A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mamacka-Ez csodálatosan szép ajándék volt.Nagyon ügyes vagy!! :lol: Le a sityakkal.Persze a család is nagyon szép,aranyosak vagytok együtt. :P
Vendég

Köszönöm! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
nagyon szépek a képek! A dekoráció meg gyönyörű!! Ügyes vagy!
Ugye most volt a névnapod? Boldog névnapot utólag!!
Olgo,
de cuki Heni! :) :) Ferinek ez már rövid... :D
angi79

Telefonos netről vagyok, mert valami gebasz van nálunk. Itt olvasom a kakis írásokat, mikor egyszercsak hallom, hogy Liza rottyant egyet :D

Zöld kaki lehet a sok első tejtől, de nálunk a túlevéstől is volt zöld.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok LÁnyok!

Voltunk ma is tornán. Megint volt egy kis sírás, de mosolygott is párszor közben. A végén megint elaludt. :D

Alina!
Egy időben állt az az orvosi négyzet, hogy a kisbabáknak fejletlen az idegrendszerük és például műtétnél nem kell őket altatni, mert úgyse éreznek semmit. Szerintem az ilyen doki egy állat.

Babcika!
Hát a végén még tényleg írok könyvet. Egyébként anyukám is úgy tudja, hogy van sűrűbb vér. Az RH pozitív vér állítólag sűrűbb és jobb minőségű. Mondom - szigorúan anyukám szerint! Egyébként meg egézsésgügyiseknek tilos a műköröm. Az uncsitesóm ápolónőnek tanult és minden gyakorlati nap előtt megnézték a körmüket, mert nem lehet hosszú és nem lehett festett se.

Boscó!
Nálunk állandóan viágít a számítógép melletti lámpa, mármint éjszaka állandóan :D
Nekem is 21-től van isi! Én a közraktározásról írok szakdogát.

Mamacka!
Gyere azért gyakrabban! Főleg ilyen csodálatos képekkel. Nagyon szépek voltatokk! És az esküvő is nagyon szép volt.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi-Persze,elhiszem,hogy van sűrűbb vér.Na de ezt nehogy mán ránézésre állapítsa meg.És az is tutti,hogy nem a teától fog higulni. :? :roll: Na ennek a nőnek senki nem néz a körmére,szó szerint sem. :twisted: (hosszú volt,mű és festett :twisted: )Elszorult a szívem,ha arra gondoltam mit csinálhatott ez éjjel a babákkal,főleg Lilivel.Mikor felsírt,mert arrébb rakta és huppant a kis feje,rögtön odanéztem,látta az arcomon,hogy a torkának mennék,erre azt mondja:Csak arréb lett rakva.ÁÁÁ :twisted: Még mesélhetnék csomót róla,de inkább nem borzolom a kedélyeket. :twisted:
Vendég

PociLili: :lol:
Kép
Vendég

Babcika!
Szerintem nem hiszem, hogy sűrűbb lehet a vér, csak azért, mert más az RH faktor vagy a vércsoport. Ha mégis, akkor az csak olyan mértékben, hogy mikroszkóppal látható. Ránézésre biztos nem. Egyébként meg igenis a torkának lehet esni az ilyen tapló nővérkének!

Nálunk most akkora vihar van, hogy csak na! Viszont a Tünci jól bírja. Most azzal szórakozik, hogy a pelust meg a takarót pakolja a fejére.

Kép

Egyébként így számítógépezünk. Itt látszik, hogy a mutatóujját hogyan görbíti:

Kép

Kép
szelivi

Köszönjük szépen mégegyszer a névnapi köszöntéseket!

Hozok egy képet Olgonak dedikálva.Persze nem csak neki:
Kép

Tünde baba, Lili, Heni, Áron, Boti, Annácska babái mind nagyon szépek vagytok.

Holnap ha minden igaz kész lesz a szoba :D Szombaton jön a parkettes leteni a padlót(ha jön,lehet ezt tudni :roll: )
Vendég

Babci: a sűrű vérről jutott eszembe a következő sztori: Én hétfőn szültem. Kedden hazament délelőtt a szobtársam, így én egésznap és éjszaka kettesbe voltam a Lilivel és csak szerdán napközbe jött új szobatársam. Mesélte, hogy kedden este szűlt, de lennt tartották a szülőszobán, azzal a dumával, hogy nincs üres ágy, és mivel a szülőszobán volt, a babáját kitették a megőrzőbe egész éjszakára így nem is szoptathatta. Végűl már a szobába bevitték neki a babát szerdán délkörűl, de sajnos csak egy órát lehetett vele, mert berontott egy nővérke és jó bunkón közölte a csajszival, hogy ő most elviszi a kicsit az intenzívre mert besűrűsödött a vére és csak másnap kaphatja meg. Szegényeket úgy sajnáltam, még azt se mondták meg, hogy mitől lehet ez a vérsűrűsödés. Délután megkérdeztem a szülésznőmet, hogy mi is ez, és ő mondta, hogy folyadék hiány miatt van ez. Szóval, ha 1; nem kamuznak az anyukának, hogy nincs üres szoba (ugye én egész éjjel egyedűl voltam), akkor cicizhetet volna egyből a baba és elkerűlhető lett volna a folyadék hiánya 2; Valószínüleg sz@rtak a csecsemősök a megőrzőben a kicsire és nem adtak neki semmi folyadékot.

Na ez jó hosszú sztori volt, bocsi akit feltartottam vele

Kép

Kép
pgyöngyi

Meli:nagyon jók a képek!!

Babcika:micsoda pocak!!!!Édi nagyon Lilike!
És minden babóka nagyon cuki!!!

Nem semmi szakdogacímeket írtatok lányok!Akkor többen is nyomjuk a sok infót z agyunkba szeptembertől?! :lol: :cry: Én legjobban a gyakorlatot szeretem,abból kellene több,mert hát a sok elméletre nem minden esetben lesz szükség!De azért van abból is ami nagyon fontos!Imádnék óvónőként dolgozni,de itt túl nagy a kínálat óvónőkből,az ovikat meg sorra vonják össze!

Nem semmi vihar volt a fővárosban meg nyugaton!Itt még most kezd talán egy kicsikét enyhülni az idő!!!

Elmondhatatlanul kívánom az édességet.Ez összefügg tényleg a szoptatással?Ha így haladok nem merek ráállni a mérlegre!

Ma böngésztem babaruhaügyben a neten oldalakt!Iszonyat mennyi babás oldal van ám!Negyedét nem tudom átnézni!De nagyon jók ám!Nevettem mert a párom azt mondta,venni kell egy másik gépet a másik szobába,mert ez nem állapot,hogy ő is függő meg én is!Csak ő a bullmasztiff fórumon van sokat,én meg itt!De csak viccelt,megosztozunk azért!Régen is így volt,ő a kutyás újságot olvasta,én meg a babásat! :lol:
Vendég

Sziasztok
A képek nagyon jók. „Boti, Peti, és többiek” :shock: :D

Rólunk: Levi ezerrel forog, már úgyis, hogy egyik ökle a szájába. A játékok után is elmászik. Na azért nem a szoba másik végére, de megszerzi azt a játékot, amelyiket akarja. 4 napja rájött, hogy hason is lehet aludni. Persze én két éjszaka lestem, nehogy megfulladjon. Ma már aludtam, kezdem megszokni az új helyzetet. 9500gramm. Ez az első hónap, hogy csak 500grammot hízott. Végre nem 1 kilót. :wink:

Keresztlányom nálam nyaral ,hétvégén meg Forma1.Nem nagyon van ,és lesz időm jönni.

Petri
Forma 1? Bevállaljátok? :wink:

Boginak Boldog Névnapot! :D

Mamacka
Nagyon ügyi vagy, :shock: álom szép dolgokat készítettél. Jó a csónakja Áron babának. Milyen színű lesz, ha felújítja apa? :lol:

Cory
Gratula a barátnődnek simán szüléshez és a szép nagy babákhoz. :D

Angi
Nagyon ügyi Lídi! Taliról megint lemaradsz, most olvasom. Jaj de kár!!! :(

Mariann
Istvánnak Boldog 6 hónapot. Majd írjál, hogy ízlik neki a gyümölcs. :D

Boscó
Sok baba így alszik el. Levi is ,de én már láttam előtte másik babánál. :lol:

Dobok pár képet aztán itt se vagyok.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Gyöngyi-Akkor ezek szerint tényleg folyadékkal higítják a babák vérét(lehet a felnőttekét is),ezt én nem tudtam,baromságnak tartottam.De nálunk akkor sem erről volt szó,hanem,hogy az a hülye p. a műkörmeitől nem tudta rendesen megfogni azt az icipicit ujjat.Végül csinált egy jó nagy szúrást Lili csöpp ujjacskáján,ami még 1 hét múlva is véraláfutásos volt.De állítólag ez a némber elejtett a folyosón régebben két babát(egyszerre cipelte őket),bár ezt én nem igen akarom elhinni,mert akkor ki kellett volna rugniuk. :roll: :evil:

Nálunk még nem volt vihar,csak bazi nagy szél kerekedett fél 9 tájban,de elment.Remélem visszafordul :!:

Boscó-Én kb. 1000-szer kívánósabb vagyok most mint pocakosan.Tutti szopi miatt van. :roll: Bullmastiff fórum,ez jó,olyan is van?Mi is ugyanígy osztozkodunk apával,csak ő alfa romeo forumot látogat. :wink: :lol:
Vendég

Babetta
Az egy kis vitorlás... jóformán teljesen újjá kell építenie apának. ez lett volnan a vizsgamunkája de arra végül mást adott be...
Még nem tudja milyen színe legyen... pont mostanában kérdezte a véleményem...

Levi nagyon aranyos kis husi. :)

Nagyon szépek a babók, szinte csak a képeken szaladtam végig mert igyekszem a lakást valahogy rendberakni, mosni teregetni stb... illetve a fotókat rendezni mert lassan már ki sem látunk belőlük! :roll:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka:el is felejtettelek megdícsérni!!!!Nagyon szép ajándékot adtál a párnak!Majd ha férjhez megyek :lol: eszembe fogsz jutni ám! :wink: :wink:

Babetta:Levi nagyon aranyos!Olyan jókedvű mindig!
Vendég

Ja,és köszönjük szépen a három hós köszöntéseket!Aranyosak vagytok!
Vendég

Angi :)
Szerintem is nagyon hasonlít Petike rám :)
Gratula Lidinek a kúszáshoz Kép

Livi :)
Klíma nélkül nálunk is 32 fok van a lakásban 8)
Hová jártok neurológushoz, meg tornázni?

Mariann :)
Ne aggódj a szopi abbahagyása után majd lemennek a kilók :)
Mikorra tervezitek a kistesót?

Csillus :)
Klassz, hogy Dominiknak tetszett a nagy pancsizás :D
Hová mentek nyaralni?

Cory :)
Tényleg nagyon büszke lehet a barátnőd, hogy ekkora babákat simán szült :D

Anita :)
Nagyon jók a kirándulós képek. Gondolom a erdőben könnyebb volt elviselni a kánikulát :lol:

Alina :)
Sajnálom szegény Márkot a kínzás miatt :cry:

Babci :)
Tuti agyon vágtam volna a csecsemős :evil:
Nem kispályás a szakdoli témád :shock:
Hű micsoda pocija van Lilinek :lol:
Hogy tudsz betenni képet a Babafalvás vonalzódba?

Bogi babának nagyon boldog névnapot :)
Kép

Boscó :)
Fannikának boldog 3 hós évfordulót :)
Nem valami szép ez a téma :?

Mamacka :)
Igazán gyönyörű a nászajándékotok :P Szép nagy esküvő volt, jó sok vendéggel :P
Szép kis család vagytok :) A hajó nagyon klassz, úgy látszik nem lehet elég korán kezdeni a vitorlázást :D

Edit :)
Gratula a csak 500 gramm hízáshoz :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes Levike :) Látom imádja a vizet :D

Rólunk:
Annamari reggel elutazott a Balcsira, csütörtökön megyünk érte :)
Petike megkapta ma a 4 hós oltását :cry: Akkor nem is sírt nagyon, de azóta vígasztalhatatlan :cry: Egész nap a kezemben volt annyira fáj a lába. Állandóan síkítva ébred, ezért most is itt lökdösöm az ülésében. Szegénykémet annyira sajnálom, de legalább nem lázasodott be.

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Babcika!
Sok érdekes fórum van ám! Az én párom az Opel Vectra oldalon szokott lézengeni.

Babetta!
Nagyon édes husikás Levi baba! És milyen aranyos a kádban! Na jó, a többi képen is aranyos!

Annácska!
A neurológust úgy hívják, hogy Dr. Szever Zsuzsa, a Örs vezér téri szakrendelőben rendel minden hétfőn. Ide a 06-1-469-4609 szémon lehet bejelentkezni. A többi napon állítólag másik kórházban leledzik! A gyógytornászunkat Juhász Tóth Zsuzsannának hívják és a Gödöllői HÉV vonalánál lakik a Nagyiccei megállónál. Ő otthon tornáztat. Neki mobilszáma van, azt is megadom priviben, ha érdekel. Sajnálom Petike oltását! Épp ma gondolkodtam, hogy négy hónapos oltás van-e, de ezek szerint megint jön a szuri.

Kép
szelivi

Na jó reggelt kívánok!!

Nem hiszem el,hogy 10-kor én vagyok az első!!! :shock: Mi van veletek lányok :?: :?: Nehogy mán kihaljon a topic :!: :!: :roll:

Annácska-Én mindig elküldöm vkinek,hogy kicsinyítse le a képet és azt rakom be,most Petri volt segítségemre. :roll: Sajnálom Petikét,biztos kicsit izomba bökött a doki,azért fájt annyira.Én úgy vettem észre Lilinek egyik sem fájt utána nagyon. :roll:

Babetta-Levi pont 4 kilóval nehezebb,mint Lilkó. :lol: Ők ketten lehetnének Uru és Huru(vagy mi?) :wink: Nagyon édi a nagy fiú!!

Tessék írogatni!!! ,mert nem leszünk így jóban ám Kép
Na jól van csak viccelek!!! :wink:
Vendég

Helló

Naaaa mi van ma itt?

Voltunk mérlegelni. Lili 6600g és 69 centi, szóval számat becsuktam
Babetta: Nagy ficergő lett Levi és látod, hogy a súllyal nincs összefüggésbe a forgolódás? A Lili 3 kilóval könnyebb és még csak oldalra fordulgat :wink:

Babci: Én is csak nézek, hogy 10-kor te vagy az első :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi

Pálinkás Jó reggelt mindenkinek!!!

Hűű, tényleg alig írtatok mostanság! Mindenki nyaral??? MOndjuk itt hírtelen olyan hűvös lett, hogy elő kellett vennem a melegebb cuccait Pötyinek.

Még jó, hogy mi is holnap megyünk a rakacai tóhoz, frankón befagy a seggünk... :(

Annamari! Gyógypuszik Peti babának! Mi is ma megyünk 4 órára oltásra! Pötyi eddig mindig produkált egy jó hőemelkedést, szóval én már fél kúppal indítok, de legalább jól kialussza magát és másnap már kutya baja. Amúgy meg nem valami jó az alvókája...

Mamacka! Elképesztő vagy tényleg, ezek a dekorációk gyönyörűre sikeredtek! Nyugodtan eléldegélhetnél ebből a melóból is. :)
A mi gyülekezetünk is szokott minden nyáron tábort szervezni, de én nem mertem elmenni még Pötyivel. Ti hol szálltatok ott meg? Megvolt minden, ami egy 4 hós babának kell vagy vittetek mindent?

Meli! Hogy áll a ház?

Petri, merre vagytok?

MARIANNKA!!! ÍRtam, hogy kérdezz bátran síelésből!!!! Nem olvastad vagy megoldódott???

Lányok! Lenne még egy kérdésem! A babákat hány fokos medencébe fürdettétek melegben? Mert Szoboszlón em volt csak kb 28 fokos a víz és Pötyi fázott benne. Volt egy gyerekmedence, de abban meg termálvíz volt és arról meg azt hallottam, hogy 5 éves kor alatt nem ajánlott... A starndokon hány fokos a gyerekmedence???

Na megyek, mert most hogy ilyen jól lehűlt, kiugrunk Pötyivel az IKEA-ba, posta, stb...

Puszi:

BArti

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Régen jártunk erre, most is a lepsényi könyvtárból tudunk csak "beugrani". Ide költöztünk, két hét múlva jön a házunk (késdzház lesz), élvezzük a Balcsi közelségét.

Bence-Poccancs tegnap volt 5 hónapos, még mindig csak az oldalára fordul, szóval a lassan érők csoportját gyarapítjuk. Nem siettetjük, szépen fejlődik, jelenleg 8,5 kg, beszél, mosolyog, kacag ezerrel.

Mindenki babája gyönyörű, az újakat is üdvözöljük, puszi nektek!

Aki a 7-es úton megy a Balcsihoz, el ne kerüljön minket, a telcsiszámom a táblában van.

Bence-Poccancs, Lyly Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok Lányok!

Babcika!
Én kikérem magamnak! Reggel nyolckor benéztem és mivel láttam, hogy az én üzim az utolsó, gondoltam magammal nem beszélgetek. Egyébként én voltam az első, mert 00:59-kor írtam! :D

Amúgy jelenleg az én törpicúrom alszik. Én meg a dolgozattal bíbelődök. Már minden kész van, csak úgynevezett saját véleményt nem nagyon tudok írni. 13 oldal lett, pedig elvileg csak ötre terveztem.

Kép
szelivi

Sziasztok :)
Babcika :)
Irogatok, amikor csak tudok :lol:
Egyébként a képet a megfelelő méretre kicsinyítettem, de így sem rakta be. Na majd még próbálkozom :)
Nem a mi dokink adta be az oltást, lehet, hogy ez volt a baj, de most már nincs semmi baja :D

Livi :)
A gyógytornász majd lehet, hogy érdekelne, mert Annamarinak is és Petinek is fog kelleni :)
Egyébként én is néztem reggel, hogy te voltál az utolsó, így inkább vissza bújtam Peti mellé :D

Gyöngyi :)
Nagyon klassz :lol: Ügyik vagytok, mi majd egy kilóval vagyunk kevesebbek :P

Barti :)
Nagyon jó a kép Pötyiről és Apáról, mint két tojás :lol:
Drukkolok az oltás miatt, stegény Pötyi :(

Lyly :)
De jó, hogy ti is jelentkeztetek :) Szép nagyra nőttetek :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Mi is vagyuk, de hót mérgesen. A tegnap este, ugye elkiabáltam magam,h ma kész lesz a szoba. Mivel ugy nézet ki, h még van egy fél napi munka rajta, a festő kikérte a jussát. Mi balgák meg kifizettük. Erre még mostanáig meg sem jelent.
Úgy látszik, h mi már semmiböl sem tanulunk.

Levike szép kis husimusi, Pötyike meg tiszta apja :D

Pötyikének mi a becsületes neve?
Vendég

Én is vagyok, csak még mindig nincs normálnetem, a telefonos meg nagyhalál :(

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vagyok én is, mert lánykám alszik. :)
Babetta,
pont tegnap gondoltam rád, hogy régen jártál erre. Nagyon cuki a nagyfiad!!!! Micsoda karizom. :)
Bartika,
drukk a szurihoz! Nagyon jó a lazulós kép!!! Enyém lány is tiszta apja, csak a kék szemeket örökölte tőlem, na meg a nagy száját apa szerint.... :)
Meli,
brrr... ez a festő. :( :(
Annácska,
sajnálom Peti babát! Gyógypuszi.
Gyöngyi,
szép nagy ez a lány. :)

Na megyek olvasgatni vagy pihizni.
Pussz.
angi79

Na nem mentünk sehova, mert megint csepereg és a gyerekem sem 100-as. Hót álmos, tiszta kába, de felébred 30 perc után, mikor máskor másfél, két órákat alszik... És még ezután megyünk oltásra, frankó lesz... nyűg a köbön. :roll:

Vicces ez a kire hasonlít a gyerekem dolog, mert aki a férjem ismerőse, az azt mondja, hogy rá, aki meg az enyém, azok szerint tiszta anyja. Mondjuk DNS vizsgálatot nem kell végeznünk az tutti, jól össze lett gyúrva a gyerek!!! :)

Meli, a csajszim becsületes neve Eszter, de senki nem hívja így, mert a pocakomban már rajta ragadt a Pötty, Pötyi. :lol:

Na megyek iszom egy jegeskávét, hátha az segít. Apa is alszik, a lánykám meg egy kis cicivel visszaaltattam. :) 8)

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Meli! Ez nagyon durva!!! És mennyi lenne még hátra a szobából???? :twisted:

Angi!!! Nálatok mennyit szokott nappal aludni Lidi?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Meli!
Ez nagyon szemét dolog volt a festőtől! Esetleg azt tudod csinálni, hogy ti is elmentek hozzájuk és a nyakukra jártok.

Annácsa!
Írtam privit!

Bartika!
Én sajnos a lányomat Mancinak szoktam hívni. De már szoktatom magam, hogy Tündizzem.

Kép
szelivi

Barti
Milyen gyülekezetbe jártok?
Ez egy nagyon jó kis hely volt, messze nem mi voltunk a legkisebbek, volt 2, 4, 6, 8, hetes babó is! :)
Nagyon kényelmes volt külön fürdővel, mi nagyon élveztük egy kicsit ki tudtuk fújni magunkat.
Légzésfigyelőt vittünk magunkkal meg a mózesét, abban aludt.

Lyli
Jó titeket is látni! Nagyon csini mami vagy!

...megint rohannunk kell! Pusssz mindenkinek és köszönöm a dícséreteket! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihó!

Mamacka, csodálatosak a képek, nagyon ügyes vagy! Nemsemmi dekoráció :) És Áronbabáról is jó volt képet látni!

Babetta, nagyon édes Levi :) Ahogy az utolsó képen fekszik a kádban...vagány nagyon :wink:

Annácska, Alsópáhokra megyünk a Kolpingba, aztán hazafelé még két napot megállunk Keszthelyen. Már nagyon várjuk, bár még az is előfordulhat, hogy el kell halasztanunk. Ugyanis tegnapra begyulladt a szemem, ma voltam dokinál, valami nagyon fertőző vacak. Úgyhogy most 10 percenként kezet mosok, annyira félek, nehogy Dominik elkapja. :(

Bartika, a múltkor voltunk starndon, ott 27-28 fokos volt a víz, de hidegnek tűnt. Viszont amikor a Balcsin voltunk, ott kellemesen langyos volt a víz, Dominik is élvezte, pedig az sem lehetett több. Ha a felfújhatós kismedencéjét töltjük fel akkor olyan 32-34 közöttit teszünk bele.
Nagyon jó a kép, hasonlít Pötyi az apukájára :)

Lyly, nagyon aranyos a kisfiad! :)

Megyek takarítani... :?

faby

Köszi a nővéssel kapcsolatos dicséreteket. Nem tudom hova nő a lánykám, mert se apa se én nem vagyunk Góliátok. Valoszínű, hogy a déd, vagy az ük szülőktől örökölte (mondjuk ez még nem mérvadó)

Barti: utólag is boldog 4 hót Pötyinek. Nálunk a Lili 3 hónapos koráig simán aludt 1,5-2 órákat. Azóta 30-40 percre csökkentette ezt, nagy ritkán bealszik most is 1 órát, de ez két hét alatt max 1-szer fordul elő.

Mostanában ilyen kedvem van fürdés után (kivéve, ha front van):
Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Na ezt már szeretem. :wink:

Gyöngyi-Le a kalappal a hízás előtt!!! :wink:

Bartika-Ez nálunk is így van,mármint a hasonlóság.Pedig babakori képek szerint Lili kiköpött én.Már odaadtam vkinek skennelni(?),csak még nem ért ide,majd akkor felrakom. :wink:

Livi-Igazad van, Mea Culpa... :wink: :lol:

Meli-Basszus ez már nem semmi,jó el kéne agyabugyálni ezt az embert.Hát hogy a fenében csinálhat vki ilyet.Tudósíts mi a helyzet,mert nagyon kíváncsi vagyok!! :shock:

Faby-Sajnálom a szemgyulladást,remélem Dominó nem kapja el.

Lili mindig jókat szunyál,1 1,5 óra néha 2.

Megyek,szopi van,pedig anyum most hozott nekem egy tálka fagyit :oops: :wink: 8) :lol:
Vendég

Vagyok ám én is,csak d.e.sütöttem főztem,mert vendégek jöttek,és pont ma nyűgibb a bébim is!Ráadásul esküvői meghívóval érkeztek!Aug.26-án bulizunk!Az egyik szemem sír,a másik meg nevet!

Faby:sajnálom a szemgyuszit!Remélem hamar meggyógyulsz! :lol: Olvasom ám Dominót!Nagyon tetszik a fiad!Remélem Fannika megy majd felétek kirándulni hogy "véletlen "összefussanak!Szerintem nálatok nem kérdés a hasonlóság!Jól gondolom?Még van mindig jó sok tejed?Ja,és nagyon csini vagy ám!Büszke lehet Domi az anyukájára!(az apukájára is!)

Meli.gondolom teleitta magát a festőtök és ma nem bírt lábraállni hogy dolgozzon!Remélem jól kiosztod mostmár hogy vegye a lapot!

Bartika:szerintem meg inkább Rád hasonlít Pötyi baba! :oops: :lol: Remélem minden oké volt a szurin!

Lyly:szép fejlett a kisfiad! Gyere sűrűbben!

Nagyon intim,megértem ha nem válaszol senki!Csak kérdezem!Ti meddig véreztetek szex után?Úgy értem még a sokadik alkalommal is volt vérzés utána?Vagy néhány alk.és kész!Bocsi!Csak engem úgy zavar!
Vendég

Pilchard:AMELITÁNAK BOLDOG HÁROM HÓS SZÜLINAPOT!!!!Mikor kaptok szurit?Mi holnap!!!
Vendég

Boscó-Nekem még múltkor(kb. 1 hónapja)is volt vérezgetés.Meg is ijedtem,hogy vmi megsérült,de elmúlt.Azóta nem volt,de ki tudja,lehet,hogy legközelebb lesz. :oops: Különben nekem még mindig fáj az elején,aztán belejön :oops: :oops: :oops: Tényleg a véreredményeddel mi a helyzet?Még mindig kizárt a fogigátló szedése? :roll:
Vendég

boscó:de aranyos vagy,köszönjük.
Én meg elfelejtettem Nekteg tegnap irni,pedig néztem is,meg tudtam :oops: :oops: nem tudom igy utólag lehet e :?:
Fannika nézegeti a kezét már?Ameli még nem,én meg annyira várom,aztán lehet hogy kihagyja.

Lányok!HELP!a mellbimbómon volt egy fehér kis vmi,nem tudom elmagyarázni sajnos,eddig nem volt vele semmi csak ott volt,de most kifakadt és vmi jön belőle,fehér és nem folyékony hanem hát nem tudom hogy irjam,vmi fehér kézzel szétnyomható vmi.Ahogy Ameli szopizik újrajön mindig belőle.Ez mi lehet? :roll: És ha ezt avmit lenyeli akkor nem lesz baja?

KépKép

KépKép
pilchard

boscó=Boscó :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Boscó!
Nekem nem vérzik, hanem fáj, de szinte végig, szóval én most megyek vele dokihoz. Mármint, amint kapok időpontot.

A fiú gyönyörű és gratu a díjhoz!!! :D Mikor mentek legközelebb? Pároztatni akarjátok?

Babcika!
Neked mennyire fáj az elején? A végén vagy utána nem szokott???

Pilchard!
Nem lehet, hogy olyan pattanás szerű valami? Mármint az állaga? Sajna erről még nem hallottam. :( Cory nincs, mert szaraxik a netjük, Bortsáról meg rég nem hallottam... :(

Gyöngyi!
Ugye, hogy okos a lányod és nem akar éhen halni?? :D Gyönyörű nagy baba!!! :D:D Megnyugodtál rendesen? :D:D

Meli!
Festő! :(:(:( Dög! :( Sajnálom!

Anna!
Jók a képek rólatok! :D Annamarinak már tök jó színe van. :D

Faby!
Szem :( Csak rendbe jön!!!!

Babetta!
Cukorpofa Levi!!! És naaagyon erős!!! :D Bírod még cipelni azt a laza majdnem 10 kg-ot????

Tesze fel új képeket a csajról. :D

Kép
Így aludt tegnap

Kép
2 hete kb ilyen nagy volt már a csaj. :D A tarajt is érdemes figyelni. :D:D

Kép
Sikeresen leraktam kakis pelussal aludni és még bukott is álmában egy kört... :D Ügyes lány. :D

Kép ű
finom ám az Ikeás virág!!! :)

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

sziasztok!

Bartika!
Köszi! :)

Gyöngyi, Vok!
Aranyosak a tarajos lányok :D

Esküszöm én is ugy érzem magam mint egy kiskakas aki ül a kupac tetején és kukkorékol :lol:

Volt festőnéni szolni, du 4 körül, h festőbá ma nem jön(mintha ezt addig nem vettem volna észre) mert vettek egy fürészporos kályhát es elment furészporért dolgozni.
Ezek után gondolom nem kell ecsetelni, milyen jól álnak.

Boscó:én sem vérzek, csak nagyon fáj, mint szülés közben, ezért néha nem sok kedvem van hozzá :oops:

Jó éccakát!
Vendég

Vagyok én, csak írásig jutok ritkán...
Plichard: látatlanban nehéz... Vmi tejkőféleségnek tűnik - vagyis a tejből kiváló, besűrüsödő, a tejcsatornát elzárni próbáló vminek. Ez esetben nem ártalmas - csak esetleg neked, ha mögötte pang a tej. De nem igazán tudom - meg kéne mutatni vki nálam okosabbnak...

Borcsa
KépKépKép
borsts

Vok,Borsts köszi.
Igen vmi sűrű bigyó jön belőle de nem fáj,eddig sem fájt.Én is tejkőre gondoltam,de úgy tudtam hogy az fáj.Megmutatom holnap a védénőnek,hátha látott már ilyet.

KépKép

KépKép
pilchard

Babcika:a véreredményemmel majd 3 hónap múlva fogok újra foglalkozni!Sajna nem szedhetek semilyen fogigátlót!De a vicc hogy spirált sem tesznek fel míg meg nem jön!Az meg ki tudja mikor lesz!A hormontartalmú készítmények nem tesznek jót a májunknak,és lehet hogy már később sem szedem majd a bogyeszt.A gumit utáljuk,az a tiniknek való.Úgyhogy nemsokára megkeresem a dokim,ajánljon valami jobb megoldást!(röhögném azt mondaná:hát kedves Ági,maguknak a legjobb védekezési mód jelenleg a külön hálószoba!BRRRRRRRR!Én is úgy vagyok vele mint Te,először fáj,de aztán belejön :lol: :lol: :lol:

Pilchard:Nevetni fogsz,de Fannika a lába iránt jobban érdeklődik mint a keze után.Bár már azt is nézi főleg mikor pelenkázom,vagy a hordozóba.Egyre kevesebbet van ökölbe,és imádom mikor a cicim"megöleli"Ja,és nagyon szereti (szerencsére még csak néha,de előbb utóbb ujjszopás lesz belőle)bekapni az ujjait.

Vok,Meli:sajnálom hogy nektek nagyon fáj. :cry: Idővel minden a régi lesz!(én is ezzel vigasztalom magam.)

Meli:hát ez a festő Family!Az ilyentől még az értékeiteket is féltsétek!Én tuti be sem engedném ezek után!Nem ítélem el a szegényeket(mi sem vagyunk gazdagok)De az emberség ezekből hiányzik,és ez nem jellemző pedig a szegényekre!Ezek inkább már a zülött kategóriába tartoznak.Na jó nem feszegetem tovább,hisz nem ismerem őket.Befogtam!

Azt hiszem én is lépek!Mondjuk még tuti nem aludni,azt olyan 23 h körül szoktam(jobb esetben)

Jó éjt mindenkinek!!!!! :lol:
Vendég

Gyöngyi-Lili nagyon kis huncutul vigyorog.Kis tündérbündér(ez a tündibündi becézetlen alakja :wink:)

Pilchard-ez nem lehet tejkő?Asszem Anitának volt,ugye? :roll: Látom már Borcsa is ezt írta 8) (lassan én is főtanácsadó leszek :wink: )

Vok-Hát csak az elején fáj pár másodpercig,aztán már szupcsi minden(olyan mintha túl szűkre sikeredett volna a bejárat :oops: :oops: :roll: :oops: :oops: )Közben és utána nem fáj. 8) Taréjos Hanna gyönyörű!! :lol:

Meli-Basszus,milyen népség ez.Az egy dolog,hogy szegény egy ember,de legalább lenne becsületes.Csináljatok jó kis patáriát,ha nem jelentkezik.Kár volt kifizetni,tényleg. :roll: :cry:

Jó éjt!!! Kép
Vendég

boscó: Olvastam a múltkor egy Patentex oval nevű hüvelykúpról. Ez egy hormonmentes fogamzásgátló szer, de ne tudom mennyire tuti. Érdeklődj utána, remélem tudtam segíteni

Kép

Kép
pgyöngyi

Babci: köszi :lol:
Pil: Nekem is volt már tejkövem, leírom az milyen: A mellbimbó végén (ahhonnan a tejci spriccel) van egy fehér pötty, ami elzárja a tej útját. Ez álltalábban akkor fáj, ha szopik a babó. Olyasmi érzés, mint amikor rosszul van mellre téve és kisebesedik a cici. Sajnos nagyon nehéz megszabadulni tőle, nekem steril tűvel sikerűlt nagynehezen, de csak óvatosan, nehogy nagyobb bajt csinálj. Azért biztos ami biztos mutasd meg dokinak vagy a védőnőnek

Kép

Kép
pgyöngyi

Nagggyon jók a képek!

Annácska
Szegény kisfiad! :( Remélem holnapra nem fog neki fájni!

Csajok most mást nem írok, hulla vagyok, egész nap mostam vasaltam, már pakoltam is, ne az uccsó napra maradjon minden.
Na azért nem kell nagyon sajnálni! :lol:
Péntek reggel 7-kor indulunk a reptérre, holnap szerintem már nem jövök, na majd még meglátom.
Ha máskor nem 1 hét múlva jövök!

üdv Alina
Vendég

pgyöngyi, vok, édesek a csajok :)

Végre én is tudtam feltenni Balcsis-pancsis képeket a blogba!

Jóccakát :)

faby

Alina, kellemes pihenést Nektek !! :D

faby

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: