Kata! Tényleg igazi kis férfi Jencike ebben a vőfély ruhában, és a fürcsi is édi!
Juli! Hát nem semmi lehet ikrekkel! A spektrumon mikor néztem azt a sorozatot, mindig azzal nyugtattam magam, ha elfogott a kétség, hogy boldogulok majd 1 gyerekkel, hogy nyugi, nekem csak egy lesz egyszerre! Ti úgy látom már rutinosan nyomjátok
Chester! Majdnem egy napon születtek a gyerekeink, de én nem emlékszem rátok. Simán szültél vagy császárral? Ezt azért kérdezem, hogy hány napig voltatok benn? Én is pont olyan cipőben járok mint te. Pont annyi a tejem, mint amennyit a gyerek megeszik, és anyós/anyukám folyton azt kérdezgeti, hogy fejek-e, mert akkor nem lesz elég. Én nem vagyok egy stresszes típus, valahogy nem parázok emiatt, mert a gyerek valóban jobban kieszi, mint ahogy a fejéssel kiszedhető, meg szerintem anno, ők a sok fejéssel szaporították fel a mennyiséget, aztán meg szinte kárba veszett az egész, pedig a szervezetükből kiszedte a tápanyagot, vitamint stb. Ha esetleg nem lenne elég, akkor ráérek akkor szembesülni a problémával, amikor jelentkezik. Ti voltataok 2 hós oltáson? Mi ma megyünk. Méretkezés is lesz, és Robikát is kb. 5 kilósra saccolom. Én is nagyon sokat beszélgetek a kisfiammal, verselek neki, és baromira élvezem. Ma kb.2 hét szünet után újra elmondtam neki a kedvenc versünket, és rávigyorgott+ gőgicsélt, mintha mondani akart volna valamit! Csodálatos, hogy mennyit tanulnak, és egy emberke 2 hónaposan többet tud mint egy kutya. Ezt az életérzést úgy átadnám minden gyereket nem vállaló kutyás nőnek
Anid! Próbáljátok megszervezni a napotokat, talán az segít. Ahogy írtad, reggel, és este van nagyobb mennyiségű tejed, erre lehet építeni. A többi időszakot tápival megoldjátok. A Mildibé tápszerről én is sok jót hallottam, és azt, hogy megnyugtatja a babucikat. Felháborító, hogy ennyire nemtörődöm a védőnőd+gyerekorvosod, de ha zaklatni kell őket, akkor is kérj tőlük segítséget a tápszer mennyiség+rendszer kialakításában! Fáradt lehesz, ahogy a soraidból kitűnik. Talán jól ötlet, ha csak egy kis időre is, de kikapcsolni a gyerekből. Pld. kizárólag férjed fürdeti, míg te zuhanyzol. stb.
Hétvégén tesómék itt voltak, kimentünk a strandra 1ütt, és ketten vigyáztak a picire, míg én elmentem úszni a férjemmel. Az egész nem volt több fél óránál, de mégis olyan jó volt, és Robika akkorákat kakált, evett, aludt utána, hogy csak na!
Lakásban nálunk 30 fok! Kitartás mindenkinek!

[/url]
[/url]

Panni nem akar a tengerbe menni....
Peti bezzeg ki se jött......