Tikk!
Kellemes nyaralást
Giti!
Megkaptam köszönöm!!!
Majd hivlak akkor amikor kell
Azért még várok egy kicsit vele, mert tegnap, vagy elõtte kaptam babaruhákat és még igértek. Várok még egy picit
Kata!
Remélem már teljes a gyógyulás és Petinek nem esett nagy baja az eséstõl!
Mert én ma reggel akkorát borultam a parkolóban, hogy öröm volt nézni!
Bal térdemrõl kicsit lejött a bõr, a jobb lábamra meg bicegek, mert nem birok rálépni. De nem tört el. Kibicsaklott a bokám ahogy léptem és nem tudtam megtartani az egyensúlyomat. A pocakomra vigyáztam!
Az elsõ ami eszembe jutott az a pocaklakó volt, még az "esés megkezdése pillanatában" ott volt a gondolataimban. De gondolom ez igy an rendjén. Szóval a bokám és a lábfejem dagadt és kék volt, már nem az, csak kicsit, mert a Csabi lejegelte, meg bekötötte. Csúnya, na meg fáj. De komolyabb baj nincs, mert mozgatni tudom, csak a súlyomat nem birja el, de ez nem meglepõ. Most este azért lementem a Csabával kutyát sétáltatni, igaz háromnegyed órába telt mig megkerültük a háztömböt, de már nem birtam ki a lakásban!

Akárhogy is nézzük, azért naponta 4x minimum fél órát sétálok a Kevinnel és már majdnem megbolondultam itthon. Azért biztonság kedvéért esti zuhanyzásnál is odaállitottam a kád mellé, hogy, ha bármi van akkor el tudjon kapni
Õ is megijedt, hiszen reggel amikor elestem szerencsére többen is voltak lent a szomszédok közül és próbáltak felállitani, de annyira fájt hogy nem mertem ráállni, fõleg, hogy egy nõ próbált meg felsegiteni
Mondtam neki hogy inkább kapuzzon fel a páromnak. Szegény képzelhetitek
2 perce sem mentem le és már kapuznak, hogy jöjjön, mert eltaknyoltam
Benyúlt a két vállam alá és mint egy pihét felállitott. Na azért mégiscsak biztonságosabb volt hogy Õ csinálta
Nem kicsi ember, meg megbizom benne
Utána mikor már ott volt én úgy elkezdtem bõgni, mint egy kislány
Hogy lehetek ilyen béna??? Huh ahhoz képest, hogy csak jelentkezni jöttem szép kis regényt irtam
Puszi
sasha