A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vica :) meg vagy dicsérve :) téyleg elággé agódtam, hgoy a hajóról mentek a szülőszobára egyenest :lol: És füstöltsajtos fánkokat vacsoráztam hihihi... mindkét pelust felszereltem 5 percre, hogy kipróbáljam a felrakást. Egyelőre kifolyt minden, de sebaj, majd teszünk róla :) És nagyon kedvese vagy, a morc arcodat én nem is láttam :)

Vera :) De szép vagy ezen az avataron :) és igenigenigen talizzunk már veletek is

indianyo

Manóka,
Daubnert én is, akár minden nap el tudnám viselni, itt a ház mellett :)
Olyan sok finomság volt még ott, de mégsem hozhattam el az egész pultot :lol:
És remélem tudok még menni köv. talira, majd picur eldönti :D

Tinu,
kismama nacik tényleg nagyon jók. Ami ma volt rajtam, nem volt túl drága, és harisnyával akár téli viseletnek is megfelel sztem. Nem túl vastag az anyaga, ezért alkalmas most nyári viseletnek is.
És nagyjából ugyanebben az időszakban kezdtek el engem is nyomni a régi nadrágjaim :)

Évi
vica94

Zsanci :) Szerintem Balura gondolsz... ha az én képeimbe belenézel, ott kikandikál egy kék babakocsiból két képen is.

Ez a gyerek nem tud elaludni, lassan kezdem megérteni a mákteázókat... :mrgreen: én már ki vagyok nyúlva, ő meg felváltva nyafizik és nevetgél :(MEgyek, beizzítom a babakocsit.

Enmyém doktornéni nem ír fel anesztest, vioszont a Viburcol nevű homeos kúpot ajánlja, az lázcsillapító és nyugtató - nem értem az összefüggést :( MÁKTEA!!!

indianyo

elszállt a hosszú hsz-em. :twisted:

Na jóccakát!
zuzmo1

Ancsi,
nekem nagyon körülményesen jönnek be a képek, de tényleg gyönyörű hely :)

Macskanyu,
előbb elfelejtettem. Örülök a sikeres turkálás eredményének = fogacska. :D Gratulálok :)

Neet,
komolyan is gondoltam. Remélem rövid távon még lesz alkalmad kipróbálni a mancsomat :)
Még a múltkor említetted, hogy írtál nekem vmit, ami aztán elszállt. Mi volt az? Majd kifúrja az oldalamat a kíváncsiság :P

Indi,
bogyók sem segítettek???
És köszönöm tényleg jól vagyok, bár most este egy kicsit megijedtem. Mentem, hogy kiteregessem a ruhákat, amiket még most este kimostam, erre látom, hogy a pocak ismét nagyon lent van. :) Vajon mikor dönt úgy, hogy nem jön már vissza, hanem kibújik??? Már alig várom.

Évi
vica94

Haliho,
mi is hazaértünk este 7 felé, jogán már nem voltunk, mert párom és én is ki vagyunk purcanva az utobbi napokban :? pedig lehet hogy pont emiatt lett volna jo, kis feltöltödés, na mindegy. Azzal vigasztaltam magam, hogy a Margitszigeti tali annyira jo volt, hogy megérte Szadárol igy is simán bemenni Pestre :D végre tudtam normálisan beszélgetni sokakkal :)
B már a hidon beájult, igy tudtam normálisan ebédelni a westendben :) utána a játékboltban a hatalmas plüss micimacit ölelgette B féloráig, lehet hogy vennem kell neki? :wink: Majd hugom megérkezett, és "Na, mit vegyen Neked a nagynénéd?" felkiáltással B begyüjtötte a 2. repülöjét, amit utána orákig szorongatott :D

Johi,
máskor is szivesen megetetem a lányodat :lol: feltéve, ha cserébe késöbb is felül a fiam mögé a motorjára, mint ahogy ma átkarolta, eszméletlen volt :D meséltem is este apafejnek, és B meghallotta F nevét, azota mondogatja, hogy "Fammi" :lol: :lol: :lol: Férjem reakcioja: "Kisfiam, akkor olyan élményben volt ma részed, mint apádnak 20 éves korában, becsüld meg!" :D

na, bocs, hogy hosszu lettem :oops:
holnap többi dologra is igyexem reagálni, jo éjt :)

KépKép
fibi

Évi :) hát már megetettem vele az összes bogyót, de ő csak turbékolt. na erre behoztam a babakocsit, mert abban negyed perc alatt beszuny. hatott a fenyegetés, msot épp durmol :) ja, hogy meddig?
És ne ijedezz, ha menni kell, hát menni kell :) simán kinézem belőled, hogy bebékávézol a kórházba :lol:

Igi és Fülöp friss fogaihoz is gratula!

Zuzi :) neked is jójcakát!

indianyo

Hello Csajok!

Talis képek tökjók :)...olyan jó lenne már egyszer eljutni nekünk is egy ilyenre...:)

Tinu!
Akkor én is csatlakozom a csajokhoz: nekem az első terhesnacim a benettonból volt (épp volt vmi nagy akcijjjó :)), és ott kifejezetten úgy voltak a gatyik, hogy 3-6 hóig, meg 6-9 hóig, szóval biztos, hogy találsz olyat, ami jó...
...és egy másik ötlet: a Kismama újságban hirdetnek egy ilyen széles pamutöv-félét (vagy mit?), amit ráhúzhatsz a kihízott normál nacira, amin már nem tudod felhúzni a cipzárt...szerintem az is praktikus dolog lehet, persze csak egy ideig :)

Johi!
Fanni édesen lépeget a képeken...Doni is most már egész hosszú távokat megtesz, és ugynaz van az arcán, mint Fannién :)
Ja, és dokit azért váltottunk, mert az előző egy tök rideg pasi volt, nem éreztem, hogy tisztában van esetleg azzal, hogy a gyereknek lelke is lenne...kezdettől nem volt szimpi, de most Petra betegsége kapcsán döbbentem rá, hogy miért is ő a dokink, ha annyi bizalmam sincs benne, hogy beavattam volna...szóval most próbáltam keresni olyat, akiben lesz...remélem :) Ő sem az a negédeskedő típus, elég határozott néni, de kedves volt :)
Tényleg Ti a Vahotba jártok Fannival?

Ja, és már ezt is rég akartam írni, még a múltkor Rylie-nak, de most Neet nyaka kapcsán jutott eszembe...szóval mindekinek, aki úgy ébred reggel, hogy fáj akár a dereka, nyaka, csontjai stb.: TÖNKÖLYPÁRNA!!!! Én pár hónapja kaptam, és tényleg csodákra képes....ugyebár én az éjszaka folyamán az esetek nagy részében átköltözöm a gyerekszobában lévő nagymatracra (Doni fél hajnal cicin lóg)...ha elfelejtem vinni magammal a párnám, akkor fájós derékkal ébredek, ha viszem nem....szóval tényleg tud valamit!!! :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ja, és képek nagggyon jok!!! :D

Barbi,
kérdésedre passzolok, ezekbe az orvosi dolgokba sosem másztam bele, mert a betegségek másféle megközelitésében hiszek :) de hisz ugyis tudod :wink:

Recca,
én is sajnálom, hogy nem jöttetek. mindig olyan váratlanul szoktál felbukkani, vártalak is :P

Macs,
gratula a fogacskához, Füli ma is elbüvölö volt, szokásához hiven :)

na, több már tényleg nem jut eszembe,
tsok

KépKép
fibi

Hello!

Indi :)
Hu,de jo kepeket csinaltal Te is!Nagyon tetszenek.
Domino pedig annyira nyugodt volt,tok jol elvolt a babakocsiban.

Votiv :)
Osztom a velemenyedet,miszerint legkozelebb korbekeritett helyen kellene talizni,az tuti,hogy ma nincs km-hianyom :D De Neked sem :D Istit es Akost ossze kellene kotni :P
Apjuk :shock:

Ancsi :)
Orulok,hogy orulsz,hogy lattal mar kepen :D De szemelyesen azert jobb lenne.Fotok nagyon szuperek!Irigy-irigy Kriszta :oops:

Vica :)
Nagyon szep kismami vagy es nem semmi,hogy meg ennyire birod a nyuzsit,maszkalast.Nekem ekkor mar moccanni sem volt kedvem :shock:
Rantott sajtot en igy szoktam:liszt-tojas-prezli-tojas-prezli.Neha igy is kifolyik,de nem olyan veszes.

Johi :)
Draga vagy :D Akkor ezentul batrabb leszek es a vegere profi tarsalkodopartner valik majd belolem.

Zsan :)
Gratula a foghoz!!

Ruz :)
De jo,hogy jok lettek az eredmenyek!!!!!!!!!
Legkozelebb azert ugyesebb leszek es csinalok sok-sok fotot Rolatok is.

Manoka :)
Es mi volt a kontrollon?:

Szep almokat!
K es A
bkrityo

Bogárka,
tönkölypárna tényleg rulez, mi kaptunk sogornömtöl :)

és a budaiaknak üzenem, hogy a 26-os busz is bevisz a Margitszigetre, ami alacsonypadlos :) és biztos nagyon jo is, kivülröl láttam :lol: , ugyanis mi oda-vissza sétáltunk a nyugatitol/ig.

KépKép
fibi

Indi!
Viburcol is homeos cucc, olyan, mintha bogyót adnál, csak ebben van több dolog....szóval ezt is simán kipróbálhatod!!! :) És ha jól rémlik a betegtáj. akkor valami olyasmi van benne,hogy lázas és lázzal nem járó nyugtalan állapotok kezelésére....

Barbi!
A háromnapos a tavaszt és a nyarat szereti leginkább, de nem járványszerűen terjed, ugyanis a felnőttek is hordozhatják, úgy, hogy náluk semmi tünet, és cseppfertőzéssel átadják a gyeröknek...egyébként herpeszvírus, és a 2 év alatti babák 90% átesik rajta...utána meg már nem kapja el..szóval egy tök banális, ártalmatlan bababetegség (kivéve az olyan eseteket, mint a barátnőméké, ahol 40 fokos lázzal és 2 órás lázgörccsel járt :(, de sztem ez nagyon ritka...)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Indi,
bebkv-zás :lol:
Drukkolok, hogy ha reggelig nem is, de azért néhány órát szundizzon a kis törp. :)

Kriszta,
köszönöm Neked is, jól esik.
Azért be kell vallanom, most azért érzem, hogy ma sokat mászkáltam. Sebaj, holnapra kiheverem :)

Évi
vica94

Jó éjszakát mindenkinek,

Évi
vica94

JóóóóRegeeelt :)

Recca,
fújok hát a combi-ra, de most már nem ecsetelem.. :) aszem, nincs már esélye, hogy a szívembe lopja magát

Zsána,
piciFüli 2006.01.05.-én született. Miért is vagyok én az embered? :) Pempörsz ákcijáról
nem hallotam, de segítek bármit szívesen, ha tudok. Ha tavalyi baba kell, olyat is tudok "szerezni" :mrgreen:
És sztem is Pocak Balujára gondolhatsz, mint kék babakocsi..

Vica,
a tegnap látott hordozóm a quinny crubb névre hallgat, 6hó/9kg-tól 18kg-ig van kalibrálva.
Ez előtt hordozókendőm volt, de csak a 3. hónapos koráig viselte el Füli :(
Ezért is kellett másikat venni...Volt egy vászon kengurúm, amiben tudtam arccal kifelé cipelni,
azt meg kinőttük.Ez egy darabig jó lesz, hiszen Füli most "csak" 7, 30 kg. :)
Éééés köszi a nótaszöveget :lol:

Zanza,

szívesen Árkádolok veletek, csak csörögj rám, mert az önműködő
telcsim, a te számodat is kitörölte..:(

érdekes, körülöttem, előbb-utóbb minden éllény és tárgy is
erősen autonóm vonásokat vesz fel...

Indike,

képek tetszenek :) nem is lett olyan sok fejetlen ember :)

Tinu,

van egy ún. terhes-öv, amivel a régi nacijaidat hordhatod még elég sokáig,
Nem kell becipzárazni, csak felhúzod a nacit+széles övet és nem csúszik le a gatyó. :)

Votiv,
kíváncsian várom, ha megosztod velünk, mit mond, ma a nődokid :wink: :D

csóóóók

Macsek
macskanyu

most hallom a tv-ben, hogy totál elázott a tegnapi játszóterünk, tűzoltók szivattyúzzák a M.szigetet
na és a Mokkában bemutatják ma Gesztesi Panka Sárát..

Gabi, Jucusék Balcsin :)

Macsek, klassz a birtok!! :D és milyen arra a közlekedés? vagy Autósmacska leszel?

majd mondom, mi volt nőgyógyászaton, de most is megjósolhatom: simán minden ok, és el fognak küldeni egy beutalóval a Bártfaiba hüvelyi uh-ra :)

tegnap olyan fincsi vacsit főztem, juhtúrós nokedlit, nyami (mintha tojásos nokedlit csinálna az ember, csak tojás helyett juhtúróval+kis tejföllel önti nyakon), próbáljátok ki :)

votiv 8)
votiv

ja és Isti is megevett belőle egy nagy tányérral, szóval gyerekbarát :D

votiv 8)
votiv

Tinu,
nekem 3 terhesgatyám volt, ebből 2 olyan, ami a kezdetektől a végig, állítható hassal. Ilyet ajánlok, tényleg szuper. (A 3. egy bohócnadrág volt, imádtam. :))
És ha nem titok, h terhes vagy (munkahely, barátok??) akkor nyugodtan kezdd el hordani, sokkal kényelmesebb, mint beleerőltetni magad valami szűkebbe, na meg egészségesebb is, mint elszorítani magad.

Csajok, help needed!
Nincs valakinek véletlen 3 szem NOVYNETTE babaellenes bogyója? Olyan hülyén jött ki, egy szombati napon kéne bevennem az elsőt, de csak hétfőn jutok el dokihoz, tehát a sz.v.h-i adagom kellene. Vagy egyszerűen hagyjak ki 3 napot, és ennyivel eltolom a cikust? De hátha valaki elfelejtette bevenni, vagy maradt, mikor terhes lett, stb. Köszi előre is.

Tönkölypárna: lehet, h jó. De sztem velem az a baj, h olyan fáradtan esek ágyba, h nem ébredek fel rá, h elzsibbadtam és forgolódni kéne, és így... :(
neet
neet

képzeljétek, nekem reggelre elment a hangom... ennyit beszéltem volna tegnap? :? :lol:
ja, és Apa megtanitotta a legujabb szora Bálintot, ami: "porse", és B kissé angolosan ugy ejti, hogy "porsiii" :D

Macs,
majd ird meg, hogy tetszik e a Christy Barron :wink:

Zuzi,
nálam is soxor elszáll, és rájöttem, hogy ha a Visszavonás parancsra megyek rá, akkor visszajön az az oldal, ahol begépeltem a szöveget, és akkor kopizom. Neked ez nem müködne?

Votiv,
juhturos nokedli, nyam-nyam :D

KépKép
fibi

Neet,
egyszerre irtunk :) nekem nincs ilyen bogyom :) de ne is törödj vele, itt olyan sokan babát várnak megint :lol:

KépKép
fibi

Votiv,

már eddig is autósmacska voltam, de Füli születése óta el vagyok tiltva az öreg toyotámtól, mert egy csomó dolgot fel kéne újítani rajta.. másikra meg nincs most keret... Amúgy a távolsági busz a park bejárata előtt áll meg, és az első megállójánál át lehet szállni bkv-ra. egy kimcsire van az egész Bp. határától (XV.ker)

Fibi,
ha Füli felébredt, akkor meghallgatom. :) tegnap esze fél kilenc óta alszik :shock:
macskanyu

esze = este :oops: Kép
macskanyu

Zsanci, csak neked: Chuck Norris egyszer megevett egy egész tortát, mielőtt a barátai szóltak volna neki, hogy egy sztirptíztáncoső bújt el benne.

votiv 8)
votiv

De, de Fibi, én törődöm vele. 8) És tényleg egyszerre írtunk. :)

Kisün,
már akartam írni, h a H-ban Eszternek is azt írták a papírjára, h instabil csípő, s mivel örökölhette is, jöttünk-mentünk vele nemtomhányszor, de szerencsére semmit se találtak. Úgyhogy nem csodálkozom, h Marcinak sincs semmi. :)
neet
neet

Bálint mintha érezné, hogy hideg van, kiszedte a fiokbol a sapkáját meg a vékony sálát, és felöltözött :lol: :lol: :lol:

KépKép
fibi

Votiv,

te tudtad, hogy chuck norris tudja a pí utolsó számjegyét? 8) :mrgreen:
macskanyu

Macs,
dejo Neked, B már fél 7-kor fent volt :roll:

Neet,
jojo, tudom, csak gondoltam... :wink:

és még irni akartam, hogy tegnap a játszon leszolitott 2 fiatal, hogy szeretném e, ha a gyerekem modellkedne és/vagy reklámfilmben szerepelne. én meg rávágtam, hogy DEHOGYIS! kezdett volna gyözködni a srác, de leráztam. aztán a mellettem levö anyuka következett, aki némi gondolkodás után beleegyezett, és máris diktálta az adatait, tel.szám, minden... lehet hogy tök gyanakvo vagyok, de nekem az jutott eszembe, hogy ez simán lehet kamu, és mehet arra is, hogy felhivogassák mindenféle tele-marketingesek.... (ahogy elnéztem azt a 2 fiatalt, nem tüntek tul hitelesnek meg eredetinek...)

KépKép
fibi

Fibi,
itten szól a CB és tök jóóó jazzes :) :) :)
macskanyu

:mrgreen: ezt nem tudtam... de most olvastam, hogy a fogával őrli a kávét és a haragjával forralja hozzá a vizet :roll:

votiv 8)
votiv

Én meg tegnap, tali után bementem az önkormányzathoz, egy őrült nehezen kicsikart jegyzői igazolásért, de tele volt a kezem Fülivel, aki aktívan el katra fogyasztani a papírkámat, így csak itthon néztem meg tüzetesebben. Kiderült, hogy a nevem nem Orsolya, hanem Sarolta :shock: és az anyám neve is érdekesen átalakult :shock: Ezek már másolni sem tudnak :?:
Kíváncsi vagyok, a bank mikor dobja vissza... :evil:
macskanyu

Chuck Norris találta fel a fekete színt.
Sőt, az egész látható színtartományt ő találta fel - kivéve a rózsaszínt.
A rózsaszínt Tom Cruise találta fel.

:mrgreen:
macskanyu

ez a Chuck Norris téma miböl indult ki? én már az elején elvesztettem a fonalat vagyis a lényegi okokat :roll:

KépKép
fibi

votiv 8)
votiv

Bogárka, Petra végül megy szeptembertől oviba? és reagáltak a fellebbezésedre?

votiv 8)
votiv

Manóka!
indulás előtt a szemben lévő hegy elkezdett égni, nem tudjuk miért. előtte nagy villámlások voltak, de férjem szerint nem ott. a lényeg, hogy húznunk kellett a csíkot, mert kifelé menet egy ponton elég közel kerültünk hozzá. akkor megálltunk a boltnál (mások vásárolni akartak) és én lefotóztam. állítólag 1 óra alatt sikerült csak eloltani hidroplánokkal, 4 ház volt veszélyben.

Indi!
vígasztalódj, Lencsi kb. 8 hónaposan tért át az este 11-es fekvésről a 9-10-esre! :)

Neet!
nálunk adnak a gyogyótárban recept nélkül is ilyesmit, ha szépen könyörög az ember! persze magasabb áron :cry:

TUDOMÁNY:
Lencsi egész nap az apát mondogatja, de főleg 3 és 4 között, mikor jönne az ideje, hogy hazaérjen :). most is ezt fújja. aztán meg emelgeti a paplant és a párnát, hogy nincs-e alatta. :lol:
ha megkérdezem, hogy "kaki van?",akkor fúj egyet, mintha büdös lenne. ezen kívül még egy csomó szót megtanult, csak ezek olyan aranyosak :).
ancsipancsi

Sziasztok :) Jó a műsor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

indianyo

Sziasztok,

Neet,
sajnos nem tudok segíteni :(
Körzetihez sem tudsz eljutni a mai napon, ő is fel tudja írni. Ha én nem jutottam el valamiért a nőgyogyihoz, akkor szó nélkül felírta és már mentem is kiváltani :D

Fibi,
fázós B :lol:
Küldtél nekem privit? Nem kaptam még semmit és az általam írt privik is ott sorakoznak a Kimenő fiókban.
Megint valami gond van a babanettel?

Macskanyu,
most néztem a képeket. Az összes fa eltűnt! :shock:
Tudom, szükség volt a helyre, de így jó sokáig egy pici árnyék sem lesz a telken :(
Én pároméknál látom kárát ennek. Nem lehet sehova visszahúzódni :(
Bocsánat, ha megbántottalak. :oops:
Az alaphoz gratulálok :D

Évi
vica94

nekem a Hofi Géza Híd nagyon bejönne :)

Ancsi :) az a baj, hgoy el lettem kényeztetve, mert kicsi Dominó kéthónapos kora óta átalussza az éjszakát 10-12 órában. Úgyhogy az esti műsort kárpótolta az egész éjszakás szunya. Nem úgy most! De legalább jókedvú, amikor felébred - még ha az éjszakánként ötször is történik :lol:
És Lencse tényleg sokat beszél már :)

Bográka :) köszi, akkor értem már: nem a fogfájásra, hanem a fogzás miatti nyugtalanságra használható a Vibrucol.

Juhtúrós galuska nekem is kedvenc, finom még összemelegítve apróra vágott paradicsommal is :)

indianyo

Próbáltátok már a juhtúrós galuskát apróra vágott hagymával - bocsi, aki hagymaellenes - összesütni? 8) Utána olyan finoman ropog az egész :P

Évi
vica94

Macs,
örülök, hogy tetszik a lemez :D

Votiv,
köszi :)

Vica,
még nem küldtem, késöbb igyexem bepotolni :)

most megyek rendet rakni, mert jön egy barátnöm dumcsizni :) csak nem tom, hogy fogok vele beszélgetni a repedt fazék hangommal :? :P :lol:

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Felcsigáztatok a kismamanaci lehetőségével. :) Na, mivel még eddig soha nem voltam ilyen boltban, adódik a következő kérdés. Tudtok valami jó kis boltot ajánlani Bp-en? Piros és kék metró közelében is lehet, mert tőlünk mindkettő elérhető. Óbuda kilőve, bár felcsigáztatok a Daubnerrel, úgyhogy lehet, hogy a távolság ellenére, mégis csak ellátogatunk oda hamarost a párommal egy kis hízókúrára. :wink:

Kép
Kép
tinu

Vica,
én megkaptam a privid, válaszoltam is... És persze, hogy eltűnt az összes fa, ezek nagyon vékony törszű akácok voltak. De a szomszéd telekről kapunk majd addig is árnyékot, ameddig a mieink megnőnek. Sajna 603 nm-en nem sok minden növény fér el :( de mégiscsak kert :)

Fibi,
nekem van egy jelelős tankönyvem.Kéred?
:wink: Kép
macskanyu

Ja, megvan mire akartam még válaszolni!
gödibarbi: én tavaly nyáron-őszön 8 kilót fogytam a 90 napossal és nagyon jól esett. De szoptatás alatt azért nem akarok fogyizni. Szóval ez csak amolyan csodafegyver a tarsolyomban. :D Bár őszintén szólva a fogyókúra nem tett jót az agyamnak (érdekes, a barátnőm szintén így járt vele), azóta túl sokat foglalkozom a kilókkal, pedig serdülőkorom után simán kinőttem ebből és nem érdekelt. Csak aztán az esküvőm előtt gondoltam, hogy muszáj egy kicsit formába lendülnöm, mert Kínában annyit híztam, hogy az már gáz volt. Hülye szószok, meg a rizs, meg a nájcsá. Ott lettem pl. megint húsevő 12 év vegázás után. Szóval romboló egy hely. :lol:

Kép
Kép
tinu

Macs,
jelelös? was ist das? :D

KépKép
fibi

Sziasztok!
Megpróbálkozom újra! Bár a nagyrészét alfelejtettem!
Tali csuda jó lehetett a képek alapján, és sikerült Vicát is beazonosítani :D bár minket nem sokan hiányoltatok :cry:

Manóka!
édesek voltak az ikrek :lol: köszönjük a vendéglátást!

És tegnap Ryliékkal is összefutottunk! :D

Votiv!
Mintha használna ez a drazsé, sokkal jobban vagyok! Homeós kérdéseim???pl fogrém??? Mert Fibi írta Vademecumot, nekünk is az van, de abban meg kamilla van, és tudtommal az sem működik a homeopátiával.....
És nem kérdezel rá Apafejnél, hogy mi ez a változás? Vagy még nem mered piszkálni? Nem is beszéltek Róla?

Vica!
Én úgy vettem ki Vera sajtos-cukkinis receptjéből, hogy a lényeg, hogy az anyós csinálja :lol:

Tinu!
Én úgy voltam a terhes nacikkal, hogy miután úgyis előbb-utóbb kell venni, inkább előbb megvettem, így jobban kihasználtam :lol: Azért arra készülj fel, hogy sokkal jobban kiemeli a pocakodat :lol:
Erről a Kína dologról írhatnál bővebben!

Indi!
Nálunk is éjszakai bagoly Bazsó! Szerintem ez alkati dolog. két hós koráig hajnali fél 2 előtt nem aludt el, akkor viszont 8-9 órát aludt egyhuzamban! Most tartunk ott, hogy 9-10 óra körül már le lehet tenni audni. És semmi praktika nem jött be, próbáltunk mi mindent. Majd magától alakul! Viszont a Viburcol nekünk nem jött be, és nagyon drágállottam is. Remélem, nektek beválik!
zuzmo1

Fibi,

siketnémák jelbeszéde a jelelés. tanultam egy kicsit, mert érdekelt :) mint minden, amivel másoknak lehet segíteni :) na? gondold meg, nem is kéne megszólalnod és szopogathatsz mentolos cukorkát közben :mrgreen:

Vica,
válasz2 ment :)

Tinu,
én elfogadható áron a C&A-ban vettem kismamaszerkót. Bohócnadrág rulez :) én is varrtam magamnak és imááádtam :) /még most is szoktam hordani/
macskanyu

Zuzi,
én ugyan hiányoltalak, ha nem is írtam, viszont tegnap reggel olvastam, hogy jegeskávézni mész inkább :lol:
macskanyu

Tinu,
Babakelengye bolt, Baross utca 36. Vigyázat, több kismama bolt is van egy rakáson. Én pórul jártam egyszer, mert nem gondoltam hogy egy rakáson több is van. És rossz helyre mentem, ami drágább is volt, mint ez.
Téli, kord nadrágokat nézegettem a nővéremnek, ezek is nagyon jó áron vannak. A nagy boltokhoz képest kb. fele áron adják és jó minőségűek.
Vannak még ott blúzok, szoknyák, nyári nacik, stb.

Macskanyu,
szintén megkaptam válaszod, s most már a Te leveled el is tűnt ebből a fiókból. Passz.
Tényleg nem bántásból írtam az előbb, és tudom, hogy az építkezés amúgy is tönkreteszi a telket átmenetileg, jobb így, csak meglepődtem :)

Ja, és 90 napossal az én környezetemben is fogytak már, nem hittem volna, hogy ez tényleg hatásos :)
És azóta sem hízta vissza a leadott kilókat.

Fibi,
jó készülődést kívánok Neked.
Azok a leszólítós fiatalok meg nem semmik. Sztem jól tetted, hogy visszautasítottad. Ugyan nekem más vonulat jutott eszembe az adatokkal való visszaéléssel, de jogos a bizalmatlanság.

Évi
vica94

Tinu, helyes, hogy nem akarsz szopi alatt fogyózni, nem is szabad! az összes felszabaduló méreganyag belemegy a tejbe - már ha nem kapásból azzal reagál a szervezet, hogy elapasztja a tejcsit :(
ráadásul kétszeresen nehéz ekkor fogyózni, hiszen a szervezet ösztönösen visszatart, nem elenged. mikor vége volt a szopinak, hirtelen 3-4 kilót dobtam le, minden megerőltetés nélkül. kb kipisiltem :)

kismamabolt: a Baross utcában a Fakopáncs bolt mellett (a körút és a Kálvin tér között) két jó kismamarucibolt is van. aztán a Kálvin térnél a Klapka-féle vásárcsarnok első emeletén egy Matti kismamabolt van, szintén jó cuccokkal, elég olcsón - pl a kordgatyáik nagyon szépek voltak és rengeteg színben. még ami nekem bejött az a Mammut mögött a Lövőház utcában a 2in1, bár ez nem az az igazán olcsó, de marha jó minőségű. mivel 2-3 kismamanacival kihúzza az ember végig, tapasztalatom szerint érdemes még azt az 1-2 ezret rákölteni, hogy jól is érezd magad, lehetőségekhez képest még csinosnak is :D

votiv 8)
votiv

Zuz :) Én is hiányoltalak, csak hát te szóltál előre, hgoy nem jössz, ezért is nem volt kiemelve, de akkor msot még egyszer : ZUZIKÁM :) KÁR, HOGY NEM JÖTTÉL :):):)

Kúpot pedig nem szeretnék, csak végső esetben. megpróbálom az anesztest egy mások gyógyszertárban majd.

Az alvással legfőképpen az a bajom, hgoy Dominó iszonyú fáradt már este, álmos is, de annyira felspannolt állapotban van, hgoy nem tud megnyugodni - no meg midnenféle érdekes látnivalók is vannak ugye.. pont az iylen típusnak ajánlják a coffea tostát, és segíteni is látszik, csak msot elfogyott. No meg a fogzás...
Na befejezem, nyilván iylen gondok mindenhol vannak. az a baj, hgoy közben legszívesebben én is röhögnék, csak hát nem merek, mert akkor méginkább viccnek veszi a kis piszok :)

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: