Szegény Lili, nagyon rossz ez a hülye fogzás! Miért találták ki ilyen fájdalmasra?! Remélem gyorsan túl lesztek rajta!
Szerintem amiatt ne aggódj, hogy harapni fogja cicidet. Dórinak is van már két foga, de a cici ellen még nem vetette be. Tudja, hogy azzal jóban kell lenni
VPetra!
Mi sem ismerjük még egymást! Angi csodaszép kislány, gratulálok hozzá!
Era!
Szegény... Jobban vagy már? Martin szép nagy baba, és csudaszép is
Bettina, Lidi, Anna! Boldog feledik szülinapot!
Anita!
Mi a baj?
Meli!
Köszi a szivárványos képet! Tök jó! Jobbulást Boginak!
Rita!
Dalmus is nagyon szép, kész nőci!
Pilchard!
Én ettem már szőlőt, de azt hiszem egy darabig nem próbálom újra. Napi kétszer-háromszor is kakilt tőle a Dóri. Nem fájt a hasa, de picit szerintem meghajtotta.
Mariannka!
Az alma miért nem jött be? Nem ízlett Istvánkának, vagy bántotta a kis pociját?
Hú, nálunk volt ma a védőnő. Én úgy meglepődtem, mikor megláttam az ajtóban. Ezer meg egy éve nem volt nálunk. Persze a lakás romokban (na jó, nem volt állati kupi, de azért nagyobb rend szokott lenni), babakocsi a nappali közepén, mert éppen sétából jöttünk meg, kakis pelenka összecsomagolva a pelenkázón, mert pont akkor jött, mikor tettem tisztába a pipit. Megdicsérgette, hogy szép nagy, és kérdezi, hogy ugye esszük már a gyümit. Mondom neki, hogy nem, mert szeretném megvárni a hat hónapot, hisz az már csak 3 hét. Szerinte már kellene ennie a Dórinak, hogy 6 hósan jöhessenek a főzelékek, mert ha hirtelen elfogyna a tejcsim, akkor nehéz lesz egyből kanalazásra szoktatni a kölköt. Most tényleg adjak neki? Szerintem ezen ahárom héten már igazán nem múlik semmi, ha eddig nem fogyott el a tejem, akkor ezután se fog, a gyümölcs pedig tud várni három hetet.