Enikő! Szegény Viola!:( Remélem mostmár nem veri össze magát, és begyógyul a buksija hamarosan.
Zitacicu! Remélem már jól van Niki. Gyerekorvos mit mondott a hányásra? Egyébként szerintem sem lehetett a táptól. Talán sokat evett...
Vesm! Kösz az infót, okvetlen kinézünk a corába, úgyis kell menni nagybevásárolni.
Jiny! Örülök, hogy végre eszik a jány.
Lányok hát lehet hogy lelőttök, de én annyira élvezem hogy lehűlt a levegő.

Az utóbbi napokban azért sem írtam, mert kikészültem kisssé, fáradt voltam, Lindikém óránként -2óránként kelt éjjel.

Napközben meg ugyebár pörög a majd 4éves.
De mára megint a régi, újra végigaludta az iccakát, és de. is aludt már kicsit. hurrá.
Én is remekül aludtam, és az előzőekből következően sokat!

Feltöltődtem teljesen.
Játszótér: Igen, résen kell lenni nagyon, de sajnos megfigyeltem, hogy sok szülő le se szarja a gyerekét -már bocsi a kifejezésért-, sőt azt se látod, hogy a kölök szülője. Lehet, hogy nagyon rosszul gondolom, de azért a gyerek otthonról hozza a dolgait, ha otthon nem hagyunk rá hülyeségeket, dobálózást, máshol sem teszi szvsz.
Lotti néha a homokot szórja, de elég egyszer szólnom, hogy elég, és befejezi. Más szülő, meg nem szól, ennyi. Ez persze nem azt jelenti, hogy én vagyok a tökéletes szülő, csak próbálkozom.
Hétfőn megkezdtük a hozzátápit Lindikémmel, baracklevet kóstolgatunk, ma már szépen fogyasztott is belőle.