Húúúú! Sziasztok!
Két napig nem olvasom a topikot és tessék! Micsoda fantasztikus hírekről maradok le!
Wish, annyira örülök Nektek, szívből gratulálok!!!
Tudtam én, hogy ennek az esküvőnek és nászútnak nem lehet más eredménye!

A rossz előzmények meg ugye, Kata, nem sokat jelentenek, sőt. Azért örülök, hogy végre megszabadultál azoktól a kiütésektől! A szerda meg mindjárt itt van. Holnapután!!! De jó!!!
Kívánok Neked egy nagyon boldog, problémamentes terhességet, gyönyörű, egészséges babával/babákkal a végén!!!

Tartson minél tovább az a rózsaszín köd! Vigyázz nagyon magatokra!!!
És mi az, hogy alig vagy terhes??? Irgum-burgum. Nagyon is az vagy! Csak azért, mert még az elején tartasz?
Csajok, végre megint jó szériában vagyunk! Most aztán senki nem menekül a babásodástól!

Gólyák akcióban!
Judit, gólyánkkal leegyeztettem a dolgot, okt. elején érkezik.

De majd ha közelítünk az időpont felé, azért még egyeztessünk, mert lesz itt ugye okt. közepén és végén is gólyareptetés. Szóval tényleg a legjobbat válasszuk ki Nektek!

Szuperul csinálod!!!

Vezetés már csak a héten van, az is kismami övvel. Nem akarok én itt családi háborút, meg hát szórakozottságom és az emberek figyelmetlensége nem ismer határokat...
Ági, örülök, hogy minden rendben ment, mennek nagyon a drukkok!!!

Tudod, babás szériában vagyunk!
Kismamik, szerda 3 nekem ok!
Inari, megvan a kedvenc hőmérsékleted. Remélem, élvezitek.

Még egy kis napsütés kéne mellé, mit gondolsz? Vagy telhetetlen vagyok?
Cyprus, Dévait én is csak javasolni tudom. Persze, pénzbe kerül meg időbe, de szuper doki, nagyon tudja, hogy mit csinál. Mi nála kezdtünk, megmondta, hogy kb. egy év múlva babások leszünk. És így lett...

Nekem még sosem volt olyan, hogy ne lett volna képben velem kapcsolatban. Tudom, ez papírokból van, de akkor is.
Én bírom a stílusát is, nagyon jó a humora. Csak nem kell megijedni a rémtörténeteitől...
Dia, fantasztikus helyen jártatok!!!

Merre is van ez?
Lakásfelújítás, munka, suli

Húha!
Kata, feküdj, hogyha görcsölsz! Nekem segíteni szokott. Meg kapkod a magnéziumokat, ártani nem árthat! Eső után sem szokott könnyebb lenni? Nekünk az eső mindig megkönnyebbülést hoz. Babamozgással nem lehet betelni, ugye?

Sajnálom, hogy nem találkoztunk szerdán...

De az azt jelenti, hogy Ti is nagyon hamar végeztetek!

Akvárium jó lenne, de sajna nekünk sem fér el egyelőre...
Timi, jól vagytok? Mikor is mentek szívhangot lesni? Ma vagy szerdán?
Duddu, pihenj sokat kérlek, apa majd megoldja a pakolást!!! Maradjanak még benn sokáig a csajok! Vizesedés

Petefészek nyilalgatás simán lehet valamelyik lánykádtól is. Nekem is szokott szurkálni, fájdogálni bizonyos helyeken, amikor erőteljesen rugdalódzik a kis drága.
Hemoglobin rövidítése a kiskönyvemben hgb.
Köszi a drukkot a lakáseladáshoz, úgy néz ki, hét elején előszerződünk és foglalóznak 10 %-kal. Remélem, nem kiabáltam el! Szükség lenne a pénzre is, de a legnagyobb teher átjárni innen Budaörsről Kispestre a lakás miatt állandóan. Nagy munka még a nyílászárók cseréje lesz, de az még odébb van, mert szept. 8. körül lesznek csak készen. De fiatalúr úgyis kivárja az idejét és akkor minden ok lesz.

Meg apa van most nagy munkában, mert elhatározta, hogy épít egy csodakiságyat pelenkázóval kisfiának.

Fantasztikus egy pali!

Különben már "csak" a nagytakarítás van hátra idénre, a nagyobb felújítás jövőre marad.
Kitartás a munkákhoz, lezs még vége és nagyon klasz lesz, meglásd! A csajoknak meg szuper helye lesz! Hogy állnak a munkák?
Kagyló, Neked is hasonlóakat kívánunk!!!
Eper, mi volt pénteken? Minden ok? Drukkok mennek ám!
Mindenkinek sok puszi!
Melba