A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Kuha
Gergő hogy van?

Mea
Jobbulást Livikének! Természetes szerintem, hogy eltoljuk ha még nincsen jól.

Cleo
Így most akkor még nem hívlak :wink: :lol: De nem menekülsz... :P

Nyúlné
Én is szoktam dühöngeni, hogy tök életlenek a késeink, de amikor mellé vágok és a kezemen huzigálom, akkor nem bánom annyira :wink:

Zsteri
Szegény babóca! Remélem nem lesz gond! Hogy történt az eset? Csak, hogy okuljunk... Rokicát már nem tudom kiegészíteni tünet ügyben.

Voltunk ma gyógytornákon. Marci elkezdett mászni mindkettő tornán! Kis rafinált, itthon 2 napja mászott egy incuri azóta nem csinálta. Most meg egyből azzal indított! :lol:
Így nem kell többet mennünk és nem kellett sírnunk sem ma! Úgy örülök. Most azt csinálja, hogy mászásból rajtol aztán kúszásba folytatja.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Nyúlné
Kisnyúl bőre javul?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Köszi az érdeklődést, Gergő javul. Hála Istennek!!! Tegnap már nem volt lázas , de hasmenése az volt.
Ma viszont már az sem volt. Igaz, rendes kaki sem, de ezt most nem bánom.

Nem tudom, hogy Totka rizsnyákja segített-e, vagy az, hogy tegnap csak sárgarépát kapott krumplival.
Mindenesetre ma tünetmentes volt.

Egyébként Totka, gondolom, ezt a módszert felnőtteknél is lehet alkalmazni. Milyen adagolásban szerinted? Gondolom nem ugyanennyi mennyiségben.
Bár még mindig nem értem, hogy miért 3 l vízben kellett megfőzni az 1 evőkanál rizst, de én mindenesetre "előírásszerűen" csináltam.
Úgyhogy, mégegyszer köszönjük Totka!

Juci, olvastam a másik topikban, hogy Marci milyen kis rafkós mászás ügyileg!!! :lol: :lol: :lol:
És most , hogy írod, eszembe jutott, hogy Gergő nagyon sokáig ugyanezt csinálta, mint Marci!!!!! Nagyon sokáig csak kúszott, majd rájött a mászásra is, de kb. 2-3 "lépés" után visszament kúszásba.
Én mondjuk akkor nem tulajdonítottam ennek jelentőséget, pláne, hogy úgy tűnt, mintha azért menne vissza kúszásba, mivel úgy gyorsabban tud haladni.
Ez eltartott egy jó ideig, most meg már itt van, felmászik az ágyra, sőt, annak a támlájára is , és ott "trónol" rajta.
Úgyhogy hidd el, Marci is hamarosan csak mászni fog!!!!

Íme:
Kép Kép Kép

Mea!

Lívinek jobbulást kívánunk!!!

Kép
kuha

Sziasztok

Juci, nagyon örülök! ügyesek vagytok!

Kuha, neketek is örülök, hogy jobban van Gergőke. Nagyon édi a kanapé tetején! :lol:

Tüncsikém is meglepett minket! Tegnap vettünk neki ilyen Chicco járássegítőt (nem komp), még csak egy-két lépést ment vele segítséggel, gondoltuk, majd pár hét és segítségével megízleli a járást...erre ma este (8 körül), hogy haza jöttünk a vásárlásból, Tüncsike odamászott ezerrel ehhez a játékhoz, felállt és elkezdte tolni, hatalmas nevetések közepette, annyira belejött, úgy élvezte a járást, hogy már majd össze esett, de ha nem mehetett vele, hiszti volt! Alíg tudtam elterelni a figyelmét, hogy mehessen aludni!

Kíváncsi vagyok mi lesz itt holnap!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Eloszor is bocs, de apos gepen nincs ekezet :evil:

Mea!
Livikenek gyors gyogyulast kivanok! Jovo penteken meg nem tudom, hogy itthon leszunk-e, az majd a het vege fele fog kiderulni. Azert remelem. :)

Juci!
Ok. :D Orulok, hogy nem kell tobb torna. :)

Kuha!
Kis kanapemaszo rosszcsontod nem latszik tul betegnek szerencsere. Nagyon kis ugyes. :)

Nyulne!
Hogy van kis lovagunk pottyossege? Remelem mar muloban. Naladtali is nagyon jol hangzik. :wink:

Totka!
Igen, nagyon szeretem a Balatont es mivel a szuleimnek van ott nyaraloja igy nyaron igyekszunk minel tobbet ott lenni (nem a belvarosi fustot szivni :( ). Majanak is sokkal erdekesebb ott az elet, imadja a vizet (meg a vonatokat is :lol:).

Tenyleg ha meghallja, hogy vonat kozeleg felkapja a fejet es hangos dadada-zasba kezd. Ja, es megtanitottam neki, hogy adjon a kezembe dolgokat. A korulotte levo targyak valamelyikere ramutatok es o olyan 80%-os pontossaggal azt a kezembe adja. Persze miutan jol megdicsertem azonnal visszaveszi. :D Megzabalom, olyan kis ugyes.

Joejt,

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Pruntyi!
Nem semmi mutatvany lehetett. :) Nagyon ugyes Tuncsike!
Ha ez ennyire jo engem is erdekelne. Megkerdezhetem, hogy hol vetted es hogy mi penzert?

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jó reggelt Lányok!

Kuha
Örülök, hogy Gergő jobban van. Úgy trónol ott a támlán, mint egy kis párduc :lol: :lol: Nagyon aranyos.
Mi van a dobozban? :oops:

Cleo
Aranyos lehet maja ahogy elveszi a holmit ahogy megdícsérted! :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Maja
Elnézést!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt!

Juci, jól ráéreztél a lényegre, Gergőt valóban a doboz érdekli.
A Kismama újságok vannak benne.
Csak az a baj, hogy általában a földön tartom, az ágy mellett, viszont simán leszedi a tetjét, és kirámolja az újságokat, majd oldalanként tépi ki a lapokat.
Gondoltam, napközben biztonságban van az ágy tetején.
Hát mostmár nincs. Igaz, a tetejét még nem szedi itt le, viszont a lyukon nyúlkál befelé, és ha megkaparint egy kis papírt, akkor azon akarja kipaszírozni az egészet. :?

Kép
kuha

Rokica, köszi a segítséget!

Juci,
Sajnos hülye voltam, és csak nekitámasztottam a falnak a létrát, kimentem a konyhába, közben Lujza odakúszott és vhogy kibillentette az egyensúlyából, ami aztán átesett rajta, és az egyik fok megüthette a tarkóját. :( Nagyon megijedt szegényem, volt nagy ordítás, de elég gyorsan megnyugodott, abban reménykedem, hogy nem fájhatott neki annyira.
Most nem látni rajta semmit, úgyhogy talán megúsztuk de még nem akarom elkiabálni.

Lujza és Teri
zsteri

Kuha
Jó, hogy Gergő hasmenése rendeződni látszik!! :D :D
Véleményem szerint 50-50%-ban segített a diéta és a rizsnyák!
Felnőtteknek a következőképp: 1l. víz+10ek.rizs. Ebből egy ek. minden étkezés előtt.Kiválló hasfogó.
Panna is imád mindenféle újságot, színes papírt!! :D Nem győzzük elpakolni, mert megeszi!!!
Juci
Marcid nagyon ügyi mászás ügyben, jó, hogy nem kell már tornára járni!
Megann
Köszi a citrominfót!! :D :D Így leírva, nem is olyan szörnyű! Mondjuk , majd nyilatkozok egy hét múlva! :lol:

Itt már megint káosz van(soha nem leszünk készen!! :( )
A villanyszerelő van itt, vezeti a spotégőket.Persze, hogy kopácsolja a falat, így minden csupa por!!ÚÚÚÚÚÚTÁLOM! :( :( :( :( :(
Szép napot Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Cleo, magánembertől vette, újonnan, 7500-ért, nem tudom, hol mennyi...de 10000 alatt nem láttam hasonlót.

Kép

Kép
prüntyi

Kisnyúl háta:
mintha javulgatna,de lassan!csak a homeosat adom még,meglátom,végül is nem rosszabodik!azért biztos segít a naponta többszöri zuhany és fürcsikrémkenés!és szellőztetés!
de a kocsiutak után azért picit mindig bedurran! :? és fürödni se tudunk menni a klór miatt,csak otthon pancsizunk!

ZsTeri,
szegény Lujza :( ,reméljük semmi nem lesz,viszont ezért a névért odavagyok
LUJZA :D :D :D
Kuha,
újságpapír nálunk detto és hihetetlen ügyességgel csempész be mindig egy darabkát a szájába!képek nagyon jók Gergő huligánkodásairól! :lol:
Juci,
dejóóóóóóóóóó!!!!!!! :P :P :P ,te Marcid nagyon ügyes és én Marcim is a kúszást nehezen adta fel a mászásért,most meg a mászást a járásért....a gyorsabb autót se cseréljük le szivesen! 8)
Cleo,:)
Kisnyuszi is imádja kirámolni a játékos dobozát és ő is odaadja,de aztán inkább megtartja őket!viszont Fanninak is szret rámolni,amikor itt van nálunk a járókában ő odaáll a rácsokhoz és elkezdi egyesével mutogatni neki a játékait hatalmas csatakiáltások közepette,be is nyújtja neki,aztán gyorsan kirántja,de ha Fanninak nagyon megtetszik valami,akkor elkapja és úgy szorítja foggal-körömmel,hogy Kisnyúl végül feladja és nekiadja(mintha rajta múlna :wink: )
Fanni már a habtapira is kimerészkedik anyukája őrző tekintetével,de Kisnyúl néha ennek úgy megörül,hogy szabályosan lerohanja vagy nekikezd hadonászni a játékokkal!Úgyhogy Fanninak már harcisérüléseket is szerez és hát olyankor eltörik a mécses! :roll: mondjuk a kiscsaj általában inkább megpróbálja átaludni Kisnyúl intenzív ébrenlétét és amikor végre kidől,na akkor kibpontakozik és össze-vissza gurul a habtapin!viszont nekünk mindig emiatt hiusul meg az összes programunk!mindent felváltva! :twisted: :lol:

Prüntyi,
Tüncsike nagyon ari lehetett,ahogy megindult alatta a talaj! :lol:
B.Kriszta,
annyira jók a képek,nagyon jól érezhettétek magatokat!Kincső huncutabb,mint valaha! :D
Totka,jól hangzik a ti programotok is!
és Pannának boldog névnapot!
és mindenANNÁNAK ,PANNÁNAK,ANIKÓNAK nagyn boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

még egy
Viki,ez a Peti gyerek annyira szép fiú!rosszcsontszépfiúúúúúú!

jaj,de jó,hogy sikerült legalább ennyire reagálni,hétvégén lehet nem leszünk,mindenkinek szép napot,puszi

ja és a tali:
Mea,természetesen a köv.hét a tiéd,ami ha jól értem pénteken lesz,ugye?
mi megyünk tuti! :lol:
de esetleg,ha van kedve valakinek hétközben feljönni hozzánk is,szivesen látom!
de a köv.utáni hét is jó!
kinek mikor??????
puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

bocsi a sok-sok-sok-sok-sok hibáért :oops: !

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Kuha! :)

Örülök, hogy Gergő jobban van már.
kérlek küldj egy mailt nekem, mert nincs meg a címed, vagyis ami van az nem jó, mert arra nem küldi el :(

Cleo! :)

Remélem tudtok jönni jövő héten, örülnék neki.

Nyúlné!

De jó, hogy tudtok jövő héten is :)

Prüntyi!

Gratulálok Tüncinek a menéshez.
milyen járássegítőt vettetek és ha megkérdezhetem mennyi volt?
Érdemes venni?
Mert mi is gondolkozunk rajta.

Csajok!

Vettetek már kiscipőket babáitoknak?
Milyet?
Védőnőnk mondta lassan majd lehet, ha elkezd lépegetni is Lívi.

Ja 10600gramm a csajszi és 80 cm :D

Nem kicsi :D :D :D :D

De majd látjátok jövő héten "élőben" :)

Még egy kérdés:
Nektek megeszik a gyerkőcök a sima natúr joghurtot???
Mert Lívi imádja!
Már nem is adok neki Danoninot, minek ha megeszi a simát :)

Szép napot!!!

Mea
mea

Kuha!

Gergő sorozata szuper!!!
Nagyon ügyes!!!

Lívi messze van azért még ezektől :D

A kis húsgombócka :D :D :D

Mea
mea

Juci! :)

Szerintem Marci is a lassabban kezdi el a dolgokat, de szerintem ne is aggódj emiatt.

Nagyon ügyi, hogy már mászik is meg kúszik.

Ráér, nem kell sietnie.

az egy dolog hogy sok gyerkőc minél hamarabb csinálja.....

De ő ráérős, ennyi.

Nem lesz gond.

Lívi is komótosabban csinálja a dolgokat, ő is mászik még meg kapaszkodva feláll.

De nem lehet kézenfogva vezetni őt, mert nem lépeget egyáltalán.

De nem is erőltetem.

Nekem is jobb így egyelőre :D

Mea
mea

Mea!

Melyik e-mail cím az , amire nem küldi el?

Jöhet ide is: kuha@citromail.hu, vagy ide is: kurfisrobert@fibermail.hu

Várom a leveled!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Íme egy kép... :lol:
Kép

Chicco típusú 7500 ért vettem, szerintem megérte...én emellett döntöttem a babykomppal szemben, mert ott csak ül a baba, ítt meg ő az aki feláll, és elindul...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Klassz :)
Használtan vetted vagy újonnan ennyi?
Babaszobán?

Mea
mea

Mea, újonnan, egy püspökszilágy-i nőtől, (ők hozzák be az osztrákoktól...) 7500,-ért.

Kép

Kép
prüntyi

és amit írtam????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:evil:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

mindegy,a lényeg,hogy:
Prüntyi :lol:
Mea,
mi a köv.héten megyünk méricskélni,de szerintem (talán) a 8kilót éppen elhagytuk! :D a hosszára is kiváncsi vagyok már,azt rég mértük,lehet otthon meg is tesszük,nem hiszem hogy a doki pontosabban mérne!

Kisnyuszi elkzdte jelezni,ha azt akarja,hogy beszéljünk! :P
pl.imádja,ha a képeskönyvecskéjét mesélem és ha abba hagyom elkezd kiáltani és tapicskolja a számát,közben a könyvre mutat!
vagy az apjának is tapicskolja a száját,amikor már szükségesnek érzi,hogy én is ott legyek az esti fürcsinél!annyira édes!

nemrég eltünette a sluszkulcsomat,biztos nem voltam benne,de utolsó emlékem,hogy a garázsból feljövet kivette a kezemből és mivel sokminden volt nálam,ráhagytam!aztán napokig nem volt kulcs! :twisted: :lol:
de ma öltözködésnél kutattam a melltartós dobozomban és rábukkantam! :lol: pont Kisnyuszi magassága! :lol:
lényeg,hogy megvan!
na mentem ,puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jaaaaaaaaaaaaj, lányok, Tüncsinek valami nagyon kicsípte a popsiját! és úgy sír, mikor megtörlöm neki...nem tudom, hogy kaja a tettes, vagy valami vírus, de megpróbálom diétásan etetni...mi az amit ilyenkor nyugodtan ehet? Igazából étvágy sincs...ma kb 2x evett 1/2 üveg kaját,a gyümölcs tövábbra sem csúszik...inkább a sósakat eszi. Próbálom a folyadékot is pótolni...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
nem akarod e is kipróbálni a popsikenőcsömet?
már,ha nem javul Tüncsike popóállapota!
nagyon szuper kence,másnak is bevált!szólj,ha kell a recept!
jó éjt

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Prüntyi,
most, hogy hasmenéses volt Gergő, ugyanígy jártunk, mint szegény Tüncsi!!!!

És Nyúlné kencéje tényleg bevált!!!

Kép
kuha

Nyúlné, köszi, kipróbálom...bár holnap megpróbálok igazi textilpelust rákötni..., hogy szellőzzön a popsija...

gondolom gyógyszertári kence...ügyeletes nem hiszem, hogy bekeveri... :cry:

Kép

Kép
prüntyi

igen gyógyszertári! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Prüntyi mmegkérdem ma apósdokit,hogy mi a teendő!ha még aktuális!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

kiszívom a kis lukon a lötyit

Kép

piálsz velem,anya?

Kép

szörcs...szörcs...

Kép

Mmmm,de finom

Kép

akkor már fenékig!!!!

Kép

kicsit szomorkás a hangulatom....

Kép

máááááááma!

Kép

mi van már inni se szabad?

Kép

nézd anya,ezt most lenyelem!

Kép

látod?

Kép

hopp,ez lecsúszott!

Kép

olvasok egy kicsit...

Kép

ja,még nem is tudok olvasni...

Kép

Lánc-híd buli

Emese és MarciKépKép
nyúlné

tegnap nagyon vicces napunk volt!
egész nap otthon rostokoltunk a nagy melegben(kivéve,amikor FODRÁÁÁÁÁSZHOZ MEEENTEEEEEEM!!!!!!!),de végül összekaptuk magunkat és kitaláltu a programot!irány a Lánc-híd!tudjátok ottt minden hétvégén buli van és lezárják a kocsiforgalmat!
mire odaértünk egyszercsak leszakadt az ég,mocskos nagy zuhé volt,ki se szálltunk a kocsiból,vártunk,hogy mi lesz!egyszercsak elállt és még az ég is tisztulni kezdett!gyorsan kipattantunk és átsétáltunk a híd túloldalára!erre leszakadt megint az ég,de most mégjobban!beálltunk egy kajásbodé kicsi eresze alá,de így is szanaszét áztunk,nekem a bugyim is vizes volt!Kisnyuszit megmentették a bódésok és bevették magukhoz,betakarták és megetették krumplival!ott rötyögött a gyerekünk bent a száraz,meleg helyen rajtunk! :lol:
ott volt egy angol csoport is,ersze ittasan és annyira jól érezték magukat és reménytelennek tartották,hogy ne ázzanak meg a kis ponyvák alatt,hogy végül kiültek,sőt feküdtek az esőbe!nagyon viccesek voltak!
szerencsére párom a közeli szállóban dolgozik és odahívta az egyik taxisukat,aki visszavitt minket a kocsinkhoz,az övét eláztattuk!én meg lakaptam a szoknyám és úgy vezettem hazáig,hogy meg na fázzak!nagyon jól sikerült a kirándulásunk,mondjuk tényleg jó volt! :lol:
úgylátszik az összes zuhét,vihart kocsiban vagy utcán töltöm Kisnyuszival!

és még valami:
tegnap Kisnyuszi megtette az első önálló lépéseit! :P :P :P
ott ültünk a földön hárman és csak szórakoztam,hogy elengedem őt,hogy álljon meg a saját lábán,erre ő megállt és még el is indult!olyan 3-4-5lépéseket tett és kacagva összerogyott,nagyon tetszett neki és nekünk is!
és tudja mi az a telefon,lámpa is!diadalmsan,harcikiáltással mutatja vagy fogja,ha kérdezzük hol vannak!
olyan jót aludtunk,bár volt egy kis meleghullám éjszaka is,Kisnyúl is felsírt,de aztán jött egy kis hüvi végre!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Nagyon jó móka lehetett, néhanapján jó egy kicsit sz@rrá ázni. :lol: Egyszer mi is nagyon igy jártunk a Solymári horgásztónál, ahol van egy kis sziget, ahova egy fazon visz át csónakkal (nincs más út :roll: ) és egy ilyen nagyon brutál nyári zuhé ott ért minket. Persze a fazon b....tt átjönni értünk abban az itéletidőben, mi meg először próbáltunk fák alá bújni meg ilyesmi, de reménytelen volt, mert egyre jobban esett és a végén már csak fetrengtünk a röhögéstől. :lol: Csak a rohadt vörös hangyák ne csiptek volna minket hülyére. :evil: Meg a mobilom bekrepált. :roll: Mondjuk, akkor még nem volt Maja, babástul lehet, hogy nem lett volna olyan vicces. :)
Képek édesek, Kisnyúl tündéri és nagyon ügyes! :) Gratula az első lépésekhez. :)

Mi most megint balcsizunk. Tegnap átjöttel Rokiék, ők is itt a környéken tanyáznak. A két kiscsaj nagyot lubickolt a vizben, aztán közös erővel kipakolták Zsuzsa babakocsijának az alsó tárolóját. Nagyon édesek voltak, ott álltak egymás mellett és nagyon pakoltak. Maja főleg a kölesgolyókra utazott és tömte be őket sorban a szájába (persze, ha én veszem neki, az nem kell :roll: ) :D . Csináltunk képeket is majd teszek fel.

Prüntyi!
Köszi az infót. :) Nagyon aranyos fejet vág Tüncsike a komoly munka közben. :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Nyúlné, Te annyira költői vagy a képek feliratozásánál!! :D Nagyon bíííírom! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Marci édi, de ezt úgyis tudod!
Tegnap klassz volt a Kübekházi Operettfalu, kb. 10-12 EZREN lehettünk, és az eső is megkímélt bennünket. Kb.éjjel kettőre értünk haza. Panni végigaludta tüneményesen anyukáméknál az éjszakát, olyan édes volt, ahogy reggel meglátott bennünket!

Gondoljatok ránk a héten, mert nem nagyon tudok jönni.Kedden verik szét a lakásunkat, jönnek a festők, meg minden egyéb ilyen "nyalánkság"!
De ha egyszer kész lesz.......!!!! :P :P :P (ahhoz képest , hogy csak kp. mértékű felújjítást terveztünk!)
Anyumékhoz költözünk, reméljük, egy hét múlva már itthon leszünk.
Puszilunk Minden anyucit és babucit!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép

úgy látszik, Kisnyúl csak a földön nem szeret ülni

Kép

mindent kiolvasott

Kép

megint elmentünk ....

Kép

a Lánc-híd muriba!

Kép

most jó idő volt

Kép

még csúzliztunk is!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

merre van a hova?

Kép

Kisnyuszi a fűben

Kép

hintázni jaj,de jó

Kép

szia apa!

Kép

kapaszkodok,jó?!

Kép

juhéééééj!

Kép

most a csúszdára!

Kép

jeeeeeeee!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok, megjöttünk a nyaralásból, ami szuper volt, mindannyian nagyon élveztük. Julcsi nagyokat fürdött, élvezte a vizet, én is úszkáltam, pihengettem, apa meg éjszakába nyúlóan borozgatott és tereferélt. Vendégségben voltunk, bográcsgulyás várt ránk, amikor megérkeztünk, nagyon jó dolgunk volt. Julcsi rettentően élvezte a társaságot, nekem meg olyan jó volt, hogy ennyien fogalkoznak vele (nem csak a vendéglátóink, hanem a nem messze lakó szüleik, szomszédok...).

Szegénykém tegnap délben belázasodott és azóta is lázas. mi a fene lehet ez? Néha tüsszent párat, de más tünete nincs. Arra gondolok, hogy talán a légkonditól megfázott egy kicsit. Vagy nagyon, mert 38,5-39 a láza. Ennek ellenére ma szuper kedve volt, apukámmal játszott egész délután..

Totka, kipróbálom én is a rizsnyákot, mert elég régóta nagyon hig és sok a kaki. remélem, erre is jó lesz.

Kisnyúl :) És már járkál is! Milyen ügyes!

Cleo, majdnem felhivtalak én is szombaton a Balcsiról, csak nem volt nálam a számod. Aztán mire eszebe jutott, hogy mást is hivhatok és megmondja, addigra Julcsi belázasodott :(

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

A képek szupik! Kisnyúl nagyon cukifalat! :D

Ma megvolt a hajvágás! Egy hang nélkül, nagyon örültem, mert felkészültünk a nagy sírásra, meg hisztire, de túl vagyunk rajta!!!
Nézzétek, ilyen lett :D :

Kép Kép Kép

Jó éjszakát MIndnekinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Prüntyi! :)

Húúúú nem tudnál nekünk is szerezni??? :)

Remélem Tünde popsija már javult!!! :)

Nyúlné! :)

Annyira édesek a fotók!!!
Megzabálom Kisnyuszit!!! :D

Majola!

Örülök, hogy jól sikerült a pihi :)

Viki! :)

Petike igazi vagány kisfiú lett :D

Többiek! :)
Hogy telt a hétvége?

Mi megint rokonokhoz mentünk ünnepelni névnapot.

Jól sikerült, Lívi élvezte a nyűzsit!!! :D

Mea
mea

Jó reggelt Mindenkinek!

Mea!
Köszi, nekem még kicsit fura ilyen kicsi hajjal, de majd megszokom, amúgy meg olyan édi, és legalább nem izzad annyira, és a sampon is sokkal könnyeben lejött tegnap a fejéről!!! :lol:

Majola!
Örülök, hogy jól telt a nyarlásotok! Julcsit sajnálom, jobban van már, vagy még mindig lázas???

Szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Hogy vannak a kis betegeink? Lili, Livi, Gergő, Kisnyúl, Julcsi?

Nyúlné
Kisnyuszi megtokásodott szerintem, ha szabad ilyet mondanom.
Egész másnak tűnik a kis pofija. Természetesen így is nagyon szép :wink:

Mea
Nem az volt a fő probléma Marcival, hogy lassú a mozgásfejlődése.
Az, hogy gyenge a háta, görbén ül/ült. Most már jobb. És mászni egyáltalán nem állt szándékában. Már felállt, de még mászásnak nyoma sem volt.
Tali lesz pénteken?

Viki
Peti ha lehet még sármosabb, mint volt :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Mea, a nő neve, Vígházi Ildikó (Püspökszilágyon lakik (Kisnémedi felé van)) száma:06-20-229-4286

Kép

Kép
prüntyi

szép napot!
bocsika a sok képért,de nem bírtam magammal! :oops: :roll:

Cleo,
jó kis kirándulás lehetett a tiétek is! :lol:
Zsuzsa baba és Majácska hercegnő nagyon édesek lehettek együtt!kérjük a képeket! :twisted:

Totka:)
köszi és mihamarabb gyertek!

Majola:)
szegény katicáspopsis Julcsa!:(
Kisnyúl is a légkonditól fázott meg szerintem a legutóbb,de nem volt tartósan lázas,sőt inkább ilyen felforrósodás volt csak a melegtől,le kellett kádban hűteni és már jól is volt!apósdokiék mondták,hogy először azzal kell próbálkozni,mert ezeknek a pirinyóknak még összevissza van a hőháztartásuk!pláne nyáron!Kisnyuszi is hapcizott,picit taknyi lett,de nem volt vészes,elejétől porszívúztuk,sterimaroztuk és nem volt ideje bedurrani!a kedve neki is a régi volt!

Viki,
nagyon csinos fiú lett Peti gyerek!én is gondolkozom,de kiváncsi is vagyok,hogy milyen lesz Kisnyúl haja! :roll: itt-ott göndörödik,máshol egyenes....és mások is a hosszabbat szavazták meg!szerencsére nem sűrű a haja(még,aztán remélem dúsabb lesz),így attól nem szenved!

Prüntyi,
hogy vagytok?
mi van a popóval???????és amúgy?

Mea,neked is köszi!:)

hát a mi hétvégénk nagyon jó és mozgalmas volt!voltunk vasárnap a Camponába a halas-madaras-gyíkos házban(nem tudom most mi is a neve
:oops: )Kisnyúlnak azt hiszem tetszett,bár a nyitott mededncékbe inkább be akart ugrani,és túl sokan voltak,és a gyíkok,ha nem mozogtak nem is látta őket!de a halak bejöttek neki!azért jobban élvezte otthon a hintát,csúszdát! :lol:
viszont az este nem bírt egyedül aludni,szerintem túl izgatott maradt,vagy a sok látnivaló nem hagyta nyugodni és rosszat álmodhatott is,úgyhogy végül közöttünk aludt,de most úgy kapaszkodott belém,mintha az élete múlna rajta!nagyon ari volt!azért reggelre már jól volt,most megint alszik!
persze elkezdett huligánkodni is,ilyet még nem csinált elötte,nem engedte elmenni az apját dolgozni!ott csimpaszkodott és nyafizott neki az ajtóban!végül ki kellett surrania! :lol: teljesen kezd kisfiús lenni,komunikálni velünk!annyira jó!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Juci, :lol: :lol: :lol:
bizony jó kis huzatja van Kisnyuszinak mostanság!tiszta bélpoklos lett! :lol:

háta:a csodakencét egyszer rákentem,erre bedurrantak a már gyógyulni látszó pötyik,ki is dobtam!a háta már tényleg szebb,most a karján és a mellkasán van még,de ezeket is kicsinálom :twisted: háhááá!
amúgy UrticaUrenset adok Kisnyuszinak,tök furi,hogy neki is ezt írták fel a homeospatikában!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Tényleg!
Prüntyi
Mi van szépséges Tündi popójával??

Nyúlné
Ilyet már nálunk is csinált Marci. Amikor az Apuja elindult akkor sírásban tört ki. De gyorsan eltereltem a figyelmét és így nem volt gond.

Kérdés
Nálatok még tombol az anyu-láz? Marci ha csak meglát elkezd nyafizni, hogy hozzám akar jönni. Imádom, meg jól esik. Csak kezdek kicsit elfáradni :roll:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci
olyan már nálunk is volt,de most lógott rajta,rángatta visszafelé,kérően nézte és közben rimánkodva nyafizott!kikészültem!
amúgy még mindig anyás,hajaj!néha tök jól elvan,aztán meglát és elkezd úgycsinálni,mint aki nem is lenne jól!és közben megy a MAMAMAMMMMAA! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Az tényleg megrázó lehetett ahogy könyörög :?
Marci látványosan imádja, ha együtt van a kis családunk.
És azt is tök aranyosan nézi, ha puszit adunk egymásnak Apuval. Az pedig a kedvence, ha Őt puszilgatjuk :lol: Elégedetten vigyorog közben.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból! Nagyon jól éreztük magunkat, csak nagyon rövid volt ez a 4 nap.
Tomi minden nap uszizott lefekvés előtt a szállodában, napközben strandiztunk, mászkáltunk, kirándultunk.

Visszaolvastam, felveszem a ritmust és írok bővebben is, de most pihenek kicsit, fogzunk és nem volt jó éjszakánk!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Prüntyi! :)
köszi szépen! :)

Thomasanne! :)
Örülök, hogy jól sikerült :)

Juci!
Értem, akor azért az más.
De örülök, hogy minden ok!

PÉNTEKEN LESZ TALI!!!!
9-16-óráig
Reméljük enyhébb lesz az idő de esni nem fog.
aki kér útvonaltervet, jelezze bbb@vipmail.hu-n.

Mea
mea

Juci, Nyúlné
Köszönjük, javulgat, bár még ronda, de a tisztába tevés legalább már sírásmentes...

Mea, szívesen

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Megjöttünk a Balatonról. Teszek fel pár képet, és majd bővebben ha Zsuzsa nem az ölemben trónol.

David, Zsuzsa és Maja 1:
Kép

David, Zsuzsa és Maja 2:

Kép

Hekkevés:

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint