[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek, remélem nem baj, hogy ide írok!
Tehát egy szegedi nőgyógyászra lenne szükségem. Ha ismertek valakit, aki kedves, szakmailag is jó, és lelkiismeretes, írjatok légyszi! Sajnos idáig nincsenek túl jó tapasztalataim, nem is volt még állandó dokim, mert mióta szükségem van rá, egyfolytában szanaszét laktam az országban, így csak be-be ugrottam valahova, ha kellett. Ők sosem vizsgáltak meg rendesen, azt mondták semmi bajom, és felírtak vmt, hogy azért mégiscsak...persze nem lett jobb. De most szeretnék egy megbízható dokit Szegeden, aki kicsit jobban kivizsgálna vm lappangó fertőzésre irányulva, illetve vérvétel, és szétnézne odalent, hogy minden rendben van-e. Nem szeretnék még babát egy-két évig, de szeretném tudni, hogy van-e akadálya, hormonprobléma, ciszták ilyenek.

Előre is nagyon szépen köszi a segítséget! Az email címem reka1985@yahoo.com, de ide is benézek majd.
Vendég
 


Kisördög,

Szerintem nézz be a szegedi anyukákhoz (kettővel lejjebb) vagy a Lakóhely szerint a szegedi topicba, ott biztosan többet tudnak segíteni.

kópé
Vendég
 


Sziasztok!

Ismeri valaki közületek dr.Hajdú Júlia docensnőt?
kérlek írjatok róla, haga78@freemail.hu
Köszönöm
Vendég
 

 
 

OSOA75!

sajna nem jelentkezel ,hogy kérdezzhessek dokibácsiról,pedig rengeteget kérdeznék??????????
LÉGYSZI,LÉGYSZI.........
írd meg az emil címedet ha nem tolakodás,hogy privátban is tudjak anyagiaról kérdezni.....

Haga!
régebben a lányok írtak róla ha jól emlékszem próbáld meg rákeresni úgy kb 4-5 hónapot vissza.
én nem ismerem csak a neve ismerős

su
27+3
suezika
 
 


Skála kópé!
Köszi szépen a tanácsot!!!
Vendég
 


Suezika!

orsolya.balogh@t-online.hu
Várom a kérdéseket!

Üdv,
Orsi
osoa75
 
 


Haga,

Szerintem dr. Hajdú Júlia az egyik legjobb újszülött orvos. Én nagyon megnyugtatónak találtam annak idején, őszinte ember és jó szakember. Zsuzsának frissebbek a tapasztalatai vele, ha jól emlékszem.

Kópé
Vendég
 


Sziasztok!

Hajdú Júlia: már megírtam e-mailben Haga-nak a tapasztalatomat vele.. Ide nem írom be, mert nem tűr "nyomdafestéket" a dolog..
Szakmailag jó állítólag, de amúgy... :evil:

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa
 
 


Sziasztok!

Azok segítségét szeretném kérni, akiknek Beke doktor a választott orvosuk. Voltam már nála néhányszor (nem kismamaként) az ambulancián, de sok esetben csak egy hónappal későbbre kaptam időpontot nála. Rákszűrésnél ez mindegy, de egy fertőzés esetén nem tehetem meg, hogy egy hónapig várok. Igazából az érdekelne, hogy ha kismamaként őt választom, akkor is előfordulhat az, hogy sűrű elfoglaltsága miatt nem ér rá akkor, amikor nekem sürgős lenne (komplikáció, fertőzés stb)?

Köszönöm!

edko
edko
 
 


Edko,

kismamaként a protokoll szerinti vizsgálatokon kell megjelenned, akkor mindig találkozol az orvosoddal. Ha bármi komplikáció adódik, akkor azonnal fel tudod keresni, telefonálsz és megbeszélitek mikor menj be, de semmiképp sem hetek múlva. Nem fog előfordulni, hogy ilyen esetben várni kell.
Beke doktor nagyon jó választás, bízz a döntésedben. Én két babát szültem nála, és az archívumban elolvashatod az ódáimat róla. :)

Katus
Vendég
 


Szia Katus!

Köszi az infót, sokat segítettél. A sógornőm is Beke doktornál szült 6 éve, csak jókat mondott róla, de akkor még nem volt ilyen elfoglalt. Én is nagyon szimpatikusnak és megnyugtatónak találom. Egyedül az tartott vissza, hogy nehéz őt elérni. De Te most minden kételyemet eloszlattad. Köszi

Edko
edko
 
 


Sziasztok!

Ki tud mondani valamit Dr. Csaba Ákosról?

D.
matsuzaki diána
 
 


Sziasztok!

Korábban néhány alakalommal írtam a topikba, mert a 2004-ben a kisfiamat a Sote-n szültem.
Most ismét babát várunk, ráadásul közeleg a nagy nap, ezért infót szeretnék kérni tőletek( a kisfiam korababa volt, komplikált terhességgel, ezért sajnos fogalmam sincsen mik a szokások a baba/mama osztályon)
-mi az , amit feltétlenül vigyek magammal?
-hálóing: császár lesz, hány db-ot vigyek, leszúrnak-e, ha nem elöl gombos az összes?
-úgy emlékszem nagyon igyekezni kell, h. legyen helyünk a baba-mama szobában, mennyivel előtte és milyen módon jelezzük ezt?
-császár után őrző: de addig mit kap a baba enni, ha nem szopiztathatom?

bocsi, ha a kérdéseim idétlennek tűnnek, de annak idején a császár után a Nic mellett feküdtem, és ott látogathattam a picurkánkat

Edko!
Én is Beke doktort választottam, nagyon készséges, én is csak jókat mondhatok róla!

pusz mindenkinek
Orsi

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Orsi,

Először is gratula a kicsihez! :) Nem kis feladat amire vállalkoztál, hisz még a "nagy" is olyan kicsi!

Amit vinni kell:
-tisztasági csomag, törölköző, papucs, stb, amit egy szállóba is vinnél :)melltartó + betét, Tena betét + praktikus hozzá a hálós bugyi. Az intenzíven adnak vattát, de a gyerekágon szerintem ez a legkényelmesebb. Hálóing: van kórházi is: műtétnél, intenzíven ebben leszel, aztán lehet kérni ilyet is, meg persze saját. Az elöl gombos szerintem nem követelmény, max. a szoptatás miatt praktikus. Egyszerre nem kell sokat bevinni, max. később vitess be magadnak.

Császárnál eleve két csomagot állíts össsze: az egyik a műtét napjára, ill. az intenzívre (itt nem lesz sok hely, meg mozogni úgysem tudsz nagyon, úgyhogy csak tisztasági csomag, törölköző, bugyi, papucs) Akkorra vitesd be a többi cuccot, amikorra lekerülsz a gyerekágyra. Babának elvileg nem kell semmi, ott adnak rá kisinget, popsi és köldökápoló szereket, pelenkát is adnak. Egy két pelenka, meg textilpelus vagy kényelmesebb ruci nem árt, de túl sok dolgot sem érdemes vinni.

baba-mama szoba: minden szoba ilyen, minden szobában együtt van az anyuka a babával éjjel- nappal. Műtét után egy éjszakát az intenzíven fogsz tölteni, másnap délelőtt kerülsz a gyerekágyra, addig a baba max teának nevezett, cukros vizet kap. Talán ebben a melegben nem is árt... Amint mozdulni tudsz, le lehet menni megnézni, megszoptatni. Nálam 9 kor volt a műtét és 4 körül lementem - levonszoltam magam :? és akkor már lehetett szoptatni.

Ha van kérdésed, kérdezz bátran! :)
Vendég
 


Sziasztok csajszik!

Újra itt vagyok, csak benéztem mert csak 2 napig vagyok netközelben (tiszta sz*r :( )

Húúúúú Suezika!
Nemsoká megszülsz, baba gyönyörű, mikor legutóbb láttam, úgy3 hónapja, pár hetes volt még, találgattuk a kép alapján, hogy milye micsoda :))

Péterem 1 hét híján 4 hónapos!

Sok puszi mindenkinek, remélem nem felejtettetek el!!!

Katicuska
katicuska
 
 


Szia Katica!

Én nem felejtettelek el! :) Tényleg rohan az idő! Még emlékszem amikor Petike volt pár hetes magzatka, most meg 4 hónapos baba! Valahol képek róla?

Egyébként időközben nyitottunk egy másik topicot (eggyel feljebb), ahol már mint babás anyukák folytatjuk a csevegést, várunk odaát! :)

KÓPÉ
Vendég
 


Sziasztok Sote-s mamik! :lol:

Örömmel jelentem,július 20-án megszületett Franciska lányunk 3520 gr-mal, 55 cm-el.

A klinikával ismét elégedett voltam, ha harmadik babát vállalnánk-de nem fogunk, egyenlőre a kicsi és a pici is elegendő munkát ad-gondolkodás nélkül ugyanitt, ugyanennél az orvosnál szülném.

puszi nektek!
Kópé, nagyon szépen köszi az infókat! :D
Orsi

Kép a picurkánkról:
Kép

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Orsi,

Nagyon nagy gratula a kislányhoz! Nagyon szép baba! :)

Örömmel látunk a másik topicban, ahol a babás dolgokról folyik a csevegés!

Kópé
Vendég
 


Orsi!

Gratulálunk mi is a kis Franciskához!
Meg ahhoz, hogy Ti sem vetitel el a 3. baba gondolatát :) :) :)


Üdv, Ildiék.
macskási
 
 


Orsi,


én is gratulálok!!!!

Ildi,


mindig is jó volt a humorérzéked :D



Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok!

A sógornőm lombikprogramban fog részt venni, pontosabban már el is kezdték a vizsgálatokat. Eddig egy orvossal találkozott, Dr. Murber Ákosnak hívják. Van köztetek esetleg valaki, akit Ő kezel vagy ismeri? Szívesen olvasnánk véleményeket a Dr. Úrról. Akár privátban is.
Esetleg, ha nem szimpatikus annyira a doki mégsem, akkor válthat utánna dokit, hogy kell ezt elintézni és kit ajánlotok?

Köszönöm, és mindenkinek szép napot!!!!

Marcsi
marcsim
 
 


Szia Marcsi!

Én a SOTE medőségiére járok, nemrég volt az 1. lombikom, ami sikerült.
Az első vizsgálatot Murber doki végzi, de a továbbiakban Dr. Urbancsek Jánoshoz kell majd járniuk. Az első lombikot, s azt megelőző vizsgálatokat ő végzi el.

De arra fel kell készülni, hogy ez nem lesz egy gyors menet. Még túl kell esni a vérvételeken, hogy megállapítsák, van-e vmilyen hormonális probléma.

A férjnél is lesznek vizsgálatok. Ha még nem volt, akkor csináltatni kell petevezeték-átjárhatósági vizsgálatot is.

S ha már nem kell több vizsgálat, akkor Urbancsek doki behív a 20. ciklusnap előtti vmelyik napra, uh, s ha minden oké, tehát nincs ciszta, vagy olyan vmi, ami gátolná az embrió megtapadását, akkor felírja a recepteket és indulhat is a program.

Mi dec.ben kerültünk be a vérvételek, s a férjem vizsgálatai után Urbancsek docens úrhoz, s csak júniusban jutottunk el addig, hogy megkapjuk a recepteket. Addig volt cisztám, előtte méhtükrözés stb.

Tehát nagyon türelmesnek kell lenni és nagyon nagy kitartás szükséges ehhez! De akiknek nincs más lehetőségük, csak a lombik, azok kibírják! Mi is mindig vártunk, sokszor órákat, de ez ezzel jár!


Mindig rentgetegen vannak és hiába van tuti fix időpontod, az is csúszhat és akár 3-4 órát is várnod kell.
Na nem azért, mert nem csinálnak semmit közben, csak ilyenkor közbe jönnek a leszívások, beültetések, stb.

Urbancsek doki nem a szavak embere, nem fog senkivel sem órákig eltrécselni. Közömbösen viselkedik mindenkivel szemben, de mivel annyian vannak nem is ér rá lelkizni! Viszont később, amikor már eljut vki a lombikig, és egyre sűrűbben mész hozzá, már másabb lesz!

Amúgy ez az osztály az egyik legjobbnak mondható ezen a téren, nagyon soknak sikerül a baba, na persze nem mindenkinek elsőre, de máshol sem!

Nem futószalag, de nagyon alaposak és szerintem ez a lényeg!

Szóval szerintem a sógornődék jó helyet választottak!

Még annyit, hogy jövő héttől kezdve 1 hónapig szabin lesznek, szept. 4től rendelnek megint!

Hát hátha tudtam egy kicsit segíteni!

Mango
mango
 
 


Szia Mango!

Először is gratula!!! Hány hetes vagy?
Egyébként én is kismama vagyok és a 34. hétnél járunk, de szerencsére Nálunk nem volt semmi probléma. Én a Kútvölgyibe járok.

Köszönöm szépen a válaszod. Továbbítom majd tesóméknak.

Szóval mindenképp az Urbancsek lesz a doki, aki foglalkozni fog majd velük.
De gondolom ez nem azt jelenti, hogy ő minden lombikos mamának a szülészorvosa is? Ha sikerül a beültetés akkor utána szülészorvost kell választani, vagy hogy megy ez?

Azzal tisztában vannak, hogy nem hipp-hopp megy a dolog, de Nekik már annyi biztos, hogy a sógornőmnél van a probléma ugyanis két méhen kívüli terhessége volt és a petevezetői nem alkalmasak már sajnos, mert a műtéteknél hozzá kellett nyúlni:( Szóval, ha minden más ok, akkor talán nem fog olyan sokáig húzódni a dolog.

Nagyon szépen köszönöm mégegyszer!!!
Sok egészséget!!!!
marcsim
 
 


Sziasztok Lányok!

Én még új vagyok köztetek,s egy kis segítségre lenne szükségem.Orvost szeretnék váltani,s nagyon jó lenne,ha tudnátok nekem egy megbízható és lelkiismeretes nőgyógyászt ajánlani a SOTE I.sz.klinikáról.Sok jót hallottam már erről a kórházról,s úgy tudom itt a legjobb a koraszülött intenzív.Nekem ez nagyon fontos,ugyanis a kislányom korábban jött a világra.

Előre is köszi a segítséget!

Sziasztok!
Anita
anita.kalota
 
 


Sziasztok!

Gondoltam benézek ide is, mert a klinika több szempontból fontos az életemben. Egyik oka, hogy ott fogok szülni majd én is, másik oka, hogy olvastam érdeklődésetek Dr. Hajdú Júliával kapcsolatosan...
11. éve dolgozom vele, tehát igen közelről ismerem. Szerintem a kimértsége inkább tekintélyre utal, nem viselkedhet akárhogyan. Mindent megmond, az tény. De még mindig jobb, mintha áltatna. Szakmailag nem ismerek nála jobbat. A hangulata meg.... lássuk csak.... szerintem nektek sincs minden percben jókedvetek. Ráadásul azt is kalkuláljátok bele, hogy minden kis páciens sorsát szemmel követi, egyfolytában jár az agya, mit és hogyan kéne csinálni ahhoz, hogy még jobb legyen az ellátás a semmiből. Tehát ezt is tartsátok szem előtt, ha valakiről véleményt nyilvánítotok.
Remélem nem sértődött meg senki, én is csak a véleményem írtam. :lol:
Vigyázzatok magatokra, boldog babavárást mindenkinek.

Timi
Kép
betolakodó74
 
 


Sziasztok!
Én is a Sote I.-en szültem. Hajdu Júliával két alkalommal találkoztam uh-on. Szv uh-ra 5 héttel korábban be kellett jelentkezni, viszont 36. héten, mikor rosszta mutatott a ctg. akkor azonnal fogadott soron kívül. Szerintem nagyon jó szakember és nagyon emberi. Egyébként a klinikával kapcsolatban az a véleményem, hoy lehet, hogy sokat kell várni, de ha sürgős a dolog akkor azzonnal sorra kerülsz, nekem ez megnyugtató.
Ismeri valaki Bőze Tamást még nem olvastam rola egyik topikban sem. :?:
üdv Számel
számel
 
 


Számel,

Bőze Tamás remek, kedves, jó szakember. Bátran válaszd őt!

Katus
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Keresem azt a SOTE 1-es anyukát, aki 2006 Jnuár 16-án 14.25-kor szülte meg a kisfiát!!!!!! Ha jól emlékszem Dominik a baba neve. A mama nevére nem emlékszem nagyon, talán Zsuzsa. Kiváncsi lennék arra a babára, akivel !!percre pontosan!! egyidős a kisfiam, Gergő!

Utána egy korteremben voltunk, a 6-osban!!!! Azt is tudom, hogy Ők is Pesterzsébeten laknak, a kertesházi részen, mi meg a lakótelepen!!!!
Remélem egyszer rátalál eme írásra!!......
Amúgy bocsi, hogy csak így befurakodtam ide, üdv minden SOTE-snak!! :-))))
Én egy pár topikkal arréb vagyok, a mama-baba fórumon........ :-))))

Sudi És

Kép
Kép
sudi
 
 


Sziasztok!

Sudi írásán felbuzdulva én is keresem a szobatársamat :)

Keresem Edinát, akivel 2005. júliusában a Pavilonban voltunk másfél napig közös szobában. Ha jól emlékszem, Szolnokon lakik, meglepi babájuk volt és 2004.szeptember 4-én volt az esküvőjük, mint nekünk.

KépKép
*zsebi
 
 


sziasztok lányok!
rég jártam erre, ad munkát rendesen a két csaj, meg mellette a munkám. száva 11-én lesz 6 hónapos. hihetetlen, most született...

fogzással kapcsolatban lenne ötletetek? Dentinox gélt csak 3x lehet naponta, egyébként sem szívesen használom a lidokain miatt. anyósom érzékeny rá, félek ő is az lehet... :roll:

üdv minden új anyukának és gratula az új babákhoz.

Kép

Kép

Kép
nyfdetti
 
 


Sziasztok lányok!

Én Kutasi Barbara vagyok és én is az I. nőin szűltem. Most találtam rátok, most nézegettem a topikokat és láttam létezik ilyen is.
Én 2005 november 11-én szűltem a kislányomat aki 3110 grammal és 53 cm-el szűletett és a Kitti nevet kapta. Az orvosom akinél szültem Dr. Szendei György( endokrinólogus) és a szülésznőm pedig Borsodiné Safranyik Erzsébet volt. Mindent köszönök nekik mert ha ők ketten nem lettek volna akkor nem ilyen pozitív élménnyel írnék a szűlésemről. De mindent egybe vetve nagyon jó érzés anyának lenni. Kittikém szépen gyarapodik, kúszik-mászik. Igazi sajtkukac, nincs egy perc nyugta sem. Gyönyörű baba.


Na sziasztok: Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Sziasztok! Én még totálisan új vagyok, de már pár napja olvasgatom a fórumotokat:) Mivel ilyen lelkes kis csapatba "botlottam", arra gondoltam hátha nekem is segítenétek néhány információval. Mi a 30. hétben vagyunk és Tóth doktor úrnál fogunk szülni. Estleg van közetek olyan, aki tud infókat a dokiról? Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve, mert nagyon kedves....

Várom a jelentkezéseteket.

Köszi szépen:)
kis_ildi
 
 


Sziasztok!

Már a 30. hétben vagyunk mi is és a fórumozók segítségével választottam ki az orvosomat - Fekete dr-t, akivel eddig nagyon meg vagyunk elégedve :) Szerény, kedves, kézséges orvosnak ismertük meg eddig!Úgyhogy köszönöm a segítséget és hasznos infókat, tanácsokat!
Olvastam többeknél, hogy érdemes szülésznőt is választani. Tudtok ebben segíteni, kit ajánlotok vagy kérdezzem erről az orvosomat-hogyan működik ez a dolog?
kabóci
 
 


Kabóci,

jól döntöttél Fekete dr.-t illetően.Nekem ugyan "csak" EDA-t szúrt,meg UH-ozott,de nagyon rendes volt.
Szülésznőt kérdezd meg tőle,aztán,ha azt mondja,hogy mindenkivel szeret dolgozni,és nem ajánl senkit,majd ajánlunk mi itt :wink:

Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok.

Új regisztrált vagyok, most lett netünk.
A Sote I-en szültem dr. Magyar Zoltánnál.
Kisfiam Márk 11 hónapos és most jön a kistesó, várhatólag jövő áprilisban.
Szívesen olvasnék tapasztalatokat a doktorúrral kapcsolatban.
Köszi sziasztok.

Csilla
fehérné csilla
 
 


Szia Csilla,

üdv. itt! :D
szerintem nyugodtan írhatsz a másik topikba is,ahova a "már szült nők" írnak.
Dokidat nem ismerem,róla nem tudok írni semmit.
Viszont nekem is 11 hónapos volt a nagyobbikom,amikor már a hasamban volt a kissebbikem :wink: .Ja,és nekem a nagy született áprilisban :P
Van még vmi hasonlóságunk,mégpedig az asszonynevünk :P :wink:

Jó babavárást!

Dóri
angelheart
 
 


Szia Dóri.

Köszi a válaszod, megnézem a másik topikot.

Csilla
fehérné csilla
 
 


Sziasztok!

Kabóci:
Nekem Fekete doktor az orvosom, én is imádom! Jövőre a második babát is nála akarjuk vállalni.

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa
 
 


Sziasztok, Tami vagyok, olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy valaki nem tud-e otthoni bedolgozásos munkát, olyat ami nem csak egy átverés?????

Kép
tami2900
 
 


Szia Tami.

Én Avon termékeket forgalmazok, ez is hoz egy kis plusszt a konyhára.
Ha ki tudsz építeni egy szép kis vevőkört akkor azért egész jól megy.
Irj ha érdekel és segítek.

Szia Csilla

Csilla
fehérné csilla
 
 


Sziasztok :)

Újvagyok ezen a fórumon,és a segítségetek szertném kérni orvos választás szempontjából.
4.lombik programon vagyun túl,ami remélhetőleg továbbiakban is sikeres lesz.
Most töltöttem a 8.hetet iker babáimmal.
Lenne választott orvosom, a kerületben,de ha babák estleg hamarabb érkeznek,akkor abban a kórházban nem tudják ellátni,mert az újszülött osztály,35.hét után tudná ellátni a babákat rendesen.
Ajánlották a I.női klinikát,mert ott van P.I.C.,de orvost nem tudok,aki 100% megbízható,és lelkiismeretes.

Tudnátok esetleg valakit ajánlani?

Előre is köszönöm,Andi.
napszemcsi
 
 


Hello Andi,

a te esetedben (is) legjobb választás a klinika. A PIC szempontjából pláne, bár reméljük nem lesz rá szükség.
Gratulálok, hogy sikerült a lombik!!!Nagyon boldogok lehettek!!! Hol ültettétek be? Hova jársz?

Mindenki a saját orvosát fogja ajánlani, de itt szinte midenki szuper.
Én pl. dr Beke Artúrhoz járok, nagyszerű ember!

Sok sikert!

Katus
Vendég
 


Sziasztok

Ismeri valaki dr. Magyar Zoltánt?
Első babyt nála szültem nem vagyok igazán elégedett, most jön a második baba.
érdemes váltani? és kire?

Előre is köszi

Csilla
fehérné csilla
 
 


Sziasztok! Az lenne a kérésem,hogy a ki ismeri Dr. Fekete Tibort,vagy valami tapasztalata van vele kapcsolatban az írjon nekem,mert nála akarok majd szülni! Köszi!

Pilla
solomayer
 
 


Sziasztok!

Tud nekem vki egy jó női nőgyógyászt ajánlani?Csak ne a Csatlós Évát, ő nem igazán vált be... A Szigeti Zsanettről tud vki vkit?


Tünde
tündérbogár
 
 


Sziasztok!

Aki már szült dr. Magyar Zoltánnál, kérem irja meg nekem a tapasztalatait!

Köszi előre is!
veroosh81
 
 


[quote="solomayer"]S írta:solomayerziasztok! Az lenne a kérésem,hogy a ki ismeri Dr. Fekete Tibort,vagy valami tapasztalata van vele kapcsolatban az írjon nekem,mert nála akarok majd szülni! Köszi!


Kedves solomayer;
December elején Fekete doktornál szültem, igaz császármetszéssel, de nagyon tudom ajánlani Őt! Nagyon kedves, profi szakember! Nem az a fajta nagyszájú, jópofizó, "kedveském" stílusú - éppen ezért nem túl beszédes, de én pont ilyen orvost kerestem, mint Ő -abszolút nem csalódtam benne és a következő babánál is maradok Nála! Nagyon lelkiismeretes, alapos, szóval jó orvost választottál! (a szobatársaim irigyeltek miatta, mert párszor benézett szülés után a szobánkba -de ezt sem vitte túlzásba, hogy úgy érezd, mint a többieknél általában, hogy a pénzért kedves és ugrál körülötted - és mindenki "el volt ájulva", hogy milyen kedves dokim van!)
kabóci
 
 


Sziasztok!

Tud nekem valaki segíteni? Tegnap voltam ultrahangvizsgálaton és 5 mm-es a pici :P :P :P
Első baba és eddig dr.Szabó Gáborhoz jártam vizsgálatokra.
Van valakinek tapasztalata, szült már valaki nála?
Köszi szépen!
k.zsuzsi
 
 


Sziasztok!!!

A császáros ill. schöpf-méreis topicból vagyok. De mivel bezárják a kórházat, szeretnék a SOTE-hoz "tartozni" ezért keresnék egy orvost itt aki toxémiában jártas, jó vagy ajánlani tudtok.

Kislányomat súlyos(4nap alatt lezajlott) toxémiával szültem császárral 26betöltött hétre=27.re, aki most szép nagy, egészséges, okos baba. De kistesót szeretnénk hamarosan, de ehhez kellene egy jó orvos is.
Kérném a segítségeteket, hogy aki tudna ajánlani olyat akinek van magánrendelése is azt szívesen fogadnám...

Köszönöm.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


sziasztok :)
női nőgyógyászt keresek, lehetőleg olyat aki v.a kórházban tb-re, v. magánrendelésen nem drágán csinál rákszűrést
ha esetleg tud v.ki ilyen orvost,akkor légyszíves írjon privit
tapasztalat esetleg: dr.Szigeti Zsanett, dr.Gávai Márta, dr.Halmos Amrita, dr. Kovács Eszter orvosokkal esetleg?
köszi
barbi
barbi76
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: