hari

Maját megzabálom!
Kisnyuszi tök hülye,ha nem fog megveszni érte a csajozós korszakban!most még elnézem!imáááááádom!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Totka!

Akkor majd én megdícsérlek... :) :) :)
Szép gondolat, hogy olyanokra gondolták, akik rászorulnak, ÉS MEG IS ÉRDEMLIK!!!!!
Hidd el, ha valóban olyan emberekhez jut el a hordozó, akiknek nagy szükségük van rá, de nem engedhetik meg maguknak, azok nem azt fogják nézni, hogy meg van-e már varrva valahol, vagy hogy mennyire használt.
Egyébként én is szoktam "jótékonykodni".
Amíg otthon laktam a szüleimmel Szentendrén, ott volt egy "gyűjtőhely" ,aahová be lehetett vinni a használt ruhákat, és a rászorulóknak adták.

Itt a közelben viszont nincs, úgyhogy nem marad más hátra, a Corában van kihelyezve hatalmas "gyűjtőkonténer", oda szoktam szépen bezacskózni, és bedobni a használt ruháinkat.
(Gergőét nem, azt féltve őrzöm, jó lesz a kistesónak).
Remélem, hogy ezek a Corás ruhák is jó helyre kerülnek.

És ettől még egy kicsit jó érzése is lesz az embernek, hogyha érdemben sokat nem is tud segíteni, azért mégis valami ez a kevés is.

De mondjuk itt ki is fújt a valódi jótékonykodásom, pl. utcán kéregetőknek soha nem adok pénzt. Pláne azóta, mióta néhány éve egy fickó az Árpád-hídi buszmegállóban pénzt kunyerbált, hogy 3 napja nem evett, és nagyon éhes. A legjobb, hogy még ki is néztem belőle, hogy kajára kell neki.
Volt nálam egy alma, meg egy szendvics, mondtam neki, hogy pénzt nem, de azt szívesen odaadom. Erre közölte, hogy azt "b@sszam meg!". Na, nálam itt le is zárult ez a dolog.
Sőt, azokat is elzavarom, akik a bevásárlókocsit akarják visszatolni. És nem a nyavajás 100 Ft-ot sajnálom, hanem elvből.

Én egy olyan munkahelyen dolgozom, ahol a "termelőmunkát" nagyon sok "lepukkant" ember végzi. Bocsánat a kifejezésért, pláne azért, mert szó szerint, belőlük élek. (Mi aztán végképp, mert a férjem is ugyanennél a cégnél dolgozik)
És arra is van példa, hogy valaki csövesként került hozzánk, és most néhány év elteltével már tud egy albérletet fizetni.
Mert ez az ember dolgozni akart, újra talpraállni.
Vallom, hogy mindenki találna munkát magának, ha akarna.
Ehelyett 2 hetente áll sorba a segélyekért.

Arra is volt már példa, hogy pl. híd alatt kunyerbálósoknak, meg lett mondva, hogy tudunk egy munkahelyet neki, ami állandó munkát biztosít.
Aztán, mikor meghallotta, hogy fél 7-re kell járni dolgozni, meg hogy bizony dolgozni kell, akkor azt mondta, hogy akkor inkább árulja a Fedél NÉlkült...
No comment...

Szóval azt akartam ebből kihozni, hogy bizony ilyen okokból utasítom vissza a kéregetőket.

Na, de mindegy, ez megint egy más kategória, mint a valóban rászorulók.

Nem teljesen ugyanaz, de pl. tegnap vagy tegnapelőtt reggel volt a Mokkában az az erdélyi házaspár, akiknek kb. 7-8 éve a sziámi lányait válaszották szét Magyarországon.
Hát komolyan mondom, ilyenkor gondolkodom el igazán. Még a szemem is könnybe lábadt. Annyira egyszerű emberek, mégis sugárzott belőlük a boldogság, mégha talán tizedéből is élnek, mint mondjuk mi.
És hogy mennyire örültek, amikor meglepetésként meghívták nekik a stúdióba a Lajcsit.
Nekik ez aztán igazi boldogság.
Mi pedig meg sem becsüljük azt, amink van, vagy amit kapunk, vagy ami egész egyszerűen az ölünkbe hullott.

Kép
kuha

ez a gyerek még mindig alszik! :roll:

Totka,jól tetted!
én a nővéreméknek adom a kiszortírozott használható dolgokat,ő meg leviszi Balcsira,van ott pár család,akiknek osztogatja már régóta!

Hari,imádni fogom én is igérem!szeretem is,de Benianyu a nagy csíkszerelmes! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyulne!
:D
Eszmeletlenul jol nezel ki a Hari altal felrakott kepen, amin alulrol kapott le. :D :oops:

Kuha!
Koszi. Imadom a csajt oltoztetni. :) Ot legalabb erdemes. :wink:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Ayse, Viki, Juci,

Köszönöm a nyugatást. Azért is aggaszt egy kicsit a dolog, mert annyira elüt attól, mikor még az olivát meg a sajtot is szívesen ette a tányérunkból, a babgulyásról nem is beszélve. Most meg szájzárat kapott! És attól félek, talán összefüggésben van azzal, hogy éjjelente megint óránként ébred és szopizik/szopizna, de azért ennyi tejem már nincs. Felmerült bennem, hogy talán nem eszik eleget napközben és azért próbálja bepótolni éjjel. Meg az is, hogy talán a foga jön, meg az is, hogy az elmúlt hetek annyira megbontották a napirendjét, hogy teljesen megzavarta, alvásban is, étkezésben is. Én meg annyira fáradt vagyok, hogy nincs időm neki főzni, emiatt is lelkiismeretfurdalásom van, hogy hátha ha főznék, akkor azt megenné. Mondjuk anyukám főztjét is szerette régen, most azt se kéri. Szóval nem tudom.

A joghurtot azért nem adom neki szívesen (illetve napi egynél többet) mert tele van cukorral meg színezékkel. Próbáltam őt kicselezni és adni SK joghurtot, amibe beledaráltam egy egész nektarint, egy pár szem jó puha minirépát, egy egész picit megcukroztam, és raktam bele zabkorpát, hát ne tudjátok meg milyen képet vágott rá! Pedig szerintem finom volt. Asszem az állaga volt más mint a gyári joghurtnak, az nem tetszhetett neki, mert ízre tök finom volt.

Viki!

Igazi sütőtököt adsz neki, vagy üvegeset? Már én is gondoltam a friss sütőtökre, mert az finom édes, nem nagy kunszt megcsinálni, és kézbe tudja fogni, ami mind növeli az esélyét hogy megeszi magától.

Köszönjük a Zsuzsa napi köszöntést. :)

Totka!

Hehe! Azt mondják, az megy pszichológusnak/pszichiáternek akinek magának is olyan baja van amiből szeretné kikúrálni magát! :) Szerintem van benne valami.

Te vagy szinte az egyetlen aki azt mondja, Zsuzsa az apjára hasonlít. A másik a védőnő, aki szerintem egyszer se látta. Mindenki más azt mondja, rám hasonlít. Majd megmondom Davidnek, biztos örülni fog neki! :)

Szerintem is nagyon jól tetted, hogy odaajándékoztad a bébihordozót!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Totka:

Látod milyen szita az agyam, nem is válaszoltam. David már itthon van, köszönjük az érdeklődést. Ez kb 1000%-al javított a hangulatán. Még mindig nem tudja kinyitni a szemét, és állandóan könnyezik. Csepegtetni kell bele naponta 5x, majd jövő kedden megyünk vissza kontrollra. Remélem addigra meg tudják állapítani, milyen lett a látása, mert mikor eljöttünk, annyira nem tudta kinyitni a szemét, hogy ezt megállapítsák.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kuha!
Csovi-temaban teljesen egyet ertunk. Akiket meg nalunk is jobban utallok, azok a krisnasok. :evil: Jonnek a bargyu mosolyukkal, meg a maghato dumajukkal, hogy ok a csoviket etetik a Blahan. Tenyleg etetik, de annak a penznek a toredekebol amit osszetarhalnak, mert ok is ebbol a penzbol elnek. Jo, persze nincsenek nagy igenyeik, de akkor is. Multkor ossze is vesztem vmelyik fomuftiukkal a Vaci utcaban azon, hogy miert nem megy el inkabb dolgozni es a fizetesebol azt etet akit akar. :roll:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Totka!
Sztem is jol tetted. Meg vagy dicserve. :D Igy biztosan a legraszorultabb (de hulyen hangzik :roll: ) fogja kapni. :) Tenyleg, lehet hogy igy is vegul a szomszednal kot ki :?: :evil:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Juci6 :lol:
Thomasanne jó természete és aranyos mivolta a génjeiből fakad és mivel rokonok vagyunk remélhetőleg jutott belőle nekem is. A génekről annyit, hogy ha akartuk volna sem tudjuk jobban összehangolni a terhességet és a szülést. A Tomi és a Brigi között mindössze 32 nap van a Tomi javára. Mindketten az Istvánban szültünk, a Tomi 4100 gr-al a Brigi 4670 gr-al született. Thomasanne 3, én 5 óra alatt lezavartam a szülést. Szóval, úgy tűnik jó géneket örököltünk anyáinktól.

Mindenki :D :D :D
Köszi a szíves fogadtatást biztos nagyon jó lesz közöttetek, Thomasanne csak jókat mesélt rólatok.
A képekkel újra megpróbálkozom. [img]
Imádatom tárgya, azaz a királylány és én

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
maresz

Bocsi, én lemaradtam.

Kép
Kép
maresz

Maresz!

Én is üdvözöllek köztünk!

Brigi királylány nagyon helyes!
És ez a sapi! Na, ezek azok a csajos dolgok, amiről Cleo-nak is beszéltem! Ezektől aztán teljesen ellágyulok!

Cleo!

Hi-hi! Krisnások! :twisted: :twisted: :twisted:
De nálam ezek már szóra sem érdemesek, én mindig szoktam mondani nekik, hogy köszönöm, de én is rászorulok, mégsem gyűjt nekem senki :cry:

Kép
kuha

De jók a képek! Nagyon jó kis tali lehetett, úgy mennék én is legközelebb. Lassan tényleg újra rá kellene szánnom magam a vezetésre.
Maja nagyon csini volt, ezt külön meg kell jegyeznem.
Ja, és Lili és a nyelve is nagyon helyesek.
Meg persze minden baba :)

Róki, Julcsi pár hete 6-8 napig nem volt hajlandó ebédelni. 4-5 kanál után után elkezdett csapkodni és nem kellett neki több. Aztán visszatért az étvágya...szerintem várj türelemmel, ne aggódj.

Mi jól vagyunk, kis pocaklakó már mocorog, a hasam óriási, mindenki elcsodálkozik, amikor megtudja, hol tartok. Kicsit bosszant már a sok elképedt tekintet. A végén úgyis akkora leszek, mint egy elefánt. Olyan furcsa, hogy milyen kevés figyelem jut a második magzatnak, Julcsira folyamatosan figyeltem. Épp a zongorafesztiválon vettem észre, hogy tavaly mindig arra figyeltem, mozog-e, ébren van-e a pocimban...most meg arra, vajon Julcsi nem ébred-e fel, amig én távol vagyok és más vigyáz rá.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Talis képek továbbra is szupik!!! :lol:

Köszönjük a Peti dícséreteket :oops:

Rókica!

Sütőtököt még csak üvegest adtam neki, jelenleg nem is tudom, lehet egyáltalán kapni frisset???? :roll: Amúgy a többi kaját nagrészt én főzicskélem, mostanában egész jól eszik! :shock:
David-nak jobbulást!

Juci!
Köszönöm a kérdést, de a popó sokkal sokkal jobban van, sőt, már semmi baja sincs!!! DM-es popókrémet lecseréltem Sudocrem-re 2 napja és csodákat művelt!!! :D Marci hogy van???

Majola!

Neked is boldog névnapot!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok.

Rókica.

Zsuzsababának nagyon sok boldog névnapot kivánunk!!

ancsi26

Viki
Örülök, nálunk is ismét régi fehérségében pompázik a Marci sejhaj! :lol:

Majola
De legalább gyorsabban elmegy talán az a 9 hónap, nem?
Az nem egy hátrány, ha az ember úgy érzi magát terhesen, mint mondjuk én éreztem :roll:

Zsuzsák
Boldog névnapot Nektek. Bár én azt hittem, hogy nem ez a fő Zsuzsa nap, de az sem baj ha ez az :lol:

Totka
Jól tetted nálam is :wink:

Rokica
Várjunk türelemmel. Marci ma is csak gyümit, joghurtot és egy kis kecskeméti szilvát volt hajlandó kajolni. Na meg tápszert :roll: Nem vagyok boldog.

Maresz
Azt a mindenit. A kiscsaj jól megnőtt benned. És ilyen hamar kibújt! Én meg azt hittem, hogy Mártonom 4200 grammal hűdehúdenagy.

Nyúlné
Folytatom a viccelődést. Elaludt M.M. :lol:

Kép Annamami és pici Mazsikája:) Kép Mazsi sztárfotó Kép Motoros buli Kép Totka figyelmébe Thomasanne és kettő kölök a kezében1 Kép Totka figyelmébe Thomasanne és kettő kölök a kezében2 Kép Totka figyelmébe Thomasanne és kettő kölök a kezében3 Kép Totka figyelmébe Thomasanne és kettő kölök a kezében4 Kép Marcik egymás között1 Kép Marcik egymás között2 Kép Marci behúz egyet Tominak Kép Tomi nem érti miért:) Kép Kanálpárbaj Kép Marci kettesben maradt szerelmével, a háttérben ha jól látom Nyúlné ügyel az erkölcsökre Kép Így Marci inkább eszik Kép Zsuzsa baba Kép Cleo és Majácskája Kép Lili, Cleo és kakaskodó Majácskája Kép És egy gyönyörű Esztike

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Maresz
Esetleg nagyobb képeket feltennél?Brigibabó még csak-csak látszik, de Te nem annyira....Na? :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukucskáltam, hivatalosan épp takarítok, Tomi anyóssal, Apa szigeten.
Eszméletlen jó fotók készültek!!!

Nyúlné
Csatlakozom Cleohoz, tényleg nagyon jó az a kép Rólad!! :oops:

Juci
Nagyon jók a képek!!!!

Hajni
Nézd el nekem, hogy ilyen arcokat vágok, de szerintem a 2 legnehezebb kölköt fogtam, nem kevés ideig! :D

Maresz
Tessék képeket előbányászni!

Megyek takarítani!

Kép
Kép
thomasanne

jesszus,tényleg!Majola neked is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!! :oops:

Cleo,Thomasanne
arik vagytok köszönöm,tényleg jólsikerült kép(istennő Hari keze által),olyan alulról fényképezett,hogy piszén pisze orrom lett,de a következő képen már a bokámig lóg az orrom,ami inkább visszaadja a valóságot! :lol:
Kisnyuszi viszont a nagy délelötti alvása után már nem is akart aludni többet!nagyon virgonc volt!

Cleo,And
itt volt a nőci :wink: ,a most viszont kivagyok változat jött be!viszont olyan stíllusban nyomta,hogy legszívesebben lerúgtam volna a fejét :twisted: ,na mindegy,többet szót sem érdemel! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok, megint itt vagyunk! :twisted:

Gyors végignéztem a fotókat, de majd este jövök, hosszabb szöveggel is. Apával mindíg megy a "harc" a netért; neki nagy szerelem még(persze, rajtunk kívül :D ),a repcsi modellezés, és ezek angol honlapjait bújja szabadidejében!No, én meg a Babanetet!! :D
Szóval, az ígért képek:nagyon szerettem volna ide a lakásba egy rattan hintafotelt, de nem fért sehova. Most, hogy a kandalló el lett bontva( nagyon sok pénzmagért rakták volna újra),végre, lett neki hely!! :D Pannácskának is elnyerte tetszését, azóta benne csücsül!
Csók,jönnek a fotók.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Panni és a fotel c. sorozat(no, és egy kis mediterrános felújjítás) Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

te meg azzal mit tervezel?
Kép

hoppá,figyelnek!
Kép

most mit csináljak ezzel az izével?
Kép

nagyon látszik?
Kép

ha vigyorgok nem feltünõ!
Kép

mikor unja már meg a figyelésemet?!
Kép

he?
Kép

Lili és fürtjei
Kép

Zsuzsa és szégyenlõs mamija
Kép

és Juci,Marci,Andris,Lili,Ayse búb
Kép

Maja
Kép

Maja
Kép

Maja
Kép

kupaktanács
Kép

Marci szót kér
Kép

Andris megunja és Zsuzsához igyekszik
Kép

de útközben elakad
Kép

életképek Dbetûvel1
Kép

2
Kép

3
Kép

mit is kell csinálni ezzel?
Kép

valami hiányzik
Kép

Zsuzsa és ronda lilahernyó
Kép

a babatalik
Kép

áldozattal járnak!
Kép

jó van,adhatod!
Kép

ne dumálj már!
Kép

Zsuzsa nagy melóban van
Kép

Kisnyul és lili popója
Kép

Maja poharat horpaszt
Kép

Lili és a küszöb
Kép

na ez eltart egy ideig
Kép

itt a popóm ezt fotózd!
Kép

Hari és lili
Kép

Cleo Andrissal kacag
Kép

mért is nem velem?
Kép

hú,de laza vagyok
Kép

mit akarsz?hogy pápázzak?
Kép

de csak egyszer!
Kép

most már unom a földön ülést
Kép

ne asztalra,hanem székre?
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Hú, most látom, hogy az Ű-ket és az Ő-ket nem jól olvasta be a babanet, bocs :oops: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: