A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

sziasztok

Heni a kezemben... én így még nem írtam soha

Babcika :lol:
Gratula az első házassági évfordulóhoz. :D :D
Nászút : :D ugyanígy jártam, terülj-terülj asztalkám reggeli és vacsi, első 2 nap még ettem, harmadik naptól már úgy kellett az étterembe sasszéznom,hogy nehogy meglássam a kajákat, vajas piritós ment csak le... :cry:

Tünde 8)
Engem az érdekelne,hogy mennyi ideig voltál a vízben egy-egy alkalommal.
ijesztően hangzik a játszótér történeted.

Alina, Tünde, Eszti 8)
Köszi útlevél infot.
Alina :)
ha én rostos őszibarilét iszom akkor Heni kakil bőven.

Vali
Sajna elmosta.. Hatkor kezdtük az eső pedig 10 percel később jött.
Aztán folytattuk a verandán de ott már nem volt olyan hangulatos, szóval a serpenyőben az olajban kötött ki a húsi.

Heni tegnap ment először sétálni apával hosszabban, 2 órát voltak el! Hazajötek Heni az ölemben, apa mellettem ül a kanapén és meséli merre jártak. Heni szintén dumált és egyfolytában cinkosan vigyorgott apájára. Nagyon édesek voltak!! Ja és Peti fagyizott útközben nekem pedig hoztak sütit :lol: :lol:

Most nem tudok többet írni így Heni babóval az ölemben....

Kép
olgo

hazajötek=tt

Kép
olgo

Anita,
gratula a 2. házassági évfordulóhoz!
István baba,
boldog féléves szülinapot!
Tünde, Alina,
bizony figyelni kell és még így is hamar megvan a baj. :(
Babcika,
hogy sikerült az este?
Bosco,
cuki Fanni.
Petri,
nagyon édes a mosolya Timinek! :) És a sonkák :D
Bartika,
de jó, hogy ilyen klassz volt a nyaralás. Mentek még? Lidi felhúzza a lábait és így halad előre. Bejárja az egész szobát. :) Bikinimet az Europarkban vettem, le volt értékelve 40%-kal és egyforma méretű az alsó+felső, de kosármérete van a felsőnek. Szép színes. :)

Ja és voltunk pénteken méreckedni!
Lidi 68 centi (nem az én génjeimet örökölte) és 7200 gramm. :)

Képek:
Kép
Kép
Kép
angi79

Köszi csajok a jókívánságokat!! :lol: Jól sikerült az este,el tudtunk menni vacsizni,bár mire letettem Lilit és elkészültünk,már 3/4 10 volt.A kocsiban izgultunk is,ogy találjunk olyan éttermet,ahol még kiszolgálnak minket ilyen későn :lol: :lol: de sikerült.Finom volt,olyan nagyon sokat nem bírtam enni,mert hatalmas adagot adtak,de be lehetett csomagoltatni,ami megmaradt :wink:

Fog még mindig nincs sehol,fosi meg még mindig tart :cry: Na ettől sem fog hirtelen megnőni a jánykám :cry:

Bartika-Szupi,hogy ilyen jól éreztétek magatokat. :lol:

Bosco-A babvíz tényleg jó ötletnek tűnik :roll:

Mariannka-Istvánkának-Boldog féléves születésnapot!! :lol: :lol:

Meli-Basszus ez a festő nem semmi. :twisted: Biztos inkább a karja fájt a pohár emelgetéstől,nem?Kb. ezt tudom elképzelni az ilyen simlis pasiról. :evil: Legalább szépen dolgozik?

Olgo-Akkor hasoló cipőben jártunk :lol: Ebből az a tanluság,hogy az ember lánya ne menjen babával a pocakjában nászútra :!: :lol: Én már akkor rosszul voltam a szobában,amikor elkezdték 6 óra tájban főzni a vacsorát :roll: Pedig külön épületben,jó messze voltak a szobák.Volt olyan,hogy az a 2 falat,amit nagynehezen megettem,ki is jött,alig értem fel a szobába :? Mindig trükköztünk apával,és az én majdnem teljesen megmaradt kajám felét átpakoltuk az ő üres tányérjára,így nem tűnt fel a pincéreknek,hogy érintetlenül hagytam a tuning kajcsikat :oops: :lol: Persze azért az utolsó este lebuktam. :lol:

Angi-Nem győzök csodálkozni,hogy Lidi milyen nagy.Pedig ugye kb. pontosan egy méretre születtek Lilivel :wink: És olyan gyönyörű,ügyes kis csajszika :lol:
Vendég

Sziasztok.
Szerintetek hogy fagyasszak le őszibarackot Amelinek télre?egészben,pürének?és mekkora adagokat,meg mibe tegyem?fogalmam sincs ezekről még

KépKép

KépKép
pilchard

:oops: :oops: :oops: :oops: akkora barom vagyok :oops: :oops: :oops: :oops:
Bartika helyett Babettát írtam :oops: :oops: :oops: :oops: mea culpa :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Meg lehet ezt bocsátani??????????????????????????????????? :oops:

Petri! Mi nem nevezünk be a hurka-sonka versenyre, mert ugyis ti nyernétek :D

Angi: Lidi baba is csodás :D Végül mit probáltál ki a folteltávolitásra? Új frizurás fénykép nem készült?

Csengettek az elöbb. Hát azt hittem szétrobbanok. A festőbá pereputtya jött. Eddig vaéahogy okés, de azelőtt mostam fel az előszobát, konyhát meg az erkélyt. Hót sárdarabos lett minden, mert az asszonyka ugy gondolta, h ha a párom megkinálja kávéval(koffeinmentes) joga van a konyhába kávézni, meg cigerettázni. Apa kivezényelte az erkélyre és hiába adta a hamuzót mellé a földre hamuztak. Meglesve én ezt, kiakadtam és kiosztottam, most meg majd felrobbanok az idegtöl :twisted: Ne haragudjatok, de nem tudom ki hogy van vele, de gyerek mellett nem könnyü a háztartás. És jelzem az asszonyka terhes. :twisted:
Engem 2 évig kezeltek mire babás lettem, ennek meg csak ugy odapottyantja a jóistenke és nem becsüli meg.
Bocs, hogy a festőmmel untatlak benneteket.

CorY! nagyon cukorka a lánykád :D

Mariannka:küldheted a festőt, mert ezzel a hócipőm is csurdultig van.Egy szoba készülget, de már lassan 2 hete. :twisted:

Alina: nekünk 2 hete egy lüke dokinéni cukros teát ajánlott :twisted: vagy narancs levet :twisted: :x

Nem irok többett mert esküszöm mindenem remeg olan ideges vagyok.

Bocs[/img]
Vendég

Tegnap megszülettek a barátnőm ikrei 3700 és 3300g-mal :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory-Azta mindenit,micsoda méretek!!Nem semmi :shock: :shock: Óriási gartula az egész családnak :!: :!: :lol:
Vendég

Olgo: kb. 5 percig voltam bent a vízben úgy hogy cici is vízbe ért :)

Meli: kiborító, én tuti örökre és jó messzire elküldeném őket!!! :(

Cory: nálunk nincs játszótér, a kertben van kiscsúszda , homokozó, hinta
azt hiszem maradok ennél :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Cory:Hú mekkora babák!!!Jó egészséget az egész családnak!!!

Babcika:nem semmi milyen rosszul viselted az elején az áldott állapotot!

Meli:tényleg nincs sok távolság köztünk!Mi szoktunk is a piacra járni,bár mióta megvan Fannika nem voltam,pedig nagyon jó lenne,mert tök olcsók a babaruhák!És aznap amikor én szültem megismerkedtem egy nagyváradi kismamával,aki néhány nappal később császárral szült!Nagyon aranyos volt,sajnálom hogy nem cseréltünk számot.Briggita a kislánya is édibaba volt!Ja,és NYUGI!!!!!!!Nem tesz jót az idegesség!Borzasztó az a nő is!Sajnos akinek könnyen jön össze,vagy nem akarta,tényleg nem becsüli meg hogy anya lehet!Hát igen,nekem is néha kivan mindenem a háztartással.De szerencsére mindent el tudok végezni,(igaz nem annyiszor és nem akkor amikor én akarom)
mert van egy angyali kislányom,aki ezt hagyja!!!!

Tünde:Mik nem történnek veletek!!??Vigyázzatok magatokra!

Angi:Lidi nagyon ügyes!!!!És nagyon bájos!!!

Mariannka:Én is nagyon boldog féléves szülinapot kívánok Istvánkának!!!! :lol:

Nem semmi már mindenki hogy halad a féléves kor felé!Tényleg rohan az idő!!!!! :D :(
Vendég

Sziasztok!

Bartika: nagyon örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, látod, felesleges volt izgulni.

Pilchard: én úgy csináltam, hogy barackot lenyomattam gyümölcscentrifugán, majd a rostot és a lét összekevertem, és gyógyszertárban vett 100 ml-es műanyag dobozokban kb. 50 ml-ert lefagyasztottam.

Melike: nyugodj meg, ez a festő márcsak ilyen. A sógorom a szakember, eddig nem volt rá panasz.

Cory: gratula a barátnődnek, szép súlyú babák. Nem semmi lehetett. :lol:

Köszönjük a féléves köszöntést.

Rólunk: Itt van a tesóm tízéves kislánya, így ezen a héten a múzeumokat fogjuk járni. Nagyon szereti őket.

Szép napot mindenkinek,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Bettina éjjel óránként ébredt és reggel 8 óta fent van és nyüglődik, szopni nem akar rendesen (így a tejleadó reflex nem indul be), na mára be is fejezem, viszem a lányt garanciális javításra :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Cory,
gratula a barátnődnek! Szép méretek! Mi a nevük? Majd ha lesz kép róluk, akkor teszel fel? Mama jól van?
Tünde,
Lidi is nyügi. :( És ő is többször volt fent, de mondjuk az óránként azért nagyon durva... Gondolom mennyire lehetsz most fitti... :( Majd pihizz, ha a 2 kicsi alszik. Szoktak egyszerre?
Meli, Babcika,
köszi. :)
Találtam egy új frizis képet:
Kép
angi79

Tünde-Óóó ez nagyon ismerős.Lili is ezt csinálja,az égnek nem akar szopizni,ha már nem dől a tej,kész elfordul,szopja INKÁBB az ujját,sőőt olykor üvöltözik velem,hogy hagyjam már békén.Szerintem semmi indittatásuk ebben a melegben szopizni,hiszen az azért elég kemény meló. :roll:

Boscó-Tényleg ki voltam rendesen.5. hónapig nem is híztam semmit jóformán(tán 1-2 kilát)Az elején fogytam is :roll:

Marinnka-Ma kezditek akkor a hozzátápit??Beszámolót kérünk!!! :wink:

Angi-Jó a frizud,nagyon szépek vagytok!! :lol:
Vendég

Angi: Noémi és Zoltán. Egyelőre kép nincs, de majd szerzek be :) Anyuka is jól van :)

cory
Budapest

Nagyon apró darabokra vágtam a barackot,így sikerült összeturmixolni!.nem kellett se tej se víz.Jégkockatartóbaq tettemNagyon híg lett ám ez nem gond?Lehet ez is hülye kérdés volt!Akkor nincs ötlet paradicsommal mi legyen?
Vendég

Mondom én, h ma nagyon sz@r napom van.

Miután kiosztottam őket, beslattyogtam nektek írni. A kisasszonyka megkérdezte apát, h mindig ilyen vagyok. Mint kiderült utólag azért jött, csak ezek után már szégyelte mondani, h igértem nekik még, ha készlesz adok nekik egy tyukot(fagyasztott) meg egy 6 darabos tányér szervizt(6 mély, 6 lapos, 6 kicsi és 6 tésztás, +pecsenyés, + leveses tál). Ez még anno anyosomé volt, de egyszer sem használtuk.
Mondtam is apának, h majd csak akkor, ha kész lesz.

Mariannka:Kép Istvánkának boldog fél évet!

Most nem azért, de mi nem vagyunk hűűűű, de gazdagok, de nélkülöznünk sem kell. Amink van azt saját magunk teremtettük meg apával. Segitséget nem anyagilag csak az én szüleimtöl kapunk, mert ők is betegnyugdíjasok , anyos apos már nem él, amerikai nagybacsink sincs, pedig néha jó lenne.Nekünk is voltagk ajajj szegény napjaink mikor a lakált vettük, és mégsem mentem senkihez kunyerálni. De azért már neharagudjatok, pofátlanság mit ezek művelnek. :twisted:

Nálunk is megy a nyügi. Már harmadik napja, h ejjel is 5-6 szopi van. Nappal nyüszörög, hisztizik a cicin. Komolyan mondom, már azt hittem nincs tejcsi, erre kifejtem.
Lusta volt dolgozni ért.

Angi: szépek vagytok :)
Vendég

Sziasztok :)
A családi képek nagyon jók :)

Cory :)
Köszi a tippet a lassan hízó babákról. Elolvastam :) Hát Peti egyértelműen lassan hízó kisfickó :)
Liza tüneményesen játszik :)
Gratula a barátnődnek :) Nem semmi méretek :shock: :shock: :shock:

Tünde :)
Hát valahogy úgy, no para :lol:
Szegény Dorina :( Remélem azért megússza ezeket a baleseteket :)
A játszókról nem tudok nyilatkozni, nekünk amúgy is problémás az összes, de azért Annamarit simán engedem :) Eddig még nem volt balesetünk. Kopp, kopp, kopp ... :D

Allergia:
Hát nem semmi miket írtok. Elég elszomorító. Azért remélem sikerül megóvni a kis manókat :)

Babcika :)
Lili nagyon édes :)
Gratula az évfordulóhoz :) Örülök jól sikerült a vacsi :)
Peti is állandóan leizzad a szopiban :)

Olgo :)
Gratula Heninek :) Peti is így kezdte az átfordulást :lol:

Boscó :)
Lehet, hogy a barátnőd babája nem itta meg a tejed, de én idáig 30 litert adtam fagyasztva két babának is és vígan isszák :)

Mariann :)
Ügyes Istvánka, de még ügyesebb apa, hogy még idejében félreugrott :lol:
Boldog fél éves évfordulót! Hihetetlen, hogy már itt járunk :) Most születtek még és már ennek fél éve :shock:

Angi :)
Lidi nagyon ügyi kiscsajszi :)
A hajad nagyon csini lett :) Látom Lidi is szereti a szentjános bogarat :D

Meli :)
Sajnálom, hogy ilyen a festő, meg vagy te álva ezzel a családdal :( Legközelebb ajánlok neked inkább egy nagyon rendit. Két nap alatt végzett az egész lakással és még pakolt is helyettem :)

Pénteken voltunk Aquarena-ban :D Nagyon klassz volt, bár sok csúszdát nem használhattunk, mert Annamari még nem tud úszni. Azért sikerült egyet apával is csúsznunk, Annamari magától ajánlotta fel, hogy ő vigyáz Petire :lol:
Na akkor néhány kép:
Kép
Kép
Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska,
nagyon jók a képek! Peti mennyire hasonlít Rád! :) Annamari meg milyen nagy csaj már és aranyos hogy vigyáz az öcsire. :)
Meli,
ez dühítő ezerrel.

A lányom meg alszik már 2 órája. Egyszer sírt is álmában. Úgy tűnik a fogacska kínozza. :( :(
Ja és köszönjük a dícséreteket!
angi79

Sziasztok Lányok!

Végigolvastam az elmúlt két napot!

Cory!
Gratulálok az ikrekhez! Szép nagy babák!

Tünde!
Nálunk itt elég sok játszótér van, de a legtöbb babahintán (ami körben keretes) a nagy canga gyerekek állnak és a felső rudat fogva hintáznak. Néha tiszta sár az ülés.
Nálunk pont az ellenkezője van szopinál: ha ömlik a tej, akkor kiköpi. Szegény néha fuldokol.

Meli!
Én elzavarnám az ilyet! Még van képe kunyizni?

Annácska!
De jó lehetett a vízben! Irigykedek ám! Nálunk most a lakásban 31 fok van. Mondjuk már hozzászoktam.

Rólunk: voltunk neurológián. Hát kaptam hideget is meleget is. Egy kicsit le van maradva a lányom mozgásilag (kéthónapos kora óta forog, most akkor mi van? :shock: ), de szellemileg előrébb van, mint a korabeli babák. A neurológus szerint csak a nyaka feszes már, nekünk speciel kiváló a Dévényes torna. A keze lába már egész jó, icicpici hibák vannak csak. Azt mondta, hogy túl élénk a lánykám, mert ő keresi a szemkontaktust, a játék helyett inkább az embereket figyeli. Szóval ne foglalkozzak vele túl sokat, hagyjam néha egyedül nyűglődni. Nincs összhangban a szellemi-fizikai-érzelmi fejlődése.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Angi, Annácska: nagyon szépek vagytok, majd megesz az irigység. Én soha nem néztem ki ilyen jól, ráadásul a kilók most is felfelé jönnek. :oops:

Tünde: sajnálom, hogy kínlódtatok éjjel. Lehet, hogy valami fájdalom kínozta a babát. Nekünk fogfájásra egy kanál panadolt javasolt a gyerekorvos.

Meli: köszönjük a félévköszöntőt.

Livi: akkor most minden rendben van ezek szerint. Jól értem?

A mellétápit ezennel megkezdjük, és nagyon szeretném, ha megfelelően magához venné a baba a kaját. Nem akarom siettetni a dolgot, de úgy érzem, hogy kevesebb szoptatás mellett szüksége lenne a szervezetemnek a regenerálódásra, edzésre, fogyásra, stb., hogy testileg is felkészülve vágjunk neki a következő babaprojektnek. :lol:

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Voltunk szombaton Balcsizni, szuper jó volt, Dominik sikítozott és hangosan kacagott a vízben annyira élvezte. Beletettük az úszógumijába, nagyon tetszett neki, ahogy dobálták a hullámok. Most még jobban várom a nyaralást, mert ott aztán lesz pancsi rendesen :)

babcika, utólagosan is nagyon boldog házassági évfordulót Nektek! :)

Mariannka, nagyon boldog 1/2 évet Istvánkának! :)

fagyitej: amikor vizsgázni jártam, akkor Dominik azt kapott, és nem szólt hogy nem ízlik neki. :) Nyelte ezerrel :) Viszont tényleg nem a legjobb illatú...

bosco: nagyon aranyos a kislányod! A kutyus is...bár tuti besz**nék, ha egy ilyen jönne szembe velem az utcán :))

Petri, látom a Te lyánykád is szeret gépezni:) Dominik is odavan a billentyűzetért.

Angi, nagyon aranyos Lidi azzal a nagy labdával! :)

cory, aztaaaaaa! :shock: Hát nem semmi méretek! Sok boldogságot nekik :)

Annácska, boldog 4 hós fordulót a kisfiadnak! :)

Na, eldugulok, halászlét hoz Apa vacsira, rákészülök :)

faby

Sziasztok

Na most tudtam csak gép elé ülni.
A lagzi és a keresztelő jól sikerűlt, csak a nagy izgalomban otthon hagytuk a fényképezőgépet :? (csak én lehetek ekkora hülye), szóval most várjuk a rokonság jelentkezését a képekkel. A kamera legalább ott volt, csak arról meg nem tudok képeket felrakni.

Mariannka: Nagy gratula a 6 hóhoz, majd faggatlak a hozzátápival kapcsolatosan. Ez a fagyasztásos módszer nagyon szimpi, szerintem én is így tesuem el a barackot.

Annácska, nektek is boldog 4 hót

Cory: Nagy gratula a barátnődnek is az ikrekhez. Szép nagy súllyal születtek, gondolom csaszi volt.

Babci: Lili kicsattan a jókedvtől és az egészségtől, amig nem minuszos, addig ne aggódj a súllya miatt. Tudod, igazi Lili :lol:

Boscó: Jó, hogy jöttél, már hiányoltuk Fannikát, nagyon ügyesen emeli a fejét, és az a pillangós ruci....

Tünde: Úgy tűnik a Lili fordítva működik, éjjel 2x kelt csak, fél 12-kor és fél 4-kor, de lehet, hogy ez csak azért volt nála, mert elég húzós volt a hétvége, majd ma éjjel kiderűl.

Lányok szerdától jön a lehülés, remélem a babák nem nagyon fogják megérezni.

Néztem a Lili innyét. Alul fehér neki, és a fehér rész közepén látszik két, még fehérebb kis folt. Ez szerintetek a foga?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: nem csaszi volt :) 3 óra alatt meglettek a csöppök :)

cory
Budapest

Nézzétek el légyszi, elég szita az agyam, így csak néhány gondolat :oops:

Cory: Nagy gratula a barinődék családjának! Sok boldogságot! Csaszi nélkül... nem semmi, elismerésem :D

Gyöngyi: fényképező :(

Angi: Köszönjük szépen! Klassz nap volt! Micsoda pocija lett Lidinek! Édes! Szépek vagytok :) Nem is gratuláltam még Lidinek a kúszáshoz! Mit fognak ezek a bébik művelni a talin? Rohangálhatunk :D

Eszti: Jó Sopronozást! :lol: Sonnentherme-be mentek? Mikor? Biztos nagyon tuti lesz! Majd mesélj!:wink: Pukli jól van?

Annácska: Szép család vagytok! :D Nagyon édesek a gyerekek!

Tünde: Ma délelőtt is ölbebaba volt Boti is. Délután (kora este) étteremben voltunk, de ahhoz képest,hogy a fiatalúr egész nap 1 órát aludt kétszerre :shock:, egészen lenyugodott, majd szépen elaludt. Ma " csak" háromszor hasított az ínyébe... félek,hogy már megint leáll egy időre ez a fog.

Mariann: Botond is állandóan kertészkedik: idebenn is és a kertben is. Megyünk el a tuják mellett, már egy méter távolságból nyújta a kis karját, hogy fogjuk meg. Édes! :D Azért jó, hogy Apa résen volt!

Meli: Festő :twisted: Felháborító!!! Paradicsomot passzolom, de én is gyűjtögetném a jó tanácsokat! :roll:
Hogyan is fagyasztjátok a gyümiket? Előbb főzés, majd reszelés, passzírozás???

Nagyon szépek a babák: Timi, Fanni, Petike, Lidi, Lilkó! Remélem, nem felejtettem ki senkit! :oops:

Tegnap kirándulni voltunk Lillafüreden és Bánkúton. Nagyon jól éreztük magunkat, Botuska is élvezte a napot! Ez volt az első nap, hogy egyetlen egy sírás nem volt: kacagott, mosolygott, dumált! :wink: El sem hiszem,hogy tud ilyet egy baba :D (Ma már bebizonyította,hogy igazam van :wink:..... :()

Kép
Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jó estét!

Meli
Felháborító!! kosz-cigi-terhesség: nem csoda hogy kiakadtál!
:twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

BArti
örülök hogy jól éreztétek magatokat!

Istvánkának mi is boldog fél éves évfordulót kívánunk!

Ma voltunk a dokinéninél, a nyaralással kapcsolatban akartam vele beszélni, meghát elmondani, hogy 4napja kaki sehol!
Márk nagyon sírt, mert feltolták neki a hőmérőt, de úgy rendesen :(
Aztán meg a szélcsövet, de mondta a dokinő, hogy nem fog kijönni még a kaki, mert tejesen puha a hasa, és ez nem szorulás, hanem egyszerűen még nem kell neki. Úgy mondta, hogy még nagyon fennt van a cucc.
De akkor mér kell kinozni szegényt, kérdeztem, mire ő: ez nem fáj a babáknak, csak azért sír, mert összefogta a lábát, és nem rugkapálhat szabadon. Hát nem tudom...még utána is tök sok ideig hüppögött, sőt már kinnt voltunk a kocsinál és megint elkezdett sírni, alig birtam megvígasztalni. Cicire tettem, akkor nyugodott meg :? Szegénykém. :(
Viszon 1órán belűl 2 hatalmasat is kakilt, ami egyébként abszolút nem volt kemény állagú, sőt.
Úgyhogy most nagyon mérges vagyok magamra, amiért hagytam megpiszkálni :evil:
Na aztán irattam glicerines kúpot, inkább azt dugom fel legközelebb, mint hogy mégegyszer elvigyem emiatt!

A.
Vendég

Nem tudom,hogy csináltam ez a sárga foltot a mobilra, az első képen nincs (meg élőben sincs) :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Liza, Márk: Ti is nagyon szépek vagytok!

Alina: szegény Márk baba :( Nekünk (Botinak) is nagyon ritkán van kaksi... :? Akartam még írni,hogy nem semmi, milyen hosszú fiatok van!

Anita
Kép
Kép
_anita_

[size=24]Boglárka!Nagyon boldog névnapot![/size]

Bea és Annababa
Kép
bea80

Anna elfelejtette hogyan kell a hasáról visszafordulni.Ez hogy lehet?

Bea és Annababa
Kép
bea80

Bea: Boti kb. 1 hónapig meg sem fordult a hasára, mint, aki nem tud. Előtte forgolódott, aztán nem. Egy hete viszont megállíthatatlan.
Képzeljétek, 3 napja meg négyzkézlábra emelkedik, és "kutyázik". :D
Kétszer is ettünk éjszaka :shock:, KO vagyok....ezer éve nem volt ilyen. :?

Boldog névnapot Boglárka!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Gyöngyi: örülök, hogy jól sikerült minden, sajnálom, hogy a gép otthon maradt.

Cory: nem semmi ikreket természetesen megszülni. Még egyszer gratula nekik. :lol:

Anita: hát a mi fiaink márcsak ilyen kertészlegények.

Kaksigondok: nálunk állandó probléma, de én a természetre bízom, ha egy hétig nincs. Ha akkor sem produkál a baba, akkor szélcsövezünk. De nem merem gyakran csinálni, mert félek, hogy rászokik.

KépKép
mariannka

Bea: Balu anno azt csinálta, hogy 3 hósan megfordult hasról hátra. Jó látványosan, mert a dokinál a vizsgálóasztalon, alig bírtuk elkapni, majd legközelebb 7 hósan :) Nem lehet, hogy véletlen volt nálatok is a fordulás?

cory
Budapest

Bogi baba,
boldog névnapot Neked!
Anita,
nagyon jók a képek! Örülök, hogy jól telt a hétvége illetve a tegnapi nap. Nekem egyébként a közös képetek tetszik a legjobban. :) Ügyi a fiacskád!! Hamarosan ülés és mászsás lesz ebből. Akkor aztán mehetsz utána. :) Mi 26-án szerintem anyuékhoz megyünk, mert akkor lesz apum és öcsém szülinapja.
Éjjel Lidi 3* kelt, ami már régóta nem volt.
Faby,
de jó, hogy így csípi a vizet Domino.
Mariann,
mikor tervezitek a 2.babát?
Alina,
hát ez durva.... :( Van ez a Laveolac nevü szirup kakigondra. Ismered? Mikor mentek nyaralni?

Lidinek tegnap kibújt a 2. foga! Délután aludt 3 órát és akkor is gyötörte szegényt, mert néha felsírt álmában, de estére már éreztem az ínyén, hogy áttörte.
angi79

Sziasztok!!

KépBoldog névnapot Bogika!!Kép

Annácska-Szép család vagytok!!! :lol:

Szelivi-Nagyon drukkolok,hogy hamar helyrejöjjenek az "icipici hibák"!!Van egy sztorim a könyvedbe(ugye Te írod a jó kis beszólásokból):Volt egy iszonyatosan tahó csecsemős a kórházban,mindneki gyűlölte.A koponya uh.-ra együtt vittük át Lilit és még egy babát,úgy arrábrakta Lilit,hogy huppant a kis feje a vizsgáló ágyon és felsírt.Rohadt dög,úgy sírtam utána.Na az utolsó napon ő volt szolgálatban,mikor jöttünk haza,ő vett vért Lilitől az ujjacskájából.Nem tudta a hülye pitsa rendesen megbökni az aprócska ujjacskát,mert MŰKÖRME volt.Erre azt mondja nekem,hogy nem jön a vére a gyereknek,mert túl sűrű,itassak vele sok teát. :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: Persze úgy széttrancsírozta a kis ujját Lilinek a tűvel,hogy még negyed óra múlva is ömlött a vér belőle, és üvöltött 1000-rel.Az ujjszülött státuszát meg beírta a 3 éves korhoz a kiskönyvben.Nem volt normális az idióta némber. :twisted: :twisted:

Mariannka-Hozzátápival kapcs. én is így érzek:remélem simán megy majd,nem lesz gond,de sürgetni én sem akarom a dolgot. :roll:

Faby-Köszi! :)

Gyöngyi-Igen Lilkó igazi Lili,sőt MiniLili :wink: :lol:

Anita-Nagyon szépek vagytok,Boti nagyon vagyán kis pasika,Te pedig csinos anyuci vagyIrigykedem is :oops: :wink:

Alina-Na erre tudod mit mondanék szívem szerint:Dugja ő a micsodájába a szerszámokat,aztán mondja,hogy nem fáj a gyereknek. :(

Bea-Lili is csak olykor véletlenül fordul vissza a hasárol :roll: Hátról hasra,oldalra viszont simán megy. :wink:
Vendég

Jó reggelt

Babci: Az én Lilim is csak oldalra fordulgat még, na meg egyszer dobott egy hátast hasról :)

Vali: Nekünk is ez a típusa a babakocsinak, a Lilinek eddig nagyon bejön, tegnap is vagy háromnegyed órát el volt benne

Cory: Hát nem semmi a barátnőd, én ezt az egy babót alig tudtam megszülni, ő meg mind a kettőt bevállalta. Nagy akarat ereje lehet, üzenem, hogy legyen nagyon büszke (gondolom, hogy az egyébként is :) )

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi-Lilim oldalra és hasra is simán fordul kb. már egy hónapja.Nagyon szeret hason aludni,ill. oldalán is.Hanyatt csak akkor alszik,ha totál ko.,akkor szétdobja kezét,lábát. :lol:
Vendég

Mariannka:köszi.nekem botmixerem van,az is vitte csak nagyon hig lett.szinte csak sűrű lé.Most hülyeséget kérdezek,ne nevessetek ki,de ugye nem kell előtte megfőzni?ciki,de nem tudom :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
pilchard

Kép
Vendég

Sziasztok!

Angi :lol:
Nem is lett olyan rövid a hajad és a színe nagyon klassz. Feri megvan elégedve? :lol: :lol:

Anita :D
Nagyon szépek a képek, biztos jó volt a kirándulás.
Nálunk az a baj,hogy Peti szombaton is dolgozik és a maradék egy vasárnapi nap annyi mindenre kell... Meg aug államvizsga...
De úgy volna kedvem menni kirándulni nekem is!!

Barti,:)
Örülök,hogy jól sikerült a hétvége. 8) Oltás megvolt?

Alina :)
sajnálom Márkot. :cry: Van, hogy amiatt nem kakilnak a babák mert már teljesen felhasználják az anyatejet. Ha majd kap gyümit Márk meg fog oldódni ez a probléma.

Bogi baba :D
Boldog névnapot!

Cory::)
ügyes a barátnőd. Hatalmas gratula a 2 szép súlyú babához!

Rólunk: :lol: Henit tegnap 8-kor kezdtem altatni félig bealudt a cicin, félig a vállamon de mielőtt leraktam volna mindig felébredt de én már annyira fáradt voltam (pedig még csak 9 volt), hogy betettem az ágyába néhány játékkal és mondtam neki ha elfárad szóljon. Én meg ledőltem az ágyra. Pár perc múlva magától elaludt! Még sose csinált ilyet az ágyában.

Kép

Kép
olgo

Annácska!
Szupik a képek!

Melinda!
Hogy csinálod ezeket a háttereket? Édes a Bogi.

Kép
olgo

Lányok!!

Lilinek néha zöld a kakija,de csak néha.Okozhatja az egész fosást,olykori zöldes kakit,hogy mindennap megiszom egy sört :?: :?: Most anyám ezzel jön,hogy álljak le vele,hátha attól van,nem szívesen teszem met úgy érzem tejcsire tök jó. :roll:
Vendég

Bogi Baba:NAGYON NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Babcika:Én is sokat"sörözöm"és néha nálunk is zöld a kaki,de szerintem ez nem attól van.Csütörtökön kell menni oltásra,és ha nem feljtem el megkérdezem!
Védőnőről:felhívom tegnap hogy nincs e véletlenül szabin a dokinőnk,mert akkor nem tudom kihez kell menni oltásra!-de szabin van-mondja ő,de én is,úgyhogy nem tudja kihez kell menni.Hívjam fel a rendelőt!Hát kössz szépen!Még jó hogy nem vánkliztunk oda szerdán!Nem tudom ezek miért kapnak fizetést!A sok lelkiismeretes meg nem kap állást ezek miatt!

Anita:Botondkát elfogadom ám vejemnek! :lol:

Annácska:Igazán irigy vagyok a lubickolás miatt!Szép család vagytok szerintem is! :lol:

Alina:sajnálom a kakigondokból felmerülő problémákat!

Néhány napja már Fanni baba 20:15-től hajnal 4-ig kibírta!Szokatlan volt hogy ma hajnalban 2-kor ébresztőt fújt!De nem arra kelek ám hogy sír,hanem hogy ezerrel cuppogtatja a kezét.És mostanában mindig úgy alszik el,hogy gyömiszkéli a szájába a feje alatt levő pelust,vagy valamelyik kabala testrészeit!De nem éhes,mert én eleinte azt hittem azért csinálja!De nem!Utána nem sokkal magától elalszik!

Ti tök sötétben altatjátok a babákat vagy van valami irányfény?

Most tudtam meg hogy aug.21-től konzultációm van a fősulin! :cry: Kezdődik! :cry: Remélem meg tudom csinálni!Legjobban a szakdogaírástól félek!A VÁLÁS ÉS A GYEREK!Erről írok majd!
Vendég

Babci: Ez hülyeség, én kb. 2 hónapja iszok sőrt, de még nem volt zöldes kaki se Lilinek se nekem :lol: . Én úgy tudom, de majd Borcsa vagy Cory kijavít ha nem igaz, hogy a zöldes kaki vagy a sok előtej miatt vagy a gyors emésztés miatt van (ami megmagyarázza a kis hízást is :) )

Kép

Kép
pgyöngyi

Boscó: Fanni babának boldog 3 hónapot :) . Nálunk van egy konektorba dugható kis neonlámpa, de ezt is letakarom félig, hogy éppen csak annyi fény legyen, hogy ne essek hasra, ha éjjel kell a Lili. Viszont most kaptunk egy nyuszit, ami sötétben foszforeszkál. A Lili ezzel alszik már 3 napja, elég jól világít ez is

Kép

Kép
pgyöngyi

Hali!!!

Végül felhívtam doknéninket.Azt mondta nem lehet a sörtől. :lol: Arról van szó,hogy a fosi következtében felborult a normál bélflórarendszer és ettől van most olykor zöld kakker.Erre kaptuk a normaflort,ami jó pár napon belül fog használni.Ráadásul Lili nem is viszi túzásba a lenyelést(na ezt jól megaszondom),pedig tejcsikébe rakom. :roll:

Boscó-Jó fej a védőnőtök.Miénk hál'Istennek nem ilyen.Még kb. 1 hónapja felhívott,hogy ő most szabira megy,helyettesítik,de szólni fog a helyettesének,hogy hívja a dokinőnket,hogy nézze meg Lilkót,meg a gyarapodás adatokat.Én max. meg vagyok elégedve velük 8) Anyám,jó kis szakdoli téma.Írjam le én is az enyémet?Na most figyuzzatok:A kiskereskedelem és a szolgáltatások államosítása a Dél-Dunántúlon 1945 után. :wink: Jó mi?Még fingom nincs ám az egészről. :?

Altatás-Mivel mi Lilivel együtt vagyunk,ill. egy térelválasztó fal választ el minket,hozzá beszűrődik este a tv fénye,de éjjel tök sötét van.

Gyöngyi-Lili akkor is keveset hízott,mikor sárga volt a kaki.És most is csak néhányszor jön zöld.A bélflóri lesz a dologban ludas. :roll:
Vendég

Fannika!! Boldog 3. hóapos szülinapot!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Azt hiszem nem sok esélyem van visszaolvasni...

Jól eltűntem és még csak ebbe az oldalba olvastam bele... első körben táborban voltunk.... utánna esküvőn... teszek fel képeket.... no és persze veszett ügyintézés papírok hajkurászása... most végre leadtuink mindent várjuk az eredményt...

Bogiknak (bár azt hiszem csak egy van)
Boldog névnapot! :)

Táborban... Ez egy a közösségünk által szervezett katolikus családos tábor volt, nagyon jól éreztük magunkat rengeteg gyerkőc volt egész aprócskák is (2-4-6-8 hetesektől indult a sor...)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Balatonon...

Kép
Apája vett a kölöknek egy hajót amit tulajdonképpen szinte újra fog építeni... (neki már hajója van nekünk még lakásunk sincs :) ) Kép Kép Kép Kép Kép

Esküvőn
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Az esküvői dekoráció volt a nászajándékom...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

...meg a meghívó és a köszönetajándékok....
Kép Kép Kép Kép

...jó sok lettem, most bepótoltam a lemaradásomat! :)

...remélem lesz egy kis időm visszaolvasni.... de már órák óta képeket töltögetek fel... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Fosiról...

Most mi is be vagyunk egy kicsit parázva... öcsém összeszedett valami szalmonella szerű vackot, még nem jött meg a tenyésztés eredménye... de úgy néz ki mi megúsztuk a dolgot...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!ez gyönyörű volt!

Bea és Annababa
Kép
bea80

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: