A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

LányokKép Szép jó reggelt MindenkinekKép
Köszönöm a hozzászólásaitokat a munkahellyel kapcsolatban, szerintem nem is érdemes terhelni itt ezt a topikot. A megkülönböztetett viselkedést már évek óta érzékelem és a megjegyzéseket is, hogy vajon a terhesség miatt híztam-e el:... Viszont mindezek ellenére úgy gondolom mindkettõnk (munkáltató és én) szempontjából is az a legszerencsésebb ha õszintén és tiszta lapokkal játszom. Én már annyi ideje stresszelem itt magam, hogy elég volt, eddig volt türelmem de most már nincs. Elképzelhetõ, hogy ajánlanak esetleg más jellegû munkát de most még csak egy állásról van szó. A munkáltatónak sem lenne túl szerencsés, ha néhány hónap múlva kiesnék a csapatból és azért képzeljétek el azt a szitut, ha mondjuk több hetes táppénz után és egy beharangozott terhességgel mégis visszakényszerülnék mert nem sikerül kihozdanom a babát. Nem vagyok pesszimista de többünkkel is megesett már ez a szitu és a vetélést én sem zárhatom ki... Mégis miként fognak rám nézni? Nem az lesz a legtermészetesebb, hogy felmondanak? Ha õszinte vagyok nem veszítek semmit, de a lelki nyugalmamat sikerül megnyernemKép Ez most a legfontosabbKépBocsánat a regényért, ígérem, ha beszélek a jövendõbeli fõnökömmel, akkor beszámolok a reakciójáról. Az eddigi munkámmal elégedettek voltak, pozitív visszajelzéseket kaptam tehát az új fõnököm ezért számít rám, meglátjuk az õszinteséget miként fogadja majdKép
Egyébként a korábbi munkahelyemen az elhalt terhességem és sorozatos mûtéteim után mondtak fel... Visszamentem lelkileg meggyötörve és közölték és az utcán találtam magam... Ezt szeretném inkább elkerülni.
BeaKépRitaKép
A mindkét oldali elzáródott petevezetõk ill. a Párunk nagyon rossz andrológiai lelete már elég indok arra, hogy azonnal lombikra mehessen az ember. Ezért vagyok én olyan nagy bajban, mert az egy elzáródott petevezetõm ill. endometriosisomat nem tárgyalja a törvény...viszont orvosi igazolással a lapar eredménye alapján már kaphatok felmentést az inszem alól ha ez indokoltKép
GittaKép
Jobban vagy már?

Puszi: Doris
doris

Sziasztok Kép

Doris Képszomorúan olvastam soraid. Nem tudom, milyen a végzettséged, de szerintem nálunk jól éreznéd magad, rákérdezhetek(ha van létszámbõvítésre engedély). Nem az én szakterületemen, tudod mi az, hanem a másikon. És itt annyiszor vagy táppénzen ahányszor akarsz, visszavesznek ha elmész szülni, stb, Ha érdekel, írj magánban.

Bogár Kép Ha jössz ide, talcsizzunk holnap, ha neked is jó.

Lányok Kép
Jó, az velem sem történt, hormonkezelés folyik, de vicces az volt ma.
Szóval ülök a buszon, felszáll egy leányzó, nézem a pociját, kicsit gondolkodtam, hogy milyen? Aztán mondom neki, hogy gyere ülj le, látom kismama vagy. Õ meg: "Nem vagyok kismama." Képzelhetitek. Akkor csak hájpoci lehetett az, de miért rakja ki annyira, tisztára babucira gondoltam, aztán már csak nevettünk.
Hát így indult ez a nap.

Nikie
nikie

NikieKép
Aranyos vagy, köszönöm szépen, de egyenlõre megpróbálok házon belül továbblépni hisz itt azért már bizonyítottam tehát jobban megbíznak a munkámbanKép Aranyos vagy, hogy segíteni próbálszKép
A szitu elég muris lehetettKép Kb. 6 éve velem is elõfordult, hogy a 3-as buszon egy kantáros kertészgatyó volt rajtam és láttam az ülésen habozó hölgy arcát aztán hellyel kínáltKép Megköszönve visszautasítottamKép

doris

Gitta!
Biztos te is kaptál kiskorodban olyat. Édes, sötét üvegben van, kanalas orvosság, patikában lehet kérni. De lehet hogy mint felnõttnek azt az ánizsos kanalas köptetõt fogják ajánlani. Az is édes, lehet hogy neked izleni fog, én nem annyira szeretem.

Doris!
Nehéz ügy. Ha Te igy látod jónak, akkor beszélj velük, de õket - teljesen természetes - hogy a munkahelyi teljesítmény fogja érdekelni. Egyébként ha a háziorvosod nem ír ki még pszichiáter orvos az aki maga adhat táppénzes papírt, ha jól tudom. De lehet hogy a nõgyógyász javasol majd teljes nyugalmat a lombik alatt.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok, Lányok!

DORIS Kép
nem irigyellek a helyzetedért, de megértem, hogy a lelki nyugalmad fontos, ezért akarsz õszinte lenni. Csak sajnos a mai világban ez a fajta hozzáállás elég ritka, igy a fõnökök sem tudnak vele mit kezdeni, és a cégvezetések általában kihasználják az embert. Sajnos. Ettõl függetlenül vagy éppen ennek ellenére nagyon kiváncsi vagyok a reakciókra, hogyan fogadják az öszinteséged. Szoritok nagyon!

Lányok,
azért a dokim mentségére el kell mondanom, hogy nem úgy engedett haza, hogy véreztem. Egy órával hazaengedés elõtt megvizsgált, akkor nem véreztem, a buszon kezdõdött. Az igaz, hogy bevallotta, látta a sebet és nem kellett volna hazaengednie, viszont utána megpróbált többet nem kinozni, ezért is csinálta altatásban a seb összevarrását. És azt is el kell mondanom, hogy bár tényleg fájdalmas volt a HSG, de ha jól sikerült volna, akkor csak 15 percig tartott volna, másrészt kb. negyedóra múlva már semmim sem fájt, tehát jól elmúlt a fájdalom. Utána is csak a vérzés miatt voltam kétségbe esve, nem fájt semmim, csak hát még sosem dõlt igy belõlem a vér (majd a szüléskor fog Kép), még mensikor sem. És annyiban én is hibás vagyok, hogy már nagyon mentem volna haza, ha akartam, maradhattam volna.

BEA Kép
ez érdekes, amit az inszem átugrásáról mondtál. Kicsit el is gondolkodtatott, de szerintem azért nem javasolta a doki rögtön a lombikot, mert a párom eredménye alapjában nem rossz, csak a motilitása, azon pedig ez a gyógyszer segiteni fog, az andrológus szerint min. 40 %-ot javit. Tehát ezt még megpróbáljuk, közben persze próbálkozunk, és nagyon bizunk benne, hogy sikerül a babóca.

NIKIE Kép
ez aranyos volt.

Na, mennem kell dógozni Kép, pedig a munkakedvem a nullához konvergál...

Puszi mindenkinek!

Rita
knérita

DorisKép
Tégy legjobb belátásod szerint a munkahelyedenKép

A gondom az az volt, hogy amikor jártam, sétáltam, gyalogoltam, vánszorogtam, vagy vonszoltam magam az utcán nagyon fájt a pocim, keményedett, nem is beszélve a lépcsözésröl. 2-3 lépés is elég volt ahhoz, hogy bekeményedjen. Így azért mégsem lehet munkába járni és napi 2,5 órát utazni. "Rengeteget" kell gyalogolnom.

Szóval szabály szerüen elvonszoltam magam a dokihoz, hogy nézze meg a méhszájat, hogy kinyílt e (mert 3 hétig fájt és egyre rosszabbodott) és hogy adjon gyogyit.

Adott magnéziumot (de nem magne B6-ot, hanem valami mást, sokkal erösebbet, 2x-es adagban mint az feltüntetve vagyon) és most már ott tartok, hogy egy kevés séta nem gond, de estére még mindig fájogat a pocim. Úgy látom a magnézium és a pihenés lenne tökéletes megoldás, csakhát nem tudok pihenni így hétközben, csak este.

De mindenesetre babóval nincs semmi gondKép Jövõ héten megyünk 30. heti genetikai UH-ra. Kiváncsi vagyok mit fognak mondani a neméröl. Ha, ha, ha KépKépKép

MarcsiKép
A hasmekényedéskor a méh edz a szüléshez. Edzi az izmait az összehúzódásokhoz. Ez természetes folyamat. Ha ezt "túlzásba viszi", akkor sok esetben megrövidül a méhszáj. A megrövidült méhszáj bármikor kinyílhat és ha kinyílt, akkor a szülés is megindul. Ezért a fokozott haskeményedést csökkenteni kell. A 36. hét után persze már nem kell, hiszen akkor már az a cél, hogy a baba mihamarabb kijöjjön.

Bocs, hogy ezeket leírtam ide a topikba, és bocsika attól is akit untattam, csakhát Ti kérdeztétek.

Pusszancska,
Moni
mj

MarcsiKépRitaKép
Köszi a bíztatást. Tudom, hogy ez a fajta õszinteség nem hozhat túl pozitív választ az én szemszögembõl de a baba miatt nem szeretnék további stresszhelyzeteket... Most ez a legfontosabb. Kép
MarcsiKép Ezt a kanalast én is ismerem és "szeretem"Kép

El is felejtettem tegnap megírni Nektek, hogy SzMonka végül az én orvosomnál kötött ki aki mindent a legnagyobb rendben talált nálukKép Ha valamikor netközelbe jut akkor be fog jelentkezni. A talira még nem biztos, hogy el tud jönni, mivel a rokonok beosztották minden hétvégéjüketKépKép

doris

MóniKép
Értem már... Talán el kéne gondolkodnod azon, hogy táppénzre menj és pihenj otthon...Kép Mit gondolsz?
RitaKép
Így is elég horrorisztikus volt ez a hsg de lényeg, hogy most már minden rendben van.Kép

doris

Moncsi Kép
Olyan jó olvasni téged, jó lehet a babucit érezni dörömbölni odabenn, én is már érezném, de mikor lesz az, kitudja. Miért nem mész táppénzre? Ez igaz. A 2,5 óra sok, fõleg ha tömeg van, és nehezen tudsz leülni.

Ritus Kép Sikerülni fog neked, és mindannyiunknak.

Nikie
nikie

Sziasztok!
Sajnos vége a nyaralásnak. Nagyon jól éreztük magunkat és hajmenés nélkül megúsztukKép. Idõközben ismét hû lettem a topic címéhezKép, így ma vagyok a nagyon sok c 17cn-en. Tegnap délben elmentünk a Kaáliba konzultációra. Azt mondták, hogy mivel egyikünknél sincs semmi probléma, ezért a 6 inszemnek meg kell lenni ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni és lombikra kerülhessen a sor. Lógó orral, patakokban folyó könnyel elköszöntem és este elmentünk a doki bácsihoz, aki az inszemeket végezte. Õ azt mondta, hogy ebben a ciklusban már javában benne vagyunk, itt mást nem lehet tenni, mint a gyakori, örömteli együttléteket Kép (azért ennek is örültünkKép). A következõ ciklus elsõ felében kapok injekciókat és az Utrogestan tbl. helyett a ciklus második felében Utrogestan hüvelykúpot kapok. Most már megnyugodtam és összeszedtem magam. Fel a fejjel ugye lányok???
Lujza
lujza

Sziasztok Lányok!
Tegnap rengeteg melóm volt, nem tudtam visszajönni. Remélem ma kicsit több idõm lesz. Eléggé le vagyok pukkanva, mert olyan jól alakult a görbém ebben a hónapban, de most már biztos, hogy meg fog jönni. És ez volt az utolsó Clostys hónapom, mostantól szüneteltetni kell. Tehát még kevesebb az esélyem.Kép
DORIS:annyira felháborít, ami veled történik. Át tudom érezni, mert én is lassan 8 éve dolgozom egy munkahelyen és azt hiszem elájulnék, ha ilyesmivel fogadnának a szabimról jövet. Nagyon szorítok Neked, hogy a lehetõ legjobban alakuljon a helyzeted és persze fõleg azért, hogy összejöjjön a svájci munka - jót tenne a környezetváltozás!Kép
NIKIE:még szerencse, hogy volt humorérzéke...Kép
MONI: a helyedben kiíratnám magam, Te munka hõse!Kép
RITA:szerintem nem fog már arra a lombikra sor kerülni!Kép
MILENA:én végig itt voltam és nem jött át a leveled! Bénák ezek az osztrákok!Kép
Virág
Virág

Nikie! Nekem most a lombik kezelés alatt a pocakomra rakodott el amit felszedtem, elhiheted hogy magyarázkodom amikor kérdik hogy nem várok babát, kollegák bologatnak, de amikor cipelni kell valamit kiveszik a kezembõl (többször mint eddig Kép) Szóval ha én lennék a helyükben elnézve igy magamat, én is azt hinném csak titkolja valaki.
Igy megértem milyen muris lehetett neked.

Lujza! Tapasztalatom hogy a legtöbb orvos 3-4 inszem után megadja az igazolást arról hogy megvolt mind a 6 és akkor hamarabb mehetnek a lombikra.

Puszi: Karmen
karmen

Sziasztok Csajok!

Én is itt vagyok, csak eddig sok dógom volt.Kép

DorisKép
Én is kiváncsi vagyok, hogy mit fog lépni az új fõnök. Majd írd meg, jó?

MóniKép
Ha jövõ héten a 30. hétben leszel, akkor szerény számításaim szerint már a 7. hónapban vagy, ugye? Ilyenkor már a legtöbb kismama táppénzen van és otthon csücsül, fõleg ha problémája van. Szerintem gondold meg, fõleg a 2,5 órás utazások miatt.
Most már az én oldalamat is kifúrja a kiváncsiság, hogy kisfiú vagy kislány e a pocaklakó.Kép

VirágKép
Hány hónapig szedted a clostit? Az én dokim 3 max 4 hónapig adja, utána injekció kúra kezdõdik. Miért kell szünetet tartanod?

LujzaKép
Örülök, hogy jól telt a nyaralás, azt viszont sajnálom, hogy megjött.
Lujza, szerintem örülj nagyon annak, hogy semmi komolyabb bajotok nincs és akár spontán is lehetsz babás. Ha ezt a gondolatot 100%-ig magadévá teszed, az szerintem sokat fog segíteni. Lehet, hogy éppen egy spontán próbálkozós hónapban leszel terhes.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

LujzaKép
Fel a fejjelKép A Kaáliban nekem is azt mondták, hogy törvény szerint kötelezõ, de a nõgyógyászom adhat igazolást...Kép
KarmenKép
Én is pont így szedegetem a kilókat magamraKép
VirágKép
Sajnos ilyen ez a világ...a megbecsülésnek nyoma sincs. Amig ki tudnak aknázni a munkáltatók addig nincs gond. Minden Karácsonyt, ünnepet, hétvégét természetes, hogy bevállal az ember mert nincs gyereke aztán amikor Te szorulnál az Õ toleranciájukra akkor mindent elfelednek. De ezen aztán végképp nem érdemes idegeskedni. Amióta eldöntöttem, hogy õszinte leszek a jövendõbeli fõnökömmal azóta teljesen nyugodt vagyokKép A baba téma miatt izgatott az egész.

doris

Sziasztok!

Doris!
Köszi, már javulok! Kép A fõnöködhöz meg sok sikert kívánok!

Doris, Nikie!
Jó, hogy csak a jobbik példával találkoztatok eddig! Képzeljétek, én anno 8-9 hetesen mentem a vonaton, majdnem tele, szinte semmi hely nem volt. Mondtam az egyik lánynak ugyan tegye már fel a cucát a csomagtartóra, le szeretnék ülni, mivel rosszul érzem magam. Még õ volt felháborodva, hogy minek akarok leülni a pakkja helyére! Jó, tudom, nem látszott rajtam, bár így is eléggé nagy a pocim, de akkor is! Elégtételül szolgált, hogy elõhúztam a táskámból a kismama egyik számát, akkor már nem morgott tovább! Érdekesek az emberek!

Marcsi!
Köszi, ki fogom próbálni!

Móni!
Pihenj sokat! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!
Kicsit eltûntem, de most ismét jelentkezem, sajnos nem igazán jó hírekkel.
8 hetes vagyok, és kb. a 6. héten elkezdõdött egy barnás folyás, azóta hetente megyek UH-ra. Az elsõ alkalommal megállapították, hogy vérömleny van a petezsák fölött, következõ héten már nem láttak semmit, viszont volt a babának szívhangja, a 3. UH-n ( tegnap) folyadékot látott, a doki a petezsák körül. A dokinéni szerint lehet, hogy az elégtelen tapadás miatt van. Most ott tartok, hogy Profasi hetente 2x, és Utrogestan napi 3x.
A problémám, hogy hétfõtõl vissza kell mennem dolgozni, sajnos nem maradhatok tovább itthon, és az az igazság, hogy már feküdni sem bírok. Tegnap egész nap dokitól dokiig jártam, a tünetek mégsem erõsödtek, így remélem, hogy a munkahelyemen sem lesz probléma. Tudjátok most még nem akarom ott elmondani, amíg nem tuti a dolog, így kicsit furcsa lenne, hogy ok nélkül eljövök több hét táppénzre.
Ha valakinek voltak már hasonló problémái, vagy van infója kérem írjon nekem. Akár az e-mail címemre is (nyuszat1@mailbox.hu)

Mindekinek Puszi
Nyuszat
nyuszat

Lányok aranyosak vagytok,
De, ha táppénzre megyek

1. egy kanyit sem kapok és most minden kanyi számít. Ugyanis a saját cégemnél (Bt) 6 órás munkaidöben vagyok bejelentve, minimálbér ezzel arányban az 50 helyett talán 35E? A cégnek ahol dolgozom havonta számlázok ennél persze jóval nagyobb összegetKép, de csak addig amíg dolgozom. Szóval még a gyes-gyedem is max 18E ft-lesz. Ezzel ellenben szabadság napokkal nagyon jól állok, jobban mint Mo-i viszonylatban.

2. Az utódom jövõ hét szerdán kezdKép Be kell tanítanom.
3. A munkám nem stresszes, az akadályokat könnyen veszem, gyorsan megoldom a problémákat, nem ugráltatnak, úgyhogy azt mondhatnám, hogy tuti jó a munkahelyem. Csakhát az utazás.
De most úgy néz ki tesókám mostantól be fog segíteni az utazásba, úgyhogy ez is könnyebbség leszKép, ha minden reggel behoz az irodába és heti 1-2 alkalommal hazaviszi a seggemetKép

LujzaKép
Nem jól fogod fel a dolgokat!!!! Ne légy elkeseredve az inszemek miattKép. Az inszem igenis müködik az esetek nagyon sok %-ában. Nem hülyeségböl találták ki!!! Lesz itt irgum-burgum, ha lombikot akarsz! Miért gondolod, hogy a lombik jobb lenne? Egyátalán nem lenne jobb! Sokkal drágább, sokkal több gonddal jár, sokkal több kiesés a munkából, sokkal több stressz, sokkal több gyógyszer és PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ és még mindig PÉNZ!!!!! Nem 20 ezresekben mérve hanem százezrekben. 80-300E-ig. Minél több lombik annál drágább, annál drágább gyógyszerek!!!!

Mindenesetre hinned kell az inszem esélyében, másképp ne is kezdj beleKép! Ne akard a lombikot. Az inszem ad neked extra 6 lehetöséget a babásodáshoz!!!! Ez a 6 tutira beirányított lehetöség nagyon sok ám!!!!

Meg azt hiszem, hogy 3 inszem után lehet úgy is kérni, hogy lombik, utána inszem, lombik, inszem, vagy amilyen formában akarod. Bár lehet, hogy rosszul tudom.

Most megyek, pusszancs,
Moni
mj

ZSUZSU:már 4 hónapja szedem, de nem azért, mintha valami nem stimmelt volna elõtte (soha nem volt barnázásom meg ilyenek) szerintem csak azért adta a doki, hogy jobban ki tudjuk kalkulálni a megfelelõ idõpontot (ugyanis nálam a tüszõrepi nem félidõre, hanem kb. 20. napra esne). Milyen injekcióról beszéltél?
Mikor kezdesz az új helyen? A régi munkáltatód tudja már?
Virág
Virág

VirágKép

Az én dokim azt mondta, hogy a Margitban az a menet, hogy 3-4 hónapig closti, majd injekció kúra, de csak lapar után, mert ha gond van a petevezetékekkel, akkor felesleges kb 20 ezer Ft-ot fizetni az injekcióért, mert kb annyiba kerül. A nevét nem mondta, de Marcsi szerint ez a Puregon szuri.
Nekem októberben lett volna lapar, ebben a hónapban pedig az utolsó closti szedés tüszõrepesztõ szurival kombinálva. Hogy miért nem lesz, arról már korábban sokat írtam.
Az új helyen október elején kezdek, a közvetlen fõnököm már tudja, a másikkal pedig jövõ héten találkozom, akkor mondok fel hivatalosan.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Moni
Köszönöm a jó tanácsot és az irgum-burgumot!! Be kell látnom, teljesen igazad van. Most, hogy írtál már más színben látom a dolgokat. Igazad van!!! Köszönöm!!!
Lujza
lujza

Nyuszat!

Irtam Neked a Friss-be!

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Csak átfutottam a hozzászólásokat, de bocsi lányok most nem tudok reagálni. Sajnos rengeteg a munkám most és nem érek rá semmire.
A dokinál voltam tegnap és kaptam Candibene kúpot és egy szem kapszulát. Azt mondta gombás fertõzésem van. Ha megjön akkor kell majd visszmennem és akkor kezdjük a babaprojektet .
Sajnos a hõm ma reggel leesett 36,7-re, szóval hamarosan meg fog jönni.Kép A kedvem ... A munkahelyemen tiszta stressezes vagyok szóval így sosem fog összejönni a baba.Kép

Majd délután megpróbálok benézni.

Puszi

Andy
Andy

Kedves Lányok!
Múlt heti szabim lemaradását képtelen vagyok most pótolni, de szeretném elmondani Nektek, hogy egy pici szív Kép dobog a pocakomban. Tegnap voltam UH-on, hét hetes és egyenlõre minden rendben.
Puszi
Ányez
Anyez

Ányez
Ez csodálatos!!! Szívbõl gratulálok!!
Lujza
lujza

AnyezKép

Nagy-nagy gratula, és boldog babavárást kívánok. Kicsit reményt adtál, hogy nem hiába köszködünk.

CatEye

Cat
Kép
cateye

ANYEZ Kép

ez tényleg csodálatos! Vigyázz nagyon magatokra! Mi is hamarosan követünk, igaz, Lányok?

LUJZA Kép
ez az, ezt már szeretjük! Az ilyen hozzáállást! Csak igy tovább!

ANDY Kép
gyógyulj meg minél hamarabb!

Puszi,

Rita
knérita

ÁnyezKép
Most olvasom az örömeteli híreketKépKép Szívbõl gratulálok és nagyon boldog 9 hónapot kívánok NektekKép

doris

ZSUZSU:kösz, akkor már értem. Nálam fenálla lehetõsége, hogy megint elzáródtak (már volt 1 laparom és 2 HSG-m). Azt hiszem, nincs más hátra, csaka lombik. Az meg most nem aktuális a költözésig (tavaszra készül csak el az új lakás). Addig azért még reménykedünk...
ÁNYEZ:végre jó hírek! Gratulálok!!!Kép
Virág
Virág

Sziasztok lányokKép

ÁnyezKépKépKép A kolléganõm 12 hetes és most, amikor hallotta a baba szívhangját, hitte csak el igazán, hogy tényleg lekik benne vkiKép Annyira kivirultKép (Én meg sárgulok ám, mint a feneKép)

Rita: én mindenesetre vitába szállnék...Ha látta a sebet, nem kellett volna hazaengednie...el kellett volna mondania, hogy ezért és azért javasolja, hogy töltsd benn az éjszakát. Na, ennyit az én szakmai szememrõlKép

Doris: jól teszed, ha elmondod, mert így a lelked tényleg nyugodtabb. De (bocsánat a keresetlen szavakért) ne számíts semmi jóra.

Andy: abszolút megértelek, én is hasonló cipõben járokKép A váltótársam kilépett egyik napról a másikra, így (egyenlõre csak ezen a héten, a többit nem tudom még) minden nap 12 óráznom kell. Kiv. ma (mert szülõire megyek) és péntek, amikor 3-ra jön a hétvégés kolléganõKép És úgy mellesleg nem lenne rossz a lakás ügyében is ezeregy dolgot intézniKép
Sajna, még nem merem megkockáztatni a táppénzt sem, a lakáshitel-elbírálás miattKép

Hû, de jókedvû lettemKép
De, mégisKépKépKép, hiszen mindjárt mehetek el innenKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Virág Kép
Nem értem amit írsz, szerintem nálad csak összetapadásról van szó, nem elzáródásról, nem? Úgy van, hogy elzáródás esetén csak a lombik marad, de ha csak összetapadtak akkor a vizsgálat során szabaddá válhat az út, vagy magától is átjárhatóvá válhat, nem?

Azám Anyez Kép Boldog babavárást, aztán vigyázz nagyon.

ANdy Kép Nyugi, igaz én is ilyen stresszes vagyok néha a melóhelyen fõleg a határidõk miatt, állandóan itt lebegnek a szemem elõtt...

Doris Kép Nem baj, azért ha meggondolod magad, csak írj bátran.

Gitta Kép Szerintem jól tetted, hogy szóltál a vonaton a csajszinak, hogy ugyan már rámoljon már el az üres helyrõl. Az biztos, hogy én sem fogom megvárni, hogy valaki feltápászkodik, hanem udvarisan, de erõteljesen megkérem fõleg, ha valami iskolás, vagy fickó, hogy ne haragudjon de nem bírok állni.
Bárcsak már ott járnánk mindannyian, igaz?

Jovika Kép Én is alig akartam elhinni tavaly a 2 csíkot, sõt nem is örültem mindaddíg amíg UH-n meg nem nézte a doki, aztán amilyen jó volt az a hónap, olyan sz.. volt az utánalevõ...

Nikie
nikie

NIKIE:igazad van össze voltak tapadva, de sok helyen. Szétszedték a lapar során, de úgy tûnik, újra és újra letapadnak. Valószínûlega méhenkívülim oka is az lehetett, hogy össze volt helyenként szûkülve és szegény babuka nem tudta idõben átverekedni magát. Hát ez van.Kép
Virág
Virág

Virág Kép neked méhen kívülid volt?
nikie

NikieKép
KösziKép
JoviKép
Dehogy haragszom. Pont erre számítok..."Köszönjük, de nekünk teljes értékû munkaerõre van szükségünk...". Nagy ügy, legalább nem kell a felmondástól rettegve rágódnom hetekig vagy hónapokigKép
VirágKép
A lapart a ciklus elsõ felében csinálják?

doris

Mához 1 évvel ezelõtt kezdõdött az utolsó mensi, aztán megfogant, majd meghalt... Kép
nikie

NIKIE:borzasztóan sajnálom. Nekem tavaly novemberben kellett "eltávolítani", mert mindketten belehaltunk volna.Kép
Virág

Virág? Nekem is novemberben volt, 16-án, neked? És mi volt a gond?
nikie

DORIS:igen vagy legalábbis a felénél, hogy legyen ideje a mezeszig gyógyulni!
Virág
Virág

NIKIE:30-án, pénteken a Jánosban. Te melyik kórházba jársz?
Virág
Virág

Lányok!
Most jutottam el idáig hogy válaszoljak nektek. Remélem hogy azért sûrûbben tudok majd jönni, mert nem szeretnék lemaradni semmirõl sem.

Doris!
Sajnálom hogy a szabiból visszajövet a munkahelyeden ilyen rossz hírek fogadtak. Hát nehéz dönteni, de ha az új munkakört nem fogod szeretni akkor nem szabad erõltetni. De munkahely nélkül sem szabad maradni. Még a táppénz lenne a legjobb megoldás idõhúzás végett amíg nem jön be a külföldi munka. Itt tudnál hagyni minket?

Rita!
Olvastam nálatok mi újság. Hát nem valami jó hírrel tértél vissza. Most ha jól vettem ki akkor 1 évig kell a férjedet kezelni? Addig cssak az idõ megy és csak spontán lehet próbálkozni. Ha az inszemet nem javasolja akkor miért nem igazolja le és ad egy beutalót ilyen esetben a dokid? Szóval nem igazán értem.

Moni!
Örülök hogy nincs semmi baj a babával és jól vagytok. Akkor talán kislány is lehet? Az a lényeg hogy egészséges legyen.Kép

Lujza!
Olyan könnyen azért nem lehet menni lombikra ha mind a ketten rendben vagytok akkor ki kell várni a 6 inszemet.
Nyugi ne stresszeld magad majd akkor fog sikerülni mikor nem is számítasz rá.

Virág!
Hasonló cipõben járunk mert az én görbém is szépen indult és 9 nap után leesett a hõm. Kicsit én is el vagyok kenõdve de addig míg nem jön meg mindig van remény tudod.

Jovika!
Örülök hogy megértesz engem. Hát neked sem lehet könnyû. 10 napig nem gyújtottam rá de most hogy beindult itt a munkahelyemen a bolondokháza sajnos megtettem.

Gitta!
Örülök hogy jobban vagy már.Kép

Karmen!
Holnap igyekszem írni neked, de ma nem tudtam sajnos.

Ányez!
Gratula a babához!Kép

Nikie!
Most lenyugodtam de holnap kezdõdik elõlrõl minden.Kép

Bocs ha valakinek nem válaszoltam nem volt szándékos.

Apropó! Most kik az esélyesek hogy nincs tábla?

Puszi

Andy
Andy

Virág Kép Nem a Jánosba, a Sote1 volt, de már nem kell...
Mi volt nálad a gond?
Nikie
nikie

NikieKépVirágKép
Nekem is novemberi hónapban derült ki, hogy meghalt a babukám...csak 9 éve. Fel a fejjelKép
VirágKép
Köszi, én is így gondoltamKép Nem tudod, ki kell hagyni azt a ciklust vagy lehet próbálkozni?
AndyKép
Külföld még nem biztos, ha összejönne jó lenne babásan kimenni. Dehogy tudnálak itthagyni TiteketKép!!! Eszembe sincsKép Max. ritkábban tudok majd olvasgatni és írogatni de itt maradok KöztetekKép Ne szomizz, hogy leesett a hõd...ha meg akar jönni, akkor legalább idõben tegye. Nekem az elõzõ ciklusomban 17 napig volt magas a hõm...aztán nagy koppanás lett a vége.

doris

Puszi Lányok, szép napot. Kép

Nikie
nikie

DORIS:az a beavatkozástól függ - mivel nekem csak a vezetõket kellett szétcincálni, nem kellett várni, de az endo lehet hogy más. Kérdezd meg a dokit, az a biztos. Nálad mi volt a baj babukával?
NIKIE:az örökös petefészek és kismedencei gyulladások következménye lehet, hogy így letapadtak. Az pedig hajlam kérdése. Most éppen egy GYNEVAC kúra közepén vagyok a Ti javaslatotokra. Le is kopogom, azóta nem volt komolyabb gyulladásom!KépNálad mi okozta, hormonhiány?
Virág
Virág

Lányok!
Megcsináltam a táblázatot az augusztus 23.-ai alapján!!! Sajnos nem volt idõm visszakeresni az adatokat, ezért narancssárgával jelöltem, aki szerintem már máshol tarthat!!! Kérlek, írjátok meg a helyes adatokat, és én kijavítom amint tudom!!!
Bocs, ha rossz valami, rögtön javítom, amint jelzitek! A babás tábla kicsit késik, ahhoz már nincs türelmem ma este!!!
Remélem, nem lett túl nagy! Ha lassan jönne le, akkor legközelebb kisebben fogom feltenni, csak szóljatok!!!

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Upsz, ez nagyon nagy lett!!! Bocsika! Nekem 19-es a monitorom, és most jöttem rá, ez így túl nagy!!! Sajnálom, legközelebb kisebben küldöm!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Mindenkinek!

Lenne egy kérdésem. Szerintetek elõfordulhat, hogy valaki meghizik miután abbahagyta a fog. gátlót?
Felszedtem 2 kilót, pedig nem eszek se többet se mást.

OFF: Vigyázok egy kisfiúra már lassan egy éve, szinte minden nap itt van. Az anyja éjszakai bárban táncol, igy este idehozza, reggel elviszi. Hát ma elfelejtett jönni a gyerekért. Se telefon, se semmi életjel. Most már kicsit izgulok mi történhetett vele, mert ilyet nem szokott csinálni. Felhivtam a nagymamát, de nem tudtam meg semmit, õ sem halott róla. Most itt ülök a dilemmámmal. hogy mi legyen a kisgyerekkel. Holnap reggel dolgoznom kell és magammal nem vihetem. Hát ennyi. Bocs, hogy OFF voltam, de valakinek el kellett mondanom.

Egcsi
egcsi

Ányez! Én is gratulálok, vigyázz magatokra!

Gitta! Szuper lett a táblázat, köszönjük.

Andy! Várom a leveledet!

Puszi: Karmen
karmen

Jó reggeltKép

Egcsi: mi újság? Még mindig ott a baba?

Gitta: ha lesz idõd és energiád, engem is feltennél a táblába? 7c., 12cn.

Hû, most, hogy leírtam hányadik napon vagyok, eszembe jutott, hogy itt az idõ az akciózásraKép Nem mérem megint a hõmet, egyszerûen teljesen más (munkaKép és lakásKép) dolgokkal van tele az agyam. Pedig, ha májusi babát szeretnék, akkor ez az utolsó esély rá (nem mintha várnék egy évet, ha most nem sikerülKép)

Virág: a Jánosban kihez jársz? (tudod, ott dolgoztam, bár nem nõgyógyászaton)

Andy: írok magánban (remélem mûxik a neved alatti mélcím).

Képzeljétek, tegnap jött be a kilépett kolléganõm (egyébként sem szerettem, sõt...). Mondta, hogy lemegy a munkaügyre, aztán visszajön, hogy beszélgessünk. De én olyan ideges voltam, hogy inkább elmentem a kismama-kolléganõvel vásárolni, mert nem álltam volna jót magamért. Asszem simán elküldtem volna melegebb éghajlatra, ha itt maradok. Nem gondoltam volna, hogy jót tesz az, hogy nem adom ki magamból, de megkönnyebbültem, hogy nem volt már itt, mikor visszaértem. De sajna, ma sem úszom meg, be fog jönni a papírjaiértKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
GittaKép
Köszi a táblázatotKépNagyon jó lettKép
EgcsiKép
Úgy sajnálom, hogy ilyen szituba kerültél... A Nagymama nem tudja bevállalni? Hogy döntöttél?
VirágKép
A terhességem elhalásának vírusfertõzés volt az oka. Többször is feküdtem korházban enyhe vérezgetések miatt és a legutolsó alkalommal nagyon beteg is voltam és csúnyán köhögtem is. Úgy engedtek haza, hogy feküdnöm kellett ám a következõ kontrolon kiderült, hogy már nem él a babuka... Ennek azonban már 9 éve lesz és most bízom benne, hogy nem ismétlõdik meg újraKép

doris

Andy: mégsem írok magánbanKép nincs elérhetõ adat a neved alattKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: