A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

es a multkori pulykaraguleves meg semmi, nyuszi tegnap egy teljes doboz lila instant teat taposott a feher szonyegbe, aztan egy pohar lila gyumolcslet ontott a kanapera, apa meg egy tanyer lecsot most a kanape moge... ezek engem nagyon durvan tesztelnek :? uuuuuugy utalok takarintani...

Neet, kepzeld, tegnap talaltunk megegy jo kis regi mesefilmet, amiben egy lila cica kozlekedik okosan :D csak szerintem a cica szinkronja annyira nehezen ertheto, a barna kutya viszont szerencsere rendesen artikulal

Votiv, ezen most en is nagyon kiakadtam, hogy Istit elvinne :evil: :evil: :evil: :evil: de tovabbra sem akarok beleszolni es befolyasolni teged a dontesben... (ugyhogy egyik baratnom sztorijaval sem stresszellek)
moose

Indi, nemar! Mi az, hogy haldoklik? Melyik alkatresz doglott meg? Ha tesod nem tud segiteni, megprobalok szerezni valamit.
moose

Megjöttünk tegnap. Még pihenek, nem olvasok vissza szerintem, mert lehetetlen. Ha valami fontos volt, leírnátok? :) Pl. mi ez a Votiv izé, amit Moose írt? ennek megpróbálok még utána nézni.

kedvcsinálónak itt van két kép, kilátás az erkélyről, amelytől kb. 50 m távolságra volt a tenger. kellemes kis lépcsőn leszambázva juthattunk a hűsítő vízhez. az öbölben alig voltak, nem volt sprickoló tömeg, sem üvöltözés, sem motorbúgatás, szóval az állapot paradicsomi volt (van/lesz). nagyon jól éreztük magunkat, noha oda felé 2 órás dugóba keveredtünk. Lencsi hősiesen viselte az utat, le a kalappal előtte. haza felé 8,5 óra alatt megúsztuk, mert este 5-kor indultunk. sokat gondoltam Lindiékre, hogy milyen frankó nekik repcsivel :). akinek van kinn autós ismerőse, érdemes repülővel menni. (főleg, hogy a benzin és autópályadíj összesen 50eFt volt oda vissza)
Lencsi fürdött a tengerben, a karúszókat nem használtuk (Moose, jó minőségűt vettünk :), de kaptunk ajándékba egy bébitaxit. élvezte a nagy vizet!

Kép Kép
ancsipancsi

Indi,
nehogy már!!!! :(

Malena,
szerintem mi egyhamar nem fogunk kihalni :D
Nekem is Vera volt a szülésznőm, priviben megírtam a mobilszámát :D És: a második szülés általában rövidebb :D:D Milyen kutyáitok vannak?

Moose,
gombócartúr is lilának tekinthető bizonyos körülmények közt :D:D Nálunk most pompom meséi a nagy sláger, meg a Mazsola és Tádé is nagyon megy, aminek örülök, mert nagyon aranyosan dolgozza fel a testvérféltékenység sok-sok esetét :)
Nagynyuszi egyébként eszméletlen aranyos lehet kisnyuszival. Dócinak már hagyom, hogy kivigye marcit a szobából a fürdőbe, természetesen én is fogom marcit, és olyan aranyos, annyira koncentrál, hogy el ne ejtse :D

Votiv,
méltem :)

vera
kisün

epp azt akartam irni neked (hogy valami kellemesebbet is tanulj a hozzaszolasaimbol :P ), hogy 1-2 eves gyerkocok nagyon szeretnek szilikon tortaformaban alldogallni :D kiveszik a konyhaszekrenybol, lerakjak a foldre es beleallnak. mas konyhai targyakkal erdekes modon nem teszik ezt :D biztos mert olyan rugalmas anyagbol van. es mindegy, mekkora, biztos belefernek a kis labak, max ugy, hogy egyikkel a masikra lep a tulajdonosuk :D :D

es rajottem, hogy nyuszi most ugy mukodik, hogy ha ivas utan meg van valami a poharaban, akkor azt kionti... ott, ahol eppen all vagy ul... meg szerencse, hogy ma meg csak vizet kapott... tudnam, hogy talalta ki ezt a baromsagot :evil:
moose

Votiv!
mikor írtad,hogy védekezés nélkül volt a dolog, írtam, hogy drukkolok! persze azért drukkoltam, hogy baba legyen belőle. a férjed zsarol, de nem hinném, hogy be is tartja. Istit meg úgyse tudná elvenni tőled, ettől ne tars. mivel nem vesz részt a "gyerekgondozásban", így szvsz alkalmatlan, hogy csak ő nevelje. (különben sem vagytok házasok) hallgass a szívedre, és a döntés biztos okoz majd sajnos pár álmatlan (avagy rémálmos) éjszakát, de a megnyugvás hamar elérkezik. tudod! a felhők felett mindig süt a nap, csak a vihar elmúltát kell kivárni. mi így is, úgy is veled leszünk!
ancsipancsi

Moose: János Kórház..hihetetlen, hogy nincs rendesen kitáblázva egy kórház??? :x És ez a rémtörténet? Még szerencse, hogy jól végződött és az nagyon tetszett, hogy NagyNyusznak leginkább a hiányzó szandija okozott problémát ;)

Zuz: Te is tegyél fel nyaralós képeket!
Ruz: Te is!

Votiv: én is a bizakodást vettem ki a szavaidból és örülök, hogy pozitív vagy! Apafej miért stresszel ezzel a munkanélküli dumával Téged??? Meddig bírná egyébként Istókkal összezárva kettesben ?
Drukkolok, hogy olyan döntést hozz ami a számodra, számotokra a legeslegjobb! LEgyen bármi is az!

Indi: Ne tűnj el!!! Becézgesd egy picit még azt a masinát! :)

Neet: patiszon ! Kedvencem, pedig mennyire úútálatos panírozni! Nálunk hétvégén volt egyébként :)

Zsugyu: nagyszülők :evil: egyetértek veled.

Johi: Te ,mint illetékes biztos tudod, hogy mikor szokott lenni az a nap, amikor ingyé idegenvezetést tartanak a tudatlan népnek? Már évek óta el akarok menni egy ilyenre, de mindig lekésem :?

Hír: képzeljétek ma reggel Kamilla furcsán harapdálni akart. Gondoltam bekotorok a szájába mi a helyzet a fogakkal. És lőn kicsit meg volt duzzadva alul és vmi karistolta az ujjamat. No aztán ügyesen bekukkantottam és hát alul vigyog már az egyik fogacskájának a sarka!!! és pirosas-lilás az íny!
Annyira meghatódtam ettől, hogy még könnyeztem is...azt senki nem mondta, hogy egy gyerek ennyire szentimentálissá teszi az embert?? :roll: Pedig én sose voltam ilyen pityergős fajta :)

Amúgy én egyszer-egyszer beadagolok a dednek Chamomillát de szerintem inkább csak magamat nyugtatom vele, rajta nem érzékelek különösebb hatást.

Tegnap hazajött az Embör lázasan, ma persze ment dolgozni azért és nekem is kapar a torkom. Nem tudom hol és mit szedtünk össze, de remélem hamar elmúlik!

Rylie és a kisfogacskásKamillamanó
rylie

Ancsi: TENGER! Ahhhhh
Szuper, hogy Lencsi ilyen jól viselte és jól éreztétek magatokat!
Mit adtál neki enni egyébként odakünn? Vettél bébiételt vagy hogy oldottad meg a kajálását?

R
rylie

Vera drága,
van nektek dvd-n mazsola und tádé? És átvenni tudtok???Szeretném a testvérféltékenységet intelligensen feldolgozni... :lol: de tényleg, B is nagyon szerette, csak mostanság nem érünk fel esti mesére...

és ha már az intelligencia szóba került:

Intelligens mosógépünk MEGBUKOTT az IQ teszten...
1. gyerekzár CSAK akkor használható, ha épp mosás megy. Tehát, ha áll a gép, a gyerek azt nyomkod rajta, amit nem szégyell...
2. a gyerekzár ugyan működik mosás közben, de egyetlen gombot nem tud felülbirálni: a BEKAPCS gombot. Intelligens másfél évesemnek kb. fél percébe került rájönnie, h a ki/be gombot akkor is nyomogathatja, ha a többit nem.
3. ha kinyomta a gépet, és visszakapcsolom, intelligens gépem elfelejti, h hol tartott a mosásban, igy előlről kezdi az egészet...És olyankor KIKAPCSOL A GYEREKZÁR, tehát ismét nyomogatható az összes gomb... :?

de néhány kedves szót is megérdemel:
nagyon kedvesen csipog és villog, és átlag centrivel is olyan szárazra centrizi a cuccot, h csak sértegetésből teszem ki őket száradni... :lol:

még szerencse, h a mosógép a konyhában van, amire 4 év után végre sikerült rácsot szerelni, igy Igi legalább nem ér hozzá, bár a táboros B simán kinyitja, azonban ő még nem látta az új gépet, nem tudom, belőle mit fog kihozni ez a rengeteg csillogás és csipogás...

régi "ruhaszaggatóm" ki és bekapcsolása nekem is nehéz volt, igy srácoknak esélye sem volt, és ha kikapcsoltam, majd vissza, uott folytatta, ahol abbahagyta...R.I.P.

Indi,
mondd mi fáj a gépednek!!!!!

Votiv,
gyanús nekem ez az apafej...fog ez még örülni az ötödiknek is... :wink: REMÉLEM!!!! ez az elviszem Istit szöveg azért jelez vmit, nem????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ÁLLITÓLAG MA VAN A SZOPTATÁS VILÁGNAPJA!!!!!! :lol: :lol:

CICIRE FEL!!!!!!!!!!!!!

Igi ma hosszú szopival ünnepelt!!!!!

és nekünk már csak a szemfogak vannak vissza, azok viszont nagyon bántanak...na jó, az uccsó 4 örlő sincs kint, de tapasztalataim szerint azok már nem fájnak... :roll:

és Votiv,
én elhiszem neki (kedvenc dokinéni), azért ő biztos jobban tudja, mint én!!! az antibigyót én nem adtam végig B-nek,de ha végig adtam volna, akkor asszem arra ráment volna a család, uis szájzárat tett magára, esélytelen lett volna beadni, két napig csak üvöltözve tudtam neki beadni, mert fostam, h tüdőgyuszija van, aztán mikor kiderült, h nem az, már nem is erőltettem...de ez speciális eset...inkább erősödjenek meg azok a hülye bacik, mint hogy a gyerekem lelkileg igencsak sérüljön... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi, jol nez ki. Tiszta volt?

Mal :D pedig mostanaban nem irunk sokat, mert egy csomoan nyaralnak :D

en viszont tenyleg tul sokat irtam mostanaban, inkabb megyek es vigyazok a gyerekekre... meg meegkeresem a lecsot a radiator mogott...

ja Kisun, nem tudom, mennyit oregedtem, de este meg sokaig nem mertem elaludni es felvaltva figyeltem a pici meg a nagy lelegzeset... es persze a naggyal aludtam es valszeg egesz heten vele fogok, mert ma tok sokszor felsirt.... de apa is egy ideje vele alszik a gyerekszobaban, a foldon levo matracon, mert az kenyelmesebb, mint az agyunk, szerinte ki is dobhatnank a keretet meg az agyracsot es csak lerakni a foldre a matracot, de en meg tunodom ezen... szoval mindharman a gyerekszobaban alszunk es a pici meg egyedul a nagy haloban :D es o nem is sir fel sose, csak amikor mar naggggggyon kajas, sot, azt el sem merem mondani, hogy ma mennyit aludt... bar ugyse hinnetek el...
moose

Sziasztok!

Ot napig odavoltunk a Balcsinal, ezert csak nagyjabol sikerult az elmult nap torteneseit visszaolvasni.

Votiv, remelem apafej megenyhul es rajon, hogy mindharmotokat akar. Biztos kell neki egy kis ido mig megemeszti a dolgokat. Es hat ahhoz hogy ketteske letrejott o is kellett hozza... Drukkolok, hogy rendbe jojjon minden!

Moos, sajnalom, ami Nyuszival tortent! Nem tudom miert nem tablazzak ki a korhazban, hogy mi hol van...
Es boldog szulinapt kivanok!!!! Kép

Lindi, akkor most Patriciatok lesz? Vagy az en logikammal van gond... :roll:

Zuz, Ancsi! Orulok, hogy jot pihentetek!
Ancsi, kepek a tengerrol szuperek! Kerek meg Lencseset!

Malena, udv itt! Gratula a pocaklakohoz! Az en lanykam is e honap 25-en tolti be az elso evet. Gyorsan jott a kisteso.:)

Kisun, annyira szeretnem ahogy irsz a gyermekeidrol! Te vagy itt nekem a minta-anya! :D

Indi, itt ne hagyj minket! Jon a lehules, a geped is husolhet hamarosan!

Dori

Standolas:
Kép

Fure lepni tilos:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zs, ne tudd meg, mit jelent az elviszem a gyereket szoveg az ilyen tipusu apukaknal :evil: :evil: de ha nagyon erdekel, megirom neked a baratunk sztorijat
moose

egyszerűen baromi öreg szegényke és már köhög, csörög és rí a szentem... aztán meg csak leáll és nem lehet bekapcsolni. az előző szintén használtan kapott öregecskével is ez volt a baj, a processzor meghalt, aztán meg midnen más is benne. Ez is már nagyon sok éves, én másfél éve használom úgy, hogy már kiszanáltan kaptam. szóval nincs túl sok remény, de legalább most kimentjük belőle a fontos dolgokat, mint képek és zenék. aztán hátha lesz majd másik kiszuperált egy idő után, de ezt csak halkan mondom, nehogy a nyugdíjas gépecském mégjobban megsértődjön...

Hű mennyi fogmanó garázdálkodik itt!

Szia Ancsi! jó a tengered...

Úgy látszik, mire kiopróbálhatnám, hgyo milyen jó is villamoson babakocsival utazni a Nagykörúton, addigra a kisfiamból egyetemista lesz.. :mrgreen:

indianyo

tényleg,
kaptatok üdülési csekket??? FIbi??Johi???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,
lila pók rulez, bár én ezeket még FF láttam :)

Patiszon sül, neet nem fázik. :mrgreen:
neet
neet

Moose,
:( remélem itt nem ez lesz a helyzet...egyébként meg minek akarná a gyereket, ha csak nyűg????
de elhiszem, h vannak durva sztorik... :(

oylan édes volt ma Igi, álmában járt egy kicsit...halottam vmi ilyesmit a szobából,h GOÁ, ez vmi babakáromkodás lehetett, erre kinyitom az ajtót, és ott áll velem szemben...lemászott az ágyról, és elindult kifele, de még nagyon nem volt magánál...aztán visszatettem, odafeküdtem mellé, és visszaaludt... :lol:
uezt B is eljátszotta anno. csak ő sokkal kisebb volt, még nem járt, viszont ő akkor szivacson aludt, igy szépen kinégykézlábazott. Néztük a tv-t, és egyszer csak kivágódott az ajtó, és vágtatott kifelé a kis 9 hónapos B, csak a bejárati ajtónál értük utol, addig csak ültünk csodálkozva...
aztán őt is visszatettük, és aludt tovább... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose!
nagyon tiszta volt. talán ezen a képen látszik. a jobb oldali zöld részen már 3 m mély kb., de még mindig átlátszianak az alsó sziklák.

Kép

Dóra!
kafák a Balcsis képek!
én inkább felteszek egy tárhelyre párat, és aki szeretné, meg fogja tudni ott nézni. sajnos a tengeri fürdésről csak videoja van Lencsémnek, de majd abból is lehet fotót készíteni.
ancsipancsi

Votiv, örülök hogy kicsit talán jobb a kedved (legalábbis a tegnapi hozzászólásokból ez tűnt ki, a maiból már kicsit kevésbé). Az élet úgyis mindent megold, és a párodnak is lesz még ideje elgondolkodni az 5. gyereken. Ahogy látom az nem kérdés számodra hogy megtartsd a kicsit, már csak a párodnak kell eldönteni hogy veletek tart-e vagy nem. És bár nem voltam ilyen helyzetben, de nem hinném hogy egy 2. gyerek megfutamító tényező lenne.
Nagyon drukkolok hogy minden jól alakuljon!
Spontán peteérés pedig sajna (vagy nem sajna) igenis létezik. Én nagyon közeli 2 barátnőmről is tudok hasonlót, az egyikük mensi alatt lett terhes (sajna ott nem kívánt babáról volt szó, csak gondolták minek védekezni) a másiknál meg védekeztek, így esélye sem volt a babának, viszont a mensi napra pontosan 14 nap múlva beköszöntött, pedig abszolút nem volt még ott az ideje...

Babót még nem nagyon érzem, néha úgy gondolom hogy igen, néha úgy hogy nem, de mindegy is, remélhetőleg néhány hét és biztosan nem lesz kétségem sem afelől hogy szétrugja a pocakomat :)

Dorka
szdorka

Dorka,
hány hetes vagy?
És minden pocakos, tessenek ()-ben jelezni a végén, h követhetőek legyetek. Köszi. :)
neet
neet

A negativ széria még nem ért véget a topikon.... én bekaptam vmi szar virust, teljesen legyengültem, zug a fejem, zsibbadnak a végtagjaim, ég a torkom, éjszaka semmit nem aludtam :(
Bálintnak meg váladékozik a szeme, zöldes sárga cucc folyik mindkét szeméböl... mi a franctol lehet ez :?: egyfolytában cicizik, oránként akar szopizni nappal is, sokat sir, teljesen kivagyok :cry:

Zsan,
kaptunk üdülési csekket, ill. még csak a befizetendöt...

Indi,
jaaj, géped :( nekünk a tali csüt. délelött lenne csak jo. Neked???

Zuzi,
akkor Neked is megirom mélben a tábori élményeinket :)
végül nem sikerült bébiört szereznünk, venni meg nem akartunk, de csak egyszer hiányzott... amikor Richard Bona koncert volt, és B pont aludt, igy én kihagytam :) amugy sörözést megoldottuk, vittük a céges kishütöt, és feltöltöttük a szálláson. :D

KépKép
fibi

Fibi,
nektek is jobbulást!
neet
neet

Dora, Ancsi,
szuper képek ismét! :)
neet
neet

Sziasztok,

Előbb örömmel, majd szomorúan olvastam, mi történt Veletek az elmúlt napokban.

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok, a fogmanók lassan remélhetőleg visszavonulót fújnak, remélem most már tényleg jönnek a pozitív szelek a topic lakók életébe. :)

Fibi,
Kismanónak és Neked is jobbulást kívánok, talán nem lesz olyan nagy a baj Nálatok. :)
Hogy éreztétek magatokat?

Votív,
Istók jobban van már?
Szeretnék Neked gratulálni a kis lakóhoz, és remélem mielőbb és minél szerencsésebben megoldódik ez a helyzet Nálatok. Drukkolok nagyon és küldöm Neked én is a pozitív energiát :)

Zsanci,
korábban írtál a testvér eltávolodás kapcsán. Sajnos nálunk is hasonló helyzet áll fent, egyre inkább el kell ismernem. Rossz ez így, anyuék sem néznék jó szemmel, csak sajnos ezen már - és hosszabb átgondolás után ezelőtt sem - lehet segíteni.
Tényleg szomorú dolog.
És gratulálok a hat éves évfordulóhoz. :)

Lindi,
uh nagyon jó, tökéletesen kivehető a baba, gratulálok hozzá, ugyan nem tudom kisfiú vagy kislány-e a vágyad, de remélem megvalósul, amit szeretnél/szeretnétek. :)

Zsugyu,
nagyszülők :(
Teljesen meg tudlak érteni, bár a magam részéről inkább a gyerekek lelki világát ismerem ilyen helyzetben.

Patiszon: már egy hete csak a patiszonra gondolok....
honnan tudtátok? Erre meg itt mindenki ezt a finomságot készíti.
Én is-én is :)

Ancsi, Dóra
képek nagyon jók :)

Évi
vica94

És ha lesz, a csütörtöki talira igyekszem elmenni, jó lenne :)
Nekem is jó lenne a délelőtt :)

Évi (37+1) (Neet, ugye így kell jelölni?)
vica94

Vica,
így ám! :) Jé, mindjárt szülünk megint, de jó! :)
Én is taliznék veletek, de ebben a 80 fokban nem indulok el Eszterrel ilyen messzire. Majd ha hűvösebb lesz. Majd ha fagy! :mrgreen:
neet
neet

Neet,
csütörtökre már jóval hűvösebbet ígérnek, ezért merem én is azt mondani, hogy belevágnék :)

Évi(37+1)
vica94

Neet, Vica,
köszi, gyogyulgatunk.

Évi,
köszi, táborban jol éreztük magunkat nagyon :D

itt megint esik az esö, végre vmi jooo :)
és este jönnek vevöjelöltek, honapok ota elöször... hurrá! hátha most már történik vmi... érdekes, mostanában sokat beszélünk a ház-témárol...

KépKép
fibi

Halihó mindenkinek! :)

Fibi, Ancsi dejó hogy megint vagytok! :D

Fibi, lécci nekem is küldd el copyban a tábori élményeidet! ha lehet..:) :) Kíváncsi vagyok, mit műkötetek Szolnokon! És drukkolok a házeladáshoz :), csak :(, hogy mégse lesztek akkor közel hozzánk..

Moose,
na most én olvastam borzongva a ti horror-sztoritokat. Nagynyúlnak gyors gyógyulást! És Apa miért öntötte a lecsót az ágy mögé :?: :shock: :
És Músz, a Cicusos-Kutyusos KRESZ-es filmetek átírható netán? vagy videon van?

Ancsi,
képek nagyon szuperek, gyönyörű helyen voltatok! Teljesen beirígykedtem :)

Dorka,
Atya ég mekkora hölgy már Kati! Nagyon szépséges a Kisasszony!

Rájli,
gratula a fogacskás Kamillának! Nálunk is most készülődik az alsó 2, néha látom a fehéret, de nem engedi, hogy meg is nézzem..mindenesetre, nekünk még nincs kint a fog!
Betegség :( :evil:

Zsugyu,
ne is hecceld magad az önző nagyszülőkkel, a gyerekeknek ell a mosolygós anyukájuk. Az sokkal többet ér. Szfvár környékén nem tudok sajna én sem szállót, de pl a Velencei tó környékével megpróbálkozhatnál..hátha. Nincs is onnan messze.

Indike,
a mélemet még megkaptad? ha nem, akkor megcsörgetlek, ha felébredt Füli...

Zsána,
Igiboy ébredéses jelenete kísértetiesen hasonlit Füli mostani ébredéseihez, csak ő csukott szemmel, 4kézláb magyaráz a kiságyában és úgy kell visszatenni a hátára, akkor alszik békésen tovább..

Malena,
és még nem is írtunk sokat... Kutyok engem is érdekelnek :)

Vica,
akkor csütörtök? Csak írjátok meg, hánykor, hol...:) Én is pocakosan voltam az első bnetes-talimon. :)

Votiv,
Istók gyógyuljon mielébb. És mi volt a nődokinál?

vajjon mit akartam még írni...

:?:
macskanyu

Ja :!: :idea:

Neet,
gyertek csak csütörtökön, mert nem lesz ekkora meleg, ha fagy lenne arra hivatoznál :mrgreen: a szigeten meg ma voltunk F.-el és még az úszó EB miatt sem volt tömeg!!! Úgyhogy....
hozhatsz patiszont is, mert nekem, -a többiekkel ellentétben-, nincs fénypostám :mrgreen:
macskanyu

Macs,
aranyos vagy, de nem biztos, hogy nem leszünk közel Hozzátok :) az a legujabb terv, hogy maradnánk az ÉK-i régioban, mert csomo mindent megszerettünk errefelé :D
és akkor csüt találkozunk? dejo :)
jo, majd mélek akkor :) és végül Ti nem voltatok Szolnokon mult héten??

Ancsi,
gyönyörü helyeken voltatok, nagyon szuperek a képek :)

Dora,
drágák vagytok együtt a foton :) és a füre lépni tilos... :lol:

KépKép
fibi

Macs, Évi, Indi, Neet (?):
Margitsziget Nektek jo lenne olyan 9-10 között???

KépKép
fibi

talán használt B-nak a szemviditofü tea, ma már másodszor alszik, és folyton cicit kér, mint kicsi korában.
nekem meg az oscillo segitett, na meg ez a jo kis vihar :D

KépKép
fibi

Fibi,
méltem :)

és ha lettem volna, gondolod, hogy megleslek a bokorból, ahelyett, hogy rádcsörgök? .mrgreen: Kép
macskanyu

nekem a 10 reálisabbnak tűnik kicsit, csütörökön. Csak ne zuhogjon....
macskanyu

Macs,
neeeeeem :P csak beszart a telefonom, azért kérdeztem :lol:

10 ora részemröl okés :)

KépKép
fibi

Macsek, végül csak péntekre kaptam időpontot :roll:

köszi a sok +-t, Istipók már jobban van, bár még pötyi, de láza már nincs. viszont egyfolytában alszik. reggel 10-kor alig bírtam összekaparni, most meg du 2 óta nyomja megint... no nem mintha panaszkodnék :)

Ancsi, Dóra, jók a fotók! :)

Moose, nyugodtan meséld el a rémtörténeteket! engem már bizti semmi nem ijeszt meg.

Zuz, munka: a pasim egyben a munkaadóm.... irtó tetü dolog lenne, ha kirúgna, és semmi oka nem lenne rá, de ugyan miért ne tehetné meg, akár...

Zsanci, hát ez a fura. a mai napig azt mondja Istvánkára, hogy ráerőltettem. és hogy ne nézzem már baleknak, hogy mégegy kölyköt rátukmálok.
szerinte sokkal tisztességesebb lenne, ha különválnánk, és egy másik pasinak szülnék gyereket...
egyébként abban már tényleg nem vagyok biztos, hogy szeret-e... lehet, hogy én is csak rátukmáltam magam :?

apropó, szülés: Ancsi, igazad volt, (asszem szept 1-től) TÉNYLEG 15000 forintot kell befizetnie a kórháznak annak, aki ott akar szülni és nem tartozik a körzetbe!

votiv 8)
votiv

csütörtök 10 oké, de hol? mondjuk a déli szigetlejáróhoz közeli padoknál esetleg?

Macs :) megkaptam, köszi :)

Zsuzsi :) nagyszülők saját magauk alatt vágják a fát az ilyen viselkedéssel... sajnálom, de te ne rágd magad ezen! én százezer éve nem voltam nyaralni, úgyhogy sajnos nemtudok jó helyet.

Neet :) csak nem dobálózzál illyen fagyokkal, már nincs hőség, gyertek nyugodtan :) sőt, lehet, hogy nagyra növünk az esőben?

ez a picurka itt az ágyamban is rendre holdkóroz.. nagyon vicces, mitől csinálják ezt a gyerekek

indianyo

Indi,
az hol van pontosan? ha mondjuk a viliröl leszállunk a szigetbejáronál? bocs, még sosem voltam ott bkv-val :oops:

Macs,
mélt köszi, este proszálok válaszolni :)

Votiv,
pasid :(
szülésre pénz, áááááá :(

KépKép
fibi

Votiv,
méltem a malatzkára

Fibi,
ok :)

Indike,
te meg nyugodtan küldjél Alaszkába, gyapotot kapálni, ha már az agyadra megyek :mrgreen:nem akarok túlbuzogni, csak hát eszembe jutottál.. :) kezeid hogy viselik magukat? :)
macskanyu

Tali: mit szólnátok a zenélő szökőkúthoz?

Szülés: a Tesót akkor is a SztImrében szülöm és punktum :mrgreen:
legfeljebb gyűjtögetek rá..
macskanyu

Macs,
akkor kezdjük el már most a gyüjtögetést :P :lol:

zenélö szökökut, az hol van??

KépKép
fibi

A Margit-híd bejárónál kell bemenni (gyalog is lehet!) és a lehajtóval szemben, kb.200 m-re. De busszal is el lhet jutni oda.
macskanyu

[quote="votiv"]
írta:
votivapropó, szülés: Ancsi, igazad volt, (asszem szept 1-től) TÉNYLEG 15000 forintot kell befizetnie a kórháznak annak, aki ott akar szülni és nem tartozik a körzetbe!

Votiv!
Lindi írta ezt, de ő kerületet írt. gondolom akkor ez úgy igaz, hogy aki a kórházhoz tartozik (pár kerület), annak nem kell. ha lehet még a kerületből se fogok kijelentkezni addig :)
a pasid szeret, hiszen téged nem lehet nem szeretni, viszont nagyon önző. azért az újságnak biztos kellesz, vagy ő maga az újság is?
ancsipancsi

most már lassan felébresztem B-ot...

még annyit akartam (és utána eldugulok), hogy annyira élvezem, hogy ennyit beszél a kicsi fiam :) pl ébredés után mindig apácskát keresi, és mondja, hogy "Apa, deje haza" :) és én mondom neki, hogy még dolgozik, és este majd jön. erre ö: "dogoz, ette deje" :D
És már tudatosan használja a "másik" szot. Pl megtapizza a cicimet, és mondja, hogy cici, aztán a másikra mondja, hogy másik. és ha tele van a pelus, mondja, hogy "Peju (pelus), másik", vagyishogy másikat adjak rá :D és tényleg akkor szokta mondani, ha nagyon pisis vagy kakis már.

és a legujabb idötöltése a fényképek nézegetése, egész nap hallgatom, hogy papa, mama, dédi, dZita, Bódi (Boldizsár), stb... a neveket nagyon hamar ismétli :) állatos és auto-motoros ujságok/könyvek szintén kedvencek, majom és a lo a no1, már utánozza a hangjukat. és mindig fejjel lefelé tartja a könyveket :lol:

na, ömlengés ende :)

KépKép
fibi

Neet,
ld. vonalzóm (csak a múltkor nem szúrtam be :) )

Ki tudja hogy melyik rész tartozik a kórházhoz pontosan? Campona környéke? Én egyenlőre vidéki lakos vagyok, de akkor lehet hogy itt az ideje az átjelentkezésnek...

Kép
szdorka

Votiv!
Pöttyök még Emmánál is vannak - ez a 3. pöttyös napja, de már halványodnak. Pl. ahol korábban jöttek elő, ott már nincsenek, de a lábán, ahol csak vasárnap du. jelentek meg, ott még látszanak. Ő is irtó aluszékony, de ezt a tünetet A doktornéni könyve is írta. És állítólag ilyenkor a fejük is fáj, azért ilyen nyügik.
Örülök, hogy jobban vagy :wink:

Fibi!
Emma is állandóan cicizni akar, szinte félóránként, amióta beteg, pedig már a napi egynél tartottunk (este). Én azért nem engedek mindig a kérésnek, persze éjszaka meg amikor már nagyon nyűgös, akkor igen, lehet, hogy én vagyok a rossz anya, de már nem annyira akarom, hogy ilyen szinten visszaszokjon rá. Persze lehet, hogy csak addig tartana, amíg a betegség. Na mindegy, próbálok arany középutat találni :lol:

Édes lehet Bálint, ahogy így dumál :lol:

Már nem tudom, miket akartam még írni... sztem mi csüt még nem megyünk veletek, mert tegnap azt mondta a doki, hogy még fertőző lehet, mondjuk addigra sztem elmúlik, de akkor sem kockáztatnék.

Ja, és asszem Zuz kérdezte, hogy miért nem ismerik fel a dokik a 3 naposat, enyém szerencsére felismerte, legalábbis kivárt, és nem nyomatta egyből az antibigyót.

Olyan sötét van a Móriczon, mintha este 9 lenne.
manoka11

Dorka,
igen. a 22. ker is szentimrés, yeah. :)
neet
neet

sziasztok,
szavatatok már az új Duna hid nevére???
aki nem,az sürgősen szavazzon chuck norrisra...:lol:

http://www.m0hid.gov.hu/szavaz

AKKORÁKA VILLÁMLIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! beleremeg a ház!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manoka,
igen, én is észrevettem, hogy a betegségek alatt szopizik nagyon gyakran, biztos tudjak, hogy az anyatej a legjobb "gyogyszer" :D én is igyexem az arany középutat megtalálni, idönként elterelem a figyelmét, de azért adom neki a cicit :)

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: