A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Már látom, megtaláltad :)
Végül a 26A csak az EB idején müxik.

Évi
vica94

ZSanci :) vese az nagyon tud fájni.... mihez képest vagy két hetes késésben :?: :?:

Zuzi :) IKEA irgumburgum köteles kifizetni ezt a szállítást, hiszen ők a ludasok, te jogászlány, ne hagyd magad :lol: és tényleg milyen jókat főzöl :)

én is szeretem az ikeját, bár drágállom a bútorokat, de az apróságok osztályán hosszan tudok időzni :)

Fibi :) nem tudom, hogy pont a szökőkútnál megáll-e.. vagy gyere villamossal, vagy akkor szállj le az első szigeti megállónál. ez tényleg egy bazi nagy kút, nem lehet eltéveszteni. én a Jászai Mari tértől gyalog jövök.

indianyo

[quote="vica94"]F írta:vica94ibi,
sztem Te erre gondoltál:
http://www.bkv.hu/busz/26.html

E szerint a zenélő kút az Árpád hídhoz van közel, akkor most az a nagy kút is, ahol a tali lesz zenél már? Bocsi a hülye kérdésért, de most picit meginogtam! :?

Évi

Van egy zenélő kút az Árpád hídnál lévő végén és van egy zenélő szökőkút a Margit híd felőli oldalon! Mi a szökőkútnál talizunk!!! Tehát a Margit hídról lehajtva megáll a busz, ott kell leszálni, aki a nyugati felől jön :D

Pussz: Pocak
pocakpacni

Fibi :) 26-os alacsonypadlójú :)

indianyo

Vica, Zanza,
köszi szépen :) hu, de béna birok lenni :roll: :P

Szia Pocak,
ugye Ti is jöttök? :) igen, közben részletesen elolvastam, és megáll a szökökutnál a 26-os is :D

KépKép
fibi

Fibi!
Azt hiszem, a Kismamában volt egyszer, hogy a fogak miatt kell vigyázni ezekkel a gyümölcslevekkel. Merthogy savasak, ami lemarhatja a fogzománcot, és akkor a lötyiben lévő cukor könnyebben rontja a fogakat. Meg azt is írták, hogy utána adjunk pár korty vizet a gyereknek, mert az lemossa a fogáról a gyümölcslevet. De szerintem ez is csak olyan trendi túlzás... én sem mosom meg minden keksz után Emma fogát. Nálunk meg a túrórudi mindennapos, igaz a csoki nélkül, de abban is van cukor, szóval tökmindegy, én már nem paráztatom magam állandóan azon, hogy mit eszik és mit nem.
Emma nem alszik jobban, pedig amikor a nyaralásból hazajöttünk, már egész jó volt, 2-3-ig is elaludt az ágyában és csak utána kellett áthozni, és szopi nélkül is visszaaludt köztünk, de most a hülye betegség miatt megint korábban ébred, és masszívan ordít, ha nem kap cicit :cry: És Bálint?

Zanza!
Akkor nézesd meg! Mi két dokinál voltunk, az egyik a dr. Balla Mária, ő mondta, hogy Emma lába rendben van, a másik a dr. Terebessy (keresztnevét nem tudom, egy fiatalabb pasi), ő adott Emmának éjszakára gyógycipőt, de vannak még többen is, sztem attól is függ, milyen napon mész. Meg van a Vízkelety prof., akinek mi a magánrendelőjében jártunk, de mint kiderült, a Karolinán is rendel, csak nem minden nap, de telefonon biztos megmondják), és ő nagyon jó, innen a topikból is dícsérték többen. Na lelövöm magam, csak azért írtam, mert marhára nem mindegy, hogy éppen melyik dokihoz kerülsz.

Megyek zuhanyozni.
manoka11

Indi,
ja, sokat jártam anno a nyugatinál, akkor jol emlékeztem :) mégsem csak álmodtam 8)

KépKép
fibi

Ja Zanza, és Siemens-szel kapcsolatban osztom a nézetedet :cry:
manoka11

Indi,
ahhoz képest, h azóta fáj...és én rheumatológushoz akartam menni... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Manoka,
én mindig vizzel higitom a gyümileveket, de gondolom, az nem ugyanaz, mintha utána itatnám :roll: vizsont B sosem volt hajlando meginni a sima vizet...
masszivan ordit, juuuj, hát nálunk semmi változás nincs. ugyanugy 3x minimum felsir éjjel, nagyon ritka az, amikor hátsimogatásra visszaalszik. 99,99 százalékban cici kell neki. éjfeél elött is fent van egyszer, meg hajnalban is, meg kora reggel is...

jesszus, Pocak, még johogy leirtad ezt, mert én simán elmentem volna az Árpád hid közeli zenélö kuthoz..... mivel még egyiknél sem jártam... :roll: és jol összezavarodtam itt a sok kuttol :lol:
Fibiavidékilyány

KépKép
fibi

Hát azt hiszem, mára búcsúzom. Mindenkinek jó éjt - mamáknak, babáknak és egyéb függelékeknek! :)
Köszi, hogy ilyen aranyosan fogadtatok.
Nem fogok ám mindig ennyit írni, nem vagyok internetfüggő. :lol: De ma egész nap itthon voltam...
Szóval jó éjt!

Kép
Kép
tinu

Fibi!
Mélt megkaptam! Holnap válaszolok!!! :oops: :D

Manóka!
Ez a jegeskávé dolog nagyon jól hangzik! Szívesen mennénk, csak az a gond hogy Bazsó általában 11-ig alszik délelőtt (mert fél 7-kor kel!), és 2-3 felé már elég álmos, általában 3-kor teszem le aludni. Emma pedig gondolom, pont déltől 3-ig alszik :cry: Szóval elég nehéz ezt összehozni, de azért holnap értekezzünk ezügyben! :D

Dupla házhozszállítás: szerintem mégegyszer kell perkálni, mnert most kifizettük a meglévő dolgok szállítását, és ha jön a többi, akkor újból kell fizetni. Nem is szólok, úgysem érnék el semmit! Mindegy! Azért így is nagyon fogok örülni neki :?
zuzmo1

Zanza, Manóka,

Terebessy Tamásra gondolhattok talán. Én szintén családi tapasztalat alapján a Nyiri Péter dokit tudom ajánlani. Ugyan nem picur gyógyítás terén segédkezett, de később a csodájára járt minden doki, amit csinált.

Évi
vica94

Fibi!
Remélem megváltozik, vagyis visszaáll ez az éjszakai dolog is, és vissza tud majd aludni szopi nélkül, mert talán ez is egy lépés lenne a jó (ébredés nélküli) alváshoz. És ahogy Macs írta, tényleg nagyon okos ez a természet/biológia vagy akármi, mert most hogy E már jól van, nem akar nappal szopizni.
manoka11

Barbi!
Dentinox: nálunk kb 5 percig hat, tehát arra jó, hogy leteszteljem , hogy tényleg a foga miatt nyűgös-e, de igazából nem jelent megoldást :cry:

Anestetica (vagy hogy kell írni): rákérdeztem a patikában, és NEM vényköteles, de receptre olcsóbb! Receptre kb 50-100 ft, anélkül 400 valamennyi.
zuzmo1

Azt hiszem ma már nem fog több menni (1011) :?

Indi! Mi az hogy holdkóroz D?

Fibi! Repülőrenemülnielsőháromhónapban nekem új. :?:

Gabi! Ti nyaralós képeitek is csudijók!!! :lol:

Zuz! Anyukád beszólása tényleg édes! :P

Ancsi! Én nagyon jó reflexológust ismerek a Népstadionnál. :!: :D :!:

Johi! Sajna nincs időm végigolvasni a honlapot, de nagyon becsülöm az ilyenfajta munkát! :P Hadd emeljem még egyszer a kalapom

Votív! No ez már kezd jól hangzani. :lol:

Tinu! Macs! Azért jó sokáig olvastak volna például a Zsoltra várnak :mrgreen:
Ja és én is beparáztam anno a rohasztott sajt miatt, de csodásan túléltük mindketten. :lol:

Ja egyébként már akartam írni, hogy igen igazatok volt a tarkopaszság a legpraktikusabb hajviselet anyaszerepben. :lol: Angival rendszeresen játsszuk az ereszd el légy szi a hajamat. :lol: Talán ha minden nap járna hozzám egy mesterfodrász, aki betonzselével lenyomja a hajam... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Fibi,
látod, én is jól összezavarodtam a kutak terén :)

Azt nézegetem, hogy ha minden igaz, nagyon sokan ott lesztek a talin. Hogy fogok én elsőre ennyi emberkét és kis porontyot megjegyezni???? Jajjj..... :shock:

Évi
vica94

Vica,
ne izgulj, majd belejössz a sokadik talira :)

Barbi,
tulparázos barátnöm mondta a repülös dolgot.
és 3napos=3 napos láz, amikor egy virustol ezt elkapja a bébi, benne van a nevében: 3 napig lázas szegény és nyügös, fáradékony, és aztán általában kiütések jelentkeznek.

KépKép
fibi

Zuzi,
okés :) no hurry :D

Manoka,
igen, szerintem is ez egy nagy lépés a jo(bb) alvás felé, hogy szopi nélkül visszaalszik már Emma. ugyhogy biztos hamar javulni fog a helyzet! nálunk még ez sincs :roll:

én is elbucsuzom, jo éjt, see you tomorrow :)

KépKép
fibi

Na jóccakát!

Ma tényleg sokat írtunk! :lol:
zuzmo1

Azt hiszem, én is elköszönök.

Jó éjszakát mindenkinek :)

Évi
vica94

Fibi

Küldjél telszámot, mert eddig nem kaptam egyet sem. :( Most megyek vezetni.

ruz
ruzicsky

Vicám,
csak azért, h összekeverjünk még nagyobb létszámmal, lehet, h végül mi is kinézünk Eszterrel. :)
Ez a nyugatis al.padlós busz megragadta a fantáziám, odáig meg elvergődünk valahogy. :) Csak annyit súgjatok még, nyugatinál hol ez a busz? Metrótól? Jesszus, mozgólépcsőzni fogunk...? Na, sebaj.
Jön valaki ebből az irányból? Csak hogy rendesen viselkedjünk már az odaúton is... :mrgreen:
neet
neet

Szia Neet :)

A parkoló oldalából indulnak a buszok, a West End felszíni bejáratánál. De nem egyszerűbb nektek a 3-as busz/4-6 villamos párosítás? Msot, hgoy nincs Combino, talán még közlekedés is van :mrgreen:

Ruz :) én küldtem priviben telszámot, ha Fibi már nem nézné meg - ő is hajnalban indult szerintem.

csókolat, megyek kőcöt becsomagolni.

Barbi :) hát Dominó uigyen még nem tud kúszni-mászni, úgyhgoy alvás közben nevetgél. beszél mindenfékléket és a tengelye körül vízszintesen forgatja magát kétlábas technikával. Időnként orrbavág vag rúg egy-egy jelentősebbet.És ezek közben nincs magánál, mert ha felébresztem, azonnal édesen mosolyog. Gondolom, ebből lesz majd az éjszakai mászkálás :)

Egyesület erővel fel a fogmanók legyőzéséért!

indianyo

neet,

a nyugati oldalában, a Westend bejáta felől van a megállója.
És igeeen! gyertek :D :D

Ruzi,
küldtem telószámot! :)
macskanyu

Neet: nyugatinál jaj hogy mondjam el. A westend legyen a hátad mögött, és egy aluljáró nyúlván pont arra jön fel. A nyugati pu oldalát kell látnod, a westend parkolójában vagy gyakrolatilag, ami a vasút parkolója is. Lépcsőfeljáró is van ott. Jaj most remélem nem kavartalak össze. És remélem tényleg ott van, mert kb. 2 éve nem használtam eme járatot, elötte sokat....

Akkor 10kor a kútnál. Jó sokan leszünk.

Johi
johanna1975

Indike,
köszi most olvastam a tegnapi privid, de majd éőszóban válaszolok :D
ha úgy is jó... :lol:
macskanyu

Én is kérhetnék valakitől telcsó számot. Köszi johi
johanna1975

Indi,
3as busz nincs olyan könnyű elérhetőségben hozzánk, esetleg a Móriczon, de... Kálvinig egyszerűen eljutunk, onnan metró+26os a terv. De még útközben gondolkodom.

Macs,
nem bírnám ki, h bimbódzó kapcsolatunk dugába dőljön egy pár km miatt. :lol:

Infokat köszi.
neet
neet

Indi,
4/6 jár? A régi? vagy busz?
neet
neet

neet,

bár nem tőlem kérdezted, de jár a régi 4/6 csinga.

és a bimbózó kapcsolatunk elmélyítéséről, majd akkor lehet beszélgetni, ha a gyerekeink egy irányba futnak :mrgreen:
macskanyu

Macs,
köszke, akkor mi nekivágunk.
Cupp.
neet
neet

Johi!

elküldtem priviben :)
macskanyu

Köszi Macs.

Neet: gyertek mindenképpen.

J
johanna1975

Jó reggelt!

Kellemes találkát kívánok csajok! :lol:
Egyszer csak szerveztek egomi randit is?! :shock: :lol:

Votiv:
van valami új? :roll:

Jucusék nyaralnak?

petergabi

Zsan,
kicsit macera, de imádom: két karika cukkini közé egy szelet sajt, bepanírozni, kisütni sok ilyet, aztán kéjes sóhajok közepette megenni :D ennyi. A "töltelék" pedig sajton kívül is lehet bármi :) Az egyszerűbb módszer: megkérem anyósomat, és ő csinál ipari mennyiséget, lefagyasztja, mi meg kiolvasztjuk, kisütjük stb. ld. fent :mrgreen:
Vesét tessék megnézetni, az sem vicc! :(

Fibi,
örülök, hogy Bálint jobban van! :)

Tinu,
hízás miatt ne aggódj, 10-15kg simán belefér, nekem Dócival 15 volt, Marcinál viszont a terhességi cukor miatt diétáztam, így csak 9 lett belőle :) A két terhesség közt alapvetően azt érzékeltem súlybeli különbségként, hogy Marcival a végén is sokkal könyebben legyalogoltam 2-3km-t, és kevésbé vizesedtem. De ez lehetett annak az eredménye is, hogy Dóci azért rendesen edzésben tartott, rohangálni kellett vele-utána. A tornát mindenképp ajánlom, pocakosok közt lenni egyébként is jó, mozogni is :D
A súlyleadás meg annyira egyéni dolog: van, akiről leolvad a 30kg plusz is, és van, aki az 5kilóval csatázik éveken keresztül! Szóval szerintem ezen ne aggódj!

Zuz,
a legrosszabb dolog, ha már majdnem össze lehetne rakni a szekrényt, de vááááárni kell :) Én is ilyen tegnaprakjukössze ember vagyok :D Az extrémszerelés nálunk egy kikás íróasztal volt, atomjairól kellett összeszerelni, minden pöcök-csavar megvolt hozzá, kivéve a szerelési útmutatót... de sikerült! :D

Vica,
durva, akkor ebben az évben 4ezer körüli lesz a szülésszám????

Jó talizást mindenkinek, mi még nem vállaljuk be, de a következőn már szeretnék ott lenni Marcistul-mindenestül :D

Voltunk Marcival csípőszűrésen, a kórházban azt mondták, hogy mintha kissé instail lenne a csípője, vigyem korábban, vittem ide az Ortopéd Klinikára, szerencsére minden rendben van, még kontrollra sem kell mennünk. Ő volt a legkisebb, a többiek nézegettek, ő végigüvöltötte a várakozást a vizsgálóban (Anyaaaaaa, nincs rajtam pelenka és háton vagyok és kaját nekem!!!!!), aztán amikor az orvos vizsgálta, elhallgatott (a másik két baba akkor kezdett el üvölteni :)), viszont majdnem kiugrott a doki kezéből, mondta is, hogy marha erős gyerek :)

Hopp ébred egyeske, már óbégat, hogy "öcsiiiiiiiiiiiiiii", és a kutya nem akarja kivenni az ágyból, pucolok, bocs, hogy nem írok többet, majd jövök, és próbálok tovább reagálni :)

Ti addig lehetőleg talizzatok, ne írjatok, mert a tegnap nap kegyetlen mennyiség született :)

v
kisün

Szep jo reggelt! :D

Annyira izgulok a tali miatt,en is egy csomo mindenkit meg nem ismerek,megprobalok majd nem kuka lenni :shock:

Tinu :D
Szerintem teljesen jo ez a hizas.En osszesen 18kg-ot hiztam(mondjuk alapbol hizekony vagyok),de a dokim soha nem cseszegetett emiatt,es most kb 3 kg van meg rajtam.

Megyek keszulodni.

Pusz
IzgatottKriszta es gitarozoAkos
bkrityo

mszigetelok!!!!!!!
Neet keri, h vki, aki tud, vigyen neki sport v reumas kencet, mert utkozben beleallt a nyakaba a fajas :(
gyogyitsatok meg szegenyket!
amugy meg jo setat!
recca

Recca: nehogymár pont TI nem jöttök :cry: :shock: , szinte minden talin ott vagytok!!! Én Rátok is számítottam!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

recca,
viszek neki, de Füli most aludt be, tehát lehet, hogy késve fogja megkapni...
macskanyu

Pocak, ari vagy :) de engem meg csak mostanra sikerult Benkenek kikonyorognie az agybol :lol: eleg eselytelen lenne odaernem :roll: meg meg komas is vagyok. megyek is ebredezni :wink:
szep napot nektek meg mindenkinek!
recca

Jó reggelt mindenkinek! Illetve szép napot! :)
Már korán felébredtem, vérvételen is voltam, de csak most kerültem géphez.
Köszönöm a biztatásokat súly-ügyileg. Csak azért izgulok, mert a kilók gyorsan feljönnek, de nehezen mennek le - nálam. :? Bár tavaly az esküvő előtt nagyon bejött a 90 napos diéta, szóval van remény, dehát nem tudom hány év múlva jutok csak hozzá, mert terhesség után szoptatás, aztán remélem, még újabb gyerekek. Meg ahogy Móricka elképzeli. :lol:
De most megyek a változatosság kedvéért dinnyét enni. :)

Kép
Kép
tinu

KÖZÉRDEKŰ:
az Europarkban lévő Babaház nevű bababoltban (DM-hez közel az első emeleten) minden Siesta és más gyerekcipő egyet fizet kettőt kap árban van, vagyis ha kettőt veszel, akkor 50%-kal olcsóbban adják mindkettőt. tegnap így kapott Lencsi egy szandált meg egy téli cipőt.

Macs!
igen, megvan a DVD, nagyon jó! kettő, v. három lemezes!

Zanza!
Kisünéket láttam minap bemenni az ortopédiára, biztos tudják mi a dörgés. ha jól nemléxem a mi időnkben valami hétfő-kedden rendelnek negyed kettőtől... beadod a beutalót az ablakon, majd adnak egy papírt, amit a rendelő ajtaján található dobozba kell bedobni, és innentől úgy hívnak. vége a verekedésnek! vagy nem a csípősökhöz mentek? :)

Moose!
hogy van Nyuszinak a szája? most olvastam csak a hírt :(

Ruzy!
én, mint korábbi kövér gyerek, azt mondom, kicsit nem is baj, ha az orvosok figyelmeztetik az embert, habár tényleg marhául idegesítő tud lenni és szerintem most még korai is. remélem nem járok majd úgy, mint Robin Williams (aki folyton ellenőrizte gyermekei súlyát, mert ő is kövér gyerek volt), de ha látok bármi hízásnak indulást Lencsin (2-3 éves kora körül), átgondolom majd a táplálását, ugyanis baromi rossz volt kövér gyereknek lenni, főleg az egyszálbél tesómmal, aki kb. annyit evett, mint én. tkp. az egész életemet meghatározta kövérségem, senkinek nem kívánom, hogy dagi gyerek legyen. Bendinél szvsz még korai erre gondolni, mert most következik majd a fogyós időszak a sok rohangálás miatt. a papájánál meg nem is egyszerűen a súlyára gondoltam, hanem, hogy nagy férfi, látszik a fotókon, hogy magas, nagy ember. Bendőkénél annyit tudsz tenni, hogy a gyári gyümölcsök helyett (Nestlé, stb. , mert mindben van plusz cukor) esetleg inkább főtt zöldséget adsz neki többször. hála a jó égnek, eddig úgy tűnik Lencsém az apjára ütött, habár nem egy nagy zabás, háromnegyed bébikaját eszik csak meg ebédre is, vagy a 100 gr-os gyümölcsből max egyet, inkább a savanyú és sós dolgokat kedveli, remélem így is marad. bocs a litániáért, csak gondoltam leírom, mint exkövérgyerek és mostani kövér felnőtt, a gondolataimat :).

Vica!
nem is a diétára gondoltam, csak a dokim mondta, hogy ne zabáljak be tortából előző este :). sajna eladó telek már nincs, sőt, beépítést sem engedélyeznek a jövőben, hogy ne zsúfolódjon tele a falu.

Manóka!
szerintem is sok Ch-t eszik Lencsi, mert már reggel-este egy szelet valamilyen kenyeret kap (szeletelt kis szelet) a tej mellé, és ezen kívül kb. 1 hónapban elfogy 1 doboz Manner piskóta is. mondjuk ropit meg ilyesmit még nem kóstolt, mert nincs elég foga. de mivel nem hízós fajta, még merem neki adni, ráadásul nem részesíti előnyben ezeket a kajával szemben. tudom, hogy mindenhol figyelmeztetnek, hogy ne adjunk piskótát meg kexet, de Lencsi amúgy még gyümölcsöt se sokat eszik (szóval kevés szénhidrátot eszik enélkül) és nagyon szereti rágcsálni. egy piskótát vagy fél óráig eszik :)
a jeges kávé meg ettől csak annyiban más, hogy elkészíted a főzött kávét, vagy híg nescafet és felöntöd tejjel. a többi stimmel, úgyhogy 90%-ban igazi igenis! :)
ancsipancsi

Sziasztok!

Kicsit irigy vagyok a margitszigetelésért, de azért remélem, nagyon jól fogjátok magatokat érezni, és szerencsére az eső sem esik! Fotókat kérünk!
Viszont a szószátyár banda nagy része ott van, úgyhogy ma biztos nem lesz akkora a termés :lol:

Vitov!
Merre vagy???

Ancsi!
Szerintem alapvetően nem a szénhidráttal van a gond, ugyanis a gyerekeknek a fejlődéshez igenis szükségük van szénhidrátra, ezért nem is szabad megvonni tőlük. A kérdés inkább az, hogy milyen formában adjuk, mert szerintem gyümölcsből akármennyit ehet a gyerek, nem fog tőle meghízni!!! De mondjuk a finomított cukor az már gázosabb, ráadásul függőséget is okoz. Én így gondolom, lehet, hogy rosszul....
Azért sajnálom Ruzt, mert mindenki azt hiszi, hogy Bendi azért dundi, mert teletömi finomított szénhidráttal, pedig nem......

Gabi!
Egyszer szervezhetünk egomi talit :lol:
zuzmo1

Votiv!
Ne haragudj, hogy átkereszteltelek :oops: :lol:
zuzmo1

Zuz:
Veled biztos találkozok majd egomban :lol:
Jövőhéten elvileg hozzák a ház nagy részét :shock:
/Elég vicces ez így leírva :lol: /

petergabi

Gabi!
Ez tök jó hír!!!!!!
Az egyik ismerősömék építettek könnyűszerkezetes házat, 1 hét alatt felhúzták :shock: :lol: . Mindennap fotózzál, és tedd fel nekünk! Tök izgi!
Lassan mehetsz Ikejázni :lol:
zuzmo1

Zuz:
igen-igen,az ikajázási részt várom már :wink:
Nem is értem... :lol:
A 4D-os uh-val miért vártok ilyen sokat?Én nem bírnám ki addig :)

petergabi

Zuzi!
csak az a gáz ezzel az elmélettel, hogy a nem finomított meg a finomított szénhidrátban is 10 grammban 4,2 kcal van. tehát minden fajta Ch-tól el lehet hízni, cukorbajt lehet kapni. van egy olyan elmélet - amit te is osztasz -, hogy a finomított függőséget okoz. én még nem láttam ilyen függő embert :), hacsak ez nem azt jelenti, hogy kívánja az ember az édességet. sajnos a gyümölcstől is lehet hízni, ezért pl. a cukrosok azt sem ehetik korlátlan módon. a hangsúly inkább azon van, hogy ki milyen fajta, mit örökölt. Bendiről - mint ahogy mondtad is - még korai eldönteni, hogy örökletes,vagy milyen, lehet, hogy fél év, és lesoványodik a sok rohangálástól. a másik gáz, hogy a müzliként hirdetett cuccokat is mondjuk egészségesnek tüntetik fel, aztán olyan egészségtelenek, mint a fene. és sok babakajába ilyesmit tesznek.
viszont a dokik tényleg kíméletlenek tudnak lenni, engem és téged azért izélgettek, hogy etessük már virslivel, mert nem hízik az előírtak szerint, Bendőt meg a tejtől próbálják eltiltani. az tény, hogy a tejben (tápban) rengeteg kalória van, éppen dupla annyi, mint a bolti bocitejben, de Lencsém is mai napig megiszik vagy fél liter tápot, és nem nőtt nagyra, mert az apja egyszálbél fajta (csak én felhízlaltam kicsit :).

Ruzy!
az jutott még eszembe, hogy a gyümölcslé tényleg nem frankó, Lencsi sem szereti, viszont éppen fele annyi kalória van benne, mint az anyatejben, tehát nem jó ellenpélda. mondjuk max. fele annyira is értékes :? . még kicsi korában kitaláltok valami nagyon klassz sportot, hogy ne a suliban utálja meg, mint én, és akkor slank lesz a kis Bendő! :) vannak fotók rólad és férjedről kicsi korotokból? kíváncsi lennék rájuk! :)
ancsipancsi

Sziasztok Lanyok!

Hazaertunk a talirol,ami szuper volt!
Kepek itt:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krisztina ... /my_photos

Sajnos nem fotoztam sokat,mert tobbnyire Akos utan rohangaltam,es nem mindenkirol keszult foto,amiert kulon elnezest kerek.Pl Bendirol,Ruzrol,Votivrol,Neetrol es Esztirol.

Felebredtunk.

Pusz
K
bkrityo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: