Sziasztok!
Remélem mindenkinek jó kis hétvégéje volt..Mi végre nem mentünk sehová,még anyóspajtiékat is lemondtuk,aminek nagggyon örültem
Elmentünk azonban vásárolni,nekem,mert hasban megizmosodva

,nincs őszi jkabátom és félek itt a szeptember..Mi lett belőle? Mandulának cipő,Mandulának farmerszerkó,bugyik(mert szobatiszta lett,mondtam?),zoknik,pólók,pörgős ruha,amit ő választott..Szóval nekem nem vettünk semmit.Nem tudom ti hogy vagytok vele,de amióta gyerekem van,jobban tudok vásároni,mint magamnak.Előtte annyi ruhát vettem magamnak,imádtam,most meg..
HURCIA!
Ugye, mondtam,hogy Balázsból is lesz "vámpír"

Nagyon örülök,hogy jól van és,hogy te is..Tehetnél fel képet a kis zabagépről!
SAMPA! Sári csuda szép,látszik rajta,hogy elégedett a világgal!!!!
JUBE!
Tiszta szívből gratulálok!!! tök jó,hogy visszahoztad a tejcsit,hogy Panni újból úgy eszik,ahogy ő akar..Az az egy pár zavaró körülmény

,mint pocifájás,bukás,meg hamarosan a múlté
DÓRI!
A mosással kapcsolatban azt szeretném kérdezni,hogy miután beáztattam és mosószappannal megdörzsöltem,a szokásos mosóporral ki kell mosnom,ugye?
A bölcsivel kapcsolatban személyes tapasztalatom nincs,ugyan,de egy kolléganőm visszament dolgzozni,mikor a kislánya egyéves volt,de sajnos kivette a bölcsiből,mert nagyon picinek bizonyult még a közösséghez..aztán kétévesen ment újra.
Más megoldáson nem gondolkodtatok?anyukád,anyós(jujj)?vagy még aktivan dolgoznak,gondolom..
Hol építkeztek?
Marcsi! óbudai vagy? de jó közel lakunk egymáshoz..mi pomáz..Én is arra gondoltam,hogy biztos a baba nyomja,piszkálja valamelyik szervedet,ami hányingert vagy rosszullétet okozhat.Elmúlik,ha lejebb száll a pocakod,,akkor meg jön a végnélküli pisilés
NYUSZÓKA! Én avent kézi mellszívót használtam,meg a saját kezemet..(a barátnőm az elektromosra esküszik,mert inhüvelygyullasást kapott az első gyereknél a sok fejéstől),valóban nem felemelő érzés, meg hát néha idegesítő is a fejés,de én nem tudok más módszert..Hátha valaki..
Kitartás, ez is elmúlik egyszer
Andry! ha nem kéri Csabi ,szerintem ne erőltesd,neki eddig kellett..szerintem is visszahozható a tej valamilyen mértékig,persze könnyebb az ember dolga pár héttel a szülés után,mint jó pár hónappal,amikor a szervezet hozzászokott ega bizonyos tejmennyiség termeléséshez..Gondolom a sűrűbb fejés, szopizás,esetleg néhány tejtermelést segítő bogyó..
Itt az ideje a harmadik bébinek,hogy tudd táplálni a függőségedet
SATUK-nak csak annyit,hogy szétröfögtem magam a hajs képen..először,mikor megláttam,gondoltam: "nem emlékszem,hogy bármelyik gyerek olyan nagy hajjal született,hogy ekkorára nőtt..gondoltam is,hogy na,ez azért már sok,az én lányomnak 2 és félévesen nincs ekkora haja,ez a gyerek meg már két hónaposan ilyet produkál..

Aztán láttam,hogy csak a fej az olivéré..a hajat kölcsönkapta.
VBEA!Voltatok 4d-n?megmutatta már magát EMMABENEDEK?
Üdv,durca(20+4 nap)ja és persze MANDULA (2 és féléves)