A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pannak boldog nevnapot kivanok!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Üdvözletünket küldjük Dömösről! :lol:
Mi remekül megvagyunk,a medencében élünk szinte :lol:

Juc:
ISTEN ÉLTESSE PANNÁDAT! :P

petergabi

Gabi, érezzétek jól magatokat! :D

Johi, gratula Fanninak az első lépésekhez :D :D :D

Zsanci, nekünk playmobil-kompatibilis, de hazai gyártmányú -> sokkal olcsóbb / viszont eléggé pöpec várunk volt. esetleg ha nem vagy eltökélten márkahű, nézz utána

jobbító üziket köszi, hatnak!! :P

Pannának még én is küldök névnapra :D

Kép

votiv 8)
votiv

Szaisztok!

Irtam egy hosszút, de elszállt!

Pannának boldog névnapot!

V tiszta láz reggel óta, nem nagyon megy le semmivel... :( Remélem semmi komoly!

Macs, Indi: Valamiféle infúzióval kezelik majd most a sérvet, ha sikerül. Evvel megakadályozzák a kizáródást, illetve a leszakadást.

Zsanci: B biztos jó fogja magát érezni!
És épp meg akartam kérdezni, hogy szerintetek ne jöjjön be a lány hozzám, vagy bejöjjön? Melyik neki a jobb?

Újaknak üdv!
oxigen
Györköny

2
moose

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket, aranyosak vagytok, és tényleg büszke vagyok a gyerekekre. Viszont nem a szépségük miatt (az egy szerencse, és különben is minden gyerek szép - szerintem), hanem mert minden elkövetett hibáinkkal együtt boldog gyerkőcök, és alapvetően ez látszik a képeken is. És az általatok feltett képek is ettől szépek. Nem olyan családban nőnek fel a gyerekek, mint Rylie történetében a picurka. És mint látjuk, a rossz példa ragadós, hisz a nagylányok már "tudják", hogy nem kell vigyázni annyira a babára, ergó az ő gyerekeik is hasonló környezetben nő(het)nek fel, és így tovább. (nem feltétlenül, de nagy rá az esély) Ezért sem baj, ha -mint írtátok- sokan olvasnak csak titeket, hiszen talán a jó példa is segíthet néhány új anyukát, ha másban nem, legalább elgondolkodtat néhány kérdésben.

Na, jót okoskodtam. :wink:

Macskaanyu, Denizsa, nyugodtan faggassatok a második-harmadik gyerek témában, bár szerintem -ahogy valamelyikőtök ezt írta is- tényleg annyira természetesen jön, az első pillanatban minden érzés, stb. És átgondolt -vagy nem is annyira- sorrendet tartva minden/ki/re jut idő, figyelem. Nem kell annyira méricskélni, patikamérlegezni, az ember lánya érzi nagyjából, hogy mi az elfogadható arány. A szeretetet pedig végképp nem kell figyelni. csak megélni, és hálálkodni a csodáért.

Denizsa, azért nem lesz 4. gyerkőcünk, mert mindhárom manó császárral született, és biz én már nem merek kockáztatni egy negyediket. A harmadiknál is nagyon feszült a sebem. Nem vagyunk telhetetlenek. Szeretnék velük megöregedni, és még unokázni is!!!!! :lol:

Zsanci, nem akarnálak okítani, de egy ötlet fegyver ügyben. A fiam lovag volt 2 éve a farsangon, én akkor nem voltam hajlandó venni, mert ismerve a gyerkőcök vérmérsékletét, féltem a fa keménységétől, a műanyagokat pedig nem tartottam szépnek, és különben is... Fegyverellenes vagyok, nem és nem veszek! Viszont milyen lovag az, akinek nincs kardja, pajzsa? Hát némi kartonból (üres tévésdoboz), alufóliából, és színes kartonból együtt alkottuk a következőt. A pajzson, és a kardon a gyerkőc jele vagyon, a ruhán is. A mai napig használják, jó, nem naponta, de még használható állapotban van. Ettől nem kell félteni a gyereeket, és még jó móka is volt. Kép itt jobban látszik talán Kép
Ruzicsky! Ne aggódj annyira Bendi golyócskái megvannak, csak elbújnak. Persze könnyű azt mondani, én is agyonaggódtam magam. Anno a dokink azt mondta, hogy esténként a melegvízben figyeljük, mert akkor biztosan lejönnek. Minden este mustra volt, sokáig. Aztán már az a bizonyos vezeték beszáródott, ezért nem tudtak felhúzódni a herécskék, ezután már nem kell figyelgetni. Azért a fiam néha még mostság is megnézi, hogy megvannak-e az ékszerei :D , annyira megtanulta ő is, hogy erre neki figyelnie kell. Az a lényeg, hogy sokáig (hetekig) ne legyenek a hasban fenn, mert a meleg árt nekik (ezért is teremtették őket a hasüregen kívülre). Persze dokival konzultálj, biztos meg fog nyugtatni.

Votiv!
Szia, köszi az üdvözlést, jobbulást kívánok neked én is. :)

Vikó! :D Szia, örülök, hogy örülsz. Már rengetegszer írtam, csodababó Dominik.

Hát, elég(ia) belőlem ennyi.

Üdv
Zsuzsi
zsugyu

Zsuzsi,
ez irtó klassz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon nagyon tetszik!!!! ügyesek vagytok, és igen meggondolandó! Én is fegyver ellenes vagyok, de arra gondolok, ha én tiltom tőle, akkor az nem sül el jól... :lol: :lol:

Votiv,
abszolút érdekel a magyar, playmobil kompatibilis vár, ha meg tudod mondani a nevét!!!!!!Egyébként már van egy kicsi várunk, szintén playmobil kompatibilis, de sajnos elég "gagyi" és B már elvágta vele a kezét, mert kicsit sorjás... :?
de igen mellette vagyok a magyar, olcsó pm-kompatibilis cuccoknak!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szépségkirálynőciket, ha egyre gondolunk, és ma Agárdon voltak, akkor mi is láttuk. Vagyis érdekes módon CSAK A FÉRJEM látta őket közelről, én csak messziről, és állítólag őt bámulták a csajok, hát mesélni azt tud a drágám. :mrgreen: :mrgreen:
Szal Agárdon fürdőztünk és isteni volt, a víz kb 30 fokos, rengeteg árnyék, sok baba, na és a csukapörkölt...!!!

ÉLJEN PANNA! :) :) :) Aki igaziból is Panna. :mrgreen: Ma egyébként Anikó, Anna (is) van, nem? Mégis Anita van a naptáromban, és nem én nyomtattam, esküszöm. :mrgreen: Ne éljenezzetek, már júniusban letudtuk. :)

Éljenek az új mamák, még ha nem is szentimrések. Gyertek és írjatok és offoljuk szét a rendszert! :)

2 hetes babát magára hagyni normáliiiiis??? :shock: :shock:
neet
neet

Indi,
képek nem nagyon lesznek, mert hagyományos gépet vittem, úsztatott telóval 1-2t csináltam, azt ha jó lesz, majd felteszem azért. :) (Most így nem látszik, mi van a képen, (nekem is meglepi lesz, ha áttesszük a gépre) elég sötétke a telefon, megcsináltatni egy vagyon, megválni tőle még nem akarok.)

Kezdődik az ÚSZÓ EB! Legalább tv-n keresztül hűsölhetünk. :)
neet
neet

de egy kéthetes kisgyerek anyukája hogy tud fürdeni a Balatonban???? Ez a gyermekágyi izé legalább 6 hét, nem??? Addig szex sem engedélyezett, a Balaton meg igen??? :roll: :roll:
egyébként egy két hónapost sem hagynék egyedül...

Votiv már a buliban???? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Ne haragudjatok, most nem fogok túl sokat reagálni, mert vagy olvasni vagy írni van időm, és most az írás mellett döntöttem!

Ami még a tegnapi olvasgatásból a fejemben maradt...

Votiv!

Remélem már jól vagy és csak múló rosszullét volt, nem baci!

Zsan!

Együttérzek veled a porckoronggyulladás miatt, nagyon pocsék lehet az is! Írj majd, hogy milyen ez a doki, akit találtál!
Erről jut eszembe!

Indi!

Ígértél nekem még anno egy jó neurológust! Lehet, hogy írtad, csak lemaradtam róla?

Juc!

Pannának nagyon boldog névnapot kívánok!:)

Rylie!

Elég durva amit írtál! Nálunk meg lakik egy házaspár itt a közelben! A gyereküket - kb. 1 éves lehet - rendszeresen kiültetik a terasz korlátjára, persze fogják, de akkor is veszélyes szerintem a 3. emeleten!

Mi megvagyunk! Páromnak még mindig nincs munka! Nem tudom, hogy fogjuk túlélni a következő hónapot!:(
Timi már ki tudja nyitni az összes kilincset, úgyhogy már rá sem tudom csukni az ajtót, ha azt akarom, hogy a konyhában legyen velem, amíg ott tevékenykedem!
Egyébként meg rendszeresen ő viszi sétálni a kutyust! Egész nagy köröket teszünk meg így, persze aptyuk is jön, mert nehéz kutyára is gyerekre is figyelni! Timi meg viszi a pórázt és lelkesen vezeti az ebet, közben meg még útba is igazít pár járókelőt, hogy merre menjenek!:) És hihetetlen, hogy a kutyusunk meg annyira odafigyel Timi minden rezdülésére, megáll ha lemarad, figyel nehogy elrántsa! Olyan édes!

Megpróbálok majd még jönni!
Meg felteszek pár képet öcsém esküvőjéről, már rég akartam, csak nem volt időm!

ILdi
ildi76

Oxi,
Én csak a saját gyerekeimből tudok kiindulni, de nálunk kifejezetten jót tett az, h B mindennap bejött hozzánk a Hba...Már csak azért is, mert igy mindennap látott, és nem érezte úgy, h eltűntem. Az is igaz, h B jó egy évvel idősebb volt, mint Viki, de én azt gondolom, h talán jobb lenne neki, ha látna mindennap, még ha csak kicsit is... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsugyu

tényleg gyönyörűek a gyermekeid és köszi, majd figyelem a golyócskákat. :)
Jövő héten megyünk dokihoz is.

Zsan, Oxi, Indi és mindenki akinek fáj valami, remélem mihamarabb meggyógyultok!

Ildi

Nagyon ügyes Timi. És ez a melónélküliség :cry: :cry: . De biztos lesz meló hamar. Drukkolok nagyon!

ruz
ruzicsky

Macs! Kendő:Ahá!

Zsugyu! Olyan szépeket írtál...
S a képek??!!! Hát a zselézett nagyfiú halálos, a kis balerina tündéri, s a csöppség is csak hmmmm

Zsanci! Csak hajrá, így edződnek a mamák. Hogy nekem mekkora szám van? :oops:

Rylie! két hetes babával ilyen story-t?!?!!
:cry:
Én múltkor a gyerekdokinál néztem nagyot: anyuka fogta és a hároméveskörüli lánykának a pelusából kihalászta a kakit, majd letette a terméket a pelenkázóra. Lehet spórolni a pelussal, de a kakit azért nem kellett volna kiállítania! :shock:

Johi! Örülök, hogy jót pihiztetek! Csajodat elképzeltem ahogy áll és gondolkodik, majd nekiindul. Rééém éééédes lehet! :D

Boldog Pannákat és Annákat!!! :) :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Oxi :) Vikkának bulást!!

Neet :) Agárdi fürdőzés nagggyon jól hangzik :D Tisztára irigy mirigy lettem :mrgreen:

Ildi :) Kutyasétáltató Timi nagyon édes! :D És a kutyus is aranyos, ha így figyel rá! Párod munkahely :( :(

Zsuzsi :) Nagyon szuperek a képek és a jelmezek, hát igen... a találékonyság nagy kincs :wink: Köszi a megnyugtatást, én is attól tartok, hogy mennyi ideje lesz majd az ember lányának 2 gyerkőc mellett, méricskélni a mérlegen biztos nem :lol: És így már értem, igazad van, nem szabad telhetetlennek lenni, pláne mert van 3 csodás gyerkőcöd, és élvezni kell az életet velük sokáig!! és gyúrni a nagymamaságra :wink:

Rec :) Képzeld, Bálint már nem (mindig) eszi meg a homokot! Mondjuk az itthoni homokozó tiszta, nincsenek benne kavicsok, falevelek meg más hasonló vonzó dolgok, így max. a homokozó eszközöket és a homokos kezét rágcsálja. De már ez is óóóriási haladás! És ha talál vmi érdekeset, akkor megvizsgálja és odanyújtja nekem! Persze néha be-becsúszik, hogy mégis meg akarja kóstolni, de már ritkábban. Úgyhogy most már én is "úrinőként" üldögélek a homokozó mellett :mrgreen:
denizsa

Élne Panna és éljen, hogy lehetett Pannának nevezni! Erről eszembe jut a kedvenc vesszőparipám, de nem kezdem el újra, ígérem :mrgreen:

Látod, Zsuzsi, ezért szeretlek én : mindig olyan szépeket és jókat mondasz :)

Zsanci :) Én anno lázítottam a fiúkat, hogy tagadják meg a katonai szolgálatot, úgyhogy eléggé pacifista vagyok... de azért a fakardokkal szerintem nincs túl nagy baj, legalábbis 4 gyerekes barátaimnál mindennapos használatban vannak a kardok és jól bírják a kőcök - nagy huszárok a fiúk. A Hadtörténeti Múzeumot ill. a pesti Korzón a kirakodóvásárt ajánlom, néhány éve mi ott szereztünk ilyeneket be. És ha mégse, legalább a Hadtörténetiben mindenféle férfias dologkat is lehet látni - egy óvodás korút meg az ilyesmi vonzani szokott - még egy majdnem óvodást is :)

Neet :) tényleg, már többször akartam kérdezni, hgoy hogy szuperál víziszonyos finn barátunk... ezek szerint azért valamennyire él még. És akkor te most kapsz egy kis kárpótlást a fociért :)

Ildi :) én azt ígértem, hogy a kézsebész nénitől megkérdezem, tud-e ajánlani egy jó ortopéd orvost. De szánom-bánom, elfelejtettem :( Viszont ahogy az ínhüvelyes kezelés halad, lassan sajnos megint mennem kell hozzá, és akkor tényleg megkérdezem.

Gondolkodó álldogáló Fannibaba csodaédes lehet! Viszont midnjárt villámgyorsan szaladgáló Fannibaba lesz :)

indianyo

Bocs, csak ebben a formában sikerült felrakni a képeket, remélem nem lettek túl nyomik!

DSC02496.jpg
enci-timi2.jpg
DSC02495.jpg
DSC02492.jpg
DSC02491.jpg
ildi76

Votiv!

Bálint szülinapi fotóit hogy tudom megnézni, mert nekem Ancsi honlapján még mindig a Votiv képei:JÖNNEK! felirat van!:)

Ruz, Den, Indi!
Köszi! :? :)
ildi76

Indi,
B huszár imádja azt a helyet!!!! egyébként egy kisebb méretű fatőrt már sikerült beszereznünk a visegrádi várjátékokon, de egy rendes méretű kard kéne, meg ij, én csináltam neki egyet, de sajna szétjött... :roll:
Drága huszár már biztos alszik!!!!!!!!!! :lol: (remélem)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Az Öcsémet felvették at ELTÉ-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi, de el kellet ujjonganom valakinek, itt már mindenki alszik :? :lol:

Ildi: hasonló helyzet nálunk is, van egy nagyon kaka ideiglenes munka, de már mindannyian kivagyunk tőle (hányós szmájli) :cry: De Timi aranyos leheta kutyussal. Úgy szeretném, ha az én csemetéim is megtapasztalnák, hogy milyen barát tud lenni egy négylábú!!! De panelba, pláne albérletbe nem szeretnék :(

Zsugyu: olyan jó olvasni a soraidat, és látni a gyermekeidet 8) :D én szintén 3 csodás gyerkőc anyukája vagyok, bár mostanában érdekesen alakulnak a dolgok, de ilyenkor, amikor csönd van és alszanak, akkor nagyon hálás tudok lenni értük!!! :D :P :oops:

Oxi: Vikkanagylány gyógyuljon meg gyorsan, és Te is, nagyon ijesztő ezeket hallani/olvasni :( De nem lesz semmi baj, hamar meggyógyultok, és ha kell segítség, szólj nyugodtan, innen kb fél óra alatt ott tudok lenni (na jó, készülődéssel egy is van az :oops: )

Ruz: Bendid egy TÖKÉLETES kiskölyök és kész!!!

Rylie: akkor ezért küldtelek én nyaralni :lol: :lol: :lol: tudtam, hogy szó volt pancsiról :P Anyuka gáááááááááááz :cry: :evil:

Annáknak, Anikóknak, Pannának Boldog Névnapot!!!
Kép

Votiv: gyógyulj meg és jó bálozást mostanra :) Én egyébként már akartam kérdezni, hogy tesztet csináltál-e?, csak nem mertem a nagy nyilvánosság előtt :oops: :)

Dora: akkor költöztök??? :D és :cry:

No, egyenlőre ennyi. Holnap ha minden igaz újra KisMacskázunk egy kicsit :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Hello Csajok!
megjöttünk a nyaralásból...ami csúcsszuper volt, és sikerült kicsit kikapcsolni magam és valamelyest feledni a kórházi borzalmakat...meg a mögöttünk lévő két hetet...:)
Nagyon fullos wellness-szállodában voltunk, szóval kényesztetük magunkat reggeltől-estig...már amennyire a gyerkőcök hagyták :)...persze ott voltak a nagyszülők, úgyhogy nagyon jó dolgunk volt :)

Visszaolvasnom még csak felületesen sikerült, de majd megpróbálok visszarázódni :)

Johi!
Nem mondod, hogy Ti is Hévíz???? :) Merthogy mi is :)... Hol laktatok?

Pocak!
Gratula az öcsédnek? :) Milyen kar, milyen szak?

Juc!
Pannikónak boldogságos névnapot!!!!! :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Den! Úrinő a homokozó mellett :lol:

Pocak! Gratula öcsidnek!!! :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Rylie,
nagyon durva, hogy egy ilyen pici babát egyedül hagynak

Barbi,
még régebben írtad, hogy ti is „fordultok” :D Hát elsőre én sem hittem el Marcinál, úgy gondoltam, hogy a véletlen meg a düh (épp követelte a kaját), illetve a szél... aztán azóta is rendszeresen csinálja, kénytelen vagyok elhinni :) Nekünk ezek szerint ilyen díjbírkózó gyerekeink vannak!

Ruz,
remélem, Bendinél minden rendben lesz!!! :)

Gabi,
forgasd csak a tőrt a szívemben ezzel a medence-dologgal :D:D

Bogárka,
te meg a wellness-szel fájdítod a lelkem :D Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, mi jövő nyár előtt nem hiszem, hogy bárhová megyünk, és már most készülök rá :D

Oxi,
Vikkának gyors gyógyulást, ilyen melegben a láz még rosszabb :(

Zsugyu,
szuper a jelmez! :)

Juc,
Pannának utólag is boldog névnapot!!! :)

Moose,
nagyon titokzatos vagy :D

Ildi,
párodnak mielőbb munkát! Nálunk is hihetetlen, ahogy az egyébként szeleburdi kutya odafigyel a gyerekre! De ezt már másutt is megfigyeltem, a kutyák pontosan tudják, hogy itt „kisállatról” van szó, és nemcsak odafigyelnek rá, hanem sokka többet meg is engednek, el is néznek nekik, mint mondjuk nekem :)

Zsan,
én pacifista vagyok, de kedvenc tárgyam mégis a katana (japán szamurájkard), mert a maga egyszerűségében, eleganciájában és funkcionalitásában gyönyörű (és kendóztam 2 évig, bár ott csak bambuszkarddal nyomtuk) és nagyonnagyon szeretnék egy igazit :D:D
És bevillant egy ötlet: most augusztusban is biztos lesz a Várban Mesterségek ünnepe, ott mindenféle fegyvert (íjat, kardot) árulnak, legalábbis az elmúlt években láttam.

Pocak,
gratulálok az öcsédnek!!! Milyen szakra? :)

vera
kisün

Sziasztok!

Bogárka: jó lehetett a nyaralás, én is mennék vmi kényeztetős helyre, de az most halasztva
Öcsém az informatikai karra fog járni, és programtervező informatikus lesz belőle!!! :D

Den: köszi :lol:

Arra szerintetek van vmi megoldás, hogy a költségtérítéses képzésre jelentkezett, de az állami finanszírozásúra is felvették volna a pontjai alapján. Át lehet valahogy jelentkezni vagy így járt???

Pussz: Pocak
pocakpacni

Takarítónő Ő:
Kép
20170114224602

tegnap volt 2
moose

Szépséges napot mindenkinek!

Tegnap kicsit extra napunk volt, de a mai jobbank indul...

Zsugyu!
Annyira tetszett, amiket írtál, mert mi is min 3 gyereket szeretnénk egyszer majd.
És most, az elsőnél valóban jön ez a nagy felelősség-érzés, amin olyan nehéz úrrá lenni.
Tegnap kiakadtam magam: álmomban párnát ringatok és érzem, hogy szuszog, elhiszem, hogy Eszter van a kezemben , de nem találom a páránban és megijedek! És amikor felébredek látom, hogy a párnáról levttem a huzatot is, annyira kerestem...És ezt vagy háromszor el is játszottam.
Ti hogyan kezeltétek azt, hogy mostantól örökre van egy(kettő, három..) élet, amiért felelősek vagytok?!

Más: a gyerekdoki témában: ismeri valaki a Kökörcsin utcai és Fehérvári úti rendelőből Terpickó Máriát?
húú, szopi időőő:-)
ja, csak büszkeségből: lesz tej-testvérünk:D

Kép
Kép
szelloke

Pocakpacni!

sztem a sulitól függ, én barátnőmnek az első félévet kellett végigcsináli fizetősön éutána átvették...
(szen István Egyetem-Gödöllő)

Kép
Kép
szelloke

szen=Szent

Kép
Kép
szelloke

Votiv: remélem jobban vagy már és szétbáloztad magad! 8)

Barbi: kakikipakolás :shock:

Moose: én nem értem a kódolt üzeneteidet.... :?

Pocak: gratula a tesódnak!

Bogárka, Johi: kérünk képeket a hévízi nyaralásról!

Zsan: én abból gondoltam, hogy kb 2-3 hetes lehetett a baba, hogy 1. alig nyitogatta a szemecskéjét, max ici-pici résnyire, 2. Anyukának láthatóan nem volt még eléggé visszahúzódva a méhe - kétrészesbe volt. 3. A babó semmit se csinált csak ott feküdt mint egy darab fa - ezekből arra következtettem, hogy ő még csak igen igen picinyke lehet..Aztán, hogy anyája hogy ment be a Balcsiba...matraccal.

Ildi: munka :( csak lesz valami és Pocakéknak is valami jobb!
Kutyasétáltatás Rulez! Én is úgy sajnálom, hogy nem lehetnek állatok körülöttünk (igaziak :) )...de lakásba nem való a kutya.

Ruz: mégcsak annyit a körvérségre, hogy Öcsém 4,40-el született és kb ovis koráig igen csak kerek gyerek volt, főként a feje :D CSúfoltam is érte rendesen, mindig tökfejnek hívtam..de kinőtte, mert most egyrészt halál sovány, (most ezen parázik Anyu, hogy miért nem eszik a 22 éves pici fia) másrészt a feje se tök már, hanem normális :) Szóval Bendi is ki fog nőni minden ilyesmit! De azért biztos ami biztos járjatok utána, abból baj nem lehet!

Oxi: gyógyulást!

Ja és azt nem is meséltem, hogy Kamillát bevittem a Balcsiba, mert valóban jó meleg volt a víz és nagyon tetszett neki! Vigyorgott és pacsált a lábával, mint itthon a fürdőkádban :) Kár, hogy olyan messzi van ez a nagy lavór....
Gabi: irigy-irigy a medencére!

Rylie
rylie

Anna: felelősség = esti parák hada!!!! Különböző vésztervek kombinálása, ha
-háború lesz
-ha elrabolják
-ha eltörik valamilye
-ha valaki bántani akarja
-ha kigyullad a ház
-ha, ha, ha, ha
csomó olyan dolog aminek 1:100000000 az esélye :)

:arrow: ősz hajszálak dögivel és néha nehéz alvás

:lol:

Rylie
rylie

gáz van, vszínű vírusunk van, Isti beteg, belázasodott, reggel a hideg rázta (de szerencsére neki a gyomra rendben)
most filózom, vigyem-e "nagytudású" gyermekorvosunkhoz :?
nurofentől szépen lement a láza, de nem eszik (ropit se)

Ildi, a képek a Szentimrés yahoo albumban!

Pocak, tesztet még nem csináltam, míg még megjöhet-minek? furcsa logika alapján :shock: :D
Istinek tegnap még egy új szava volt, Dédi

megyek, mert nagyon nyűglődik

votiv 8)
votiv

Ildi :) Képek nagyon szépek, Timi igazán édes koszorúslány volt!! :D És Votiv képeit a Szt.Imrés képek között lehet megnézni: http://pg.photos.yahoo.com/ph/babanet.s ... /my_photos

Juc :) Édes a takarítónőd! :D

Moose :) Mit jelent ez a 2???

Votiv :) Milyen volt a bál :?:

Pocak :) Gratula öcsédnek! Nagyon komolyan hangzik ez a szak! Bizti nagyon felkapott, ezért nem volt könnyű bejutni, büszke lehetsz rá!

Bog :) Hú, de jó lehetett egy ilyen full-os szállodában + nagyszülői segítséggel! Örülök, hogy tudtál pihenni! Petra hogy van? Vége már az antibogyó-kúrának? Kell még vizsgálatra visszamennetek?

Vera :) Hogy Te miket tudsz!! Kendo meg kardozás... :o
denizsa

Ildi :) Képek nagyon szépek, Timi igazán édes koszorúslány volt!! :D És Votiv képeit a Szt.Imrés képek között lehet megnézni: http://pg.photos.yahoo.com/ph/babanet.s ... /my_photos

Juc :) Édes a takarítónőd! :D

Moose :) Mit jelent ez a 2???

Votiv :) Milyen volt a bál :?:

Pocak :) Gratula öcsédnek! Nagyon komolyan hangzik ez a szak! Bizti nagyon felkapott, ezért nem volt könnyű bejutni, büszke lehetsz rá!

Bog :) Hú, de jó lehetett egy ilyen full-os szállodában + nagyszülői segítséggel! Örülök, hogy tudtál pihenni! Petra hogy van? Vége már az antibogyó-kúrának? Kell még vizsgálatra visszamennetek?

Vera :) Hogy Te miket tudsz!! Kendo meg kardozás... :o
denizsa

Sziasztok!

Sürgős tanácsotokat kérném orvosválasztás terén (már a 33.hétben vagyok), két nevet ajánlottak nekem dr. Holba Sándort, illetve Balogh Tibort.

Kérlek írjátok meg melyik doki milyen, akár ide, vagy privibe, vagy csutorakukacfreemailponthu címre.

Holba Sándor telefonszáma, címe is kellene.

Előre is nagy köszönettel:

Boróka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Hú, ez 2x ment el, bocsi, de úgy látszik a babanyet-nek is melege van...

Votiv :) Vírus :( Bulást Nektek és Istinek!! Rendejött a gyomrod? És a Dédi most bizti nagyon boldog :D

Rylie :) vésztervek rulez :lol:
denizsa

Sziasztok,

Egy gyors bekukkantás, még itthon vagyunk.

Moose,
Boldog Születésnapot Nagy Nyuszinak!!!

Macskanyu,
szívesen megmutatom a pocakomat, várom, hogy találkozhassak Veletek.

Juc,
Boldog Névnapot Pannának!

Évi
vica94

Zsanci, nem tudom sajna a nevét, meg az is lehet, hogy "noném" :D

Oxi, Vikkának jobbulást! Istivel összebeszéltek :(

Bogárka, voltatok a híres Venezia fagyizóban? Petra hogy van? antibigyóra reagál?

Zsugyu, klassz a jelmez!

L

votiv 8)
votiv

Votiv,
Jobbulást kívánok Neked, látom mégsem csak egy futó nyavalya kapott el. Drukkolok Neked, hogy minél előbb jobban legyél. És remélem Istók is hamar összeszedi majd magát. Gyümölcsöt sem fogad el?
Vagy azt ilyenkor nem is szabad ajánlgatni?

Boróka,
Priviben szívesen átküldöm Neked dr. Holba Sándor címét, telszámát.
Nekem is ő az orvosom, személyes szülés élményről még nem tudok beszámolni, talán kevesebb, mint egy hónap és az is meg lesz :)
Viszont szűk ismeretségi körben van ismerős, aki nála szült kétszer is, és nagyon-nagyon meg van vele elégedve. Bővebben, majd ha már én is babát ringatok.
Nagyon szeretem, jó orvos, alapos, megbízható és nagy biztonságban érzem magam mellette. Van rengeteg humora, ami nálam nagyon fontos.

Évi
vica94

Moose,
én is BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK NAGYNYUSZINAK, igy megkésve is!!!!!!
Remélem jól sikerült a szülinap, mesélj azért ha van egy picit több időd!!!!!!

a bejelentkezésedből úgy tűnik, el vagy havazva rendesen!!!
pihenj sokat, ha ez lehetséges!!!!

és bocsáss meg,h elfelejtettük Nagynyuszi szülinapját!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose :) Már értem! Bocsi, hogy nem kapcsoltam rögtön!
Isten éltesse Nagynyuszit!!
Kép
denizsa

Votiv,
Istinek jobbulást!!!!!!!!Nem akarsz elmenni vele a mi dokinkhoz??? :lol:
És figyi, ez a noném dolog hol kapható? L egészen odavan érte, mert akkor vehetünk inkább sok sok kiegészitőt hozzá, ami sokkal érdekesebb...
Szelloke,
te kérdezted azt a dokit a kökörcsinben??? asszem a bnőmék hozzá jártak...de váltani akarnak... :roll: pont tegnap kérdezte itt a házban is vki, mert ők ezt a nevet kapták a védőnőtől...

Boró,
én nem sok jóval kecsegtetleg a 33. hétben, Balogh Tibornál, mert nagyon elfoglalt...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi, Votiv: Vikkának és Istinek gyors gyógyulást.

Votiv: Te jobban vagy?

Bogárka: mi a hotel ájropa fittben voltunk. A tiétek puccosabb lehetett, de azért nekünk is kerály volt. Szép hely ez a Héviz. Tényleg Petra még szedi az antibigyót?

Juc: Pannának utólag is boldogot.... nagyon helyes ahogy takarít. Jöhet hozzánk is. :lol:

Neet: melyik strandon voltatok Agárdon? mi sokat járunk Agárdra, hol egyik hol másik strandon bukkanunk fel.

Moose: Nagynyuszinak boldog szülinapot.

Fanni álomkórós két órája alszik délelött, ilyen kb. 3 hónapos korában volt utoljára.

OFF:
Képzeljétek wiwen megtalált egy államigondozott lány, akinek a "nevelő anyucija " voltam csak aztán jól eltűnt, ahogy szoktak olyan 14-15 évesen, 3-4 évig viseltem sorsát, nagyon kedveltük egymást. Csak aztán közbejött ez az... és most rám talált. Annyira boldog vagyok, de persze rá sem ismernék. Egy igazi 20 éves csaj lett belőle, jaj úgy félek az újra találkozástól... de nem tom miért.... mint egy tini az első randi elött. mondjuk a tali még nem most lesz, mert Szegeden lakik, de akkor is..... bocsánat, hogy ilyen off témát irtam.
johanna1975

Sziasztok,

Mindenkinek jobbulást és kellemes ünneplést, jó időtöltést, hűvös lakást kívánok. :)

Most indulunk, majd jelentkezem.

Évi
vica94

Megaoff:mi lett avége a rejtéjek városának?

ÉS én tuti nem vagyok terhes viszont hányingerkedem ,ájuldozom,szarul vagyok.
20170114224602

Drága Moose!

NYUSZINAK utólag :oops: nagyon-nagyon boldog 2. szülinapot!!!!
Istenke éltesse sokáig! Kép

votiv 8)
votiv

Reltélyek városa :oops:
20170114224602

Jucus, lehet, hogy Téged is elért a vírus :( jaaaj, nee!

Johi, Deni, még én se vagyok 100-as de jobban vagyok. immodium akutnak hála :?

a bál nagyon gyík volt, nem választottak meg bálkirálynőnek, és nem nyertem a tombolán se :evil:

az este legszebb párja Schmuck Andor és a Miss Universe 2. helyezett Kátai(y?) Anna volt :D
Schmucknak azért kellett beérnie a 2. helyezettel, mert az első - az a szépen beszélő, intelligens csajszi Jucus "kedvence" Fásy Ádám barátnője... :twisted:

aztán ott volt Medveczky Ilona is a 30 éves palijával, egy fehér tüllruhában, ami alól átvillant a zsinórtanga
és olyan cicijei voltak mint két sárgadinnye
de egészében úgy nézett ki, mint egy bangkogi transzvesztita

és ott volt frissen felvarrt Ungár Anikó is, szintén a fiatal palijával

ott volt a kedvencem is, Judith Müller, az Oscar-díjas parfüm-kreátor, aki együtt indult Helena Rubinsteinnel és Estée Lauderrel (érdekes kiállítás róla most a zsidó múzeumban), és azt beszélik, egyszerre volt szeretője Jean Paul Sartre-nak és Simone de Beauvoir-nak, és legutóbbi parfümje a Hungarian Rhapsody Nr. 5. alapeleme a paprika, ez már tény :D
(ő tényleg nagyon különleges és nagyon vagány nőci)

aztán ott volt Magony Szilvia, aki reggelente a programajánlót mondja az M1-en, és úgy nézett ki, ezüst-szivárványosan villogó ruhában, mint egy callgirl...

ott volt Makány Márta, a divattervező, aki egy tündéri kis nő, bár a ruhája nem volt sztem nagy szám (de tudjátok, a cipésznek is lyukas a cipője)

és eljött a Jóban rosszbanból két szőke nő (Létay Dóra és Tallós Rita a nevük, most megnéztem, egyébként TV-ben még sose láttam őket)

aztán volt sok politikus, üzletember, köztisztviselő, de több említésre méltó celebritást nem ismertem fel (Tüncike se jött, biztos mert nem volt kísérője :twisted: )

a kaja nem volt valami nagy szám, de nem is ettem csak két falatot, beszélgettem a kollégákkal, táncoltam apafejjel, és rengeteg vizet megittam (alkoholt se ittam, mert vezettem)
sajna benn sem légkondi, de még szellőzés se volt az Iparművészeti Múzeum aulájában, úgyhogy horror volt, dögledeztünk a melegtől! volt benn vagy 40 fok, pasik szomkingban, nők súlyos estélyikben :roll:
aztán tombola meg Annák megválasztása után haza is menekültünk

a bálkirálylány meg a királynő is elég csúnycska lett, viszont a Charme Király a mi asztalunknál ült, a médiaügynökségünk ügyvezetőjének a barátnőjének a férje volt. :roll:
itt egy kép:
Kép
sorban: Örök Anna, Charme Király, Bálkirálynő, Bálkirálylány

Istike most alszik, aztán ha felkel csak elviszem ahhoz a dokihoz, bár nem tudom mit tud rá mondani :? felír vmi jó kis antibigyót :x

sikerült ennie egy kis csokisnápolyit - semmit nem fogadott el, ezért lementem a boltba "édességért", hátha legalább azt, bejött :roll:
viszont inni sokat iszik, ez azért megnyugtató, és már nem lázas, jó a kedve is, rohangált, huncutkodott...

votiv 8)
votiv

Votiv!

Remélem nem kaptam el mert még kettőt kell aludni és megyünk Balcsira.

A Bálkirálylány az nem túlzás arra a hölgyre? :lol:
20170114224602

Zsanci, nem emlékszem hol vettük, egy játékboltban, valahol a városban... :shock: próbálj rákeresnia gugliban játékvár vagy lovagvár alatt. én még játéknagykerben sosem voltam, de talán érdemes lenne ilyen helyen is megkérdezni, pl Régióban

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: