Sziasztok,
Ahogy így olvasom, néhányotokra a frászt hoztam, hogy nem jelentkeztem...
Jelentem, teljesen jól vagyunk, nst-n minden jól ment, jót beszélgettem a szülésznővel és most már legalább tudom, hogy amit én eddig egészen másnak gondoltam, az tulajdonképpen maga a méh összehúzódás.
Legalább tudom, hogy mire kell figyelnem majd, ha itt lesz az ideje.
Zuz, Gabi, Den,
köszönöm, hogy aggódtatok, nagyon jól esett
Zuz,
látom Dorka már megírta részletesen, merre járunk szerdánként - én egészen pontosan két hete

-, valamikor néhány nappal ezelőtt már én is reagáltam erre, igaz, nem ennyire pontosan
Rylie,
ágynemű, zokni és "pamut" fehérnemű árusok mostanában - lekopogom - eltűntek a környékünkről
Barbi,
nem én írtam a puffadásról sztem. Talán, mintha Tinu lett volna, de erre nem tenném rá a nyakam....

Bocsánat az illetékestől.
Indi,
néhány napja érdeklődtem Tőled, hogy Te mikor tartod Domino névnapját, aug. 4 vagy 8-án, és kívántam is Boldog Névnapot.

Ha esetleg átsiklottál felette, akkor: BOLDOG NÉVNAPOT DOMINONAK!

:D:D:D:D:D
ÉÉÉÉÉs akkor választ kaptam a kérdésemre
Zsanci,
köszi, akkor majd megkeresem, nagyon kíváncsi vagyok rá
Gabi,
nst nem sikerült annyira jól

:):):)
Goka
Házhoz Neked is sok-sok +++++++
Votiv,
név vitának őszintén örülök
Den,
szóval, itt vagyok, jól vagyok, igyekszem holnap is jelentkezni.
Zsuzsa,
nekem nem olyan rég csinált egy számomra durva vizsgálatot, én nem ehhez vagyok hozzászokva, és bár egyéb tapasztalatom nekem nincs vele, nővérem mesélhetne....
Macs,
alaphoz gratula, szép nagynak tűnik így fotó alapján a ház alapterülete.... Tényleg, mekkora lesz a ház?
Ma elmentem nézelődni a relax után, keresgéltem a megfelelő ajándékot a páromnak születésnapjára. Hogy végül mit sikerült vennem eddig, arról csak azért nem írok, mert néha ő is olvassa a topicot

:D:D
Utána még este felé elmentünk egy hirdetőhöz szopi párnáért és egy övleszorítóért. Ez utóbbi nekem már alig kell, remélhetőleg

viszont nővérem jó hasznát fogja venni még úgy három hónapig
Ja, és tegnap voltam bent annál a lányzónál, aki szombaton megszülte kisbabáját és gyönyörű az a lyány

Naaaagyon hosszú haja van és ma délelőtt már haza is engedték őket. És minden úgy történt ahogy a nagy könyvben meg van írva

Tejcsi ügyben legalábbis mindenképpen
Tényleg, Zuz, Votiv hányas méretet hordtok?
Ha ma este már nem írkálnék, akkor jó éjszakát mindenkinek
Vica