Brik
Kitartás (bár úútálom ezt a szót
Saara, Gyöngyusz
Úgy látszik a gyerekorvosnak kötelező a dúrvaság, lehet, hogy ezt tanítják! én most olvastam, hogy feszegetik a tanárok pályaalkamassági vizsgálatát (egyetértek + anyagi megbecsülés)), szerintem az orvosoknak is kellenne ilyen vizsgálat! (Tisztelet a kivételnek, ill.akinek nem inge..)
Mi is így jártunk lakásügyileg! A gyerkőcé a kis szoba (igaz a gardrób ott maradt, mert a nagyszobában már nem maradt hely, hátha nem zavarja a tükör), mi meg beköltöztünk hálószobügyileg a napaliba! Az elmúlt 3 hónapban kétszer rendeztük át ezt a 24 négyzetmétert!!
Azt már látom, ha tesók jönnek költöznünk kell! (Bár, mikor rossz napjai vannak Katának, hááááááááát?!)
Hajnalszeme
Ha jól tudom csak az anyagcsere rendellenesség miatt vesznek vért(legalábbis én nem láttam Katán szúrásnyomkat), ill. ha sárgaságba esett a gyerkőc.
Hajhullás
Nem veszélyes, tehát nem csomókban jön, hanem csak úgy. Szerintem még normális.CSak eddig nem volt! A hosszából pedig nekem is vágatnom kell, mert már nagyon hosszú, apa is kifogásolta már!
A vasat szedem,igaz attól meg hasmenésem van!
Képzeljétek, itt ülök és fejnem kell, mert a gyerkőc alszik(az elmúlt két három napban jól viselkedett, csak el ne kiabáljam), és a tej meg csöpög belőlem!!!!!!!!!
Van úgy hogy egy ciciből már le tudok fejni 100ml-t, így a hajnali etetés is anyatejes!!!!!
Azért ezt se gondoltam volna!
Talival kapcsolatban: csak olyan hely legyen, amit el lehet érni.Ági, ha esetleg kisütöttük a helyet, segíts nekem útvonalat tervezni (nem vagyok eredeti pesti)