A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Oxi!
Hát ez nem hangzik túl jól :cry: De remélhetőleg jó kezekben leszel, és hamar meggyógyítanak, azért az sokat számít, ha műtét nélkül is működik a dolog.
5 napos apázással kapcsolatos dilemmát megértem, nálunk is nehezen működne, de most muszáj, hogy jobban legyél!
manoka11

Oxi :) Köszi, nagyon aranyos vagy, de nem nekem kéne, Macs keresett ilyet, én már nem cipelem házon kívül a nagyfiút, elég belül :mrgreen: Gerincsérv :( Bulást, és eredményes kezelést!! A kis család jól meglesz, ne aggódj, inkább mielőbb gyógyulj meg, most ez a legfontosabb!

Vica :) Magyartanár :roll: :roll: :roll:

Neet :) Wc-papír? Nem semmi a lányod! Gratula! a nutellás palacsinta meg nagyon nyami, ham-ham-ham....

Manóka :) Akkor holnapra drukk a dokihoz! És előbb-utóbb Emma majd az ágyában fog aludni! Tényleg nagy szó, hogy már el van éjjeli szopi nélkül!

Na, jóccakát mindenkinek!
denizsa

Oxi,
remélem veled sem lesz gond, és Vikka is jól ellesz apájával! Talán, ha sok sok programot kitalálnak, akkor könnyebb...és szeretnéd ha Viki meglátogatna a kórházban???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Hosszú ideje read-only funkcióban olvaslak Benneteket, a legtöbb hasznos infót innen merítettem mostanság. És most eljött az ideje, hogy anyukává válásommal kérdezzek is, ha megengeditek...
A kislányom, Eszter július 17-n született a Szent Imrében (örök hála az orvosomnak és a szülésznőmnek!).
A mai körzetis gyerekorvos látogatása ösztönzött az írásra: segítsetek, hogy kit válasszak a 11.kerületben gyerekorvosnak, akinek nem kell megszűrnöm a mondanivalóját, és feltétel nélkül bízni tudok abban, amit mond. Ugyanis a mai doktornénink jópár dologal megingatta az iránta való bizalmamat : adjak cukros-citromos vizet mindennap a gyereknek (mikor bőven van anyatejem is), fordítsam hasra evés után 20 percre, ébresszem fel éjjel kajálni, tegyek egy kis edényben vizet párologni a szobába (?!), adjak neki Mecsek teát ( eszébe sem jut hasfájósnak lenni...)stb... szóval kicsit kiakadtam. Bólogattam meg minden, de jobb lenne, ha nem látnám többet. Vagy Ti mit gondoltok a fentiekről?
Léygszíves segítsetek, mert ifjú anyaként jól elbizonytalanított, hogy akkor most nem jól csinálom a dologokat és a kórházban mondottak stb. mégsem igazak? Ezt persze nem hiszem, de hát hirtelen olyan rossz érzéseim lettek...
Előre is minden kis infirmáció- és segítségmorzsát köszönök szépen!
Anna
szelloke

Szellőke!

Merre laktok a kerületben?

Juc
20170114224602

szia Anna,
éljen Eszter!!!!
én a 11. kerületben két dokit fogyasztottam el, most már Budaörsre járunk!!!
Az első, egy hölgy volt, kb hasonlókkal inditott, de csak 7 hónap után váltottam.
A másik dokink egy pasi volt, a fehérvári úton rendel, őt ajánlom, ha csak az a gond, h ez a mostani minden hülyeséget adna a kislánynak. Ő ilyenekbe sosem szólt bele, viszont én azért váltottam, mert mindenféle betegséget antibigyóval kezelt, és ez nekem nem tetszett...
ha kell az elérhetősége, megirom privben...ha a budaörsi doki kell, őt is megirom szivesen, én őt ajánlanám neked tiszta szivemből...csak hát nem biztos, h te Budaörsre akarsz kijárni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

MAnoka!

Mi is így medencézünk mint Ti.Ha már unom,hogy lecsorog az erkélyről a víz akkor gyorsan kiugrunk valamelyik vidéki :lol: ismerőshöz a kertbe.

Ugye NEET?
ja egyébként köszi a képeslapot ,megkaptuk.
20170114224602

ez a kicsi fiú egész nap itt gurgulázott, semmi szunya, fél 8-kor beájult egy órára majd folytatta tovább egész mostanáig. persze, nem lehet semmit tenni, amikor éppen édesen a szemembe nézve gügyög és vigyorog.... haagudni meg pláne,

Oxi :) Jaj, ez bizony rosszul hangzik! Kívánom, hogy sikerüljön a kezeléssel megoldani - miféle kezelés ez, ha nem bánod a kérdést? Szerintem az apák ilyen esetekben csodákra képesek...

Zsanci :) jó utat Borisznak! Biztos nagyon fogja szeretni és utána meg benneteket is - mert azért othon lenni is nagyon jó :)

Jucus :) rídonli-dolog nagoyn félelmetes, én is hallok időnként egy-két elejtett megjegyzést, amitől csak pislogok...

Szia Neet :) Szia Manóka :) nyaralós képek vannak? Szia Fic :) Nektek is jó nyaralást, tengerért irigy-irigy, Vincsenzóról majd nyomjál fel képet - meg rólad is :)

Vica :) utolsó hónapban tilos két napig nem jönni :lol:

indianyo

Indi!

Én mondjuk nem ijedtem meg a hallottaktól viszont annyira meglepődtem.nem gondoltam volna,hogy ez az ismerős belénk olvas.Egyébként meg tsókoltatok minden lappangó topik társat !
20170114224602

Juc :lol:

Anna!
Szia itt,. maradj, és írj magadról! Gyorsan átfutottam a képeket, gratula Eszterhez!!! (Ugyanaz volt a szülésznőnk :) )
Hol laktok a kerületen belül? Szerintem ez elég fontos szempont lehet a választásnál.

Én el, laudni, mindját lecsukódik a szemem.

Ja még egy kérdés: volt valaki közületek Bőszénfán a Meseszállóban? Érdekelnének a tapasztalatok, köszi előre is, ha valaki tud vlami infót.
manoka11

Indi,
rendben igyekszem minden nap jönni. De most megint lesz három nap, amikor nem leszünk itthon, mert páromnak megint sikerültek a szabadnapok.
De értem a célzást :lol:

Jó éjszakát mindenkinek,
megpróbálok minél hamarabb jelentkezni :)

Évi
vica94

Szia Szellőke!

Gyönyörűek vagytok! Ez a kislány hamarosan okoz majd meglepetéseket, ahogy elnézem, ő is gyorsan elkezdett nézelődni :)

Teljesen elérzékenyültem, mintha én már száz éve jártam volna ugyanaban a kórházban, pedig még 4 hónapja sincs...
Én vidéki, így orvos-üpgyben nem tudoksegíteni.

Neked pedig boldog névnapot holnapra:) Én elég kevés névnapot tudok csak megjegyezni, de a szerelmetes nagymamám Anna volt, így ezt már örökre megjegyzem :)

indianyo

Húúú, nagyon köszi, hogy máris reagáltok!!!

Nos, most már nem lakunk a 11-ben, de nem keveredtünk messzire a szüleimtől , akik a Móricznál laknak...

Zsanci!

Nekem akár Börs is bejöhet, mert tényleg az a fontos, hogy ne akarjanak mindenféle hülyeséget (antibot se!!) adni és mondani, ráadásul van telek is Börsön :-) Megírnád priviben?

Manóka!
Igen, tudom, hogy te is Veránál szültél :-) Igazi read-only voltam, de most, ha lesz kis időm, akkor ezen változatatok! :_)
Ezer a kérdésem, és tőletek biztos kapok megnyugtató segítséget.
Pl: ugye nem kell hasra tenni evés után?!? (nem böfiztetés helyett, hanem utána)

Rólunk annyit, hogy igazán kemény szülés volt és egy csoda, amit a dokink végigcsinált és végül nem császározott meg(kétszer is közel voltunk hozzá), csak 2cm-es szakaszon vákummal átsegítették Esztert. Aki egyébként egy tündér, mert napjában maximum 3szor sír(ébredéskor sosem..), mindent kivár, és hihetetlenül érdelkődő pár naposan is!Szóval másról nem is tudok írni, csak arról, hogy fantasztikus dolog anyának lenni...
szelloke

Indi!
Képeket majd próbálok felrakni, bár most inkább videóztunk.
Remélem Dominó most már húzza a lóbőrt :lol:
manoka11

Szellőke!
Lehet, hogy hülyeség, de valamiért olyan ismerős a nick-ed meg a neved... nem lehet, hogy kb. 2 éve egy másik topikban te írtad nekem, hogy egy bizonyos dj-t ne fogadjunk fel az esküvőnkre, mert nektek rossz tapasztalataitok voltak velük? És aztán még telefonon is megbeszéltük a dolgot? Hm?? Bocs, ha keverlek valakivel, de valami nagyon rémlik...
manoka11

Indi!

Nagyon kedves vagy, köszönöm! Hát igen, én sem tudtam napirendre térni még a dolog fölött, hogy 5 naposan nyitott szemmel visszamosolygott, és odafordul a hang irányába, ha beszélünk hozzá. Hihetetlen módon elővettük tegnap a játszószőnyeget, amit kaptunk(és jól el is tettünk későbbre), mert két óra ébrenlét után is nézelődött és elkezdte figyleni a figurákat, ahogy mozognak. nem tudom mi lesz, mert tényleg nem a korának "megfeleő" dolgokat csinálja :-)
szelloke

Manóka!!!!!!!!!!!!!
Te vagy?! Na, ez kiesett!!!!!!Tök jóóóó, örülök, hogy megint összehozott az élet :-))))
szelloke

Jééé, ez nagyon jó :lol:
Persze, ott más nickem volt, így nem ismerhettél fel, személyesen meg nem találkoztunk, és képet sem láttunk egymásról. Azóta is hálás vagyok neked, jól döntöttünk :lol:

Na tényleg megyek aludni, jóccakát mindenkinek.
manoka11

Szellőke! NEM KELL HASRA TENNI!!!

indianyo

Manóka!
Azért össze is állhatott volna kép: a Te neved, meg a lányod neve stb.... Mindegy, ez nagyon vicces. És nagyon örülök, hogy jól jártatok akkor!

Indi!

Köszi, nyugalommal megyek már aludni :-D
Ezer hála...

Holnap izgatottan jövök majd nézni a hsz-eket, ha lesz időm...
Szép álmokat és szép napot holnapra mindenkinek!
szelloke

Szép jó reggelt mindenkinek :)

azoknak is, akik olyan teleregény szinten, rídonli üzemmódban követik, kis topicunk eseményeit :mrgreen:

Most csak egy hajnali bejelentkezés, mert egész nap ügyintézés :( ebben a melegben :( remélem, már cak Füli érdekében is, nem ez lesz a helyzet a kocsiban:

Kép
Kép Kép

Oxi,
valóban én kerestem a csípőkengurut, remélem, ma délutánra már meg is lesz :)

Barbi, /Pötyi :) /
hordkendőt nem szereti Fülöp. Nem tudom miért, de icipici kora óta utálja, pedig többféle megkötéssel is kísérleteztem.. :( ezért ötlet elvetve :( azt hiszem szoros is neki, mert nem tud úgy nyüzsögni, mint a kenguruban és melege is van. A hideget jól brja /téli gyerök :) /, de a meleget...

Vica,
remélem, a Margitszigetes talira mi is megyünk és akkor jól megnézem a pocakod :)

Szellőke,
üdv itt minálunk :) És ez egy nagy baromság, hogy ha van anyatejed, akkor adjál mindenféle mást a babának. Ha szép ,mosolygós, jókedvű, egészséges és jól fejlődik, akkor semmi az ég egy világon nem kell. Egyebekben meg hallgass nyugodtan az ösztöneidre és a baba visszajelzéseire. Ha ennek ellenére is vannak kéréseid, itt biztos tud valaki segíteni mindig, vagy legalább megmondani azt, hogy ki tudna segíteni :)
Eszter baba gyönyörű , jól megsasoltam a képeit :)

Jááj mit akartam még írni... :roll: :?:
macskanyu

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást, ezentúl tehát néha belefolyok a társalgásba.

Indi (Vikó) szia! :D

Denizsa! Köszönjük a gratulációt. Tudod, mi igazi önzésből vállaltuk a 3 gyerkőcöt. Egyszerűen csodás dolog a babázás-gyerekezés. ?i 4 gyerkőcnek indultunk, de az élet -biztosan nem véletlenül- 3-at gondolt nekünk adni, azért nem vagyok telhetelen. Három gyönyörű, EGÉSZSÉGES gyermek igazi áldás/szerencse.

a szüléseimről: a nagyok Székesfehérváron, a picurka Móron született, mert mentem a dokim után, akiben igazán megbíztam. Ezek a kórházak nagyon messze vannak a tiétektől, de az orvosom embersége, tudása kárpótolt. A szülések fájdalmas-gyönyörűséges-komplikációsak voltak, mégis elszomorít, ha arra gondolok, hogy nem élhetem át többé. Na ennyi melankólia elég kora reggelre.

Az élet 3 gyerekkel? Fárasztó, izgalmas, szokatlan, CSODÁLATOS. Nemrégiben gondolkoddtam el azon, milyen különböző volt a három gyerkőc érkezésekor az élményem. Bencénél az új anyaság érzései, a felelősség ijesztő terhe dúltak a kisember iránti hihetetlen/mégis oly természetes szeretete közben. Zsófikánál a picilány tüneményes-cicás volta már az első naptól megmutatkozott, és a megosztott figyelmet kellett megtanulnom, és azon csodálkoznom, hogy tud a bennem lévő szeretet megsokszorozódni. (nagyon féltem, hogy nem tudom majd az új jövevényt szeretni annyira, mint a Manót. el nem tudtram képzelni, hogy is lehet ez, pedig ez is olyan természetes volt, mint a levegővétel) Most, a Picurka érkezésénél, pedig nagyon élvezem a három gyerek különbözőségét, ami igazán most mutatkozik meg, mind életkorilag, mind nembelileg, és természetükbben is. a nagy gyerekek rajongása pedig könnyekig tud meghatni. Bizony nem gondoltam volna, hogy ennyit fognak segíteni, foglalkozni a babával, baba körül. Sokszor nem férek hozzá, mert majd ők öltöztetik, fürdetik, stb. Ha tehetnék, még a szoptatást is átvállalnák. :wink:

Na, egy kicsit sok vagyok, ez a kis csipedli itt bokszol a kezemben, egy szopizáson túlnanról, és elvárja a reggeli vigyor-partynkat.

Gyorsan teszek fel képet a kincseinkről, bár azt is megmondom, kicsit félve, de olyan kedvesen kértetek, hogy nagy levegőt veszek, és.....

Bence, a nagyfiú, akinek zselézni kell a haját. (ezt a frizurát ő alkotta)
Kép
Zsóka, a balerina, aki nagyon ügyes, és igazi csajszi.
Kép
Lorci a picurka, egy tündérbaba.
Kép
zsugyu

JA :idea: :!:

Zsána,
Borisznak jó utat, biztosan nem lesz semmi gond :) tök jól fogja érezni magát, akkor is ha az anyai szívednek hiányzik majd.. Indivel teljesen egyet értek :)

Oxi,
én meg költöznék már, hidd el, de csak most kezdik kivágni a fákat.. :)
és engem érdekelne, a gerincsérv, nem műtétes kezelése. Ha akár priviben, vagy mélben írnál róla nkem, megköszönném :)

Manoka,
én a Mese szállóban ugyan nem, de Bőszénfán voltam. Nem hiszem, hogy nagyon gáz lenne a szálló és a környék meg tényleg meseszép.. én még gyakorlaton voltam arratájt.

azt hiszem ennyi.

Most megyek pakolni, aztán ügyintézni!

Szépséges napot mindenkinek!

Csóókolat

Macsek
macskanyu

Zsuzsi

:)

gyönyörű gyerekeid vannak, igazán büszke lehetsz rájuk :) És nagyon jól esett, amit a második baba érkezéséről írtál, mert mi is tervezzük a tesót, nekem meg pont ilyen problémáim voltak/vannak, a megosztott figyelem, szeretet, nem-akarok-egyiknek-se-kevesebbet-mint-a-másiknak, kérdéskörben... most sajna nincs időm ezt bővebben kifejteni, de ennyit még mindenképp akartam reagálni

Csóók

Macs
macskanyu

tegnap elhamarkodottan írtam, hogy jobban vagyok, mert ááállati gáz estém, éjszakám, reggelem volt :(

Oxi, nem tudom, pontosan mire gondolsz, ha arra, hogy egy ideje émelygek meg szédülgetek, ez lehet a melegtől is, vagy hogy tegnap kellett volna megjönnie, és még semmi jelét nem mutatta :shock: (bár van pár nap türelmi idő, szóval akár meg is jöhet még)
de közben bekaptam ezt a vírusszerűt - most azzal nyugtatgatom magam, hogy ha terhes lennék, ez csak nem bántaná a babát, de mégiscsak jobb lenne, ha nem most jönne össze, ilyen rohadt vírussal indítani... :(

szóval a kivizsgálást asszem a nőgyógyásznál kéne kezdeni :P :wink:

üdv az újaknak, szépek a gyerekek, éljenek az Annák, Pannák :D
bocs, de csak ennyi telt, rohannom kell! :twisted:

votiv 8)
votiv

Jobb reggelt!

Hajnali 3/4 3-kor csörög a telefon és Zapa kollégájának a felesége tapogatozott nálunk,hogy vajon hol van a férje.Még nem tudom,hogy mi van a sráccal de nem örültem a telefonhívásnak.

Votiv!

Szeretném megköszönni Pannám nevében a névnapi jókívánságot!

Indi!

Enyém nagymamám is Anna volt,de még Eufrozina :roll: is.
20170114224602

Pannának boldogságos névnapot!!!!

Zsuzsi,
gyermekeid csodaszépek!!!!!!!!!!!!!!! Már váorm,h az én srácaim is ekkorák legyenek, és zselézzék a hajukat!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8)

Anna,
irom a privit, megkeresem a telószámot!!!!!

Háááát, fiam elment, letört egy darabot a szivemből, de remélem jól fogja magát érezni!!!!!!!!!!! Már a vonattól is paráztam, alig aludtam éjjel, és persze kiderült, h egy két gyereknek ott lesznek a szülei, ami sztem tök rossz, mert hát mit gondolhatnak azok, akiknek nincsenek ott...
egyébként nem B a legkisebb, van egy nála kb 1,5 évvel kisebb leányka is!!! De hát, nemtoooom...remélem minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!

most nézegettem ajándékot srácnak szülinapra, és nagyon elkeseredtem!!! Az igazi playmobil várak, tokkal vonóval itthon 40-53 ezer forint között mozognak (vágjátok le a fejem, ha valaha ennyiért veszek neki playmobilt!!!!) és uezek a játékok ausztriában 28-38 ezer forint között vannak... :?
igen erőteljesen gondolkodom egy ausztriai kiruccanásban, mig a nagytesó távol... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Nem mondod,hogy 28-38 ezerért megvennéd?Nekünk nincs ennyi pénzünk ajándékra :roll: Most dobtam egy hátast :o
20170114224602

Juc,
én nem is venném meg!!! :wink:
de mire valók a nagyszülők, akik egész évben fülük botját sem mozditják?????
és látod: ezért nincs pénz...minden szart megveszek a gyerekeknek... :oops:
igen, elég pongyolán fogalmaztam megint...szokásom...de 54-ért még a leggonoszabb rokonoktól sem fogadnám el... :roll: öööö...vagy mégis????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Én is sok mindent megveszek,de most meglepődtem komolyan!
Ilyen nagyszülőket hol lehetne lízingelni?Mondjuk nekem?Van egy-két dolog amit szívesen megvetetnék velül :mrgreen:
20170114224602

Csak erre az oldalra futotta, mert újra kétgyermekes anya vagyok :D

Oxi,
gerincsérv :(:( szerintem sem lesz semmi gond, max. a lakást kell majd tatarozni, de apa+lánya jól ellesznek!!! :)

Anna,
üdv, gratulálok, gyönyörű a lányod, meglestem! Úgy látom, ugyanannál a párosnál szültünk, csak én két héttel előtted :)
Gyerekorvos: én XI. kerben nem ismerek jót, mert a régi gyerekorvosom jár az enyéimhez is :) Szerinem víz meg tea nem kell, ha ilyen melegben szomjas lenne, max. kicsit gyakrabban kap cicit! :D A hasrafordítás meg egyáltalán nem kötelező, úgyis kitapasztalod majd, hogyan szeretnek jobban: a lányom hasonalvós, és úgy tűnik, Marci fiam is ezt preferálja, háton legalábbis ordít, mint a fábaszorult féreg :D

Zsugyu,
üdv köztünk!!! :D Gyermekek gyönyörűek!!! :)

Zsan,
Juc elmondta a nagy okosságot, meg a többiek is, ha gáz van, úgyis repültök B-ért! :) A porckorong meg tényleg nem vicc (még rossz sem), tessék kivizsgáltatni!

Votiv,
nyári nyavaj/lya :( És én még sosem báloztam...

Juc,
hajnali telefon :shock:

vera
kisün

Macs,
szülés előtt én is elgondolkodtam, hogy fogom a kettőt ugyanúgy szeretni, de amint megérkezett Marci, ez már egyáltalán nem volt kérdés :D És szoptatás közben is nagyon jól elhet rajzolni-mesétolvasni-beszélgetni-összebújni :D

v
kisün

Juc :) Pannádnak én is boldog névnapot kívánok!!! Már kérdeztem, amikor a plázában voltatok, hogy mit fog kapni?
Kép

Votiv :) Hú, ez rossul hangzik (mármint a sz.r éjszaka), pedig már kezdtem örülni a baracknak! Remélem ha "úgy" van, akkor nem kavar be ez a nyavalyás vírus!

Manóka :) A Meseszállóba én az interneten futottam bele egyszer, mint bababarát szállás, nekem így tetszett, de nem tudok tudok róla többet, azért a linket felteszem (bár lehet, h. Te is itt találtad): https://www.babanet.hu/hol-mi/bababarat_szallas.php#Bőszénfa

Zsuzsi :) Gyerkőcök gyönyörűségesek, Bence a zselézett hajával nagyon király :D Zsóka már most úgy pózol, mint egy manöken :wink: és a pici baba nagyon elmélyülten szemléli a dolgokat :D Jó olvasni, hogy ilyen boldog vagy, a családod biztos meghálálja ezt a sok szeretetet és törődést! Nagyon érdekes volt, amit írtál, hogy milyen több gyerekkel az élet, ezek a kérdések (még több szeretet, érzések-élmények változása, korkülönbség, testvérféltékenység,stb.) sokunkat foglalkoztatnak itt a topikon, mert többen tervezünk még babát, úgyhogy lehet, hogy nyaggatunk majd még ilyen kérdésekkel. :wink: A dokiddal kapcsolatben teljesen meg tudlak érteni, szerintem a többségünk így lenne ezzel, ha a dokija más kórházba menne. Nekünk nagy szerencsénk van, hogy a kórházat is szeretjük és a dokik is itt dolgoznak :) Érdekelne, hogy miért nem lehet 4. baba, ha így szeretnétek, de nem akarok kapásból a magánéleted legmélyében vájkálni, biztos fájó pont ez Neked. Inkább azt kérdezem, hogy hogy telik a nyaratok, otthon van mindhárom gyerkőc, vagy a nagyobbak már nagyinál/táborban/stb. töltik az idejüket? Mentek vhova nyaralni, vagy a pici miatt most itthon maradtok?
A fiam tavaly nyáron született és akkor kihagytuk a nyaralást, de idén már voltunk pár napot a Balcsin és jövőhéten is megyünk pár napra Berekfürdőre pancsolni, szerencsére nagggyon élvezi a vizet :D

Szellőke :) Igazság szerint a mi gyerekorvosunk se olyan, mint amiről álmodtam, de legalább nem akar ránk erőltetni semmit (pl. cukros tea). Már én is gondoltam arra, hogy esetleg keresek másikat, de nem hiszek abban, hogy létezik tökéletes doki, akinek soha nem kell átgondolni a szavait, hanem vakon hiszek benne. Szerintem nem árt "észnél lenni", végül is a gyerekünkről van szó, ha érted mire gondolok. De a Te dokid "tanácsaitól" még az én szemeim is forogtak :roll: Hallgass inkább az anyai ösztöneidre és inkább szoptasd, mint teáztasd Esztit, az anyatejnél nincs jobb egy csecsemő számára! Erről a 20 perces hasra fordításról még nem is hallottam... Ha attól kéne tartani, hogy visszajön egy kis kaja, akkor oldalt is lehet fordítani, a kórházban is ez volt a bevett szokás. Éjjel meg nem kell felébreszteni, hanem ha felébred és kér, akkor jöhet a szopi. Ezt egyébként miért mondta a doki? Mert a gyerkőc esetleg jól alszik az éjjel? Nos, ennek örülni kell és aludni, amíg teheted :wink: És hol nézhetem meg a képeidet?
denizsa

Juc,
átküldöm a számukat, jó???? :lol:
egyébként mi mindig úgy szoktuk, karácsony, húsvét és a többi, h a nagyszülöktől megkérdezzük, h mennyit szánnak a gyerekekre, és ha eleget, akkor kitalálunk vmit jót, ami persze ált. drága, viszont nem esik szét napok alatt, és még a gyerekeknek is tetszik...Az első karácsony után döntöttünk igy, h szigorúak leszünk, és nem bizunk a kreativitásukban. Egyébként, ha apámra biznám, h mit kapjon B, akkor valszeg semmit nem kapna (szó szerint), ha viszont megmondom neki, h ezt és ezt veszzük, és ebből ennyi az ő része, akkor ált-ban bevállalja.
azt számolom, h van 2 db nagyszülő, egy nagybácsi, egy nagynéni és vagyunk mi...igy már 5 felé osztod a 38-at, amit valszeg L nem fog megengedni, igy marad a "kisebb" 23 körüli, és akkor mondjuk nagyszülők 10-10, nagybácsi, khmm 5, nagynéni 3, és mi meg akkor ezért nem fizetünk, hanem veszünk neki még pluszban egy harcidiszt, ami kb 3 körül van. Igy a káposzta is megmarad, és a kecska is jóllakik...
Egyébként, nem tudsz olyan kardot, pajzsot, stb...ami nem nagyon gagyi???? :roll: a gyerekem erre van ráindulva...
de mondom, nagyszülőket szivesen kölcsönadom... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Udv szelloke es zsugyu (szepseges gyermekeid vannak)!

Azt hiszem en is inkabb ridonli vagyok, mint aktiv tag - mostanaban... :? Igy jar aki egyszerre tobb topicot is kovetni akar. :roll:

Juc, lanyod Panna vagy Anna? :roll: Bocsanat a tudatlansagomert... :)

Manoka, Devenyes torna csak hasznal! Es akkor azt a vacak gyogycipot is elhagyhatnatok! Nem tudom, hogy egy ilyen passziv dolog mennyit hasznal... Remelem nem bantottalak meg a velemenyemmel!
Amiota a tesom kislanyat gipszelessel es mutettel fenyegette az ortoped orvos es ok elvittek Deveny gyogytornaszhoz es fel ev mulva gyonyoruen jart, azota nem vagyok valami nagy velemennyel azokrol az orvosokrol, akik rogton passziv terapiat javasolnak. :evil:

Votiv, draga irtam mailt! Eladtuk a lakast, koszonjuk a segitseget!:)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv, jobbulast!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsan :) Ti aztán jól csináljátok! Tényleg lesz kecske is meg káposzta is :wink:

Dora :) Gratula az eladáshoz! Meg van már, hogy hova költöztök? Vagy még most fogtok lakást keresni? Kecskemétre mentek lakni, ugye jól emlékszem?
Na hív a fiam....
denizsa

Indi: meggyet úgy adom Kamillkának, hogy lehámozom, illetve kifordítva paszírozom és a héját meg én eszem meg. Az első kanálnál vág egy facsali pofát de aztán tátog is a következő falatért :) Persze megkóstolom előtte, hogy nem-e túl savanyú a meggy.

Mindenki babája nagyon szépséges! Képregény különösen tetszett! Újak sziasztok!

Macs: én itthon nem hordok szemüveget, mert a lakásunkban levő távolságokat "átérem" szemmel, de utcára kell. Igy Kamilla hamar megszokta, hogy kétfajta anyukája van :)

Ruz: Bendivel nem lesz semmi gond!

Tegnap voltunk Balcsin Anyuékkal és képzeljétek, hogy mit láttam! Mellénk telepedett egy család egy kb 2 hetes babával :!: Én már ezen is ki voltam akadva, mert elég zaj volt, zene is szólt hangosan szóval nem volt túl ideális a hely egy újszülöttnek. Kisfiúcskát anyája szépen kicsomagolta, majd amikor nem figyeltek fiúcska majdhogynem a szájába pisilt. Erre le se vették róla a pisis bodrit, hanem csak letörölgették róla a pisit és arrébb rakták, hogy ne a pisiben legyen. Majd megérkezett két tini lányzó, kb 14-15 évesek és a szülők beviharoztak a vízbe hátrahagyva a kisbébit a lányokra. Igen ám, de a lányok inkább röpizni akartak és ahogy felszabadult a pálya simán le is léptek röpizni és otthagyták Teljesen egyedül a kisbabát! :shock: Igaz nem volt messze a pálya, de onnan pont nem láttak rá a babára és hát nem is igen foglalkoztak vele. Mellettünk ülő családból nagypapi mondja nekünk, hogy "sebaj, majd mi vigyázunk a picire" :? Kb fél órára rá kijönnek a szülők a vízből, mosolyognak egyet, hogy a lányok röpiznek és hogy milyen édesen alszik a kisfiú! Hát nem sok kellett nekünk hogy be ne szóljunk nekik, hogy milyen felelőtlenek voltak!!! :x Annyira sajnáltam szegény kis babácskát ott egyedül!!! És mi van, ha jön valaki és felkapja azt agyő??!!
Ilyen szülők is vannak....

Rylie
rylie

izé héjját vagy héját?? most teljesen elbizonytalanodtam ebben az ügyben..egy j-vel olyan furán néz ki, de a két j az meg a madárra vonatkozik nem???? :oops:

és fancsali és nem facsali :?

bizonytalanrylie...
rylie

Én nem tudok németül, de tényleg ilyen hülyeségeket hordott össze ez a csaj?????? :?:

Miss Universe Hungary:

http://velvet.hu/onleany/indo0728/

R
rylie

Rylie, tényleg :D
sztem is héját...
és ne légy bizonytalan, abban is igazad van, hogy ez a család elég furi volt, finoman szólva :?

nem akarom elkiabálni, de sokkal jobban vagyok, ettem, aludtam... de marha pipa lettem apafejre, mert már majdnem elbizniszelte a báli jegyemet! :evil: ráadásul pont egy olyan kollégának, aki eddig sose jött el, akárhányszor kapott jegyet :?

votiv 8)
votiv

Szerbusztok pajtásaim!

Dé húzza a lóbőrt a diófa alatt édesen, úgyogy gyorsan megebédelek és addig írok.

Zsugyu :) Bence és az ő zslés haja meglepi volt jó fej a drága :lol: a többiek meg hát szokásosan is csodszépek. Jó, hgoy jöttél :)

Rylie :) asszem midnkettő egy jé... a madár biztosan, de a másikra is ezt gondolom. Amit a strandoló kisbabáról mondtál, az most jól megríkatott... nem akarok ilyen embereket :(

Jucus :) Eufrozina érdekes választás, gondolom, akkoriban nem volt ennyire feltűnő... és hogy becézték?

Pannikónak pedig ezt küldöm neve napjára és éljenek az összes Annák! - nem tudom feltettni, úgyhogy gondold hozzzá, egy tulipános képeslap lett volna :(

indianyo

Sziasztok,

Visszajöttük a nyaralásból, most éppen kipihenjük magunkat itthon. :lol: jól el lehet fáradni a tóban való fürdéstől. Szuper hely Héviz, nekem nagyon tetszett. Balcsinál is voltunk kétszer is egyszer lefelés egyszer felfelé, nagyon tetszett mindenkinek.

Votiv: jobbulást. remélem most már tényleg jobban leszel.

Megkisérlek egy kis visszaolvasát, ha Fanni még alszik egy kicsit.

Johi
johanna1975

És drága Votiv :) legyél jobban, hívd fel Tóth Pétert, hátha van valami jó kis emergency szer rá!

indianyo

Ruz: remélem Bendinél nem találnak semmit. Annyira kis egészséges babónak tűnik, hogy nem lehet semmi baja.

Képzeljétek valamelyik nap Fanni elindult, állt és marhára gondolkodott és aztán elindult. Úghyogy ha éppen kedve van és jól el tud indulni, akkor akár sokat is tud lépkedni. És nagyon büszke magára, hát még én és apa... annyira tündér.

Jaj, felébredt... mennem kell...

Johi
johanna1975

DEn!

Köszi és kap egy porszívót a csaj,kapott a keresztszüleitől egy vízforralót :lol: amibe állandóan vizet akar töltögetni,ki érti ezt?!
ÉS egy Kis Kids babát ami fürdethetős.

Zsan!

Értem én mhogy össze jön az összeg innen-onnan de így is mellbevágó az ára. :oops:
20170114224602

ZSan!

Sajnos vagy nem sajnos de nem tudok kard témában sehgíteni mert nálunk nem érdeklődik Sanyika irántuk(még)Talán valemelyik fajátékboltban(Katica vagy fakopáncs)

Indi!

nem tudom hogyan becézték Eufrozina nagyit de félig osztrák volt,szóval nem volt furcsa nekik. :?

Ja és PAnna becsületes anykönyveztetett neve :PANNA

És nem tudommeghallgatni a szépségkirálylányt pedig igéretesnek hangzik amit mondott :lol:
20170114224602

helló!

Nagyon örülök, hogy újak is csatlakoznak hozzánk megint! :) Üdv Szelloke és Zsugyu. :)

Hát lányok én is remélem, hogy nem lesz semmi baj Bendivel, de így utólag ha belegondolok, általában nagyon kicsi szokott lenni a herezacsija, de én naív azt gondoltam, hogy kisbaba, kis zacsi, ilyennek kell lennie. És most is ha nézegetem általában nincsenek ott a gyolyók. :( de remélhetőleg megvannak, csak nincsenek a helyükön, a doki is eddig mindig megtalálta őket, csak most hiányzott az egyik...hát nagyon bonyolultak ezek a golyók.

És hát a többi dolog is remélem mind megoldódik, meg remélem az fog kiderülni, hogy a hízás is alkati dolog és nem betegség miatt van. Ezért is csak amiatt aggódik a doki is meg én is, mert tényleg nem eszik sokat. mert ha legalább nagy evő lenne, akkor érthetőbb lenne... :roll:

Votiv

Te szegény. Remélem mihamarabb elmúlik ez a betegség!! :)

Zsan

Őrület, hogy milyen drágák ezek a játékok. Mi úgy szeretnénk Bendinek egy kis házikót a kertbe, mert olyan jó lenne mindig odapakolni a játékait, amik kint vannak, meg a múltkor a boltban annyira tetszett neki, de annyit nem vagyok hajlandó adni érte, amibe ezek kerülnek!

Johi

Nagyon ügyes ez a Fanni baba! :)

Rylie

Ez a baba sztori...nem semmi.

Juc

Boldogságos Névnapot PANNÁNAK! :)

ruz
ruzicsky

Rylie, megneztem a linket. Nem tudtam sirjak-e vagy nevessek. Nemcsak a nyelvtana, de a kiejtese is pocsek, az es-t angolul mondja. :shock: :shock: :shock: Es boduletes hulyesegeket hablatyol... :lol: :lol: :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc :) Porszívó rulez, már most tanulja a takarítást :lol:

Johi :) Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Járó Fanni nagyon ügyes! :D :D

Rylie :) Ez a babás történet :( Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ezek a gyerekek is felnőnek vhogy, de nem hiszem, hogy máskor ezek a szülők felelősségteljesebbek lennének, szóval kész csoda...

Votiv :) Neked drukk, hogy jobban legyél és el tudj menni bálozni!!
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: