A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Had ne soroljak egyenként, meg különben is valakit tuti kihagynék... minden baba nagyon aranyos!!!

2 kép rólunk gyorsba:

Kép

Kép

most nincs több időm írni, Apa vár :)

Jó éjt!!!
Vendég

Ma egész nap harcoltam Alexel.:( Mennyit kellene aludnia egy 4 hós legénynek? Felkelt reggel 7-kor, aztán kaja és csak 10-kor bírtam letenni. De akkor is úgy, h körbe jártam vele az egész lakást 5712651 x, elénekeltem neki az összes dalt, amit tudok – ebből csak a Micimackót vagy 5x – aztán végül a cickómon alukált el. Igaz szunyált vagy 3 óra hosszát, de utána már a kövi kajcsi között sem aludt el. Aztán evett fél 5-kor, és akkor alukált el, mikor elmentünk vásárolni. És az, az újabb dilije, h elaltatom az ölembe, és mikor teszem be az ágyába, felkel, és sír. Aztán amint kiveszem, alszik is egyből. De ezt is képes eljátszani vagy 4x egymás után. Szal remélem a meleg, mert durva volt a mai nap. Amit megittam, azt jól ki is izzadtam, amíg cipeltem a senekét.

Anita!
Nagyon édes Boti baba.:)

Alina!
Várjuk a képeket Márkról! :)

Annácska!
A miatt se aggódj! Alex kis cingárka, még nincs 6,5 kiló. Szal bőven el van maradva a többiektől, de akkor is megfelel a súlya a korához. Alex még nem is mosolyog annyit, úgy kell neki könyörögni. Vagyis az apjának nagyon örül, de nekem nem szokott mosolyogni. Nagyon ritkán.:) Röhögni is vagy 3x röhögött.:( Tiszta apja. Annak is könyörögni kell, h mosolyogjon.:)
De kis édibébi Peti baba. Látom, Ő is csigákkal jáccik, és meg is eszi őket.:) Alexnek is valahogy így szokott folyni a nyál a szájából.:)
BKV :( :( :( :( :(

Vikó!
Domino egy gyönyörűséges bébi.:)

Livi!
Tüdi baba is nagyon szép. És hogy bírta a menyasszonytáncot? :)

Cory!
:):):):):)

Mamacka!
Lakásintézés ezerrel?:) Jó móka!:)

Jaja, jó lenne még egy tali. Azon már igyexünk mi is ott lenni.:)

Eszti!
Jó nyaralást nektek, ha még nem mondtam volna. Király, h Benyó ennyire élvezi a vizet.:)
Mi sajna nem megyünk, mert apa már volt szabin, és sajna nem tudtunk sehova sem elmenni, meg nem is mertünk, mert akkor még kicsikék voltunk.:)

Tünde!
Melyik az a bababolt Vácon? Tucc pontos címet, vagy neten fent van valahol?

Babetta!
Minden megoldás érdekel talival kapcsolatban.:) Szép nagy a családotok.:):):) És nekem is teccik a kocsid.:) Lehet nekünk be kéne vállalni egyet, legalább amikor vásárolni megyünk, akkor is tud nézelődni Alex. Most hordozóval megyünk, azt pászítjuk bele a bevásárló kocsiba. Aztán lehet, nem jönne be, mert mire a boltba érünk Ala bealszik, akkor meg utálom felkelteni.:( Nah, majd meglátjuk.:)

Nadine!
Jó régen nem hallottunk! ;) Tessék ám többet jönni ide is! ;)
Dorka baba is nagyon szépséges.:)

Ha esetleg valakit kihagytam, bocsika!

Nah húzok szunyálni. Jóccakát!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok,

A tegnapi napom ráment a visszaolvasásra, aztán mire írni tudtam volna, nem volt net a vihar miatt. :( Alig ismertem a topicra, szép kis vita kerekedett itt hirtelen :( De úgy látom, most már minden a régi :)

A hétvége jól sikerült, kivéve az autózást, az nagyon megviselt mindenkit, eszméletlenül szenvedtünk a melegtől :( A légkondit nem engedtem bekapcsolni, mert olyan büdi volt mostanában, féltem, nehogy valami baci megtaláljon bennünket. De aztán azt kipucoltattuk, úgyhogy hazafelé már sokkal jobb volt :)

Tegnap óta Aliz borzasztó nyűgi, akárcsak Csemáéknál, nekem is még a kezemben is bömbizik :( Ma este 6-kor tudtam csak elaltatni 2 órára, pedig reggel 10 óta fent volt :shock: Talán a foga, talán a meleg, talán a viharok, talán sokminden együtt :(

Ma itt volt a dokibácsink is, megkaptuk a 4 hós oltást, plusz a második agyhártyagyuszi ellenit, üvöltés is volt rendesen :)
Kérdeztem a bárányhimlő elleni védőoltásról, azt mondta rá, hogy 9 hónapos kortól lehet beadatni, de nem ad 100 %-os védelmet, van aki ennek ellenére elkapja :( Pl. az ő gyerekei is, hiába voltak beoltva, ráadásul nem is enyhén ment le, hanem a kisebbiken volt vagy 500 pötty :shock: Szóval én még nem tudom, hogy beadassam-e. Szerencsére Vini már túl van rajta, úgyhogy nem hiszem, hogy míg közösségbe megy, veszélyeztetve lenne.

Bocs, hogy csak magunkról írtam, de olyan sok mindenről írtatok, hogy nem tudok mindenre reagálni :( (Plusz a nagyját már el is felejtettem :roll: )
A képeket persze többször is megcsodáltam, minden babuci egytől egyig nagyon édi pofa :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Köszönöm a sok kenguru-tippet!

Csema, Vali!
Andris hasonlóan nyűgös, két napja jelent meg az első foga, a tegnap egy kicsit jobb volt, de szerintem hamarosan a második is áttör! Alvás napközben nálunk max. 1 óra!
keksz

Csatlakozunk a nyűgizőkhöz :( Ahogy írjátok, 2. napja. Nálunk nuku vihar, nuku eső, dög meleg :?

Gyöngyörű babák - remélem, nem hagyok ki senkit: Márk, Petike, Bettina, Annababa, Tündike, Dominó, Bogika (háta :D), Benyó! :D
És mindegyikük nagyon ügyes! Nem szabad elfelejteni,hogy most már nagyon különböző módon fognak fejlődni.
Én is elgondolkodom, mikor látom pl. Benyót :D :shock:, dehát nem egyformák, na :D:D:D
Az én fiam eddig pocakra gyúrt, majd dumára, most egyre ügyesebben mozog: KÚSZIK :shock: már nemcsak hátra és háttal, hanem rengeteget halad előre. Persze leginkább olyan helyen, ahol rendesen el tudja lökni magát, pl. franciaágy ágytakarója :D

Mi is köszönjük a dícséreteket! Azért annyira nem vagyok csinos lányok sajnos...sőt, nagyon neki is vagyok keseredve miatta,hogy mekkora darab vagyok :shock:...de mindegy is! ( Csak jó képeket választottam :wink:)

Csema: Nem kaptam mail-t :(

Edit: én is várom a merülést :lol:

Augusztusi talin szupi lenne ott lennünk. Talán, ha megyünk nyaralni, úgyis meg kell állnunk pihenni. Bár még nincs konkrét időponta, úgyhogy felesleges is ahhoz igazítani.
Viszont nagyon szeretnék menni!

Most azonban szép álmokat!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Meli!
Nem akartam a képet rontani a megjelenésemmel. Elég, ha csak a tündibündi babucimat látjátok. Én nem vagyok felemelő látvány.

Kenguru: nekünk valami mezei kenguru goldos van, hót ronda. Ráadásul amikor megvettük, utána egy héttel kb 200 forinntal többért lehetett volna sokkal szebbeket venni. Ezt csak szembe babám módra lehet használni.

Vok!
Nekem jó az augusztus 26. Pont akkor lesz az iskolás két hetem közti hétvége. Mert ezek a nemnormálisak kitalálták, hogy augusztus 21-től szeptember 2-ig lesz suli. Egyébként az se biztos, hogy megyek suliba, inkább csak vizsgázni. Nincs kire bízni a babát.

Nancsika!
Tündivel csak én tánciztam. De a két zenész játszott Demjén számokat is és azokon olyan édeseket sikongatott! Még a zenészek is megmosolyogták.

Most éjszaka szegény babám álmában sírt megint. Utána felébredt és alig bírtam megnyugtatni. Lehet, hogy jön a fogacskája. Holnap megyünk úgyis dokinénihez beutalót kérni, legalább megkukkolja a lánykámat.
Egyébként nekem három napja fáj a fejem minden este. Esküszöm kihalok, mint a dinoszauruszok!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Ja és a nászajándék befőttesüveg matricája:

1153862991.72.doc

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok :)
Vikó :)
Gyönyörű Dominó, olyan igazi kis Indi baba :D
Igyekszem nem parázni, de most már kritikán aluli mennyiségeket eszik és félek, hogy nem tud rendesen fejlődni :cry:

Livi :)
A könyved kinyomtatásában segítek :) Lehet én az aki lektorálja :lol:
Egyébként nekem is Bergon kocsim van, még jó, hogy ilyen masszív kocsi, mert így nem roppant össze :D
Jók a lagzis képek, csak kár hogy te nem vagy rajta :)
A Kincsbefőtt ötletedet megvettem, ha nem baj :P Nagyon jó ötlet!

Cory :)
Hát tényleg fantasztikus gyereked van :lol: Nem semmi, hogy így tud felszállni a buszra. A telcsiszámot majd lehet hogy elkérem :wink:

Eszti :)
Ezek után én is gyorsan lebeszéltem magam a BKV-zásról :?
Benyóka nagyon édes :D Jó nyaralást neketek 8)

Edit :)
Néztem a kocsit. Hány kilóig jó? Én nem szeretem az ilyen billentősöket, de sosem volt, így nem tudom mennyire jó. Viszont Levi nagyon édi benne, már ezért megérte :P
Annamari nyaka jól van, picit piros lett, de már nem is látszik :)

Eszter :)
Egyenlőre nem cseszeget se a doki, se a védőnő, majd meglátjuk mi lesz jövő héten :)
Étvágygerjesztőt nem adok neki és nem is akarok. Szerintem éhen halni biztos nem fog, mert ha éhes lenne üvöltene, de ehelyett csak röhög, mint ma este is 120 után. Mindenesetre a sírba visz vele :shock:
Annamari jól van, ma miatta nem jutottam géphez, internetezett (Minimax) a lelkem :lol:

Tünde :)
Apának haláli feje van :O
Nem látszik, hogy éhezne, de nem hízik :(

Titati :)
Én se nagyon tudom követni a csajokat, de igyekszem :) Köszi, írtam levelet :)

Kenguru:
Nagyon jók ezek, lehet, hogy lassan én is beszerzek egyet :)

Nadine :)
Ne mentegetőzz :)
Dorka nagyon édike, kis mosoly tündér :)

Alina :)
Micsoda szemei vannak a fiadnak :) Nagyon szép!

Nancsi :)
Akkor lehet megnyugodnom, hogy nem csak az én pasim törpe :D
A csigákkal csak az a baj, hogy hason csak a náluk folyik, de ha háton van egyből mind a két öklével tuszkolja befelé őket :P :P :P

Tali :
Nekem egyenlőre jó az augusztus 26, csak akkor ne a Városligetben legyen, mert Kamion Parádé lesz és a saját hangunkat sem fogjuk hallani.

Szép álmokat nektek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!

Ma nem jön a festő, mert apa nincs itthon, de anyám már elment a piacra venni uborkát, mert ma uborka rakás lesz. :?
Mi hordoba szoktuk tenni, és nagyon egyszerü. Szinte csak meg kell mosni a hozzávalokat beledobni a hordoba vizet rá és kész.
Ti hogyan teszitek el?

Nadin, alina: szép gyermeketek van :)

Tünde: Bettina még mindég tündéri azzal a kis hajacskájával. :D

Eszti: Bence nem sikongott a "hideg" viztöl? Édes :D
Vendég

Szelivi: na, légy már komoly!
Vendég

Jó reggelt,

Meli, itt az öbölben, ahol fürdünk, most 29 fokos a víz :shock: , szóval egyáltalán nem hideg, sőt, felnőttnek kifejezetten már nem is üdítő, de gyereknek tökéletes. Benyó sikongat nagyokat, de nem azért, mert hideg, hanem mert élvezi, ahogy ki-be emelgetjük a vízből. Ahogy kijövünk a stégre, már balhézik is, és ha visszavisszük a vízbe megint röhög. :) Tényleg nagyon élvezzük, annyira jó látni.
Mondanom sem kell, az öbölben Benyó a legkisebb, szóval mindenkit mosolyra fakasztunk. :) Van még egy kisebb ikerpár, de ők még nem fürcsiznek, általában a kocsiban alszik a két kis "csomag".

Nah, tegnap nálunk is nagy nyűgi volt (kivéve, ha vízben hűsölt az ifiúr), szerintem a foga is belejátszott, mert nagyon rágta az öklét. Óránként vittük a pancsolóba fürdeni, hogy lehüljön, akkor nem volt nyűgi, szóval biztosan ez a marha meleg volt a ludas.

Szerencsére itt éjszaka kellemes hűvös van, így Benyó jól alszik, persze kel 1-2 kajára, de azt mindketten félkómában csináljuk, szóval viszonylag jókat pihenünk.

Szerintem nem is érdemes innentől figyelni, hogy kinek a babája miket csinál, mert ahogy Anita is írta, totál máshogy csinálnak mindent. Mondjuk eddig is pl. tök máshogy híztak, fordultak, ez innentől sem lesz másképp. Dehát ezért jó, hogy mások. :)

Na, megyek, reggeli van. :)
Vendég

Annácska!
Nagyon boldog névnapot! :) Kép
Dettó. Hason nagyon jönnek kifelé. Le sem ért az egyik, de már mászik is ki a következő csiga a szájából.:)

Vali! Anita!
Nálunk is nyügi Alex.:( De majd elmúlik.:) Viszont most cserébe a tegnapi napért, úgy beájult, mint akit leütöttek.:)

Livi!
Édes lehetett a kiscsajod táncolás közben.:) Nem lett nagyon fáradt?

Tali, asszem nekünk is jó aug. 26.-a.:)

Eszti!
Alex üzeni Banyónak, h pancsizzon helyette is.:)

Kép

Kép
nancsika

Jó reggelt :)
Nancsika :)
Köszönöm, aranyos vagy :)

Lányok!
Kicsit nosztalgiázom :lol:
Pontosan ma egy éve, hogy pozitív lett a tesztem Petivel :D

Nyűgösködő gyerekek anyukájuknak kitartás, hamarosan jön az enyhülés :)

Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Nálunk holnap lesz 1 éve.:):):):):) Azt a rémült fejeket, ami volt akkor nálunk.:D

Kép

Kép
nancsika

Annácska:

Szép névnapi ajándékot kaptál tavaly nyáron :D

Kép Boldog névnapot!! Kép
Vendég

Annácska, boldog névnapot!

Hűűű, nálunk ilyenkor már szívdobogás is volt, asszem épp Montenegroban fogadtunk örök hűséget egymásnak Petivel egy hegy tetején. :) :)

Na, ez meg a mai tudomány:

Kép
Vendég

hali!!!!!

bocsi, de alig van időm mostanában írni.
csak annyit akartam, hogy :MINDEN BABA GYÖNYÖRŰSÉG!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Annáknak, Anikóknak nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

puszi
vas

Kedves Annácska és Anna babák!

Bolodg névnapot kívánok Nektek!
Kép
angi79

bocs a kisbetűkért, egykezest játszok :lol:

azta, Benyó nagyon komolyan nyomja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:shock: :shock: :shock: :D :D :D :D
vas

Ildi!
Köszi a névnapi üdvit. (jah, mert én meg Anikó vagyok! :lol: )

Eszti!
Hihetetlen mit művel Benyó.:) Jól meg tapsoltad, h ilyen kis ügyes?:)

Kép

Kép
nancsika

Hello Csajszikok!!!

Először is Annácskának nagyon boldog névnapot!!!

Mi ezen a napon tartottuk a polgári esküvőnket 2 éve!!!! A templomi, meg a lagzi maga majd egy hét múlva lesz és én aznap teszteltem pont. :)
Basszus, hogy megy az idő!

Annácska! NEm is értem miért aggódsz a kaja mennyiség miatt! Peti baba korábban mennyivel evett többet? Ugye pont egy idősek Pötyivel és mi sem eszünk 120-130-nál többet, noha volt olyan,hogy benyomott 180-200-t is. Én sem értettem, de mivel hízik rendesen én nem aggódtam, a melegre fogok mindent. :)
SZóval NYUGI!!!!!! 8)

Mamacka! Átjött a leveled köszi!!! Ez vajon ugyanaz a szemölcs típus, amivel mi is küzdöttünk a terhesség vége felé? Emlékszel? No hát én képzeld addig húztam, amíg MAGÁTÓL eltűnt az összes! A fene se érti! Évekig járkáltam leszedegetni őket, most meg maguktól kinyúlnak???

Eszti!! ANnyira irigyellek benneteket Benyóval!!!! Mit nem adnék most a Balaton hűs (már amennyire) vizéért!!! Behalok, ahogy egyensúlyozik, koncentrál ülés közben!!!! :shock:

Kínunkba mi már második este plázázunk 5-7-ig, mert itthon addigra a csemetém hülyére unja magát és muszáj kimozdulni vele... így aztán az Árkádot jártuk, amit feltűnt nem csak mi találtunk ki, mert tele volt gyerekesekkel... :)
Hétvégére gyorsan lefoglaltam egy szobát Szoboszlón, ott van légkondi, medence, stb...

SOS kérdésem lenne!!! Pénteken kapjuk a 4 hós oltást! Szerintetek lehet vele vízbe menni másnap? Eddig mindig volt egy kis hőemelkedése, kicsit tartok is tőle, hogy idegen helyen nem e lesz nyűgisebb... szerintetek tetessem el hétfőre???

Meli! Nem semmi fába vágtátok a fejszét!!! Én tegnap csak egy gyors alma levest csináltam, de a bugyim is vizes volt a végére... így nagyjából csak este főzünk, de az se sokkal jobb!!! És nem bírom rászánni magam a vasalásra sem... :(

Mikor jön a lehűlés? Nem is a meleg zavar engem, hanem hogy nem kapok levegőt ettől a párától!!! Pötyi szobájában méri a hőmérő a párásodást is, most éppen 68%-os!!! Mintha a dzsungelben lennénk!!!

Na megyek teregetni, itt megy egy lazulós kép...

Mindenkinek boldog évfordulót!!!!!!!!
Puszi:

Barti
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

sziasztok!

Annácska :D
Heni se eszik meg 130-nál többet egy lendületre de sokszor még annyit se. Kaki napi 3x,4x van. Védőnő szerint gyors az anyagcseréje és adjak Heninek gyakrabban cicit. Adok neki... van, hogy elfogadja van,hogy nem kell több neki. De látszik rajta.hogy szépen fejlődik így nem idegeskedem. BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Nancsika: :lol:
A Barátság út-hoz közel laktok? Apa ott dolgozik. Általában szombatonként vagyunk Dkeszin, ha jó az idő.
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Vikó :D
Örülök, hogy minden rendben veletek. Dominó nagyon szép kisfiú!

Tünde :lol:
Teljesen kész vagyok Bettina hosszú hajától. Heninek csak egy kis pihe van a fején. Én 3 éves koromig tök kopi voltam :lol:

Angi :D
Rövidebb lett a hajad?
Hol vettétek a habtappancsot? Az elmúlt napokban 7 üzletben voltam, de hiába :cry:

Eszti 8)
Bence írtó édes, látszik,hogy nagyon élvezi a pancsit. Te mennyit vagy a vizben?

Olgo+ Heni
olgo

Nancsika:

Kép Boldog névnapot!

Bartika: had ne fényképezzem le mennyi vasalni valom van nekem is :shock: Ez a kép tiszta hawai 8)
Boldog házassági évfordulót!Kép
Vendég

Eszti!

A kép nagyon cool 8)
Vendég

Jó reggelt,

Szerencsére a tegnapi oltástól most sem lett lázas a csajszi, remélem megúsztuk. Kopp-kopp.

Bartika: Én a helyedben lehet, hogy áttetetném hétfőre az oltást, mert ha egyfolytában azon rágódsz majd, hogy nehogy belázasodjon, az nem igazán lesz pihenés egyikőtöknek sem.
Pötyi haláli édes, márcsak egy koktélos pohár hiányzik a kezéből :lol:

Anita: Nagy nagy gratula Botinak a kúszáshoz. Szépen ügyesedik ő is, nincs lemaradva semmiről :)

Livi: Milyen vizsgálaatra kell mennetek?
Sajnálom a fejfájást :( Én szülés óta a hidegfrontra vagyok érzékeny, akkor majd szétszakad a fejem. :(
Ha nem baj, én is elcsentem a befőttesüveg ötleted, nagyon tetszik, és mindig jól jöhet :)

Annácska: Én sem értem, hoyg a 120 g-ra miért mondod, hogy kritikán aluli mennyiség. Sztem Aliz este már közel sem eszik annyit, mégis hízik. Az a lényeg, hoyg a napi összmennyiség legyen elfogadható határon belül, nem?
Az meg hogy most nem hízott, belefér. Nálunk is (és majdnem mindenkinél, ha jól emlékszem) volt 1-2 hét amikor stagnáltak a kölykök, de aztán ismét nekilódultak a hízással. Ne aggódj, semmi okod rá, Petike nagyon szép, nem úgy néz ki, mint aki nélkülözne.

Nancsika: De jó, akkor lehet, hogy nálatok már vége is nyűginek???
Én nagggggyon kíváncsi leszek a mai napunkra :roll:

Eszti: Benyó hihetetlen, hogy miket produkál :shock: Nagyon belehúzott, csak nem valami Guiness rekordra hajt? :lol:
Nálunk most az a legújabb tudomány, hogy amit betuszkol a szájába, azt elkezdi fújni :) De van, hogy csak úgy simán összeszorítja az ajkait, és trombitál :) Szal mi még csak itt tartunk :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Köszi, köszi csajok! :lol:

Olgo!
Hát nem vagyok közel. Épp a város másik végén. De autóval nincs messze. Ti a Dunapark lakóparknál, mi meg az Alag lakóparkban. Itt egy kép:

Kép

Kép

Kép
nancsika

Találtam még tündéri babaképeket: Botond, Peti baba, Tünde, Dorka, Márk baba és Pötyi. Nagyon édesek!

Kenguru: mi kölcsönkaptunk egy no name kengurut. Heni 2 hónapos kora óta használom, a háttámla megfelelően tartja a gerincét, a combinál vastagon kipárnázott. Én nagyon szeretem, bár ebben a melegben inkább babakocsival viszem. Amúgy mi sokat bkv-unk, az elmúlt 3 hónapban 2 rossz és sok-sok jó tapasztalat ért.

Szelivi,
múlt hétvégén mi is voltunk lagziban, de isszonyú hangos volt a zene, így felváltva a rendezvényház szép kertjében őtiztük Henit.

Titati :lol:
Én is vagy épphogy csak elolvasom vagy ide se tudok ülni a gép elé. Pedig szeretnék csak valahogy olyan gyorsan eltellik az idő. Sokszor itthon se vagyunk, csavargunk.
Most azért tudok sokat írni mert itt van nálunk 3 napig az egyik barátnőm vidékről és önjelölt bébiszitterként Heni babázik.

Rólunk: :lol:
Nekünk most vasárnap volt az egyéves házassági évfordulónk. Elmentünk vacsizni oda ahol a lagzink volt.
Heni az elmúlt 3 hétben nagyon elkényeztetett engem mert fél 10-től fél 8-ig aludt egyhuzamban. De most 4. napja éjjelente 2x ébred,mert összevissza pörög az ágyban, ma a pelenkázó alól halásztam ki. Délelőtt és délután viszont alszik 2-3 órát.
olgo

Na én süsü már megint kihagytam a lényeget :oops:

Minden Anna, Anikó és Annamária babucinak és anyucinak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Bartika!
Passzolok, de én is azt tenném, mint amit Vali mondott.
Picilányod nagyon cukika.:)
Boldog házassági évfordulót nektek.:)

Jah, Olgo!
Habtapit majd itt akarok venni: http://gportal.hu/gindex.php?PHPSESSID= ... pg=4031727
Múltkor volt szó róla, h melyik a jó, asszem Eszti mondta, h a dinós nagyon gáz. Erre milyet kaptunk? :lol:

Vali!
Nem toom, h vége van-e, de most reggeli óta alszik.:) Remélem, de nem akarom elkiabálni.:)

Kép

Kép
nancsika

Nancsika,
Hú,micsoda illusztráció!!
Megadom az email címem és megbeszélhetünk valamit. Apa biztos elvisz minket felétek és sétáltathatjuk a pöttömöket ha nektek is jó.ildiko.rimoczi@freemail.hu

Pötyi :)
Én hétfőn oltatnám be. Három napon nem múlik semmi és legalább nem idegeskedsz.
olgo

Úgy értem Pötyi anyu=Barti
olgo

Pötyi, Benyó: Nagyon szépek vagytok!

Esztikém, holnap milyen képpel dobsz meg minket: Szaladsz a fiad után? :D Örülök,hogy szupi a nyaralás. Már várom én is nagyon!

Jegyeztem, akkor aug.26. a tali. Remélem, ott tudunk lenni, mert a pocakos talin is jól éreztem magam. Meg amúgy is szeretném meggyomrozni Levit, szeretném,ha Benyó korrepetálná Botit, és nem utolsó sorban udvarolnánk a szebbnél szebb kislányoknak :lol:

Annácska, Nancsi, Anna-baba:

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vali: most már biztos nem lesz baj az oltás miatt! Botus még csak most aludt el megint 3/4 7 óta, persze egy órán keresztül készült aludni :shock:

Kenguru: Na, mi vettünk jó drága pénzen egy Brevi-t, egyszer nem használtuk még házon kívül, de idebenn is max.3x :?, pedig Apa nagyon odavolt,hogy vegyünk egyet,hogy tudja hurcolni majd pici fiát :wink: Most mondta,hogy vigyük a kengurut,ha megyünk a városba be, de most már 8 kg felett hurcolhatja a bébit :D

Barti: szerintem is inkább hétfőn oltasd a csajszit! :)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anna baba bocsika :oops: hogy kimaradtál.

Isten éltessen sokáig!Kép
Vendég

Évfordulókhoz is gratula! :D

Nekünk hétfőn lesz a 2. házassági :D:D:D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nancsika , tudtam, hogy Anikó vagy :lol:

Barti, én is hétfőn vinném inkább Pötyit oltásra, mi is msot voltunk hétfőn, de semmi láz, hőemelkedés nem lett.
Súlya 5920g, és 61 centi.Ezek szerint 1!!! centit nőtt 5 hét alatt, meg 420 grammot hízott, a mi dokinőnk szerint nagyon jó.Hiszen 3000 g-al született, 4 hónaposan majdnem a duplája.Igaz, kicsit ő is leállt a hízással, eddig sokkal többet gyarapodott, viszont mindnennap van kaka, van, hogy 2-3-szor is.
Amíg tök sokat hízott, volt, hogy 1 hét is kimaradt kaki nélkül.

Mindjárt jövök, Levente kapott feladatokat (számolást), mert kiborít ahogy unatkozik, le kell, hogy foglalja magát, számolni meg szeret.
Le kell ellenőriznem :lol: :lol:
Hát, akkor gyakoroljon..... :lol: :lol:
vas

Hú, mennyi sok házassági évforduló!!!!!
Grat. mindnkienek!!!!!!!!!!!!!!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

13 feladatból 10 jó lett neki :wink: :wink: :lol: :lol:
most javítja :wink:
vas

Kép
Vendég

Eszti, hol vagytok helyileg Balatonon??????
Mi is megyünk hétvégén Vonyarcvashegyre.
Messze vagytok tőle??????? :wink: :wink: :D

Kép Kép
majd ezt csinálom 2 hétig :lol: :lol: :lol: :lol:

(hát halat biztos nem fogok :lol: :lol: :shock: :lol: :shock: )
vas

Virágok közt Boglárka, de aranyos :wink: :D
vas

Köszi LÁnyok a meggyőzést! Már csak abban kell reménykednem, hogy elérem a dokinénink. :(

De cuki ez a virágos Boglárka!!! :)

Nancsika! Ma nálunk is dupla alvás van... tegnap alig aludt, ma meg 10 óta alszik... :) Egyszer hopp-aztán kopp, tudjátok!!!

Vas Ildi!!! De jó lesz nektek is a Balcsin! Saját kecóba mentek? Azért pecázni veszélyes! Még hőgutát kapsz!!! :D
Miket számol Levi?

Olgo, nektek is boldog házassági évfordulót!!!!!!!!!!!!

Na ébredezik a kiscsaj, megyek! 2 óra alvás, az nálunk rekord. 8)

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vas!

Köszi :D Mi a tegnap mértünk 5900gr-ot és csak 2350gr-mal született.

Nagyon iparkodik :lol: Egész nap cicimen lóg, mint egy kismajom :oops: :lol:
Vendég

Nem pecázok ám, csak viccelek :lol: :lol: :lol:

Tesómék házába megyünk, ők is ott lesznek, nem tudom meddig bírjuk majd együtt (pláne 5 gyerekkel!!!!!!!!!!!)
De legalább ők lefoglalják egymást, és nem rajtunk lógnak.
Natika meg a legjobb gyerek közülük,vele lesz a legkevesebb gond :D :D

Nálunk ma még Nati nem aludt, gondolom a következő szopi után fog(remélem) :wink:

Levente egyszerű kis számolásokat kapott,
pl. 5+2
7+8
12+18........stb
Még csak most megy elsőbe, de ezeket vágja, jobban szereti a matekot, mint a betűket :D

Natika elkezdett reklamálni, mennem kell :D
vas

Meli, tényleg nagyon siet valahova Bogi :D :D :D :D

Tegnap egész nap nekem is cicizett Natasa, 2 óránként etettem, abból fél órát szopizott, aztán másfél óra múlva megint cici.
Ma megint ez van a meleg miatt, legutóbb 10.25-kor evett(11-ig), de megint adok neki :lol:

pusz
vas

Barti, Pötyi nagyon komoly, ahogy napozik :!: :!: :!: :!:
Napszemüvege hol maradt 8) 8) 8) 8) 8) 8) ????
vas

Hát akkor én is leírom, hogy babák gyönyörűek. :D :D

Anna
Nem tudom ,hogy hány kilóig jó .Őszintén szólva eszembe se jutott ,hogy megnézem a papírját. :? Addig lesz jó amíg belefér Levi. :lol: :lol:

Nancsi
Az Auchan-tól messze laktok? Jelöld be a térképen ,hogy merre esik tőletek az Auchan
Az a helyzet, hogy most indult be nálunk a rokonság, mert eddig nem voltak. Ja és a barátok is. Aztán jön a Forma 1 az 3 nap buli.
De ha arra megyek vásárolni szívesen, beugrok és megmutatom. :D

Hol lesz a tali?, ha parádé lesz a városligetbe.

Eszti
Ha nem baj én dicsekedtem a fiaddal, hogy milyen ügyi. :wink:
Múltkor kérdezted hogy nem korai e ,hogy ül Benyó. Korainak korai, de, állítólag ha magától csinálja, és nem erőltetik akkor nem korai. :D .

Vikó
Lehet hogy írtam a múltkor de nem emlékszem. Nagyon szép Dominó!!!, :D fognak kint futni utána a csajok. :wink: Mikor mentek ki?

Boldog névnapot mindenkinek és házassági évfordulókat!!! :D

Senki nem szokott skypon beszélni??????? :(

Cory
Merre jársz? :?:

Anita
Becsivel beszéltem nemrég. A három gyerek mellett nem igen van ideje jönni, de a képeket mindig nézi. :D
Van valami baja odalent és 10 napot kapott, hogy meggyógyuljon, ha nem gyógyul műteni fogják. :( Majd írok neki ,mert nem tudom, hogy mi lett a vége. Kiscsaj nagyon cuki. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ildi
Keresztanyáméknak is Vonyarcon van nyaralójuk. Lehet, hogy mi is megyünk pár napra. :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bartika, Olgo,
gratula a házassági évfodulóhoz!!!
Nancsi,
bocsi hogy kihagytalak... Neked is boldog névnapot!!
Olgo,
a habtapikat a Kikában vette Feri és nekünk még nem jönnek ki a figurák. Holnap megyek fodrászhoz. Már mondtam a fodrászomnak, hogy most sokat vágunk, aminek ő tökre örült, de Feri kevésbé.
Sajnálom a keléseket, de hát ha egyszer ilyen kis izgága a lány. :)
Vas,
jó a súlya Natinak. Levi meg ügyi a matekkal. Jó pihit! Mi meg Balatonfürdere megyünk a Marinába, ahol Ritaa-ék voltak, jövő vasárnaptól. Aztán még pár napot töltünk anyóséknál.
Bartika,
cuki a lazulós csajod! Jó pihit Nektek is.
Meli,
Bogi baba is olyan szép.
Tünde,
ez jó... nem papanet :) :) Bettina nagyon édes!
Eszti,
Benyó nagyon-nagyon ügyes!!! Mondtam én, hogy már nem kell sok! Na király udvarlónk van. :)

Megyek, mert a lányom ma nagyon miniket alszik csak, pedig vendégeink lesznek. :)
Pussz.
angi79

Sziasztok!

Annák, Aniták boldog névnapot kívánok!

Eszter: nagyon ügyes a fiad. :lol:

Vas: nem semmi a számolás ebben a korban. Ügyes. :lol:

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Edit, nekem van skype-m, privibe elküldöm a nevem, de egyébként Ildikó-ként a Gödöllőiek között megtalálsz :wink:
(csak sose vagyok bejelenetkezve, mert egyszer zaklatott valmi kis fiúcska, azóta kijelentkezem :lol: )

Mariann, Angi, köszi, épp most végzett az újabb feladattal, 42-ből 40-et sikerült neki megcsinálni, 5-öst kapott :lol: :lol:
Remélem a suliba sem lesz vele gond :wink:

De jó neked Angi, hogy fodrászhoz mész, én november óta nem voltam.De most, amíg az uram 2 hétig szabin lesz, tutttti elmegyek, ha kell,akár a Balcsin is :lol:
Edit, tényleg nem jöttök le pár napra?????
Számomat úgyis tudod, ha ott vagytok szólj
melyik utcában van nyaralójuk???
Hátha még közel is van egymáshoz :wink:
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: