A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Kob: nagyon jók a képek!! nagyon szuper a hátihordozód!! :)

Nana: nagyon szépek a fiúk!! Hogy megnőtt pici Botond. Én még utoljára a szülinapi fotóját láttam... :D :D :D
Örülök, hogy jobb a helyzet és már nem sír annyit de igy is fárasztó lehet... :roll:

Pille: nagyon szépek a lányaid. Úgy látom Flóra nagyon hasonlít rád!!
Elhiszem hogy néha kivagy, még nekem is suokott olyan lenni néha pedig csak egy gyerekem van. :roll: :D
Hova szeretnél menni tornázni??? Csak mert én is azt tervezem hogy legkésőbb szeptembertől elkezdenék járni valahova és szivesen veled tartanék... Itthon ugysem tudom rávenni magam, meg olyankor mindig fontosabb minden..... :? :? asszem rajtam maradt a fészekrakó...... :wink: :wink: :D :D

Babakocsik közül nekekm az olyan tetszik mint amilyen Lilinek van. Pierre Cardin és az Interstore-n 15-18 E között vannak. Nekem is kell vennem valszeg bár nekünk van egy Graco-nk csak ahhjoz se lábzsák, se esővédő se semmi nincs Janika meg ugye po nt ősszel-télen fogja főként használni...
erszényes

Pille, milyen szépek a lányok! Mennyit nőtt Orsi! :)
birolili

sziasztok :)

pille
flórának nagyon sok boldog névnapot kívánunk :)
Nagyon szépek a csajok :)

nana
örülök hoyg jelentkeztél :)
nagyon édessek a fiúk :)
Danus szereti öcsit ?

kob :)
hu de jók az állatkertes képek :)mesire jó lesz a ruci ?

sam
megvagyunk kicsit fogy az energiám meg az idegeim is ...

Csajok egy kérdés
megvettük kb 1 éve a babkocsi szervízben ujonnan a napernyőt a babakocsihoz, de már abszolut nem használun kbabakocsit nem érdekel valakit kb 2 szer használtuk én 4700 ft ért vettem olyan 2000 ért eladnám, ja és sötét kék

tegnap kaptunk egy lehetsége most péntektől vasrnapig zamárdiba lehetne menni én nagyon mennék ( még soha nem voltama balcsin ) de félek is 3 gyerekkel elindulni nem hiszem hoyg birnék velük. azt sem tudom aludnának e idegen helyen mert még nem voltunk nyaralni még nikivel sem, max strandolni járunk el meg ilyen 1 napokra aközelbe pl .lovaglás hasonlók. nem lenne olyan drága 15000 ft lenne a szállás 3 napra még ma hív a csaj hoyg egyeztessünk.
roz23

köszönöm Mindenkinek! és bocsánat hogy csak magunkról írok, de az is csoda hogy gép elé kerültem.

Azt még hozzá kell tennem hogy az elmúlt 2 hónap 90%-át a mamánál töltöttük. reggel mentünk este jöttünk.

Ma viszont itthon vagyok és Botond megint csak ordit. :cry:

Anyukáméknál árnyékban kint aludt egésznap, persze csak ugy hogy folyamatosan ment alatta a babakocsi és többször vissza kell altatni. :(

Ma viszont megint meg kellett probálnom hogy bent aludjon, de nem alszik, csak ordit.

Jaj!!! Egyre jobban félek tőle hogy nem a hasfájás miatt ilyen. Egyszerűen nem bír elaludni, csak szenved, ha elalszik meg rögtön felébred. Pedig már 2 hónapos. és sehogy sem jó neki, még a kezemben sem. Lehet hogy alvászavara van????

Vagy miért ilyen????? Mit csinálok rosszul? :cry:

Annyira rossz hogy sehogy sem szeret aludni. Dani legalább rajtam jókat aludt, de Botond sehogy! :cry:
nana09

Elaludt, de bent csak a hordozoban alszik, de csak ha hintáztatjuk... okos könyvek írói már bizti "jól megnevelték" volna az én én kis sárkányomat. :?

Kép

Kép

Dani hihetetlenül imádja az ő kistesóját. Szokott rá vigyázni is :D és akkor énekel neki, ha elkezd sírni. Botond is nagyon szereti Danit, már az első napoktól kezdve, mindig figyeli ha Dani beszél hozzá és sokszor pár percre meg is nyugtatja ha Dani énekel neki. :)

Szóval nagyon édesek!! :lol: csak ez a hasfájás, alvás dolog rendeződne már végre.
nana09

Rozi,
szánom-bánom bűneimet, de még nem próbáltam Mesire a ruhát :( Tegnap is vendégek voltak, 6-kor mentek el, most még alig élek...
A Balcsi tök jó, bár szerintem mielőtt elfogadod, nézd meg az időjárást, szar időben nem igazán lehet mit csinálni Zamárdiban (sem)
A recit küldöm, de be kell gépelnem.

Pille,
jó pihizést Abaligeten, mi csüt. indulunk Gyulára, utána Szegedre, majd 14-től vagyunk itthon, az is jó?
Néha én is kibukok... és utálom magam érte...

még jövök

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Kob,Nana,Pille nagyon szépek-aranyosak a képek!!

Nana akkor lehet,hogy Botondnak is bejönne az olyan hinta,mint Lencinek van,ha emlékszel még a képre.Én még mindig nagyon szeretem és nekünk tényleg nagy segítség volt és most is az!Aranyosak lehetnek nagyon így együtt a tesók!

Pille nekünk Toma babakocsink van ez is elég nagy,én szeretném is,ha Lenci megmaradna benne,ami mostanában sajna nemigazán jellemző,így mi is kenguruzunk,de azt meg nagyon szereti.

Kép Kép

Kép
dettus

kob :)
semmi baj :)
Én el sem tudom rólad képzelni hogy ki tudsz bukni. Kamillát is olyan jól kezeld szerintem :) és olyan jó nézni hoyg milyen kis bohocok vagytok :)
mikor náltok is vagyunk olyan otthonossan érzi magát az ember . Te is meg férjed is szerintem olyan szép pár és családot alkottok:) Ti vagytok a szememben a minta család :D: D de most komolyan :)

nana
ne aggódj ez is elmulik egyszer jó hoyg dani így reagálja le a babót :)Nálunk ha ákis sir adri üvölt vele hoyg hagyd már abba :) :(
roz23

Oh Roz, azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy Danus rengeteget van a maminál. És néha ő is befogja a fülét hogy ne hallja Botond sírását. De alapjában véve tényleg imádja és mindenben segít, már a kakis pelus szemétbe dobására is sikerült rávennem. :)

Most alszik kissárkány, a hordozoban, de ettől meg féltem nagyon a gerincét.

Dettus,
nem emlékszem már pontosan a hintátokra, tennél fel képet és mennyibe került? Néztem az Alföldben Fisher Price hintákat, de nagyon drágák és alig hintáztatják a babát.

A férjem (miután már nem bírták a karjai) felfúrt 2 kampot a plafonba, kötelet kötött rá, arra a babyhordozó és most így hintáztatjuk Őfelségét.

Jó hogy Lencike legalább a kengurut szereti. Mikor merted először beletenni??
nana09

tényleg kiváncsi lennék ki hogy altatja vagy altatta 2 hósan a babáját???
Hátha bejön nálunk is vmi...
nana09

Nana, sztem emlékszel, hoyg nálunk Zsófi csak a babakocsiban aludt 7hós koráig. Állandóan sétáltam vele. Persze volt olyan, hogy nem kellett tologatnom, és úgy is aludt. De ő csak ott aludt régen. Bent nem, csak nyűglődött. Most pedig már bent alszik csak. :) Nem értem én őket. De ők biztosan tudják, hogy mi a jó nekik. :)
birolili

Nana a mi hintánk is F-P(Faktumból),az ára is elég húzós 41E Ft,de mi ugyanígy voltunk,ment a hordozóban a hintáztatás,míg apa karja bírta :D ,meg a kézben dajkálás.Ez a hinta meg jó nagy lendülettel megy és két irányban is.na meg persze először mi is kipróbáltuk,tetszik-e a babónak,és ez döntötte el igazán a dolgot,mert ordítva tettük bele,aztán a hintában meg már mosolygott!Persze van,hogy abban sem jó és csak ordít.A kengurut már mihelyst lehetett kipróbáltam,de velm szemben ülve nem tetszett neki,csak így kifelé fordítva,így még el is alszik benne :lol: .Ja a múltkor megkérdeztem az ortopéd orvost a hordozóról meg a kengururól,ő mindkettőt ajánlotta.

Kép a hintában

Kép a kenguruban

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Bocsi hogy ennyire eltüntem , de nem nagyon van időm mostanában ,
folyamatosan lefoglalnak a lányok . Kata áttért a fél ora delelésre, ami
nem igazán jo , mert semmit nem tudok csinálni annyi idő alatt.

Nyaralásunk jol sikerült Felsőtárkányban voltunk , nagyon jo időnk volt ,
majdnem hogy tul meleg mert igy kirándulni nem nagyon tudtunk ,
inkább csak a strandokat jártuk. Voltunk Miskolctapolcán a
barlangfürdőben , Egerben , Bogácson , és Mezőkövesden strandon.

Gatulálok én is a névnaposoknak , szülinaposoknak igy utólag is ,

Balim
Hát beelőztetek minket a járással , nagyon ügyi Eszter , mi most
probálkozunk avval hogy elengedünk mindent és pár másodpercig
megáll egyedül.

Kobudo
Tényleg nagyon klasz a játszoteretek, és nagyon jok a képek.

Nana
Édes mind a két kis pasi

Lina
Gratulálok Lilinek a mászáshoz , nagyon ügyes

Bocsi attol akit kihagytam de most ennyire futotta megint , talán majd
szeptembertől én is tudok aktivabban jönni akkor már csak egy lányom
lesz napközben

Ja én is kaptam meghivot az Anyatej világnapjára , nagyon kiváncsi
vagyok rá jo lenne eljutni.

Rakok fel én is egy pár nyaralós képet

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

szia Lili!

Igen emlékszem! és hogy bírtad? Mert én még csak anyukámék diófája alatt csak-csak, de itt a betonrengetegben ahol alig van árnyék, és attól is félek hogy hőgutát kap...

De ma a babakocsiban sem hajlandó aludni. :( már 2x voltam lent, de csak oá-oá ment, pedig már vérvörös a szeme az fáradtságtól és alig bírja nyitvatartani, de akkor sem csukja le. :? :?

Dettus,
Igen, nagyon szuper ez a hinta, gondoltam én hogy az Alföldben a csaj csak bénázott és nem igazán tudta megmutatni. A kengurus kép nagyon cuki, látom Lencike legalább elfogadja a cumit.

Dani is elfogadta anno és ugy sokkal könnyebb volt, de Botond...
nana09

Ó, Nana, ez így nem egyszerű. :(
Én szerettem sétálni vele, de mondjuk most meleg van. Akkor meg hideg volt....én akkor is sétáltam vele sokat, amikor minuszok voltak. Sokan nevettek is. De a meleg az más. Hidegben jól bebugyoláltam. Nehéz dolog ez. nekem meg most nem akar elaludni sehogy Zsófi. Csak nyüszög. De ma nem érdekelt, nem engedtem el, míg el nem aludt.

Dettus, szép kis ára volt ennek a hintának! De ha szereti.....:)
birolili

Kecsone, nagyon édesek a képek! :) Gondolom, hogy jó volt a pihenés. Seriffék is már pihiznek. :)
birolili

Sziasztok!

Nana,
Mi anno Lilit a hasamon altattuk, rajtam feküdt hason. Új pár perc alatt elaludt mindig, vagyis a mai napig így alszik el, egy két estét kivéve, most már kezdjük, hogy egyedül alszik az ágyában.

Képzeljétek, Lili nyerte a Petőfi S. utcai Rossmann-ban a szavazást, úgyhogy ezúton köszönjük mindenkinek az SMS-t. Olyan váratlan volt, nem is értesítettek, csak ma megláttam a képét a sok bolti nyertes között. Olyan jó érzés volt. Igaz nem jár semmivel, de akkor is :D :D :D

Dettus,
nekünk a hintátoknak a kétlábas verziója van, kimentünk érte Ausztriába, mert ott jóval olcsóbb volt. A 41 ezrest mi is kipróbáltuk.

Minden baba nagyon édi a képeken!!!!!

Holnap megyek Brendonba, valakinek kell esetleg valami?????????
Úgy 10-ig még itthon vagyok reggel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
ugyanmár :oops:

Pille,
gondolkodtam, amit írtál... Esernyőkocsit még nem akarsz Orsinak? Miért egy sportkocsit? Én nagyon szeretem a mienket, Emesét 5 hósan már abba raktam, persze nem állandóan, imádta. Szal nem tudom, de én a helyedben már nem vennék átfordítható karú kocsit, de nem akarok okoskodni.

Lina,
gratula!

Nana,
szopival altattam. Kendő?

Kép

Kép
kobudo

Tényleg Nana, azt elfelejtettem, ha nem volt sehogy jó, akkor kenguru vagy kendő. Ez bejött mindig. És jókat aludt bennük. Hordtam ha kell, 3órát is, hogy aludjon. Vettetek olyan fektethetős kengurut, ugye? Az nagyon jó.
birolili

sziasztok :)

lina
gratulálok lilinek :)

nana
nálunk is jó volt a babakocsi a kezedtektől sőőőőt volt hoyg 8 órát aludt egyszer benne napközben :)nagyon sokáig kb 1 éves koráig így aludt el most áki most pár hónapja alszik csak úgy el hogy beviszem az ágyába és leülök mellé várom hoyg elaludjon.
vagy még a ringatás, de hason bizti tudod alkaron és ugy hassal lefelé, áki ezt imádta :)

lili
jársz futni ? nem volt azóta gond?A jövöhéten mostmár tényleg megyek :)

kecsóné
annnyira éééédesek a lányok :)Ákinak s volt egy időszaka olyan 13 hós kora körül ami nem is tudom, kb. olyan 3 hétig tartott hogy nagyon keveset aludt napközben de szerencséére vissza állta. én az esti lefekvéssel trükköztem ki hoyg visszálljon.

dettus
klassz ez a hintátok :) nagyon :)

hát a bénaságomnak köszönhetően megyünk a balcsira :D félre érthetően beszéltük meg adri körianyujával és ő már vasárnap lefoglalta a szállás .De nem is baj. Bár tegnap olyan szinten kikészítet a banda, hogy mondtam egy métert nem megyek velük sehova....
roz23

Sziasztok!

Megjottunk a Balcsirol!
Nagyon jol ereztuk magunkat, pihentunk, strandoltunk, nem gondoltunk se a hazvasarlasra, se a munkara! :) Megbeszeltuk a ferjemmel, nyugdijas korunkra odakoltozunk!:) Nem akarodzott hazajonni, P. meg kert egy nap szabit. :wink:
Kati is elvezte nagyon! A vizbe csak a labat mostuk meg, nem mertem jobban bevinni.

Kecsone! Latom ti is jot nyaraltatok, elveztek a lanyok!

Nana, orulok, hogy irtal nekunk! Kicsi fiaid nagyon edesek es szepek! Remelem az ido mulasaval egyre jobb lesz a helyzet es nem sokaig tart ez a kimerito idoszak!
Nana nalunk az altatas cicin mukodott, ill. delutan a babakocsiban. Ott nagyon szeretett aludni.

Lina, gratulalok a kis fotomodellnek a helyezesert!!! :D

Erszenyes, nagyon jo volt olvasni a soraidat! Orulok, hogy ilyen boldogga tesz az anyasag!:)

Pille, orulok, hogy ujra itt vagy. Mindenkinek vannak nehezebb idoszakjai, de volgy utan az embernek fel kell kapaszkodni a dombra es onnan orommel lehet nezelodni! Nagyon aranyosak a lanyaid!

Lili, nagyon kitarto vagy a futassal! Furcsa, hogy nalad nem levezeti a feszultseget, hanem epp elkezoleg mukodik. :roll:

Roz, veled almodtam. Panaszkodtal a labujjadrol en meg mondtam, hogy 8 het gyogyulas kell hozza... hogy honnan szedtem?:)

Kob, jo suru a programotok, jo pihenest!!!

Dettus, milyen jo sora van Lencinek!:) Jo a hintaja!:)

Vegre jon egy kis huvos!

Par balatoni kep:

Fure lepni tilos
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 096.34.jpg[/img]

strandon:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Az elso kepet ujra teszem, nem sikerult elsore:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Sam
Nagyon sok boldog névnapot kivánok Boginak!

Kép

Lányok
Maradt ki egy pár DM-es kuponom , nem kell valakinek????

- babylove melltartóbetét, -100,- kedvezmény
- Nivea Intimó intim modakodó gél/250ml/ 200,- kedvezmény
- Bellinda Ideal női egyszinű zokni 300,- kedvezmény
- duplacsomagos törlőkendő -200,- kedvezmény
- Libero jumbo csomagos -500,- kedvezmény
- Huggies SuperFlex pelenka -500,-kedvezmény
- Gabi lanolinos babakrém vagy babapuder -100,- kedvezmény
- Nivea Baby testápoló tej/200ml/ 130,- kedvezmény
- Avent játszócumi -250,- kedvezmény
- Milupa tejpép/250g/-200,- kedvezmény
- Mam Ultivent etetőcumi ajándékba - 449,- megtakaritás
- Laktoherb tea -349,- megtakaritás

Augusztus 31-ig váltható be.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sam
bocsi most látom hogy ez a macikás szülinapos
Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Ma nagy napunk volt, Lili először itthon maradt apával. 11-fél 7-ig. Jól elvoltak, de egy kisdisznót kaptam vissza. Ruha, kéz, láb tiszta kosz, kaja... :D

Lili köszöni a gratulációkat :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dora,
édesek a képek! Pedig nagyon élvezte volna Kati a vizet, az enyémek is bírták! :)

Roz,
jó pihizést a Balcsin! Egyedül mész a gyerekekkel? Vigyél társasjátékokat :)

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!!

Most vagyok a holtponton. Elegem van az esküvőből és minden ehhez kapcsolódó dologból.
Ma voltunk terítéket létszámot egyeztetni a csárdában.
Utolsó simítások stb...
Erre a tulaj bejelentette, hogy bérleti díj lesz. Oké ezt még elfogadtuk.
Béreltünk két szobát is, hogy aki vidékről jön, legyen hol aludni meg persze ha fáradtak a gyerekek legyen hol aludniuk.
És ekkor mondta a csaj, hogy nem csak egy vacsora lesz???
Mondtuk, hogy nem így lett megbeszélve, hanem hogy maradhatunk reggelig, hiszen jön a zenész is meg minden.
na ekkor kiakadt, hogy ő ezt nem írta fel és nem emlékszik mit beszéltünk. Persze már gyakorlatilag mindent kifizettünk előre így addig magyaráztuk, hogy elfogadta, hogy nem emlékszik jól.
Jött azzal, hogy általában náluk csak éjfélig van vendég meg neki akkor kell pluszban két pincér stb...
Lehet hogy én vagyok naív és nem értek az üzlethez, de ha már valaki egy valag pénzt ott hagy kaja meg ital és szoba meg egyebek akkor nem ellenállok, hanem kiszolgálom a lehetőségekhez mérten a legjobban nem????

Ne haragudjatok hogy így kipanaszkodom magam, de már torkig vagyok az egésszel majdnem.
samchee

Szia Cukormáz!Bocsánat hogy nem köszöntem el és úgy jöttem el nyaralni,nagyon rossz kedvem volt,majd elmesélem.Gondolom hallottad milyen voltam.Remélem Adri jól van,lassan kibújik a második foga,talán már ki is bújt,a Bence meg unokatesózik ?Sajnos msn-en nem tudlak elérni,nincs bekapcsolva?Majd így üzenek neked,tudom olvasod.Puszi nektek,vasárnap megyek haza,hétfőn meg ha van kedved és vigyáz a férjed Adrira,mehetnénk moziba.Ja, a legfontosabb:BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!Remélem megünnepeltétek.Szia! :D

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

ezt ismeritek? nagyon jó...

"Mindenkinek át kell jutnia a folyón."

http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf

A szabályok a következok:
- Csak 2 személy mehet a tutajon ugyanabban az idoben.
- Az Apa nem maradhat együtt egy lányával sem az Anya jelenléte nélkül.
- Az Anya nem maradhat együtt egy fiával sem az Apa jelenléte nélkül.
- A tolvaj (csíkos trikó) nem maradhat egyedül a család egyik tagjával sem, ha nincs ott a Rendor.
- Csak az Apa, Anya és a Rendor tudják irányítani a tutajt.

Startoláshoz kattints a nagy kék körre jobbra alul.
Kattints az emberekre, akiket mozgatni akarsz.
A tutaj mozgatásához kattints a piros körre a folyó oldalán.

A feladatnak van megoldása, sok szerencsét, ne add fel.
balim

Hali

Hajni szia :) Látom, most éppen fent vagy. Bekapcsoltam az msn-t , nem tudom, hogy mi lehet a baj. Andi néven vagyok fent.

Dóra

Fotók nagyon cukik, főleg a fűre lépni tilos. :)

Kecsóné, Dettus, Kob

Nagyon aranyosak a képek.

Roz, Kob

Ti olyan ügyes háziasszonyok vagytok. Mit adhatnék a gyümi mellé Adrinak nasiként, vagy sűrítésként? Vagy adjak -e egyáltalán. Gyümi mellett ő még szopizik, és zöldség, husi még nincsen. Az itthoni gyümölcsöket turmixolom, és látszólag sokkal jobban ízlik neki, mint a bolti.

Nana

Nagyon helyesek a fiúk. Jó, hogy írtál, és le a kalappal előttetek és Boti előtt is. Kívánom, hogy minél előbb nyugi legyen nálatok. Kérdezted, hogy mi hogyan altattuk. Talán nekem nem kell írnom, mert Adri extra jó alvó volt. Hason aludt és szopi közben szunyált be.

Az előbb Adri majdnem leesett az ágyról, Bence kapta el. Huh. Most a földön van. Ma este éppen jól aludt, de előtte... Megszenvedünk a 2. foggal.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana,
nálunk is a babakocsi vált be, napközben csak abban aludt Eszter elég sokáig. Örülök, hogy jobban vagytok, innentől csak jobb lesz, fel a fejjel.

Lina,
nálunk a katasztrófális éjszaka úgy néz ki, hogy este 7 körül szopi közben elalszik, de kb. félóra múlva már ébred is és kb. egy-másfél óráig még többször vissza kell menni, mert nem alszik be mélyen. Aztán kb. este 10-11 között cicizik, majd visszarakom az ágyába, de megint hamarosan felébred és olyankor nem is tudom visszarakni csak magam mellé az ágyba. Ott még vagy másfél-két órát dobálja magát, rugdos, szó szerint szenved mire megint elalszik. Persze közben én sem alszom. Aztán hajnalban megint ébred enni és végül öt-hat tájban be is fejezi az északát. Na az ilyen éjszakákon én alig alszom, szinte csak félórákat :(.

Köszi mindenkinek a gratulákat. Én is nagyon meglepődtem a járáson, hiszen csak májusban kezdett igazán forgolódni, aztán pillanatok alatt jött minden.

A képek nagyon édesek, babák szépek. Remélem mindenki jól érezte/érzi magát a nyaraláson. Mi holnapután indulunk.

Roz,
jó útat nektek a Balcsira, remélem jól fog sikerülni az utatok :).

Sam,
sajnálom a bosszúságokat... mikorra is várod a babát? tudjátok már a nemét? Utólag boldog névnapot Boginak!

Pille,
annyira szépek a lányaid!

Kob,
szuper, hogy bevált a hordozó :)
balim

Cukker,
még Eszter sem nagyon eszik mást, csak szopi meg gyümi, pedig jövő hónapban egy éves lesz. A gyümit is csak hét hónapos kóra óta eszi igazán. Szerintem nem olyan fontos, hogy adj még neki mást, cicizzen sokat! :lol:
balim

Sziasztok!

Balim, olyan jól hangzik, hogy a jövő hónapban lesz egy éves. :D

Cukker, én is egyet értek Balimmal. Cicizzen csak még. Zsófi sem nagyon eszik mást. Gyümiket eszik, főziket csak ha kedve van. :D De cicizik rendesen naponta még mindig 5-6* simán. :)

Dora, nagyon aranyosak a képek! :)

Roz, jó pihenést nektek!

Sam, nem irigyellek lagzi szervezést illetően....azt nem csinálnám mégegyszer végig....az ünnep maga jó volt, de az előtte lévő hetek, napok.....kitartás! Tényleg, kisfiú, vagy kislány lesz a bébi?
birolili

Sziasztok!

Balim,
az az este 7 órás alvás nem korai? Mi azért fél 9-ig próbáljuk húzni. Bár olyan is van, hogy 6-9-ig alszik egyet Lili, de utána 11-kor kezdni a nagy éjszakait. Most már csak egyszer kel szopizni, és egyedül alszik el. Bár ma este nagyon édi volt, elaludt, de egy negyed óra múlva hallottam, hogy sírdogál. Bementem, és teljesen magába roskadva ült az ágya közepén... olyan édi volt. Aztán visszafektettem hasra, cumi, és már aludt is tovább.
Eszti májusban kezdett forgolódni??? Mikor itt voltatok talin, már tök jól elvolt hason, nem??????

Sam,
nekünk szerencsénk volt az esküvővel, sokat nem kellett szerveznünk. A Bajorban volt, lebeszéltünk mindent, úgy is volt, és ugye ott a feleség rendezvényszervező, mindent megszervezett helyettünk. Torta, csokor, díszek...., és nem is kért érte plusz díjat, mármint a szervezésért. Ott érvényesült, hogy ha már ennyit fizetünk, (nem is volt olyan drága pedig), akkor ennyit már bevállaltak, sőt egy szobát is kaptunk grátisz.
Nekem az igennel voltak komoly gondjaim... annyira féltem, hogy nem fogom tudni kimondani :D

Lili,
pénteken otthon lesztek? Vihetjük a zsákokat?

Dóra,
ez a füves kép aranyos, mintha Lilit látnám. Valamiért nagyon nem tetszik neki a fű. Minoéknál addig balhézott, még kapott a fűre egy plédet, és azon oda tudott mászni a kutyushoz, ma anyuéknál csak ült a fűben, tépkedte, de csak felsőtestből mozgott, nehogy a lába egy centit is arrébb kerüljön :D

Na megyek aludni. Ez az egy héten három nap dolgozás nem nekem való, már elszoktam tőle. És még holnap menni kell :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, pénteken Gabi születésnapja lesz. Ebédet főzök, jön haza. Áttehetnénk a jövő hétre inkább? Köszi a zsákokat! :)

Holnap végre átadhatom az ajándékot.....már erre készülök fél éve. :D :roll:
birolili

Lina!

Én még erre az igen dologra nem is gondoltam, de most így hogy mondod???? :lol:
Egyébként nagy gratula Lilinek a szépségverseny királynőjének!!!!!

Köszönöm lányok Bogi nevében is a névnapi köszöntéseket!!

Lili, Balim!!

A baba nemét még nem tudom biztosra. Most voltam pár napja ultrahangon, és minden rendben van vele, méretei megfelelőek.
És hát annyit mondott a csajszi, hogy nem igazán lát a lába között egyenlőre semmit.
Szóval lehet három lányom lesz!!!!!

Olyan fura csajok, hogy amíg Hanna már 15 hetesen rugdosott ez a pici még meg sem mozdult.
Nálatok ez hogyan volt?

Rohanok még jövök.

Nana!
Még annyi hogy amikor nekem Bogi nagyon hasfájós volt akkor én úgy fektettem a karomra, hogy a feje a tenyeremben volt, a teste meg az alkaromon, és a két lába közzé esett a knyököm.
Egyébként ezt nekünk nagyon bevállt, és apuka tudja sokáig tartani.

Puszi
samchee

Lina,
igen, kicsit korai a 7 óra, de Eszter nem alszik napközben sem sokat. Néha csak kétszer félórát :(. Így aztán estére már nagyon fáradt, le kell fektetni. Egyébként próbáltam később lerakni, semmit sem ért, ugyanúgy kelt korán. Mondjuk nekem nem is baj, ha 7 körül lefekszik, mert ott vannak még a fiúk is, őket is meg kell vacsiztatni, fürdetni, altatni, stb. Igazából márciustól, tehát 6 hósan már át tudott fordulni, de nem nagyon használta a képességét. Elvolt hason és legfeljebb tolatgatott, mint a talin is. Aztán májusban hirtelen elkezdett sokat forogni, négykézlábra állt, stb. De akkor már 8 hónapos volt.

Lili,
milyen gyorsan eljött ez is, hiszen mintha csak tegnap lett volna, hogy találgattuk a helyeket, emlékszel? Gondolom izgulsz... Mi finomat főzöl neki?

Sam,
én Esztert kezdtem a legkésőbb érezni (már majd 20 hetes voltam), pedig ugye már tudtam, hogy milyen is az az érzés :). Mennyi idős is a babus? Nevet választottatok már neki egyébként?
balim

Balim!

Nem még neve nincs, a lányoknál is sokáig tartott, mire a megfelelő nevet megtaláltuk.
Volt már Márta, Ágnes,....

Egyébként most vagyok 18+5 napos.
samchee

Balim, igen, igen, régen volt....amikor keresgéltük, és már itt is van. :D
Csak máglyarakást készítek, mert a hétvégén nagyon nagy buli lesz. De készítek neki "pudingtortát" is. Imádja a pudingot. :D
Két napot bulizunk. Szombaton céges bulija lesz Gabinak, vasárnap születésnapi buli. :D Kibéreltünk egy szuper helyet, és ott lesz minden. Vasárnap lesz a családi ünnepség. MInd a két napon leszünk kb.50-en. Hát, Zsófi sztem ki fog kicsit bukni, rengetegen leszünk....de egyszer 30éves apa. :)

Sam, olyan jó.....:) ez a baba....igaz, én belegondoltam, hogy elölről mindnet...már kezd önálló lenni kicist....Balim, nem nehéz elölről kezdeni?

Holnap reggel pedig Zsóficicával odaadjuk a meglepijét apának. Először felolvassuk a köszöntőjét, majd az ajándék. Gyüjtögető hadjárattal. Össze kell gyűjtenie Lillafüred betűit.... hihi...a lakás különböző pontjaira eldugom....hihi.... úgy várom, hogy mit fog szólni.
De vasárnapra is beszerveztem neki egy meglepi embert. :D Remélem teljes lesz az öröm. :)
birolili

Jé, tanítás közben is tudok babanetezni, még él a régi jelszavam a netezéshez :D

Lili,
persze, lehet jövő hét is, semmi gond. Hétfő-csütörtök kivételével jó nekünk.

Balim,
ma át tudtam érezni a katasztrófális éjszakát. Hajnal 3-tól 10 percenként kelt Lili ordítva. Hogy mi lehetett a gond. Anyu 10 körül nagy kínok árán tudta csak elaltatni, mikor már nem látott ki a szemein. Akkor mondjuk két órára sikerült legalább...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia Cukermáz,Cukika!Most is fent vagy?Küldtem emailt,majd folytatom azt is.Ja,az hogy nem reagálnak az írásomra,nem baj,ne aggódj,te vagy nekem,az a lényeg.Lehet tényleg aranyosak,csak hát már megvan a megszokott társaság,nem kellek.Na puszika.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szia Hajni!

Bocsi, még én sem köszöntöttelek. Ne haragudj ránk.....én is csak írok, meg olvasok.... :) :wink:
birolili

Sziasztok!

Kecsone,Dora nagyon jók a képek :D !Dora a képen hirtelen ahogy ránéztem tökre a legjobb barátnőmre hasonlítottál :D .

Hajny kicsit igazságtalan vagy,mert én és Kob is köszöntöttünk és kérdeztünk rólad meg a családodról,de akkor valószínű azt nem olvastad!De én még mindig kíváncsi vagyok rád,írj egy kicsit magatokról :lol: !

Lina gratula!Mit dolgozol?

Roz biztos jó lesz a Balcsin,csak az idő javuljon meg egy kicsit,mikor indultok?

Balim jó volt a játék,persze hogy elsőre nem jöttem rá,még jöhet ilyen!

Sam kitartás,aztán pihengess is egy picurkát,bár gondolom most erre sincs időd.

Cukker jó,hogy ilyen kis szemfüles volt Bence!

Lili a férjed biztos nagyon fog örülni!Tök jól kitaláltad.Akkor jó mulatást!

Lencsi nálunk is nyűgösködött egy cseppet,de én is az időre fogom,most épp alszik,pedig már kajaidő van.Nem tudom kinél láttam fényképen fürdésnél a nagykádban használható csúszásgátlót,ami a babót is tartja,mert Lencike akkorákat rugdoss fürdés közben,hogy csak úgy csobban ki a víz :lol: .És azt mikortól lehet használni meg hol kapható?

Kép Kép

Kép
dettus

Lili,
nagyon boldog lesz apa, az biztos :), majd írd le mit szólt. Hát tényleg elég izgalmas hétvége áll előttetek! Zsófi még mindig olyan anyás egyébként? Eszter igen :(, este még az apja sem jó neki. Az biztos, hogy a második (többedik) babavárás már más mint az első. Az még tele van titokzatossággal és meglepetésekkel. A babázás meg... szerintem jobb, már nem olyan görcsös az ember és jobban át tudja magát adni az élménynek.

Hajni,
üdv köztünk! Gyere sűrűbben, írj magatokról, ha vannak kérdéseid esetleg azokat is írd... Mindig akad valaki, aki tud a másiknak segíteni. Aztán sokszor meg csak elmondjuk ami a bögyünket nyomja, már az is jól esik, ha az ember kibeszéli magából.

Lina,
hát akkor nektek sem volt valami jó éjszakátok. Megjegyzem nekünk sem :(, Eszternek szerintem jönnek a rágó fogai, megint nagyon nyálzik és nyűgös és alig eszik. És pont most megyünk nyaralni...
balim

Balim,
én nem látok fogat, gondolom a két alsó után a felső következne, de nem látom. Bálcsinál láttam, milyennek kellene lenni, de semmi fogra utaló gyanus jel nincs.

Dettus,
tanfolyamot tartok, vagyis most fejeztem be, T-Comos díjcsomagokat tanítottam, tegnap meg általános szerződési feltételeket.
A csúszásgátlót fürdőmacinak hívják. Babaáruházban lehet kapni, vagy interneten rendelni, én pont láttam kedden a Brendonban. Nekünk is van, nyaralásokra szoktuk vinni. Otthon nagyon nagy a kád, nagyon sok vizet kellene engedni hozzá, de a kiskádunk is olyan, aminek eleve ez a kiképzése. Lencsinek már nyugodtan használhatod.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dettus, Zsófinak is van fürdetőmacija, vagyis volt :lol: , mert most már megmássza :lol: , de imádta. Most csak csúszásgátló van alul. Azon mászik. :)

A babaszobán lehet találni tök jó áron. Ha gondolod, szívesen keresek neked.
birolili

Sam

Boginak Sok Boldog Névnapot kívánok!
Akadj ki nyugodtan, mi meghallgatunk. :)
Annak a nőnek meg ott a vendéglőben nem sok üzleti érzéke lehet. Ezek után ne is várjon borravalót, igaz?

Dettus

Nekünk is van ilyen macink. Kb. egy hónapos korától használtuk, jó, mert nem kell egyfolytában tartani a babát. Most viszont a gond az, hogy ülni szeretne, és állandóan hasizomból erőlködik felfele. Próbáltuk vízbe ültetni, de a könnyű kis popója csak lebegett ide-oda. :)

Nana

Anyuéknál mi is fára kötöttük a hordozót, klassz kis hinta lett belőle.

Hajni

Látod-látod aranyosak ám itt a lányok csak sokszor az ember el van foglalva a saját bújával bajával. Írj magatokról, nekem pedig személyesen emailre. Ahogy mondták is ez a hely jó arra is, hogy kibeszéld magad.

Lina

Gratulálok a helyezésért. :)

Balim

Nekünk is hasonlóan nézett ki egy-két nappal és éjszaka, amikor a foga jött. Most nyugi van két napja.

Lili

Jót mosolyogtam. Olyan aranyos gyerekes az izgalmad és készülődésed a nagy napra. Bezzeg én. Úgy elszaladt az idő, hogy nem is vettem apának semmit az évfordulónkra. Majd igyekszem bepótolni.

Kész a klímánk. Szuper. Úgy örülök neki. Bár kint most jó hüsi van, a lakás még nem tudott lehűlni, no de azért nem kapcsolok még klímát. Egyedül vagyok, a skacok elmentek a pályára. Adri remélem jó kislány lesz. Tegnap teljesen be volt zsongva, amikor a kezemben tartva nézte a fiúkat, ahogy rúgják a bőrt. Sokingatott és majd kiugrott a kezemből.

Kép

Kép
cukkermáz

Lili, Balim

Köszi a tanácsokat. Nem erőltetem a kajcsit, olyan jóízűeket szopizik. Annyira drága, ahogy matat közben a kezével, és ökölbe szorítja, aztán markolászik a levegőbe, mintha attól jobban jönne. :)

Valaki kérdezte a babakocsit. Nekem is kis P.C. van. Kényelmes, én szeretem. Mivel kicsi is vagyok, nem akartam nehéz járgányt +a tárolóba és a Suzukiba is befér így. A napernyővel viszont úgy jártam, hogy kinyitva nem látom az utat.

Kép

Kép
cukkermáz

Dettus: itt van egy:
próbáld meg felhívni, hátha megvan még. NAGYON JÓ ÁRON KÍNÁLJA.

OK Baby macis biztonsági fürdető
Újszülöttkortól 8 hónapos korig használható. Tapadókorongjaival rögzíthető a kád aljára.
Ára: 1.800,-
Képet tudok küldeni.
Helység: Budapest Telefon / Fax: 06-30-451-7984
Név: Melega Kinga E-mail: melega.kinga@t-online.hu
Cím: Budapest, IV.ker.
birolili

Szia Cukkermáz!Köszönöm hogy számíthatok rád,de tod nem csak mindig bajokról lehet ömlengeni.Anna példul ma hisztizett mint állat,majd eleredt az eső,mintha elvágták volna,megszűnt a hiszti.Mindig így van.Lehet megérzi ennyire az esőt?Elképzelhető?Na írok máshová is .Puszkó

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: