Ma egész nap harcoltam Alexel.

Mennyit kellene aludnia egy 4 hós legénynek? Felkelt reggel 7-kor, aztán kaja és csak 10-kor bírtam letenni. De akkor is úgy, h körbe jártam vele az egész lakást 5712651 x, elénekeltem neki az összes dalt, amit tudok – ebből csak a Micimackót vagy 5x – aztán végül a cickómon alukált el. Igaz szunyált vagy 3 óra hosszát, de utána már a kövi kajcsi között sem aludt el. Aztán evett fél 5-kor, és akkor alukált el, mikor elmentünk vásárolni. És az, az újabb dilije, h elaltatom az ölembe, és mikor teszem be az ágyába, felkel, és sír. Aztán amint kiveszem, alszik is egyből. De ezt is képes eljátszani vagy 4x egymás után. Szal remélem a meleg, mert durva volt a mai nap. Amit megittam, azt jól ki is izzadtam, amíg cipeltem a senekét.
Anita!
Nagyon édes Boti baba.
Alina!
Várjuk a képeket Márkról!
Annácska!
A miatt se aggódj! Alex kis cingárka, még nincs 6,5 kiló. Szal bőven el van maradva a többiektől, de akkor is megfelel a súlya a korához. Alex még nem is mosolyog annyit, úgy kell neki könyörögni. Vagyis az apjának nagyon örül, de nekem nem szokott mosolyogni. Nagyon ritkán.

Röhögni is vagy 3x röhögött.

Tiszta apja. Annak is könyörögni kell, h mosolyogjon.
De kis édibébi Peti baba. Látom, Ő is csigákkal jáccik, és meg is eszi őket.

Alexnek is valahogy így szokott folyni a nyál a szájából.
BKV
Vikó!
Domino egy gyönyörűséges bébi.
Livi!
Tüdi baba is nagyon szép. És hogy bírta a menyasszonytáncot?
Cory!

:):):):)
Mamacka!
Lakásintézés ezerrel?:) Jó móka!:)
Jaja, jó lenne még egy tali. Azon már igyexünk mi is ott lenni.
Eszti!
Jó nyaralást nektek, ha még nem mondtam volna. Király, h Benyó ennyire élvezi a vizet.
Mi sajna nem megyünk, mert apa már volt szabin, és sajna nem tudtunk sehova sem elmenni, meg nem is mertünk, mert akkor még kicsikék voltunk.
Tünde!
Melyik az a bababolt Vácon? Tucc pontos címet, vagy neten fent van valahol?
Babetta!
Minden megoldás érdekel talival kapcsolatban.

Szép nagy a családotok.

:):) És nekem is teccik a kocsid.

Lehet nekünk be kéne vállalni egyet, legalább amikor vásárolni megyünk, akkor is tud nézelődni Alex. Most hordozóval megyünk, azt pászítjuk bele a bevásárló kocsiba. Aztán lehet, nem jönne be, mert mire a boltba érünk Ala bealszik, akkor meg utálom felkelteni.

Nah, majd meglátjuk.
Nadine!
Jó régen nem hallottunk!

Tessék ám többet jönni ide is!
Dorka baba is nagyon szépséges.
Ha esetleg valakit kihagytam, bocsika!
Nah húzok szunyálni. Jóccakát!