Huhh, ma nagyon feléledt mindenki
Ancsi,
nem is tudtam, hogy Nálad szükséges volt a császár.... végül is, honnan is tudtam volna........
Den,
azóta borús sötétség uralkodik
és én mindig jegyzetelek, mert totál kimegy a fejemből mit akarok

, hiába tudnék visszaolvasni az akt. oldalon, így egyszerűbb.
gratula a rajzoláshoz
Rylie,
nem láttam említett műsort, de a pasi felfogását nagyon szeretem, én kifejezetten tanulságosnak tartottam anno a műsorát.
és én a mai napig nem hiszem el, hogy ez a csoda velem történik, hogy én képes voltam/vagyok egy ilyen kis törpét kihordani. És hogy milyen kis szép arcocskája van. Igazából amikor megláttam a kis fintorokat az arcán, onnantól fogtam fel, hogy én bizony anya vagyok/leszek.
Protokoll, rendezvényszervezés: elsősorban ezt a szakot szerettem volna választani a fősulin, de aztán csak másodikként lehetett választani, én meg féltem tőle, hogy nem fogok kettőt bírni
, így választottam teljesen mást
Most meg még nem nagyon akarok ugrálni suli ügyben, mert van nekem egy majdnem kész gyógymasszis tanfolyamom, azt kellene előbb teljesíteni
Zuz,
jót nevettem
nem tudom, hogy megyek-e, párom aznap éppen szabad lesz, és még nem tudom milyen elintézni valók várnak rá/ránk. Ha nincs rám szükség ezekhez, akkor megyek
Egyébként nagyjából mikorra szervezitek? A csütörtökön belül
És sztem nincs olyan messze az FMH Macsnak, csak egy másik vilire kell szállni a Móriczon.
Gabi,
még nem is hallottam, hogy a szülés közben eufóriába kerül az ember, csak arról, hogy utána....
Alap
Neet,
miket nem moncccc, buggyanás
Arról, hogy vki hirtelen ürességet érez már hallottam, de buggyanást...... Majd fülelek
És most még nem engedném el

, mert még két napot dolgozik az apja reggeltől-estig. Beszélgetek vele, hogy maradjon még mindenképp
Tegnap nagyon érdekesen éreztem magam. Olyan furcsa volt minden a pocakon belül.....
És nem győzöm megköszönni, hogy ilyen kedvesek vagytok folyton

Nagyon-nagyon örülök, hogy Rátok találtam, hogy így befogadtatok....... Na, jól van, befejeztem, mert a végén meg villámgyorsan ki is utáltok innen

, meg legközelebbi talin puskával vártok majd
Most egy picit mintha érzelmileg túl lennék fűtve.....

, ez is normálisnak mondható?????
Vica