Nem bírom tovább ezt a hőséget!!!
Mango, minden tiszteletem a Tiéd! Ilyen hőségben takarítás, festés... Brrrr. Nekem meg pakolnom kell... Az is brrr.... És jó volt vidéken? Rokonlátogatás volt?
Nagyon ügyesek voltatok a dokinál!
Timi, ma mentek dokihoz? Ma jár le a 3 hét, jól emlékszem? Remélem, csodajó hírekkel jösz!!! Nagyon drukkolok!!!
Roxi, Wish, mennek a drukkok!!!
Anna, de jó, hogy benéztél! Sokat gondoltam Rád mostanság, tudtam, hogy már kezdenetek kellett. Irgum-burgum ciszták! Remélem, ma már hírük-hamvuk sincs! Nagyon szorítok!!!
Loihi, részvétem! Ilyen hőségben túlhordani egy babát! Kitartás!!! Persze érthető kismanód szempontja is...
Hajnesz, nagyon jó pihenést!!!
Réka, fantasztikus a macid, gratulálok!
Pocim nem tudom mennyit nőtt, de biztos sokat, mert újabban mindenbe beakadok vele, nagyon kell vigyáznom.
Lehet nagyobb a pocid attól még, hogy a kilóid maradtak. Ez jó hír, mert azt jelenti, nem vizesedtél tovább, sőt...
Sajna kerítésünk még mindig nincs kész, a kőműves volt az egyetlen, aki nem családtag volt, hát olyan is lett...
Kata, mailt küldöm egy órán belül. Milyen tapló volt a tanárod!
Minden rendben lesz szerdán és utána is!!! Nyugi!!!
Dia, jó utat Nektek és sok pihenést! No meg egy makkegészséges Domit!
Ági, mi újság Veled? Mi volt pénteken? Hajrá tüsszencsek!
Ha Gynevacot adattok be, azt a társaddal együtt érdemes!
Boszti, jó utat Nektek! Bár úgy látom, már lekéstem a jókívánságokkal... Utána meg szinte rögtön kezdtek!
Hajnesz révén volt szerencsém látni a tali-fotókat. Csajok, fantasztikusak a babáitok, nagy-nagy gratula!!! Ennyire szép és boldog babákat!
Eper, remélem azért jut egy-két jobb éjszaka is Neked! Szörnyű ez a nem tudok aludni dolog!
Igen, készülünk ezerrel. De teljes nálam a pánik. Úgy érzem, már alig van időm, dolgom rengeteg... De nagyobb baj sose legyen! Kívánom, hogy mielőbb Ti is itt tartsatok!
A Dominik ritka név, bár az elmúlt két évben gyakoribb lett.
Szani, négy gyerek, melegvíz-nélküliség - hát minden tiszteletem! Nem semmi vagy!
Gigi, ezt a muffin-receptet én is kipróbálom, köszi!
Inari, bírjátok még a hőséget?
Nem hiszem, hogy a Maltofer kavart be nálunk, de azért köszi a tippet. Ui. egy ideje rendben vagyunk, pedig megy a napi 2 Maltofer.
Nálatok tud apa valamire is nemet mondani?
Mindenkinek sok puszi! Azt hiszem, zuhanyzom egyet...
Melba