A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hahó!
Akkor csatlakozom az unatkozó kétgyermekes anyukák táborához :lol: ...nagyot Apa elvitte bicajozni, kicsi meg itt játszik mellettem a földön....na ezt elkiabáltam...már nyomkodja a klaviatúrát....jaj...na kihoztam neki a gardróbból a régit :lol:

Moose!
Ilyen zenélősünk nekünk is van ám!!!!! :lol: Én akkor vettem, mikor 2,5 évesen Petra már agyban tök szobatiszta volt, csak épp bilifóbiában szenvedett :) ...és emlékeztem, hogy Kókuszéknál ez hozta meg Beninél az áttörést, így beszereztem....de majd hanyat dobtam magam én is: ez a hepibörzdéjt játsza....ez is akkora baromság...miért pont ezt??? Persze a várt eredményt ez nem hozta meg, de a bilifóbia egyszercsak elmúlt, és onnantól kezdve már mindegy volt, hogy zenél-e vagy sem....persze azért szereti Petra :)...tegnap pl. sógórnőm szülinapját ünnepeltük, és a kiscsaj mondta, hogy na, akkor pisil neki egyet, hogy szóljon a hepibörzdéj :lol: :lol: :lol: ....Egyébként meg elemet nem lehet kivenni belőle???

na, Doni megunta a billentyűzetet....

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv,
ez oriási!!!! jok voltak akkor a megérzéseid a fáradtsággal meg kis émelygéssel kapcsolatban :D :D Apafej mit szolt???? ird majd meg, nagyon kiváncsi vagyok.

Indi, Pocak,
margitszigeti tali lesz jövö héten? most kicsit lehült végre a levegö :)

KépKép
fibi

Sziasztok!

Csak egy ötlet: ezek a zenélő bilik elemesek ugyibár, egyszer csak lemerülnek. Moose töltsd meg vízzel, aztán zárd el jól, hátha abbahagyja egyszer, utána már nem bolerózik. Egyébként nem sok eszük volt a gyártóknak, az biztos. :?

Remélem, már mindenki a gyógyulás útjára lépett, nálunk azóta a nagylány is megbetegedett, tegnap 39,2-vel vittem az ügyeletre, ma már agyon sem lehet csapni. (azért remélem a sort a picurka nem folytatja.)

Zsuzsi
zsugyu

Na, szinte mindent vissza tudtam olvasni a hétröl, mert Bálintom édesen eljátszogat egy orája, biztos örül, hogy itthon vagyunk :)

ami hirtelen eszembe jut:

Zsugyu, Szellöke,
üdv a topikban :) Zsuzsi, szépek a gyerekeid, nekünk is a Zsófi név tetszik most :) a táborban volt is egy Zsófi lány, mondtuk B-nak a nevét, erre ö ugy ismétlte, hogy Fózsi :D :lol:
és sogornömék közel laknak Hozzátok, szintén 3 gyerköccel, Iszkaszentgyörgyön.

Ruzi,
voltatok végül urologián? kiderült, hogy vándorheréje van Beninek???

Lindi,
sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni :( pont aznap krepált be a telefonom :? még csütörtökön pont ráértünk volna, de gondolom, volt jobb dolgod is :wink: és tökjo, hogy láttad ketteskét :) és vannak nevek a tarsolyban? :P

Lányok,
hallottatok az uj ÁNTSZ rendeletröl? szerdátol nem lehet bevinni uszopelussal gyereket a gyogymedencébe, teljesen kiakadtam :( a szolnoki strandon kizavartak minket a jo kis langyos medencéböl, ami tökjo árnyékos, és átküldtek a gyerekpancsoloba, aminek hideg a vize, és semmi árnyas fa a közelben :cry: utálom, hogy a kisgyerekesekkel kell mindig kiszurni :x Még szerencse, hogy 2 napig élvezhettük a meleg vizes fürdöket is.

Deni,
nem tudom, hogy ez országos rendelet e, de lehet hogy érdemes Berekfürdöt megkérdzened, hogy ott mi a helyzet...

KépKép
fibi

Barbi,
vettetek/találtatok fejvédöt?

Macs,
megszokta már Füli a szemüveges anyukáját? :)

Zsan,
Borisz jol érzi magát a táborban?

Beteg babocák meggyogyultak, Manoka, Oxi, és a többiek?

Bogárka, Pocak,
képek nagyon jok!! :D

Hu, többire nem emlékszem :oops:

KépKép
fibi

ja, és:

Barbi, Kisün,
a táborban volt egy 5 hetes baba, és anyuka mesélte, hogy már hasrol-hátra meg hátrol-hasra is átfordul, és aztán többen mondtak még ilyeneket. Örület, hogy a mai gyerekek milyen gyorsan fejlödnek.

KépKép
fibi

Fibi!
Én bizony nem lennék túl boldog, sőt lehet, hogy nem is dicsekednék vele, ha az 5 hetesem ilyenekre lenne képes...ugyanis ez sajnos lehet a fokozott izomtónus miatt is....az pedig a későbbi mozgásfejlődés szempontjából nem túl jó...:(.....szóval ezek sajna nem feltétlenül pozitívumok.....

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
hát, az anyuka sem boldogan, hanem meglepödve mesélte.

KépKép
fibi

Zenélő bili :roll: :roll: Mi a frásznak zenél egy bili??? Azon kívül, hogy halálra idegesítse a szülőket?? Ráadásul még csak ki sem lehet kapcsolni :evil:

Fibi :) Üdv itthon! :D Ez az új rendelet nem hangzik túl jól, nem is értem, miért hozták :? de inkább nem kérdezek rá, hátha nem hallotak róla ott sem... Egyébként a nagy fürdőbe úgysem akarunk menni, inkább a nyugisabb szálló-medencét választanánk, onnan hátha nem zavarnak ki minket... Lesz ami lesz, holnap megyünk, már elkezdtem pakolni.
Nyaralás, ill. táborozás hogy telt? Nem írtál róla semmit! ez így nem ér! Élménybeszámolót kérünk :!: Ja és képeket is, ha vannak :!:
denizsa

hahó,

zenélő bili:hát nekünk is van és én is agybajt kapok tőle de b miután megvettük 2 hét alatt teljesen szobatiszta lett :D és annyira szívesen is ült rá folyton mert hogy zenélni fog hogy öröm volt nézni.szóval nekünk nagyon bejött és azóta is magától megy érte és ráül,néha persze mellémegy de hát...............

votiv,
na mi volt apafejjel????????????
Vendég

sziasztok,
Baján voltunk hétvégén!!!:)

Bog és a többi drága,
köszönöm szépen a gratulációkat, apámék is hivtak, és gratuláltak a Levinek ,h már 6 éve kitart mellettem hivatalosan!!!! :lol: :lol: :lol:

és ma voltunk falun rokonoknál, és volt kiscsirke, és Igi kiscsirke/liba/kacsa mániás, és egy néni mutatta neki a kiscsirkét, ő meg egyből rámozdult, megfogta a fejénél fogva, alig tudtuk kimenteni...olyan édes volt, imádja az állatokat!!!!!!!! B ilyenkor már a gépekért volt oda, az állatok ennyire sosem kötötték le...Ő mindig a ventillátort bámulta...ja, és Igi még a gólyákat is imádta, és mikor elrepült egy a feje felett annyira belemelegedett, h lecsücsült a földre ámulatában...

és és és,
tescoban a cherokee cuccok elég jók, bár egyáltalán nem olcsók, én egy-két gyerekcuccot láttam, ami sztem nem volt drága, Igi méretű farmergatyó 1500 ért, igen jó minőségű, és szintén 1500 ért zippzáros, kapucnis pamut pulcsi, szürke...
de sajna a cuccok nem tesco árakon vannak...

most megyek, B NAGYON JÓL érzi magát a táborban, már alig akar velünk beszélni, ma kirándultak és fociztak is...hááááát, kő leesett...ennyire felszabadult sosem volt a hangja, mikor a rokonoknál nyaralt... 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jöttem elbúcsúzni, holnap utazunk, majd jövő hétvégén jelentkezem :mrgreen: Remélem addigra minden beteg meggyógyul! És hazajönnek jópáran, lehet újra talizni :wink:
puszi mindenkinek!
denizsa

Fibi! De jó hogy újra itt vagy!!! :lol: Mindjárt mélek neked! :oops:
Fejvédő: Holnap tervezzünk egy IKEA-s kiruccanást. Miért?
Antsz rendelet :evil: miért csak most jut eszükbe? :?:

Fibi! Bogárka! Én örülök mindennek amit csinál, s nem aggódom :D

Indi! Negyedórás alvás?!?! Ez gáznak hangzik

Den! Talán röhögőport ettem? :P Ma reggel is eljátszotta szóval bizti vmi mulatságos kaját ehettem. :lol:

Moose! Miért nem viszed vissza a bilit? :?: Szerintem kicserélnék. Persze attól függ hol vetted. :?
S miért félsz a readonlyktól? Lemaradtam vmiről? :?

Kisün! Na pont ezért nem örülnék. Bár érdekes téma, hogy mi a nőies sportág, s mi nem, s mi mindent lehet ettől függetlenül csinálnunk. Nem szeretnék soha semmit erőltetni, de remélem hogy Angi majd nem szeretne semmi ilyesmit. :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsan! örülök, hogy így sült el a táborozás! :D

Den! jó nyarlást!!! :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Jó estét!

Deninek és Bélának jó nyaralást, Fibinek istenhozottat, tali legyen jövő héten kedd és csütörtök között valamelyik napon a Margitszigeten, torta szuperjó volt.

Dé sajnos nagyon rosszul viseli a fogzást, egyszerűen nem érti, hgoy mi van, csak panaszosan néz rém, rúgkapál és kiabál és még álmában is dobálja magát.. ezért a 15 eprces alvások. Úgyhogy naphosszat babakocsit tologatok, mert csak abban alussza ezt a rövidet is. Megyek is.

Tsók.

indianyo

Den,
jó nyarat, jó időt! :)

Indi,
jobb éjszakát! Dének pussz a fájósra!

Zsan,
ez tök jóóóó!!!! :) Éljen Igi és a kisállatok és éljen Borisz és a tábor!
neet
neet

Zsan,
Igi és az állatok :D És öröm, hogy B jól érzi magát!!! :)

Den,
jó utat, várunk vissza :)

Fibi,
üdv itthon :)

Barbi,
szerintem sincs értelme nőies-nemnőies sportágakról beszélni (azt hiszem, én nőies dolgokat soha nem is műveltem eddig :D), amiért én mondjuk a lányomat (és a fiamat is!) félteném bizonyos versenysportágaktól (és szerintem ide tartozik a nehézatlétika is), mert fokozottan doppingveszélyesek... de ha súlyt akar emelni, hát emeljen súlyt! Mondjuk jobban örülnék, ha küzdősportolna, vagy labdával csinálna valamit, de ha egyszer ez okozna neki örömöt, biztos, hogy nem tiltanám el tőle :D

Indi,
fogak bújjanak ki gyorsan!!!

Neet,
szia :D

vera
kisün

Sziasztok!

Fibi! Igen, csütörtökön jobb dolgom is volt :lol: , akkor voltam uh-n a dokinál :lol: , de egyébként sem tudtam volna kimenni a Tiszaligetbe, mert akkor már nem volt kocsim. Pénteken reggel mi meg már jöttünk haza. Hát majd legközelebb :roll:

Bogárka! Nem semmi humorérzéke van Petrának :lol: (bilizene)

Neet! Gratula Esztinek a bilizéshez. Mi most leálltunk, mert úgy vettem észre, hogy nem kakil így annyit Gréti, mint egyébként, sőt volt, amikor egész nap sem, úgyhogy most pihizünk, és később újra nekifutunk. Végül is erőltetni nem akarom, csak egy próba volt.

KépKép
KépKép
lindicita

Holnap mi is lelépünk Kaposvárra, 4 napra, addig megosztok veletek egy kis Gréti sztorit.

Van egy mesekönyvünk, amiben a Hápi kacsa kiabál az anyukájának, hogy MAMA. Gréti ezt nagyon szereti kiabálni, és tegnap itt voltak az unokatesók, hát produkcióztunk egy kicsit. Kérdeztem Grétitől, hogy:
- Hogy kiabál a kacsa az anyukájának?
- MAMAAAAA.
- És hogy kiabál az apukájának?
- APAAA.
- És Gergőnek? (unokatesó)
- GEGÍÍÍÍÍ.
- És Hajninak?
- HAJÍÍÍÍÍ.
Erre Gergő visszakérdezett, hogy
- És hogy kiabál a Hápi kacsa Grétinek?
Mély csönd, látszott, hogygondolkodik ezerrel, hogy hogy kellene kimondani azt, hogy Gréti. Erre felkiált:
- BABAAAAAA!
lindicita

Den! Jó utat! Melyik szállodába mentek? (Mi a Pávában voltunk Berekfürdőn, szuper hely)

Zsan! De mi volt a házassági évfordulón :lol: , mert arról nem írtál.
lindicita

Lindi: :)

Deni: Jó nyaralást!

Indi: nálunk csak néha jön elő a fogzásbaj..De kb 4 hósan nekünk is volt egy elég durva hetünk, azóta nem. CSak néha jön rá..Már alul vigyog mind a két fogacskája, de az ínyt azt nem törte még át..remélem D-nek is hamar alábbhagy és tud majd aludni is rendesen..

VOTIV :?: :?: :?: Remélem nincs semmi gáz? :roll:

Rylie
rylie

Lindi,
éééééééééééééééééédes lány ez a Gréti!!!!
és szted mit csinálhat egy házaspár, aki már hat éve együtt van??? :lol: Tegnap nem vert meg, én meg nem üvöltözem!!!!!!!!! :wink: :wink:
egyébként sajnos semmi extra nem történt, hülyék voltunk, h hónap végén házasodtunk...viszont tovább birtuk, mint Brad Pitték, mert ők is aznap házasodtak, mint mi, csak ők azóta már szét is mentek...

Rylie,
szóval a szkennelés akkor nem gáz???

Isti nagyon beteg volt péntek este, valszeg azért nem jön Votiv mostanság...

Den,

JÓ UTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
remélem D mihamarabb legyőzi a fogmanókat!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és sógornőm terhes, de nekünk nem modták el...sztetek miért????? ennyire utálnak????
nem volt nehéz NEM észrevenni, h hirtelen nem cigizik, nem iszik bort, egész nap alszik, és apósék olyan vééééégtelenül előzékenyek voltak vele, mint amilyenek velem voltak, amikor... :roll: khmmm...

szóval, MINEK TITKOLÓZNAK???????????? olyan gáz...
vagy ez is olyan "jó, amikor csak a kettőnk titka-feeling???"
akkor meg miért nem titkolják JOBBAN???? :? :?
végül is a párom tesójáékról van szó...nem vmi távoli rokon...
az én fiaim is igy el fognak távolodni egymástól???????????? én annyira nem szeretném...
ez nálatok is igy van??? vagy ti el sem tudjátok képzelni, h ne mondjátok el a tesótoknak a nagy hirt????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

köszi, drágák vagytok! az az érdekes, hogy D nem sír egyáltalán (egyébként se nagoyn sírós, csask ha egyedül amrad vagy naaaagyon éhes) - talán nem fáj neki olyan nagyon - de kiabál és dobálja magát meg rugdos - teljesen értretlenül áll a dolog előtt, szegény picikém... én meg hulla vgyok, el voltam korábban kényeztetve az egész éjszakát kissé nyöszörgősen ugyan, de simán végigalvó gyerekkel, hát ez most nincs. Waldorf szerint a fog = akarat, tehát ahogyan a felegyenesedés és a járni tanulás is akarati tevékenység, úgy a fogzás ennek elősegítése, tehát ez egy nagyon fontos és hatalmas lépés.. én csak azt szeretném, ha szegény picike egy kicsit könnyebben lehetne ezen túl, de hát a mi családunk nem arról híres, hgy bármit is könnyen letudjon :lol:

összes kis és nagyobbacska pocaknak sok örömöt és élvezzük a nyarat! Lesz majd sok panasz a ronda esős hideg miatt később, legalább most örömködjünk!

csókolat, gyertek margitszigetelni jövő héten!

indianyo

Na, beszkenneltem az uh képet, de nem sok minden látszik rajta, azért megmutatom nektek is. Igaz, pénteken megyünk a 12 hetesre, ott remélem valami jobb minőségű felvételt kapunk.

Kép

Indi! Kitartás a fogacskákhoz! :wink:
Mi úgy vészeltük át ezt az időszakot, hogy Grétike ott feküdt mellettünk, és akkor érdekes módon valahogy nem fájt :lol:

KépKép
KépKép
lindicita

Zsan! Szerintem csinálhat egy harmadik gyereket, esetleg egy kislányt :wink: Azért 6 év nem olyan nagy idő! Vagy belőled 1 év többnek számít? (van aza csúnya gyerekbetegség, nem tudom mi a neve, amikor 1év alatt 7-et öregszenek.) Te lennél a Zsanci kór? :lol:

Képzeljétek, nekem azt mondta apjuk, hogy ha ketteske is lány lesz, akkor addig megyünk, míg nem lesz egy fiú. Erre én mondtam, hogy nem akarok több gyereket. Ő meg csak kajánul vigyorgott, hogy ha így haladunk lesz egy csomó, mert az eddigi átlag alapján 2 évente jön egy "nem kívánt" bébi. :lol:
lindicita

Lindi,
oks, majd legközelebb :D Gréti csodaédes lehet a dumájával :) és miért mondta ezt a férjed, nem is terveztétek még ketteskét? :)

Indi,
jaj, szegény D meg te. kitartást! nekem a kedd elvileg jo lenne talizni :)

Zsan,
a fiu testvérek mások, mint pl 2 lány. szerintem. nekik ez amugy elsö bébi? az is lehet hogy kivárják a 3 honapot, sokan babonábol addig nem mondják meg. bár én sosem értettem ezt...

Deni,
ha még olvasod: JO NYARALÁST, jo pancsizást, jo pihit, stb :) :)
táborrol majd irok mélt, nem fárasztom itt a többieket :D

Barbi,
holnap mélek Neked is, pusza :)

KépKép
fibi

Votiv,
jelentkezz! Akárhogyis van, ha megosztod velünk, biztos jobb lesz!
neet
neet

Zsan,
Fibinek igaza lehet, a fiúk mások... 1000x pletykásabbak a csajoknál. :D
Mi is eldöntöttük anno, h 12 hétig hírzárlat, de egy barátnőm rábeszélt, h ha jó a hír, velünk örülnek, ha valami gebasz lesz, velünk sírnak, és így könnyebb... na meg nem is tudtam magamban tartani... még meg se száradt a 2 csíkon a pismancs, már körbetelefonáltuk a rokonságot, barátokat, és amíg apa elrohant egy doboz cigiért :lol: :lol: :lol: , én átrohantam a szomszédasszonyomhoz a hírrel. :lol: Ennyit a titkokról. Ekkor voltam kb 4 hetes. :)

Minden nyaralónak jó időt!
Apa mától visszament dolgozni, 2 hét lógás után. :cry:
neet
neet

Sziasztok!

Emma extra nyűgös volt egész hétvégén, így nem jutottam gépközelbe. Tegnap reggelre elmúlt a láz, viszont jöttek a pöttyök, de most már inkább összefüggő piros foltok lettek. És ilyen rosszkedvű még soha nem volt E. Alig eszik, teljesen legyengült, és ha nekimegy egy hajszál, már sír. Egész nap/éjjel cicin akar lógni - pedig már napi egy szopinál tartottunk.

Fibi!
Üdv itthon!

Bili: nekem sem szimpi a zenélő, de ha inspirálja a gyereket...

Votiv :?: :?: :?:
manoka11

sziasztok,
Istinek 3naposa volt, tegnapra előjöttek a pöttyök, de sajna az antibigyót végigszedjük már, mert abból nagyobb baj lenne, ha abbahagynánk. de most már tényleg dokit fogunk váltani! :evil:

apafej sajnos nagyon rosszul fogadta a hírt, röviden ugyanaz a helyzet, mint Istivel volt, csak most kijelentette, hogy ha az ő akarata ellenére nem vetetem el, elhagy bennünket. és nem hiszem, hogy van esély rá, hogy meggondolja magát. én viszont nem akarom elvetetni...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Hazaértünk a nyaralásból, nagyon klassz volt, szuper időnk volt, tényleg sikerült egy kicsit kikapcsolódni, ha pihenni nem is :lol: Most mosok, és próbálok valami rend-félét csinálni!

Votiv!
Csak az utolsó oldalt sikerült visszaolvasnom, és már épp ujjongtam a nagy híren, de amit most írtál.... Nem is tudom, hogy mit mondjak..... És Istinél hogy oldódott meg a helyzet? Úgy emlékszem azt írtad, hogy az sem volt egyszerű, és mégis minden megoldódott! Nagyon drukkolok Nektek!+++++++++++++++

Mindenkinek puszi, remélem, hamarosan találkozunk!!! Próbálok majd visszaolvasni!
zuzmo1

Votiv!

Hát ez nem hangzik valami jól :cry:
És mi volt az indok? (persze csak ha nem vagyoktúl indiszkrét)

Zuz!
Szia itthon, és örülök, hogy jól telt!
manoka11

Manóka, nem akar 5. gyereket, nem akar terhes nőt, szaros pelenkát, síró gyereket pesztrálni - mintha olyan baromi sok feladata lenne Istivel is. meg részemről felelőtlenség úgy vállalnom 2 gyereket, hogy "még magamat se tudom eltartani".

Zuzi, ez az, az mondja, egyszer már hagyta magát "bepalizni", mégegyszer nem fogja.

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Remélem, befogadtok még egy gyermek-által-elnyomott anyát a beszélgetők táborába. :)

Az én kislányom, Dalma már a 11. hónapot tapossa, és augusztusban betölti az első évét. És ez még csak az egyik kihívás. Második bébi ugyanis már pocakban tapossa magának a helyet, bár még bővesen elfér az ő kemény 9 hetével.
Most a legnagyobb küzdelmet az jelenti számomra, hogyan szoktassam le a kis hölgyet, hogy ne a hasamon, hátamon, fejemen... taposson, mindezt odabújás leple alá rejtve.

Ennyit zanzásítva!
Üdv mindenkinek,
Malena
malena

Votiv!
NAGYON drukkolok neked, hogy megváltozzon apafej véleménye! A végső döntés meg úgyis a te kezedben van, de persze mérlegelned kell a körülményeket... mennek a ++++++++++++++++ gondolatok feléd!

Malena!
Üdv itt, szívesen látunk, de mesélj kicsit bővebben! Hol szültél, kivel, hogy akadtál ránk?
manoka11

Szia Malena!
Üdv itt. Szt Imre?

Manoka,
ez azért nem ilyen egyszerű, hogy a végső döntés kinek a kezében van. Egy babához vagy nem babához ketten kellenek. És egy gyereknek kell(ene) egy apa is.

Votiv,
sajnálom, ami történt, úgy ahogy van. Drukkolok, hogy minél kevesebb sérüléssel folytatódjon a történeted. Azt direkt nem írom, h végződjön, hiszen arra van még úgy 40-50 éved, papinkónak valamivel kevesebb, a gyerekeknek meg még rengeteg...
neet
neet

Votiv,
jajj :( :( én sem tudok okosabbat mondani, csa szívemből szurkolok, hogy oldódjon meg ez a dolog.... Úgy, ahogy az a nektek legjobb.. sok-sok erőt neked és ha számít valamit, akor mi itt mind nagyon szeretünk és veled vagyunk..++++++++++++++
És Istinek gyógyulást!!!!

Malena,
üdv itt :) Gratulálok a kislányodhoz és a pocaklakóhoz is :)

sajna nem tudok most visszaolv, de talán délután...

Ha itthon vagyunk, sem tudok bnetezni, mert Füli mindenhol igyekszik felállni és nagy seggeseket is dob emiatt, úgyhogy non-stop pesztrálom :lol: :lol: De őrülten igyekszik. Babarácsot is kell venni, mert pillanatok alatt tűnik el és lehet előszedni a franciaágy alól, meg a fürdőszobából, meg a szárító alól, meg mindenhonnan, tán csak a csillárra nem mászott még. :mrgreen: (ami késik, nem múlik!)
na, let's go egy újabb ügyintézős napnak... De már ássák az ALAPOT!!!! :D :D

Csók mindenkinek

Macsek
macskanyu

Votiv,
ha már a pöttyöknél tartotok, tán láz nem is lesz már, drukk Istinek!
neet
neet

Neet!
Akkor talán nem fogalmaztam jól, és nem is akarok senkit megbántani, azért írtam, hogy mérlegelni kell a körülményeket. És 100% egyetértek abban, hogy egy gyereknek apa is kell.
manoka11

Manoka,
persze, persze, megértem. Semmi gond! :)
neet
neet

Neet!
Akkor ok :) És drukkoljunk együtt Votivnak, hogy minden a lehető legjobb legyen!

Emma kezd jobban lenni, megjött a hangja :lol:
manoka11

a nagy tegnap akkorat esett, hogy iszonyuan dolt belole a ver es a janos korhazban osszevarrtak a szajat meg kapott tetanuszt, rettenetes volt... :( :( :( :(

Votiv, ha barmiben tudunk segiteni, csak szolj!!

ujaknak udv, irjatok sokat :D
moose

Jaj Moose, ez szörnyen hangzik! Hogy történt? És most hogy van szegényke? Drukk nektek, hogy mielőbb helyrejöjjön++++++++++++++++++
manoka11

Miattatok nem jutok el a konyháig, hogy lesz itt ebéd?? :D

Manoka,
Emma már rosszalkodik is? Akkor nagy gond már nem lehet! :)

Moose,
jajj, nekem is összevarrták egyszer, végigüvöltöttem (3 éves lehettem tán?), mai napig látszik egy pici csík, de csak belül. Drukk a nyuszidnak, h később nevetve emlékezzen vissza. Bár én sem nevetek...jujj.
neet
neet

moose,

jaj istenem :cry: :cry: :cry: szörnyen is hangzik :(

votiv,
hát ez sem hangzik túl jól,nagyon sok energiát kívánok neked :!:

neet,
irány a konyha :D
Vendég

Votiv: :( ez nem túl jó hír...mondjuk én se tudnám eltartani magam :? ez inkább talán csak hirtelen jött indok volt neki, nem?? Talán megváltozik a véleménye, ha egy pici időt hagysz neki, hogy forgassa magában még a gondolatot, nem? Vagy most mi lesz???
Sok ++++++++++++++++++ neked, ez most nem lehet könnyű!

Moose: jaj-jaj, szegényke :shock: Mit csinált??

Malena: üdv itt :)

Macs: alap rulez! :)

Rylie
rylie

Rylie, anyagilag támogatna, de nem akarna részt venni az életünkben. viszont szerinte az úgy rendben lenne, ha elvetetném, és minden menne ugyanúgy tovább, mint eddig. komolyan megdöbbentem, olyan, mintha nem is ő lenne, nem is feltételeztem róla ilyen mértékű önzést és érzéketlenséget :( lehet, hogy rosszul választottam, de ez már történelem :(
hogy mi lesz? azt még nem tudom...

Moose, nagyon sajnálom Nyuszidat! remélem hamar meggyógyul és elfelejti ezt a szörnyűséget :( és Te is elfelejted...

votiv 8)
votiv

Moose,
szegény TI!!!!!!!!!!!!Nagynyusznak mielőbbi gyógyulást, és gyors felejtést!!!

Votiv,
úgyis tudod!!! Jó doki száma pedig nálam, ha kell... :lol:

Malena,
sziasztok, gratula a 11 hónaposhoz, és a már útban lévőhöz.... :lol:

testvér dolog:
valszeg a fiúknál minden más...de ha titkolják, akkor miért nem titoklják apósék előtt is???? :roll:
de már "túl vagyok rajta", nem különösebben érdekel...manapság dugig vagyok babaillattal... :lol: és úgy érzem, ezzel nem engem bántanak meg, hanem a másik felemet...

Lindi,
harmadik gyerek akkor lesz, ha:
1. lekopik a fejemről a "nem akarok több gyereket" tetkó
2. ha már olyan öregek leszünk, h L nem tudja elolvasni
3. ha nyerünk a lottón, és tudunk venni magunknak egy szerető és segitő családot...

természetesen most is vannak olyanok a családban, akik segitenének, de vagy túl messze laknak, vagy nekik is saját családjuk van...pech
a héten is meg akartuk kérni a családot, h egyik este vigyázzanak a kismukkokra, de nem érnek rá... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: