A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Na, hazajött Apa, lelövöm magam :lol:

áááááááááááááááááááááá

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
már előbb is akartam kérdezni, hogy lyányzó merre van? Vagy lemaradtam vmiről? :oops:

És kakaós itatós cucc: végül is túrót is evett (vagy Te is összesütős párti vagy?), abból sem lett gondja :) És, ha jól emlékszem azt írtátok, hogy egy éves kortól lehet tejteméket adni - csak forralva??, vagy natúr is, már nem tudom -, és akkor az a néhány nap talán nem számít...

Bocsánat, ha olyanba ütöttem az orrom, amibe nem kéne :roll:

És jó, leírom a paráimat, de lehet, hogy nem itt kellene, majd írok privit, jó? És köszönöm :D

Vica
vica94

Vica,
teljesen természetes, ha félsz!!! Ilyenben még nem volt részed!!!! :lol: :lol: :lol:

egyébként én is féltem, amig be nem indultak a dolgok...utána már ment minden magától...félelemre nem maradt időm!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
ez aranyos volt (ilyenben még nem volt részed :D:D:D),
tudom, ha beindul, akkor már nem ezzel leszek elfoglalva, hanem egészen mással, csak, csak, csak, csak..... :oops:

És az, hogy a félelemre nem volt időd, az egy szófordulat, vagy olyan gyors volt az első szülésed (is), hogy tényleg nem is jutott eszedbe félni? :)

Vica
vica94

Vááááááá,

eztet direkte csinájjjjátok, csakhogy ne lehessen visszaolvasni titeket :mgreen:

Üdv ismét az összes ex-nyaralónak :)

Zsána,
boldogságos szülinapot a 4 évesednek :lol: és írígy -irígy a szingli napodra :wink:

Indikeeee,
jajj de szuperül hangzik a hír Apától. :) Naaagyon drukkolok, hogy keményfejű férjuad
jöjjék mielőbb és legyetek naaagyon boldogságos kis család itthon :)

Vicus,
bár általában segítőkészek az emberek, de attól tartok, lesz még neked érdekes bkv-s
tapasztalat... és látom, beütött nálad is, a terhességi amnézia :mrgreen:
És ne parázz :D :D :D

zsugyu,
miért is nem mernétek jönni, a fórum-talikra? oké, hogy itt mindenki alapból is harap
és a társaság nagyobb részének flepnije van, de akkor sem értem... :)
komolyan meg szeretettel várnánk és szívesen megismernénk :)
macskanyu

Macs,
na, most a nem hozzászólással kapcsolatban írtad a terhességi amnézniát - mármint, hogy rossz passzomban reklamáltam, hogy nst-re senki nem reagált -, vagy most már a saját hsz-imet sem tudom követni :shock: :P ?

Vica
vica94

Vica,
nagyon tetszett ez a 38-1 és 37+6 és a többi variáció... :D privitnem felejtettem el, csak nem tudok most sokat ülni a gép előtt.. :(

és jelentem: kint van a másik alsó fogacska is :D van egy kétfogú banyám...:D
macskanyu

Macs,
örülök, hogy Neked és sok más embernek - gondolok itt a rídonlikra is :) - sikerült derültséget okoznom. Hiába, ez vagyok én :):):)
És ezek szerint fogmanó nem állt meg és dolgozott tovább :D
Most ugye nincs több kis reszelős dudor a kis szájában? Hadd pihenjen kicsit :) Aludj el szépen....... kis kétfogú banyám :D

Vica
vica94

Pocak

Nagyon jók a fotók! Főleg a túrós tésztás. :mrgreen: önállóan eszik már, hát nem ügyes :P És mit szólt Marci, hogy elcsaklizták a kajáját? Egyébként sztem ha már amúgy szokott kapni tejet, akkor nem lesz semmi baja, hisz ma már hőkezelik a tejeket, sztem régebben volt fontosabb a forralás, amikor nyers tejeket használtak, de jelzem ez sztem van így, azért nem vagyok szakértő.

És nektek fütyitémában mit mondott az orvos? És Marcinak felhúzta már az orvos, vagy még csak ti próbáltátok?

Votiv

kérdzeted, csak elfelejtettem válaszolni, hogy igen, most már kell majd húzogatni nekünk a fütyin a bőrt, még nem rögtön, hogy gyógyuljon, úgy egy hét múlva kell kezdeni, de aztán minden este fürdésnél fel kell húzni.

Vica

Ha ez megnyugtat én is nagyon féltem a szüléstől!

Macs

Gratula a kétfogú banyához! :P

Zsána

Ezt még nem írtam, pedig akartam, hogy szingli nap extra mega rulez! :D Ilyet nekem is be kéne vezetni. Néha van úgy hogy egyedül el tudok menni vásárolgatni, azt már megértette a férjem, hogy amikor akcijjjó van, akkor a nőkkel nem lehet bírni :mrgreen: de mindig rohannom kell, mert ha sokáig távol vagyok már ki van akadva.

ruz
ruzicsky

Beetrix, én szívesen átveszem az újságokat ha tényleg nem kell (és persze másnak sem kell).

Kép
szdorka

Sziasztok!

Megint régen jártam erre, visszaolvasni esélyem sincs, de mindenképpen gratulálok az újdonsült kismamáknak! Boldog, rosszullétektől mentes babavárást kívánok!

Mi a múlt héten a Balcsin voltunk, pontosabban Füreden. Minden szuper volt, a kiszolgálás, a hotel, csak sajnos hamar vége szakadt. :( Tudtunk fürödni is, Máté felfújható hattyúja az igazit jól elijesztette a fürdőzők közül :D . A hajózást nagyon élvezte, meg a gokartozást is. Ő is kormányzott, még jó, hogy két kormány is volt. :D
Már 4 foga van, az 5. épp most jön, de nem kínozza túlságosan, szerencsére. Mostanában szinte mindíg azt mondja, hogy ababa. Megzabáljuk. :) Egyszerűen imádnivaló. Nem vagyok elfogult. :oops: :D

Nahát Vica! Örömmel látom, hogy még egyben vagytok. :)

Szép napot Nektek!
mkatus

Denizsa!
nem volt az olyan komoly csesztetés, csak mondta, hogy össze etetek mindent a gyerekkel és ez a vége :). a nagy hányástól én is megijedtem, rajtam landolt kb. a fele.
azért túl focista hajat nem akarok :)

Recca!
akkor mehetünk oda talira? ha már úgyis kupi van :)

Moose!
mi van veled? eltűntél pár napja! csak nincs baj?? kérdeztem Nyusziról is!

Pocak!
teljesen jó ötlet, én is sokat gondolkodtam rajta, de csak 37 m2-es a lakásunk, sehogy se fér be ide ember már :(. még olyasmire is gondoltam, hogy egy játszón összejönni :), de az meg milyen már... :(
és milyen dobozos tejport nem forralsz? :) milyen baja lenne mégis? ne félj! max egy kis kiütés. és nem csak a tejtől, hanem a kakajótól is lehet.

Vica!
a túrót, joghurtot még hamarabb is lehet adni, mert savanyított tejtermék. csak a tejjel kell várni 1 éves korig, de nem úgy kell elképzelni, hogy egy éves szülinapján megtömni, hanem akár kicsit előbb is, csak fokozatosan. az az egy év csak irányadó. valószínűleg nem lesz semmi baja Pocak fiának.
férjed veled lesz szülés alatt? mert ha igen, ne félj egyet sem, ő lesz a lelki támaszod!

Beet!
-kodó
csak okos!

LENCSI MA SZÓLT, HOGY KAKI :). csak furcsán tudja mondani, így kb: kk . de a kukucsot is hasonlóan mondja, így aszittem játszani akar. aztán csak ismételgette, megnéztem és ott volt a kaki :)
ancsipancsi

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk... mert tropa vagyok. Konyha felújítást is bevállalutnk, persze apával mindent ketten csinálunk, úgyhogy borzasztó fáradtak vagyunk.

Beet, Den: Isten hozott titeket újra itthon.

Zsanci: Borisznak boldogságos szülinapot.

Zuz: szuper, hogy áll a szekrény.

Indi: micsoda hír, hogy jön a párod.

Rájli: február utolsó vasárnapján van az idvezek világnapja, ekkor szoktak lenni az ingyenes vezetések.

Pocak: lányod nagyon szépséges. Ő mennyi idős is?

Most hirtelen ennyi, de igyekszem visszaolvasni.

Johi
johanna1975

segítség!!! mit lehet adni egy ilyen 4 hónapos picikének hasmenés ellen???? jókedvű, aranyos, eszik-alszik rendesen, de állandóan felébreszti a rotyogás... :( doktornéni még mindig a Balcsin és nincs térerő a hegyen :(

indianyo

Sziasztok!

Mar megint mennyit irtatok... :)

Zsanci, Boldog szulinapot kivanok kicsi fiadnak!
Kép

Deni, nagyon klassz helyen jartatok!

Pocak, gyerekek :lol:
Otlet nagyon jo! En benne vagyok! Talan nalunk meg lehetne ejteni a bulit. A lakas nem tul nagy es kutya is van, de el lehet szeparalni a gyerekektol, a belso kert jatszoterere is le lehet menni. Annyi, hogy ebben az esetben legkesobb szept. elejen meg kell tartani, mert szept. vegen valoszinuleg koltozunk (legalabbis most ugy nez ki).

Indi, irnal nekem egy mail cimet? (Majd visszalapozok, hogy van-e a profilodban cim, de most nem tehetem, mert torlodik a hsz).
Sajnalom, hogy De igy szenved a fogaival! :( Szegeny Domino, szegeny te!

Vica, ne izgulj a szules miatt! A korhazban jo kezekben leszel es meglatod megy minden majd a maga utjan.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Indi!
már elmúlt 4 hós Domi? gyümölcsöt még nem kap, ugye? (mert a banán jó lenne) de biztos van valami homeos bogyó is. mitől lehet hasmarsa?
ancsipancsi

Ancsi :) holnap lesz 4 hós, lehet valami baci,a mitől tegnap lázas volt - és akkro amiatt sírdogált oylan sokat tegnapelőtt... de lehet a fogzástól is.
még csak tápszerezünk 6 hós korig

indianyo

[quote="vica94"]M írta:vica94acs,
na, most a nem hozzászólással kapcsolatban írtad a terhességi amnézniát - mármint, hogy rossz passzomban reklamáltam, hogy nst-re senki nem reagált, aztán mégis -, vagy most már a saját hsz-imet sem tudom követni :shock: :P ?

Vica

Kicsit hiányos lett ez a hsz-em, ezt egy kicsit javítottam :)

Köszönöm mindenkinek a bíztatást szülés para ügyben :D
Igyekszem összeszedni magam és nem szégyent hozni eme remek topic lakóira :D

És Den,
Köszönöm szépen a pocak dícséretet :)

Vica
vica94

Ruz,
féltél, de milyen szép gyümölcse lett a szülésednek :)

Ancsi,
igen, párom velem lesz :) , benne (is) bízom, többek között :)

Indi,
D :(

Vica
vica94

Pocak :) Csajod nagggyon szép koszorúslány volt! :D Mindig rácsodálkozom, hogy milyen nagy már! És Balu pólója is szupi :D A vízsepergetés jó lehetett... de legalább lesz mire emlékezni, nem igaz? :lol: Marci édes, ahogy együtt motorozik öcsivel, a túrós tésztás Balu meg fenomenális :D :D Sztem nem lesz B-nek baja a kakaótól, max. pöttyök, de ha eddig nincsenek, akkor reméljük már nem is lesznek!!

Macs :) Gratula a fogakhoz!! Kétfogú banya :lol: éééédes!

Vica :) Bálint jól bírta az utat, odafelé aludt is, meg hátra ültem mellé és szórakoztattam... 8) Vágóhíd érzés ismerős... nekem is volt, de szerencsére csak rövid ideig hagytam magam ilyen gondolatokkal foglalkozni. Tudom elcsépelten hangzik, de hasznos tanács, hogy ne parázz előre! És való igaz, hogy ha történés van, akkor nem lesz időd ilyenekkel foglalkozni, hanem egész másra fogsz koncentrálni :wink: És Ancsi már tutira leírta, hogy más a tej és a tejtermék, az utóbbit már előbb lehet adni, míg a (tehén)tejet csak később javasolják, pl. legutóbb egy ism. füzetben a 2 éves kort emlegették, de a vélemények megoszlanak, a szülők meg találgathatják, mi a jó... :roll:

Ancsi :) Hú, Lencsinek gratula, hogy már ilyen tudatosan használja a szavakat, és hogy már ennyi szót tud!!!

Dora :) Hú, már szept. végén költözés! Megvan már a lakás/ház, ahova költöztök? Egyszer már jártam Kecskeméten (oda mentek, ugye?) és nagyon szép hely!

Katus :) Jó lehetett Füreden, szép hely! Annyit fejlődött az utóbbi évtizedben, hogy alig ismertem rá (mi is megfordultunk arra az idén). Voltatok a görög faluban is? Hajókázás és gokartozás rulez! Gratula a fogakhoz is! :D

Johi :) Látom, Ti is pörögtök ezerrel!! Konyha meg minden... Aztán lehet tippelni, miért ilyen pörgős Fannika?! Vajon kitől örökölhette? :lol: :lol:

Indi :) Hasmenés :( Szegény Dominó! Küldök neki egy kis ++++++++++

Na jó, ma már annyit pofáztam, hogy most kikapcs. Jó éjt mindenkinek!
denizsa

Indi! Hisz ez fantasztikus hír!!! Úgy örülök!
Bocsánat, tegnap kicsit türelmetlen napom volt. :oops: Lazabarbi. :lol:

Zuz! Aranyos vagy. Kicsit türelmetlen napom volt.
Már egyszer terveztem taliramenetelt, de akkor nem sikerült. :( Szeretném, szóval valamikor biztos össze fog jönni. :P
Ja és az alvással most nem tudom hogy állunk, mert a kövi két nap megint felkelt 1kor. Lehet hogy csak elhúzta előttem a mézesmadzagot? :?:

Ancsi! Mi az a harapós kaja?

Vica! Én sem vagyok ám régi. :wink:
Én úgy sajnálom amikor ilyen teféle sztorit látok... :shock:
szüléssel kapcsolatban csak annyit hogy ne akarj senkinek se megfelelni!!! én tartottam az ismeretlentől, de nem féltem.

Votív! Vagy szivük!

Boldog szülinapot Borisznak!!!

Beetrix! Szerintem ne izgulj! Ha esetleg nem találna így barátot – amit kétlek – akkor majd alkalmazkodik. Különben is ilyet mondani egy gyerekre?!?!! Nem lehet, hogy kicsit rosszindulatú volt az anyuka?

Pocak! Fiúk :P
Lányzó nagyon szép koszorúslány. :D S a frizu!!! eldobóssmiley

Fibi! hol vagy? :o

Ha a kövi fiú lesz akkor bizti izgulni fogok a fütyi miatt. :shock: :!:

Egyébként a napközbeni alvással még mindig probléma hogy főleg rajtam hajlandó. Kb fél órára sikerül leraknom de és du. Egy ideig próbálkozom, s 5-15perc után felébred, s persze egy idő után hót fáradt, s nem bírom nézni, hogy nem pihen, s rajtam bundít egy-két órát. Volt valakinél ilyen? Vagy várjam a bűvös 3.hónapot?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vica,
nyugodtan félj, teljesen természetes, és ha bármilye őrültnek tűnő kérdés/para stb. eszedbe jut, akkor kérdezz bátran :D:D Engem a másodikkal a várakozás viselt meg a legjobban, mert én már kb. 4 hete szültem fejben, mire végre beindult :D

Macs,
remélem, vasorra nincs a banyának :D Éljenek a fogak, most már nemsokára frankón meg tud harapni :D

Tinu,
dehogy vagy kövér, az már a baba, ami ott növekszik a pocakodban! :D

Beet,
tegnap két front-zombi-gyerek anyukája voltam, Dóci hisztis volt, Marci nyüglődött egész nap :( És hihetetlen mód még így is imádtam őket, és még mindig szeretnék harmadikat :D
A másik anyuka pedig szerintem egyszerűen borzasztóan irígy, hogy Lillus ennyire okos és artikulált :D És ezt így a legegyszerűbb lereagálni...

Den,
ó igen, azok a boldogsághormonok :) én a csokis és kókuszos hormonokat szeretem a legjobban :D

Pocak,
lányod gyönyörű koszorúslány volt :) Tejből remélem nem lesz gond.

Indi,
mostanában ilyen hányós-hasmenős vírus grasszál, tehát lehet az. De hasmenés simán lehet fogtól is. Sajnos fogalmam sincs, ennyi idősnek mit lehet adni hasmenés ellen, mennyire súlyos? És jobbulást édes kicsi Dominónak!!! :)

v
kisün

Sziasztok!

Nevnapi koszonteseket KOSZONOM SZEPEN!!!Elnezest,hogy csak most,hetvegen videken voltunk,ott pedig nincs net. :oops:

Zsanci :)
Borisznak boldog szulinapot kivanunk!!!!
Kép

Fogzo babaknak jobbulast!!Este Akosnak 38,6 volt levonva,semmi egyeb tunet,remelem "csak" fog miatt.

Jo ejt!
K es A
bkrityo

Vica,
no para!!! :lol: :lol: :lol: és mondom, sokunk félt itt...én azt hittem, ez a természetes...de van, aki tényleg nem fél...én féltem...sőt, a második előtt is!!!!

szülinap jól telt, tortát megettük, B megagiga megőrült az ajándékoktól...

szingli nap szintén jól telt, megejtem máskor is!!!!! És Vera, nálam volt a szamos marcipán, de te sehol... :wink:
jártam erre arra, kávéztam, ebédeltem, nézelődtem, vásároltam
:oops: , meg ilyenek...

itt a tesóm, marad szerdáig, ide fog járni suliba...húúú, de jó lesz neki!!!

boltos sztori:
Igi ült a kocsiban, álltak sorban apával. Igi megunta, kiabált. Nem visitott, nem üvöltött, de kiabált. Én egy másik sorban álltam. A mellettem lévő sorban volt egy nő, kb. 2-3 éves gyerekkel. Azt mondja a gyereknek: Látod, az a BUTA baba sir!!!! Hallod, h sir az a BUTA baba????
én majdnem megvertem a kezemmel, de végül is csak a szememmel tettem, nagyon kiakadtam...
és hogy mi volt a titka az ő gyerekének??? Nos, okosan majszolta a kinder milch snittéjét...ÓÓÓÓÓ, bárcsak én is ilyen jó anya lennék, és bárcsak nekem is ilyen jó gyerekeim lennének!!!!! :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
butanéni!!! :shock: És sajnos én még egy ideig nem fogok szingli-napot tartani, de ha a szingli-napodon egyszer másgyerekeit szottyan kedved látni, vagy engem megdobálni szamosmarcipánnal (amit remélen nem dobtál kukába :D), akkor nézz be hozzánk! :D

Kriszta,
Ákosnak jobbulást! :)

v
kisün

GodiBarbi, nalunk volt ilyen. Milyen jokat neteztem vallamon-hasamon pihego bebivel. :lol: Aztan idovel ez megvaltozott. Egymas melle fekudtunk a nagyagyon vagy a kihuzott kanapen es cicin elaludt. Pontosabban meg mindig igy csinaljuk. Konnyen meg tudtam/tudok szokni mellole. Babakocsiban meg nem probaltad elringatni? Hatha ott jot aludna.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vera,
szamos marcipánt nem dobok kukába, mert tiltja a vallásom!!!
és egyszer szivesen megleslek!!! :wink:

és ime az egyik ok, amiért én sokszor nem kivánom a 3. gyereket :lol::
Kép

ez egy teljesen átlagos hétköznap délután... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dóra! én olvasni vagy tévézni szoktam. félkézzel a neten nem túl jó :mrgreen: .
az ágyonfekvőscicizőst csak hajnalban tudom bevetni. napközben valamiért nem jön be... anyway köszi a reagálást!!! :lol:
nem nagyon babakocsis. bealszik ugyan, de csak ha sétálunk (láttam már olyan babát akit kiraktak oszt aludt benne). no meg mostanság vagy esik vagy 40fok van, szóval egyik sem túl jó a sétára. :?
ami tutira bejön az az autó :lol:

gödibarbi

Zsan,
ismerős a kép, és egyelőre nálam egy gyerek csinálja :D mi lesz kettővel? :shock: Randi ügyet meg leméleljük :D
kisün

Ancsi, köszi a Deichmannos infót!

Még nem voltunk ortopédián, holnap reggel megyünk. (asszem múltkor is azt írtam, hogy hétfőn megyünk, de erre nem emlékszem :roll: )

Fülinek nagy gratula a második foghoz! És egyáltalán nem banya! :wink: Majd 100 év múlva... :lol:

ButaNémber! Áááááá .... nem morgok tovább!

Den, hinnye, micsoda helyen voltatok! Azta!

Pocak, gyermekek gyönyörűek, Balun teljesen elhűltem, hogy öregszik... :wink:
zanza

Vera,
egy gyerek is képes ilyenre?????? :roll:

Pocak,
gyermekeid egytől egyig nagyon szépek!!!!!!!!!!!!! és aranyosak is!!!! :lol:

Nyaralós lányok,
de jó volt nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi,
enyim nagy is igy aludt eleinte...de leszokott róla... :lol: olyankor én is aludtam vele, vagy olvastam...akkor még nem volt netem... :lol: :lol: :lol: mennyivel nyugisabb volt minden... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
nálunk inkább az jellemző, hogyha L. elkezd sírni, mondogatom neki, hogy néééééézd, ott is egy baba, amelyik nem sír :)
sajna ismerem magam, mikor egyszer lecsúnyázta egy gyerek L-t, nagyon rámordultam; képzelem a buta nőnek mit mondtam volna a helyedben.

Barbi!
főtt zöldség darab volt. ilyeneket próbálok rágatni vele, de van, hogy egyben lenyeli és akkor van gáz. vagy csak simán visszaöklendezi, vagy hányás a vége.
ancsipancsi

Ancsi,Den
köszönöm szépen a kiigazítást tej és tejtermék ügyekben :) Mindig tanul az ember :)

Barbi,
azt hiszem korábban épp azt írtam, hogy az ismeretlentől tartok .... igazából nálam ezt jelenti a para, és ezért próbálok minél több "saját" élményt, információt Tőletek becserkészni :)
Nővérem fél, kimondottan, azt tudom :)

Vera,
köszi Neked is, kérdezek majd, ha úgy alakul :wink:

Zsan,
szintén köszi kedves szavaidat :)
Boltos sztori nem semmi, legalább felfogta a nőci, hogy miért nézel rá vasvilla szemekkel? Vagy kb. olyan bután nézett, mint az a pasas a vilingeren?

Vica
vica94

Vica! épp azért is írtam, hogy ezt erősítsem benned :lol:

Zsan! köszi neked a bíztató híreket :P persze imádom is ezt az állapotot, de azért jó lenne, ha nem csak ilyenkor tudnék rohanni a háztartás és egyéb dolgok után :wink:

Ancsi! áhá! :idea: javasold akkor apjuknak, hogy ezentúl készítse ő megfelelő méretűre a zöldségeket :lol:

gödibarbi

Barbi,
köszi :D

Hát én mára elköszönök, hív az ágyikó :D

Jó éjszakát,

Vica
vica94

Jó reggelt!
Éhgyomorra ennyit olvasni... :)

Képek édesek, a túróson én is felszisszentem, de Boriszék csak ülnek és játszanak, ettől még lehetne akár 2t is bevállalni Zsanom! :lol: Vagy már immunis lettem a rendetlenségre, ezért nem látom, mi van a szőnyegen??? :lol:

Tinu,
puffadás asszem normális, bő gatyó segít ebben, meg biztos vannak hiperszuper bevált kaják, de igazából majd akkor múlik el, ha megszülted a babót. :) Tudod, vízvisszatartás, stb, majd valaki megírja a frankót, h milyen füvet legelj a réten ellene, én nem tudom. :)

Vica,
nyugi, bemész, kettőt nyomsz, baba kipottyan... na legfeljebb kicsit több idő telik el a kettő között, de minden oké lesz. :)

Pocsék esős idő, brr. 3 napig se szárad meg a vizes ruha. Szárítógép rulez, anno rabszolgakoromban Londoban sokat használtam, király, csak bolyhosítja és kicsinyíti a rucikat, de valamit valamiért ugye. :lol:

Még akartam egy csomó mindent, de épp annyira megbántottak, hogy nem nagyon tudom elterelni a gondolataimat, és csak nyalogatom sebeimet. Legjobb barátnő... na bummm... volt ilyen is. :(
neet
neet

Ami kimaradt:
Beet,
ne aggódj, általánosban nekem sem voltak igazán barátaim, (kitűnő voltam :oops: ), majd középiskolában már alakultak. Szal bő 13 év, és Lillust is bírni fogják. :lol: Mi meg már most bírjuk, ugye, csajok? :)

Domino hasmenésére semmi okosat nem tudok írni. Jobbulást, dokit.
neet
neet

Jóó regelt :)

neet,
ne szomorkodjál... majd rajzolok neked, egy gyógy-egeret :)
szárítógép...ahhhhh...majd ha nagy leszek, akkor lesz nekem is...

Indi,
remélem Dé jobban van, Füli i shasmenős a fogaktól :)
macskanyu

Sziasztok!

Le vagyok kicsit maradva :oops:

Zsanci!
Isten éltessen Téged és B-t! :D
Nálunk Bazsó egyedül csinál ekkora kupit, az egész lakásra ez a kép a jellemző, tegnap ki is készültem, sírtam Apának egy sort, hogy én még rendet sem tudok tartani, stb.
Kíváncsi lennék B születéstörténetére!

Beet!
A Gyerek-hálószobába vettünk gardróbszekrényt! Lilla egyáltalán nem okoskodó!!! :twisted: Hogy mondhatnak rá ilyet!! Én nagyon imádom a csajodat :D

Kompenzációs szállítás: a második körért nem kelllett fizetnünk :D Ez tényleg meglepett!!!

Pocak! Nagyon szépek a gyerekeid!!!!! De én egy ilyen túróscsuszás mutatványtól rosszul lennék :shock:
tejkérdés: Én sem adtam egy éves koráig, sőt még most se, mert annyira nem ízlik neki, de nekem mindig az jut eszembe, hogy a mi korosztályunknak már pár hós korától adták, aztán csak itt vagyunk! :P

Barbi!
Tudom, hogy fárasztó, hogy csak rajtad alszik Angi, de ez is változni fog, élvezd ki inkább, mert aztán később hiányozni fognak ezek az összebújások!
Nálunk azután aludt jól B, hogy hasra fordítottuk.

Vica!
Parázz nyugodtan, én is ezt teszem :oops: :P Én konkrétan hülyénak tartom azt, aki másodszorra is szül, aztán itt vagyok a 23. hétben :lol: Egyébként elsőre én sem féltem, hanem nagyon kíváncsi voltam, tényleg az ismeretlen az, amitől tartottam kicsit! Mi miatt érzed a vágóhíd-hatást? Hátha tudsz rajta segíteni. pl én nem akartam, hogy ott borotválgassanak, miközben fájásaim vannak, elintéztem magamnak itthon.
Egyébként minden rendben lesz, és nemsokára babázhatsz, és az nagyon klassz lesz :D

Indi!
Csodás hírek!!!! Családegyesítés!!!! :D
Viszont Dé :cry: Gyógyuljon meg hamar!!! Ez már szerintem sem a fogacskája :cry: Patikában kérdezz rá, hogy mit lehet adni neki. Első gondolatom a banán volt, azt szokták hasfogásra adni, és tápszer mellett hamarabb is be szokták vezetni a gyümiket, de ha még nem evett mást, akkor ne most kezdje el!!! Remélem,. mára jobban lesz!!!

Vera!
Kettős fronthatás van! Nekem az egész családom frontérzékeny, úgyhogy klassz volt a tegnapi nap!!! Páromon ma jött ki, remélem, Bazsó normális lesz mára a tegnapi hiszti után!!!
Fagyi :lol:

Macs!
Gratulálok a fogakhoz!
Múltkor pont akartam írni, hogy nálunk az első fog után 1 héttel kint volt a második. Ezek szerint nálatok is gyorsan követték egymást!!!

Johi!
Ha nem ébred fel gyermekem, akkor írok püt. Ha felébred, akkor csak délben :?
konyhafelújítás, na ehhez már végképp nem lenne energiám :wink:

Na, visszaolvasok, mert egy csomó mindenre nem reagáltam.

Ja, és CSÜTÖRTÖKÖN EGY TALI?????? ÁLLÍTÓLAG SZÉP IDŐ LESZ!!! FENEKETLEN TÓ???? ÉS AKKOR ESETLEG VERA IS BEMUTATHATNÁ HIVATALOSAN MARCIT A CSAPATNAK :D
zuzmo1

Nekem szárítós mosógépem van, nővéremtől kaptam kölcsön amíg ő albérletezik és ott van mosógép. Úgy emlékszem, nem drágán vette, és a helyet sem foglalja annyira, mintha külön szárítógép lenne a mosógép mellett (nálunk el se férne!) Tehát, ha úgyis le akarja csewrélni az ember a mosógépet, érdemes ezeket is megnézni (Zsanci, erről lemaradtál :lol: ) De nekem összementek a lepedőim :? Zoknikat, törölközőket, flanelágyneműt merek berakni, mást nem nagyon.

Neet!
legyen jó kedved, nem érdemes szomorkodni!!!
zuzmo1

Zuzi,
nem is bánom, hogy gyorsba jöttek. de a tegnapi plusz fronttal, fájós fejjel hááát.. :D de kint vannak, ez a lényeg.
Fülecs most pakolja szét, az összes újságot :shock:

És Marcira én is kíváncsi lennék! _Meg Angélára is, meg Kamillára is, meg... :D
macskanyu

Zsanci!

És szó nélkül hagytad a butababás-butanőt????? :shock: :twisted: Valahogy a hsz-eid alapján úgy gondoltam, hogy jól visszaszólsz ilyen helyzetekben :lol:

Bunkó emberek: sajnos vannak :? :twisted: Szombaton a Daubnerben meg akartam nézni a pogácsákat, megyek a pulthoz, persze ott áll a sor szokás szerint, és egy elég kövér ember nekidőlve a pultnak áll, és gúnyosan vigyorog a képembe, de arrébb nem állt volna, hogy lássak. Először nem is értettem, hogy mi van, próbáltam belesni mőgé, hátha veszi a lapot, de látom, hogy tovább vigyorog. Úgy felhúztem megem, hogy hangosan elmeséltem a dolgot a páromnak, hogy mindenki hallja :twisted: Én is hülye vagyok, mertúgyis tudtam, hogy sajtos és juhtúrós pogit akarok :lol:

Kukidolog: mint már írtam, nálunk a párom fürdés közben huzogatja Bazsónak, de csak picikét, és egyre jobban lehet. És tényleg nem fáj neki!!!! A dokinéni azt mondta, hogy ilyen idős korban nem is lehet teljesn visszahúzni, de érdemes húzogatni. Viszont tegnap láttunk rajta valami kis pirosat, remélem, nem csak Bendi miatt beszéltük be magunknak :cry: Bekentük canestennel, jobb ötletünk nem volt, remélem, nem lesz baja!
zuzmo1

Votiv!

Bugyog a pocakod :lol: Az én Pocakmancim/marcim meg úgy rugdos, hogy kirúgja a ház oldalát! :lol: Nagyon életrevaló gyerek lesz! Amikor szoptatom Bazsót, és fekszik a hasamon, akkor mindig megrugdossa őt is. Az nagyon jó érzés :D És ma hogy vannak az ikreid? :lol:
Jó olvasni a jó híreket rólatok! :D

Deni!
Micsoda szuper helyen voltatok!!!!
És képzeld, szombaton rendeztük át a gyerek-hálószobánkat, Bazsó ágya is átkerült, és azóta átalussza az éjszakát!!!! Nem akarok nagy következtetéseket levonni, de eddig is volt olyan érzésem, hogy esetleg rossz helyen van az ágya, és azért nem alszik (mert már másra nem tudtam gondolni!)

Ancsi!
Szegény Lencsi, de ne okold magad!!! Előbb utóbb át kell térni a darabos kajára, és ha úgy látod, hogy Lencsi szereti, akkor adjál neki. Ha nem szereti, akkor pedig ne erőltesd, majd kinőnek a fogai és akkor majd megtanul enni. Bazsó 8 foggal tanult meg darabosat kajálni, és így sem ment könnyen! Férjed pedig biztosan nem haragudott Rád, csak megijedt!

Na., felébredt a gengszterem!!!
zuzmo1

Zsanci, Vera, nektek legalább a szobában pakol a gyerek? mert Isti oda be se akar menni :(

ma reggelre eláztatta az egész lakást, ugyanis tegnap szétszedte a konyhában a mosogató alatti lefolyót!!!!! és nem vettük észre :cry: vagyis én láttam, hogy ott matat alul, el is rángattam onnan, de addigra már szétszedte a lefolyót, és reggelre az undorító bűzös-dzsúzos poshatag szennylével árasztotta el az egész konyhát és a spájzot :cry:

Indi, bocs, h nem írtam msn, most láttam csak, bevallom megint bekapcsolva maradt a gép, én meg nem néztem meg... homeobogyó a hasmenésre a Podophyllum 15CH (ha nincs, jó a 9 is) és talán megpróbálhatnál a tápijába gyógyteát (málnalevélteát) keverni... vagy normaflore-t! (ez olyan, mint a víz, meg se érezné)

Johi, ugyanez neked, bocs, hogy nem válaszoltam! ráadásul az eb is végetért :( de sajna nem tudtam volna segíteni, hónapokkal ezelőtt megvolt az akkreditáció...

Zsanci, most nagy mellénnyel azt mondom, simán vállalom még így is! :D aztán majd meglátjuk :lol: addigra Indi is megnyitja az illegális Waldorf-ovit... :D

Barbi, aranyosat írtál, köszi :D

ma nem jutok el se uh-ra se vérvételre, egyelőre még nem tudom, hová passzoljam a kis vízvezetékszerelőt :evil: miközben hát ugye még most is alszik - éjjel bezzeg 2x volt fenn :evil:

Beet, sztem csak irígy, aki ilyet mond Lillusra, vagy legalább is rosszul fejezte ki magát. emlékeim szerint egyébként a gyerekek ilyenek - kérdezgetnek, kommentálnak stbstb, vagy neeem? :shock: :wink:

Neet, "barát" hmmm... én egyszer egy kapcsolat vége miatt elvesztettem a barátaim felét, és persze az eszem azt mondta, hogy nem lehettek igaziak, ha ezt hagyták, de azért szar volt :( szóval értelek. és ez a nyálas idő is valóban még rosszabb "fényben" (az hol van??) tünteti fel a dolgokat...

votiv 8)
votiv

Jóó reggelt! :D

Ma egy teljesen pozitív gondolkodású topic társ jelentkezik Nálatok. :)
Lehet, hogy esetemben a front mancsa okozta a hülyeségeimet? Ezúton is bocsi mindenkitől a butaságomért :D, újfent :)

Volt egy kevésbé jó éjszakám, de a jó hangulatomon ez mit sem változtat, lényeg, hogy kb. 2 percre kisütött a nap és hosszú napok után végre láttam az ég gyönyörű kékjét :D
Na jó, lelövöm magam :)

Neet,
egyre inkább bírom, ahogy fogalmazol, ahogy írsz :)
Barátnő, pláne, legjobb barátnő tud igazán megbántani, hiszen ő ismer a legjobban és nagyon bele tud találni az ember elevenjébe :(
Talán lehet, hogy ezért vagyok zárkózottabb most már az átlagnál, sokszor pofára estem már...
Ne légy szomorú, gondolj a csöppedre, ő majd felvidít :D

Beet,
nekem oviban és suliban is voltak ilyen jellegű gondjaim. A suliban strébernek voltam kikiáltva, pedig én nem voltam kitűnő tanuló, volt nálam jobb is. Akkor nagyon megszenvedtem, hogy csak néhány gyerekkel tudtam játszani, aztán ma már, ha találkozunk baromira örülnek nekem, és nem is emlékeznek arra, hogy utáltak. :)
Bár én még nem ismerem a lyányt, de biztos, hogy kedves kislány és nem lesz semmi gond. És osztom - már nem is tudom, kinek a véleményét -, hogy a néni biztos csak irígy volt, hogy ilyen kis cserfes :)

Zuz,
borotva kérdés detto, itthon készül. Bár ebből a szempontból (is) elfogadó vagyok. Ha szükséges, csinálják meg az előkészítést, ahogy biztos tuti, meg - lehet, hogy hülye vagyok - én teljesen rájuk bízom magam. Hiszen van egy tünemény dokim, akinél tudom, mit lehet és mit nem, meg szintén egy tünemény a szülésznő is, így nincs mitől tartanom. Ja, és nincsenek nagy igényeim mindenféle járulékos dolgokkal kapcsolatban.
Vágóhíd: igazából csak úgy jött ez az érzés, nem tudom miért érzem. Talán, amikor a front miatti sok szülésről olvasok és belegondolok, hogy egymást váltják a kismamák. Lehet, hogy ez keltette ezt a benyomást bennem. :)
Daubner: sztem azért akartad megnézni a pultot 1. nem akar-e még vmi hazakéredzkedni Veletek, 2. ne kérjél-e mégis inkább fél kilót említett finomságokból 30 dkg helyett. :D
És füstölt sajtos töltike nem volt? Múltkor ezt is vittem a talira és Indi tetszését nagyon elnyerte :)
Kuki: hány hónapos korától kezdtétek el a húzogatást? Csak mert lehet (biztos), nekem is lesznek ilyen gondok vele :)

Na, tényleg eldugultam,

Vica
vica94

Jó reggelt!

Azt hiszem,hogy soha nem lesz kész az alapunk :(
Még az idő is ellenünk van,3.napja szünet nélkül esik :cry:
Na mindegy... :? Legalább Orsi megérkezett ! :lol:
Szárítógép:amit múltkor"teszteltem",az nem gyűr,kicsinyít,bolyhosít,hanem csak "csontszárít" :lol:
Ez különálló masina/Ariston/ és először én is aggodtam,óvatosan csak törülközőket tettem bele és semmi baj nem történt.A végén még a fürdőruhákat is beleraktam,ami ugye pamutot nem sokat látott,de azok is túlélték.Engem annyira meggyőzött,pont az elmúlt napok miatt/ahogy Neet is írta/,hogy belekerült a kiadások listájába :lol:

Zsan:
ISTEN ÉLTESSE utólag is A NAGY 4 ÉVESEDET!!! :D

Indi:
szegény,kicsi Dominó :(
Sajnos,szerintem,ez is lehet a fogtól,legalábbis Dorkának mindig volt hasmenése,sőt még mostanában is van :(
Viszont annak nagyon örülök,hogy végre olvad a jég! :wink: :lol:

Zuz:
éljen-éljen az ikeja! :lol:
Szombaton voltunk mi is,lemeóztuk újra és még mindig ezt AKAROM :lol:

Vica:
megértem az aggodalmadat,szerintem teljesen normális!
Azt hittem,hogy Dokánál már rutinosan nem fogok félni,ehhez képest tele volt a gatyám rendesen.Sőt,rosszabb volt,hogy tudtam mire számítsak :?
De ha ott leszel valóban nem ezzel fogsz foglalkozni.Nem feltétlen a fájdalom miatt,inkább az eufória miatt :)
Mi drukkolunk,a H is a legjobb,szóval semmi baj nem lehet! :D

petergabi

Jó reggelt mindenkinek!

Hát ma reggel voltam a védőnőnél, megkérdeztem erről a haspufiról. Mire azt mondta, hogy kérdezzem meg a gyógyszertárban, hogy szedhetek-e valami meteoizét, ami állítólag erre való. De én nem akarok gyógyszert szedni, még ha lehetne is! :x
Mindegy, inkább majd megpróbálom megfigyelni, hogy mitől is lehet. Mondjuk igaz, az utóbbi napokban extra mennyiségű zsíros kaját zabáltam. :roll: Meg a gomba és a kukorica nem terhesen is puffasztott, miért ne okozná ezt most is? Csak most rosszabb érzés. :shock:
Ja, és azt is mondta, hogy nem olyan jó, hogy a genetikai uh-ot nem korábban csinálják meg, mert a 20. hétig lehet beavatkozni, én meg a 21. héten megyek az uh-ra. Miért kell ilyeneket mondani? :evil: Azt hiszem, nem lesz a kedvencem ez a nőci...

Kép
Kép
tinu

Zuz, sajtos és juhtúrós pogi :D nyáminyámi! egyszer elmegyek már arra, úgyis vana Kolosi tér felé dolgom.
és akkor a kis kickboxer a pocakodban biztosan fiúcska? nevet találtatok már neki?

Pocak, olyan szépséges a koszorúslányka!!! :D a haját Te csináltad így meg? gyönyörű :D a fiúk is édesek, Balu ebben a tűzoltós pólóban :D

tali sztem nyugodtan lehet játszótéren, már ha jobb az idő, és találunk egyet, ami körbe van kerítve :D

ha vki csípi a homokszobrokat
http://www.ebaumsworld.com/sand-sculptures.html

boci-boci tarka, inkább pasiknak
http://www.oooooouch.com/

votiv 8)
votiv

Tinu, szerintem te mindent nagyon jól látsz :D egyébként többünknek volt már olyan tapasztalata, hogy a védőnök nem álltak a helyzet magaslatán. én már az 5. védőnőt "fogyasztom", átszervezések meg költözések miatt, a legutolsóról még nem tudom, hogy van-e gyereke, de a többiről tudtam, hogy nincs saját gyereke.
és azért tanulni róla más, mint tapasztalni - hogy finoman fejezzem ki magam. de persze nem lehet szakmai elvárássá tenni, hogy legyen gyereke - még a gyerekdokinál se :D
egyébként az öreg gyerekdokibácsink mondta nekem, hogy amíg maga is szülő nem lett, frászt se értett az "igazi" gyógyításhoz :D

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: