[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
VANNAK ITT TÁRNOKI ANYUKÁK?? - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Na az előbb írtam kis anyázósat, de error lett belőle. Technika ördöge. Csakazértis: a tárnoki ök még nem látott igazi játszóteret! Az, meg hogy az oviban is van!!! Hűűűha! Na ezért tart itt ez a falu!

Réka!

Battán van... :P

Berkiben tényleg van, kb 2 személyes, de legalább kicsi. Különben én már írtam róla. Olyan messze van, hogy csak kocsival érdemes nekivágni. Persze azoknak, akik ott a kibucban laknak, baromi jó. Meg mintha hallottam volna egy régi berki játszótérről, amit megcsináltak, na arra kiváncsi vagyok. El is autózok arra legközelebb. Falusi játszótér még mindig olyan, mint volt? Csak a vázak állnak?

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Csak annak lökik ki az gyerekét az oviból aki hagyja magát! Nem kell engedni, ha valaki ragaszkodik hozzá, hogy nyáron is menjen a gyerek, annak menni is fog! Persze 100szor elmondják, hogy a gyereknek így meg úgy nem jó, de én már látom, hogy itthon sem olyan jó ám! Még csak most kezdődött a szünet, Bence már mondta, hogy unatkozik, hiányzik neki az ovi. Mit csináljak, két pici mellett sehova nem tudunk elmenni, és alig jut rá időm, hogy játszak vele. És hol van még szeptember!!! :oops:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Hát igen! Bennem is felmerült már csomószor ez a kérdés, hogy akkor most ki hogy dolgozik: hát sehogy! Nagyon kevés aktív anyuka van, és már elnézést, de sokan csak mondják, hogy dolgoznak, hogy felvegyék a gyerkőcöt, és hogy ottalvósok lehessenek. Merthogy azért is megy ám a harc! Nem férne el annyi ágy, ahány gyerek van! Ergo: aki otthon van, legyen már kedves hazavinni az övét. Csakhogy a legtöbb gyerek akkor már otthon nem akar aludni, hamar elfárad, nyűgös lesz, kialvatlan, később koncentrációs zavarai lesznek, tanulási nehézségei stb. Egy 3-4 éves gyereknek nagyon fontos még a délutáni alvás. Enyém pedig csak az oviban hajlandó aludni, itthon bőg, ha le akarom tenni, mintha az valami bünti lenne.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 

 
 

...hehehe

Megjegyezte a fiam, hogy csak mi vagyunk itt. Mármint hogy velünk van tele ez a topic. :lol:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Eri, merre is van Berki???????? Hol van ott játszótér??? Megkeresem kíváncsiságból, tuti sicher! A falu játszótér az az, ami itt a Fő utcánál van? Na, az inkább életveszély, mint játszótér... tele üvegszilánkkal és régi, baromira veszélyes "játék-maradványokkal". Ó, ha rendbe lenne téve, milyen jó lenne! Nem kell nekem hiper-szuper 20 milliós játszótér, csak legalább pár normális játék. A gyerekek úgyis feltalálnák magukat egymással, csak legalább a környék/környezet legyen adott hozzá. Komolyan, erre nem lehet pályázni?! Valamennyi önerő csak van hozzá?!

Egyébként tényleg, hogy van nyáron megoldva az ovi? Olyan nincs, hogy az összes be van zárva egyszerre, ugye?
Tudja valaki, hogy most mikor lesz a szülői az oviban? Fel kéne őket hívnom, nehogy lemaradjunk valamiről... hiába van kifüggesztve valami az ovi ajtaján, lemosta az eső a zöld tintát. :(

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Eri, persze, én megértem azokat a szülőket is, akik azt mondják, hogy maradjon bent a gyerkőcük ugyanúgy, mint az a gyerek, akinek az anyukája/apukája dolgozik - mert azért mégis gyerekközösségben van. Meg megértem az ovit is, hiszen ha nincs annyi ágy, akkor hogyan altatnak? Szóval ez nagyon nehéz helyzet, az tény.
Én mindenesetre tényleg csak azon nyavajgok, hogy ezt az ámokfutást, ami szeptembertől jön, hogy ideérjek/ideérjünk a párommal időben az ovihoz, hát az teljesen ki fog készíteni. Jó, tudom, mi nem ecte tárnokiak vagyunk, nem itt dolgozunk... a városba meg bejutni nem két perc, legalábbis nekem a Blaha Lujzára nem két perc lesz. És onnan a délutáni csúcsban hazarepeszteni... hát, tényleg már most beleőszülök.

Hány éves a fiad? :)

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Novemberben lesz 5.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Azért 6-ig csak hazaér valaki, nem?
Nyáron mindig van nyitva ovi, a Hétszínvirág a falusival van váltásban, a Templom utcaiak meg egymással.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


6-ig igen, csak mondom, nem szeretném, ha rosszul élné meg Noncsi, hogy mindig ő az utolsó, akiért beesnek a szülei. Én legalábbis magamból kiindulva tudom, hogy nekem nagyon rossz érzés volt várni, amíg megjött értem anyu. Rendszerint ketten maradtunk már csak a nap végére és tök rossz volt. :cry:
Köszi a nyári-ovi infót, ez megnyugtatott. :)

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Erre az egy kérdésre kaptam komplett választ. Az AnTSz, úgy engedélyezi az ovit, hogy annyi hely legyen alvásra, ahány gyerek. Ezt is Önkormi mondta. Kivételesen, ő sem értette, mi az a hülye kifogás, hogy nincs elég hely a fektetéshez.
Látod Eri, ez abaj. Egy ekkora gyereknek szüksége van társaságra, nem lehet 3 hónapra hazavágni, főleg, ha megszokta. Az én gyerekem nagyon társasági emberke,a bölcsiben vannak barátai, jókat játszanak együtt pl. motorosversenyt rendeznek. Na velem sajna ilyeneket nemigen tud játszani. Nálunk jövőhéten kezdődik a nyáriszünet, fogalmam sincs milyen programot tudnék nekik kitalálni.
Vendég
 


Egyébként a battai strand elég jól ki van táblázva. Először a centrum felé kell menni, és lesni kell az infós táblákat.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


[quote="cinicini"]E írta:cinicinirre az egy kérdésre kaptam komplett választ. Az AnTSz, úgy engedélyezi az ovit, hogy annyi hely legyen alvásra, ahány gyerek. Ezt is Önkormi mondta. Kivételesen, ő sem értette, mi az a hülye kifogás, hogy nincs elég hely a fektetéshez.
Látod Eri, ez abaj. Egy ekkora gyereknek szüksége van társaságra, nem lehet 3 hónapra hazavágni, főleg, ha megszokta. Az én gyerekem nagyon társasági emberke,a bölcsiben vannak barátai, jókat játszanak együtt pl. motorosversenyt rendeznek. Na velem sajna ilyeneket nemigen tud játszani. Nálunk jövőhéten kezdődik a nyáriszünet, fogalmam sincs milyen programot tudnék nekik kitalálni.


Össze kellene tolni az asztalokat, és akkor biztos elférnének...

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Chrissy,

Berki ott van, legalábbis az a játszótér, amiről szó van, hogy mész kifelé a faluból a Sóskúti út felé, és balra van Berki, a Hazatérők útja folytatásában van egy kis utca balra, na az visz bele abba a kis játszótérbe. Ez tényleg kicsi, én még pár éve voltam ott a bátyámék gyerekeivel.

Hú, ez az ovis téma tényleg mindig olyan izgatós. De sajnos nagyon nagy "vicc" ami ebben az országban sokszor megy mostanában. Sokszor eszembe jut, hogy vajon az én lányomnak lesz lehetősége egyetemre menni, ha minden fizetős lesz? Most is sokminden fizetős, tudom, de most már egyre nehezebbnek tűnik a jövő.

És most (már szerintem elárulhatom, úgyis a fél falu tudja), hogy a férjemmel válófélben vagyunk, ezzel együtt aggódom a kislányom jövője miatt.

Zsuzsiék meg Hettiék már többször voltak a battai strandon, de most már valszeg sokkal többen vannak a szünet miatt. Ők azt mondják, jó.

Na sziasztok:

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Andi, sejtettem, hogy erről van szó... pedig nem a falutól tudom (hozzánk egyébként sem jutnak el ilyen hírek, én az új részen lakom, itt leginkább csak egymást ismerjük, a távolabbi környékbelieket nem). Nem tudom a hátterét, a történteket, de kívánom, hogy a lehető legjobban gyertek ki belőle!
Az én szüleim is elváltak... én tul.képpen azok táborát erősítem, akik azt mondják, hogy jó, jó, fontos a család egysége, de nem mindenáron. De tényleg nem akarok belemenni, mert gondolom tele a padlás a javaslatokkal, segíteniakarással stb.
Azért majd ha gondolod, írjál róla nyugodtan... Mindenesetre KITARTÁS!!!!

Strand: én nem merek elmenni ilyen helyekre, tuti, hogy utána állandó vendége lennék egy időre a nőgyógyászomnak. Mindig összeszedek vmilyen fertőzést. :(

Bertkit sztem megnézem... egyszer jártunk arra, volt ott egy nagyon szép ház, emlékszem...

sziasztok!

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Sziasztok!!

Úristen csajok már most rosszul vagyok ettől az ovis témától, pedig Viki még csak egy éves. Mi lesz míg mi oda jutunk, hogy oviba kell menni! Vigyünk magunkkal ovit is, mi?

Hát a játszótérről nem is beszélve. Most olvastam a Tárnokhírben hogy az egészségház mellett Tesco lett volna de a helyi vállalkozók megfúrták, mert hát ugye bezárhatna minden bolt, cuki stb. Csak a kocsma nem! A kocsmára mindig szükség van. Sokszor elnézem milyen egyének ülnek kocsiba, mikor onnan kijönnek, hát.... Azt sem tudom hova bújjak. Ez tök szőrnyű. Na meg van itt egy Quados gyerek, hát az sem semmi mit össze nem száguldozik azzal a szarral. És olyan hangos mint állat, Viki mindig felébred rá.
Szóval visszatérve a játszótérre csinálhatnának egy normális játszót, olyan játékház szerüséget nem? Azt sem bánnám ha fizetni kéne érte párszáz forintot, persze nem óránként, hanem alkalmanként. Be lenne kerítve hogy ne tudjanak kimenni a gyerkők, és lenne egy büfé ahol az anyukák ihatnak egy üdcsit, vagy egy kávét, esetleg kis sütikét.

Na jó felébredtem!

Hera nagyon sajnálom, azért kitartás. Sok erőt hozzá és ha bármiben segíthetünk csak szólj, így ismeretlenűl is.

Puszka nektek: Anna
vikianyuja
 
 


sziasztok!

Hera: Nagyon nagyon sajnálom:(


Lányok: annyit gondolgodtunk a férjemmel, hogy kéne valamilyen magán bölcsit csinálni, de annyi mindennek kell megfelelni, hogy mire oda kerülnénk elmegy az életkedvünk!!!

vikianyu: a Tescoról én is hallottam, csak mivel a férjem a TESCÓS így belső infóként.

Nem régóta lakunk Tárnokon, annyira még nem látok bele az itteni életbe, de annyit már leszűrtem, hogy a művházi klubbon kívül nincs nagyon lehetőség. egyszer-kétszer voltam ezen a klubbon, de nem tudom ti hogy vaytok ezzel, nekem annyira nem tetszett!!! Bocsi mindenkitől, akit ezzel megbántottam!!!

megyek olvasni, elaludta kis ördögfióka.

üdv mindenkinek

judith
bagaba
 
 


Judith, már jópár anyukában felmerült itt a környéken, hogy jó lenne egy magánbölcsit üzemeltetni, csak az épülettel voltunk gondban, hogy mégis hol? Annyi pénzünk egyikünknek sincsen, hogy vegyen egy telket és felhúzzon rá egy olyan épületet, ami "bölcsi-kompatibilis" - igény sztem nagyon nagy lenne rá, ezért nem értem a tárnoki NAGY(?) vállalkozókat, hogy pl. miért nem ilyen témában nyomulnak?! Kocsmát nyitni stb. az tényleg nagyon kell... á, sokan nem látnak túl az orruknál (illetve a pálesznál).
A TESCO-val kapcsolatban pedig: most lehet, hogy megharagusztok rám, de nem hinném, hogy olyan nagy kárunk származott volna belőle. Sztem pl. sokkal több embernek adott volna munkát, mint a mostani boltok... tudom, tudom, hogy védeni kell a vállalkozókat is, csak én folyamatosan azt érzem, hogy az én pénztárcám rovására védünk mindenkit. :evil: Csak van vhol egy arany középút? (Nem szeretnék nagy vitát indítani, remélem, értitek, hogy milyen megközelítésből írom ezt.)
Egyébként pont idevág egy mondat, amit az államvizsgámmal kapcsolatban is tanultam (nemzetközi gazdaságtan): a protekcionizmus nagy mértékben kedvez keveseknek, míg a szabadkereskedelem kis mértékben kedvez többnek. Magyarán a protekcionista intézkedések bizonyos keretek közt okésak, de a fogyasztó fizeti meg az árát. :( - na, ennyit az eszmefuttatásomról.

Judit, én egyébként ajánlom majd neked az érdi zenebölcsit, ami keddenként szokott lenni az érdi Műv.házban. Mi jártunk oda sokat, Noémi nagyo-nagyon szerette. Most sajna nyári szünet van, szeptembertől lehet újra menni, de mi akkor már ovisok leszünk. Nagyon jó társaság van ott és a kicsik imádják. :)
Azt hallottátok, hogy nyílt Érden egy játszóház is? A posta környékén van (körforgalomnál).

Anna, én pont ugyanígy képzeltem el a játszót, ahogy Te! :) Olyan szép lenne, nem? Milyen jó lenne, hogy a gyerekek tudnának együtt játszani nagyokat, mi szülők beszélgethetnénk, kávézhatnánk stb. és élveznénk a szép környzetet. Komolyan, miért olyan nagy kérés ez?! Pár hónapja elmentünk kószálni Pátyra, az újonnan épített részt néztük meg. Ott is volt egy ilyen játszótér és a szülők saját maguk tartották rendbe, tök igényes volt. Le volt zárva, szóval suhancok nem mehettek be. Én is támogatom az ötletet! Csak telek kéne hozzá... :(

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Én sem értem miért olyan nagy kérés ez... Úgy látszik azzal kell beérnünk, ami van. Sokan inkább otthonra vesznek / csináltatnak farönk játszókat, én is ezen gondolkodom. 3 gyereknek már igazán elkél. :) Csak az a bibi, hogy sokér adják a jót. De ha meglesz, hozzánk lehet jönni, renden lesz tartva, kávé van! Még mindig... :wink:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat meg a bíztatást! Nagyon jól esik, tényleg. Esetleg Zsanival szívesen meglátogatnánk azokat, akikkel még nem találkoztunk. Mostanában Nagyon-nagyon szeret társaságban lenni, ezt a Zsuzsi kicsi Mirája, vagy Hetti Ábelje is tanúsíthatja. Épp most beszélgettem egy barátnőmmel erről, itthon már kevésbé tud ellenni, nagyon igényli más babák társaságát.

Ha nagyobb lenne a lakásunk, én is tartanék nagy bababulit. Nos, igen, épp ezért lenne jó egy hely, ahol kötetlenül lehetne jó időben összejönni babástul.

Bölcsi téma, a helyi vállakozók azért sem gondolkodnak ebben, mert nem sok hasonló példa van a közelben, és nem tudom, mennyire lehet ez nyereséges. Persze ha jól megkérik az árát ... Én úgy tudom, Battán lehet bölcsibe adni gyerkőcöt, akár csak úgy, ha el akarsz intézni valamit, pár órára is.
Egyébként én Érden láttam egy olan társasházat, újat, ahol kb. 20-30 család lakik, és a telken belül volt egy igényes játszótér. Így az emberek ismerve egymást rá tudják bízni a gyerkőceiket másik szülőre pl. a játszón, amíg mondjuk főz az anyuka.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Álom-álom édes álom. olyan pikk-pakk eljön az ovis idő, hogy én magam is csak lesek. Én játszótér, meg bölcsis ügyben kétszer voltam bent apolgármesternél, csak az a baj, hogy mivel nem indul a köv. választásokon így lesz.r mindent magasról. Valszeg az unokái, ha vannak nem itt élnek, így aztán neki édesmindegy, hogy a kisgyerekes családok játszóteret neg bölcsit szeretnének. Nekem 1hónapja iy azt mondták, hogy amint lezs lehetőség, akkor pályáznak bölcsipénzre. Ilyenkor nem értem, hogy miért a polg. hiv.-ra költöttek el annyit. na, mindegy, mert ezen asszem már puffogtam.
Eri, nekünk van a kertben elég játék, de ez a társosagot nem oldja meg. Sajna. Mi pont kint lakunk a szélén, így tőlünk mindenki messze van.
Kriszta, nekem sem lett volna egy rossz szavam sme egy ici-pici tesco-tól. Már írtam ide is Etyeken, ahol 3000 laknak hatalmas CBA van, csak itt nincs egy tetves bolt sem. Így jártunk. remélem az új gárda novembertől csinál is valamit.
Réka
Vendég
 


Sziasztok!

Judith megkérdezhetem mennyire belső ember a párod?

Az érdekelne hogy tudja-e hol nyílt már idén Tesco, és még hol fog?

A páromék csinálják a klímák elektromos hálózatát és állandóan csak hímeznek hámoznak, hova kell menniük. Most csinálták Ózdot, és a következő Mátészalka, de ezek mint rohadt messze vannak.
Kaptak év elején egy listát hogy mondják meg a 13-ból azt a 6-ot amelyiket meg akarják csinálni, hát azok közül még egyet sem csináltak, csak ígérík hogy lesz közelebbi is. Az Érdit sem Ők csinálták, állítólag hamarosan jön Tata, és azt megkapják.

Szóval ha tud valami infót megköszönném.

Üdv mindenkinek: Anna
vikianyuja
 
 


sziasztok!

vikianyuja:

a párom a Tescónál Régió Igazgató, ami azt jelenti, hogy 9db áruházat irányít. Benne van az első 10 emberben aki igazgatja a Tescót!!!( tehát fejes:))) ) mivel most kint vagyunk angliában hál istennek, annyira most nem folyik bele az otthoni dolgokba: elég ami itt kint van!!! Bőven.

októberbe jár le a kinti mandátuma. ha megtudunk vmit ígérem megpróbálunk segíteni:)

annyit tudok, hogy ősszre tervezték Tárnokra a kis áruházat de megfúrták, de az biztos, hogy lesz!!!

ha szepteberben haza megyünk nálunk is lehet a buli.elég nagy a lakás, hely van mert még nem mindent dobozoltunk ki!!! bár lehet, hogy az áalakítás előtt nem is nagyon pakolok.


megyek mert eddig tartott a pihim. ébredezik a Bálint!

ja hallom, hogy otthon kánikula van. küldjetek egy kis meleget zacsiba, mert nálunk a hőmérő higanyszála a 19-20 foknál feljebb nem igen akar menni:(

üdv Judith
bagaba
 
 


Sziasztok!

Judith, szívesen küldenék 5 fokot, akkor nagyjából hasonló lenen a hőmérsékelt itthon és kint, nálatok is!
Jó hír, hogy várhatóan Tárnokon is lesz TESCO, nagyon sajnálom, hogy most ősszel nem nyílhatott meg. :( Októberben akkor tuti, hogy hazajöttök?
Tényleg, egyébként hogy tellik kint egy napotok Bálinttal?
Milyen átalakítást terveztek a házban???

Andi, ha felén jártok, szívesen látlak benneteket! :) Csak nem tudom, Zsani mennyire játszana el Noncsival, ő már 3 éves. Bár biztosan kommunikálnának együtt valahogyan. :)

Réka, "új-gárda" ? Attól függ, kire/kikre gondolsz... emlékszel, mit mondtam neked, hogy egyesek mit szeretnének attól függetlenül, hogy fel lett újítva a polg.mesteri hivatal? Az még mindig áll sajnos. De mindegy, itt nem akarok ebbe belemenni... én már szeretnék lezárni egy-két ügyet de baromira... Téboly az egész, komolyan... :roll:

Eri, mi innen az ACER-től vettünk (Sóskúti út) kerti játszóteret Noncsinak. A konkurensekhez képest jó áron dolgoznak és nagyon szép, minőségi is lett, amit vásároltunk. Csak ajánlani tudom őket. :)

Dörög az ég! Csak nem esni fog? :) Juhé!!! Látod Judith, már megy is pár fok hozzátok. :)

sziasztok

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Ne is mond!!! Már hetek óta ráakarok kérdezni a kocsmaügyre. Olvasok én ezt azt innen is onnan is, de elég kibogozthatatlan az ügy. Szerintem egy-két szóban mesélhetnél róla, tuti emiatt itt senki nem fog anyázni.

Réka
Vendég
 


Akkor csak tényleg címszavakban:
akkora csúsztatások voltak az egyik újságban erről, hogy csak lestem! Legszívesebben írtam volna nekik, hogy bakker, nem úgy van ám az, ahogy ők leírják! Ezer lett a vérnyomásom, amikor olvastam... az internetes oldalukon is fent van a cikk. Tudod, néha olyan jó lenne, ha megírhatnám a tényeket, hogy mi hogy van (fellebbezés még folyamatban), de nem szabad belemenni a dologba, mert se erőm, se engergiám nincsen ahhoz, hogy folyamatosan helyreigazítsam a dolgokat és tuti, hogy ebből egy ördögi kör lenne. :(
Szóval a lényeg: fellebbezés még tart és ha rajtunk múlik még évekig lesz is. :) A kártérítési perekről már nem is szólva...

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Ja, én is akartam már hetek óta írni, hogy nagyon szép az új újság, amit kaptunk! :) De hozzánk nem érkezett meg az első szám. :(

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


...mi ez a kocsma ügy??? Nem tudok semmiről. Milyen új újság? Kinek az internetes oldala?

Chrissy!

Köszi a tippet! Egyszer talán eljutunk oda is :)

Andi!

Mi is szívesen látunk benneteket!

Sikerült jól összehozni azt a miniklubot... Nálunk még mindig van hely. :)

Judith!

Ténlyeg lesz? Jaj de jó! Minap eezembe akadt egy bedobós helyi lap, benne az egyik hírdetés szövege: üzletközpont nyílt Tárnokon! Hát erős túlzás így nevezni azt az újabb kisboltot a Rákóczi és a Testvériség sarkán. Épp aznap volt ez, amikor bementem az ottani zöldségeshez, és hát jókora volt a fejem a lila gőztől, mikor kijöttem. Szerintem ha továbbra is ilyen "kedves" eladó fog ott dolgozni, hamar lehúzhatják a rolót. Én tuti nem megyek oda többet. :(

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Judith: tyüha tényleg nagy ember az urad. Most azért vagytok kint mert ott mekózik? Szép hely, ugye? Vagy te már jönnél haza, mert csak ez az itthon? Annyira nem lényeg ám ez a dolog, nem szeretném terhelni, csak gondoltam hátha. A Siemensnek dolgoznak alvállalkozóként, csak az a baj hogy van köztük még egy ember, aki többször mond mást,mint igazat. De ha tud valami infót köszönöm szépen!!

Mikor lesz Tesco itt? Én igazából nem nagyon szeretem, inkább Cora, de hát ez lesz, ezt kell szeretni. Azért örülök neki.

Én a hentesnél voltam ott a sarkon. Először sertés májat szerettem volna venni, nem volt. Másodszor tudtam venni csirke combot. Harmadszor most pénteken akartam venni 2 kg sertés combot a pörihez nem volt. Na ekkor kicsit begurultam, péntek délben nem lehet húst kapni? Akkor mit árul szombaton?? Ki sem nyitnék egy karajjal! Ja és ráadásúl ismerős a hapi, itt laknak a Deákba. Kérdeztem mikor kell jönni ha hétvégére hús kell, azt mondja csütörtökön. Jó hogy nem hétfőn. Csütörtökön vegyem meg a szombati kajának valót? Pont azért örültem a hentesnek mert mindig lehet frisset venni, nem kell fagyasztani, dehát úgy látszik marad az hogy megveszem a Corában és fagyó. Végűl a postánál vettem a hentesnél, de kicsit kiakadtam hogy 990- kilója a combnak. A Corában meg 600-800 között. Na de ez van.

Chrissy: nekem is felkeltetted az érdeklődésemet. Milyen kocsma, milyen újság? Itteni ujságot a tárnokhírt tudom, meg a jobbítanit. Hát igen, abban is vannak érdekes dolgok. Ti pereltek valakit? Te melyik utcában laksz?

Üdv mindenkinek: Anna
vikianyuja
 
 


Sziasztok!!
Hát a boltokon én is ki vagyok akadva rendesen. Itt az Ófalu felén van egy nyomi Coop, egy mégnyomibb Real és egyelfuserált zöldséges, vagy valami hasonló. Bármi kell, akkor autó. Itt Tárnokon max. a pékség, meg a zöldséges a Rákóczi elején azt slussz.
Én is a Cora-t szeretem a legjobban, és a Tescoval, meg az Auchannal már annyi balhém volt, hogy inkább nem is megyek.

Tényleg Judit, férjedék mit szólnak ahhoz, hogy ennyi balhé van körülöttuk? Már nem is tudom, hány meg hány topik nyílt az NLC-én ahol több száz vásárló sorolta fel a sérelmeiket. Tudom, hogy az ott dolgozokról nem tehetnek, de azért még is. Engem is iritál, hogy annyi taplóü van, hogy olyan, mintha ha a vásárlók tennének szívességet azzal, hogy odamennek.
Az Auchan a másik fele, oda még annyiszor sem teszem be a lábam, mint a Tesóba.

Eri, ezen az üzletközponton én is nevettem.

Réka
Vendég
 


sziasztok Lányok!

Sajna több infókám nincs arról, hogy mikor nyitna csak annyit hogy lesz!!!

Sajna a dolgozókkal küzdenek Lacikáék. Amikor csak egy-egy áruházat vezetett akkor Ő úgy ellenőrizte a dolgozóit, hogy "Mátyás királyt" jászott. Ugye mindig öltöny, nyakkendőbe látják a dolgozói. Volt mikor hétvégén megjelen farmer, basball sapka! ugye pénztárosunk nem mindig köszön, meg persze, ha más valakivel beszél, mondjuk pont a bérekről, akkor ugye nem látjuk a vásárlót. Hát szegény pont az állruhás igazgatóurat szolgálta volna ki. Lányok azt az arcot mikor Lacika a utánunk köv. vásárlót átküldte egy másik pénztároshoz. A csajszi felnézett , hát látni kellett volna. Sajna nem tud mindig ilyet kifogni.
Alatta kb 2000 ember dolgozik elég sok ahhoz, hogy így elkapja a gyérebbjeit.

Itt kint annyiból jó, hogy többet vagyunk együtt. otthon hétfőtöl szombatig reggel 7-től este 7-ig munka, vasárnap egy kicsi pihi, ha éppen nincs autóversenye.A hosszú és tartós házasság titka:( Nesze neked Jó magas beosztás!!!
itt kint legalább látjuk és együtt vagyunk. Napközbe a a parkokat járjuk a Bálinttal. Tényleg szép itt minden, csak nagyon nem szeretik a külföldieket és ezt érzékelteti ez a sok pudingzabálo B*** angol!!! Bocsi de már nagyon mennék haza!
Ja van egy magyar anyuka a kislányával! Vele elvoltun addig míg rá nem szokott, hogy Ő neveli Bálintot :twisted: ha átölelte a kislányát, vagy csak egy kicsit úgy közeledett a gyerekhez, puff rácsapott a kezére, jó nem egy szent a Bálint, fiú kicsit durvábban játszik mint, egy lány, de akkor is. már tiszta piros volt a gyerek keze. mondtam neki, hogy ha mégegyszer a kezére mer ütni eltöröm. Szerintetek rosszúl csináltam vmit????????????? :cry:

Komolyan alig várom, hogy mehessünk haza!

Ja az átalakítás!!! a garázsból egy szobát szeretnénk csinálni és a kertbe lenne egy új garázs, és a régi elé egy téli kertet építenénk. Nem tudom tudjátok.e melyik a Solymos Tóni háza?(a mellettünk levő kék ház!!!) csak azért kérdem, mert Ők most csinálták meg ilyenre és tök jó lett!!!

jó sokat írtam, de hát nincs akivel dumcsizzak egy jót kávé melett :D

na legyetek jók.

üdv Judith
bagaba
 
 


Sziasztok!

Eri, keresgéltem tárnokiakat a Skype-on és megtaláltalak, ha van időd meg lehetőséged annyi gyerkőc mellett, esténként azon is beszélgethetünk. És köszönöm neked is meg Chrissynek is a meghívást. Délutánonként bármikor ráérek kb. 1 után. Délig dolgozom, de többször elhúzódik, nehéz 4 órába mindent besűrítenem. Jobban is vagyok már azért.

Zsani egyébként el tud lenni, ha van játék a közelben, de még talán a 3 éves gyerkőcökkel is. Sőt, nagyon tudja produkálni magát. Ma a Corában voltam vele (egyébként én is azt szeretem a legjobban), és a pénztárnál mögöttünk állt egy hölgy, és neki grimaszolt, vigyorgott, nyújtotta neki a cumisüveg kupakját. Tegnap meg a férjem egyik kollégájánál voltunk, ott kisebb baba van, de az apukának huncutkodott állandóan. A Hettiékkel és a Zsuzsiékkal már többször összejártunk, szóval hozzá van szokva a társasághoz.

Ma meg tegnap meg egész sokat mászkált egyedül. Nagyon jó érzés ezt látni.

Majd adjátok meg a pontos címeteket, meg esetleg telcsiszámot, és lefixálunk egy időpontot. (szabo.kulcsar@fibermail.hu).

Kocsmaügy: egyébként régebben tervbe volt véve többször is, hogy étterem lesz Tárnokon, de ez sem valósult meg. Inkább a kocsmák gyarapodtak.

Jaj, mennem kell, Zsani most nagyon nyűgös.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Megint a segítségetek szeretném kérni. Ha tudnátok ajánlani megbízható ácsot légyszi tegyétek meg!!

Még nem bizti a meló, mert uncsitesóm ács, de nem biztos hogy elengedik szabira a határőrségtől, és szeretnénk ha lenne kihez fordulni ha nem jön.

Bagaba szerintem egy anyuka sem tűri ha egy másik próbálja nevelni a gyerekét. Nem csináltál semmit rosszul, sőt. Én már az első eset után elhajtottam volna melegebb éghajlatra. Ja és nagyon tetszik a pudingzabáló szöveg! :lol: A Solymos Tóni az az énekes itt lakik Tárnokon? Nem is tudtam! Vagy nem az?

Hera én is olvastam az étteremről. Hát ezt is megfúrta a sok gyöpösagyú, pedig tök jó lenne. Nem egy ilyen puccos hely, de nem is egy üvegtigris. (remélem láttátok, kedvenc filmjeim eggyike).
Mennyi idős Zsani, hogy mászkál egyedül? Mióta megy?
Vikim 31.-én lesz 1 éves és sokat próbálkozik elengedett kézzel állni, de lépni még nem mer. Elenged mindent, áll egy ideig aztán szépen lassan leül. Ügyesen egyensúlyozik, nem esik el, de csak két lábbal áll a földön!

Visszatérve a boltokhoz nekem már a pékség sem szimpi, és pont a bunkó eladók miatt. Nem egyszer úgy beszél az eladó mintha aludna, esküszöm. Én is utálom ezt mert nekem is ez a szakmám, és tudom mi lenne a normális. Nekem már megjegyezték hogy: téged aztán megtanított anyukád köszönni! De ez nem csak tanítás kérdése, főleg egy pici üzletben. Ja és vettem már "tavalyi" pizzát, és "tavalyi" sütit is ott. Vagyis a sütit apa hozta mikor kb. 2 hetes volt a lányom, és nagyon megkívántam a sütikét. Hát aztán az egész ment a kukába, egyik sem volt ehető. A tejszínes savanyú volt, a csokitorta kemény mint a kő, és hétfő volt. Az ember azt gondolná hogy hétfőn friss áru van, de ezekszerint még múlthetit is lehet kapni.

Na megyek csajok, jók legyetek.
Puszka mindenkinek: Anna
vikianyuja
 
 


Sziasztok!

Hát, Anna sajnos megbízható ácsot én nem ismerek. Nagyon link sok mester. De egyébként van itt majdnem szemben velünk, itt a Dózsa György úton. Egy szürke 3-as Golf szokott állni a házuk előtt, a kocsma után a falu felé a 2. ház. Be kéne csöngetni hozzá és megkérdezni. Ilyenkor már szoktam látni a kocsiját, mindig szemben, az út másik oldalán parkol, mert ott több a hely.

Köszi kérdésed, Zsani lassan 15 hónapos, és pont pár napja tette meg az első, önálló hosszabb lépéseit. Sokáig ő is megállt, de nem mert segítség nélkül elindulni.

A pékség egyébként nekem sem tetszik, néha kenyérért mentem, de már azt sem veszek. Én egyszer a kész szendvicsek közt láttam egy bogarat, nem legyet mászkálni még pár évvel ezelőtt. Az egyik eladó szerintem is olyan, hogy inkább elkívánja máshová a vevőket.

Na sziasztok!

Andi
hera
 
 


Sziasztok Mamik!

Nincs szüksége valakinek anyatejre? Nincs bevizsgáltatva, mert nincs sem kedvem, sem időm elmenni tüdőszűrésre és hasonlók, de az én bébim is ezt kajálja és hízik tőle, mint a gép.
Ha tudtok valakit, szóljatok, vagy írjatok ide:
manjhe@yahoo.com
Van kb. 4 l, amit helyhiány miatt hamarosan ki fogunk önteni. :(

Köszi,
T.
tarhonyanya
 
 


Sziasztok!

Megint milyen csend van...

Tarhonyanya, mi már kinőttünk az anyatejciből, de nagyon kedves a felajánlásod! Remélem, tudtál valakinek segíteni... :)

Én még az étteremhez csak annyit tennék hozzá, hogy nem minden az, aminek látszik, vagy első olvasatra tűnik, de nem szeretnék ebbe jobban belemenni, tényleg - főleg úgy, hogy a valóságot csak azok ismerik, akik benne vannak az ügyben.

A pékséget én nagyon szeretem, de örülök neki, hogy nem láttam bogarakat mászkálni a finom péksütik között... :x Nekem is van ám egy "kedvenc" eladóm ott. Érdekes, hogy a férjemmel bűbájos, velem pedig extrán kimért.
A Coop meg nagyon gáz, nemegyszer jártam már úgy, hogy romlott/lejárt árut láttam. Az elején bele is futottam pár ilyen termék megvásárlásába, azóta csak akkor megyek oda, ha nagyon muszáj. Szóval nem értem én, hogy miért is jó ez nekik... :(

Judith, nagyon durva, amit írtál a másik magyar anyukáról. Azért ezt hogy képzeli?
Mikor kezdtek neki az átalakításnak? Most ősszel, vagy majd csak nyáron? Egyébként hány szobás a házatok?

Réka, mikor kezded beszoktatni Mátét az oviba?

Andi, visszatérve a meghívásra: nálunk Noncsi pont egy körül szokott menni aludni, illetve utána egy kicsit. Szóval ő olyan 1/2 4 körül kel fel. Nálatok hogy van a délutáni alvás?

sziasztok!

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Sziasztok!

Chrissy, hát Zsani mostanában kb. 11-től 1-ig, fél2-ig alszik. De az utóbbi pár napban nem aludt délután, mert előtte nem nagyon akaródzott neki. Társaságban meg főleg jól bírja. Nagyon szeret gyerkőcökkel együtt lenni. Így este 8 körül már jól kifárad, tegnap este is elaludt az ölemben tápszerevés után. Reggel meg kicsit korábban ébred, mint mondjuk 1 hónappal ezelőtt, fél 7 és 7 között.
A férjem vasárnap elvitte Battára a strandra, az nagyon tetszett neki. Ott is haverkodott volna mindenkivel, de sokkal nagyobb gyerekek voltak, és velük nem tudott nagyon mit kezdeni.

Egyébként ti mit adtok a kicsikre éjszakára? Sokszor nem vagyok biztos benne, hogy talán melege van, vagy kicsit hosszabb pizsi kéne. Néha nagyon hűvös volt éjjel. Van rövidnacis-rövidujjú pizsije, meg hosszabb verzió is, ebből van vékonyabb meg vastagabb is. Betakarnom meg fölösleges, mert lerugdossa magáról.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Ja, és Zsuzsinak jobbulást!! Vigyázz magadra, te bicikli akrobata!

Andi
hera
 
 


Zsuzsi??? Miért, mit csinált? Jobbulást, mindenesetre! :shock:

Milyen egyébként a battai strand? Mert lehet, hogy mi is megnéznénk... A gyerekmedencés rész érdekelne leginkább. Van esetleg valami csúszda nekik ott?

Andi, az öltöztetéssel kapcsolatban: Noncsi egy pelusban és egy ujjatlan kis felsőben alszik és amikor ilyen meleg van, csak simán a takarójának a huzatjával. Ő már szépen alszik takaróval, szóval ezzel nincs baj. Így szerencsére elég jól alszik éjjel. Amikor hűvösebb van, akkor meg visszateszem a takaróját és max. rövidujjú felsőt teszek rá, de a nadrágról mi most leszoktunk, mert nálunk azért elég meleg van.
Nektek mikor lenne jó talira?

Eri? Rég írtál...

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


sziasztok Lányok!

Már azt hittem, hogy elköltözött mindenki akkora csend volt:)

chrissy: Köszi az együtt érzést. Képzeld kijött a csajszi sógornője ide hozzájuk. Míg ők nyaraltak addig vigyázott a patkányméretű kutyájára és felajánlotta a csaj nagy kegyesen, hogy a sógórnője vigyáz néha a Bálintra. Örültem végre egy kis szabi. aranyos volt a kislány nagyon Bálint is imádta. egyszer elszólja magát az Enci ( így hívják a sógórnőt), hogy nem is olyan rossz a Bálint. kérdem tőle honnan vette? erre elpirul és bevallotta, hogy a nagytudású Orsika(ez az anyakönyvi neve, hányni tudnék tőle) azt mondta neki, szó szerint idézem: egy k*** rossz gyerekre kell majd vigyáznia,és ha úgy gondolja nyugodtam csapjon a kezére!!! :evil:

hát csajok én azt hittem felrobbanok, megüzentem az Enikővel, hogy kerüljön nagyívben. eddig azért nem csináltam balhét, mert a férjeink Tescósok, de szarok rá!!! ha meglátom biztos, hogy megtépem. hogy jön Ő ahhoz, ilyeneket mondjon a Bálintról. bocsi a kitörésért..... :evil:

Az átalakítás jövő ősz környékén tervezzük. attól függ mennyi keretünk lesz rá. apuci étítészmérnök, így megtudja majd mondani kb mennyibe fog kerülni.

a ház kb 180 nm. ebből a garázs 30 nm, a nappal 40 nm, van 3 db 12, 5 nm szoba és egy konyha. a terasz 40 nm-s. szerintem kis takaros. az a jó, hogy minden új még. a bútoroknak még érezni a z illatát. Istenem de hiányzik :cry:
ha ott hon leszünk, mert 27 én utazok haza 2 hétr és Tárnokon leszek látogass meg chrissy. jó lenne téged is személyesen látni. Hera és zsuzsianyó már volt nálunk. ha mailbe elküldöd a telszámod akkor megbeszélünk egy időpotot. a ház a Testvériség utcában van a 17 szám allatt.

na megyek egyett pihenni, pont megvan és ebben a nagy melegbe elég nehezen viselem.
legyetek jók lányok, írjatok vokat

chrissy: várom a válaszod

üdv judith
bagaba
 
 


Na végre kiderült a történet lényege. Szóval a tescos férjek. Eddig nem értettem minek ismerkedsz ilynekkel, de akkor most már tiszta. HUU, ha ez a nő ismerné az én fiamat, asszem beájulna. Ő aztán tényleg rossz, dumálhatok neki reggeltől estig, le se sza..ja, de közben meg olyan imádnivaló, hogy igazából nem is lehet rá haragudni. Ma egyedül intézte a kakit, teljes csendben, aztán kijött pucéran a kertbe, ahol mi Mirával ügyködtünk. Persze a kutya rögtön letámadta, ki sem akart mászni a fenekéből, elrángatni sem lehetett. Majd egy fordulásnál észrevettem egy nagy barna foltott széthúzva a hátsóján. Még kitörölni is megpróbálta magának, nem nagy sikerrel. Mehettem fürdőt mosni, meg kisautó és teraszt, szóval mindent ahova letette a kakis popóját. Vicces volt. na jó akkor azért nem röhögtem.

Krisz, nekünk szerintem a bölcsi miatt nem kell beszoktatnunk, elég edzett már agyerek
Vendég
 


Sziasztok!

Chrissy, köszi az ötleteket. Nekünk kb. 2-től bármikor jó. Én kb. fél 1-ig hazaérek a munkából, Zsanival ebéd, játék stb., ezért kényelmesen tudunk indulni 2-kor. A battai strandon én még személy szerint nem voltam, de állítólag kisbabásoknak is nagyon jó a gyerekmedence, van sok fa árnyéknak, de azt nem tudom, hogy van-e csúszda. Zsuzsi és Hetti már többször voltak, ők mesélhetnének.

Szegény Zsuzsinak volt egy kerékpáros balesete Mirával, de "csak" Zsuzsinak lett baja, medencecsonttörés. Remélem, nem haragszik, hogy leadom a drótot. Most Veszprémben lábadozik az édesanyjánál Mirával.

Mindenkinek kitartást ebben a dög melegben. Én majd' minden délután elbóbiskolok Zsani mellett, miközben játszik.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Azta mindenit, hát ez nem is olyan kicsi baleset. Mondjuk én is ezerszer összetörném magam a gyerekeim helyett, de akkor is. A medencetörést nem is lehet gipszelni, jól tudom?
Viszont akkor ez nem egy kis eldöléses, árokbamenéses dolog volt amit én rendszeresen előadok. a lényeg, hogy kis druszénk, leendő osztálytársunk jól van, Zsuzsinak meg jobbulást.
Vendég
 


Sziasztok!

S.O.S. ETETŐSZÉKET KERESEK!

Ha van eladó és tudtok róla képet is küldeni légyszi írjatok!
E-mail:
bonczanna@freemail.hu

Köszi!
vikianyuja
 
 


Sziasztok!

Anna, sztem nézz körül a www.babaszoba.hu -n is, meg a www.babaapro.hu -n, ezeken elég jó dolgokat lehet vadászni.
Milyen típusút szeretnél egyébként?

Zsuzsi, mielőbbi felépülést nektek!!! De jó, hogy Mirának nem lett semmi baja! Majd meséld el, hogy mi történt.

Réka, Simon-ról van valami hír???

Andi, nekünk ez a hét már nem jó, de jövő hétre összehozhatunk egy talit. :D
Egyébként én is folyamatosan elaludnék ebben az időben, nagyon nyomott a levegő is. Ahhoz képest, hogy mekkora zuhik, viharok vannak Budapesten, nálunk semennyi sem esik. :(

Judith, én komolyan, nem találok szavakat az ilyen emberek minősítéséhez! Legalábbis nem szalonképeseket... azért ez undorító, hogy mit meg nem mernek csinálni! :twisted: Honnan veszi a bátorságot?!
Most csütörtökön jössz haza Bálinttal? Szívesen meglátogatunk Noncsival, persze! (priviben - ide a Babanetre - küldöm a telefonszámomat).
Jó nagy a terasztok! :shock: :lol:

Na, legyetek jók, szép napot mindenkinek!
sziasztok

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


sziasztok!

Zsuzsi: jobbulást!!! remélem gyorsan felgyógyulsz!!!

cinicini: mióta itt vagyok azon tűnődöm, ilyennek minek a gyerek. jobban szereti a patkányméretű kutyáját is. képes a gyereket (18 h) sétáltatni, hogy a kutya pihenjen a babakocsiba!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ez hülye, csak néztem kerek szemekkel.ja olyan is volt, h kint voltunk a játszón estefele ugy akkor nincs már meleg annyira. na alényeg. sétálunk egyszercsak arra sétáltat egy magas fekete (ez a bőrszín) férfi egy kutyát. Na Orsikánknak se kellett több oda tolta hozzám a gyerekét kocsistól Ő meg fokta a patkányát és előre sétált. Na csajok ehhez szóljatok :roll: ja és picsányiszoknyában volt. Tudjátok játszótérszerkó :D

Chrissy: csütörtökön jövök csak akkor még nem Tárnokra, hanem a férjem anyukájáékhoz. valószínű az utolsó héten leszünk otthon ÉDES OTTHON :cry:
bocsi, de megszakad a szívem. már alig várom, hogy újra magyar földön legyek. szóval akkor értekezünk, h mikor fussunk össze egy "terasz látogatásra". végleg szeptember 25-én jövök haza.

jut eszembe mikor haza jövünk utána mindját itt a karácsony!!! Jó jó tudom még csak július van, de eszembe jutott, hogy múlt évben akkor még a Sasadin laktam és pár kismamának tartottam kézműves foglalkozást. tök aranyos ajándékokat csináltunk. ha van kedvetek szóljatok és csinálunk jó dolgokat.igaz volt velünk pár segítség a gyerekekhez, de olyan is volt amikor csak anyukák jöttek. Ez csak egy ötlet volt. :oops:

na legyetek jók

üdv Judith[/img]
bagaba
 
 


Uh, ez a kutya-gyerek sétáltatás nagyon durva! Én nagy állatbarát vagyok, de eszembe nem jutna, hogy a macsekjainkat vagy a kutyánkat (utóbbit mondjuk mérete miatt nem is lehetne) beletegyem a babakocsiba. Kissé zakkant ez a nőszemély! :shock:

Ne hari, félreértettem, azt hittem, ide jöttök Tárnokra. Remélem, majd valamikor összefutunk, bár én szeptembertől már dolgozom, szóval sajnos nem sok esély van már a babás talira. :(
Kézműves foglalkozás jó ötlet! :D

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Most olvastam el újra, amit írtál. Á, zakkant vagyok a melegtől. Szóval a héten nem, majd csak utána lesztek Tárnokon? Én már nem is tudom, mit írok. A lényeg, a héten már nekünk se jó, csak sztem bénán fogalmaztam.
Aludni akarok! Komolyan, alváshiányom van egyszerűen. Megőrülök attól, hogy Noncsi minden reggel 6-kor kel, és én meg éjfél előtt nem kerülök ágyba. Kész zombiként fogok újra dolgozni menni. S ma délután is csak 1 órát aludt, mire én is ledőltem volna, már felkelt. Tényleg paff vagyok. :roll:

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Sziasztok!

Chrissy hála neked megvan a szék!! Babaaprót, meg a börzét mindig néztem, de a babaszobát nem. Tegnap hogy írtad megnéztem és megtaláltam amit szerettem volna. Tegnap délben rakta fel a csajszi a két széket, este mikor mentünk már csak az egyik volt meg.Igaz pont a másikat néztem ki, de ez is jó.
PP Prima Pappa 18-ért. Szép állapotú, nagyon örülök neki.
Hát nem semmi házban voltunk. Nem mentünk be csak a nappaliba, de tényleg elállt a lélegzetem. Nekünk mondják hogy nagy lesz a nappalink 50 m2, hát ez volt vagy 70m2. Három gyerkőc volt, édik voltak, és ahhoz képest hogy milliomosék, tök szimpi volt a házaspár is.

Na nem ragozom, szóval köszi a tippet!

Ja, keresztelő még csak most lesz szombaton! Majd jelentek, már kellően izgulok, remélem minden rendben lesz! Azt sem tudom hol áll a fejem!!

Sziasztok!
vikianyuja
 
 


Anna, örülök neki, hogy sikerült etetőszéket venned! :D Nekünk is PP Prima Pappánk van, szerettem nagyon. Most fent van a padláson, várja az újabb tulajdonosát. :D
Sztem jó méret az 50 nm, persze a 70nm is :wink: Egyben lesz az étkezővel nálatok?
Keresztelő: bocsi, nem tudom, mit kavartam be már megint.

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Sziasztok!!
Judit, én ezek után már kezdek kiváncsi lenni a csajszi férjére. Ez az a tipus, akiről nem tudom elképzelni, hogy valaki megd.....ja, és elveszi, már bocsánat. Főleg akkor amikor tele van a világ egész normális csajszikkal akik égre-földre nem találnak fickót maguknak, erre ez a spiné meg igen. Gondolom a férje is valami fönök féle tesconál.
Nembaj 2 hónap azt végre itthon, tényleg mi van az ovival???
Nyugi Chriss, a meleg rajtam is kifogott, már kezdem unni. Holnap irány a balcsi. Apám végre vettegy kertesházat, de a berendezésével kicsit elcsúsztunk, meg anyám sincs itthon, apám meg még egy nyomi ágymatracot sem tud nélküle megvenni, najó mást se.

Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: