Sziasztok Lányok!
Nyúlné!
Köszi a szíves invitálást a talira, de sajnos innen a messzi MOgyoródról nem szívesen vállalom be a tömegközlekedést.
Annamami!
Üdv újra itthon!
Nagyon szépek a képek, Mazsi hatalmasat nőtt, kész férfi már.
A lányok meg gyönyörűek.
Szóval nagyon szép "kis-nagy"

család vagytok, igazán büszke lehetsz magatokra.
Képzedl, mi is voltunk Vígántpetenden, Kapolcsig nem jutottunk mert Vígánt-nál állta a kocsisor vége.
Igazából eleve ez volt az úticél, mert TÖKI POMPOST szerettem volna enni.
Tavaly pocakosan jártunk itt, és akkor ettünk, VILÁGBAJNOK hami!!!!
És azt mondtam, ha másért nem is, de ezért idén is elmegyünk.
És elmentünk, és ettünk jó sok Töki Pompost.
Ti ettetek? Nagyon - nagyon fincsa, és már meg is találtam a honlapjukat, és én is fogok itthon csinálni.
Igaz, kemence is kéne hozzá, de csak jó lesz a sütő is!
Viki!
Etetőszék alól kukucskáló Peti nagyon édes, és szuper a rövid frizkó!
A második képen éppen nagyon mérges, vagy éppen nagyon örül???
Totka!
Örülök, hogy ilyen jól haladtok a lakással!
Benianyu!
Nagyon tetszenek az olaszországi képek! Biztos nagyon szuper lehetett!
3 napos lázról sokat nem tudok, de Daninak gyors gyógyulást kívánok!
Ancsi!
Melike nagyon édes lehet, ahogy csattintgat!
Engem Gergő a pelenkázással készít ki, egyszerűen ott tartunk, hogy nem tudom ráadni a pelenkát.
Most vettem nadrágpelenkát, azt legalább akkor is rá tudom húzni a fenekére, ha éppen négykézláb van.
Mert sajnos mindig négykézláb van pelenkázás közben. Már semmivel sem tudom lekötni a figyelmét.
Edit!
Üdv a csapatban!
Davallia!
Fűnyíró tologató Panda haláli, 3x is megnéztem!!!
Róki!
Szegény David, neki is gyors gyógyulást kívánok, és remélem, lelkileg nem viseli meg nagyon a körülötte lévő
hercehurcát.
Nagynénédet pedig nagyon sajnálom, és sok erőt kívánok nektek!
Juci!
Köszönjük az érdeklődést, Gergőnek már kutya baja!
Nagyon rossz, de inkább azt mondanám, hogy huncut.
Most már tudja, hogy a számítógépem az a nagy gomb mire való, és lelkesen ki - be kapcsolja a számítógépet.
Azt csinálja, hogy ül a földön, bámulja a monitort. Majd egyszercsak kikapcsolja a gépet.
Majd felpattan, megnézi a monitort, látja, hogy sötét, majd visszahuppan a székre, és újra bekapcsolja. Akkor megint felpattan, megint megnézi,
majd megint ki.
Jól elszórakozna így, ha hagynám. De van, amikor csak ideoson a lábunk alá, és egyszerűen kinyomja a gépet.
Majd továbbmegy.
Mea a megmondhatója, tegnap a Skype-n dumáltunk, vagy 3x kapcsolta ki Gergő a gépet.
Ja, és hétvégén kapott az unokatesómtól egy elemes pianino-t vagy mi a fenét.
Nagyon lelkesen odaadta, mert az ő 5 éves kislánya már az örületbe kergette.
Most Gergő minket kerget vele az örületbe.
De nagyon élvezi, egyfolytában körülötte sertepeltél.
Ja, és nagyon elcsépelt már, de biztos emléxel, régen mennyit panaszkodtam, hogy Gergő nem tud kakilni.
Volt olyan időszak, hogy 3 HÉTIG nem kakilt magától, csak úgy, ha 3-4 naponként meghőmérőztem.
Végül a Bethesdában kötöttünk ki.
Ott tanácsolták, hogy adjak neki Vitacolan cseppet. Ez vény nélkül kapható a gyógyszertárban, igazából
egy vitaminkészítmény, narancsos íze van.
Ez segített akkor, igaz, nyakig nem lett tőle kakis, de legalább magától tudott kakilni, nem kellett a hőmérő, és
nem kellett erőlködnie.
Egyébként a banán Gergőt is megfogta, sőt, Gergőt a spenót is megfogja rendesen.
Érteni mondjuk nem értettem, hogy miért kaptuk, mert mondom, vitaminkészítmény, de az rá van írva, hogy lágyítja a székletet.
Cleo!
Gondolom már sokat mondták, de elnézve a Meás-talis képeket, Maja tiszta apukája.
És nagyon vagány kiscsaj!!!
Ayse!
BOLDOG 14. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!!!