Mint az aláírásból is látszik két fiam van

Eleinte, amikor pocakos lettem Barnival, próbáltam egy darabig követni ezt a topikot, de ollllyan sokat irtatok, hogy munka, gyerek, no meg a pocak mellett képtelen voltam rá. Szeretek aludni
Nehéz összefoglalóan mondani valamit. Meglehetösen zizegös, sokat utazós, rohangálós tipusú emberek vagyunk, akikkel mindig történik valami, a gyerekeket is állandóan hurcibáljuk magunkkal. Érdekes módon Boti az elsö perctöl imádta ezt (ö összel lesz 3 éves), Barni nem, az elsö hónapokban nagyon tiltakozott az autózás ellen. De hát nem volt apelláta, Botit el kellett vinni bölcsibe, meg haza is kellett hozni (amugy ez nagyon bejött nekünk, eddig semmi féltéknység, kopp-kopp-kopp, szerintem többek között a bölcsi, mint állandó, kistesó nélküli hely miatt is). Most mondjuk már jó másfél hónapja itthon van Botka is. Összel megy oviba. Ha megkérdezed, hogy ö bölcsis-e, akkor nagy komolyan közli, hogy nem, ö most
otthoni gyerek :lol: Ezt maga találta ki.
Barni meg persze sokban olyan, mint a ti gyermekeitek, sokban más. Ez megfoghatatlan. ELéggé kicsi, annak ellenére, hogy 3,5 kg, 53 cm-rel született (nov. 5-én), még mindig nincs 7 kg és csak 64 - talán már 65 cm. De a 62-es bodyk simán rámennek. Még jó, hogy második gyerek, igy csak csendesen görcsölök emiatt, mert ugye amugy okosodik, fejlödik, mászik, ácsorog, pakol és gügyög.
Összefoglalásul ennyi