Sziasztok!
először is gratula GILINGÉKNEK

..
Szia Sampa,köszönöm,hogy érdeklődsz, naptár szerint 21hetes vagyok pont ma,de már 2 uh szerinr mégcsak 19 hetes,a dokim is ezzel számol. Tehát valahol a 19 és 21 között van az igazság,remélem nem karácsonykor kell dolgoztatnom az orvosomat és a szülésznőt.

Vasárnap megyünk 4 D UH-ra,remélem kiderül,hogy fiú vagy lány,bár nekem tök mindegy, a férjem szeretné,ha teljes lenne a vágya,elsőre lányt szeretett volna,bejött,most másodikra elkélne egy fiú is.Makd meglátjuk..
A szopival kapcsolatban csak annyit,hogy én is így csináltam,adtam,mikor kért,aztán nyugi volt.
Szia Ildi! Csak most derül ki,hogy tök közel lakunk,mi Pomázon..
Szia Marcsi! Mi sem használtunk külön mosóport,igaz öblítőből a sensitivet használjuk,de ez az indiai bigyó

jól hangzik..nem találtál semmit róla az interneten,vagy nem győzött meg?Mi ez tulajdonképpen?
Én úgy tudom,hogy 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell.A lakcímmel kapcsolatban pedig én úgy gondolom,ismereteim alapján,hogy a gyerek automatikusan megkapja az anya állandó lakcímét és tényleges tartózkodási helyét.Ennek az egésznek, igazság szerint,ugye a gyerekorvos moatt van jelentősége. Szerintem pontos infót kapsz a tartózkodási helyed szerint illetékes anyakönyvi hivatalban(általában a pogármesteri hivatalon belül működik,de külön telefonszámmal bírnak a telefonkönyvben),de ha tudsz várni pár napot,megnézem neked az anyakönyvezésről szóló törvényben.
Szia Jube! Hát igen, ez a sűrű ébredés nem felnőttnek van kitalálva,pont mire mély álomba szenderülnél,ébredhetsz is..Én nem vagyok mérvadó,met a lányom 2 éves koráig ébredt éjszaka,de nagyon valószínű,hogy azért,mert szopizott.Éppen ezért csak gondolom,hogy mikor leszoknak az éjszakai szopiról,átalusszák az éjszakát,de persze, ahogy idősödik a baba egyre ritkábban ébred ..persze az átalvásnak meg a mell látja kárát

,de idővel az is beáll,megtanulja,hogy éjszaka kevesebb szopi van. ja,és a nappali ébrenlét is életkori sajátosság,legalábbis én azt figyeltem meg anno,hogy mikor nyiladozott az értelme,kiváncsibb lett,valahogy utált aludni nappal,mintha sajnálta volna az időt..
megyek,élvezem a semmittevést,míg alszik a lányom