A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet: hát fura érzés volt, nagyon kövérnek láttam magam a tükörben, miközben az eladónő váltig bizonygatta, hogy milyen csinos kismama vagyok. Igaz, végülis csak 38-as méretű lett jó, ami jó, mert simán többet néztem ki magamból. :)
És igen, szeretem az élénk színű fényes cuccokat. :lol: Bár ez nem annyira élénk azért, de fényes. Olyan alkalmibbnak, munkábajárósnak gondoltam, míg a másik meg olyan farmerszerű, sportos. Nehéz megszokni, hogy a piercingem fölött van a nadrágom dereka. A férjem meg a cipzárat hiányolta róla. :D

Kép
Kép
tinu

Tinu! Úgy látszik egyezik az ízlésünk a babaszalagot illetően :)
lindicita

Neet,
nem vagy semmi, elemedben vagy :D:D:D

Tinu,
ha valamelyest útba esik, menjetek el mondjuk Keszthelyre is. Van ott, Csigaparlament, Babakiállítás, Festetics kastély, Balaton múzeum, marcipán múzeum....

Vica
vica94

Lindi,

Jó nyaralást kívánok Nektek és kellemes időt :)

Vica
vica94

lindicita: igen :D . A férjem azt kérdezte, hogy miért van kukoricahéjban a gyerek?

Kép
Kép
tinu

Ismét lemaradtam (1017nél)

Bogárka! Köszi a felvilágosítást. :D
Mellesleg mi az hogy cseppfertőzéssel átadják a felnőttek a gyerekeknek? :shock: :?:

Fibi! Én el tudom képzelni hogy tényleg szerették volna fotózni a szép fiadat! :lol: Ettől eltekintve gyanús, hogy ha te nem akkor jó lesz a melletted álló is?!

Ancsi! Édes a „tudomány”. :D

Évi! Imádom a hagymát :lol:

Tinu! Kína? Hmmm.... élmény lehetett! :!:
Terhesnacit szerintem bármelyik boltban találsz. Nekem volt egy farmerom (igaz most nem aktuális de lehet hogy még kellhet neked) a CundA-ból. Naaaaaaaon kényelmes.
S én annak a híve vagyok hogy hívjuk fel a figyelmet a gyönyörű pocira, s emeljük ki nyugodtan, mert az bíza csodaszép! :lol:

Zuz! Öregszik a gyerek :lol:

Szerintem Hofiról inkább színházat nevezzenek el. Szerintem.

Tönkölypárnát kaptunk ajándékba, s először utáltam, mert fájósra nyomta a fülem. Igaz akkor még állapotos voltam, szóval lehet, hogy valamilyen akupunktúrás dolgot zavarhatott? A lényeg mostanság imádom. :P

Ja és a lányom két napja kihagyja az éjfél körüli ébredést, s 4kor kel fel enni egy csöppet. Vagyis 21től folyamatosan 4ig alszik, s utána még rá tudom venni hogy aludjon kettőnk között. Éljen! Éljen!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Jelentem a vizsga sikerült!!! :mrgreen: bár bénáztam jó sokat, de a vizsgabiztos elénzte nekem, szerencsére :lol: Úgyhogy köszi a drukkokat, biztos, hogy az segített, mert persze a nem kötelezők közül egy tolatásosat húztam. :( de, azon kívül, hogy egy kicsit átmentem a másik sávba (amit a vizsgáztató úgy tett, mintha nem venné észre :)) sikerült megcsinálni, szóval köszi!!! :D

Aztán utána dokinál voltunk, mert délben azt vettem észre, hogy B-nek kicsit duzzadt és piros a kukija. Úgyhogy vizsga után mentünk a gyerekorvoshoz, aki megnézte és azt mondta, mutassuk meg a sebészeten is, biztos ami biztos. Úgyhogy irány a Bethesda és ott egy nagyon aranyos fiatal doki bácsi átmosta B kukiját betadine-al. Mert, hogy valami alá kerülhetett a bőr alá és begyulladt, remélhetőleg ez az egy átmosás segít, ha nem akkor meg kell ismételni. Egyelőre B néha keservesen felsír, sztem amikor pisil akkor lehet rossz neki. :( Még bekentük körömvirág kenőccsel is neki, mert az is jó rá. Remélem éjjel nem fog sokat sírni. :roll: szegénykém, mostanában kijut neki a rendelőkből, kórházakból. :(

Szabado orvosválasztással kapcsolatban: Egyébként sztem házirovosi szinten biztosan nem lesz változás, mert azt már régen privatizálták vagyis vállalkozóként működnek szerződve a biztosítóval. És ez a kormány egyébként is privatizáció párti szóval vissza biztos nem fogják államosítani az alapellátást.

Kórházi szint, meg sürgősségi ellátás más kategória. Abban van valami, hogy ez a megválasztom a dokit és ő éjjel is ugorjon nem igazán okés. Csak a hálapénz miatt van így. És ha meg akarják a hálapénzt szüntetni, akkor ezen a gyakrolaton is változtatni kell. meg van még sok más szempont is ami a kórházakat illeti.

De én úgy látom, hallom a hírekben, hogy egyelőre csak ötletelgetések vannak, semmi konkrét.

De most megyek beájulok, mert ki tudja milyen lesz az éjszaka. :(

ruz
ruzicsky

Lindi,
jó utat, remélem, nagyon jó időtök lesz! :)

Barbi,
átaludt éjszakák királyságosak!!! :D

Zsan,
Igi :mrgreen:
Wendy's: épp mostanában sírtuk vissza karcsival, imádtam!!! :(:(
Én speciel megmondtam az orvosomnak a nickemet is, olvassa csak nyugodtan zseniálisan mélyenszántó hozzászólásaimat :D úgysincs ideje :)

Votiv,
Faludi dr-nak marha sok szabadideje van :D És annyira jó látni uh-n a picit!!! Drukkok továbbra is!!! :)

Cukkini-panírozás: ahogy Pocak mondá: liszt-tojás-prézli-tojás-prézli :D

Zuz,
akkor mindjárt lesz szekrényetek :D:D

Tinu,
gratula a nadrágokhoz :)

Neet,
téged olvasni mindig élmény :mrgreen:

vera
kisün

holnap Forrest Gump leszek...egyedül kószálok a városban, leülök egy padra néha, és beszélgetek... :lol:
lehet hozzám csatlakozni egy kávéra, sütire, stb...én leszek az, akinek a homlokára van tetoválva a "szabad vagyok" jelzés... :twisted:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ruz,
gratulálok a vizsgához!!! :D

v
kisün

Lindi,
jó utat!!!! 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
de csak akkor ülök le melléd beszélgetni, ha lesz nálad egy doboz praliné... őőő, lehetne esetleg szamosmarcipán? :D
kisün

Sziasztok,
bucsuzni jöttem, holnap elutazunk Bajára 1 hétre a szüleimhez. lesz kényeztetés, már alig várom :) holnap mindjárt palacsintával várnak minket :D

Zsanci,
örülök, hogy mehetek Veletek Bécsbe :lol: 2 világcsavargo (Macs és Johi) majd vezet helyettünk :wink:

Johi,
én tiszteletben tartom a kérésed, ami a motorozást illeti. de gondolod, hogy Fanni 20 évesen hagyja majd, hogy beleszolj az életébe? :wink: (ezt a legjobb szándékkal kérdezem) :)

Denizsáékat puszilom, ha holnap hazaérnek :D

Lindi,
Nektek is jo utat! :)

most viszont el aludni, mert ebben a hársfavirág teában talán altató lehetett, mindjárt leesik a fejem :)

puszi, jot ne halljak Felöletek :!: :lol:

KépKép
fibi

Vera,
hát jóóóóóóóóóóóó... :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, és akinek logok méllel, sorry, majd next week :)

KépKép
fibi

Zsan, merre lesz a padod? :)
Ez az Igi gyerek! :lol: :lol:

Lindi, jó utat!

Anyám szavajárásával holnap szingli leszek, gyermek keresztanyával megyünk vmi bulizós rucit venni. :wink:
zanza

Kívánós vagyok, kívánom a sört. :lol: :lol: :lol:

Zsan,
ezt nagyon jól kitaláltad, egy pont oda! Éljen a pad, éljen a csoki, sosem tudhatod, mi lesz a következő, vagy micsodi. :)

Fibi,
félreolvastam, hogy lóg a melled... bocsi. :lol: közben csak méllel lógsz... :lol:

Ruz,
gratula!! Ezek szerint nem fölöslegesen rágtam le a körmeim. :)
pfff...
neet
neet

Neet,
valahol igazad van. én szeretnék BZS-nél szülni végre, de ha nem lehet választani, az ügyeletesnek nem fogok fizetni! és ezt ők sem akarhatják, úgyhogy lobbizzanak ők az ügyért!
és mire jön ketteske, már el is felejtenek téged a dokik, akik eddig írogattak rólad a kis noteszükbe :lol:

Fibi, Lindi,
jó nyaralást!!!

KÖZÉRDEKŰ:
- a DM-ben lehet valami részben lebomló pelenkát kapni (pelusborítás, külső csomagolás 100%-ban, pelusban nejlon 80%-ban, ultramag 20%-ban lebomlik meg a papír valami más eljárással fehérített), most vettünk próbára, ded már abban alszik. DM akármi a márkája és perpill még nem nagyon drága, átlagos árú.
- meg a DM-ben a 16 db-os Pampers bugyipelus csak 1200.
- tápszereseknek: DM márkanév alatt kijött egy 2-es (sima) és egy 3-as (almás) követő tápszer, az egyik legolcsóbb a piacon, viszont kibontva rájöttem, hogy Humanaval van dolgom (nem csak az állag ua, de a kanál is). értékei hasonlók, mint a többinek, Lencsi itta a 3-as almás tök sűrű tápot, tehát bejött neki. mondjuk Humanát eddig is ivott, szóval már ismerte.
- DM márkanév alatt kijött pár új tejpép is.

NINCS VALAMELYIKŐTÖKNEK KÖLCSÖNBE egy ventilátoros hősugárzója? nem viccelek, tudom, hogy meleg van, más technikai problémáink vannak. mondtam a férjemnek, hogy vegyünk, de ő nem szereti halmozni a cuccokat és csak kb. 1-1,5 hónapra kellene.
ancsipancsi

Ruzy!
gratulálok a vizsgákhoz. de ugye ez még csak a rutin? ...na nem mintha félnék :)
Bendinek +++++++++++++++++++++++++++++++ a kukijához.
ancsipancsi

na itt a link a DM kajákhoz: http://www.dm-drogeriemarkt.hu/ujd16.html
persze nem nevezik meg a céget, de szinte fix, hogy Humana. (kíváncsi lennék egy bennfentes mit mond :)

sajna a pelusról egyelőre nem találok semmit
ancsipancsi

Ancsi, DM-es tejpépből a banános :x

asszem marad, mármint a pocok a pocakban és a papa is... :D ma már nem volt hajlandó visszaemlékezni arra, hogy el akart költözni :D csak azt kérte, hogy ne hízzak megint olyan sokat :lol:

most boldogan hajtom a párnára a fejem :)
bár még alig hiszem, de ez nagyon jóóóó :D

votiv 8)
votiv

Ruz,
gratula a vizsgához, és sok-sok kitartást a forgalomhoz :)
Szegény Bendi, drukkolok, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön :)
Én is küldök ++++++++++++

Fibi,
alighogy megjöttetek, már mentek is :(
Jó pihenést kívánok :)

Vica
vica94

Ruz, ügyes vagy! :D :D a többi is ugyanilyen könnyen fog menni! Bendi szegényke, óóó, úgy sajnálom, hogy fáj neki a kukaca :( a körömvirágkenőcs nagyon jó, holnapra remélem kutya baja se lesz!

Fibinek Lindinek jó utat, jó pihenést!

na, most már tényleg kidőlök :D

votiv 8)
votiv

Votiv,
de jó, minden jó, ha vége jó. :D
Ha tényleg álomra hajtod a fejed, akkor jó éjszakát és nagyon-nagyon szép álmokat kívánok :)

Vica
vica94

Votiv!
mondtam én, hogy csak sértett volt. szegény hapsik megtanulják mellettünk, hogy amit akarunk, azt kiharcoljuk :lol:
szép és édes álmokat babával a pocakban! mondhattam volna, hogy én a sztorid megismerése után első perccel tudtam, hogy lesz Istinek kistesója, de úgyse hinnél nekem.

szóval a banános száx! még jó, hogy azt a másik gyümiset vettem. majd meglátjuk, nem nagy veszteség, mert csak 399.-Ft. még jó, hogy a tápok bejöttek. (főleg olyanoknak ajánlom, akik a Humanát kedvelik, mert néha L. is megszenved vele, mire kiszívja a 4 lukú Aventből. de "tejbe"grízt főzni is kiváló!)
ancsipancsi

Zombimama jelentkezik

Megette a net a hosszú hsz-met, úgyhogy asszem msot megsértődtem.

Zsanci :) egyedüljólérezőskimenősnapodhoz sok örömet és kevés esőt! Városligeti ARC? Én örömest csatlakoznék, de családi megmozdulás van., Dominó többször emlegette az éjszaka Igit, lehet, hgoy ezek a huncutok az éterben kommunikálnak? :)

Utazóknak jó nyaralást! Kismamanadrághoz, NST-hez és autós vizsgához gratula! Éjszakát átalvó Anginak csók! Szép is az, ha egy gyerek ilyen hosszan alszik, valaha én is ismertem eme érzést... :)

Votiv:) Bár még haragszom azért apafejre, amiért ilyen butaságokkal fájdította a szívedet, de nagyon örülök, hogy ilyen csodajó hírekkel jöttél! Innen is üzenem neki, ha olvassa, hogy babázni jóóóóóóóóóóóóóóó és becsülje meg kicsi szerető asszonykáját, nahát!

Én most vissza ágyba (fél 1-kor aludt el a szerelmem kellemes 5 és fél órás altatás után :() szép napot nektek!

indianyo

Votiv: micsoda hírek.... szuper, hogy apa így áll hozzá.

Ruz: gratula a vizsgához. Kukkó már kevésbbé jó, de én is remélem, hogy hamar elmúlik neki.

Fibi, Lindi: jó utat.

Johi
johanna1975

Jóóóó reggelt, szépséges hétvégét :)

Fülicsekem a Zapáját foglalkoztatja, így picit beszöktem ide :wink: :lol:

Indike,

Neked Szép álmokat :)

Zsána,
háát tök jót röhögtem, amikor elképzeltem Igit, eksön közben :D Persze jön még kutyára sintér... :) És hol is van az az ominózus pad, ahol az " I'm free" feliratot gravírozzák a homlokodra?
Bécset karácsony előtt bevállalom, ha anyósomat rá tudom bírni, egy teljes napos gyerkőcmegőrzésre. :D Meg ha el bírok szakadni ennyi időre, a szerelmetes Fülecsemtől...
A pempörszhöz, hol tudok kuponfüzetet lőni? legegyszerűbb lenne, ha telcsin, vagy a Pad.nál megtudnánk dumálni a barter-üzlet részleteit :lol:

Ancsi,
szívesen segítettem volna neked is, de Zsána előbb lecsapott rám :) Viszont Rájlinak is van megfeleő korú babája... :wink:

Ruzi,
gratula a vizsgához :D :D :D :D És Bendinek meg ++++++ ezerrel :)

Votív,
:D :D :D :D :D 8) és ahogy lesz időm, letámadlak egy méllel :) (ha nem baj... :oops: )

Fibi,
jóhogy gyere Bécsbe, rosszalkodni. :wink: nekem még vannak ötleteim... És jó nyaralást :)

neet,
kívánósság :d éljen a SÖR! és ezek a félreolvasásaid....hmmm...

ennyi időm volt... :(

jó dumcsit nektek!

Csóóóóók

Macsek
macskanyu

még csak annyit, hogy

Vica,
privi ment

és

üdv az összes rídonli Dokinak :)

Macsek
macskanyu

Votiv,
na ez nagyon szuper, remélni sem mertem volna, bearanyoztad a reggelemet!!!! :D :D :D :D

v
kisün

Azt még el akartam panaszolni, ha már egészségügynél tartunk, hgoy a 30 ezres láélekszámú DH világvárosban NINCS gyermekorvosi ügyelet! Mert KÖZEL a Heim Pál kórház... igaz, hogy közlekedés 11 után nincs, de kit érdekel? Nincs autód? nahát... akkor hívjál mentőt! Az éjjel majdnem ez volt, dokinénim a Balcsiról instruált, azt mondta, ad még nekünk egy fél órát, utána irány a kórhá, mert lehet, hogy nagyobb a baj. És akinek nincs közel a kórház? meg nincs egy saját autója vagy testvére vagy ismerőse aki elviszi?????? Msot nagoyn fújok az egészségügyre :evil: :twisted: :shock: :!: :(

Macs:) nektek is szép hétvégét!

Igen, én szívesen bárkinek bármikor bevállalok ilyen kuponakcióhoz támogatást, de D áprilisban született..

indianyo

Indi,
pusszancs az édes kis Dominó buksijára! Jobban van? :) Te meg aludj!

v
kisün

Jó reggelt!

Orsi végre ma hazajön a táborból :D Már tűkön ülök :lol:

Indi:
miért kellett majdnem az ügyelet? :shock:
Kitartás,egyszer vége lesz ennek az időszaknak is :wink:

Votiv:
:D :!: :D :!: :D
Mennyivel jobban hangzik ez :!:

Zsan:
"free time",óriási ötlet! :lol:

Fibi,Lindi:
kellemes nyaralást nektek.

Én meg felroppanok éppen!Felmondott a kőműves,pedig már csak simítások vannak hátra :cry: :evil:
Most megint csúszni fogunk,pedig kedden már jönne a kivitelező :lol:

petergabi

felrobbanok :oops: :evil:

petergabi

Haladtam egy oldalt. :lol:

Ez most tényleg komoly hogy nem hívhatnád a dokidat a szüléshez??!!? :twisted: Én ezt nem hiszem el!!! Legalábbis nem akarom!!!!!!!!! :twisted: :evil: :twisted: !

Zsan aki szabadjelzésű :P ! Télen is jó a kávé! :lol:
Chuck :lol:

Johi! Szerintem ne izgulj Fanni zsömimániája miatt. Most bizti erre van szüksége a szervezetének. No meg ha azt mondanád, hogy coca-cola akkor aggódhatnál :wink:

Votív! Azért azt nem gondoltam volna hogy a Faludi olvassa a topikot??!?!! :shock:
Éljenek a jóhírek!!! :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

[quote="petergabi"]f írta:petergabielrobbanok :oops: :evil:

Gabi!
remélem hamar találsz másik kőművest :( , elég sok van belőlük.

Rylie!
nem társulunk Pampers ügyben? vagy neked már van 2 játékra való vonalkódod?

Indi!
nálunk is volt ilyen hosszú altatás, talán Domi fogai miatt lehet, kitartást a továbbiakhoz, most meg szundizz még, az egész napot szánd pihenésre!

DM ALANA ÖKO PELUS:
jelentem bevált! (hallod, Indi? ha néha veszel, ilyet végy, most még jó áron is kapod! :) ) reggel tök sárga volt, meg L. kakibogyókat is nyomott bele ébredés után, de nem ázott át.

Lencsi nyújtogatja a nyelvét a tükörbe! :) tegnap kezdte. lehet, hogy lassan kezdi felismerni magát benne, ha ilyeneket csinál?
és folyton ledobálja a tárgyakat, majd mondja, hogy "levette" = leesett. sajnos rossz mániája (nem tudom a többi baba csinálja-e ezt), hogy bármit ér, ledobál, oda megy polcokhoz, vagy nem figyelek, és hirtelen az összes újság, könyv, vagy akármi a földön van. ennél már csak az ágy hátamögé való dobálás a rosszabb. (telefon, távirányító, játék)
ancsipancsi

Ancsi,
ledobálás: ó, ez még évekig így fog menni :mrgreen: elpakolni nem érdemes, úgyis megtalálja a módját, hogy káoszt csináljon :D Majd egyszer elhívlak bemutatóra, amikor összepakolom a lakást, ráeresztjük Dócit, és 5 perc múlva voltnincs rend :D

Gabi,
ne is mondd, szerintem a felrobbanás enyhe kifejezés erre :? Mert ugye most mit csinálj? Simíts te? Vagy szerezz gyorsan egy megbízható kőművest viszonylag kis munkára szezon közepén?

Orvosválasztás eltörlése: na az tenne be nekem :shock: Csodálom az ügyeletesnél szülőket, de én gyáva kukac vagyok :D Ugyan kifoghatnák egy csomó jó orvost is ügyeletben, de lehet, hogy nem, és ez így nekem kicsit orosz-rulettes lenne... meg ahogy azt hiszem Zuzmo írta, számomra is túl intim dolog egy szülés ahhoz, hogy dr.akárkinél ejtsem meg :?

v
kisün

Ancsi: nálunk is pakol a csaj, de néha szerencsére már vissza is. Na persze semmit nem a helyére. Szal tényleg nem érdemes mindig mindent visszarámolni, én olyanokat szoktam esni a dolgokon amiket kirakott, hogy csak na.

Gabi: megértem amit érzel, nálunk az egy hónapos munkát húzzák 3 azaz három hónapja és még nincs kész. Melósok akkro jönnek, amikor kedvük van és nincs más munkájuk, amikor meg szóvá tettem, akkor meg jöttek, hogy dehát kishölgy van nekünk más munkánk is. Egész nyáron nem tudtuk használni a kertet, romokban minden... brrrrrrrrrr, de nekem már annyi idegeskedésem van benne, hogy csak na.

Ancsi: DM mennyiért adja a hiperszuper pelenkáját?

Johi
johanna1975

Vera!
ha eltörlik a szabad dokiválasztást, akkor gyors teherbe esek, és ráhajtok a császárra :), az meg mindegyiknek. :lol:
habár még nem is mondtam, áldjuk Bálint Balázs kezét, olyan frankón vágott és varrt, hogy szinte SEMMI nem látszik már a dologból!!! ő meg elég sokszor ügyeletben van ám, úgyhogy jó eséllyel indulnék nála. :lol:

a rendetlenség miatt meg már úgy égek. mindent összerakok, L meg azonnal kidobál szétrámol mindent. az ágyon lévő zsebes tárolóban már csak játékok lehetnek, a pelenkák meg ilyenek meg már a komódon állnak :( (tök rondán néz ki). van ötleted hova tegyem a zsebest, hogy L ne zsebelje ki?
ancsipancsi

Johi!
most néztem meg, az Alana öko 1999,- Ft/44 stück. ez nagyon jó ár, most számoltam ki! kéne még venni, amíg nem viszik fel az árát!!! még csak német leírást találtam a Google-ban, mikor rákerestem az Alana ökora.
ancsipancsi

Helló!

Kivagyok, mert Bendinek nem javult a kukaca, így visszamentünk a sebészetre és fel kellett húzni a bőrt a kukiján, ami csak erőszakkal ment, mivel eddig nem volt még húzgálva és nagyon fájt neki. :( :( :cry: és ráadásul a férjemmel is összevesztünk, mert nem akkor akartam tisztába tenni Bendit, amikor szerinte kellett volna és persze, most én vagyok a gonosz anya. :cry: :cry:

úgyhogy most szomi vagyok...

Votiv

Örülök a jó hírnek. Egyetértek Ancsival, hogy tudtam én előre, hogy így lesz, de én is haragszom ám apafejre, hogy elszomorított.

megyek, mert kisfiam végre kijött a szobából, ahol eddig apája őrizte és velem akar játszani. :)

ruz
ruzicsky

Szia Lányok!
Délben jöttünk vissza Cserszegtomajról és előre láthatóan augusztusban már nem utazunk sehova.
Úgyhogy sokat próbálok majd jönni!

Addig is lesz valamikor tali?

Na megyek visszaolvasni!
pusszantás
beetrix

Jóestét!

Azért kellett majdnem ügyelet, mert lázaska volt a babám és hozzá sírt rendületlen órákig... Doktornéni mondta, hgyo van még egy fél óránk, ha feljebb megy a láza vagy nem hagyja abba a sírást, akkor irány az ügyelet, mert az már nem a fog miatt van. Szerencsére nem kellett, mert elaldut. fél 1 tájban, aztán 4-kor jelentklezet egy falás tejcsiért, utána 7-kor ugyanezt, azóta jükedvű. De hőemelkedése van folyamatosan - más baja viszont nincs. Édes drága, de azér bágyadtka :( Anesztes nem ízlik neki, Vibrucoltól tegnap este mégjobban megkergült - mert az eleinte állaporosszabbodással jár, én meg nem merem kivárni, amíg majd már a javulás jön... A fene ezt a fogat, én olyan dühös vagyok
!!!

Gabikám :) ugyanezt mondom a kőművesre is! hogyhogy felmond és otthagy a pácban benneteket??? Bunkó!
Mindjárt megkérdezem Dorci barátnémat., hgoy tud-e jó kőművest, ő Szentedre-Horány körzetben ismerős.

Vera :) köszöni Dominó a csókot, átadtam neki sokszor :) én délutánm tesóméknál odaájultam mellé egy kicsikét, így jól lemaradtam az úszásról...

Bocs, hogy ennyit nyavalygok :(

Ancsi :) aranyos vagy. köszi. Sajnos onnantól kezdve, hogy a bio azt jelenti, hogy a borítóban kevesebb a szemét egy picit, de ugyanúgy szemét, és a belseje is az a zselés trutymó... hát nekem az nem öko :( így aztán maradok a jól bevált liberonál éjszakára, amíg még ilyen sokat pisil a kicsike (60-80 dekás pelusai vannak reggelre :lol:), nappal meg úgyis a textilt nyomjuk.

Puszi midnenkinek, megpróbálom a fürdetést abszolválni :)

indianyo

Beet,
üdv újra! :) Tali 2 napja volt, de biztos lesz hamarost megint.

Indi,
nyavajogj nyugodtan, bizonyítottan jót tesz! Tényleg a foga miatt volt ez a nagyon rossz éjszaka? Jesszus, nem semmi! :( Drukk, h a többivel könnyebben vegyétek az akadályt!!

Gabi,
kőműves miért ment el? :shock:

Ruz,
ez a fájás 1-2 nap alatt állítólag rendbejön. Reméljük, nálatok is! +++

Ma itt voltak unokatesóék, 2 éves a kiscsávó, torta, stb, ment a smárparti rendesen, meg az ölelgetés, közös bilibe pisilés, stb. Lassan meg kéne értetni velük, h igen közeli rokonok, mert,.... :lol: :lol: a legjobbat sajnos nem sikerült lefotózni: Balázs lendületből akarta átölelni és megpuszilni Esztert, aki letolt gatyával épp a pisit fejezte be, természetesen hatalmas esés lett belőle, Eszter hanyatt, Balázs rajta, gatya sehol... :lol: :oops: :lol: :lol:
neet
neet

Ruz :) eza kuki-dolog szörnyen hangzik, szegény kis Bendi :(

Zuz :) azért amikor nagyon nyavalygok D. fogacskái miatt, te jutsz eszembe, hgoy ugye te nem tudsz Bazsóval aludni és neked még pocakod is van...

Szia Beet :) Talizni szeretnél? Nosza, szervezzünk egyet :) Milyen volt a nyaralás?

Neet :) Eszti milyen kiegyensúlyozott csajszi - tiszta anyája :) Közös bilizés ? :mrgreen:

Ancsi :) szeretnélek én is megnyugtatni: dobálás minden gyerek mániája kábé 2 éves korig. vagy tovább is :lol: minékl hülébb helyekre, annál jobb :lol:

Dé már 20 perce AZT csinálja! No, nincsenek illúzióim, de azért örülök ennek a kis enyülésnek. Remélem, nem a láz miatt ájult be..

indianyo

"Olyan családban nőttem fel, ami meglehetős intoleranciával viseltetett minden irányában, ami nem volt eléggé tudományos. Egy kicsit sért is, hogy a New Age korát éljük. Ha egy forgatáson eltüsszentem magam, biztos, hogy negyven ember rohan oda echinacea-cseppekkel, de előbb eszem meg egy ceruzát, mint hogy bevegyek belőlük. Szerintem bokszolni is ezért kezdtem el. Ez a válaszom azoknak a fehér pizsamás embereknek, akik megérzik egymásban a chi-t."

Dr. House azaz Hugh Laurie

a férfi, aki tetszik nekem... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi, remélem nem háromnaposotok van! próbálj pihenni, most semmi más nem számít - persze Dominó után :)

Ruz, jajjaj, ettől az erőszakos visszahúzástól én is úgy de úgy félek! és Bendi drága hogy bírta? gyógyuljon gyorsan! egyébként mit mondtak, mostantól húzogatni kell?

Ancsi, pakolás :D ismerős :D és hidd el, nem enyhül, csak fokzozódik, viszont arra még van remény, hogy idővel te lazulsz le, és már nem lesz ciki, ha kicsit kupi van :D

Zsanci, hogy sikerült a szingli-napod? :)

votiv 8)
votiv

Votiv,
jóóóóóóóóóóóóóóóól!!!! :lol: 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi!
ejnye-bejnye, a csúnya rossz Liberot választod az öko pelussal szemben :). csomagolás nélkül nem árulhatnák, mert szétesne, ha papírba teszik, fákat ölnek meg érte, most meg 100%-ban lebomló műanyagban (?) van. te dekára méred a pelenka súlyát reggel? volt itt egy link korábban, ahol egy elvetemült fickó kipróbálta, hogy melyik pelenka veszi be a legtöbb vizet kiengedés nélkül, és az a Pampers volt. de rájuk most fújok, hogy diszkrimináltak a játékukból, és gondolkodom a büntetésükön :lol:

SZOLGÁLATI:
a Deichmannban most pár napig az összes akciós cipő árából még lejön 50%. így volt, hogy valaki 6-8 doboz cipővel távozott, mert némely cipő 2-3 eFt-ra volt leakciózva és annak is csak a felét kellett fizetni. én vettem apának frankó cipőt 2800-ért, magamnak meg egy Nike edzőcipőt 5000-ért.
ancsipancsi

Zsanci, mesélj! :wink:

Neet, még mindig itt vigyorgok! :mrgreen: :mrgreen:

Találkoztam Maccsal a hozzájuk közel lévő Sparban, gondolom vett spar dolgot a hétvégi ebédhez. :)

Ruz, jujjj! :(
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: