Na helló!
Reggel jött haza anyukám, és még a párom is itthon volt 9:30-ig, úgyhogy azért nem irtam. Egyébként 10 elõtt nagyon ritkán teszem meg. Aztán mentünk az unokatesóm kislányát megnézni aki 2 hetes és Tamara a neve.

Hát én nem mertem felemelni

Illetve megmutatta az anyja, hogy fogjam meg, és kb 10 cm-re az ágytól fel is memeltem, de gyorsan átadtam az anyjának

Olyan picike kis törékeny, pedig 3,8 kg-al született. Szóval nem is olyan pici baba, de mégis!!! Mondta, hogy Õ sem merte megfogni a húga lányát 1 hetesen

Aztán a sajátjával ment mint a karikacsapás! Gondolom anyai ösztönök, meg miegymás.

Mig ott voltunk volt egy kis kakis pelus, szopi is volt

Szegény lány! Ki van repedve a melle és fel van ázva

De szerencsére van tejcije láttam

Olyan jó volt! És milyen ficuri kezecskéje van! Hát nem éri körbe a mutató ujjamat

Aztán iszonyuan gyorsan elszaladt az idõ és már negyed 1 volt. Jönni kellett 2-re CTG-re.
Gabi a CTG alatt is mocorgott rendesen

A doki szerint nagyon nagyon jó görbét produkált! Örültem neki!!! El is magyarázta a görbét, hogy mit is néznek. Szóval van két görbe, egyik a fájástevékenységet figyeli, a másik meg a baba szivét. Kaptam a kezembe egy nyomógombot és amikor Gabi megmozdult akkor meg kellett nyomni. A görbén kicsi nyilak jelzik mikor nyomtam meg. A nyilacskánál a baba szive kicsit felgyorsult, ami tökéletes. Hiszen, ha mozog akkor kicsit fel kell gyorsulnia a szivecskének és mi ezt tökéletesen ki is rajzoltuk

Szóval örülök most!
Jõvõ héten is kell menni és gondolom minden héten!
Most kajáltam, kicsit pihentem, meg a net is elment közben... úgyhogy azért csak most irok.
De Ti sem vagytok valami aktivak lányok!
DjEszter!
Jól eltüntél, de mivel ilyen szuper hirrel jöttél vissza megbocsátok

Sok-sok gratula a babaához! És sok boldogságot, de gondolom az megvan!
Mona!
Nem tudom miért nem kaptál málnalevél teát!? Én eddig akárhány helyen néztem mindenhol volt. Persze Bioboltban, vagy gyógynövényesnél. Gyógyszertárba meg sem próbáltam.
Lolla!
Nagyon jó az a kép! Nagyon tetszik
pusszancs all
sasha
36+0